search
top

Kaksin olisi vielä kauniimpi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (211 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...

Kristina retkahti sohvalle viereeni, kaivoi kauko-ohjainta käsinojan takaa.

“Mis me ollaan? Kakkoskausi?”

“Joo”, myöntelin ja sovittelin asentoa. Kristina vääntelehti kunnes pääsi kainalooni.

“Kolmosjakso”, totesin kun Kristina sai valittua oikean kauden HBO:n sarjasta. Kokeilin tytön vasenta rintaa, kiusasin kovettuvaa nänniä sormenpäilläni paidan läpi. Kristiina sai alkutekstit ohitettua ja suunnattomaan ruutuun vyöryivät Pullon ja Vorenuksen seikkailut antiikkisen seksin ja väkivallan säestäminä. Talon isompi telkkari oli sijoitettu takkahuoneeseen alakertaan, huoneessa oli hieman kulahtamaan päässeen sohvan lisäksi pari paremmat päivänsä nähnyttä nojatuolia. Olimme tulleet juuri saunasta, saunapuhtaana olin päässyt bylsimään Kristinaa pikaisesti kylpyhuoneen paksulla matolla, mutta janosin lisää.

“Mmmhhh… koit muistaa, me ei päästä nukkumaan ennen kuin yhdeltätoista”, Kristina toppuutteli minua. Tytön äiti oli jossain riennossa, muuten olisimme varmaan olleetkin opiskelijakämpässäni. Kimppakämpässä ei ollut kaikkea sitä mitä Kristinan kotona, niin kuin HBO:ta, mutta siellä olisi voinut vapaasti harrastaa kaikkea muuta. Kotona Kristinalla oli velvollisuuksia.

“Missä viuhti ja tiuhti on?”, kysyin Kristinan pikkusiskojen olinpaikkaa samalla kun puhaltelin tytön korvaa ja näykin sitä.

“Harkois, ne tulee pian.“

“Mhhoo”, myöntelin ja sujautin käteni Kristinan T-paidan alle. Kristina vilkaisi minua ärtyneesti.

“Anna olla! Niiden ois pitänyt olla jo täällä!”

Ovi kävi, ylhäältä kuului juoksuaskeleita.

“Krissee! Krissee! Var är du?! Kom hit! Krissee! Snabbt! Krissee!”

“Siinä maha missä painitaan”, Kristina totesi happamasti ja vääntäytyi pystyyn sohvalta.

“No mä pistän pauselle”, lohdutin tyttöystävääni.

“Ja kommar, ja kommar! Ta de lungt!”, Kristina kailotti portaissa.

Ylhäältä kuului kiivasta puhetta, en saanut sanoista selvää. Kristinalla meni pitkään, sitten tyttö laskeutui portaita alas pyörittäen auton avaimia etusormessaan.

“Mä käyn heittääs Fridan polille. Siinä voi mennä.”

“No mä tuun mukaan piteleen sua kädest. Ja Fridaa.”, nousin sohvalta kohtalooni alistuneena.

“Mä en saa mammaa kii, se on unohtanu kännyn kotiin. Jää sä tänne, sä voit sit kertoo mammalle mis me ollaan, jos me ei tulla takaisin ennen ku se tulee.”

“No täällä mä sitten yksikseni itkeskelen.”

“Ei kun sä jäät tänne pitään Fannyy kädest. Se on ihan hepulissa.”

“Jaa? Eiks Fanny voi sit kertoo mutsilles, mis me ollaan?”

Kristinan teräksenharmaat silmät katsoivat suoraan minuun.

“Ai et Fanny jäis yksin kotiin? Käyksä tänään jotenkin kolmella pytyllä?”

Västerströmin perheessä oli tapana viihdyttää päivällisvieraita kertomalla tarinoita kaksosten tempauksista. Ehkä niissä oli jotain perää.

“No oo-koo.”

Nousin ylös portaita Kristinan perässä, Frida istui kyynelsilmin keskellä eteisen mattoa. Tyttö piteli jalkaansa, nilkka näytti olevan turvoksissa ja se oli ilmeisen kipeä. Fanny kyykki Fridaa vastapäätä ja halasi omia polviaan.

“…jag är ganska säker på att de inte kommer att amputera”, Fanny lohdutti kaksoissisartaan, Fridan ilmeestä päätellen ei kovin tehokkaasti.

“Du ska i köket och åt! Det finns fisksoppa i kylskåp!”, Kristina komensi pikkusiskoaan. “Fanny! Nu!”

“Nostetaan Frida autoon”; Kristina jatkoi minulle kun Fanny valui hitaasti ja vastentahtoisen näköisesti kohti keittiötä.

Nappasin nyyhkivän tytön syliin ja kannoin tämän perheen ikivanhaan Volvoon autotallin edessä. Jäin portaille heiluttamaan hyvästiksi kun Kristina kurvasi kohti Malmia.

Palasin sisälle ja suuntasin keittiöön.

“Haluutsä soppaa kans?”, Fanny kysyi minulta lieden äärellä.

“Voimmä vähän syödä.”

“Ota lautaset valmiiks.”

Syödessä Fanny alkoi silmät kiiltäen selostaa siskonsa onnettomuutta, miten Frida oli harkoissa yrittänyt syöttää ja kaatunut taaksepäin, nilkasta oli kuulunut puistattava rusahdus ja paukahdus.  Valmentaja oli laittanut Fridan nilkan jäihin ja tyttö oli ontunut itse bussiin, mutta bussista kotiin Fanny oli joutunut puoliksi kantamaan siskoaan. Minun muistikuvani mukaan pysäkiltä oli reilu sata metriä matkaa, mutta Fannyn kertomuksesta sai sen kuvan, että kyseessä oli Grönlannin ylitykseen verrattava uroteko. Kun kotimatka oli kaluttu loppuun, Fanny alkoi spekuloida sillä, miten tiimiä peluutettaisiin ilman Fridaa ja varsinkin miten Fannyn olisi pakko saada lisää peliaikaa. Kaiken kaikkiaan ei oikein vaikuttanut siltä, että Fanny olisi hirveän pahoillaan siskonsa onnettomuudesta.

