search
top

Vuokranmaksu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (68 votes, average: 2.68 out of 5)
Loading...

Muistoihini palaa silloin tällöin tuo vuosi -95. Ei suinkaan Suomen kiekkokullan vuoksi, vaikka se hehkutuksellaan aika ajoin muistuttaa tuosta vuodesta. Olin 19-vuotias tytön hupakko, köyhä opiskelija, joka oli kumminkin hyvään elintasoon tottunut vanhempien tuella, jolloin heidän luonaan asuin. Kun opiskelujen perässä muutin, uhosin että “tulen kyllä omillani toimeen, eikä tarvi auttaa”. He olivat olleet ylisuojelevia ja halusivat minun opiskelevan kotoota käsin. Mutta ei sillä paikkakunnalla mitään järkeviä mahdollisuuksiakaan ollut, mokomakin peräkylä.

Opiskelun alun elin solukämpässä jakaen sen Saaran, hiljaisen hissukan kanssa. Paheksui, joka asiaa. Ihmettelen, miten hän kesti sitä. Ja Pauliinan, aivan vastakohta. Bilehiiri, joka kantoi kämpille milloin minkäkin hoidon. Siinä ei naapurisopua ajateltu kun Pauliina nautti elämästä. Se oli ärsyttävän teennäistä jopa, mielestäni. Ei kukaan voi tuollaista vinkunaa pitää joka kerta. Itse olin, ainakin omasta mielestäni, tasapainoinen nuori nainen. Toki opiskelijabileissä tuli käytyä, mutta en tuollainen jakorasia ole kuin Pauliina. Itseasiassa mun pöksyihin ei noin vain tultu. Bileissä tapasin Jarkon, minua vuoden vanhemman, kiltin pojan. Siitä alkoi meidän vuosisadan rakkaustarina. Vaikka aina olinkin tykännyt vähän ‘rokimmista’ kavereista, niin Jarkko oli hyväntahtoinen ja rakastava kaveri.

Päätin hommata oman kämpän. Rahaa ei ollut liikoja, mutta minun oli pakko etten sekoa tuon pyhäkoulutytön ja töpselituijan välissä. Saara jopa närkästyi vähän siitä että seurusteltuani kuukauden Jarkon kanssa, hän vietti huoneessani yön. Se oli meidän ensimmäinen kerta ja varsin ihana, vaikka Jarkko ei ehkä paras rakastaja ollut, mutta ihanan hellä.

Tovin etsittyäni, löysin kivan näköisen kämpän. Arvelin sen olevan minulle liian kallis, mutta menin silti katsomaan. Se oli täydellinen, kaksi melko uudessa kerrostalossa. Siinä oli saunakin. Olin aivan myyty siihen. Mutta vuokra.. se oli aivan liian kova. Tähän mennessä olin elänyt opintotuella ja vähän käynyt tuurailemassa paikallisessa Siwassa. Vaivuin synkkyyteen ja meinasin luopua tästä mahdollisuudesta. Päätin kumminkin ottaa sen. Söisin vaikka pelkkää puuroa, jos ei muu auta. Ja pikkaisen lisää töitä tekemällä maksaisin sen varmaankin.

