search
top

Mikko vaipoissa eka kerta(a)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (17 votes, average: 2.76 out of 5)
Loading...

**********************************************************************

Kaikki tarinani ovat fiktiota, niihin tosin olen ammentanut  sisällön kaikesta siitä mitä olen 40 vuoteen ehtinyt kokea, kuulla, lukea, nähdä, tehdä tai fantasioida kasvaessani lapsesta pojaksi, pojasta nuoreksi ja nuoresta mieheksi. Etenkin varhaisvuosiin sijoittuvat tarinat ovat hyvin henkilökohtaisia koska ne parhaiten vastaavat kysymykseen miten minusta tuli minä. tämä tarina kertoo seksuaalisen heräämiseni varhaisvaiheista, kuvittaen varmasti vaippafetissini heräämistä.  Lukijalle jätän ilon määrittää muiston ja fantasian rajaa. jokainen tarina sisältää vähitään sen totuuden siemenen, loppu kertoo mitä olisi voinut tapahtua tähtien ollessa hiukan eri asennossa. Ensisijaisena tavoitteenani on kaikkien näiden muistojen, kokemusten ja vanhojen fantasioiden kaivelu ja totisesti toivon että niiden lukeminen on yhtä kiihottavaa  kun niiden kirjoittaminen. jälkeenpäin ajateltuna nämä muistot ovat pääosin mukavia, vaikkei siltä silloin koko aikaa tuntunut. jos alkaa tuntua ettei tämä tarinani ole sinua varten niin klikkaa seuraavaan, jos olet utelias tietämään mieleni liikkeistä tuona kesänä niin lue ihmeessä loppuun. Vain minä tiedän missä menee historian ja fiktion raja, lukija joutuu sitä arvailemaan kun kerron nyt mitä minulle tapahtui kun…

**********************************************************************

Kun jouduin eka kertaa vaippoihin sitten taapero ajan…

koulujen kesäloma alkoi toukokuussa yhtä varmasti kun murrosikä oli saavuttanut minut aiemmin, olin kömpelyyteen asti pitkä ja hoikka. minulla oli lyhyet ruskeat hiukset ja viimeiset kuukaudet olin kasvanut ennätysvauhtia joka paikasta. seksi ei vielä kiinnostanut missään määrin, koska en siitä mitään ymmärtänytkään. mutta olin huomannut  että jalkojeni välissä oli varsinkin kasvua tapahtunut. jalkovälissä en ollut koskaan mitään erektiota isompia tuntemuksia kokenut, märistä unista oli kerrottu mutta mieli ei vielä yhdistänyt erektiota noihin uniin sen kummemmin kuin mitään tuntemuksia seksiinkään. uimahallissa minua ei hävettänyt kavereitten kanssa käydessä, mutta jos  sinne luokan kanssa mentiin en voinut välttyä noilta ”kattokaa mikon pippeliä” –kommenteilta.  pienellä porukalla käydessä tuntui ettei kukaan kiinnittänyt minuun uimahallilla mitään huomiota, kuljin suihkussa sitten kikkeli rentona tai jäykkänä. itsekään en asiaan kiinnittänyt huomiota olihan isäni vastannut vuosia sitten kysyttäessä että ”se on ihan normaalia, siihen ei kannata kiinnittää huomiota”. Toisaalta olin alkanut ujostella naisia, vieraita jo aiemmin mutta  jo muutamaa kuukautta sitten äitikin ehdotti että jos hän jatkossa kävisi ensin saunassa tyttöjen  kanssa, sitten isän kanssa ja sitten isä meidän poikien kanssa.

Perheessämme kaikki lapset urheilivat, talvisin jäälajeja ja kesäisin jalkapalloa, mutta yhtäkaikki jokainen harrasti jotain joukkueurheilua. Siis muut paitsi minä. Minua ei vaan kiinnostanu kumpikaan laji millään muotoa. mieluiten vietin aikaa kavereitten kanssa leikkien, jutellen tai uiden kotimme läheisessä metsässä.

kesäkuussa, lomien alettua alkoi joku lapsille ja nuorille suunnattu jalkapalloturnaus johon muut perheemme lapset lähtivät, olin alkuun onnessani kun ajattelin että voisin viettää noin pitkän ajan ilman ärsyttäviä sisaruksia, vaan kavereitten kesken, mutta yllättäen, muutamaa päivää ennen kuin  muut lähtivät turnaukseen vanhempani pyysivät minut keittiöön juttelemaan.

he kertoivat että nyt kun sisko ja molemmat veljet lähtivät naapurikaupunkiin he voisivat viettää parisuhdeloman yhdessä euroopassa. Lupasin että minusta ei siellä olisi haittaa, sitä paitsi olin aina halunnut nähdä colosseumin.

