search
top

Vankiprinsessa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (50 votes, average: 2.52 out of 5)
Loading...

Joskus vuosia sitten kirjoittelin omaksi ilokseni pervoa fantasiafanficia prinsessasta, joka joutuu seurueineen mahtavan ja pervon velhon vangiksi. Ajattelin nyt julkaista pienen osan, siltä varalta että joku sattuisi pitämään. Varoitus: sisältää huomattavassa määrin ulosteita. Palautetta niin tästä kuin muistakin tarinoistani voi edelleen antaa, joko tähän alle tai sähköpostiin spacialwatcher(a)gmail.com.

Valtiatar Polin lumouksen haihduttua menetimme kaikki tajuntamme. Herään Garin kanssa lasisessa näyttelyvitriinissä, jonkinlaisen palatsikäytävän varrella. Yritän miettiä kauanko aikaa on kulunut niin että olen ollut tajuttomana. Ainakin minut on riisuttu alusvaatteisilleni ja kahlittu seisomaan vitriinin seinää vasten. Olen nukkuessani ehtinyt kakata pikkuhousuihini.
Hetken tilannetta ihmeteltyäni keisari tulee katsomaan meitä. Hänellä on mukanaan ketjuun kahlittu orjatar, valtiatar Pol, puettuna tiukkaan korsettiin. Isäntä ilmoittaa, että meidät siirretään huomenna vankityrmään suorittamaan elinkautistamme. Hän vain halusi pitää meitä esillä jonkin aikaa ennen sitä. Hän toteaa myös saattavansa olla armollisempi jos suostun vapaaehtoisesti uhraamaan neitsyyteni hänelle.

Suostuttuani minut toimitetaan Polin huoneeseen valmistautumaan. Riisun likaiset pikkuhousuni, peseydyn, kampaan tukkani ja laitan hajuvettä. Polin kehoituksesta ajelen myös häpykarvani pois. Valmistautumiseni aikana hän kertoo minullekin mitä on nähnyt sillä aikaa kun olen ollut tajuttomana vitriinissä. Palatsissa on kuulemma kymmenittäin nuoria tyttöjä Isännän ja hänen palvelijoidensa seksiorjina. Kaikkien orjatyttöjen, Pol mukaanlukien, pitää kutsua häntä Isännäksi. Pol kertoo myös kuinka hänen kaulapantansa pitää hänet täysin Isännän vallassa ja orjana. Se kaulassa hän ei yksinkertaisesti pysty vastustamaan, mitä tahansa Isäntä käskeekin. Isäntä poistaa kahleen vain jos se häiritsee seksiä, aina muulloin Pol on kahleissa. Hän kehoittaa minuakin olemaan isännälle mieliksi, koska olemme hänen vallassaan.
Pukeudun niukkoihin valkoisiin pitsialusvaatteisiin ja minut viedään Isännän makuuhuoneeseen. Istun sängylle odottamaan.

Isännän tultua sisään hän ensiksi antaa minulle moitteet siitä että kehtasin istua hänen sängyllään ilman lupaa. Sitten, ilman kummempia esileikkejä, hän riisuu minut samantien alasti, kaataa sänkyyn ja työntää kalunsa samantien sisääni. Huudan kivusta hänen jättimäisen peniksensä tunkeutuessa tiukkaan neitsytpimppiini.
Hetken minua rassattuaan hän kysyy, olenko koskaan ollut kahleissa. Vastaan totuudenmukaisesti, että prinsessaa harvemmin kahlitaan. Isäntä nauraa ja toteaa että hän viekin samalla kahleneitsyyteni. Hänen peniksensä pitää minut paikallani kun hän laittaa minullekin metallisen kaulapannan. Samalla kun kahle kilahtaa kiinni, tunnen peniksen alkavan purkaa lastiaan sisääni. Isäntä nousee ylös, roiskien puolet lastistaan kasvoilleni ja tisseilleni. Sitten hän viittaa käytävään, ja nuori alaston tyttö astuu sisään. Tämä oli sitten viimeinen kerta kun olin neitsyt tai ilman kahleita, hän toteaa käskien orjatytön laittaa minulle vielä käsiraudat ja nilkkarenkaat.

Laitettuaan minut kahleisiin Isäntä istuu sängyn reunalle ja käskee minut polvilleni lattialle, nuolemaan kalunsa puhtaaksi. En voi muutakaan kuin totella, joten otan kalun suuhuni ja alan imeä. Tunnen kuinka hänen elimensä kärjestä alkaa valua nestettä. Hetken päästä tajuan että se ei olekaan enää siemennestettä. Alan tuntea oloni huonovointiseksi, ja maailma sumenee silmissäni.