Kuukaudet kuluivat, seurustelin Jarkon kanssa, joka aika usein luonani viipyi yönkin yli. Mutta hänen kouluun täältä oli aika pitkä matka, joten hän edelleen piti solukämppänsä. En saanut tehdäkään enempää töitä Siwassa, enkä tullut hankkineeksi muutakaan työtä. Nipin napin pärjäsin hetken, kun en käynyt ulkona enkä mitään. Mutta ei nuoren naisen mieli, sitä kestänyt. Kerran repesi ja siitä alkoi putki, jolloin vuokrat rupesivat olemaan myöhässä. Sain uhkaavia kirjelmiä vuokraisännältä, jotta joudun lähtemään. Puhelinta kun minulla ei ollut, kun siihen aikaan ei kännyköitäkään tavallisella tallajaalla ollut, niin vuokraisäntä tuli tapaamaan minua maksusuunnitelman tai häädön vuoksi. Vuokraisäntä, vähän maalaisjuntin oloinen, noin 5-kymppinen Tauno, tuli minua tapaamaan. Olemukseltaan vähän epäsiisti, maatilallisena navetalle haiseva mies oli uhkaavan pelottava. Keitin hänelle vieraanvaraisesti kahvit osoittaakseni ystävällisyyttä. Hänen ehtonsa oli, että maksaisin toistamiseen myöhässä olevan vuokrani kuun loppuun mennessä tai häätö tuli. Tunsin itseni epätoivoseksi, kunnes Tauno laukaisi sopimattoman ehdotuksen: “Jos kerran rahaa ei ole, niin voit maksaa kuukauden vuokran aukaisemalla reidet kolme kertaa peräkkäisinä viikkoina”, katsellen minua kiimaisin silmin. Olin tyrmistynyt! Hänhän on isäni ikäinen, vähän vastenmielinen mies, naimisissakin. “Tota.. ei se oikein käy. Mä en ole sellainen tyttö!”, huudahdin. “No, sitten ei muuta kuin rahaa tilille tai tavarat pakettiin..”, vastasi Tauno välinpitämättömästi. Mietin, mitä mahdollisuuksia minulla olisi.. Koitin saada lisää maksuaikaa, jos vaikka osissa ottaisin tuon rästin kiinni. Tauno vain virkkoi, että ei siitä mitään ole tullut tähänkään saakka, niin miksi muka tulevaisuudessa. Ja jotain pääoman tuotosta ja sellaisesta puhui, mikä ei mua kiinnostanut.

Olin niin ihastunut ekaan omaan asuntooni, että melkein itku silmässä kuulin itseni sanovan hänelle:”olkoon, se on sitten vain kolme kertaa ja tästä ei saa kuulla kukaan mitään.”. Asia ei suinkaan ollut minulle miellyttävä. Ei se traumatisoivakaan ollut. Tauno kävi kolmena keskiviikkona luonani. Hän riisui aina minut alasti, kouri ja kosketteli ja tyydytti tarpeensa. Jarkolle kerroin aloittaneeni käymään jumpassa keskiviikkoisin, ettei hän tulisi paikalle. Olin uuden alun edessä, päätin hoitaa vuokrani kunnolla sen jälkeen ja unohtaa tämän. Mutta jo ensimmäinen kuukauden aikana jälleen tuli rahaongelma. Tauno esitti asiaan tuttua ratkaisua. Vuokraa ei peritä, mutta kolmena keskiviikkona kuukaudessa antaudun hänelle. Tästä tulikin vakiokäytäntä. Toisinaan Tauno jopa laittoi 50 markan setelin pöydälleni ja kehotti ostamaan ruokaa tai hemmottelemaan itseäni. Jossain vaiheessa Jarkko kävi epäluuloiseksi, kun rahatilanteeni olikin parempi vaikka tulotaso ei muuttunut. En muista miten se tapahtui, mutta hänelle selvisi tuo vuokranmaksu tapani. Ero siitä tuli pariksi viikoksi, mutta jostain syystä rakkautemme toisiamme kohtaan ajoi meidät yhteen. Kaverimme ihmettelivät hetkellistä eroamme, mutta kukaan ei onneksi tiennyt syytä. Jarkolle tämä oli kova paikka nieltäväksi, mutta jotenkin hän sopeutui siihen. Ajan kuluessa kävi välillä niinkin, että Jarkko oli vielä luonani, kun Tauno kääntyi autolla pihaan. Siinä vaiheessa Jarkolla oli aikaa vielä poistua. Näin kyllä kipua hänen kasvoiltaan, mutta illalla palasi usein luokseni. Rakastelimmekin vielä samana iltana. Näin tästä tuli arkipäivää meidän elämään. Emme siitä juuri puhuneet, vaan olimme kuin mitään pahaa ei ikinä välillämme tapahtuisi. Eräs keskiviikko vain tapahtui yllätys…..