Kumminkin minulle kerrottiin että saisin sen sijaan lähteä 10ksi päiväksi maalle tätini maitotilalle sillä välin kun sisarukseni olisivat joukkuekavereillaan ja vanhempani italiassa.. petyin sekä ilahduin samaan aikaan sillä toisaalta siellä ei olisi muita ikäisiäni mutta kuitenkin aiemmilta perhevierailuilta tiesin että tuosta lapsettomasta pariskunnasta molemmat olivat todella mukavia erityisesti kaikkia perheemme lapsia kohtaan.

Tunsin pientä ylpeyttä kun muutaman päivän päästä matkustin tätini luo yksin junalla. hermoilin ja jännitin että osaan jäädä oikealla asemalla pois, kauhistus olisi jos juna lähtisikin taas liikkeelle ilman että ehtisin edes ovelle, kumminkin 20 minuttia katsottuani ohikiitävää maisemaa oven ikkunasta jäin ensimmäisenä junasta ja juuri oikealla pysäkillä. setäni oli laiturilla vastassa, siis setä siinä mielessä että häntä kutsuin sedäksi vaikkei kuitenkaan ollut minulle sukua. hän sattui vaan olemaan naimisissa tätini, eli isän siskon kanssa.

Automatkalla setäni Rauno jutteli lähipäivien ohjelmasta. ensin olisi tätini Marjon laittama iltaruoka, sitten saisin käydä nukkumaan. huomenna voisin aamiaisen jälkeen tulla katsomaan uusia vasikoita ja puolen päivän jälkeen serkkuni jussi ja joni tulisivat myös kesän viettoon ja varmasti keksisimme yhdessä ohjelmaa. Marjon laittama iltaruoka oli ”ihan paras”. Marjo osasi todella laittaa ruokaa, siksi ehkä sekä hän ja miehensä olivatkin hiukan pyöreitä, rauno oli toisaalta ehkä enemmän raamikas ja  lihaksikas, varmaan tuosta maatalousammatista johtuen.

sinä iltana riisuuduin huoneessani, otin yöpuvun kainaloon  mutta  käärin pyyhkeen visusti ympärilleni sillä kuljin olohuoneessa istuvien sedän ja tädin ohi matkalla suihkuun. hiukan nolotti kun täti muistutti kuinka vielä viimevuonna ”pylly vaan vilahti kun mikko juoksi tästä ihan nakkina iltasuihkuun”  ja setäni rauno nauraa hekotti tuolle muistikuvalle.

seuraavani päivänä olin navetassa vasikoita ihmettelemässä kun auton ääni kertoi setäni palanneen taas asemalta, tällä kertaa jussin ja jonin kera. Joni oli minua vanhempi , pitkä hujoppi niin kuin minäkin mutta selvästi rotevampi. hänelle oli leikattu jenkkisiili-mallinen tumma tukka  ja Jussi taas minua nuorempi. jussilla oli samanlainen tyttöjen tukka kuin joillain rokkibändien jäsenillä , kysyttäessä hän sanoi ettei koskaan laita poninhäntää. Joni sai vanhimpana majoittua pikkuhuoneeseen yksin kun minä jaoin toisen huoneen jussin kanssa.

ensi päivät menivät ihan mahtavasti, maatilalla riitti nähtävää ja tehtävää. kalastettiin, ihmeteltiin työkoneita joista Joni tiesi kadehdittavan paljon. Auteltiin setää navetassa (lähinnä lapioitiin lehmänpaskaa luukusta pihalle) , setä antoi meille projektiksi kettuloukun suunnittelun ja rakentamisen jota tehtiin antaumuksella sillä siitä oli luvassa palkintokin. Oli lämmin kesä joten me pojat uimme keskenämme päivittäin sekä saunottiin 3krt/vko, me pojat saimme käydä keskenämme saunassa ennen kuin setä ja täti huusivat meidän vuoromme loppuneen..  uidessa huomasin että joni oli meistä ainoa jolla oli karvoja, hänelläkin toki vain vähän mutta kumminkin.

