search
top

Tytti ja minä, salaisesti syyssaunalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (62 votes, average: 3.71 out of 5)
Loading...

HUOM! Tämä novelli on (valitettavasti) täysin fiktiivinen. Jos jaksat lukea novellin loppuun asti, toivottavasti jaksat myös antaa palautetta, se motivoi minua kirjoittamaan lisää.

___________________________________________________

Pitkästä aikaa saunailta vanha opiskelukaveriporukalla. Antti oli saanut työpaikan kattosaunan meidän käyttöön perjantaiksi ja luvassa oli kaljaa, saunomista, parin vuoden takaisten opiskeluaikojen muistelua ja vielä TV:stä MM-nyrkkeilyottelu myöhemmin. Yhteensä paikalle tuli kymmenisen kaveriani, melko tasan miehiä ja naisia. Enemmänkin oli kutsuttu, mutta nykyään kun porukka asui ympäri Suomea ja maailmaa, niin näitä oli vaikea järjestää. Vaikka olinkin ollut sinkkuna taas jo jonkin aikaa, en juuri katsellut vanhoja naispuolisia kavereitani sillä silmällä, he olivat ystäviäni ja/tai kavereiden tyttöystäviä. Vaikka upeasti oli kyllä muutama laittautunut ihan vain sanailta varten. Esimerkiksi punatukkainen Tiina turkoosissa, liehuvassa mekossaan ja yhtä pirteän iloisena kuin aina aiheutti kyllä ehkä vähän kateutta Ollia kohtaa, joka tuon touhokkaan höpöttäjn oli rengastanut. Tai Tytti olkaimettomassa kukkamekossaan ja sukkahousuissa, oikein hyvältä näytti muodot niin takapuolessa kuin rinnoissakin, varmaan olisi sopivan pehmeä ja kimmoisaa, jos tuosta puristaisi. Venäläistaustainen sähäkkä Nadia äärimmäisen kireissä farkuissa ja myöskin olkapäät paljaaksi jättävässä valkeassa röyhelöpaidassa, tuo peppu voitti Tytinkin. Saati sitten pienikokoisen, tummatukkaisen Nooran farkkushortsit, jotka tekivät oikeutta hoikille säärille. Ja olihan täällä vielä silmälasipäinen, aina varsin ujo mutta söpö Anna ja vähän tusinablondi Salla, joka oli tällä kertaa jättänyt ranskalaisen tämänhetkisen poikakaverinsa kotiin.

 

Okei, eli myönnetäköön että katselin kyllä näitä saunaillan tyttöjä, vaikka tosiaan kaikenlaiset säädöt ja sekstailut meidän välillämme olisivat jo varmaan tapahtuneet, jos olisivat tapahtuakseen, sen verran kauan oli jo tunnettu. Mutta minkä sitä mies luonnolleen voi, jos iloisessa hiprakassa oleva kaunis nainen tulee juttelemaan, niin kyllähän sitä aina hetkellisesti miettii, että millaista olisi taluttaa Tiina kotiin, asettua sängylle ja antaa punapään hypätä ratsaille. Tai miltä se näytti, kun Olli ja Tiina paneskelivat. Tai millainen peto tuo timmi Nadia olisi lakanoiden välissä. Jokatapauksessa, kuten pitikin, kaljaa kului ja kaikilla oli kivaa.

 

Istun Tytin viereen kattoterassin penkille pelkkä pyyhe päälläni. Tytöt eivät tänään saunoneet ollenkaan, sääli, opiskeluaikana se oli yleistä että mentiin kaikki kerralla ja alasti. Nykyään vaikka saunottaisiinkin yhdessä niin yleensä uikkarit ja bikinit päällä. Olisin kyllä katsellut vähän Tytin vartaloa vieläkin niukemmissa vaatteissa, vaikka hyvältä näytti nytkin. Tuubimallinen kukkakuvioitu mekko, joka ei ulottunut yhtään liian pitkälle ja alla mustat sukkikset. Kuten todettu, kaikki vartalon muodot näki jo nytkin, paljasta pintaa vaan ei ollut käsivarsia enempää. Olimme olleet ystäviä ensimmäisestä vuosikurssista asti, välillämme ei ollut koskaan tapahtunut mitään, aina jommallakummalla oli tyttö- tai poikaystävä. Nyt kolmenkympin kynnyksellä tyttö oli jo viimeistään muuttunut naiseksi, vatsaan vähän lisää makkaroita ja reidetkin aikas paksut sukkahousujen sisällä. Lihaa luiden ympärille mutta ei missään nimessä liikaa, ei kauheasti läskiä, vaan juuri sellainen muodokas vartalo kuin tavallisella suomalaisella naisella voi olettaa olevan. Sellainen vartalo, jonka päälle todellakin kipuaisin touhuamaan, jos tilaisuus joskus ilmenisi ja nuo reidet aukenisivat minulle.

