search
top

Exhibitionisti tyttöystäväni

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 3.20 out of 5)
Loading...

Varoitus lukijalle, tämä ei sisällä yhdyntää eikä muuta fyysistä aktia, vaan on kertomus otsikkoon liittyen. 

Vaikka ekshibitionismin synonyymi itsensä paljastelu koetaan negatiivisena asiana, niin tässä tapauksessa “uhrille” ei varmaan traumoja syntynyt. Elettiin 90-luvun alkupuolta. Ex-vaimoni, Hanna, tuolloin vielä vihkimätön eli tyttöystäväni, nautti miesten viihdyttämisestä nuoresta lähtien, kuten myöhemminkin mutta ne on eri tarinoita… 😉 

Tämä siis pohjautuu tositarinoihin, mutta on hiukan väritelty, koska yksinkertaisesti en voi muistaa kaikkia puheenvuoroja ja yksityiskohtia. Toivottavasti ex-vaimoni ei näitä lue tai ainakaan näitä tarinoita tunnista. 🙂 

Oli aurinkoinen kesäpäivä ja päätimme aamusta lähteä uimarannalle auringonpalvontaan. En vielä tuolloin arvannut mitä tämä päivä tulleessaan tuo, enkä sitä että voisin löytää itsestänikin uusia puolia. Olin ehkä hivenen mustasukkainen tyttöystävästäni, enkä pitänyt kun esim. Baarissa häntä yritettiin iskeä. Ikää Hannalle oli kertynyt vasta 19 ja itse olin pari vuotta vanhempi. Tiesin kyllä että Hanna tykkäsi kiusoitella miehiä, mutta se oli tähän saakka ollut melko “viatonta” enkä asiaan millään tavalla ole puuttunut, mitä nyt joskus vähän piikitellyt jostain tapauksesta. 

Pakkasimme siis viltin, vähän juomista eli vettä ja mehua mukaan, uimakamppeet, pyyhkeet ja eikun rannalle. Tyttöystäväni oli ilmaissut halunsa kokeilla auringonottoa yläosattomissa, joten päätimme välttää perhehelvettejä. Tiesimme erään mukavan lammen rannan, melko suositun, mutta reuna-alueiltaan rauhallisemman ja aikuisemman paikan. Suuntasimme kohti tätä uimarantaa. 

Uimarannalle päästyämme etsimme hyvän paikan johon aurinko paistaa, mutta puskat suojaavat vähän “yleisemmältä” osiolta. Viltti levälleen, kopissa vaatteiden vaihto ja aurinkoon köllöttelemään. Emme aivan yksin täälläkään olleet, joten minua pikkuisen jännitti kun Hanna ilmoitti että kai se olisi aika kokeilla yläosattomissa oloa. En tiedä miksi minua se jännitti.. olinhan hänen tissinsä aikaisemminkin nähnyt. Hannalla oli yllään kokouimapuku, ei bikineitä. Uimapuku taisi jo tuohon aikaan olla hiukan muodista poistunut väriltään neon keltainen. Katselin kun hän istuessaan viltillä laski olkaimet alas ja rupesi rullaamaan uimapukuaan pienemmäksi kohti vyötäröä. Joku mieshenkilö parinkymmenen metrin päässä katseli kyllä tätä toimitusta, mutta keskittyi omaan olemiseensa kun Hanna asettui selälleen aurinkoa palvomaan. 

Kuulostaa melkein uskomattomalta, mutta Hanna oli hoikka, noin 170 cm eli melkein missimitat täyttävä nuori neiti.. toki huonot kohdatkin löytyi mutta yleisesti ottaen melko namu etenkin tuon ikäisenä. Ehkä lantion kapeus teki hänestä aavistuksen “ei niin kurvikasta” kuin kympin nainen olisi. 

Noh, siinä köllöteltiin nauttien olosta ja keskipäivän kuumuudesta kun kuulin jonkun asettuvan melko lähelle meitä. Makoilin mahallani silmät kiinni, enkä ihmetellyt asiaa sen enempää. Kyllähän uimaranta tällä säällä täyttyy, myös nämä reuna-alueet. Nousin hetken kuluttua hörppäämään vettä pullosta ja huomasin viereen tulleen, ehkäpä tunkeilevankin lähelle meitä huomattavasti vanhemman miehen yksinään. Hän mukamas luki iltasanomia, vaikka huomasin jotta katse harhailee ihan muilla pinnoilla kun paperin pinnalla. Tämä mies oli arviolta 35:n ja 40:n kieppeillä. Katsoin kun Hanna makasi edelleen selällään, silmät kiinni. Tissit oli melko pystyssä asennosta huolimatta. Eihän tuon ikäisen naisen b-kuppiset vielä kovasti roikukaan. 🙂 