  1. päivän iltana joni jätti kuitenkin ruuan kesken vaikka oli lihapullia. hän kertoi mahansa olevan kipeä ja varmaan olikin koska yöllä kuulin kuinka hän kulki monta kertaa portaita alakertaan vessaan. aamulla Joni oli olohuoneen sohvalla nukkumasa pelkkä pyyhe ympärillään. Setä kertoi Marjon lähteneen aamulla kaupunkiin ostoksille. Joni jäi sohvalle kun lähdimme Jussin kanssa lammelle, ulos mentyämme molemmat näimme oven luona patjan nojallaan omenapuuta vasten, sitä oli varmaan pesty ja se oli kuivumassa mutta kumpikaan emme siitä edes toisillemme maininneet mitään. vietin Jussin kanssa päivän lammella, siellä oli lautta jossa makoilimme ja jonka ympäristössä melskasimme kahdestaan koko päivän, nakuina ja kenenkään häiritsemättä. iltapäivästä vedimme vaatteet päälle ja palasimme talolle.

Talolla tätini Marjo kertoi että Jonilla on mahatauti ja että hän on nyt omassa huoneessaan ainakin huomiseen, lisäksi hän sanoi että sauna on lämpiämässä mistä ilahduimme Jussin kanssa koska tiesimme ettei tänään ollut saunapäivä, siis ylimääräinen sauna. Oltuamme Jussin kanssa saunassa jonkin aikaa myös setäni tuli saunaan. hän kertoi että koska Joni oli mahataudissa oli Marjo täti päättänyt että ylimääräinen sauna oli tarpeen ja että Raunon piti tulla auttamaan että peseytyisimme perusteellisesti saunassa  jossa oli pelkkä kanto vesi eikä suihkua. arvelin saunan loppupuolella että Rauno vain katsoisi kun pesemme mutta sen sijaan hän komensi jussin ”pesupaikalle” jussi näköjään oli joutunut tähän aiemminkin sillä hän tiesi miten toimia. hän polvistui alimmalle lauteelle, kasvot ylempiä lauteita kohti, pesi ensin kätensä  ja nojasi kyynärpäänsä seuraavalle lauteelle kun Rauno oli ottanut pesuvadin häneltä. kun katselin ystäväni pesun etenemistä hiuksista ja kainaloista saippuaveden juostessa pitkin selkää. jossain takaraivossani alkoi nolous taas nostaa päätään, eihän kukaan ollu koskenu ikinä muhun nakuna sen jälkeen kun olin oppinu ite pesemään,  mitä jos mun pippeli alkaa.. entä jos se koskee siihen kun se on kova, mitä setä siitä sanoo, se on varmana jotenkin noloo… no mullahan alkoi jäykistyä heti kun ees ajattelin että mä oon seuraava katsoessani kuinka jussin pesu  oli edenny  jalkoväliin ja reisiin. loppuvaiheessa istuin jalat ristissä ylälauteella raunon huuhdellessa jussin pohkeita ja jalkapohjia.

Kun Jussi komennettiin pukuhuoneeseen kuivaamaan ja minut pesupaikalle. aloin ensin hitaasti siirtyä mutta kun jussi hiuksia pukkarissa kuivatessaan kolautti shampoopullon lattialle ja sedän pää kääntyi minusta  niin livahdin hetkessä pesupaikalle. Aloin nopesti pesemään  käsiäni.  pestyäni kädet nojasin minäkin siihen seuraavaan lauteeseen kyynerpäillä ja rauno alkoi pestä hiuksiani ja selkääni.  ajattelin –”eihän se ees huomaa et mulla on kovana” raunon käden saippuoidessa selkääni. levitin käskystä hiukan jalkojani käden pestessä edelleen pyllyvakoani  ja reijän ympäristöä kun rauno yht´äkkiä kurotti toisen käden mahani puolelle ja alkaessa saippuoida navasta alaspäin. joka sekunti aivoni kirkui minulle kuinka mun kova pippeli ”paljastuu” raunolle  millon tahansa, toinen käsi  oli jo pesemässä toista sisäreittäni kun erektioni jäi hetkeksi kouran sisään.  saippuainen koura kulki kullin tyvestä kärkeen kerran, sitten sama koura tarttui kulkusten takaa ja kulki taas vartta pitkin kärkeen, taas  varren tyvestä kärkeen ja pyöräytti  pari kertaa vielä kärkeä  sormien välissä ennen kuin päästi irti. sitten setä siirtyi pesemään jo jalkojani, hän vaikutti siltä että hänelle oli sama peseekö hän ämpärin, kaksi poikaa tai autonsa, rentouduin hiukan kun tajusin ettei setä kiinnittänyt minuun kiusallista huomiota.