 

Ympäriltämme katosivat muut kaverit, kun kauan hypetetty raskaan sarjan maailmanmestaruusottelu alkoi TV:stä. Osalle porukasta se oli illan kohokohta, saunomisen lisäksi tietysti. Mutta meillä oli juttu niin kesken, että jäimme vielä hetkeksi istumaan terassille. Viimeisin poikaystävä oli jättänyt Tytin jo melkein puoli vuotta sitten eikä näin aikuisena ollut enää yhtä helppo löytää uutta kuin nuorena yliopisto-opiskelijana. Siiderin innoittamana Tytti avautui, ettei Tinderistäkään nykyään löydä kunnon poikakaveria, aina oli miehissä jotain vikaa. Olin itsekin eronnut hiljattain ja aloin kysellä Tinder-vinkkejä, miten avata keskustelu, miten ehdottaa treffejä ja missä treffata, missä kohtaa olisi ok pyrkiä sänkyyn ja vastaavia. Minulla ei varsinaisesti ollut taka-ajatuksia, kunhan halusin naispuoliselta ystävältä vinkkejä iskemiseen. Tämäkaltaisen naisenhan minä sieltä nimenomaan haluaisin löytää. Tytti vastaili ja olimme enemmän ja enemmän samaa mieltä asioista. Hän heitti että miksei minunkaltaisiani fiksuja ja mukavia poikia löytynyt Tinderistä useammin? Sisältä alkoi kuulua hurraus, kun nyrkkeilyottelu alkoi, Tiina kävi terassin nurkalla varmistamassa emmekö todellakaan halunneet nähdä ottelua, sehän voisi päättyä nopeastikin tyrmäykseen? Ei juuri nyt, ehkä kohta.

 

Aurinko laski hiljakseen ja taivas värjäytyi kauniin oranssin-punaiseksi. Hiljenimme molemmat tuijottamaan taivaan näytöstä. Kattoterassilla oli suorastaan romanttista katsella upeaa auringonlaskua taivaan värjäytyessä ja tummuessa. Tässä oli jotenkin luonnollista olla, kivan tytön kyljessä, ei kiire mihinkään eikä edes tullut kylmä, vaikka olin vain pyyhe päällä saunasta viilentymässä. Tytti laski päänsä hikiselle olkapäälleni ja huokaisi. Naisen tuoksu täytti sieraimeni. Laskin vasemman käteni Tytin mustaan nyloniin verhotulle reidelle. Se oli sileä ja lämmin. Kesti hetken ennen kuin hän havahtui, nosti päätään olaltani ja käänsi katseensa tuijottamaan kättäni. Aloin hitaasti hivellä paksua reittä pienin liikkein. Halusin Tyttiä. Myönnetään että kylähän sitä sinkkumies humalassa kaunista naista katseli sillä silmällä. Halusin häntä enemmän kuin vuosiin, ehkä ensimmäisillä tapaamiskerroillamme luennoilla olin ajatellut näin selkeästi seksiä hänen kanssaan. Mutta sitten hän oli löytänyt poikakaverin ja meistä oli tullut vain ystäviä, platonisia hyviä ystäviä. Joskus aiemmin sinkkuna ollessaan hän oli tanssinut kiihkeästi kanssani, mutta minulla oli silloin tyttöystävä. Olin ollut aistivinani himoa hänessä, mutta silloin se oli ollut vain tanssi ilman mahdollisuutta johtaa mihinkään. Mitään ei ollut koskaan tapahtunut välillämme. Pehmeä reisi värähti sormieni alla.