Odottamatta tämä mies avasi suunsa ja kysyi multa: “Haluutko lukee lehden, mä lopetin jo.” “Mikä ettei”, vastasin ja kumarruin Hanna yli ottamaan lehteä. Siis tämä mies rantautui alle metrin päähän meistä vaikka tilaa olisi ollut. Samalla kun rupesin lehteä selaamaan niin Hannakin nousi istumaan ja vastasi miehen tervehdykseen. “Mä oon muuten Jari..” sanoi tämä tunkeilija, selvästi puhuen enemminkin Hannalle kuin mulle. Olinhan lukemassa lehteä, niin ei kai mulle kannata puhua. Tosin luultavasti lehden luku ei siihen asiaan vaikuttanut. 

Selailin lehteä ja kuuntelin sivukorvalla kun Jari ja Hanna pulisivat jotain turhanpäivästä, säästä ja mistä lie.. Katselin sivusilmällä miten tuo ukko ahneesti tuijotteli Hannan tissejä ja kroppaa kun kultaseni hetkeksikin käänsi katseensa muualle. Sain lehden selatuksi loppuun ja Hanna ilmoitti lähtevänsä uimaan kerien uimapukunsa taas säädyllisesti. Jari ilmoitti lähtevänsä käymään rantakioskissa juomaostoksilla ja kysyi voisinko vahtia hänen tavaroitaan. Hän kyllä vahtisi käyntinsä jälkeen minun tavaroita, jos tarvitsen asioida kioskilla. En oikein tiennyt tarkoittiko se tavara-sana kasassa olevaa vaatetustani ja muuta vai oliko se vihjaus Hannasta. 

Odottelin yksinäni viltillä ja näin Hannan palaavan uimasta. Kun neiti pääsi lähemmäksi niin huomasin jotain normaalisti poikkeavaa josta huomautin myös Hannalle. Hanna oli näppäränä likkana leikannut uimapuvustaan haarakiilasta sisäpuolisen paksunnoksen pois ollakseen hiukan “tuhmempi” ja siitähän hohti läpi kaikkein pyhin. “Voi vittu tää on noloo..” kirosi Hanna. “Emmä arvannu että tästä näin näkyis.. kokeilinkin tätä päälle leikkaamisen jälkeen.. Onks tää koko ajan näkynyt?” Noh, kostuessaan uimapuku oli aika paljastava. Se noudatteli erittäin tarkasti Hannan ihon poimuja, vaikka ei nyt suoraan läpinäkynyt, niin selväksi kävi että karvoitusta ei uimapuvun alta löydy eikä epäselväksi käynyt häpyhuulienkaan sijainti. Kehotin Hannaa menemään vaihtamaan vaatteet, ennen kuin Jari saapuu paikalle takas. Näin Jarin jo löntystelevän jonkin matkan päässä kohti meitä. “No en varmaan mee tosta tonne kopeille”, sanoi Hanna. “Tossa on ihan liikaa porukkaa.. ne näkee.” Arvasin kyllä että ei tämä ihan nyt täysin viatonta ole, olisihan meillä pyyhkeet mutta jätin asiasta mainitsematta. Katotaan mitä tämä peli pitää sisällään. 

Jari saapui minuutin kuluttua luoksemme ja huomasin ilmeestä, jotta sydän pyörähti paikallaan. Niin näytti silmillekin käyvän. “Oliks lämmintä vettä?” Kysäisi Jari kun istui pyyhkeensä päälle mukamas huolettomasti. “Joo”, vastas Hanna. Jari pelimiehenä alkoi taas jututtaa Hannaa kuin mitään ihmeellistä ei olisi tässä. Silmät kyllä kertoi ihan muuta. Hanna ei kyllä peitellyt yhtään kun rupesi taas käärimään alas uimapukuaan. Hanna kääntyi selkä minua vasten risti-istuntaan ja pyysi minua voitelemaan selkänsä aurinkovoiteella. Tein työtä käskettyä. Tässä asennossa Jari jäi Hannan etupuolelle, itse en nähnyt koska olin Hannan takana, kuinka hyvin tässä asennossa uimapuku saloja paljasti. Olihan Hanna reidet aivan levällään, säärien ollessa ristissä. Luultavasti Jarilla oli melko mukavat näkymät. Kun levittelin rasvaa Hannan niskaan, huomasin tyttöseni nännien kovettuneen.. eli kiima nosti jo päätään. Eikä nännit olleet ainoa kovettunut asia tällä hetkellä. Huomasin jotta Jarin uimahousut näyttivät täyttyneen, ehkäpä jopa liiankin paljon kun lahkeiden suut eivät meinanneet pysyä kiinni nivustaipeessa. 

