search
top

Tarjottu tyttöystävä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (113 votes, average: 3.11 out of 5)
Loading...

Istuimme Jennin kanssa sohvalla kahden, vaikka alun perin suunnitelmat iltaa varten olivat aivan toiset. Olimme saapunen Mikon kotiin jo alkuillasta tämän vanhempien juuri lähtiessä omaan illanviettoonsa ja ajatus oli ollut aloittaa ilta ensin nelistään Mikon ja tämän tyttöystävän Katan kanssa. Mutta pariskunnalle oli tullut riitaa, Kata oli lähtenyt ovet paukkuen omille teilleen. Mikko taas oli kiskaissut perisuomalaiset koomakännit ja lopulta könynnyt sänkyynsä ja sammunut sinne eikä varmastikaan sieltä enää ennen puoltapäivää nousisi. Me siis jäimme siemailemaan juomiamme kahden, sillä olimme tulleet autollani enkä enää ollut ajokunnossa ja Mikon perhe asui hieman sivummalla keskustasta.

No, ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin tuumiskelin tilanteesta. Olimme Jennin kanssa käytännössä kahden Mikon vanhempien isossa omakotitalossa, ja ajattelinkin käyttää tilaisuutta hyväkseni. Laskin oluttölkkini sohvapöydälle ja käännyin Jenniin päin ja kurotin suutelemaan tyttöni punattuja huulia laskien samalla oikean käteni hänen reidelleen. Jenni vastusteli kevyesti lähentelyjäni vaikka hänen hengityksensä tiheydestä saattoi huomatakin tämän pitäneen siitä. “Ei täällä… Ei me voida…”, hän kuiskasi, vaikkei huoneessa eikä koko kerroksessa muita ollutkaan. Sellainen Jenni oli.

Katsoin tyttöäni ja pidin kyllä siitä mitä näin. Jenni oli juuri täyttänyt 18 vuotta ja ehostamattomina hänen kasvonsa näyttivät niin viattomilta. Ja viatonhan tyttö olikin, olin hänen ensimmäinen poikaystävänsä. Jenni oli kotoaan saanut tiukan, uskovaisen kasvatuksen, joka oli vain hieman alkanut rakoilemaan tytön muutettua toiselle paikkakunnalle opiskelujensa vuoksi. Huomasin kyllä, että tyttö haluaisi olla rohkeampi, mutta ilman ulkopuolista rohkaisua hän ei itse uskaltaisi yrittää mitään, mikä sotisi hänen saamaansa kasvatusta vastaan.

Jenni oli kyllä hyvän ja seksikkään näköinen, pituutta vain hieman päälle 155 senttiä, pitkät punaruskeat hiukset kehystivät noita viattoman näköisiä kasvoja, joita tyttö ehosti vain harvoin ja silloinkin hyvin kevyesti. Tosin nyt hänen kasvoillaan oli huomattavasti voimakkaampi meikki, jonka oli pienen houkuttelun ja suostuttelun jälkeen tehnyt Kata ennen pariskunnan riitaa. Hoikka vyötärö ja mukavan pystyt B-kupin rinnat, jotka eivät juuri liivien tukea tarvinneet. Jenni kylläkin kuuliaisesti käytti rintaliivejä, jotka ensin tapaamisiemme aikoihin olivat mahdollisimman peittäviä ja tylsiä. Olin onneksi saanut Jennin ostamaan ja käyttämään jo hieman seksikkäämpiä alusvaatteita ja muutenkin muuttamaan pukeutumistaan hieman rohkeampaan suuntaan. Nytkin tytöllä oli yllään vain hieman polven yläpuolelle yltävä skottiruutuinen vekkihame jonka helman alle vain juuri ja juuri ylsivät valkoisten sukkien suut ja valkoinen kauluspaita jonka läpi aavistuksen omaisesti kuulsi Jennin syntisen punaiset, pitsiset rintaliivit. Hameen helman alla tiesin olevan myös samaa settiä olevat pikkuruiset pitsipöksyt.

En aikonut antaa Jennin torjunnan estellä aikeitani, sillä tilaisuus pieneen hauskanpitoon oman kämppäni ulkopuolella oli liian herkullinen sivuutettavaksi. Niinpä jatkoin Jennin reiden sivelemistä ja häneen hymyillen katsoen sanoin: “Kyllä me voidaan. Juuri täällä. Vieraassa paikassa, toisten kotona. Salaa.”, ja kurotin suutelemaan hieman vastahakoista tyttöäni. Jenni yritti vielä heikosti vastustella suudelmaani , mutta vastasi siihen kuitenkin hieman ynisten samalla kun käteni siveli hänen toista reittään siirtyen hitaasti hameen alle ja siellä sukansuun yläpuolelle paljaalle iholle. “Äläh…”, yritti Jenni vielä estellä kun käteni liukui yhä ylemmäs hänen paljasta reittään pitkin saavuttaen lopulta pikkuhousujen ohuen pitsikaistaleen. “Kylläpäs.”, kuiskasin Jennin korvaan ja suutelin hänen kaulaansa alkaen samalla hyväillä tämän häpyä pikkuhousujen päältä. Hitaasti Jennin reidet erkanivat hieman toisistaan antaen näin minulle sanattoman suostumuksen jatkaa.

