search
top

Isokullinen Aaro nai siskojani

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (58 votes, average: 3.45 out of 5)
Loading...

Isokullinen Aaro nai siskojani

Nämä tapahtumat ajoittuvat lapsuuteni Pohjanmaalle 1960-luvulle.
Maatilallamme kävi elonkorjuun aikaan työmiehiä. Tuohon aikaan oli vielä eri tiloilla kulkevia sekatyömiehiä, jotka painoivat hommia kevätkynnöistä syysäestyksille saakka, ja talvet sitten tekivät muita töitä tehtaissa ja kaupungeissa.

Kuulin, että meille oli jälleen tulossa viljankorjuuseen työmies Aaro Rautiainen (nimeä muutettu), joka oli kovin koskaan tuntemani panomies. Jokin Aarossa vetosi naisiin, ja sai heidät suorastaan lakoamaan hänen edessään.

Aaron tiedettiin julkisena salaisuutena naineen kenties 600-700 naisen kanssa. Tunnustettuja lapsia hänellä oli viisi, kaikki eri naisten kanssa. Todellinen jälkikasvujen määrä oli varmasti moninkertainen. Joku arvioi, että Aaro olisi saattanut siittää jopa 25 lasta eri taloihin ympäri maakuntaa. Lasten äidit olivat naimisissa tahoillaan, eivätkä salaisuudet aina paljastuneet.

Kun Aaro tuli taloomme, miten vain miten huoleton ja hyväuskoinen isä olikaan salliessaan tämän sonnin saapua meille. Tiesin, että naiset menisivät hänen kanssaan aivan sekaisin, ja Aaro panisi jokaista suostuvaista – ja heitä kyllä sisarussarjassamme riittäisi.

Aarolla oli maaginen vaikutus naisiin. He menettivät kontrollinsa muutaman katseen ja kohteliaisuuden tuloksena. Komeahan Aaro oli, ei siitä mihinkään päässyt. 38-vuotias mies, ruskettunut vartalo syntymäjäntevä ja työn vantteroittama. Pohkeet ja reidet olivat polleat, rintakehä komea ja tynnyrimäinen. Isot hauikset nostelivat heinää kevyesti, ja vaalea tukka heilahteli vapaana ja poikamaisena. Naiset vilkuilivat komeaa miestä pellolla. Aaro hymyili heille, osasi pitää peliään samanaikaisesti monien kanssa.

Ja Aaron kulli, se oli mahtavan kokoinen. Saunassa ihmettelin sitä, kun se lepoasennossakin heilahteli vantterana haarovälissä.

– –

Jo parin illan jälkeen Aaron aitasta kuului puhina. Hiivin tirkistelemään ikkunanraosta.
”Ooh! – ooh! – Ooh!!” 17-vuotias vaalea Irina-siskoni voihki ja huudahteli silmät kiinni kontillaan, kun Aaro pani häntä takaapäin sängyllä. Otteet olivat ronskit ja mies oli tyytyväinen. Taas oli pitkän työpäivän päätteksi tarjolla työmiehelle nuorta pillua.

”Ooh! – ooh! – Ooh!! Tuntuu hyvältä!”, Irina vaikersi ja nousi miestä vasten hamuillen hänen kaulaansa. Aaro puhisi ja pani, tahti kiihtyi. Ilmeisesti pääsin todistamaan huippukohtaa.

”Ooh! Aaro-rakas!.. Ihanalta tuntuu-uu-uu-uu..!!..”, tyttö huusi. Irinalla oli todella isot E-kupin rinnat, jotka heiluivat nyt vapaina ja vallattomina, kun mies tuli voimalla.

Irina oli antautunut Aarolle ensimmäisen kerran jo 15-vuotiaana. Ja joka kesä kun Aaro tuli, hän pääsi tyhjentämään kassinsa Irinan kanssa jo kohta, kun vanhempien silmä vältti.
Aaro puristeli Irinan rintoja naidessaan tyytyväinen ilme kasvoillaan. ”Hyvä tyttö.. hyvä tyttö..”, mies murahteli. Isoissa mutta kiinteissä rinnoissa näkyi muutama fritsu, sonni oli arvatenkin nautiskellut niistä esileikkinä.