 

”Mitä sä teet!?!” Tytti kivahti, ehkä vielä hieman torjuvammin kuin oli tarkoittanut ja katsoi minua silmiin. Tai niin minä tulkitsin, että äänenpainon ei olisi tarvinnut olla noin voimakas. Hymyilin ja jatkoin hivelyä. Olimme kaksin, lähekkäin romanttisella kattoterassilla auringon laskiessa. Ehkä vähän rohkeammin painoin kourallani reittä silittäessäni, nyt kun molemmat olivat selvästi nähneet missä käteni oli. Se ei ollut siinä vahingossa. Pyyhkeeni alla nytkähti, aloin kovettua.

 

”Hei oikeesti, mitä sä meinaat!?!” ihana nainen kysyi ja otti kiinni kädestäni siirtääkseen sen pois.

 

”Hys, hyss, ota rauhassa. Mä vähän vaan silitän sua. Ei täs mitään. Silittelen vaan. Tiedätkö sä itse, kuinka ihana nainen sä oletkaan.” Käteni hiipi pitkin herkullista reittä kohti mekon helmaa.

 

”Ei me voida mitään tällästä! Me on oltu kavereita jo melkein 10 vuotta, miks sä nyt näin?” Tytti kysyi ja puristi kättäni etten pääsisi helman alle. Sormenpääni oli juuri kukkamekon helmalla, kun tämä kaunis nainen katsoi minua silmiin. Yritti lukea minua, olinko minä ihan oikeasti tosissani lähentelemässä häntä. Meidän välillämme ei ollut ollut tällaista. Mutta tänä iltana kipinöitä oli ilmassa, en varmasti ollut yksin tuntemusteni kanssa. Tämä minuun nojannut upea nainen oli juuri äskettäin kertonut miten vaikeaa oli löytää kunnon miestä. Oli lähes samassa lauseessa kehunut minua ja sanonut kaipaavansa parisuhdetta.

 

”Kyl me voidaan. Me ollaan nyt molemmat sinkkuja. Me ollaan ihan aikuisia. Me ollaan samaa mieltä melkein kaikesta ja ainakin mun mielestä sä olet todella kaunis juuri tänään.”

 

”Mutta ei. Ei nyt, ei tänään, kaikki muutki on täällä. Et sä voi vaan yhtäkkiä yrittää jotain. Mitä jos muut näkee?”, tyttö vastusteli. Ääni ei ollut niin vakaa kuin aluksi.

 

”Tytti, sä oot ihana. Sä oot kaunis.”, supattelin korvaan kumartuen vaaleiden kiharien hiusten ääreen ja lepuutin kättäni yhä reidellä. Vastustelu jatkui, mutta kuulin äänen muuttuvan yhä epäröivämmäksi ja vastalauseiden ponnettomimmiksi. Ajatus seksistä hiipi Tytinkin mieleen. Hän oli itse sanonut, ettei ollut saanut miestä melkein puoleen vuoteen.

 

”Kaikki muut kattoo matsia, ei kukaan ees näe, jos sitä aattelit. Ja me kuullaan jos joku avaa terassin oven tuolla nurkan takana ennen kuin se näkis meidät. Ja mitä sitte vaikka näkiski, me ollaan aikuisia ja molemmat sinkkuja.” Jatkoin paksun nyloniin verhotun reiden hyväilyä, nyt epäröivän naisen sormet kämmenselkäni päällä. Olin tunnustanut itselleni: halusin pillua. Juuri nyt. Juuri tämän naisen pillua. Halusin naida Tyttiä nyt heti tässä kattoterassilla, en odottaa vaikkapa vieden hänet kotiin ja sänkyni. En viedä häntä ensiviikolla treffeille ja katsoa mihin se johtaa. Muiden kavereiden olemassa ololla ei ollut väliä.

