search
top

Anitan automatka

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (71 votes, average: 2.93 out of 5)
Loading...

Anita oli kiltti opiskelijatyttö, mutta ajatteli kuitenkin, että ehkä vähän lyhyemmässä mekossa saisi paremmin liftari kyydin. Sitäpaitsi kesä oli kuumimmilaan, hän oli jättänyt sukkahousutkin pois. Pian pysähtyikin auto hänen kohdalleen.

“Ihan Turkuun asti ei olla matkalla, mutta voidaaan viedä sua vähän matkaa, hyppää vaan kyytiin.”

Autossa oli neljä miestä, Anita heitti rinkkansa takakonttiin ja istui takapenkille. Koska hän oli kaikista lyhin, hän istui takapenkille keskimmäiseksi. MIehet olivatkin aika isoja ja penkillä oli ahdasta. Paljaat reidet hikoilivat toisiaan vasten.

“Mitäs Turussa, poikakaveriko sua siellä oottaa?” toinen miehistä kysyi.

“Eiii… kun Ruisrokkiin oon menossa.”

“Ainiin, se on nyt viikonloppuna.”

“Mites sä pärjäät ilman poikakaveria? Me mennään tonne mökkeilemään, tuu meille saunomaan, heitetään sut sitten illaksi vielä Turkuun.”

“Heh, en mä taida….”

Anita oli tottunut kaikenlaisiin ehdotteluihin. Nuori 21-vuotias opiskelija sai kuulla niitä usein, varsinkin, jos oli niin hyvä vartalo kuin Anitallä. Vaikka ei Anita tietenkään itseään kovin kauniina pitänyt… vaikka tiesikin kyllä, että hänen D-kupin rintansa keräsivät huomiota.

“Tulisit nyt vaan, meillä on siellä iso miesporukka eikä yhtään naista.”

Etupenkiltä mies kurkitti taaksepäin ja otti Anitastä valokuvan, “muistoksi”.

“Hei tiivistäkääs vähän, niin saadaan hyvä kuva.”

Miehet likistivät itseään Anitaa vasten ja kolmikosta otettiin pari kuvaa. Toinen miehistä puristi Anitaa tissistä.

“Hei ota näistä kuva!”

Etupenkin mies kurottui ottamaan kuvan. Anita repi miehen kädet irti rinsikoistaan ja yritti työntää miestä kauemmas. Tämä oli jo liikaa. Anita pyysi päästä ulos heti.

“Eihän tässä olla vielä edes perillä. Me viedään sut tohon motarin liittymään, saat sieltä hyvän kyydin Turkuun asti.”

“Mut lupaatte sitten käyttäytyä.”

“Ei me mitään sellasta luvata, mut sä lupaat käsihoidon meille molemmille. ”

Anita ei mahtunut liikkumaan miesten puristuksessa. Toinen miehistä kaivoi kalunsa esiin ja tunki sen hänelle käteen. Toinen mies kouri hänen rintojaan ja yritti suudella. Sen suu maistui tupakalle ja vanhalle viinalle. Anita yritti rimpuilla, mutta se oli turhaa. Mies etupenkillä otti videokuvaa.

“Nyt vittu runkkaat meidät molemmat. Se on maksu tästä kyydistä. Pääset sitten menemään. Se on helpointa sulle, muuten me viedään sut tohon metsään ja jokainen nussitaan sua vuorollaan.”

Anita alkoi itkeä, hän oli kauhuissaan. Hän oli liftannut vaikka kuinka monta kertaa, eikä ennen ollut mitään sattunut. Kyllä tästäkin selvittäisiin. Hän alkoi vastentahtoisesti runkata molemmilla käsillään miesten kaluja. Miehet kourivat hänen tissejään ja imivät hänen suutaan ja kaulaansa. Toinen miehistä työnsi kätensä hänen hameensa alle ja kouri pillua. “Ei sinne!” Anita ajatteli, mutta ei voinut huutaa eikä rimpuilla miesten puristuksissa. Sormi tunkeutui hänen kuivaan pilluunsa ja alkoi liikkua siellä kivuliaasti. Toinenkin koura tunkeutui sinne, miehet kourivat häntä joka puolelta, hän saattoi vain itkeä. Sitten sormi työnnettiin hänen peppureikäänsä ja se sattui vieläkin enemmän ja tuntui ällöttävältä.