Aterian lopuksi käskytin Fannyn siivoamaan pöydän ja laittamaan astiat tiskikoneeseen, tyttö totteli yllättävän kiltisti. Eteisessä odotteli kaksosten treenikassit, Fanny nappasi omansa olalle.

“Viittitsä jeesata ton kanssa?”, tyttö nyökkäsi Fridan kassiin päin.

Kohautin olkapäitäni ja nykäisin kassin kantoon. Valuimme portaita alakertaan, raijasin treenikassia Fannyn vanavedessä kodinhoitohuoneen ovelle. Fanny rupesi heittelemään hikisiä treenikamoja koneeseen, minä tyhjensin Fridan kassista kamat niiden perään.

“Onks base viel kuuma?”, Fanny tiedusteli saunan tilannetta.

“Öh, hooo, kai se on, ei me sammutettu sitä Krissen kanssa.”

“Mä meen sit sinne. Nää joutaa kanssa koneeseen”, Fanny sanoi kiskoen T-paitaa päältään.

“Viittisitsä?”, tyttö kysyi minuun viattomasti tuijottaen.

Fannyn rinnat heilahtelivat vapaina, tyttö oli vetänyt urheiluliivinsä pois T-paidan mukana. Ihan pätevät tissit, ainakin Fannyn ikäiselle tytölle.

“Sori, mä käyn tänään vähän hitaalla”, pyytelin anteeksi, käänsin rintamasuunnan päinvastaiseen suuntaan ja suuntasin kohti takkahuonetta.

Pesukoneen luukku kolahti kiinni ja Fanny tuli takkahuoneeseen pyyhkeeseen kääriytyneenä. Tyttö ei mennytkään suoraan saunaan, vaan tuli sohvan viereen notkumaan. Ilmiselvästi Fanny halusi pyytää jotain, tytön varpaat osoittivat sisäänpäin, sormet näpräsivät hermostuneesti pyyhkeen reunaa ja kasvoilla oli lähestulkoon vakuuttava kissanpoikamainen ilme.

“No mitä nyt?”, murahdin ja siirsin katseen takaisin ruutuun, yritin valikoista selata jotain mitä olisi sopiva katsoa Fannyn pyöriessä ympärillä.

“Tota… mä… siis, voisitsä tulla mun saunakaveriksi?”

“Saunakaveriksi?”, vilkaisin Fannya kummastuneena. Ensin tissien esittelyä ja nyt piti päästä saunaan yhdessä.

“Mä kävin just Krissen kanssa.”

“Tulisit ny. Pliiiiideee. Mä en koskaan oo ollut yksin saunassa.”

Fannylla oli tietysti aina Frida seurana. Kohautin olkapäitäni millimetrin murto-osan verran, yritin keksiä jotain verukkeita.

“Mulla ei oo uikkareita messis.”

“Mä voin kans olla nakkisiltaan, jos se on siitä kii.”

Terävät teinitissit palasivat mieleeni. Voisin kyllä lepuuttaa silmiäni niissä vielä vähän lisää. Huokaisin äänekkäästi ja sammutin töllön.

“No mennään sit.”

Nousin sohvalta ja läpsäytin suu puoliavoimena seisomaan jäänyttä tyttöä takapuolelle.

“Hopihopi. Ei saa jäädä tuleen makaamaan!”

Fanny toljotti minua kuin lehmä uutta veräjää, sitten hihna kytki päälle tytön aivoissa ja tämän kasvot levisivät hymyyn. Tohkeissaan tyttö lähti laukkaamaan saunaa kohti pikkutyttömäisesti tanssahdellen ja riipaisi pyyhkeen samalla yltään.

Fanny oli jo suihkussa kun tulin pesuhuoneeseen häveliäästi pyyhettä puoliksi miehuuteni edessä roikottaen. Vilkuilin valuvan veden alla silmät kiinni seisovaa tyttöä hienokseltaan uteliaana. Olin toki nähnyt kaksosia edelliskesänä ihan tarpeeksi bikineissä, mutta en ollut kiinnittänyt tyttöihin hirveästi huomiota, siis sillä silmällä. Fannyn rinnat näyttivät talven mittaan tosiaan kasvaneen koko lailla, terävien kartioiden päissä nännit sojottivat pilviä kohden aivan kuin sananlaskussa.

Luikahdin viereiseen suihkuun ja huuhtaisin itseni nopeasti. Fanny jäi vielä kuuraamaan itseään kun kapusin lauteille. Tiirailin tyttöä saunan tummennetun lasiseinän läpi. Kainaloissa näkyi hentoa karvoitusta, jalkovälissä se oli tuuhentunut jo selkeäksi kolmioksi, mutta vaikka tissit olivat tosiaan kehittyneet, Fannyn vartalo oli muuten vielä aika poikamainen ja takamus vähän luisevan oloinen.

Fanny sulki hanan, mutta jäi vielä kylpyhuoneen puolelle vääntämään vettä pois tukastaan. Huomasin miten tyttö vilkuili minua saunan puolella, keräsi rohkeutta. Fanny puisteli vielä vähän päätään niin että märät hiukset heiluivat, teki sitten päätöksensä, marssi tomeran näköisenä saunan ovelle ja loikkasi lauteelle minua vastapäätä.

“Hei, sä ehdit jo tänne”, tyttö aloitti.