Tiesin jo etukäteen hänen kyllä antautuvan tahtooni, sillä koko puolivuotisen seurustelumme aikana olin saanut tuon minua kolmisen vuotta nuoremman tytön sekä rohkaistumaan ja avautumaan kuorestaan, että samalla antautumaan tahtooni ja haluilleni. Olinkin saanut tytön muuttamaan pukeutumistaan rohkeammaksi ja seksikkääksi, vaikkakin hän yhä ujosteli upean, tanssiharrastuksen notkistaman vartalonsa näyttämistä. Samalla olin myös tutustuttanut Jennin seksin saloihin. Ensimmäisen, ja Jennille se oli todella ensimmäisen, seksikertamme jälkeen aloin systemaattisesti opastaa tyttöä saamaan nautintoa omasta kehostaan ja jakamaan sitä myös minulle. Ostin hänelle muutaman erilaisen lelun ja katsoin vieressä kun hän aluksi ujosti tyydytti itseään laueten lopuksi rajusti voihkien. Kokeilimme eri asentoja ja tutustutin ujon neidon suuseksiin ja muistan vieläkin Jennin ilmeen kun hän polvillaan lattialla, punastellen ja minuun katsoen otti terskani ensi kertaa huultensa väliin. Näytin hänelle myös millaista on olla suuseksin saavana osapuolena ja Jenni laukesinkin kouristellen kun ensi kertaa häntä nuolin. Toisella kerralla, kun Jenni oli kontillaan asuntoni sohvalla olin nuolaissut hänen peppuaan samalla kun pumppasin kahta sormeani liukkaassa, vasta nuolemassani pikkupillussa. “Mitäsäh… eiih…”, parahti tyttö, muttei siltikään yrittänyt nousta ja lopettaa touhujani.

Nyt Jenni nojasi silmät ummessa sohvan selkänojaan ja hengitti raskaasti kun hiljaisella äänellä, käteni yhä hänen jalkovälissään kehotin häntä: “Avaa sun paidannapit. Mä haluan katsella sua.” Jennin silmät aukesivat ja hän vastusteli taas: “Entä jos joku tulee?” Ei tänne kukaan tule, Mikon porukat on siellä tuttavallaan ja niillä menee koko yö, eikä Mikko herää tosta känniunesta vaikka tän talon räjäyttäis.”, vastasin Jennille ja pian tytön valkoinen paita olikin avoinna paljastaen punaisen pitsin vaivoin verhoamat pystyt tisut, joiden kärjet selvästi olivat kivikovina. “Hyväile sun rintojas. Puristele niitä. Nipistele noita kovia nännejäs.”, ohjeistin Jenniä ja kuuliaisesti hän totteli sulkien taas silmänsä hengittäen raskaasti. “Sä taidat nauttia tästä.”, sanoin hymyillen ja jatkoin: “Sun pikkarit on haaroista aivan kosteet. Haluatko sä, että mä riisun ne? Kerro mulle. Sano, mitä sä haluat.” Jenni voihkaisi ja kuiskasi sitten tuskin kuuluvasti: “Riisu ne.” “Mitä sä sanoit? Sano se lujempaa.”, sanoin Jennille samalla kun liu’utin sormeani tämän pikkareiden alla liukkaalla vaolla. “aaahh. Riisu mun märät pikkuhousut.”, Jenni voihkaisi nyt kovempaan ääneen.

Polvistuin lattialle Jennin eteen, kohotin tämän hameenhelman vyötärölle ja tartuin pitsipöksyjen kuminauhaan. Jenni kohotti lantiotaan ja vedin kiimalta tuoksuvat housut hänen yltään ja nuuhkaisin niitä hymyillen. “Tekeekö meidän Jennillä näin kovasti mieli?”, kysyin tytöltä, joka yhä kuuliaisesti hyväili rintojaan. “Haluatko sä tänään nauttia täällä? Haluatko sä tarjota itseäs vieraassa paikassa, Mikon vanhempien talossa? Mikon nukkuessa yläkerrassa? Kiihottaako se sua?”, jatkoin kyselyäni. “Nnngghhjooooh.”, Jenni voihkaisi vastauksena. “Levitä sun jalkasi ja hyväile itseäs. Näytä mulle, kuinka paljon sä haluat.”, sanoin seuraavaksi ja tottelevaisesti Jenni levitti reitensä leveälle ja alkoi toisella kädellään sivellä kosteudesta kiiltelevää pilluaan.