 

Käteni hiipi mekon alareunaan, katsoimme toisiamme silmiin, kun kosketin Tyttiä paikkaan, jonne en ollut koskaan aiemmin häntä koskettanut. Silitelleen etenin milli kerrallaan sisäreittä helman alla. Kaunotar puristi reisiään yhteen, epäröiden yritti estää minua. Jalassa ei olleetkaan sukkahousut vaan stay-up sukat, tunsin resorin sormissani. Se tuntui jotenkin kinkyltä. Nainen oli oikein laittautunut tälle illalle, oliko kotoa lähtiessä sittenkin ollut mielessä munansaanti, vaikka sitä ei voinutkaan tunnustaa. Tunsin kuumuuden hohkaavan sormiini naisen pyhimmästä, se oli vain sentin päässä sormenpäistäni, olin jo resorin yli paljaalla iholla. Näin jo mielessäni, miten avaisin nämä ihanan lihaisat reidet äärimmilleen auki, ja sukeltaisin pää edellä helman alle. Tytti puristi reisiään tiukemmin. Vihreät silmät liikkuivat nopeasti, yhä epäröiden katsomaan välillä minun päättäväisemmäksi muuttuvaa ilmettäni ja välillä sylissä kukkamekon alle hiipinyttä miehen kouraa. Mutta epäröinti ei haitannut, sillä tunsin sormenpäissäni kosteutta. Opiskelutoverini kostui hyväilystäni, vaikka olin vasta reidellä.

 

Pyyhkeeni alla nytkähti näkyvästi, kaluni oli pystyssä. Nyt Tytti huomasi sen. Kulliini pukkautui yhä enemmän ja enemmän verta ja se seisoi aivan kivikovana pyyhkeen alla. Tytin vihreät silmät tuijottivat nyt haarojani, pystyssä olevaa telttaani, ei enää minua silmiin eikä kättäni joka hiipi hänen helmansa alle. Reisien pehmeä puristus ei estänyt minua hivuttautumasta milli kerrallaan kohti kaikkein pyhintä.

 

”Mutta… mutta… en mä tiiä.” himoni kohde mutisi, kun saavutin häpyhuulet. Niitä peittivät pitsiset pikkuhousut. Ei mitkään mummokalsarit vaan pitsipöksyt, tiesin että naiset eivät teen näitä valintoja vahingossa. Kauniiden kasvojen ilmeet vaihtuivat tiuhaan. Epäröivä nuori nainen valui mahlaa. Kaikki muu kertoi minulle enemmän hänen aidoista haluistaan kuin hänen sanansa. Tytin lemmenneste valui pitsisten pikkupöksyjen läpi tahmaamaan sormeni. Asetin käteni hyvän ystäväni mekon alla tämän pillulle ja yritin parhaani mukaan tehdä hyvää. Kourin pillua pitsipöksyjen läpi. Etsin klitorista. Olimme tunteneet kymmenisen vuotta ja nyt olin pidemmällä kuin pitkän aikaan olin haaveillutkaan pääseväni. Kukkamekko peitti yhä näkyvyyteni, mutta luikersin sormillani pikkupöksyjen sisäpuolelle. Etsin häpyhuulten vakoa voidakseni painaa edes vähän sormella sisään. Reisien paine oli helpottanut, Tytti ei enää yrittänyt estää minua puristamalla jalkojaan yhteen. Nyt tyttö ennemminkin avasi haarojaan, sen verran mitä tiukka kukkamekko salli. Kourani oli jo ihan pilluliman peitossa.

 

”Kyllähän säkin haluat TÄTÄ!” tokaisin viimeistä sanaa painottaen ja heilautin pyyhkeen pois jököttävän kullini päältä. Käännyin vähän vielä paremmin kaluani kaunottarelle tarjoten. Sitten otin vapaalla oikealla kädelläni ensin Tytin selästä ja sitten päästä kiinni ja painoin häntä kohti haarojani. Hän suostui. Pää painui syliini, suu aukesi ja tunsin punatut huulet terskani ympärillä. Ihana, pitkäaikainen naispuolinen platoninen ystäväni suuteli kulliani saunan kattoterassilla, kaikki yhteiset kaverimme olivat vain yhden seinän takana, jopa alle metrin päässä tuijottamassa TV:tä. Tämä oli parempaa kuin mikään MM-nyrkkeilyottelu, parempaa kuin mikään TV.