minut yllätti se että vaikkei tuohon jalkovälin pesemiseen mennyt ees 2:a sekuntia niin minä olin toisaalta nolostunut kun joku aikuinen oli noin tietoinen erektioni koosta ja joka neliösentistä  ihoani kaikkialla. Toisaalta helpottunut koska Rauno  ei ollut asiaan reagoinut mitenkään.

Raunon kosketus oli tuntunut niin sähköistävältä että koko kikkeliäni oli kutitellut samaan tapaan kuin perhoset kutittaa  mahassa kun oikein säikähtää, ainakin pari-kolme kertaa  vuoroni odottamisen ja pesun päättymisen välillä. Setä huuhteli minut lämmintä vettä kauhalla päälleni valuttamalla jonka jälkeen menin minäkin pukuhuoneeseen jossa kuivasin ja puin alkkarit, verkkarit ja t-paidan. vedin kumisaappaat jalkaan ja kuljin jussin kanssa takaisin talolle.

talolla vaihdoimme yöpuvut. Minä käytin semmoista  yöpaitaa jotka 70-80 lukujen lapset  muistaa, ne marimekon lyhythihaiset ja siniraidalliset kapeat paidat jotka yletti vähän polven alapuolelle ja joita oli sekä tytöillä että pojilla. Jonilla ja Jussilla oli kaksiosaiset yöpuvut joissa oli pitkät hihat ja lahkeet.

Marjo oli laittanu iltapalaa, teetä ja jäätelöä tarjolla. Joni sai myös syötyä ja tuli katsomaan telkkaria mun ja jussin kanssa kunnes jo pian pomppasi seisaalle ja ryntäsi vessaan.

”tällä kertaa vaihteeksi oksentamaan” –tokaisi Jussi huvittuneena mulle. Kun Joni palas takaisin telkkarin ääreen niin marjo kävi kokeilemassa jonin otsaa sanoen ”sullahan taitaa kuumettakin olla, poikaraukka”  jäimme olohuoneen lattialle kaikki kolme lojumaan marjon lähtiessä hetkeksi olohuoneesta. hän palasi pian ja kävi sohvalle istumaan. ”voisitte mennä seuraavaks kaikki nukkuun mun ensin tuuhan joni tähän niin saat kuumelääkkeen ” joni nousi ja kävelin tädin luokse ja ojensi kätensä ottaakseen tabletin vastaan.  yht´äkkiä marjo naulitsi meidän kaikkien huomion kun hän jatkoi. ”joni, sähän oksensit äsken. ei sun nyt kannata mitään tablettia ottaa mahaa ärsyttämään”  joni näytti hetken hölmistyneeltä kun täti jatkoi ”tää on tämmönen pyllyyn laitettava lääke”   joni kääntyi ja ehti ottaa askeleen, ikään kuin paniikissa olis halunnu perääntyä vaikka varmasti tiesi ettei karkuunkaan oo mitään järkeä lähteä.  Täti oli jo askeleen edellä, kumartumassa jo Jonia kohti kun tämä kääntyi ja sieppasi hetkessä vasemman kätensä Jonin Vyötärön ympäri.  ”enmä haluu, sehän varmana sattuukin ” ehti joni protestoida tädin jo kiskoessa yökkärin housuja polviin. ”ei se satu” sanoi täti lempeästi  samalla kun otti askeleen taaksepäin. ”mä laitan sen oikein hitaasti ja samalla kerron mitä mä teen.

