search
top

Teea ja Miksun iso kulli

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (46 votes, average: 2.96 out of 5)
Loading...

Nuoruudessa sain kokea ja seurata teinilempeä, joka äityi tietysti kesäisin välillä kiihkeäksi.

Olin lukioikäisenä purjehdusseurassa, ja olimme aikeissa mennä kaverini Mikaelin eli Miksun kanssa mökillemme Saimaalle. Tarkoitus oli viritellä perheen finnjollaa loppukesän kisoja silmällä pitäen.

Vähän epäkiitollisena juttuna saimme seuraksemme pikkusiskoni Liinan ja hänen ystävänsä Teean. Tytöt olivat 16-vuotiaita.
Liina oli vaaleatukkainen, Teea taas tumma. Teeasta tuli aikuisempana tukevahko, mutta teini-ikäisenä hän oli korkeintaan sellainen muodokas tapaus, ja etenkin tissit olivat kyllä lievästi ilmaistuna valtavat. Liina kertoi joskus kateellisena, että ”Teea on kaikkien poikien suosiossa koulussa, koska sillä on koulun isoimmat tissit”. Teealla oli kiusoitteleva lempinimi DD-Teea, joka tuli siitä, että hänen kuppikokonsa arvioitiin olevan jotain sitä luokkaa.

Rehellisesti sanottuna Teean tissit saattoivat olla sitäkin isommat, ainakin kuvista saattoi jotain yrittää päätellä jälkeenpäin. 16-vuotiaana hänellä saattoi olla jopa G- tai H-kupin kannut.

Jotain vipinää, säpinää ja varovaista vilskettä huomasin Miksun ja Teean välillä jo kohta. Olimme Miksun kanssa olevinamme isoja 19-vuotiaita. Teimme järvellä vetoja finnjollalla. Koska mukana mökillä olivat myös vanhempamme, nuorison pelailut jäivät tietysti vähemmälle.

Kunnes sitten äiti ja isä lähtivät toiseksi viimeisenä päivänä pois mökiltä, varmaan saadakseen olla hetken kotona rauhassa.

Tiesin, että Miksu oli hyvä naisten kanssa, ja heinäkuussa inttiin lähtevää poikaa saattoi pakottaa jalkovälissä. Pakotti minuakin, mutta tiesin ettei minulla olisi mahdollisuuksia ainakaan Teean kanssa.

Menimme saunaan, uikkareissa. Teealla oli peittävä kokonainen uimapuku, mutta eihän se muotoja salaillut. Kun Teea nousi järvestä, painavien tissien kruunuina näyttivät uikkareiden pintaan piirtyvän laajat nännipihat. Ei Teea varsinaisesti keimaillut Miksulle, mutta sellainen tyttömäinen kiljahtelu järvessä ja saunassa on tunnetusti aika virittävää kuunneltavaa miehelle. Antaa vihjettä siitä, miltä nainen nauttiessaan kuulostaa pedissä.

Varsinainen hulmahdus kohti kiihkeäksi ennakoitavaa yötä tapahtui, kun peseydyimme Miksun kanssa mökkisaunassa alasti ja tytöt hieman liian aikaisin sinkoutuivat sisälle. Saunan hämärässä vettä ylleen valutti vaaleatukkainen ja komeasti ruskettunut, selväpiirteisen sikspäkin itselleen treenannut Miksu. Kaverin iso, levossakin lähes puoleen reiteen ulottuva parru heilahteli väkevänä. ”Anteeks, anteeks…”, tytöt hipsivät takaisin kuistille kikatellen.
Miksun kalu oli seisokissa lähes 25-senttinen, noin tuplasti se mitä omani.