 

Tytti otti kullini suuhunsa, onneksi oli juuri pessyt myös alapääni kunnolla saunassa. Blondi pää liikkui ylös-alas sylissäni, kun ystävättäreni otti minulta suihin. Aivan mieletöntä poskihoitoa. En ollut aavistanut Tytin olevan tällainen syväkurkku, hän kykeni ottamaan koko paisuneen varteni suuhunsa, terskani syvällä kurkussaan tyttö alkoi kuolata syliini. Ja minä räpläsin häntä kukkamekon alla parhaani mukaan. Vaikka olimmekin pitkäaikaisia ystäviä, niin ihan suihinoton yksityiskohtiin asti emme olleet koskaan jutteluissa päässeet. Auringon laskiessa romanttisesti ihana kaunotar imi kyrpääni. Pidin hiuksista kiinni, mutta ei tätä ohjata tarvinnut. Ja minä räpläsin häntä mekon alla parhaani mukaan. Aivan märkä pillu ottaisi minut kohta sisäänsä.

 

”Hei siellä terassilla, matsin puoliväli!” kuului narahtavasta oviaukosta Tiinan ääni.

 

Tytti ponkaisi pystyyn kasvot aivan ravunpunaisina ja sylkäisi kullini ja kuolaa pois punatusta suustaan. Kaluni jökötti suorana pystyssä kesäillassa, pyyhe ei peittänyt mitään. Kukkamekon alla keskisormeni oli viimeistä niveltä myöten Tytin sisässä. Jatkoin kaikesta huolimatta ystävättäreni sormetusta ja onnistuin kuin onnistuinkin pitämään kiimasta huolimatta ääneni vakaana:

 

”Joo, me tullaan sitten myöhemmin. Kertokaa sitten mitä me missattiin.”

 

Tiina mutisi jotain ja kattoterassin ovi narahti kiinni ilman että kaverimme kurkisti mitä nurkan takana tapahtui. Huokaisin helpotuksesta, nyt ei voinut nyrkkeily vähempää kiinnostaa. Katsoimme toisiamme silmiin. Suutelimme. Ensimmäistä kertaa suutelimme toisiamme suulle. Ajatella että terskani oli jo käynyt Tytin kurkussa ennen ensisuudelmaamme. Suudelmasta tuli pitkä ja intohimoinen. Ottaessaan minut suuhunsa Tytti oli luopunut kaikesta epäröinnistä. Nuori sinkkunainen halusi kyrpää yhtä paljon kuin minä pillua. Vasen käteni oli kukkamekon sisässä, pitsisiä alushousuja venyttämässä. Työnnyin nyt kahdella sormella kostuneeseen ystävättäreeni, joka voihkaisi ja melkein puri minua poskeen. Olin löytänyt G-pisteen. Tytti hamusi korvaani suuhunsa ja liikutti lantiotaan käteni tahtiin. Sormetin yhä lisää ja nautin kauniin naisen sensuellista voihkeesta korvassani.

 

Kullini oli jo aika päästä sisään, suihinotto oli keskeytynyt ja nyt orpo kalu seistä jökötti pystyssä ilman huomiota. Otin sormeni pois Tytistä ja ryhdyin molemmin käsin nostamaan häntä syliini. Kesämekko oli riittävän joustavaa kangasta, jotta sen sai rullattua keskivartalolle, niin että tuo ihana, märkä pillu viimein paljastui. En silti nähnyt sitä kuin vilaukselta, kun Tytti kiipesi hajareisin syliini, kesäinen kukkamekko ylhäällä ja nyt pitsipöksyt väännettiin sivuun. Sentti sentiltä jäykkä kullini työntyi kiimaisen ystävättäreni sisuksiin. Naimme antaumuksella. Tytin pillu oli tiukka mutta liukas, tuntui oikein hyvältä kullin varressa. Pyyheeni oli kokonaan tippunut penkille, kun ystävättäreni ratsasti minulla.

