search
top

Tanjan iltapäivä vedenneitona

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (12 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

Vaihteeksi vähän fantasiateemaisempi spin-off -tarina Tanjan elämästä.

“Kokeilehan tänään ottaa tällainen pilleri ennen uimaan menoa, Tanja.”
“Mikä pilleri se on, isäntä?”
“En kerro. Mutta uskon että pidät siitä.”
“Jos uskot että pidän siitä, mikset vain kerro?” kysyn hymyillen, samalla nuolaisten pillerin isännän kädeltä.
“Tanja…!” isäntä sanoo varoittavasti. Vinkaisen ja lähden kikattaen karkuun kohti saunaa ja laituria.

Hyppään veteen isäntää pakoon. Onneksi hänen täytyy riisua vaatteensa, saan vähän lisää etumatkaa. Orjatytön päiväasulla on etunsa.

Ehdin uida vain pari metriä, kun alavartalooni leviää outo kihelmöivä tunne. Yritän sipaista pimppiäni, joka tuntuu oudon liukkaalta. Kirkaisen säikähdyksestä tajutessani äkkiä, ettei minulla enää ole jalkoväliä. Mitä ihmettä jaloilleni tapahtui?

Vielä ihmetellessäni isäntä pulahtaa taakseni.
“Kiinni jäit!” hän murisee leikkisästi ja ottaa takaapäin kiinni tisseistäni. Ne sentään ovat ennallaan.

Olen liian hämmentynyt saadakseni sanaa suustani. Onneksi isäntä rikkoo hiljaisuuden.

“Mitäs pieni vedenneito?” hän naurahtaa ottaen minut tiukemmin syliinsä.
“Isäntä, mitä jaloilleni on tapahtunut?”
“Teki mieli tehdä sinusta vedenneito.”
“Siis mitä?”

Yritän katsoa jalkojani tarkemmin. Toden totta, alavartaloni on muuttunut kimaltelevaksi merenneidon pyrstöksi.

“Onko se… pysyvä, isäntä?” kysyn varovasti.
“Ei. Se häviää kuivuessaan. Olettaen siis että tuhman orjatytön alapää on joskus kuiva”, isäntä virnistää nipistäen kevyesti tissiäni.

Katselen uutta alapäätäni ja kokeilen varovasti lantiotani kädellä.

“Isäntä, onko minulla enää pimppiä?”
“Tärkeä huolenaihe”, isäntä nauraa. “Annahan kun nostetaan sinut laiturille niin katsotaan.”

Säikähdyksen mentyä ohi ilkikurisuus ottaa minussa taas vallan.

“Ei ihan vielä, isäntä”, tirskahdan. Läiskäytän pyrstölläni vettä miehen päälle ja lähden taas uimaan pakoon. Kun pyrstöön tottuu, sen kanssa on helppo ja nopea uida. Melkein kuin olisi räpylät tai, no, evät. Ottikohan isäntä tätä huomioon?

Istahdan lahden matalalle hiekkasärkälle turvallisen matkan päähän isännästä ja alan tutkia pyrstöäni tarkemmin. Se on oikeasti hieno. Siniturkoosina kimalteleva suomupinta on juuri lempiväriäni, ja vaihtuu niin ihmeellisen saumattomasti omaan ihooni suunnilleen napani kohdalla.

Ainoastaan jalkovälini puute hämmästyttää. Lantioni etumus näyttää täydellisen tasaiselta. Voinko olla orjatyttö jos minulla ei ole pimppiä?

Sitten havahdun isännän huutoon. “Takaisin sieltä tai kerron miten tehdään lipeäkalaa!”

Tirskahdan ja lähden uimaan kiltisti takaisin. Leikittelen vielä hetken hippaleikkiä isännän kanssa ennen kuin annan hänen ottaa minut kiinni. Isäntä ottaa minut tiukkaan syliotteeseen ja lähtee viemään minua kohti rantaa. Yritän vielä näön vuoksi rimpuilla hiukan. Pyrstöni on niin liukas ja solakka, että voisin jopa onnistua siinä. Ainakin jos oikeasti tahtoisin.

Isäntä painaa minut selälleni vasten rantahietikkoa ja sitoo ranteeni karkeilla köysillä kiinni kahteen paaluun. Vedenpinta jää juuri sopivasti vyötäröni korkeudelle, liplattelemaan vasten vatsaani. Olen ollut näissä paaluissa kiinni monesti ennenkin, yleensä yhtä tiettyä tarkoitusta varten.