Seuraavan kerran herään kivilattialla täydellisessä pimeydessä. Tajuan olevani lähes alasti ja kahleissa, päälläni vain taas kakkaiset pikkuhousut. Isännällä on selvästi perverssejä viehtymyksiä. Vartaloni on vieläkin tahmea kuivuneesta spermasta. Käteni on kahlittu selkäni taakse ja nilkkani kiinni toisiinsa, ja kaulapannastani lähtee ketju jonnekin pimeyteen. Yritän lähteä selvittämään minne ketju johtaa, mutta tunnen nilkkakahleeni haraavan vastaan. Yritän tunnustella missä siitä lähtevä ketju on kiinni, ja löydän kohtuullisen raskaan metallikuulan.

Lähden taas konttaamaan varovasti kahleketjuni suuntaan, vetäen kahlepalloa perässäni. Äkkiä astun johonkin pehmeään ja kosteaan. Kestää hetken ennen kuin tajuan että se on kakkaa. Onnistun voittamaan pahoinvointini ja jatkamaan etsintäretkeä.
Lopulta melkein isken kasvoni seinärenkaaseen, jossa ketjuni on kiinni. Samasta renkaasta lähtee toinenkin ketju, jota lähden seuraamaan.

Äkkiä selliimme syttyvät kirkkaat valot. Isäntä tervehtii meitä kalteriseinän takaa, mukanaan puolialaston valtiatar Pol nahkavaljaissa ja talutusketjussa. Pol pahoittelee että on saattanut meidät tähän tilaan, mutta Isäntä toteaa ettei rangaistusvankien tulekaan päästä liian helpolla. Hän käskee Polin kakata selliimme kalterien välistä. Kahlittuna orjana Pol ei pysty vastustamaan, vaan asettuu kontalleen vasten kaltereita ja alkaa kakata. Kalterien alle seinän viereen muodostuu kohtalainen kakkakeko. Isäntä rapsuttaa valtiattaren päätä kuin koiraa.

Polin kakattua hän ja Isäntä lähtevät ja jättävät meidät kahden tutustumaan selliimme. Vankilamme on pieni ikkunaton koppi, noin kolme metriä leveä ja neliön muotoinen. Lattia ja kolme seinää ovat kiveä, neljännellä kalterit erottavat sen käytävästä. Käytävän lattia on suunnilleen pimppini korkeudella. Kaulapannastani lähtevä parin metrin ketju kahlitsee minut kiinni peräseinään.

Varsin nopeasti selviää ettei meille todellakaan ole varattu muuta ajanvietettä kuin toisemme. Olemme kuitenkin nuori tyttö ja poika, käytännössä kihloissa, kahlittuina yhdessä vankeuteen. Kun olemme jo valmiiksi alasti, emme pahemmin kainostele. Alamme hyväillä toisiamme sikäli kuin kahleissa pystymme, ensin kiltisti, sitten yhä rohkeammin.. kunnes lopulta kellahdamme meille pehmusteeksi varattuun olkikasaan lattialle ja työnnämme jalkovälimme yhteen. Vankitoverini kulli tuntuu paljon ihanammalta kuin Isännän. Olisin paljon mieluummin antanut hänen viedä neitsyyteni. Tuntuu kurjalta että hän joutuu tyytymään likaiseen ja käytettyyn tyttöön kahleissa tyrmän kivilattialla.

Seksin jälkeen minua alkaa kakattaa. Sellimme ylellisyyksiin ei kuulu edes pottaa, joten alan kakata Polin aloittamaan kakkakasaan. Jopa kakkaaminen on vaikeaa kädet kahlittuina ja kahlepallo nilkassa.
Olkipatjamme on limainen spermasta ja pillunesteistä, mutta silti mukavampi kuin sellin kivilattia. Saammekohan missään vaiheessa puhtaita olkia? Tai edes käydä pesulla.

Pakenemista on turha ajatellakaan, joten totuttelemme lukemaan tiilenpäitä kahleissamme. Sellimme ajanvietteet ovat varsin rajalliset, enimmäkseen leikimme seksileikkejä. Ehkä kerran päivässä meille tuodaan annos ruoantähteitä.

Eräänä päivänä nussiessamme olen juuri saavuttamassa huippuni, kun kuulemme sellin ovelta rykäisyn. Säikähdämme tajutessamme että Isäntä ja Pol ovat ilmeisesti seuranneet touhujamme jo hetken aikaa.
”En muista antaneeni teille lupaa nussia.”

