search
top

Mustatakkinen mies

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (182 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...

Juoman pintaa vasten heijastuivat ruskeat silmät. Another Brick in the Wall pauhasi kivijalkakuppilan kajareista. Tämä ei ollut niitä valoisia cocktail- baareja tai luomuviinejä tarjoilevia bistroja, joissa Martha piipahti – silloin harvoin, kun piipahti. Tämä oli puhdasverinen rokkibaari, tummat ja savua imeneet seinät olivat nähneet kaikkea. Tuoppi oli aina vitosen. Martha oli tilannut kuitenkin Clynelish Single Maltin. Kun oikein stressasi ja ahdisti, siihen auttoi parhaiten hyvä turpeinen viski, kasarirokki ja silloin kun mahdollista: seksi. Nyt se oli mahdotonta, työmatkalla. Paitsi tietysti omatoimisesti.

 

Paikan formaattiin nelikymppinen tumma nainen ei istunut businesshenkisessä ladylike- ilmeessään. Harmaanmusta tiukasti istuva jakkupuku ja korkeat korkokengät poikkesivat pilottitakeista, Motörhead-paidoista ja niitillisistä nahkapusakoista. Mutta tämä oli parasta, mitä Martha oli keksinyt tähän iltaan. Neuvottelut olivat venyneet ja vitkastuneet, mutkistuneet. Sitä se oli aina ministeriön kanssa. Martha oli kävellyt pitkin oranssina hehkuvaa Bulevardia ja Fredaa, kunnes oli alkanut sataa. Ensin pieniä pisaroita, sitten sellaisia, jotka jo suodattuivat olkatoppausten läpi. Onneksi Martha oli hoksannut turvapaikaksi ennen kastumistaan tunnelmaan sopivan baarin, joka sykki vanhaa rokkia.

 

Paikan tunnelma outo ja jännittynyt. Pari pitkätukkaista miestä jutteli kiivaasti nurkkapöydässä moottoripyöristä, lauma juoppoja keskittyi toistensa kannattelemiseen ja pubiruusu flirttaili kyypparin kanssa. Aina yksi kulkumies mahtui joukkoon. Ovi kävi ja sateen raivokas kohina peitti hetkeksi musiikin. Harva kiinnitti huomiota pitkään mieheen, joka astui sisälle tummassa märässä takissaan, huppu syvällä päässä. Raikas hapentuulahdus upposi tunkkaiseen ja hikiseen sisäilmaan kuin pisara mereen.  Elokuinen kesäilta oli sävähtänyt pimeäksi.

 

”Missä sitä kuvataan?

 

”Anteeksi?” Martha havahtui lasin tuijottamisesta.

 

”Pukumiehiä. Vai oletko huvikseen täällä?” Mies nosti vettä valuvan hupun kasvoiltaan ja paljasti susimaiset, vaaleansiniset silmänsä. Hänellä oli kapeat kasvot, joiden kapeutta musta parta korosti. Miehessä oli jotain samaa ja mystistä, kuin Jack Sparrow’ssa. ”Erotut kuin ruusu viljapellosta”, mies naurahti vikkelästi.

 

”Onko se niin ilmeistä?” Martha totesi hieman väsyneesti. Pari kulausta viskiä tyhjään vatsaan oli saanut kehon lämpenemään ja muuttumaan raukeaksi. ”Ehkä mä vain pidän tällaisista kuppiloista”, hän totesi ja virnisti lasilleen. ”Et siis ole lakinainen?” Mies ravisteli poninhännällä olevaa tukkaansa, jossa oli muutamia harmaita hiuksia.

 

Martha ei yleensä jutellut vieraiden kanssa baarissa. Hän nautti lasin tai kaksi, palasi hotellille ja otti kylvyn. Kylvyssä iho ja mieli pehmenivät, kovasta tuli vahaa. Sitä vahaa hän saattoi muovata työntämällä sormen haaraväliinsä ja hieromalla klitorisnuppua lujaa. Niin lujaa, että huokailu kasvoi onnellisiksi naurahduksiksi. ”Näytänkö mä lakinaiselta?” Martha kysyi ja vilkaisi miestä, jossa oli jotain synkkää, mutta samalla kuplivan keveää.