“Käypäs hakemassa kuuppaan vähän täydennystä”, pomotin Fannya.

Tyttö katsoi minua ihmeissään, ymmärsi sitten kun työnsin löylyämpäriä paremmin tyrkylle. Fanny nappasi kipon ja painui täyttämään sitä suihkun hanasta. Valuttaessaan vettä tyttö kumartui ja näytti tutkivan tarkkaan astiaa. Fannyn asento tarjosi esteettömän näkymän jalkojen väliin, ilmeisesti muka täysin vahingossa. Tytön pimppi näytti juuri siltä miltä kuvittelin sen ikäisen teinin pimpin näyttävän, pulleiden ulompien huulien välisestä vaosta pilkoitti vain pinkkinä killtelevä pillunsuu.

Fanny palasi lauteille, laski ämpärin viereensä ja rovautti kauhallisen vettä kiukaalle.

“Jos mä lyön löylyä, Krisse valittaa aina että sä oot kauhea mies heittään vettä. Siis kiukaalle”, Fanny kikatti hermostuneena omalle vitsilleen.

“Rovautas vielä toinen kauha.”

Fanny teki työtä käskettyä, nojasin seinään, Fanny kumartui alaspäin, huomasin miten tytön silmät täyhyilivät vartaloani märkinä roikkuvien hiusten välistä nälkäisen oloisina. Fannyn äskeinen näytös ei ollut jäänyt vaille vaikutusta, puolittain seisova kaluni sykähteli sydämenlyöntien tahtiin.

“Sanoiks mamma mihin se meni?”, Fanny katkaisi hiljaisuuden.

“Ne oli jotkut avajaiset. Siel piti olla jotain syömistä ja vinkkua. Mutsis sanoi ettei sitä tartte varrota kotiin, se tulee kun tulee.”

“Meniks se Kimin kaa?”

Kristoffer oli tyttöjen äidin vakikavaljeeri, viisikymppinen autoileva herrasmies Kirkkonummelta.

“Se lähti dösäl.”

“Se vetää taas kauheet kännit kun Kim ei oo sitä vahtiis”, Fanny totesi suutaan suipistaen. “Mut meil se huutaa kun hinaaja jos me vaan vähän maistetaan jotain.”

“Mitä te ootte nyt maistaneet?”

“Se oli joku italialainen juttu. Lasolii? Aperolii? Vittu ihan kauheeta.”

“No kyllä siitä sietääkin huutaa. Varsinkin lasolist. Ja tee ootte kyl aivan liian nuorii sellaseen.”

Fanny vilkaisi kasvojani, aikoi ensin sanoa jotain, muutti sitten mieltään. Tyttö nosti jalkansa ylälauteelle, halasi polviaan.

“Sä annat karvojen kasvaa”, Fanny sanoi katse painautuneena jonnekin alalauteen suuntaan.

“Mä en käy enää kisoissa, ei tartte trimmata viimesen päälle.”

“Krisse ei oo käyny ees uimaharkois kahteen vuoteen ja se ajelee ihan kaiken.”

“Kai se on vähän eri juttu naisilla.”

“Niinks?”, Fannyn kieli lipoi tytön huulia. “Onks se niinko enemmän pornoo?”

“Ehkä se on sitäkin.”

“Pitäskö mun ajella?”, Fanny nosti katseensa varpaistaan ja tuijotti minua haastavasti, levitti polviaan niin että varmasti näkisin silkinpehmeän häpykarvoituksen.

“Ketä varten? Älä sano et sulla on poikaystävä?”

Fannyn kieli tuli taas tervehtimään minua, tyttö mietti kuumeisesti mitä sanoa.

“Yritätsä sanoo et me ollaan liian nuorii”, hän aloitti. Ilmeeni ilmeisesti paljasti mitä ajattelin, koska Fanny jatkoi kiireesti. “Ei se oo laitont jos seukkaa. Samanikäsen kanssa. Tai vaik vähän vanhemman.”

En välittänyt sanoa mitään, otin vain tonnin seteli -ilmeen ja odotin miten Fanny jatkaisi.

“Partioskin sanotaan et aina selvä. Valmis. Jos me tavataan joku kiva poika. Tai siis jos mä tapaan, niinku, niin olis tosi kiva et mulla ei olis sellasta mitään kauheeta… tuheroo.”

Helpottuneena tajusin Fannyn tarkoittavan ‘meillä’ itseään ja Fridaa.

“No sit sun varmaan pitää ajaa noi haituvat pois.”

Onnittelin itseäni, asia tuli käsiteltyä kunnialla. Fanny näytti hivenen verran huojentuneelta, mutta kielenpää jatkoi seikkailujaan tytön huulten välissä. Pienen miettimisen jälkeen tyttö jatkoi samaa teemaa.

“Tota… voisitsä näyttää mulle?”

“Mitä sä haluat nähdä?”

“Miten niinko sheivataan.”

“Mä en enää ajele.”

“Ei kun mä tarkoitin, et sä voisit sheivata mun karvat.”

“Jaa. Sä et voi olla tosissas. Et voi.”

“Näytät vaan miten se tehdään. Ei siin oo mitään pahaa.”

Fanny sai nostettua silmänsä suuntaani, tyttö katseli minua silmät suurina aivan kuin itse uskoisi sanoihinsa. Oli minun vuoroni nuolla huuliani ja miettiä sopivaa vastausta.

“Krisse ei välttämättä oo samaa mieltä.”

“Sitä tartte Krisselle kertoo.”

Fannyn ehdotus oli vastoin kaikkea mihin minun piti uskoa, se oli väärin ja vastenmielistä. Yritin parhaani mukaan näyttää välinpitämättömältä ja vastahankaiselta, mutta todennäköisesti turhaan, sillä petturimainen kyrpäni oli jo kavaltanut minut. Vehkeeni oli noussut täyteen juhlakuntoon ja tuntui miten veri sykki haaroissa hautajaismarssin tahtiin.