“Onko sua narttu koskaan nussittu perseeseen?”

Anita ei vastannut. Mies löi häntä avarilla kasvoihin. Se tuli yllätyksenä, miten miehet saatoivatkin olla niin julmia?

“Mä kysyin sulta kysymyksen huora, onko sua koskaan nussittu perseeseen?”

Anita ei pystynyt shokiltaan puhumaan. Hän nyökkäili itkien. Oli hänen exänsä kokeillut hänen takaoveaankin kerran.

“Tässähän on meillä kunnon anaaliseksistä nauttiva pikku huora. Runkkaapas niitä kaluja nyt kunnolla, haluun laueta ennen kuin päästään mökille.”

Anita runkkasi kulleja vastentahtoisesti. Molemmat olivat paisuneet äärimmilleen, mutta oli selvää, ettei sellainen nyhjääminen saanut niitä laukeamaan.

“Ei vittu tästä tuu mitään, ajetaan mökille ja otetaan tää narttu kunnolla. Haluun sen vittua ja persereikää.”

Anita järkyttyi, hän oli kuvitellut pääsevänsä pelkällä kourimisella.

“Tehän lupasitte….”

“Ja sä lupasit runkata meiltä lastit. Tosta ei näytä tulevan mitään. Saat viihdyttää meitä mökillä tän illan.”

Pian päästiinkin perille. Anita tyrkättiin ulos autosta. Mies hänen takanaan potkaisi häntä ristiselkään ja hän kaatui hiekalle niin, että paljaat polvet naarmuuntuivat. Talosta tuli neljä miestä lisää.

“Tää on tosi hyvä, paremmat tissit kuin sillä edellisellä. Muistatteko kuinka nussitiin sitä koko viikonloppu? Huoran perse valu verta kun tykitettiin sitä urakalla. Vitun teinityttö, naurettavan pienet tissit. Tällä on oikeen huoran lollot, vaikka onkin kiinteet. Ja persekin näyttää olevan kunnossa, kunnon palloperse. Ja nätti naamakin, mun spermalasti näyttää tolla tosi hyvältä.”

Anitan kesämekko leikattiin puukolla halki, sen alla olivat vain alusvaatteet. Puukko välkkyi auringossa, Anitan sydän takoi sen näkemisestä ainakin kahtasataa.

“Leikkaa noi tissiliivit kanssa halki, mut nää pikkarit mä otan muistoksi.”

Puukkomies potkaisi häntä palleaan ja hän taittui kaksinkerroin saamatta happea, samaan aikaan hänen rintaliivehinsä tartutiin ja ne leikattiin irti. Anita yritti nousta pystyyn, mutta häntä potkaistiin perseelle ja hän kaatui takaisin maahan, miehet nauroivat yhteen ääneen. Häntä tartuttiin hiuksista ja revittiin pitkin mökkipihaa. Polvet ja kyynerpäät hankautuivat rikki kun häntä riepoteltiin.