Irina tuli vielä lopuksi päälle. Pylly pumppasi ja nai ylös alas, Aaro puristeli takapuolta. Vaalea pitkä tukka ja isot tissit pomppivat ja heiluivat vallattomina. Fritsut näkyivät, ne olivat Aaron valloituksen merkki, joita Irinakin kantoi ylpeänä. Hän selvästi nautti naida tämän parikymmentä vuotta vanhemman miehen kanssa.

Kuuntelin joskus korvat punoittaen, kun sisko kavereilleen supatti oikein odottelevansa viljankorjuuaikaa, kun Aaro tulee, ja ”saa taas naida sen isoa kullia”.
Irina kiihdytti tahtia, Aaron kanuuna arvatenkin paisui kanavassa. Kohta Aaro alkoi huudahdella, pyöritteli vielä rintoja… ja laukesi parahtaen. ”Oooooh!!.. Oooooh!!.. Irina.. pieni!.. Ihana tyttö!.. Oooooh!!”. Kulli sykähteli ja paukutti siementä Irinan pilluun.
– –
En tiedä kuinka monta kertaa Aaro pani Irinaa, jännitin vain kauhulla, alkaako siskon vatsanseutu pyöristyä syksyn myötä. Onneksi ei lasta syntynyt, vaikka aivan mielettömän riskin Aaro taas otti. Tai liekkö hän juuri välittänyt asiasta, antoi vaan mennä kun pillua sai!

Irina hiippaili omaan sänkyynsä yön selässä. Pian kuului Aaron aitasta tyytyväinen kuorsaus, kun työmies sai nopeasti unen kassien tyhjennyttyä.

Viljankorjuu läheni loppuaan, ja viimeisenä sydänyönä menin taas tarkkailemaan aitan tapahtumia.
Taas nousi Aaron takapuoli sängyllä naisen haarovälissä. Nyt tahti oli seesteisempi. Sonni taisi ottaa rauhallisemmin.
Nainen sen sijaan huuteli hurmoksessa, ”Voi.. voi.. voi.. sinä!!. Sinulla on valtava elin!.. sinulla on suurin mulkku!..” En ensin nähnyt, kuka sängyllä kiihottuneena hehkutteli. Sitten nainen nosti päätään, ja paljastui Elisa-siskokseni. Elisa oli 22-vuotias sairaanhoitaja, joka asui jo omillaan Kokkolassa. Hän oli kihloissa, joten hän petti täällä pahaa-aavistamatonta insinööri-miestään.

”Sinulla on suurin mulkku!..”, Elisa jatkoi kiihottunutta hokemistaan, miestä hurmiossa tuijotellen ja tämän selkään kyntensä upottaen. Vaaleanruskeat hiukset olivat normaalisti siististi sidottu tai nutturalla, nyt mies oli repinyt ne auki heilumaan vapaana, jälleen kuin valloituksen merkkinä. Hän nai lähetyssaarnaajassa tiukasti, mutta maltilla. Kuunteli nautinnosta allaan huutavaa naista. ”Sinulla on.. suurin.. mulkku!..”

Elisa oli sairaaloissa nähnyt kullin jos toisenkin. Tiesi mistä puhui, Aarolla oli poikkeuksellisen kookas, seisokissa noin 26-senttinen voimaelin, joka totisesti herätti kunnioitusta minussakin. Kun Aaro kohta nousi polvilleen sängylle, kulli heilahteli kuin paksu valtikka, naisen mesistä kiillellen.

Elisa oli tuhahdellut Aarolle ja hänen charmilleen. ”Ikinä en siihen mieheen koskisi”, muistan hänen sanoneen. Elisa oli pienirintainen ja siveä. Siellä hän nyt aitassa julisti Aaron kyrvän mahtavuutta. Taisi insinööri tuntua aika mitättömältä Aaron rinnalla!