Samassa säpsähdimme kuullessamme ulko-oven kolahtavan ja Mikon isän, Jannen huhuilevan eteisestä: “Onkos täällä vielä kukaan?”. Kiireesti Jenni veti jalkansa yhteen ja alkoi napittaa paitaansa kiinni, itse istuin takaisin sohvalle ja nappasin olueni käteeni vastatessani: “Juu, täällä vielä ollaan, olkkarissa.” Jannen tullessa olohuoneen ovelle ei Jenni ollut vapisevin sormin saanut kaikkia paidannappejaan kiinni vaan kolme ylintä oli avoinna paljastaen melko runsaasti hänen rintaliiveistään ja niiden verhoamista tisuista. “Missäs se Mikko ja Kata ovat? Älä nyt vaan sano, että ne ovat kadonneet Mikon huoneeseen vehtaamaan ja jättäneet teitä tänne omin nokkineen?”, naurahti Janne. “No ei nyt ihan. Niille tuli melkonen riita kun… no, sä tiedät kyllä Katariinan ja kuinka mustasukkanen se osaa olla. Nyt se sai päähänsä, että Mikko kuolas Jennin perään liikaa ja veti herneet nenäänsä ja melkosen huudon säestyksellä tilas taksin ja lähti omille teilleen. Ja Mikko sitten reagoi perisuomalaiseen tyyliin, tempas karmeet kännit ja makaa ny kännikoomassa sängyssään.”, selostin illan kulkua Jannelle. “Jaa jaa, että sellasta. Tutulta kuullostaa kyllä, monellakin tasolla.”, huokaisi Janne samalla kun kaatoi baarikaapista itselleen suhteellisen tukevan viskimoukun. “Mutta kuinkas sä jo täällä oot ja missäs Reija?”, jatkoin tarkoittaen Jannen vaimoa ja Mikon äitiä. “No mulla kävi vähän sama juttu, istuttiin siellä Kalella ja Anulla iltaa ja Reija sai yhtäkkiä päähänsä että mulla ja Anulla olis jotain sutinaa ja silmäpeliä. Eikä sen mieltä siinä humalassa saanu käännettyä, joten katoin parhaaks hypätä taksiin ja tulla tänne. Tulkoon Reija sitten huomenna meidän autolla kun on ajokunnossa.”, vastasi Janne ja kulautti viskinsä astellen uudelleen baarikaappinsa luokse.

“Maistuukos teille?”, hän kysyi ja näytti viskipulloa, jonka tunnistin olevan melkoisen kallista ja hyvää merkkiä. “Kyllä mulle hyvä viski aina passaa.”, naurahdin ja jatkoin: “Jenni kyllä taitaa olla enemmän siideri-ihmisiä.” Katsoimme Jannen kanssa Jenniin ja tämä nyökkäsi ujosti, posket yhä punoittaen. “Otakkos sä jäitä tai jotain lantrinkia tähän?”, Janne kysyi ojentaen viskilasia suuntaani, katse kuitenkin enemmän Jennin suunnassa. “Kyllä tällanen juodaan ilman lisäaineita.”, naurahdin ja siemaisin lasista. “Oikeaa puhetta!”, vastasi Janne istuessaan viistosti sohvaa vastapäätä olevaan nojatuoliin. “Pakko kyllä myöntää, että ihan mukava sitä Anua oli katella, vähän erilainen nainen kuin tuo Reija. Sellanen pikkunen ja siro. Vähän niinkun tuo Jennikin tuossa.”, Janne naurahti ja jatkoi: “Mutta eihän sitä ny kattelemisesta pitäis niin pillastua. Siinä mitään pahaa ole.” Tämän sanottuaan Janne nosti viskilasiaan silmää iskien ja kohotimme äänettömän maljan.

“Juu, imartelevaahan se on, että vähän katselee, kun ei nyt ihan törkeesti kuolaa ja tuijota.”, vastasin ajatusteni alkaessa muovautua mielessäni. Olin kuullut Mikolta, että hänen isällään oli kyllä hieman mainetta naistenmiehenä ja uskoinkin, ettei Reijan suuttuminen ollut tapahtunut ihan täysin ilman syytä. Ja olihan Jannella raameja, millä naisten huomiota saa, pituutta yli 195 ja vaikka iän myötä painoakin oli hieman jo kertynyt ei häntä vieläkään voinut lihavaksi sanoa. Iso ja komea, sanoisi varmasti monikin nainen. Vilkaisin Jenniin, joka yhäkin istui hiljaisena sohvalla ja kysyin hänen mielipidettään: “Vai mitä mieltä sä olet, Jenni? Tykkäätkö sä siitä, jos sua vähän katsellaan, silleen ihaillen, ehkä jopa vähän haluten ja himoiten?” Jenni punastui hieman lisää ja kulautti siiderinsä loput ennen kuin vastasi hiljaisella äänellä: “Emmätiiä.. onhan se vähän… silleen…” Tytön ääni vaimeni ja hän laski ujosti katseensa alas. Punastumisesta arvasin kuitenkin osuneeni oikeaan. Kyllä Jenni siitä piti, ei vaan kehdannut myöntää ääneen.