Jarkko oli vielä luonani, koska Taunon auto ei pihaan ollut tullut. Onneksi Tauno kumminkin soitti aina ovikelloa, eikä omilla avaimillaan tullut sisään, vaikka hänellä sellaisetkin olivat. Teki kyllä selväksi, että “avaimet ovat aina mukana, mutta eihän sitä toisen kotiin tunkeuduta noin vain.”. Meille meinasi tulla paniikki. Ovikello soi ja Jarkko on vielä täällä. Hän ei missään nimessä halunnut tavata Taunoa, vaikka Tauno kyllä tiesikin että seurustelen. Kun parempaa ei keksitty, niin Jarkko kipaisi saunaan piiloon kiroten. Menin avaamaan oven aamutakissani, kuten tein aina. Jotenkin se muka tuntui vähemmän intiimiltä itsestäni, ettei tuo vanha pukki näe alusvaatteitani. Alasti hän minut kumminkin halusi. Vaikka olin jo tottunut hänen vierailuihinsa ja se oli kuin rutiinisuoritusta, niin tällä kertaa päässäni humisi. “Jarkko on täällä, se joutuu kuulemaan kaiken. Onneksi ei tarvitse nähdä, mutta kuulee varmasti, voihan v…”, kirosin mielessäni. Ja Jarkolle olin jättänyt mainitsematta hemmottelusanoista joita vuokraisäntäni minusta käytti; “perhoseni.. enkelini..” Kahden kesken se menetteli vielä vaikka ei tuollainen minua miellyttänyt, mutta päättelin että Jarkolle se ei kivaa kuultavaa olisi ollut. Avasin oven ja Taunohan se siellä. Hän astui sisään pyytämättä, muiskautti suukon poskelleni ja tervehti “Hei, pupuseni”. Poskeni punehtui, kun ajattelin Jarkon kuulevan tämänkin. Aivan kuin olisin tuon maatalon isännän lemmitty. “Ota kahvia”, sanoin ja tapani mukaan menin käymään vessassa. Joka kerta Taunon tullessa perimään vuokraansa sipaisin vähän liukastusainetta pyhimpääni, ettei tarvitsi huolehtia omasta kostumisestani, vaikka siihen ei muuten ollut tarvetta. Tauno ei ollut kovin naista huomioiva rakastaja. Eikä kyllä muutenkaan vaatinut esileikkejä, mikä oli vain hyvä asia. Itseäni ei yhtään kiehtonut ajatus, että hän olisi vaatinut suihinottoa tai muuta.

Koska vessa oli yhdessä kylpyhuoneen ja saunan kanssa, tiesin joutuvani tekemään jotain järkyttävää. Näin Jarkon kasvot kurkistavan lauteiden alta, kun kaivoin liukkarin laatikosta, avasin kylpytakkini ja sipaisin liukuvoidetta häpyhuulieni väliin ja vähän sormella sisällekin. Jarkko katseli touhuani. En tiedä, oliko tuo kauhua vai kiimaa, mikä hänen silmistään loisti. Sidoin kylpytakkini kiinni ja lähdin vessasta sammuttaen valot ja sulkien oven. Kävelin keittiöön, jossa Tauno jo kahvinsa lopetteli. Istuin tottuneesti hänen viereensä, ja samointein vuokraisännän karkea käsi alkoi silitellä reiteni sisäpintaa. Siinä Tauno ei odotellut vaan käsi siirtyi kohti jalkoväliäni aukaistessani reisiä hänelle turhia viivyttelemättä toimitusta. “Jaahas, täällähän on taas märkää pillua”, tokaisi Tauno tökerösti, kun sormet saavuttivat voiteella liukastetun häpyni. “Eikö tuo tollo tajua vai eikö hän vain halua uskoa, että se ei luonnollista kosteutta ole”, ajattelin ja eikä sen väliksi minulle ollutkaan. Onneksi hänkään ei halunnut ikinä minua nuolla, olisi varmaan mausta tunnistanut. Toinen käsi siirtyi aamutakkini alle puristelemaan rintojani. Nännini ovat aika herkät ja helposti kovettuvat, vaikka en kiihottuisikaan. Tuo ilmiö vain tuntui kiinnostavan Taunoa aina. Kaipa hän luuli että olen aivan kiimoissani tuosta kovakouraisesta kourimisesta. Ja varmaan ei auta ähkäisyni, kun hän puristaa liian lujaa. Jälleen kerran, tapansa mukaan, Tauno nousee pöydästä, kaappaa minut syliinsä kevyesti, iso mies kun on. Itselläni kun pituutta on kertynyt vain karvan vaille 170 cm ja vartalon malli on aika sorja Taunon ollessa puolestaan reilusti yli 180 cm ja melko raamikas työmies. Tauno kantoi minut sänkyyni selälleen totuttuun tapaan ja aukaisee aamutakkini aivan levälleen. Siinä makaan hänen edessään sängyllä alasti, kun hän rupeaa riisumaan itseään. Hänen silmät seikkailevat nälkäisesti rinnoillani, jotka ovat kieltämättä aika hyvän muotoiset ja aika pystyt vaikka selälläni makaan. Tiedän että hänen katseensa lepää paljailla häpyhuulillani, jotka pilkistää reisien välistä. Karvoitusta minulla on vain nimeksi häpyluun päällä. Katselen, kun hän napittaa flanellipaitansa auki paljastaen karvaisen rintansa ja heittää sen lattialle myttyyn. Seuraavaksi lähtee housut, kalsarit ja sukat kuin yhdellä sipaisulla. Samalla Tauno ihailee ääneen:”Jumalauta nainen, sä oot aina yhtä seksikäs”. Tiedän Jarkon kuulleen tuon, mietin hiljaa mielessäni, mikähän mahtaa olla fiilikset saunassa lauteiden alla…