Kuulin kun tytöt supisivat saunan jälkeen huoneessaan. Oli kuumottavaa huomata, miten Miksun kullin näkeminen oli saanut heidät pois tolaltaan.
”Siis.. Miksulla on.. ihan valtavan kokonen..”, Teea supisi silmiään pyöritellen.
”En ole nähnyt montaa munaa, mutta joo.. kyllä sillä on..”, Liina sanoi. ”Yks Laura oli sen kanssa, ja se kertoi, että kun ne oli yrittäneet seksiä, niin ei mitään toivoa, että olis mahtunut..”
Teea oli kuitenkin selvästi jo todella ihastunut. ”Siis aivan ihana jätkä, ja uskomattoman iso kyrpä vielä.. huh huh!”.
Oli vaivaannuttavaa, kun 16-vuotiaat tytöt puhuivat haluamisistaan ja Miksun kullista. Kai hekin olivat jotenkin vapaavaihteella. Teealla oli kyllä vakinainen poikaystäväkin, samoin Miksulla oma kaunis kultansa. Heillä vain tuntui synkkaavan hyvin keskenään. Himot ainakin olivat roihahtaneet.

Miksun katse viipyili riippumatossa kirjaa lukevassa Teeassa. “Ootko ehtinyt tyttöihin tutustua?”, kyselin Miksulta. “Joo.. en vaan oikeesti kestä kun tolla Teealla on niin järkyttävän kokoset bosat!”

Ilalla mentiin silti kiltisti nukkumaan. Huomenna vanhemmatkin tulisivat ja edessä olisi paluu kaupunkiin. Nukuimme Miksun kanssa parvella, tytöt alhaalla makuualkovissa.

Heräsin nukuttuani ehkä tunnin. Kello tikitti aamukahta. Tuvan puolelta kuului huokailua ja pientä nitinää.
Miksun punkka oli tyhjä. Yritin ryömiä hiljaa, ja arvasin kyllä mitä näkisin, kun katsoisin tupaan alas parvelta.
Miksu ja Teea olivat jo aloittaneet lisääntymisharjoitukset. Yrittivät varmaan tehdä temput minulta ja Liinalta salassa.

Kesäyön aamunkajo valaisi huonetta. Ikkunoista näkyi usvainen hakkuuaukea. Teea makasi pirttipöydällä selällään ohuen täkin päällä, jonka he olivat virittäneet pehmusteeksi. Tytön jalat olivat lattialla seisovan Miksun olkapäillä. Komea kulli heilahteli jo pystyssä, Miksu sovitteli isoa sinipunaista terskaansa Teean pillun huulille. Kondomin sentään olivat jostain löytäneet turvavälineekseen, liekkö ollut Miksun laukun pohjalla mukana varmuuden varalta.

”Ooo-oo-oo-ooh!..”, Teea yritti parahdella hiljaa tuntiessaan Miksun kullin työntyvän sisälle. Miksu painoi, pitäen kiinni tyttöä lanteilta. Terska painui sisään, kullinvarsikin sentin pari. ”..Voi taivas!!..”, pojan huulilta pääsi, kun hän oli saanut työnnettyä sisään sen hunajaisimman kolmanneksen, ja kyrvänkärkeä jo arvattavasti puristi mukavasti.

”Aaa-aa-aaaaahh!!”, Teea vaikersi. Hänen selkänsä kaartui hieman. Tissit pullistuivat esiin. Rinnat kiilsivät kosteina. En ollut nähnyt väärin, nännipihat olivat tummanpunaiset, pyöreän symmetriset.
Miksu oli varmaan ottanut penkillä Teean hajareisin syliinsä, riisunut yöpaidan, sitten paljastanut rintaliivien kätköistä himoitsemansa lollot, jotka heilahtivat pojan kasvojen eteen. Sitten hän oli nauttinut niistä suudellen ja pyöritellen.

Nyt tissit alkoivat hytkyä sitä mukaa, kun Miksu sai ensin kullinsa hitaasti liikkumaan edes takaisin. Työnnöt tiivistyivät, vauhti kasvoi ja kulli painui selvästi yhä syvemmälle. ”Ihana.. pelkäsin ettet sä mahdu!..”, Teea kuiskaili kiihkeänä. Miksu murahteli, hymyili ja jatkoi työntelyä tyytyväisenä. Pöytä piti vienoa nitinää. ”Miksu.. sulla on.. ihanan iso kalu!”

Alhaalla näin Liinan kurkkivan makuualkovin ovenraosta. Hänkin oli herännyt, tiedä vaikka oli katsonut koko öisen näytelmän alusta asti. Hän oli käärinyt yömekon helmaa, ja käsi hiveli haaroväliä. Näin ensimmäisen ja ainoan kerran, kun sisko runkkasi. Elämäni ehkä pervoin hetki: runkkasimme samanaikaisesti pikkusiskoni kanssa, samaa panoa katsellen.