 

Kourani puristuivat vasten täyteläisiä pakaroita kun avitin kaunottaren liikettä kyrvänvarttani pitkin. Annoimme hätäisiä pusuja toisillemme aina kun huulemme olivat kohdakkain. Himo täytti meidät ja Tytti ratsasti kyrvälläni yhä nopeammin. Paljaat reidet läiskähtelivät vastakkain ja kiimapillu litisi lemmenmahlan liukastaessani yhdyntäämmen. Työnnyin koko varrellani syvälle tähän upeaan naiseen ja sitten nostin hänet niin ylös, että vain terskan nuppi pysyi sisässä, tiputtaakseni hänet vain uudestaan alas käyttäen koko miehuuttani. Tytin lakatut kynnet repivät selkääni, mutta en huomaisi viiltohaavoja vielä pitkään aikaan.

 

Inhottava kesämekko peitti kuitenkin yhä tämän naisen hölskyvät tissit. Olinhan minä ne saunassa joskus nähnyt, mutta nyt halusin ne vapaiksi hyppimään nenäni eteen ja suuhunikin imettäviksi. Kopeloin hieman kömpelösti kesämekon läpi ja pian Tyttikin ymmärsi että halusin hänen koko vartalonsa yhtä alastomaksi kuin omanikin oli. Naintimme hidastui, mutta tyttö ei malttanut täysin pysähtyä, kun nyt pitkästä aikaa kyrpää sai. Rullasin kesämekkoa naisellista vartaloa ylös. Tytti ojensi kätensä pystyyn ja sain pujotettua ihasti kahlitsevan mekon pois hänen suloisen vartalonsa yltä. Rintaliivit tipuivat helpommin. Vihdoin koko ihanainen Tytti oli paljaana sylissäni ratsastamassa. Stay-upit tosin yhä jalassa, mutta ne nyt eivät haitanneet ketään. Vapautuneet tissit hyppivät, heiluivat ja hölskyivät silmieni edessä, kun nainen suorastaan twerkkasi alapäällään kullia vasten, niin nopeatempoiseksi yltyi puutteessa olleen kolmikymppisen naisen kyrvälläratsastus.

 

Nussimme antaumuksella. Himoitsimme toisiamme ja himomme sai täyttymyksen. Kourin kaunottaren pyöreitä muotoja. Vihdoin paljas nänni pääsi huulteni väliin ja imeä lutkutin sitä. Vihdoin sain tehdä kaikkea, mistä olin ehkä joskus enemmän tai vähemmän salaa haaveillut. Kouria noita pakaroita, joiden herkullista muotoa en ehkä ollut uskaltanut myöntää itsellenikään ihailevani. Puristella ihania tissejä kourissani ja hieroaa naamani niihin. Suudella tuota hymyilevää ja iloista suuta. Yhtyä tähän kaverityttöön, jonka olin tuntenut jo kymmenisen vuotta. Naida viimein ystävätärtäni, jolle olin vuosien varrella avautunut ties mistä kännipanoista ja petetyksitulemisista.

 

Ja Tytin herkkuperseen pomppimisesta päätellen samanlaiset padot murtuivat hänenkin sisällään. Vihdoin nainen sai tämän kivan kaveripojan kyrvän syvälle pilluunsa. Rakasteli pitkästä aikaa oikean miehen kanssa. Suurehko kyrpä tyydytti kiimasta kosteaa pillua. Tuntui hyvältä ja ylettyi kaikkialle mihin piti. Tajusin naisen imevän fritsua kaulaani. Antaumuksella punattu suu hamusi minua. Suorastaan söi minua. Vähän jotain rajaa kuitenkin, ajattelin.

 

”Mä haluan ottaa sut takaapäin ja katsella sun ihanaa, paljasta herkkupersettä.” sanoin päästettyäni maukkaan tissin pois suustani. Tytti lopetti kaulani imutuksen ja jaoimme kielisuudelman ennen kuin hän nyökkäsi. Nousimme penkiltä ja valittevasti kyrpäni liuskahti välillä pois naisen lemmenkolosta, mutta kun hän asettui kattoterassin kaidetta vasten, tuo upea, muodokas pylly pystyssä, syöksyin takaisin sisään häneen. Syvälle liukkaaseen pilluun kerta pukkauksella ja jatkoin naintia.