“Sulla ei oo tietenkään höylää?”, sain lopulta kakistettua ulos vielä yhden tekosyyn.

“Me voidaan lainata Krissen vaahtoo ja höylää.”

“Heitäs vielä löylyy”, sanoin nenääni hieroen.

Fanny viskoi kiukaalle kolme kauhallista, jäi istumaan lauteelle polviinsa nojaten. Tytön voitonriemuinen ilme ei jäänyt minulta huomaamatta, Fanny tiesi vieneensä tämän erän puhtaasti.

Kun lämpö oli laskenut, nousin lauteilta ja komensin Fannya noutamaan Kristinan ajeluvehkeet yläkerran kylppäristä. Tyttö ei vaivautunut suihkuun vaan lähti laukkaamaan portaita kohti. Minä käytin tilaisuuden hyväkseni ja otin pikaisen kylmän suihkun. Saatuani tilanteen vähän rauhoittumaan käärin pyyhkeen lantiolleni ja jäin odottamaan tyttöä kylpyammeen reunalla istuen. Fanny loikki alakertaan tissit villisti heiluen.

“Tuus istuun tähän”, taputin ammeenreunusta vierelläni.

Fanny tiputti höylän ja vaahtopullon syliini ja istahti viereeni. Tytön jalka teputti, kädet puristivat ammeenreunaa rystyset valkoisina. Tartuin Fannya kainaloon, nostin käden ylös ja suihkutin vaahtoa kainaloon. Tytön pettymys oli käsinkosketeltavaa. Ajelin rauhallisin vedoin, kokeilin aina välillä ajelujälkeä.

“Tällä lailla, aina samaan suuntaan. Ja sitten toinen puoli. Nostetaas jalat ammeen puolelle.”

Fanny antoi minun tarttua jalkoihinsa ja kiepauttaa itsensä ympäri. Toinenkin kainalo tuli ajeltua nopeasti. Laskin rekvisiitan rauhallisesti alas, asetuin itse kahareisin reunukselle, vedin syvään henkeä. Tästä ei olisi paluuta. Mutta mitä mies ei olisi valmis vaihtamaan kouralliseen tuhkaa ja säkilliseen pimeää? Tartuin tytön reiteen, käskin levittää haaroja. Fanny vilkaisi pikaisesti ilmettäni, hymy levisi kasvoille ja tyttö totteli innokkaasti. Fannyn ajatuksia ei ollut vaikea lukea, oli kuin tytön pään päällä olisi riiputettu puhekuplaa jossa luki ‘Nyt juttu tää onnistuu’.

Suihkutin vaahtoa reilulla kädellä, aloin vedellä höylällä rauhallisia vetoja tytön häpykummun päältä.

“Tällä lailla rauhallisesti. Vetelet pitkiä vetoja.”

Avasin hanan ja puhdistin höylän vedessä, aloin sitten ajella olemattomia karvoja tytön reisistä. “Tärkeintä on ettei anna höylän lipsahtaa sivuun. Siinä käy näin”, liikautin höylää aavistuksen verran sivuun ja viilsin pienen nirhauman lähelle Fannyn nivusia. Tyttö parkaisi kivusta ja tuijotti minua silmät suurina pelosta.

“Tuollaisia haavoja voi tulla aluksi, mutta sitä oppii nopeasti. Laitetaan siihen lopuksi laastari”, lohdutin Fannyä.

Tyttö vingahti uudestaan yllättyneenä kun tartuin omistajan ottein kiinni häpyhuuleen, venytin sitä ja aloin höylätä sitä hitaasti ja huolella. Selostin koko ajan Fannylle mitä olin tekemässä ja miksi oli tärkeä ajella myös isommat häpyhuulet. Opin samalla koko ajan uusia sanoja ruotsiksi, snippa ja blygdläpparna. Fanny henkäili ja kipristeli varpaitaan kun sormeni hieraisivat puolihuolimattomasti nappulaa. Toistin operaation vielä toiselta puolelta.

“Tämä on tärkein paikka”, selostin tytölle pyörittäessäni peukaloa tytön klitoriksen ympärillä ja levittäessäni pillua muilla sormilla, “tähän ei saa jättää sänkeä”

Vuoroin kokeilin peukalollani Fannyn nappulaa ja vuoroin ajelin pois olemattomia karvoja. Fanny yritti näyttää skarpilta, mutta ynähtely ja huokailu paljastivat ettei tytön kiinnostus ollut täysin kliinistä.

“Tähän kohtaan pojat pussaavat.”

Fannyn ilme oli epäuskoinen, hän vilkuili vuoroin vaahtoroiskeiden peittämää pilluaan ja minua.

“Pussaavat?”

“Ja nuolevat”, vakuuttelin tyttöystäväni pikkusiskoa.

“Ai minä luulin että kielellä…”, Fanny jätti tarkemmin selittämättä miten hän oli kuvitellut suuseksin toimivan.

Tartuin suihkuun ja valutin tytön pillun puhtaaksi. Suihkutin uudestaan vaahtoa ja ropeloin huolella tytön värkkiä, etsin muka sängelle jääneitä kohtia. Suihkautin vielä vähän vaahtoa tytön klitoriksen ympärille, nappasin häpykielestä kiinni ja höyläilin vielä lisää. Fannyn ilme oli muuttunut tuskaiseksi, tyttö puri huultaan ja tuijotti minua rukoilevasti.

“No niin, valmista tuli!”

Huuhtaisin Fannyn pimpin vielä kerran ja hivelin sitä sitten sormillani. Sänkeä ei tuntunut missään.