Sellimme keskelle nousee lattiasta jalkapuu, johon joudumme kiinni. Isäntä kertoo että vietämme siinä kiinni muutaman päivän. Sitten he lähtevät.
Hetken olin jo kiitollinen Herralle siitä että hän jätti meidät istumaan pehmeille oljille, kunnes tajuan että tämä on myös paikka johon kakkaamme. Yritän pidätellä ulostettani, toivoen että pääsemme vapaaksi ennen kuin likaan patjamme lopullisesti, mutta turhaan. Lopulta en vain pysty pidättelemään.

Melkein heti kakattuani Isäntä tuleekin katsomaan meitä. Ihan kuin hän olisikin vain odotellut oikeaa hetkeä.
”Vai ei pikku prinsessa arvosta puhdasta olkipatjaa tuon vertaa”, isäntä toteaa ivallisesti. “Liataan se siitten kunnolla.”
Pian tunnen pepussani kutiavan tunteen. Alan kakata täysin hallitsemattomasti.

Vähitellen totuttelemme vankielämäämme, vaihtoehtoja kun ei ole. Isäntä käy toisinaan katsomassa meitä ja esittelemässä uusia kahleita. Välillä saamme käsiraudat, toisinaan joudumme kokonaan köysiin. Välillä hän antaa Polin poistaa kahleitamme, mutta jättää aina vähintään kaulapannat ja kahlepallot.

Vessan puutteessa sellimme lattia täyttyy vähitellen kakalla ja pissalla. Muun viihdykkeen puutteessa olemme havainneet kakan varsin käyttökelpoiseksi. Vastalämmitetty kakka on paljon kivilattiaa mukavampi alusta nukkua ja naida, ja kakasta voi muovailla leikkikaluja ja jopa vaatteita. Isäntä tietysti naureskelee leikeillemme, ja saa aina minut punastelemaan vitsailemalla kuinka hyvin prinsessa näyttää viihtyvän alastomana kakkaleikkien parissa.

Vankisellissä ei ole juuri mahdollisuuksia pitää kirjaa ajan kulumisesta, eikä siihen tietysti elinkautiskakkavankina ole erityisemmin tarvettakaan. Ikkunattomassa sellissä ei näe päivän kulumista, joten ajantaju väkisinkin hämärtyy. Oikeastaan vain kuukautiseni kertovat milloin kakkakasamme on taas kasvanut kuukauden ajan. Elämme melkein kuin alastomat villit. Nukumme kun väsyttää, naimme kun panettaa, syömme kun on nälkä ja kakkaamme kun kakattaa. Ainoa ero on että villit elävät vapaina rajattoman taivaan alla, me kahlittuina pienessä kakkasellissä.

Kerran Isännän tullessa katsomaan meitä teen itseni niin viehättäväksi kuin alastomana, kakkaisena ja kahleissa pystyn, ja kysyn millaiset pakomahdollisuudet sellistämme ovat. Hän nauraa ja kertoo kuinka meidän pitäisi ensin päästä kahleistamme, ennen kaikkea kaularenkaista jotka vain hän voi avata. Sitten meidän pitäisi päästä ulos sellistämme ja vankityrmästä, ja sitten vielä ulos palatsista vartijoiden ohi. Kysyn myös miksei sellissämme ole ovea. Isäntä toteaa, ettei meillä ole mitään tarvetta päästä ulos.

7 kommenttia viestissä: “Vankiprinsessa”

 1. Jatko kävisi says:

  Jatko kyllä kävisi, kuten nimimerkki sanookin. Välissä vähän hämärä, kun ensin ei kerrottu, kuka sen toisen ketjun päässä on, ja sitten pudotettiin ohimennen, että se on joku nuori mies, jonka kanssa kertoja on melkein kihloissa.

 2. Jone says:

  Lisää vaan! Saisi olla pissaleikkejäkin enemmän.

 3. orjasi says:

  Jatkoa!

 4. Tiiätkylläkuka says:

  Liikaa ulostetta ja yhdyntäkohtaus huono

  • Slavemaster says:

   Myönnetään. Yritin tosin alkukommentissa varoittaa että näin saattaa olla 😛

   Anna vihje tuohon nimimerkkiin liittyen? 🙂

 5. Slavemaster says:

  Kommentoikaa nyt joku, että tiedän halutaanko tälle jatkoa vai ei 🙂

  • Shmash says:

   Kyllä tähän jatko yhä kelpaa. Ja jos tarinan linja on että kakan kanssa leikitään, niin antaa mennä ilman rajoitteita! Toivoisin lisää kuvailua: miltä päähenkilöstä tuntuu ja miten hän sopeutuu? Vaikuttaisi siltä, ettei hän enää vastusta vangitsijaa. Mitä uutta hän sulhonsa kanssa oppii tässä ympäristössä seksistä ja seksuaalisuudesta?

Kommentoi

top