“Mä haen Jennille uuden siiderin jääkaapista ja itelle kaljan. Otakko sä?”, kysyin Jannelta ja nousin sohvalta. “No mikäs siinä, mä tässä vähän nautiskelen olosta, hyvästä viskistä ja seurasta.”, hän vastasi, vinkkasi hieman silmää ja käänsi katsettaan Jennin suuntaan. “No niin, eikös se ole vähän isännän oikeus!”, naurahdin ja astelin jääkaapille. Kuulin keittiöön, kuinka Janne totesi Jennille: “Mä taisi keskeyttää täällä jotain, kun tulin paikalle.” Jenni punastui yhä enemmän ja yritti kiellellä: “Ei me silleen… mitään… oikeesti…” Janne kurkotti kätensä Jenniä kohden ja hetken jo luulin hänen tarttuvan tyttöäni reidestä kunnes näin hänen vetävän sohvatyynyjen väliin sullotun pienen punaisen kangasmytyn. “Jennin pikkarit.”, ajattelin, kun Janne kohotti ne silmiensä eteen. “Noh noh, kyllähän täällä nyt jotain on ollut tekeillä.”, hän naurahti ja nuuhkaisi sitten kosteaa pitsiä. “Aaahhh!”, tuo päälle nelikymppinen mies huokaisi nuuhkaistuaan 18-vuotiaan tyttöystäväni märkiä pitsipöksyjä. Pakko tunnustaa, että tilanne alkoi mennä hyvinkin kiihottavaan suuntaan.

Päätin, että olisi aika rauhoittaa hieman Jenniä, joka näyttä aikovan ihan millä hetkellä hyvänsä joko pillahtaa itkuun tai rynnätä ulos. Laskin avaamani siiderin Jennin eteen ja oluet meille miehille ja naurahtaen totesin Jannen suuntaan: “Noo, olihan tossa vähän jotain mielessä.” istahdin Jennin viereen ja kiedoin vasemman käteni hänen harteilleen ja jatkoin: “Vaan ei kai sitä voi miestä syyttää, kun on tällainen seksikäs herkkupala vieressä, pakostihan ne himot heräävät.” “En mä mikään sellanen… seksikäs…”, yritti Jenni ujosti väittää vastaan, mutta keskeytin hänet heti jatkaen: “Kyllä sä olet. Katso nyt, mitä sä mullekin olet saanut aikaan?” Samalla tartuin Jennin oikeaan käteen ja siirsin sen housujeni etumukselle, kovana seisovan kaluni päälle. “Äläh…”, Jenni kuiskasi vielä yrittäen vetää kättään pois, mutten antanut tytön sitä tehdä ja sanoin nyt Jannen suuntaan: “Vai mitä mieltä sä olet, noin vanhempana miehenä. Eikös Jenni olekin tosi seksikäs ja haluttava nuori nainen?”

En odottanut Jannen vastausta, vaan nousin seisomaan ja vedin Jennin eteeni, selkä Janneen päin ja kumarruin suutelemaan itseäni lyhyempää tyttöä. “Olet sä Jenni seksikäs, uskomattoman seksikäs!”, vastasi Janne nyt ääni käheänä katse Jenniin naulittuna ja jatkoi: “Mies kuin mies on valmis vaikka mihin saadakseen sut!” Lopetin suudelman ja kuiskasin Jennin korvaan: “Nauti, kun sua katsellaan. Tunnetko sä Jannen katseen sun vartalollas? Se haluais nähdä lisää… enemmän.” Jenni inahti, kun hitaasti aloin nostamaan hänen hameensa helmaa ylemmäs jatkaen hänelle puhumista nyt hiljaisella äänellä: “Tunnetko sä, kuinka sua halutaan? himoitaan?”, samalla kehotin toisella kädelläni Janne nousemaan tuolistaan ja astumaan lähemmäs. Jannen seistessä nyt vajaan metrin päässä Jennin takana Kysyin Jenniltä vielä hiljaisella äänellä: “Haluatko sä lähteä?”. Toinen käteni piti yhä Jennin hameenhelmaa koholla kun toisella kädelläni sipaisin kevyesti tytön kosteaa jalkoväliä ja jatkon: “Vai jäädä?”