 

”Ainakin sä näytät helvetin hyvältä”, mies sanoi vilkaisematta Marthaan ja tilasi juoman. Marthasta mies tuoksui vanhalle eebenpuulle tai nahalle, oikeastaan kirjastohuoneelle, missä oli poltettu yksi sikari. ”Miten sen näkee pullorivistöjä tutkimalla?” Martha oli näppärä. ”Hyvin tumma tukka ja kuulas iho, korkeat poskipäät ja kätketyt hymykuopat, rokkia ja riettautta, jälkimmäinen peitetty jakkupukuun, vaikka sopisi paremmin nahkahousuihin ja punaiseen toppiin”, mies läväytti havaintonsa ääni madaltuen.

 

Martha huomasi nauravansa ääneen, eikä sisäänpäin. Hän oli kysymässä miksi punaiseen, kun samalla puhelin värisi käsilaukussa. Oli pakko nostaa porvarillinen Burberry tiskiin ja katsoa viestit. ”Ja aviomies kaipailee?” Mustatakkinen mies oli huomannut valkokultaisena kiiltävän tuplasormuksen Marthan vasemman nimettömässä. ”Toivotteli hyvät yöt”, Martha laittoi puhelimen pois ja maistoi viskiä. Se meni heti ääriaisteihin. ”Aikaisin se menee sänkyyn. Menetkö sinäkin?” Mies piirteli tuopin reunaa. Häneen oli upotettu voimakas magneetti, joka veti puoleensa naisen uteliaisuutta. Marthan mielessä kävi, että mies saattoi olla yhtä lailla muusikko, linnakundi tai tyhjäntoimittaja.

 

”En ainakaan nukkumaan”, Martha vastasi miltei vahingossa. Vastaus sai piinkovan naisen hämmentymään ja punan nousemaan poskille. Hän heilautti puolipitkiä hiuksiaan, mutta mokan korjausliike sai näyttämään flirttailulta. ”Sittenhän sä voit lähteä mun kanssa?” Mies päätti itsevarmasti ja tuijotti pistävästi Marthaa ruskeisiin silmiin. ”Älä edes kuvittele, että tuun sun sänkyysi”, nainen puuskahti, vaikka reisiä oli alkanut nipistellä miehen röyhkeys. ”Kuka sängystä puhui? Iltakävelyä ajattelin”, mies maiskutti ja sipaisi vahingossa kädellään Marthaa nylonreideltä. Pitkissä sormissa oli rajuja isokivellisiä tai pääkallollisia sormuksia, suonet kiilsivät ihon pinnassa. Sähköinen jännite siirtyi stayup-sukista nivusiin kuin voimalinjaa pitkin.

 

”S-siellähän sataa”, Martha katsoi hädissään ulos. Aurinko pilkahti kivitalojen välistä ja tummanlilalla pilvellä oli kultareuna. Sade oli tauonnut ja vesi lorisi katuja alas viemäreihin. ”Tule, mennään”, mies päätti ja nousi, takki oli kuin taikaviitta. Holy Diver pauhasi. ”Niin varmaan”, Martha puisteli päätään ja hymyili itsekseen. Edelleen lämpimät aallot kulkivat alaselkää pitkin ylös ja alas. Ihoa pisteli kuin joku painelisi neulatyynyllä. Kulaus viskiä ja miehen karismaattisuus oli saanut hänestä pienen kuristusotteen, joka turrutti pykälät ja säännöt. Olen hullu, nainen ajatteli.

 

Ilma oli tosiaankin muuttunut raikkaaksi, huomasi Martha, kun jalat kävelyttivät hänet väkisin ulos. Nainen oli vaipunut outoon maanisuuteen. Korkokengät kopsahtelivat mukulakiviä vasten, kun Martha tavoitti miehen puiston kulmalla. Suurista kastanjoista putoili hiuksiin raskaita pisaroita, patsaskin näytti itkevän. Outo pariskunta he olivat, päivänsäde ja menninkäinen. ”Mihin me ollaan menossa?” Nainen huohotti, kun pääsi rinnalle. Mies virnisti, nopeutti vain askeleitaan ja näytti antavan jakkupukurouvalle mahdollisuuden vielä perääntyä. ”Mun lempipaikkaan”.

 

Pian he seisoivat Temppeliaukion kirkon edessä. ”Täällä on aivan fantastinen äänentoisto”, mies sanoi ihailevasti ja otti yllättäen Marthaa kädestä. Kosketus oli lämmin. He luikahtivat portista sisään ja laskeutuivat maan uumeniin.  Karstapintaiset kalliot vaikuttivat hohtavan kosteuttaan vaalean valon osuessa niihin katonrajan ikkunoista. Martha ajatteli, että ventovieras mies talutti häntä kuin teuraalle alttarille, mutta mieli oli muuttunut lammasmaiseksi ja heikoksi.