housujen pudottua näin että jonin teinikulli, jossa oli yläpäässä jo selvästi hiukan karvoja oli hiukan pidentynyt muttei kuitenkaan seissyt kovana. Jussin kanssa emme kumpikaan osanneet muuta kuin katsoa, kuunnella ja painaa mieleemme.  täti oli sen verran iso ihminen että nosti jonin vaivattomasti ilmaan, käänsi ilmassa vaakatasoon ja laski pojan, jonka yöpuvun housut olivat pudonneet jo nilkkoihin , syliinsä. Joni tarttui vaistomaisesti tätiä säärestä ettei olisi liukunut lattialle. täti otti supon vaivattomasti paketista ja puheli jonille samalla. ”laitetaan sulle näitä peräpuikkoja kaks kun oot kumminkin tonverran iso niin saat riittävän määrän lääkettä sitten” . toisen käden sormet raottaa pakaroita ”oo vaan ihan rentona”. toinenkin käsi  liikkuu ensimmäisen luo. ”noniin , se alkoi mennä,  kohta se tuntuu siltä kun se valuis pippelin takana ylöspäin  ja siinä kohtaa sulla pippeli varmasti kovenee mutta siitä ei tartte sun välittää”.  totta tosiaan näinkin kun jonin kulli selvästi jäykisty tädin reisien välissä. ”toinen vielä” sanoi täti ja hetken päästä näin kun jonin terska kohosi selvästi vielä ylemmäs.   Joni ei ollut ehtinyt keksiä mitään sanottavaa kun täti nosti  hänet takaisin jalkeille jolloin hän nosti kiireesti housunsa ylös ja istui lattialle.

”ja sitten kaikki sänkyyn” täti ilmoitti. Jonille hän jatkoi vielä että ”tuun Joni sitten 10 uutisten jälkeen sun perässä laittamaan sen suojan mistä aamulla puhuttiin”.  Mulla ja Jussilla ei ollut hajuakaan mistä ne puhu  mutta Joni lehahti aivan punaseks ja ehti tädille jo sanoa ”älä viitti tässä siitä kun Mikko ja Jussi kin tossa vieressa”

”Mikolle ja Jussille laitetaan yöks kanssa”  täti ilmoitti. Jussin kanssa vilkaisimme toisiamme mutta emme ehtineet kysyä mitään  edes toisiltamme kun täti jo toistamiseen komensi kaikkia sänkyyn.

 

Illalla makasin sängyssä, jussin sänky oli huoneen toisella  reunalla.  ”sattukohan se kun jonille laitettiin se lääke” kysyin jussilta joka makoili omassa sängyssään. ”tuskin, ei se ees huutanut tai itkeny” vastasi jussii. ”sen naama kyllä näytti niin kuin se olis pidättäny kauheeta  pissahätää sen jälkeen muttei sitä varmaan sattunu”

ehdimme jutella vielä tovin kun kuulimme rappusista askelia, yläkertaan päin. joku on tulossa mutta käytävän askelista kuulimme että se meni Jonin huoneeseen. matalaa puhetta jonka sanoista ei saanut selvää. hetki hiljaista,  Jonin äänekäs voihkaisu, muutama äänekäs huokaus jonka jälkeen tädin äänellä ”älä välitä, toi johtu vaan siitä että sua jännitti vaan tosi paljon, pyyhi tolla” sit hetki hiljaista ja meidän huoneen ovi aukeni.

Täti tuli  kangaskassin kanssa huoneeseen. ”pojat, kuunnelkaas hetki” hän aloitti monologinsa. –te tiedätte että Joni on mahataudissa. tommonen mahatauti tarttuu tosi helposti semminkin  kun se ei oo ruokamyrkytys. ja ruokamyrkytys se ei oo kun se on vasta vaan Jonilla ja kaikki ollaan syöty samaa. noin kova ripuli jos on niin siinä saattaa nukkuessa lurahtaa kakkaa sänkyyn  jolloin tulee todella ihottavaa pyykkiä. siks mä piipahdin tänään terkkarissa hakemassa vaippoja jokaiselle pojalle.  pidätte niitä öisin siihen asti  ettei kukaan teistä enää oo kipeenä..