Kumartuessani suutelemaan Jenniä mietin, että olin kyllä ajatellut totuttaa Jenniä tällä vierailulla taas johonkin uuteen, esimerkiksi esittelemään viattomasti vartaloaan hieman toisen pariskunnan, Mikon ja Katan, läsnä ollessa. Mutta nyt leikkini olikin saamassa uuden, entistä rohkeamman käänteen, sillä Jenni ei yrittänyt ottaa askeltakaan, vaan jäi seisomaan eteeni suudelmamme loputtua. “Nauti!”, kuiskasin Jennin korvaan. “Sulla on lupa nauttia.”, jatkoin ja hellästi työnsin Jenniä taaksepäin kohti takana seisovaa Jannea. Jenni inahti, silmät suljettuina hengittäen raskaasti kun miehen kädet tarttuivat häntä lanteilta. Janne katsoi minuun kysyvästi, mutta kun nyökkäsin, nosti hän toisella kädellään Jennin leukaa ylös ja kumartui suutelemaan tyttöäni. Jannen toinen käsi nousi Jennin vasemmalle rinnan päälle alkaen puristella sitä hellästi. Istahdin sohvalle heidän eteensä katselemaan kiihottavaa näytöstä. Kaverini päälle nelikymppinen isä suuteli ja hyväili 18-vuotiasta tyttöystävääni. “Ihanat rinnat sulla Jenni.”, mies sanoi suudelman loputtua. “Näyttäisitkö niitä hieman lisää? Avaisitko sä noi paidan napit?”, jatkoi Janne ja hetken päästä Jenni, yhä silmät suljettuina napitti valkoisen paitansa auki. Jannen kädet sivelivät Jennin vatsaa, kylkiä ja kiinteitä rintoja pitsiliivien päältä, puristellen niitä välillä ja hyväillen niiden selvästi kovina nöpöttäviä kärkiä. “Sä pidät tästä, etkö pidäkin? Sä tykkäät saada huomiota vanhemmalta mieheltä. Sun pienet, kovat nännis paljastaa sen. Sä tykkäät olla toisen miehen kanssa kun sun oma poikaystäväs katselee.”, Janne sanoi paksulla äänellä Jennin rintoja yhä hyväillen. Sitten mies suuteli Jenin kaulaa ja jatkoi: “Sä taidat pitää, kun sun poikaystäväs tarjoaa sut vieraalle, vanhemmalle miehelle. Etkö pidäkin? Kerro mulle… ei, kerro Tepalle. Kerro sun poikaystävälle mistä sä pidät.”

Jennin silmät avautuivat ja hetken taas kuvittelin tytön säntäävän ulko-ovea kohti, mutta sitten hän aloitti hiljaisella äänellä: “Mä nautin kun mua kosketellaan..aaahhh!”. Nautinnon huokaus keskeytti Jennin kun Jannen sormet puristuivat hellästi tytön nännien ympärille samalla kun mies suuteli tytön kaulaa. Voihkaisun jälkeen Jenni jatkoi: “Mä tykkään, kun sä… tarjosit mut toiselle. Mä haluan… että sä… että sä… katselet mua…” Hymyilin kuullessani nuo ujot mutta samalla halun kyllästämät sanat viattoman Jennin suusta. Ujosta, viattomasta tytöstäni oli kuoriutumassa halukas pikku narttu, valmiina tyydyttämään halujani pienestäkin vihjauksesta.

Nyt tosin Jannellakin oli haluja tyydytettävänä, ja mies istuutuikin takaisin nojatuoliinsa vetäen Jennin rajusti kahareisin syliinsä selkä minuun päin. “Anna mulle sitten jotain katseltavaa Jenni.”, vastasin tytölleni ja jatkoin: “Riisu tuo paita ja noi rintsikkas yltäs ja anna mun katsella, kun sä tarjoat itseäs Jannelle.” Hieman ensin epäröiden Jenni alkoi riisua jo avointa paitaansa ja sen pudottua lattialle hän kurotti selkänsä taakse ja napsautti rintaliivinsä auki. “Upeat pystyt tissit!”, huoahti Janne ja hamusi toisen nännin huultensa väliin. Jenni parahti miehen imaistessa herkkää nipukkaa ja käänsi sitten päätään katsoen minuun. “Nosta Jenni hamettas ja paljasta Tepalle mitä sulle tehdään.”, huohotti Janne käsi Jennin hameen alla. Hitaasti tyttö kohotti hameensa helmoja paljastaen, kuinka Jannen sormi hyväili märkää vakoa. “Aaaahhhhhh!”, pääsi Jennin suusta kun Jannen paksu sormi liukui tytön tiukkaan pilluun. “Katso Tepaan!”, komensi Janne ja liikutti hitaasti sormeaan. “Katso sun poikaystävääs kun vieraan miehen sormi liukuu sun sisässäs.” Sitten minuun katsoen Janne sanoi: “Sun tyttös on ihan märkänä. Märkä ja tosi tiukka! Ootko sä varma, että sä haluut tätä? Ootko sä varma, että sä haluut tarjota sun tyttös mulle? Kohta sä et voi enää perua.” Samalla Janne lisäsi toisen sormen Jennin sisään ja tyttö voihki sormen liikkeen tahdissa. “Sun tyttös on ihan valmis. Sun Jennis on valmis toiselle miehelle. Haluatko sä sitä?”, Janne kysyi vielä kerran.