“Nyt seuraa rangaistus karkailusta”, isäntä murisee ja antaa suukon nenänpäähäni. Sitten kiljaisen, kun hän alkaa varoittamatta kutittaa minua kainaloista. Olen kiimaisena tavallistakin herkempi kutiamaan ja kikatan pian hervottomana isännän hipelöidessä tissejäni ja kylkiäni.

Kikatukseni seassa yritän haukkoa henkeä ja anella isäntää lopettamaan, mutta hän ei anna armoa. Yritän turhaan rimpuilla pois hänen kutittelevien sormiensa alta, hän innostuu kiemurtelustani vain lisää.

Isäntä siirtyy kutittelussaan vähitellen vyötärölleni ja sen alle. Onneksi suomupeitteeni ei kutia, saan edes hetken tasoitella hengitystäni. Mies sivelee kutituselein lantioni etumusta, ihan kuin etsien jotakin. Sitten hän löytää etsimänsä ihopoimun suomujeni keskeltä. Tunnen ihanan värähdyksen hänen työntäessään sormensa sisääni. Vedenneidollakin siis on pimppi.

Isäntä sormeilee kosteudesta litisevää kiimaista koloani. Yritän maata paikallani ja hengittää vielä hetken rauhallisesti kutituksen jälkeen. Sormetus tuntuu ihanalta, niin tutulta ja kuitenkin niin erilaiselta kuin yleensä. Tuntuu ihmeelliseltä kun ei voi levittää jalkoja lainkaan.

Sormeiltuaan minua hetken isäntä nousee hajareisin ylleni ja silittelee kovaa kaluaan viileitä suomujani vasten. Sitten hän levittää sormillaan häpypoimuni auki ja työntää patukkansa hitaasti sisään.

“Iih, isäntä, nussi minua, nussi pientä vedenneitoa!” vingun kiimaisena, keinuttaen lantiotani ja pyrstöäni hänen allaan. Yritän tempoa käsiäni irti köysistä, että saisin vedettyä miehen sisääni nopeammin. Pimppini ei tahtoisi odottaa enää yhtään kauempaa.

Isäntä jatkaa työntämistään kiusoittelevan hitaasti. “Nussi, isäntä”, anelen, hänen päästessään vihdoin kokonaan sisääni ja alkaessaan nopeuttaa tahtia vähitellen. Yritän työntää suomuista lantiotani tiukemmin häntä vasten ja kokeilla ovatko lantionpohjalihakseni vielä entisellään. Mies murahtaa hyväksyvästi ja hidastaa tahtiaan hiukan nautiskellakseen puristuksestani.

Isäntä jatkaa nussimistaan ihanasti edestakaisin, päästäen välillä tyytyväisiä äännähdyksiä. Hän alkaa selvästi olla kohta valmis laukeamaan, kuten minäkin. Yritän silti vielä pidätellä hetken, tahdon laueta vasta isännän jälkeen. Suljen taas silmäni ja huoahdan vinkaisten, samalla kun tunnen isännän päästävän kutunesteensä sisääni.

Viimeisinä selkeinä ajatuksinani mietin, voiko vedenneito tulla raskaaksi ihmismiehelle. Sitten minun on pakko antautua nautinnolleni.

“Kiitos, isäntä”, hymyilen toivuttuani hetken. “Päästätkö orjatytön nyt irti?”

Isäntä ei vastaa mitään, istuu vain hajareisin päälläni ja silittelee rauhallisesti poskeani ja hiuksiani. Hetken aikaa jaksan nautiskella hänen huomiostaan. Sitten heilautan pyrstöäni vedessä ja kastelen meidät molemmat läpimäriksi.

“Isäntä, vedenneito tahtoo veteen”, hymyilen ilkikurisesti.

Isäntä ottaa kasvoilleen häijyimmän ilmeensä ja alkaa tehdä käsillään kutituseleitä kohti rintaani. Nielaisen, mitähän tulin tehneeksi? Rimpuilen heikosti, vaikka tiedän etten pääse pakoon. Vedessä ehkä pääsisinkin, mutta en rannalla.