Kuuntelimme vaitonaisina tädin ehdotuksen joka kyllä vaikutti enemmän vaatimukselta kunnes aloimme protestoida, ehtisimme kyllä vessaan, emme ole kakanneet sänkyyn sitten päiväkoti-iän, olisi tosi noloa yms. millään emme tädin päätä kääntäisi

minä aloin kauhistua taas ajatuksissani, jos täti laittaisi minulle vaipat niin sehän näkisi minut nakuna, ja edestä. tunsin  kikkelissäni sydämenlyönnin merkkinä alkavasta erektiosta,  ämpärillinen perhosia syöksähti vatsaani siinä kyljelläni maatessa. ”laitetaan jussi sulle ensin, kun oot nuorempi. tuuhan sieltä peiton alta” täti sanoi.  ”EI, joni varmana nauraa ja kertoo kaikille jos se saa tietää” -Jussi sopersi. Täti siihen vaan hymyili ja sano ”ei varmana kerro kellekään, koska sillä on kanssa koko yön vaipat jaloissa”.

täti kurotti vaalean, kertakäyttöisen teippivaipan kassistaan ja nosti sen sängylle jussin viereen. ”ensin sulta täytyy riisua alapää paljaaks” täti lausui pehmeästi Jussille. minun pippelini jäykistyi entisestään kun hämärässä näin tädin vetävän jussin yöpuvun housut jalkoja pitkin alas, ohi polvien, ohi nilkkojen ja ihan pois asti. täti laski housut lattialle ja kääntyi taas jussin puoleen. ”nyt pyllyä ylös” hän sanoi ja liu-utti vaipan jussin pepun alle.  mieleni laukkasi jo 1000 km/h, minähän oon kohta tossa samassa jamassa –ajattelin. samalla kun kuulin tädin sanovat ”laitetaan tota rasvaa vähän varmuudenvuoks ihonsuojaks”.   kuulin jussin haukkaavan ilmaa ”anteeks, on varmaan vähän viileetä” täti sanoi.

nyt mieleni juuttui omassa, tulevassa kohtalossani yksityiskohtaan: mulla ei oo housuja, multa tarvii vaan nostaa tää yöpaidan helma tonne ristiselkään niin mä oon ihan nakuna, se näkee… perhosista varmaan puolet siirty mahasta tungeksimaan pippelin varteen, sitä ihan kutitteli ja kihelmöi kaikkialta ja nyt täti istuu tossa sängyn reunalla. ”no, Mikko sun vuoro”

käännyin selälleni kuin unessa, pippelini on kova kuin kuiva männyn oksa, sitä kihelmöi ja kutittelee. oon varma että jos toi sirinä vielä pahenee niin multa tulee pissat housuun tai jotain menee rikki.  –saaks mä käydä eka pissalla? saan sanottua.  täti vastaa ”totta kai,” ja pomppaan tädin ohi äkkiä portaikkoon.

vessassa  huuhtelen naamaani ja istun pöntön reunalla yrittäen saada ajatuksiani muualla ja vyötärönseudun taas normaalin tuntuiseksi. lopulta pesen hampaat uudestaan mikä saa  pippelini taas rennoksi ja asettumaan. palaan makuuhuoneeseen, jossa tätini odottelee. Minut komennetaan sänkyyn selälleni, ennen kuin ehdin koota ajatuksiani täti komentaa pepun ylös ja tunnen kun yöpaitani liukuu ylöspäin nännieni tasolle asti. pippelini on ehtinyt uudestaan lähes kovaksi  kun tunnen pehmeän vaipan liukuvan pyllyni alle. ”sitten laitan vähän voidetta ” täti sanoo vaivautumatta selittämään tarkemmin arvaten varmaan ettei tätä operaatiota kannata enää pitkittää. olen jo täysin kovettunut, esinahka on vetäytynyt taaksepäin paljastaen puolet  terskasta,  kun tätini sormet levittävät paksua, pehmeää voidetta, erityiseti kiveksiini  jotka ovat kireässä pussissä tiiviisti penistäni vasten.  aivan yhtä äkisti  vaippa sulkeutuu, reuna ylettää hieman napani yläpuolelle ja täti alkaa kiinnittää teippejä.  nostettuani käskystä viimeisen kerran lantiotani yöpaitani  helma vedetään taas alas.

