search
top

Kaverukset

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (56 votes, average: 1.70 out of 5)
Loading...

Tosi Rarinat 1,2,3.

Eka tarina n. 25vuoteen

1.tapahtui: 2001-05
en muista minkä ikäisiä olimme serkun kanssa mutta halut olivat todella kovat tyttöserkkuun sanoin hänelle aina että en ole hänen kaveri jos hän ei tule minun kanssani tekemääni majaan mummilassa no hän tuli ainakun niin sanoin äitini tuli katsomaan aina puolen tunnin välein onko kaikki hyvin hän ei siis tullut majan ovelle vaan huoneen oven suulle eli ei tiennyt mitä puuhataan aina kun tuli huoneen ovelle minä otin kirjan ja luin sitä ja kun äitu aina lähti minä koskin/nuolin/sormitin tyttöserkun pillua joskus oltiin serkun äitin töissäkin ja sama jatku siellä mutta vessassa.

 

2. Tapahtui 2015-17
Löysin Fbstä 15v tytön kaunis/seksikäs/söpö, juteltii 2vk, 2vk jälkee kysyin voitaisiikos nähdä hänellä oli siis masennus ja melkein yritetty väkisin panna hänen veljensä pani häntä väkisin ollessaan 9-10vuotias, ja koulu kaveri yritti hänen ollessaan n.14vuotias, noh me nähtiin torstaina sanoin että tuun 8-9aikaa aamulla hän lintsasi minun takiani 1h 30min löysin omakotitalon koputin sieltä tuli seksikäs muodollinen tyttö oli syömässä aamupalaa hieroin niskoi kysyin mitä kuuluu ja hän vastasi hyvää kun oli syönyt mentii ylös patjalle hieroin valtavia tissejä ja haaroja mentiin takaisin alas menin vessaan tulin ulos sillä välin hän oli pukeutunut kouluun ennenkuin lähdimme laitoin käteni hänen pikkuhousun päälle hän oli aivan litimärkä.
Nähtii seuraanan viikon sunnuntaina isänsä oli kotona tervehdin hänen isäänsämenin ylös dielä hän oli vähissä vaatteissa meni suihkuu ja kun tuli takaisin laittoi oven kiinni pudotti kylpytakin  ja paljasti koko vartalon pyysin lähemmäs ja sormitin alkoi tulla ilta sanoin että 10min pääst tulee bussi eli en kerennyt vikaan bussiin joten tehriin sänku minulle  tytön huoneeseen isänsä sanoi että eri puolilla nukumme mutta tyttö tuli luokseni  ja aamulla herättiin mentii suihkuu samaa aikaa ja nuolin imin tissei sormitin pillua

 

3. Tapahtui 2018
Uus tyttöystävä ujo  tuli luokseni lusikka asentoon hieroin tissejä pikkuhiljaa menin alaspäin haaroihin napitin shortsit pois oli märkä otin pikkuhousut pois levitin jalkoi ja rupesin sormittaa .

3 kommenttia viestissä: “Kaverukset”

  1. helkama says:

    Ai jai, varsinkin 2. Tapahtui on mieleeni. Unelmoin muodollisista tytöistä. Nykyään on niin yleistä olla epämuodollinen, mutta käytöstavat kunniaan!

  2. Pera says:

    Vittu mitä paskaa

  3. Lasma says:

    Ja mitä vitun paskaa..

Kommentoi

top