 

Doggystyle tai tälläinen pöytää tai kuten nyt kaidetta vasten nainti on suosikkiasentoni. Tässä minä saan määrätä lantiollani tahdin, kun äsken sylissä ratsastessa se oli nainen joka hallitsi. Joten runttasin kyrpäni syvälle Tyttiin antaumuksella ja katselin miten pyöreät pakarat edessäni heilahtelivat. Nussin ystävätärtäni kattoterassin kaidetta vasten auringon viime säteiden valaistessa kaupingin kattoja. Niin romanttinen näky. Ja niin irstas lihallisten himojen täyttymys. En tiedä paljonko meistä lähti ääntä. Varmasti minä murahtelin onneani ja kyllä Tytti ainakin välillä kiljahteli ja voihki kun sai kunnolla tyydytystä pitkän kuivan kauden jälkeen. Kivekset läsähtelivät vasten märkää alapäätä. Lantion iskeytyminen pakaroita vasten lämähti. Nussin ystävätärtäni täysillä miettimättä ollenkaan, että kaverimme olivat vain yhden seinän takana. Salailu ei nyt pulpahtanut mieleemme, kun rakastelimme rajusti auringonlaskiessa.

 

Tajusin, että kaidetta vasten painamani nainen oli saavuttamassa orgasmin. Molemmat vähän repsahtaneisiin stay-uppeihin verhotut jalat alkoivat täristä. Voihke muuttui kimeämmäksi ja kun älysin siirtää kourani pakaraa puristelemasta hieromaan häpykumpua, muuttui ääni lähes suoraksi huudoksi. Nussin yhä vain hikihatussa upean naisen kiimapillua, joka supistelun tunsin nyt varressani. Yritin naida yhä nopeammin, lantiolla tikata edestakaisin. Päästä syvemmälle ihanaan Tyttiin kuin kukaan mies aiemmin. Myös kädelläni avustaen saattaa hänet ihanampaan orgasmiin kuin kukaan aiemmin. Kimeä huutu nousi oktaavin ja katosi sitten yliäänitasolle. Reisistä lähtien jalat vatkasivat holtittomasti. Orgasmin kourissa vääntelehtivän naisen pillu lypsi kyrpääni, mutta aivan pieni ajatus siitä, ettei meillä ollut kortsuja onnistui kuitenkin pääsemään kiimaisen tikkaavan naintini läpi aivoihini.

 

Viime hetkellä vetäydyin ystävättäreni pillusta, ehkä se lastensaantikin olisi vielä joskus ajankohtaista, mutta ei ihan vielä nyt. Äänekkäästi plopsahtaen kulli tuli ulos ja jatkoin yhä sormin orgasmin huipulla olevan naisen räpläämistä. Kun en tukenut naista enää, valahti hän tärisevien jalkojen pettäessä polvilleen katolle eteeni. Silmät pyörivät yhä päässä, kun otin vaaleista hiuksista kiinni ja änkesin kullini jo toistamiseen tänään Tytin kauniiseen suuhun. Poski pullistui kun ohjasin edessäni heikkona olevaa kaunotarta ottamaan suihin. Jo hetkessä Tytti kuitenkin palautui sen verran maan pinnalle, että osasi taas lutkuttaa kyrpää. Minäkin olin ollut juuri laukeamaisillani tuossa orgasmista tärisevää herkkupersettä puristellessa, mutta nyt kun terskani työntyi taas ystävättäreni kurkkuun, annoin tulla.

 

Laukesin tämän upean naisen suuhun hänen ollessa polvillaan alasti edessäni. Päästi spermamällini syvälle punattuun suuhun. Tukistin tyttöä ja pumppasin yhä vain lisää spermaa kivesten pohjalta asti Tytin suuhun. Tyttö yökkäsi, nieli vain osan mällistäni ja sylkäisi loput ulos, sysäten samalla kyrpäni pois suustaan. Runkkasin itse nykivää kulliani ja lauoin vielä monta sykäystä tahmeaa valkeaa nestettä pitkäaikaisen ystävättäreni uupuneille mutta niin kauniille kasvoille. Tahrasin leikilläni kauniisti meikatut kasvot limaisella spermallani. Tuo näkymä jalkojeni juuressa, orgasmin ja rankan nainnin voivuttama, suloinen Tytti alastomana, pelkät mustat stay-upit vielä jotenkuten jaloissaan, katsomassa ylös minuun. Se äärimmäisen kiihottava näky sai vielä yhden tukevan mällinoron lennähtämään terskan päästä. Tytti nieleskeli yhä laukeamiseni alkutuotoksia suustaan ja nappasi sitten vielä terskani tahrittujen huultensa väliin imaistakseen viimeisen pisaran lemmennestettäni suuhunsa. Hän nieli senkin ja katsoimme toisiamme silmiin raukeina, seisokin nopeasti laskiessa.