Lasittunein silmin Elisa tarttui paksuun kahvaan ja alkoi sitä intohimoisesti nylkyttää. ”Miten voi miehellä olla näin iso ja komea kulli!..”.  Aaro vain hymyili ja naurahteli. Monet kerrat oli hänkin saanut todistaa varmasti tämän primitiivisen himokkaan reaktion, jonka naiset saivat, kun pääsivät hänen valtikkansa kanssa tekemisiin.

Aaro jatkoi vielä lähetyssaarnaajassa, Elisa laukesi kohta kiljahdellen. ”..Oooo!.. Oooo..! Voi Aaroh!..”. Sitten tuli vertailua, ”… ikinä.. ikinä.. en ole näin lujaa saanut.. olet mahtava!..”

Lopuksi Aaro tuli takaapäin. Reidet läiskyivät Elisan kapoista peppua vasten, paksu kulli työntyi edestakaisin pillussa, joka näytti kiristyvän äärimmilleen pampun ympärillä. Kohta Aaron hengitys tiheni, huohotus muuttui parahteluksi – ja kohta hän korahdellen laukesi. ”… Ooh!.. Oohh!.. Ooohh!..” Kulli sykähteli, turskautteli vahvaa tahnaansa Elisan vakoon.

Aaro oli kyllä uskomattoman röyhkeä sonni. Hän huljutti aisaansa näköjään aina naisensa pillussa viimeiseen asti, jotta lasti menisi taatusi perille. Elisa ynähteli tyynyä vasten, ja rojahti kohta voimattomana sängylle. Nesteitä valui norona reisillä.

”Pitäiskö.. pitäiskö sun mennä..”, Aaro jo kohta ehdotteli vetäessään kalsareita jalkaansa. Elisa tasaili hengitystä sängyllä ja kujerteli, ”tule nyt viereen.. tule nyt tänne.. rakas!.” Mutta Aaro oli haluton hellimisiin, ”pitäisi jo päästä unille.. huomenna on kova päivä..”

Elisakin ymmärsi siinä sitten sonnin sielunmaiseman: kassit oli tyhjennetty, ei tässä tämän kummempaa olisi luvassa. Elisa hippaili kohta nurmikon poikki selvästi ontuen, pillu oli varmasti kipeänä mahtimulkun jäljiltä. Aaro nukkui jo salamannopesti, ja tyytyväinen kuorsaus kuului varmasti päästään vielä pyörällä olevan Elisankin korviin.
– –
Syksyllä sitten Elisa meni nopeasti naimisiin insinöörinsä kanssa. Lapsi heille syntyi seitsemän kuukauden kuluttua, joka siis todennäköisesti oli yksi Aaron monista salaisista jälkikasvuista.

Eipä Elisan siveys ollut tosin niin vedenpitävää ollut, kuin mitä luultiin. Myöhemmin kävi ilmi, että hänkin oli jo 16-vuotiaana antautunut ensimmäisen kerran ihanalle Aarolle.

Aaro jatkoi meidän jälkeemme muille tiloille. Hän lähti huolettomasti kättään heilauttaen, eivätkä tytötkään häntä kovin kummoisesti hyvästelleet peläten paljastumista. Varmasti mielessään miettivät, että mahtikulli siirtyi seuraavaan taloon – panemaan siellä seuraavia naisia.

4 kommenttia viestissä: “Isokullinen Aaro nai siskojani”

 1. fr11kk1 says:

  Tästä puuttuu kaikki kutkuttava jännitys, ei kunnollista rakentelua kohti kliimaksia vaan ensin tylsähkö yleiskatsaus ja sitten nussitaankin jo teinipillua. Tämä vaatisi himoitsevia katseita, salailua, yllätyksiä ja vasta lopuksi täyttymyksen. Ainesta tällä setupilla olisi vaikka mihin, mtta nyt on menty liian nopeasti.

  • Erkki says:

   Fr11kk1: varmaan totta joo, olisi voinut kehitellä enemmän. Aina ei jaksa, joskus on nastaa mennä suoraan toimintaosastolle. 🙂

 2. Madclown says:

  Rami on vaihtunut Aaroksi 😀 hyvää tekstiä

 3. Jussi says:

  Mahtava tarina mahtisonnista.

Kommentoi

top