Saatuaan vaatteet pois, Tauno alkaa runkkaamaan itseään kovaksi. Tämä on minulle ok, en välitä mistään ylimääräisestä kanssakäynnistä. Tauno ei vartaloltaan hentoinen ole, kuten mainitsin, mutta ei myöskään kalultaan. Onneksi ei mikään jättiläinen, mutta vähäisen kokemukseni pohjalta sanon kumminkin, että keskivertoa kookkaampi. Ennen en ollut ajatellut asiaa, mutta ehkä tieto Jarkon läsnäolosta sai minut vertaamaan häneen. Ei pidempi, mutta paksumpi oli Tauno.. Alkuaikoina oli kumia käytetty, mutta jossain vaiheessa se oli jäänyt tuon päättäväisen miehen ottaessa minut. Olin kiinnittänyt asiaan huomiota, mutta en ollut vain osannut mainita siitä. Siitä lähtien kumit olivat jääneet pois.Vähän minua hirvitti alkuun sairauksien takia, mutta päättelin että tuo mies tuskin muuta nai kuin minua. Kerran viikossahan hän käy luonani. Vaimoaan varmaan, mutta… ei kai tuo muilta saa.

Tauno oli saanut itsensä kovaksi, hän nousi päälleni levittäen jalkojani. Kädet hän asetti olkapäitteni yläpuolelle kuin lukitakseen minut paikoilleen. Reiteni olivat aivan levällään polvieni koskettaessa hänen kylkiään. Yllättävää miten kova tuollainen vanha pukki on, ei ollenkaan löysyyttä vaikka runkkuhetki oli vain pieni tuokio. Tuo kanki kyllä sujahtaisi sisääni ilman apuakin, mutta kerran sen olin kokenut ja hiukan huonossa asennossa sisään liukuessaan se oli tehnyt vähän kipeää. Siksi tartuin tuohon kaluun, silitin sen kärjellä vähän häpyhuulieni välissä raivaten tietä oikealle kohdalle. Oikeastaan tämä oli hyvä juttu siinäkin mielessä, että Tauno luuli olevan minun aivan kiimainen hänelle ja se lisäsi hänen kiihotustaan.

Löysin sopivan kohdan ja kulman. Pikkaisen nitkauttamalla itseäni kohti Taunoa, se oli kuin merkki hänelle. Kuten aina ennenkin hän painoi kerta vedolla itsensä niin syvälle kuin sai. Luojan kiitos liukuvoiteen, se liukui pilluuni vaivattomasti. Vaikkakin liukkautta oli riittävästi, ei se silti tunnotonta ole. “Uunnngh!”, Tahattomasti minulta pääsi kuuluva ähkäisy, kun tunsin nuoren lihani venyvän tuon kangen ympärillä. Aikaisemmin tuolla ei ollut väliä, mutta tällä kertaa rakkaani oli kuulemassa. Hän ihan varmasti tunnisti ähkäisyni, olihan hän kuullut sen monia kertoja sisään tullessaan minuun. Tauno laskeutui olkapäidensä varaan. Jäin hänen massan ja patjan väliin. Onneksi patja oli pehmeä, etten kovin musertuneelta oloani siinä tuntenut. Taunon lanne rupesi tekemään pumppaavaa liikettä. Kalu liukui liukkaassa luolassani melkein ulos saakka painuakseen takaisin lämpimään. Makasin vuokraisäntäni alla huohottaen, kun hän urahdellen survoi itseään sisääni. Pujotin toisen käteni hänen kaulalleen, antaen kynsieni painua hänen niskaan. Toisen käden annoin seikkailla hänen selässään, tunnustellen selkärankaa ja raapien terävillä kynsillä häntä. Näytelmää tämä minulta oli. Olisin toki voinut maata kuin lahna, mutta tiesin että näin saan hänet nopeammin laukeemaan. Jossain vaiheessa opittu temppu.