 

”Hurraa!”

”Jee!”

”Whoaa!”

”Hyvä te!”

”Huh huh! Olipa näytös!”

Aplodit, huudot ja vihellykset erassin ovensuusta ja nurkalta havahduttivat meidät maagisen seksinjälkeisen hetken transista. Kaikki saunailtaa viettämässä olleet kaverimme olivat tungeksineet kattoterassin oviaukkoon ja taputtivat nyt käsiään, joku jätkistä hakkasi puuoveakin. Heillä oli hauskaa. Meillä ei ollut mitään käryä kauanko kaverimme olivat salakatselleet nussimistamme. Ilmeisesti emme olleet Tytin voihkeelta kuulleet oven avausta tai kenties kiimamme ääntely oli kantautunut sisälle asti muutenkin. Jokatapauksessa kaverit eivät olleet halunneet keskeyttä meitä, vaan katsella livenä, miten heidän ystävänsä yhtyvät toisiinsa. Katsella miten vaaleaa kaunotarta nussitaan kattoterassin kaidetta vasten. Miten kolmikymppinen alaston mies purkaa paineensa.

 

Voiko mikään olla nolompaa, jäädä kiinni, ei edes housut kintuissa, vaan alasti naimassa, koko läheisimpien kavereiden piirille kerralla. Tytillä spermat meikatuilla kasvoilla ja koko yksityinen, voimakas orgasmi nyt kaikkien näkemänä. Minulla yhtäkkiset raavaat otteet ja kyrpäni työntäminen tytön suuhun tämän heikolla hetkellä. Selkäni täynnä raapimajälkiä. Punastuen enemmän muusta kuin aktin rasituksesta käännyimme kohti kavereitamme, mitään salattavaa tai seliteltävää ei tosiaan enää ollut.

8 kommenttia viestissä: “Tytti ja minä, salaisesti syyssaunalla”

 1. SeksiSeppo says:

  Hieno novelli, saisiko tähän vielä jatkoa?

 2. Pissiz says:

  Hyvä tarina!

 3. Sirhami says:

  Tää oli tosi hyvä. Tyttärelle kosto oli mulle siihen asti ok kun selvisi että oma tytär.

 4. vamecum says:

  Kirjoittaja osaa kirjoittaa, parhaita täällä. Joku mukava kirotusvirhe, sanailta, po. saunailta.
  Joitakin virkkeitä, joista voisi olla montaa mieltä:
  “Himoitsimme toisiamme ja himomme sai täyttymyksen.” Hm, ehkä hieman korkeakirkollisesti ja vanhahtavasti, mutta toisaalta jos tällaisia lähtee hakemalla hakemaan, niitä löytyy kaikkialta.

  Loppu vielä mukavasti rakenneltu. Est, est, est.

 5. Jussi says:

  Tämä oli kiimainen tarina ja tosi hyvä. Itselläni vähän vastaava kokemus aikanaan, mutta sillä erotuksella että olimme molemmat parisuhteessa tahoillamme. Me ei jääty kiinni teostamme.

 6. Jussi says:

  Tämä oli kiimainen tarina ja tisi hyvä. Itselläni vähän vastaava kokemus aikanaan, mutta sillä erotuksella että olimme molemmat parisuhteessa tahoillamme. Me ei jääty kiinni teostamme.

 7. GL says:

  Tää oli hyvä. Piti “panna” muksun päiväkotitätiä tätä lukiessa😛

 8. Hula Hula says:

  Niin kuin aina, fr11k1ltä aivan upeaa tekstiä!

Kommentoi

top