“Sileä kuin lapsen peppu!”

Läiskäytin pillua kämmenellä niin että Fanny säpsähti ja aloin mukamas tehdä lähtöä. Fanny tarttui kiinni käsivarteeni.

“Voisitsä… voisitsä jatkaa?”

“Täh? Etsä ite muka osaa runkata?”

“Ei kun jos sä voisit pussata sieltä”, Fanny korotti panoksia.

“Pussata sun pilluas?”

“Ja nuolla”, Fanny tuijotti minua toivorikkaana.

“Pillun nuolemiseen mun tarttee kyllä pyytää Krisseltä lupa”, härnäsin tyttöä.

“Ei tartte! Krissen ei tartte tietää yhtään mitään!”

“Eikä mutsis. Eikä varsinkaan Fridan.”

“Ei kenenkään!”

“Lupaa ja vanno.”

“Lupaan! Partiolaisen kunniasana!”, Fanny nosti oikean käden eteensä kolme keskimmäistä sormea pystyssä, piteli pikkurilliä peukalollaan. Toiseen käteensä tyttö hamusi pyyhkeeni nurkan, puristi sitä rystyset valkoisina.

“Toista perässäni.”

Fanny nyökkäili kiivaasti.

“Minä lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon”

“Minä lupaan ja vannon, kautta… kiven ja… kannon”

“Jos tästä joskus kerron”

“Jos tästä joskus kerron”

“Niin mörökölli minut syököön!”

“Niin mörökölli minut syököön”

Tyttö kurtisti otsaansa.

“Ootsä mörökölli?”, Fanny tiedusteli minulta huolestuneen näköisenä.

“Mä oon aina ollut mörökölli”, tuijottin tyttöä hymyttömänä. “Ja nyt minä sinut syön!”

Kaappasin Fannyn syliini ja nostin tytön pois ammeesta. Fanny nykäisi salavihkaa pyyhkeestäni ja heilautti sen lattialle. Ihan turhaan, se oli jo valmiiksi valahtamassa pois. Korjasin tytön asentoa sylissäni, niin että jäntevät reidet puristivat kupeitani. Puristin tytön pään suudelmaan, hetken epäröinnin jälkeen Fanny avasi suunsa, antoi minun tutkia kielelläni omaansa. Koko ajan Fannyn lantio teki nykiviä liikkeitä, tyttö hieroi pilluaan juhlakunnossa sojottavaa kyrpääni vasten.

Suudelmaa lopettamatta laskin tytön kylpyhuoneen ylikokoiselle matolle, sille samalle jolla olin bylsinyt Fannyn isosiskoa reilu tunti sitten. Nappasin kiiinni tytön polvitaipeista, taivutin Fannya kaksinkerroin niin että hoikka peppu nousi kuin tarjottimelle, laskeuduin sitten polvilleni matolle ja painoin huuleni vasten tytön sykkivää nappulaa.

Vaikutus oli sähköinen, tytön lantio alkoi tehdä värisevää ja nykivää liikettä, Fannyn silmät näyttivät pyörivän päässä ja suusta purkautui pitkä valitus. Nuolaisin koemielessä tytön klitorista, valitus katkeili ja muuttui korahteluksi. Hetken verran mietin, oliko ensimmäinen tyttöystäväni ollut väärässä, kun oli väittänyt ettei kukaan ollut koskaan kuollut vitun nuolemiseen, mutta päätin sitten että poliisi ihmettelemässä ruumista kylpyhuoneen matolla olisi murheistani pienimipiä.

Lipaisin kielelläni Fannyn pillunsuuta, tytön sisältä pursui mahlaa kuin pilkasta keväisen koivun kyljessä. Työnsin kieltäni sisään, nautin tytön kirpeästä mausta, liu’utin kieltäni pitkin Fannyn vakoa. Palasin sitten klitoriksen kimppuun, imin sitä, pyöritin kieltäni nupulla, näykkäilin sitä hienovaraisesti.  Käteni olivat löytäneet Fannyn tissit, kourin niitä estottomasti, nyin ja puristelin niitä. Ihme etteivät ne irronneet tytön rintamuksesta. Fannyn pää heittelehti puolelta toiselle, kädet haroivat ilmaa, sääret heilahtelivat holtittomasti.

Olin tuskin päässyt Fannyn pillun makuun kun tyttö ilmiselvästi pääsi huipulle. Fannyn suusta pääsi matala ulina, reidet alkoivat nytkiä niin että minulla oli täysi työ pidellä tyttöä aloillaan. Kun Fanny sitten hiljeni, päästin jalat lysähtämään lattialle ja käännyin suutelemaan tyttöä, ensin rinnoille, sitten suulle. Hetken verran jo pelkäsin, että Fanny oli todellakin siirtynyt tuonpuoleiseen, tytön pää roikkui velttona sivulla ja huulet olivat kylmät kuin ruumiilla, mutta pieni sipaisu tytön pimppiin sai tämän säpsähtämään.

“Tiedätkö mistä tietää että toinen on saanut orkun eikä teeskentele?”, supatin Fannyn korvaan.

“Yhhy?”, Fanny sai tarkennettua toisen silmän katsomaan minua.

“Orkun jälkeen kun kutittaa kainalosta, niin tyttö sanoo ‘vahuu’ ja takajalka nousee pystyyn”, selitin samalla kun kutittelin Fannyn vasta-ajeltua kainaloa.

Fanny lopsautti jalkaansa ylös hieman toista senttiä ja äännähti jotain “jahuun” tapaista. Hymyilin kuin Hangon keksi ja aloin suudella tyttöä, nousin tämän päälle ja levitin reisiä, luisuttelin kyrpäni päätä Fannyn nyt jo likomärässä vaossa. Jokin pieni ääni päässäni huusi, että nyt mennään liian pitkälle, mutta saunapuhdas tyttö sylissä sai äänen kaikkoamaan jonnekin kaukaisuuteen.