olen peiton alla. tätini on lähtenyt huoneesta. puhun jussille kuiskaten viereiseen sänkyyn. ”sovitaan ettei kumpikaan ikinä kerro kellekkään”  ”no ei varmana puhuta”  ”tää on varmaan vaan tää yks yö ja sit kun marjo näkee ettei olla kipeenä niin ei tarvi enää pitää vaippaa”  ”voisko nää ottaa yöks pois?” -kysyn.    ”no ei hemmetissä, marjohan uhkas että tulee saunaharjaa jos ees kokeilee, sehän sano ottavansa nää  ite aamulla ja hoksaavansa jos niitä on availtu”

”mitä se edes sillä saunaharjalla meinas?” kysyn. ”no pyllypiiskaa tietenkin”  oon ymmälläni, en oo ees kuullu koskaan puhuttavan, saati saanu tai nähny mosta. jussi jatkaa ”sitä ei pidä oikeesti hankkia” joni sai joululomalla täällä ollessa ja sitä sattu niin paljon että se ruiski valkosta pissaa ja poras varmaan tunnin huoneessaan sen jälkeen.   en vieläkään ymmärrä mitä Joni oli saanut, mutta varmaan jotain kurjaa, Jussikaan ei tarkemmin asiaa kuvaillut mutta päätän noudattaa jussin neuvoa, sitä ei siis pidä hankkia…

makaan sängyssä, jussi on nukahtanut jo jokin aika sitten. minun on vaan vaikea nukahtaa, tai no nukahtaminen on helppoa vika on unissa jotta herättävät heti. nukahdettuani näen jonin kivikovan pippelin tädin reisien välissä ja herään siihen että omani  on kivikova. rauhoitun, löystyn ja nukahdan uudestaan kun muistot pesusta saunalla herättävät taas. lopulta uni vie taas mennessään, unessa makaan alasti sängyllä, pippeli kivikovana ja pyöreä tätini jolla on unessakin pitkät, ruskeat ja aaltoilevat hiukset, runsaat muodot ja ruumiinmalliinkin nähden suuren rinnat liu-uttaa vaipan alleni ja alkaa levittää rasvaa kiveksiin, samalla hetkellä setä alkaa tehdä minulle alapesua, en kykene vastustamaan kun molemmat koskettelevat minua kaikkialta. pidätän hengitystäni voidakseni pidättää pissaa, yht´äkkiä kun tiedän ettein voi enää pidätellä herään välittömästi voihkaisten, olin oikeastikin pidättänyt hengitystäni. enemmän  minua hämmästyttää se mitä vaipassani tunnen olevan tapahtumassa. kova penikseni ikään kuin jäykistyy ja rentoutuu. uudestaan ja  uudestaan tunnen että pippelistä tulee kohta jotain ja tiedän etten varmasti tulisi ehtimään vessaan. vaipan sisällä jotain ruiskii pippelistäni ja valuu mahaa pitkin pippelin tyveä kohti. oletin siinä vaiheessa että  se oli jotain hitaasti valuvaa pissaa mutta tunne oli taivaallisen hyvä rentouttaen koko kehoni; mieltäni ja muistikuviani myöten. eniten olen helpottunu siitä että onneks oli tämä vaippa muuten olis tullu pissat sänkyyn.  nukahdan tyytyväisenä tuohon ajatukseen.

aamulla kun herään on jussi jo valveilla, hän näyttää tosi surkealta ja alkaa heti pyydellä anteeksi. kun ihmettelen mistä pyytää anteeksi vaikkei ole minulle tehnyt mitään niin hän vastaa: kun mulle tuli viimeyönä se ripuli ja kaikki joutuu varmaan ensyönäkin oleen vaipoissa.  minulta melkein lipsahtaa että  ”no mulla tuli yöllä sykkien pissat vaippaan” mutta onneksi sanonkin vain ”ei se haittaa”

 

minulle on alkanut tapahtua jotain….

 

***********

Rakentava palaute on tervetullutta

 

 

2 kommenttia viestissä: “Mikko vaipoissa eka kerta(a)”

  1. K says:

    Hyvä oli! Odotan jatkoa

  2. J says:

    Kielioppi ja perus kirjoitusasu-asiat kuntoon. Isot alkukirjaimet, pisteet, pilkut, kappalejaot ym. Ei tällasta sotkua jaksa kukaan lukea. Tarina myös heittelehti miten sattuu, joten oikoluku lienee tarpeen ennen lähetystä.

Kommentoi

top