 

Akustiikka oli tosiaan huima. Äänentoisto löi verkkokalvoille vaimean passion, joka enemmän leikitteli kuin kiusasi aisteja. He pysähtyivät suojaiseen nurkkaukseen. Muutamat kynttilät loihtivat tunnelmasta hauraan, pelottavan. Harvoja turisteja vaelsi kirkon etuosassa, mutta rivistöjen takana oli hiljaista. Kivi tuntui kylmältä, kun Martha hipaisi siihen. ”Kokeile laulaa jotain”, mies kannusti pöyhkeästi ja kiersi taakse. ”Älä puhu hulluja”, Martha parkaisi ja pakeni askeleen eteenpäin. Siinä oli kirkon penkki ja virsikirja.

 

Heidän lantionsa koskettivat toisiaan. Martha pidätteli hengitystään ja viulujen kireä soitto siirtyi hänen lihaksiinsa. Miehen parta kutkutteli niskaa. Polvet tuntuivat yhtäkkiä aivan veltoilta ja silmäripsien takana sumeni. Miehen käsi nousi sääreltä reittä pitkin korkeuksiin, ja sormus repi ritsahdellen silmäpakoja nyloniin. ”Turha luulla, että mä annan sulle”, nainen huokaisi. ”Niinpä. Turhaa se on”, miehen ääni kehräsi ja koura oli kiertynyt sukkien kuminauhan yli, sykkivään haaraväliin. Martha rukoili mielessään, että pystyisi hillitsemään liikutuksensa ja säilyttämään pikkupöksyt kuivina. Vaikka kirkossa oltiin, ei rukous toiminut. Linja oli poikki.

 

Mies takana oli kuin varjo. Hän paineli pikkuhousujen päältä, liikutti kämmensyrjäänsä haarahalkiolla ja haki etusormensa alle häpyvaon. Martha yritti pitää niskansa suorassa ja poven pystyssä, mutta vartalo muuttui hallitsemattomaksi. Mies löysi hetkessä jakkupuvun herkät paikat. Martha pidätti hengitystään ja kähisi värisevällä, katkeavalla äänellään. ”Me ollaan kiiir-kossa”. Kulkijan käsi tavoitti kankaan alla tuntuvan karvoituksen ja sen alta turvonneen, paksun klitoriksen. ”Eikö olekin pyhä paikka”, hän supisi korvaan ja pyöritteli sormea herkkunappulalla. Se laittoi elimistön normit aivan sekaisin. Martha huokui kiimansekaista hengitystä ja hytkähteli penkkiä vasten, kun sormet painovat kangasta syvemmälle pulleaan kumpuun.

 

Japanilainen turisti otti kuvan katosta ja salama valottui pitkään kirkkosalissa.

 

Peukalo jatkoi nyt klitoriksen huipun härnäämistä ja etusormi alkoi pumpata hahlossa. Martha puraisi huultaan, eikä voinut estää, kun kosteus tihkui tahmaisina noroina pikkuhousujen lävitse. Suussa maistui rauta. Hän oli pian niin mehukas, että hameen alta kuului kiihtyvä litinä. Vaistomaisesti rouva vaihtoi asentoa, niin että jalat aukesivat. Se oli lupa koskettaa, vaikka suu mutisi kieltoja. Musiikki yltyi, kietoi kirkon luolaisen rakenteen vaippaansa ja järisytti peruskalliota. Miehen tekemä nautinto sai Marthan voihkaisemaan kerran. ”Oihh…hoihh”. Se kaikui, tuli stereona.

 

Häpyhuulet hankasivat märkinä toisiaan vasten miehen veivatessa pimpsaa vaativalla otteellaan. Hysteerinen olo navan alla hyrräsi ja surisi kuin voimistuva spiraali. Martha puristi penkkiä ja hampaitaan, mumisi hiljaa itsekseen saatanaa, vaikka hänen reviirillä ei oltukaan. Miehen karheat huulet koskettivat naisen niskaa, hän puhalsi ilmaa ja kokeili hampailla ihoa. Martha kallisti kaulaansa ja avasi suunsa kokonaan, orgasmi oli juuri rullaamassa vatsalta rinnoille ja rinnoilta aivoihin, kun mies yllättäen veti kuuman kämmenensä pois.