Pöydällä pano jatkui. Miksu puhisi ja takoi tyytyväisen näköisenä. Tyytyväinen olin minäkin. Oli ihana katsoa, kun Teean isot lollot heiluivat nussimisen tahdissa. Kohta Teea kirahti, ja jälleen kroppa jännittyi. ”Ouaaah!.. Oo-oo-oooo!” Silmät seilasivat puolelta toiselle. Orgasmi oli varmasti raju. ”Aaa-aa-aaaaahh!!”

Kohta Miksu vetäisi ulos lekansa, ja kuului vetinen slurpsahdus. Kiiltelevän kullin verhona oli kärjestä revennyt kondomi. Olisihan se pitänyt arvata, ettei sen tykin kanssa tavallinen kumi kestäisi.

Kohta Teea meni lattialla olevalle patjalle kontilleen ja nosti peppuaan. Taakse asettautunut Miksu ohjasi aisaansa sisään, hajoneen kondomin hän riuhtaisi varrestaan pois. Nyt mentäisiin sitten paljaalla loppuun asti. Teea ei pistänyt vastaan, tai piitannut asiasta.

Kankuilta kiinni pitäen Miksu työntyi sisään. Sujui jo helpommin, kun pillua oli äsken levitetty sopivasti. Kohta Teean peppu läiskyi kun Miksu takoi miehustaan sitä vasten. ”A-a-a-a-a-a…”, Teea ahatteli silmät kiinni työntöjen tahdissa, kiihtyvällä tempolla. Miksu puhisi hurjana, silmät kiinni naisestaan nauttien. ”…Tiukka pillu.. isot tissit..”, Miksu hoki lisädraivia hakien. ”Tiukka pillu!.. Isot tissit!..”

Miksu oli kestävä, ei siitä mihinkään päässyt. Hän oli ollut jo parin kymmenen eri tytön kanssa sängyssä, ja osasi kyllä hommansa. Laittamista jatkui vielä viitisen minuuttia, ja Miksu laittoi kunnolla, vähän panokulmaa vaihdellen. Hikinen Teea ei näyttänyt olevan kovin voipunut, tuntui vaan olevan innoissaan siitä, että sai siinä antaa Miksulle.

Isot tissit heiluivat ja hipoivat patjaa. Välillä Miksu hyväili ja puristeli niitä. Teea varmaan tunsi itsensä todella halutuksi ja kaadetuksi. Välillä kun Miksun tahti vähän hidastui, tyttö nousi ylemmäs ja suuteli kiihkeästi miestä olkansa yli. Miksu pyöritteli rintoja.

Sitten tahti kiihtyi loppua enteillen. Miksu tarrasi Teean lanteilta ja antoi vielä palaa kunnolla. ”Ooo-oo-oo-ooh!..”. Teea oli jo haudannut kasvonsa tyynyyn ja vaikersi, kun Miksu takoi viimeiset hirmutyönnöt, kassinsa heiluen. Sitten hän korahti ja huokaisi katkonaisesti, ”O-o-o-ooooohhh!”. Leka sykki, nesteet painuivat Teean pilluun.

Vanhemmat tulivat aamupäivällä. Me olimme kuin mitään ei olisi edellisyönä tapahtunut.
Tytöt notkuivat riippumatolla, me virittelimme vielä finnjollan viikon viimeisiä kierroksia varten.

Kaupungissa erkaantuessamme Miksu ja Teea halasivat, mutta selvästi huomasi, että molempia kuvio taisi enemmän kaduttaa kuin lämmittää siinä vaiheessa. He palasivat omien seurustelukumppaniensa luokse, enkä muista, että koskaan olisimme tapauksesta puhuneet sen jälkeen.

Yksi kommentti viestissä: “Teea ja Miksun iso kulli”

  1. Jussi says:

    Todella kiva tarina. Mukavaa kuvailua.

    Kyllä tuollaisen isotissisen Teean kanssa varmasti jokainen teinipoika on haaveillut pääsevänsä panemaan. 🙂

Kommentoi

top