Kun sain selkä puolen valmiiksi niin Hanna kertoi suoriutuvansa etupuolesta itsekin. Vaihdoin paikkaa viltillä napaten lehden taas käsiini. Lueskelin muka lehteä kun katselin Hannan esitystä Jarille. Hanna aloitti rintakehänsä yläosasta pyörittäen rasvaa kehoonsa.. hiljalleen rasvaiset kädet hakeutuivat tisseille ja rasvaamatta ei jäänyt varmasti mitään.. nännit näpöttivät enemmän koholla kuin mitä ikinä aikaisemmin olin nähnyt. Jarikin oli hiljentynyt eikä turhanpäiväistä pälätystä enää kuulunut. Kaikki keskittyminen oli suuntautunut nuorikkoni puoleen. Katselin tuota toimitusta ajatellen, jotta rohkeasti uskaltaa tyttöni käyttäytyä.. rasvaaminen jatkui pohkeista ylöspäin. Olimme molemmat tuppisuina Jarin kanssa, enkä itsekään enää esittänyt keskittyväni lehteen. 

Hanna rasvasi pohkeitaan edelleen istuen risti-istunnassa, siirtyi hiljalleen reisille.. tunsin itsenikin jo kovaksi. En tiedä, kumpi tunteista oli voitolla, Hannan lutkamaisuudesta hämmentyminen vai mustasukkaisuus, koska nyt on näytetty vieraalle jo riittävästi. Tätä en olisi uskonut jos en itse olisi ollut näkemässä. Hanna sai reitensä rasvattua, hän otti uimapuvun haarakiilasta kiinni, nosti venyttäen sitä ylöspäin niin, jotta se nippa nappa peitti häpyhuulet.. oli siinä ja siinä ettei jompikumpi puoli huulista pompsahtaisi ulos uimapuvusta ja paljastaisi tuota teini-iän loppupuolella olevaa pillua. Kaikella tyyneydellä Hanna rasvasi nivustaipeensa, katsoi Jaria ja asetteli haarakiilansa paremmin peittääkseen pyhimpänsä. Tilanteen lumouksen rikkoi Hannan tokaisu:”Nyt voi taas ottaa aurinkoa pelkäämättä ihonsa puolesta..” ja asettui selälleen makaamaan sulkien silmänsä. Huomasin itseni kovettuneen tämän hetken kestäneen shown aikana äärimmilleen eikä Jarinkaan tilanne poikennut. Jarin vastaus oli vaisu: “Joo, rasvaus on tärkeetä muistaa.” Hämilleen meni mies tilanteesta enkä kyllä ihmettele. Niin itsevarmaa oli Hannan käytös. 

Loppu auringonoton aikana ei mainittavaa tapahtunut, tietenkin Hannan tissit keräsi katseita, mutta tämä tapaus riitti pitämään oman kiihkoni tehokkaasti yllä siihen saakka jotta pääsimme kotia. Lähtiessämme Jari kehotti meitä käymään kylässä illalla. Hänellä olisi ruokaa ja juomaa, voisimme kuulemma jäädä vaikka yöksikin jos haluaisimme, mutta tällä kertaa kieltäydyimme kohteliaasti 🙂 

Kotona kysyin tuosta tapahtuneesta tarkemmin, niin kuulin jotta itsensä esitteleminen sai Hannan kiihottuneeksi ja tämä kertainen erityisesti. Hanna toivoi ettei olisi mennyt liian pitkälle, mutta en minä vihainen tuosta ollut. Oikeastaan mukavaa se minustakin oli. Tästä alkoi “meidän ura” ekshibitionistina jokseenkin paljastelija oli tyttöystäväni. Lyhyt minihame saa kummallisia ilmeitä miesten kasvoille esim. julkisissa kulkuneuvoissa silloin kun hameenkantaja ei ole tarkkana helmojen kanssa. 😉

Kommentoi

top