Fanny katkaisi suudelman ja katsoi minuun tiukasti silmät kapeina rakoina.

“Nussitaanks me nyt ihan oikeesti?”

“No ei kun vaan vähän leikisti”, velmuilin.

Fanny ei ilmiselvästi pitänyt julmasta pilastani, tytön silmät löivät tulta ja lanne teki äkkinäisen liikkeen, tunsin miten terska solahti sisälle. Eikö koulussa enää kerrottu kortsuista ja niiden käytöstä?  Useamman sadasosasekunnin ajan harkitsin vielä kondomien hakemista Krissen huoneesta, mutta päätin kuitenkin jatkaa. Silloin on taottava kun tyttö on kuumana.

“No pannaan sitten. Oikeesti.”

Vaikka Fanny tuntuikin olevan älyttömän mehuissaan, kaluni upposi sisälle vain vaivoin. Junttasin kyrpää voimalla ja pääsin kerta kerralta vain hiukkasen syvemmälle. Joka työnnöllä Fannyn silmät levisivät ja tytöstä pääsi vinkaus kuin kumilelua puristaessa. Otin uudestaan Fannya polvitaipeista kiinni ja taivutin tyttöä kaksinkerroin niin että sain työntöihin voimaa. Parin tuuppauksen jälkeen sainkin survaistua kaluni perille Fannyn sisuskaluihin, tuntui kuin se olisi muljahtanut jostain ahtaumasta läpi.

“Sattuiko?”, kysyin huolestuneena.

“Mhh.. nääi. Pitäskö tän sattuu?”

“Eiei”, valehtelin sujuvasti. “Mut sano jos menee liian syvälle.”

Työntelin vielä muutaman kerran hitaasti koko kyrvän mitalta. Fannyn pillu alkoi tottua uuteen ystäväänsä, tytön ääntelyt muuttuivat vinkahduksista jatkuvaan yninään. Hamusin tytön tissit kouriini, aloin rynkyttää Fannya tasaiseen mutta tappavaan tahtiin. Venytin tissien teräviä kärkiä suuhuni asti, imin ja näykin niitä, kourin ja puristelin raakalaismaisesti tytön lihaisia kartioita.

Ahtauma tytön pimpissä tuntui vieläkin selvästi. Jälkeenpäin kyllä järkeilin että se oli tavallista joustavampi immenkalvo, joka ei vain suostunut antamaan periksi, mutta silloin se huolestutti minua, pelkäsin että tuhosin Fannyn kohdun. Vein toisen käteni kupiksi tytön alavatsalle, ajattelin etteivät työnnöt menisi aivan pohjaan saakka. Sormeni sattuivat Fannyn nappulalle, aloin hipelöidä klitorista. Alkuun tyttö säpsähteli kosketuksesta, mutta pian yninä vaihtui jo tutun kuuloiseksi vaikerrukseksi.

Koko ajan Fanny katsoi minua silmät suurina, näytti siltä että uusia kokemuksia tuli jatkuvalla syötöllä. Päästin vähän vastahakoisesti irti toisestakin tissistä ja tartuin Fannya niskasta, vedin tytön pään suudelmaan. Työnsin kieltäni syvälle Fannyn suuhun koko ajan tytön silmiin katsoen, tällä kertaa Fanny vastasi suudelmaani, aluksi epäröiden, sitten yhä suuremmalla innolla.

Tytön pimppi tuntui koko ajan aivan taivaalliselta, sen silkinpehmeät seinämät puristivat kyrpääni koko matkaltaan. Itse asiassa se tuntui vähän turhankin taivaalliselta, olin laukeamisen partaalla inhimillisesti katsoen aivan liian aikaisin. Tietoisesti yritin ponnistella muutaman vedon verran rauhallisemmin, mutta pyristelyni oli turhaa, tunsin miten siemen lähti liikkeelle ja ruiskusi sisälle Fannyyn.

“Laukesitko sä nyt?”, Fanny oli seurannut ilmeitäni haltioituneen näköisenä, tytön kädet vaelsivat selässäni ja etsiytyivät nyt hiusteni lomaan.

“Mmmhhh.”

Oli Fannyn vuoro kaapata pääni käsiinsä ja painaa suuni vasten omaansa. Tällä kertaa tytön kieli alkoi ihan oma-aloitteisesti tanssia hienovaraista piruettia omani kanssa, Fanny alkoi selvästi oppia.

“Se oli… skoj..  siis ihan mieletöntä”, Fanny julisti minulle päästettyään irti.

Päästin myöntävän huokaisun ja käännyin kyljelleni maton päälle. Fanny jäi makaamaan kainalooni, hän kuiski korvaani ja selosti minulle pitkään ja useammalla kielellä, miltä äskeinen kokemus oli tuntunut. Koko ajan tytön kädet vaelsivat ympäri ylävartaloani.

“Tota”, Fanny sanoi lyhyen hiljaisuuden jälkeen piirrellen ympyröitä sormellaan napani ympärillä.

“Voisinks mä tota… niinko… sun…”,  Fanny aloitti, “siis saaks sitä sanoa kyrväksi?”

“Joo. Kyllä se on kyrpä.”

“Niin saaks sitä nuolla ja pussata ja… siis niinko imee? Voisiksä näyttää.. siis opettaa miten se tehdään? Imetäänks sitä… kyrpää ihan oikeesti?”

En viitsinyt pilata hetkeä vääntämällä vitsiä siitä miten Kristinalta pitäisi saada lupa. Nyt oli muutenkin koko lailla myöhäistä alkaa miettimään mitä Kristina tykkäisi minun ja Fannyn puuhista.