Katsoin Jenniä silmiin ja näin niissä ujoutta ja pelkoa, mutta myös halua ja nautintoa aikuisen miehen sormien pumpatessa hänen pillussaan. Nyökkäsin Jannelle luvan jatkaa ja varmemmaksi vakuudeksi vielä sanoin ääneen: “Mä oon varma. Mä haluun, että sä otat Jennin!” Jenni värähti kun Janne veti tytön kiinni itseensä ja suuteli tätä suulle rajusti. Sitten mies sanoi Jennille toisen käden sormet yhä tämän pillun sisällä: “Sä kuulit sun poikaystävääs. Nyt mä haluan, että sä avaat mun housuni ja otat esille sen, mikä sua odottaa.” Hetkeksi Jennin hameenhelma laskeutui kuin esirippu peittämään näkymän, mutta Janne nosti vapaalla kädellään pian sen takaisin ylös. Hieman tärisevin käsin Jenni alkoi avata Jannen housuja ja miehen hieman nostaessa lanteitaan tyttö sai laskettua sekä housuja että alushousuja niin, että Jannen kalu pääsi vapauteen. Jenni parahti, ja Janne jatkoi tytön ohjeistamista: “Nyt otat sen käteesi, nostat lanteitasi ja ohjaat mut sun sisääs!” Jennin noustessa ylemmäs näin, mikä oli saanut tytön parahtamaan, sillä Jenniin käsissään pitelemä kalu oli paksuudeltaan about samanlainen omani kanssa, mutta pituutta sillä oli useampi sentti enemmän, enkä itsekään ole ihan pienikokoinen siinä suhteessa.

“Katso Tepa millasella kullilla sun tyttös kohta ratsastaa. Katso, kuinka aikuinen mies ottaa sun Jennis!”, Tepa hymyili riettaasti, imaisi Jennin pillussa olleita sormiaan ja osoitti sitten sanansa Jennille: “Nyt Jenni sä alat laskeutua ja ottamaan mut sisääs, etkä lopeta ennen kuin koko mun aikuisen miehen kaluni on sun piukassa pikku teinipillussas. Ja mä haluan, että sä katsot koko ajan sun poikaystävääs kun sä otat mua sun sisääs!” Jennin suusta alkoi päästä uikutusta, kun Jannen terska aurasi tietään hänen tiukaan koloonsa. “Ai saatana miten piukka pillu!”, murahti Janne jatkaen: “Vasta puolet on sun sisässäs Jenni. Ota mut kokonaan sisääs ja näytä sun poikaystävälles kuinka sä antaudut toiselle.” Milli milliltä ja sentti sentiltä Jannen kulli katosin näkyvistä Jennin uikuttaessa, voihkiessa ja huohottaessa miehen päällä, kunnes viimein heidän lantionsa koskettivat.

Janne antoi Jennille aikaa totutella parruunsa sisällään ja puhutteli minua: “Miltä näyttää, kun sun tyttös on seivästänyt ittensä mun kulliini? Miltä tuntuu nähdä sun pieni tyttöystäväs aikusen miehen päällä tietäen, että kohta se ratsastaa aikusen miehen pitkällä, paksulla kalulla?” Katselin tuota miltei irstasta näkyä, pienikokoinen nuori Jenni, hame nostettuna vyötärölle ja vain valkoiset sukat jaloissaan itseään yli 40 senttiä pidemmän vanhemman miehen päällä, miehen kulli tyveä myöden tytön piukassa pillussa. Pakko minun oli se ääneen tunnustaa: “Näyttää tosi riettaalta! Kiihottavammalta kun mä odotinkaan.” Hetken aikaa Janne kiemurteli saadakseen potkittua puolitankoon lasketut housunsa jaloistaan ja jokainen liikahdus sai Jennin vavahdellen voihkaisemaan miehen kalun liikahdellessa samalla tytön sisässä. “Tää muuttuu vielä riettaammaks, usko pois!”, Janne sanoin irstas ilme kasvoillaan. “Mä aion nautiskella sun nuoresta tyttöystävästäs ihan kunnolla nyt kun on mahollisuus. Ei mulla tällasta nuorta teinipillua ole ollut käytettävissä aikoihin, että kiitos vaan kun Jennin tarjosit mulle käyttöön. Mut älä huolehdi, kyllä säkin saat sun tytöstäs oman osas, onhan tässä koko yö aikaa.”