Sitten alkoi raiskaus. Ensimmäinen kyrpä tunkeutui hänen persereikäänsä. Miten ne olivat niin julmia? Väkisin suoleen tungettu kyrpä sattui niin paljon ilman mitään liukastetta. Anita ei ehtinyt keskittyä kipuun, kun hänen suuhunsa tungettiin yhtä aikaa kahta kullia. Vuorotellen ne upposivat hänen suuhunsa ja kurkkuun asti. Kaikki kahdeksan miestä kiersivät hänen ympärillään, hän ei enää tiennyt mitä hänelle tapahtui, kun miehet vuorottelivat hänen reijillään ja nussivat joka suunnasta. Miehet olivat likaisia, partaisia, lihavia, he kierrättivät jallupulloa häntä raiskatessaan. Pari oli jo aika humalassa. Anitan naama tungettiin miehen perseeseen ja käskettiin nuolemaan. Sitä hän ei ainakaan suostunut tekemään! Puukkoa painettiin hänen tissiään vasten ja hänen oli pakko taipua: hän ei voinut kuvitella mitään ällöttävämpää, mutta alkoi nuolla miehen peräreikää vastentahtoisesti. Sitä ei oltu pesty, ja Anita joutui nuolemaan ällöttävän vanhan miehen hikistä ja paskaista persereikää. Mies huohotti ja runkkasi itseään samalla. Kun mies kääntyi, siltä lenti lastit Anitan kasvoille. Sitten Anitan spermainen naama painettiin toista persettä vasten. Jokainen mies vuorollaan nuoletti perseensä Anitallä. Hän tunsi, että osa laukesi hänen perseeseensä ja osa vittuunsa, naamalle tuli ainakin neljä. Hän oksensi ällötyksestä kun raiskaajien sperma valui hänen naamallaan. Nyt hän oli yltä päältä oksennuksessa ja spermassa.

“Vitun ällöttävä huora”, joku huusi ja räkäisi häntä kasvoihin. Miehet vuorotellen krakoivat kurkustaan räät ja sylkäisivät ne Anitan kasvoille. Anita kakoi oksennusta, mutta mitään ei enää tullut. Miehet ympärillä potkivat häntä vartaloon ja lisää sylkeä lensi hänen päälleen.

“Okei, nyt on varmaan kaikilla pussit tyhjät, pidetään pieni saunatauko ja syödään jotain…. huora saa odottaa seuraavaa kierrosta.”

Anita jäi maahan makaamaan, hän oli niin shokissa, ettei pystynyt liikkumaan. Miehet laittoivat hänelle koiran pannan ja sitoivat siitä mäntyyn.

Anita nyyhkytti puuta vasten puolisen tuntia. Mies tuli kameran kanssa kuvaamaan häntä.

“Vittuakos siinä pillität? Haluutko pesulle? Lähde meidän kanssa saunaan. Annat kiltisti vähän pillua ja persettä ja suuta. Pidetään vähän hauskaa. Heitetään sut sitten Turkuun. Eikö?”

Anita itki ja pudisti päätään. Hän ei tosiaan halunnut enää mitään muuta kuin päästä pois.

“Vittu sulle kelpaa mikään. Mä yritin hyvällä. Tajuatsä, että me voidaan tehdä sulle ihan mitä me halutaan? ”

Mies tunki kameraa hänen naamaansa.

“Hymyile nyt ees tälle kameralle. Tää menee nettiin ja saa kaikki pervot runkata samalla kun kattoo sua.”

Muut miehet tulivat paikalle. Joku poltti tupakkaa ja karisti tuhkat Anitan naamalle.

“Ollaanko sitä valmiita? Onko huora valmis?”

“Miten ois pieni tikkakisa tähän väliin?”

Anita paran tissit sidottiin millin paksuisella muovinarulla aivan juuresta tiukoiksi paketeiksi. Kaksi miestä veti naruista, että ne saatiin mahdollisimman tiukalle. Anitan tissit olivat kirenä palloina ja alkoivat värjäytyä sinertäviksi. Hänet talutettiin ulkohuussiin naruista kiskomalla. Hän kaatui polulla ja hänet kiskottiin tukasta takaisin pystyyn. Huussin takaseinässä oli kaksi reikää. Narut vedettiin reijistä läpi ja Anitan tissit kiskottiin ulos seinissä olevista reijistä. Tissit pilkottivat seinän toiselta puolelta, ja Anitan naama oli karkeaa lautaseinää vasten.

Oli tikkakisan aika: nänneistä sai 10 pistettä, nännipihoista 5 ja muualle tissiin osumisesta yhden pisteen. Ensimmäiset tikat kopsahtelivat huussin seinään. Sitten ensimmäinsen sattui Anitan vasempaan rintaan. Anita alkoi kiljua, se teki niin kipeaää… sitten toinen osui suoraan vasempaan nänniin ja miehet hurrasivat. Voittaja asteli huussiin sisään ja Anitan taakse. Mies tunki kalunsa hänen perseeseensä ja alkoi rajun naimisen. Anitan vartalo raapiutui karkeaa seinää vasten kun mies rynkytti takaapäin. Anus oli jo vereslihalla kaikesta naimisesta. Samaan aikaan tikkakisa jatkui ja tikat osuivat kivuliaasti Anitan tisseihin. Hän yritti repiä rintojaan ulos reijistä, mutta naru oli tiukalla ja hän sai vain lautaseinästä tikkuja tisseihinsä.