“No kyl se varmaan käy päinsä. Ja kyl sitä saa imeekin.”

Fanny nousi kontilleen, käännyin makaamaan selälleni. Tyttö nuolaisi kaluani, antoi söpön pienen pusun terskalle, tarttui sitten varteen ja otti koko kullinnupin suuhunsa.

“Tää maistuu ihan mun… yh… pindeltä”, Fanny totesi kaivaen munakarvaa suupielestään.

“Sun pimppa maistuu aivan mahtavalta”, kehuin tyttöä estottomasti.

Fanny oli ehtinyt imaista kaluni takaisin suuhunsa ja pyöritteli nyt terskaani kitalakeaan vasten, tyttö äänteli epämääräisesti, oli ilmeisesti täysin eri mieltä oman pillunsa mausta. Jouduin vähän väliä muistuttamaan, ettei hampaiden käyttäminen ollut hyvä ajatus, mutta muuten Fannylla tuntui olevan oikeansuuntaisia ideoita siitä, miten kyrpää käsitellään. Tyttö oli ilmiselvästi intohimoinen Internetin käyttäjä, vaikka käytännön kokemukset olivatkin ehkä jääneet vähiin.

Opastin Fannya käyttämään huuliaan terskan reunuksen kanssa, välillä käskin tyttöä nuoleman vartta ja pusseja. Kun kyrpäni alkoi olla täydessä terässä, Fanny otti sen suuhunsa ja yritti imeä posket lommollaan. Käskin tytön käyttää kieltä, mutta Fanny ei kuunnellut, vaan painoi päätään väkisin alaspäin. Tytön koko vartalo kouristeli yökkäyksestä, kurkusta kuului kurluttava korina ja Fanny kavahti pystyyn nolon näköisenä suutaan pidellen. Lohdutin kyynelsilmäistä tyttöä, kerroin että nielua kannattaa vähitellen totuttaa ja vakuuttelin, että harjoitus tekisi kyllä mestarin tässäkin lajissa.

Ylpeyttään nieleskellen Fanny kumartui uudestaan vehkeeni puoleen, alkoi nuoleskella ja imeä sitä. Makasin selälläni kattoa tuijottaen, kuuntelin Fannyn pitämiä riettaita ääniä ja ajattelin haikeana miten Kristinan kanssa oli kyllä ollut hauskaa kuin kauan kuin sitä kesti. Fanny keskeytti synkät mietteeni puristamalla terskani uudestaan nieluunsa. Tyttö kouristi ja korahteli, päästi sitten yskien kyrvän pois kurkustaan. Fanny tuijotti minua voitonriemuisena hymy niin leveänä kuin se nyt muna suussa suinkin oli mahdollista.

En ehtinyt kehua saatika sitten toppuutella kun Fanny painoi uudestaan saunan jäljiltä sekaisen tukan ympäröimän päänsä alas. Kyrpä muljahti uudestaan tytön nieluun, tuntui miten se teki hätäistä nykivää liikettä terskan ympärillä. Jumalaista. Liikautin lantioitani ja Fanny veti päänsä pois vikkelään. Tyttö korisi ja yski, vei kätensä kasvoilleen.

“Tuntuukse hyvältä?”, Fanny raakkui nenänalustaansa sormella pyyhkien.

“Taivaalliselta”, imartelin tyttöä estottomasti. Yrityksen puutteesta Fannya ei ainakaan voinut moittia.

Kehuista innostuneena Fanny työnsi päänsä uudelleen syliini. Ehkä tyttö kuvitteli liikoja itsestään, hän rynkytti päätään kuin rajummassakin pornopätkässä. Suunnilleen kolmannen työnnön kohdilla Fanny päästi kammottavan korahduksen ja loikkasi ällistyttävällä vauhdilla molemmin käsin suutaan pidelleen lavuaarin ääreen. Nousin Fannyn perässä, näin miten kalakeitto ruiskusi vauhdilla designaltaaseen. Avasin hanan, valutin vettä hammasmukiin ja ojensin sen tytölle.

“Huuhtele suu.”

Kyynelsilmäinen tyttö nyökkäsi, purskutti ja sylkäisi. Optimisti sisälläni oli sitä mieltä, että Fannystä tulisi vuosien mittaan oiva suihinottaja, realisti mietti riittäisivätkö sahurin sormet laskemaan niitä päiviä jotka Fanny malttaisi olla lörpöttelemättä. En kuitenkaan enää ollut pitkään aikaan välittänyt siitä, minua panetti niin että vatsasta heikotti. Nappasin kiinni Fannyn tisseistä, riuhtaisin tytön itseäni vasten ja vedin tytön pään suudelmaan.

“Nyt me mennään panemaan kunnolla”, tiedotin ja ohjasin niiskuttavaa tyttöä edelläni kohti takkahuonetta ja sen sohvaa.

Tuuppasin teinin kovakouraisesti sohvalle, kahmaisin Fannyn pakarat kouriini ja nostin tytön takamuksen hyvin hollille.

“Tää naiminen menee vähän kuin lakko, lakossa pistetään persettä penkkiin ja pidetään mieli korkealla, täs sun pitää taas painaa naamaa penkkiä kohden ja pitää persettä korkealla”, runoilin Fannylle samalla kun hain kyrpäni kärjellä sopivaa kohtaa tytön vaosta.

Tyttö vinkaisi jo tutuksi tulleeseen tapaansa kun työnsin sisään, sääliä tuntematta aloin juntata kyrpää syvemmälle ja syvemmälle valmiiksi liukastettuun pilluun. Tällä kertaa este Fannyn pimpassa antoi periksi, sitä ei muutaman työnnön jälkeen enää huomannut. Fanny ei kuitenkaan huutanut suoraa huutoa, vaan lähinnä vinkui ja vikisi, joten päättelin että en ehkä kuitenkaan ole ruhjonut työn kohdunkaulaa auki. Minun on kyllä pakko myöntää, etten silloisessa mielentilassani olisi välttämättä välittänyt, vaikka olisin tehnytkin niin.