Ennen kuin ehdin vastata mitään, tarttui Janne molemmin käsin Jennin pakaroihin ja alkoi nostamaan kevyttä tyttöä kullinsa päällä. Jenni voihkaisi aikuisen miehen elimen liukuessa ulospäin venytetystä pillustaan ja parkaisi sitten ääneen Jannen äkkiä laskiessa tytön takaisin alas. Miehen jatkaessa Jennin naimista tyttöä pakaroista nostellen Jennin hame valahti alas peittäen minulta näkyvyyden. “On sulla tiukka pikku pillu Jenni.”, Janne huohotti naimisen tahdissa. “Tiukka ja liukas, sun pillus oikeen valuu. Mun sormet on aivan märkinä.”, Janne jatkoi Jennin voihkiessa ja parahdellessa miehen juntatessa kaluaan tytön sisään. Sitten Jennin suusta pääsi kirkaisu ja luulin jo tytön lauenneen, kunnes kuulin Jannen käskevän: “Nosta sun hamees helmoja, jotta sun poikaystäväs näkee.” Tarttuen tärisevin käsin hameeseensa Jenni alkoi nostaa helmoja, kunnes minulla oli taas näkyvyys hänen pilluaan takovaan kaluun. Mutta helman noustessa vielä hieman lisää minulle selvisi kirkaisun todellinen syy: Jannen oikean käden liukas etusormi oli painunut ensimmäistä niveltä myöten Jennin piukasta peppureiästä sisään. Mies katsoi minuun virnistäen ja alkoi työntää sormeaan syvemmälle tytön neitseelliseen taaempaan aukkoon. “Tää se vasta piukka reikä on!”, Janne puuskutti kun hänen sormensa oli rystystä myöten sisällä Jennissä, joka vuoroin nyyhkytti, parahteli ja voihki Janne pannessa samalla armottomasti hänen pilluaan. “Toivottavasti sä syät pillereitä, koska kohta mä aion laueta sun sisääs!”, Janne murisi Jennin korvaan. “Meillä ei olla kotona harrastettu seksiä pitkän aikaan, joten sä saat pilluus melkosen satsin aikusen miehen spermaa! Laukee mulle Jenni! Laukee mun kalu sun sisässäs kun sun poikaystäväs katsoo!”, Janne jatkoi ja alkoi entistä rajummin pumpata kulliaan Jennin pillussa sormi yhä tytön pepussa. Sitten, minuun katsoen Janne alkoi karjahdella: “Katso… kun sun.. tyttös… siemennetään… NNNNYYT TULEEE!” Samassa kun Jenni oli alkanut tärisemään kuin horkassa saaden varmasti elämänsä suurimman orgasmin alkoi Janne tyhjentämän lastiaan syvälle tyttöni pilluun. Jenni kirkui ja nyyhkytti ja vavahteli kun Janne otti sormensa pois tytön pepusta ja nousi kulli yhä tytön sisällä seisomaan, laski tytön istumaan nojatuoliin vetäytyen samalla tämän pillusta.

Jennin reidet jäivät riettaasti levälleen ja sakea spermanoro alkoi pian valua hänen sisältään. Janne astui tytön vierelle, tarttui kevyesti häntä poskista, toi limaisen, hieman veltostuneen elimensä tytön kasvojen eteen ja komensi: “Nuole mut puhtaaks Jenni. Nuole mun sus sisääs lauennut kaluni puhtaaks.” Kuuliaisesti Jenni alkoi ensin kielellään lipoa Jannen kalun vartta, kunnes mies toi terskansa tämän huulille. “Just noin, ota se suuhus Jenni.”, ohjeisti Janne ja pian miehen elin liukui Jennin huulten väliin. Hetken elintään Jennin suussa puhdistetuttuaan mies vetäytyi tytöstä irti ja kääntyi puoleeni. “Sulla on oikein hyvä pikku tyttöystävä, Jenni on oikein loistava pano.”, Janne virnisti ja jatkoi: “Mä lepään hetken ja vedän vähän henkeä, joten mikään ei estä sua nyt pitämästä kanssa vähän hauskaa tyttös kanssa.”