Ensimmäinen mies ei ehtinyt laueta kun jo toinen voittaja tuli lunastamaan palkintoaan. Vaihdettiin vuoroa ja hänkin työntyi vuorostaan Anitan anaaliin.

“Alkaa huoran perse tuntua jo löysältä.”

“Se on harmi, onneksi sillä on tiukka pikkupillu vielä.”

Kolmaskin mies tuli mukaan ja kaikki vuorottelivat Anitan persereijälllä, kunnes laukesivat vuorotellen. Lastit valuivat pitkin Anitan reisiä. Hän itki toivottomana, ehkä se nyt vihdoin olisi ohi.

“Okei, alotetaas huoran raiskaaminen oikein kunnolla.”

Anita irroitettiin seinästä ja vasta nyt hän näki miten tikat olivat tuikkineet hänen rintansa verille. Köydet irroitettiin. Tissit laitettiin hirsipöydälle, Anitan rintakehä oli pöydänreunaa vasten ja tissit lepäsivät pöydällä. Hänen päänsä vedettiin taakse ja pulleita rintoja piiskattiin sormenpaksuisella pajukepillä samaan aikaan kun raiskaus takaapäin jatkui vuorotellen molempiin reikiin. Anita yritti suojata rintoja käsillään, mutta sitten keppien iskut napsahtelivat sormille vielä kipeämmin. Mies takana veti kädet selän taakse ja upotti kyrpänsä Anitan perseeseen.

Peräaukko oli jo nussittu ammolleen ja Anitan persereikä oli kuin ruusu joka pullotti turpeana pakaroiden välissä.

“Kattokaa nyt tätä persettä, ei tätä voi enää nussia! Huora alkaa olla jo käytetty loppuun!”

Puolitajuissaan Anita makasi maassa. Miehet olivat kukin lauenneet jo monta kertaa Anitan reikiin, naamalle, kidutetuille rinnoille. Kukaan ei enää olisi saanut seisomaan.

“Ylös siitä huora!” Anitan hetki sitten niin kaunis vartalo oli nyt liassa ja naarmuilla. Häntä revittiin nillkasta ja käsivarresta autolle.

“Kuka enää haluaa nussia tätä huoraa?”

Kukaan ei enää halunnut. Miehet laskivat kaljakuset Anitan päälle, kaikki kahdeksan ringissä hänen ympärillään.

Kun hämärä saapui, sidottiin Anita ja heitettiin auton takakonttiin ja pudotettiin tienposkeen. Joku oli kirjoittanut tussilla otsaan “saa ottaa”.

7 kommenttia viestissä: “Anitan automatka”

 1. olli says:

  Ihan täyttä paskaa,0/5

 2. Juleds says:

  Hyi, tää oli jo liian sairasta ja sadistista,ällötti enemmän kuin kiihotti. Ja loppu kruunasi tän hirveyden…
  Jos tyttö tuosta selviäisi, niin varmaan haluaisi henkensä viedä, lopunikäinen terapia olis liian raskasta

 3. Cadi says:

  Oikein sopivasti tavanomaista ja erikoista toimintaa. Jatka!

 4. Tyttövaan19 says:

  Yks lempitarinoista! <3 Kirjota ihmees lisää

 5. Louisa says:

  Oikein hyvä. Kiitos. Menee kirjanmerkkeihin.

 6. Jep says:

  Ihan sairasta paskaa. Vielä puuttuu sukustrutsaus ja insesti enään. Hanki psykiatri.

 7. geo345 says:

  Tämän jaksoi lukea hyvin, sopivan rankkaa.

Kommentoi

top