Onneksi isäntä ei ala kutittaa, mutta nipistää minua kipeästi molemmista tisseistäni. Sitten hän kömpii antamaan suukon nenänpäälleni ja kierähtää sitten viereeni. Olen jo sanomassa jotakin, mutta vaikenen nopeasti kun isäntä vilkaisee suuntaani ja tekee sormillaan taas pelottavia eleitä.

Pienen lepohetken jälkeen isäntä päästää minut vihdoin siteistäni. Kohottaudun antamaan hänen kalulleen suukon ja pari nuolaisua kiitokseksi. Sitten siirrymme rantaveteen kylpemään vielä hetkeksi.

“Jos lähdetään kuivattelemaan?” isäntä kysyy pulikoituamme jonkin aikaa. Nyökkään, minulla alkaakin olla jo ikävä normaalia olomuotoani.

Isäntä kantaa minut sylissään rannan verkkoriippumattoon.

“Hmm, Tanja, ei sinulla olisi mitään turkoosia toppia tai bikiniä, sellaista joka sopisi pyrstösi kanssa? Näyttäisi upealta.”
“Tietysti on, isäntä”, hymyilen heilauttaen eviäni. “En vain oikein pääse noutamaan.”
“No, jos minä haen”, isäntä hymyilee, jättäen minut verkkoon.

Vilkaisen rantaan. Tekisi mieli karata vielä uimaan, oli niin ihanaa polskia vedenneitona. Matkaa olisi vain parikymmentä metriä, mutta tämän pyrstön kanssa… pääsisinköhän edes riippumatosta alas satuttamatta itseäni? Olen oikeasti avuton kuin kala kuivalla maalla, tai kuin vedenneito verkossa.

Isännän verkkoon jäänyt vedenneito. Mm, niin kiihottava ajatus. Sipaisen taas kaulapantaani, samalla kun toinen käteni eksyy kuin huomaamatta vyötäröni alle, löytääkseen jo tutun suomupinnan. Vilkaisen taas alapäätäni. Suomupintani näyttää täydellisen tasaiselta, en ikinä löytäisi pimppiäni ellen tietäisi sen olevan siellä. Missähän kohti…

“Vai niin, taas kädet jalkovälissä, heti kun isännän silmä välttää!”

Lehahdan punaiseksi kuin rapu ja nykäisen nopeasti käteni pois.

“Missä jalkovälissä, isäntä?” kysyn mahdollisimman viattomasti hymyillen, ja vinkaisen isännän nipistäessä taas kipeästi nänniäni.

Aihetta vaihtaakseni otan isännän tuoman bikiniyläosan ja pujotan sen vaivalloisesti päälleni. Isäntä katselee hetken kun poseeraan hänelle merenneitona ja ottaa muistoksi pari valokuvaakin. Sitten hän nousee viereeni riippumattoon lepäämään. Painaudun tiukasti kiinni häntä vasten. Itse en ehkä haluaisi kalanpyrstöä viereeni riippumattoon, mutta itsehän hän antoi minulle sellaisen.

Jonkin aikaa paistateltuamme päivää tunnen viileän kihelmöinnin alavartalossani. Kun vilkaisen alas, pyrstö on kadonnut ja näen taas tutut jalkani. Huokaisen helpotuksesta. Vaikka pyrstö olikin ihana, pidän silti jaloista enemmän.

Sanokoon isäntä mitä tahansa, minun on pakko tarkistaa että myös pimppini on oikeasti ennallaan. Vien käteni vasten häpyäni ja sipaisen vakoani kevyesti. Suustani pääsee pieni helpotuksen ja nautinnon sekainen huokaus.

Vilkaisen isäntää, joka näyttää siltä kuin aikoisi sanoa asiasta jotakin. Vien nopeasti käteni hänen ympärilleen ja suljen hänen suunsa suudelmalla, painautuen koko alastomalla vartalollani häntä vasten.

Pitkän ja nautinnollisen suukon jälkeen päästän hänet. “Kiitos ihanasta iltapäivästä, isäntä”, hymyilen.

2 kommenttia viestissä: “Tanjan iltapäivä vedenneitona”

  1. Sirhami says:

    Olisi kiva lukea enemmän ei haluttua seksiä pakottamista sidontaa rangaistuksia.

  2. orjasi says:

    Tiedät etten tykkää kutittamisesta, senkin….

Kommentoi

top