Nussin Fannya voimalla, reidet läiskyivät vasten tytön märkää takapuolta niin että hikipisaroita roiskahteli naamaan asti. Fannyn vinkaisut olivat nyt muuttuneet rytmikkääksi ähkynnäksi, tyttö alkoi selvästi tottua kyrvän liikkeisiin sisällään. Leivoin tytön lihaksikkaita pakaroita, venytin laaksoa niiden välissä ja hieroin peukalollani sylkeä viattoman näköiseen ruusunnuppuun. Fanny vilkuili olkansa yli ilmeitäni, tytön suu kävi äänettömästi ja silmät näyttivät seisovan päässä.

Jokin piru sai minut nostamaan jalkani Fannyn kasvoille, tyttö näytti ensin hämmentyneeltä mutta alkoi sitten nuolla varpaitani. Fannyn silkinpehmeät huulet etsiytyivät isovarpaani ympärille, tyttö imi sitä posket lommolla kielen kiertäessä varvasta hienovaraisesti. Mikään inhimillinen ei tuntunut olevan vierasta tälle teinille. Kännykkäsukupolven seksuaalikasvatus oli hoidettu huolella, joskaan ei ehkä välttämättä tavalla, joka olisi tyydyttänyt sosiaalitätejä.

Kiihdytin vauhtia, revin ja raastoin raa’asti tytön pikkuruisia kinkkuja. Tajusin hämärästi että takkahuoneessa kaikuva Tarzan-huuto tuli omasta suustani ja samassa siemen alkoi ruiskuta tuhannen auringon voimalla Fannyn sisään. Romahdin tytön selkään, huuleni osuivat kuin sattumalta vasten Fannyn suuta, tyttö suuteli minua täysin uudella intensiteetillä etuhampaiden kolahdellessa vastakkain.

Tytön lihakset eivät jaksaneet pitkään kannatella painoani, vaan Fanny valahti pitkälleen sohvan päälle. Jatkoimme suudelmaa, en tiedä kuinka pitkään oikein imutimme toisiamme ennen kuin pehmennyt kyrpäni lopsahti ulos Fannystä. Käännyin kyljelleni, valahdin pois tytön selästä. Silmäni osuivat Fannyn jalkojen väliin, tytön reidet olivat kirkkaanpunaisen nesteen peitossa. Verta, orgasmin möyhentämät aivoni saivat hetken kuluttua pääteltyä.

Loikkasin jalkeille ja kaappasin raukean Fannyn syliini. Tokkuraisesti tyttö vei kätensä niskani taakse, yritti nostaa takkutukkaista päätään suudelmaan.

“Mitä me ny tehdään? Panetsä mua perseeseen?”, Fanny tiedusteli viattomalla äänellä.

“Susta vuotaa verta.”

Pakotin ääneni rauhalliseksi. Fannya ei ollut mitään syytä säikytellä. Fanny näytti hämmästyneeltä, aivot tekivät selvästi pari ylimääräistä kierrosta ennen kuin tyttö älysi katsoa jalkojensa väliin.

“Oho.”

Fannyn kieli tuli ulos suusta, tyttö mietti kuumeisesti mitä sanoa.

“Tota… mä… mä… en oo koskaan ollu tällee kunnolla”, tyttö alkoi selittää soman punan noustessa poskille. “Niin silleen pojan kaa.”

“Sä oot neitsyt?”, tunsin itseni hölmöksi ja sanani kavalsivat sen.

“Hjuu”, Fanny myönsi nolona katse tiukasti jalkoväliin suunnattuna. “Tai siis Frida väitti et mä en oo, mut mitä se muka tietää, se mikään panokone oo itekään”, tyttö puhkesi selittämään.

Olin suunnattoman helpottunut, annoin Fannylle kevyen suukon ja kannoin peikkotyttöäni kohti suihkua. Vasta nyt aivoni rekisteröivät Fannyn ensimmäisen kysymyksen. Tai siis kyrpäni sen teki, tuntui kun se nytkähti asentoon. Laskin tyttöä sen verran alemmas, että terska pääsi tökkimään pyllyvakoon.

“Pannaan sua perseeseen vähän myöhemmin.”

 

5 kommenttia viestissä: “Kaksin olisi vielä kauniimpi”

 1. Lemmon Liekki says:

  Kiitoksia kehuista ja yllytyksestä, katsotaan nyt miten tarina jatkuu.

  Kaivelin pöytälaatikosta jotain jota voi odotellessa lueskella.

 2. WWW90 says:

  Ääni jatko-osalle 🙂 Frida mukaan…

 3. iltakaste says:

  Kannatan, kirjoita lisää. Upeita kielikuvia sulla:)

 4. iamnotamod says:

  Olen muuten samaa mieltä varvastossun kanssa, mutta tarina jäi sellaiseen cliffhangeriin että jatko olisi erittäin miellyttävää.

 5. varvastossut says:

  Olipa pitkästä aikaa hieno teos! Kokonaisvaltainen ja koukuttava, teksti sujui ja tarina eteni. Kaikessa hävyttömyydessään iski kuin tuhat aurinkoa. Pidin erityisesti kiimaisesta asetelmasta, muutamista hienovaraisista yksityiskohdista sekä optioista, jotka lupailivat päähenkilölle lisää herkkuja. Mutta älä kirjoita tähän jatkoa, tämä on täydellinen näin! Muuten lisää novelleja, kiitos 🙂

Kommentoi

top