Tasaista, mutta voimakasta rykimistä ei kestänyt varmaan kuin viitisen minuuttia, niin tiesin että kohta Tauno, tuo minua noin kolmisen kymmentä vuotta vanhempi sonni, ampuu lastin sisälleni. Olin jotenkin unohtanut Jarkon. Koko viisi minuuttia oli minun voihkintaa ja Taunon puhinaa ja korinaa. Tunsin hänen sukukallautensa aivan räjähtämispisteessä pillussani, kun rupesin tarkoituksella puristelemaan emättimelläni ja huokasin hänen korvaansa:”mmmmpphhh…” Sain muka orgasmin. Tämä oli lähtölaukaus Taunolle. Hänen rytmi muuttui ailahtelevaksi, kunnes yht’ äkkiä hän nousi taas käsiensä varaan, painoi itsensä niin syvään kuin pystyi ja antoi mahlan virrata syvälle sisälleni. Tunsin miten se sykki.. sitä kesti varsinkin puoli minuuttia Taunon lysähtäen päälleni makaamaan. Tarkoituksella jännitin rytmisesti lantion pohjan lihaksia. Hän hiljalleen pehmeni ja valahti ulos pimpistäni. Tunsin lämpimän liman valuvan pakaroideni väliin. Tauno nousi ylös ja suuntasi kohti vessaa. Mieleni täyttyi kauhusta…

Kaikki sujui kumminkin kommelluksitta. Tauno jätti vessan oven auki, johon minulla oli suora näköyhteys. Hän ei ainakaan vielä havainnut Jarkkoa. Saunan tumma lasiovi ja valottomuus lienee haitannut riittävästi näkyvyyttä, saunan suuntaan. Mitenhän toisinpäin…? Järkyttyneenä en kumminkaan osannut kuin maata sängyllä aamutakkini päällä edelleen reidet auki. Itseään pestessään Tauno ihmetteli:”Etkös sä aio tällä kertaa nousta ollenkaan?”. “En”, vastasin lyhyesti. Oli jotenkin olo kuin olisin ollut ruumiini ulkopuolella. “Taisit tykätä tänään erityisen paljon”, naureskeli Tauno. “Olit paljon kiimaisempi kuin yleensä. Sulla on kyllä tosi kireä ja liukas pillu. Ilo tälläiselle panomiehelle”. Mietin hiljaa mielessäni, oisikohan noin puhunut, jos olisi tiennyt poikaystäväni olevan metrin päässä hänestä seinän toisella puolella. Ihmettelin hiljaa mielessäni myös Jarkon hermoja. Vanha sonni panee tyttöystävänsä hänen kuunnellessa ja kehuu vielä rivosti.

Tauno sai pesunsa valmiiksi, tuli huoneeseen ja puki päälle katsellen alastonta vartaloa, josta valui vaalea limanoro sängylle. “Hei kiimainen perhoseni, tekisi mieli uudestaan”, sanoi Tauno. Pelästyin jo, mutta hän jatkoi:”Nyt tarvii mennä. Tavataan ensi keskiviikkona”. Huokasin helpotuksesta, kun ulkoovi avautuin ja Tauno lähti sulkien oven.

Liekö järkytys vai mikä, mutta edelleen makasin samassa asennossa, kun Jarkko kaivaitui saunasta pois. Hän katsoi minua makaamassa jalat hiukan auki hänen suntaansa ja tiuskaisi melkein huutaen:”Saatana, sehän panee sua ilman kumia…” Tunsin kiihottuvani…

Keskiviikko ilta oli vielä nuori ja kaikkea ei ole kerrottu vielä. Pitäisikö jatkosta tarinoida myös?

Yksi kommentti viestissä: “Vuokranmaksu”

  1. Tammenterho says:

    Jatka vain kivan tuhmaa tarinaasi!

Kommentoi

top