Äskeinen näytös oli kiihottanut minut äärimmilleen, joten en epäröinyt alkaessani riisumaan vaatteitani Jannen samalla tarttuessa Jenniä kädestä ja taluttaessa tämän sohvan luokse. “Riisutaan vaan toi hame ensin, se alkaa olla vähän tiellä.”, mies kehotti Jenniä avaten samalla hameen hakaset ja pian vaatekappale lojuin maassa tytön jaloissa. Saatuani omat vaatteen riisuttua astuin Jennin taakse ja hellästi työnsin hänet polvilleen sohvan selkänojaa kohti. Tyttö ei sanonut sanaakaan, mutta jäi hajareisin paikalleen notkistaen selkäänsä antaen selvän viestin mitä hän halusi. Ohjasin terskani Jennini spermaa yhä valuttavalle vaolle ja aloin työntymään sisälle. Spermainen pillu oli uskomattoman liukas mutta silti vielä tiukka ja pian työntelinkin nopeaa tahtia tyttöni sisällä. Janne siemaisi viskinsä ja laski lasinsa sohvapöydälle astuen sitten sohvan taakse katselemaan naintiamme hänen kalunsa hitaasti taas kovettuessa. Janne astui vielä askeleen eteenpäin, tarttui Jenniä hiuksista ja nosti tämän kasvot ylöspäin tuoden terskansa tytön huulille. Ilman eri kehotusta Jenni avasi huulensa ja antoi miehen työntyä suuhunsa. Janne alkoi rauhallisesti työnnellä kaluaan Jennin suuhun tytön mumistessa minun pannessani hänen jo kerran siemennettyä pilluaan yhä kovempaan tahtiin.

“Kohta mä vien Jennin yläkertaan meidän makuuhuoneeseen ja nautin tästä pikku neitosesta koko yön. Jos tarvitsee, mä otan pienen sinisen pillerin, että jaksan. Mutta kun katselen tota pikku kiimapyllyä mä luulen, ettei sitä tarvita.”, Janne sanoi ja jatkoi: “Sä voi tulla mukaan, jos haluat. Mutta tulit sä tai et, Jenni on tän yön mun käytössäni. Mä sanoin sulle silloin aikasemmin, että sen hetken jälkeen ei oo enää perumista. Huomenna te voitte palata omaan elämäänne, mutta tän yön Jenni on mun käytössä. Ihan miten mä haluan sitä käyttää. Etkö olekkin, Jenni?” Janne veti kalunsa Jennin suusta antaen tämän vastata. “Joooohhhh!”, Jenni voihkaisi hänen pillunsa supistellessa laukeamisen merkiksi saaden minutkin huipulle ja aloin suihkuttamaan omia liemiäni tyttööni Jannen spermojen joukkoon. “Tepa.. tarjos… mut sulleeeh! Se halus… et… säh… panet mua!”, Jenni voihkien jatkoi ja hamusi Jannen kalua uudelleen huuliensa väliin. “Näetkös nyt, millanen narttu sun tytöstäs kuoriutui?”, Janne virnisti minulle kun rojahdin huohottaen istumaan nojatuoliin ja kulautin oluestani ison siemauksen. Sitten Janne nauttien samalla Jennin suihinotosta jatkoi osoittaen sanansa meille molemmille: “Mä en tiedä vielä mitä mä aion Jennille tehdä ja miten käyttää tota nuorta vartaloa, mutta mulla on kyllä ajatuksia. Mä saatan vaikka korkata ton piukan pikku pyllyn, siellä ei oo varmana kukaan vielä käynyt. Ja mulla on yläkerrassa oikeen hyvät kamerat, videokamerakin. Voin vaikka kuvata muistoks kuinka Jenni-lutkaa pannaan. Tekin voitte saada kopion. Vielä parempi tietysti, jos Tepa tulee mukaan ja kuvaa itse, kuinka hänen tyttöystävänsä saa toista miestä!” Tämän sanottuaan Janne vetäytyi Jennin suusta, tarttui tytön käteen ja lähti taluttamaan tätä kohti yläkertaan vieviä portaita Jennin seuratessa kuuliaisesti sperman valuessa pitkin tytön reisiä. Portaiden puolivälissä Janne vielä pysähtyi ja kääntyi katsomaan minuun. “Sun pitää nyt tehdä päätös. Haluatko sä tulla ja katsella ja kenties ottaa osaa.” Tämän sanottuaan mies läimäytti Jenniä pakaralle saaden tytön kiljahtamaan ja niin pariskunta jatkoi yläkertaan, josta kuului hetken päästä sulkeutuvan oven kolahdus.

Istuin hetken paikoillani ja mietin, mitä kaikkea juuri oli tapahtunut. Sitten nousin, siemaisin jäljellä olevan viskitilkkani, keräsin omat ja Jennin vaatteet syliini ja lähdin nousemaan portaita yläkertaan. Ja jos en olisikaan jo ennestään tiennyt, mikä yläkerran huoneista oli Jannen ja Reijan makuuhuone, ei sen löytäminen olisi ollut vaikeaa. Siitä piti huolen Jennin äänekäs voihkinta ja kiljahdukset.

3 kommenttia viestissä: “Tarjottu tyttöystävä”

  1. Jussi says:

    Tämä oli kiihottavaa ja ihanaa luettavaa, jatka vaan tarinaa tästä.

  2. Jokunen says:

    Todella mahtava tarina! Toivottavasti tulee jatkoa 🙂

  3. Hottthot says:

    Uuuuhhh 😏 mmm

Kommentoi

top