 

”Mitä…mitä nyt?” Martha sopersi suu rutikuivana ja yritti tarkentaa katsettaan. ”Etkö kuullut? He kuuluttivat, että kirkko suljetaan tältä illalta”, mies totesi kuivasti ja lähti kävelemään luiskaa ylös.

 

Ylhäällä kadulla mies lähti kävelemään hajamielisesti, kuin olisi unohtanut saalistamansa paistin. Marthaa se vitutti suunnattomasti. Hän oli antanut vieraan kaivella kehonsa ylivirittyneeseen tilaan ja sitten tämä vain lompsi tiehensä. ”Aiotko sä raahata mut nyt sun kämpillesi?” Martha kailotti ja kipitti perään hame rutussa. Häntä ärsytti tuo röyhkeä ja rohkea, hurja mies. Silti hän ei halunnut eroon miehen vaikutuspiiristä.

 

”Ei kun mennään sun hotellille. Artiin”, mies kääntyi katsomaan jäisillä silmillään. ”Mistä sä tiedät mun hotellin?” Martha änkytti. Mies suki partaansa. Hänen hihastaan katsoi vihreä tatuointi, käärmeen kiukkuinen suu. ”Se lukee tuossa avainpahvissa, joka pilkottaa sun taskusta”. Martha tajusi aliarvioineensa baariin ilmestyneen miehen täysin. ”Luuletko sä köyhän miehen Depp, että päästän sut tuottamaan nautintoa?” Mies astui jo rauhallisesti, nahkahousut suhisten. ”En. Sä tulet tuottamaan sitä itsellesi!”

 

Linnut liversivät ja tuuli toi mietoa kahvin tuoksua Vallilan suunnasta.

 

Illan tapahtumat pökerryttivät Marthaa. Tuskin hän oli kuvitellut kivijalkabaariin astuessaan, että tuntia myöhemmin seisoisi hotellihuoneessa nimettömän miehen kanssa, ja pidättelevän hengitystään. Hän yritti ottaa itseään sirosta niskasta kiinni kovalla business-otteella ja alkoi suorittamaan asioita, vaikka stayup-sukkien välissä reidet maiskahtelivat. Suusta tuli taukoamatta turhaa puhetta. Poskia kuumotti, silmälasit huurtuivat välillä ja tärisevät sormet avasivat jakun napit. Hän laskosti sen epävarmasti ja jäi seisomaan valkoisessa paitapuserossaan huulet supussa.

 

Kaiken aikaa mies oli pysytellyt hiljaa, riisunut mustan auringon kuivattaman takkinsa ja tarkastellut rauhassa printtipaitaansa. ”Mennään suihkuun”, hän keskeytti Marthan jorinat intiaanikesästä ja Springsteenin stadionkeikasta ja uudesta sushipaikasta. Nainen jäi aukomaan suutaan, mikä oli oiva tilaisuus miehelle. Hän suuteli vierasta aviovaimoa rajusti, pidellen leuasta ja kaulasta kiinni, ahmien huulia ja antaen sylkien vaihtua. Kun lopulta he molemmat saivat ilmaa, oli miehen silmissä tavaton kirkkaus. ”Mennään suihkuun”, hän vaati. Naisen iholta hajuvesi tuoksui viehkeänä,

 

Martha velloi yhä tunteiden ristiaallokossa ja työntyi miehen edellä suihkukoppiin. Hän antoi tämän suudella takaapäin kaulaansa ja riisua kireän hameensa alas. Martha oli ylväs näky korkokengissään ja mustissa nyloneissa, iso povi paitapuserossa kohoillen. Hän oli pitkä ja kopea nainen, lämminverinen kylmäverinen. ”Ei pikkuhousuja”, nainen inisi katkonaisesti ja häpeillen, kun mies nyhti läpimärät mustat hipsterit nilkkoihin, ja Marthan oli vain astuttava niistä ulos.

 

Harkitsevan viileästä miehestä oli tullut nälkäinen eläin. Hän puristeli Marthan pyöreitä ja raskaita rintoja paidan ja liivien läpi, samalla vetäen suihkun päälle. Martha kiljaisi kuin nuoret tytöt viileän veden osuessa suihkusta suoraan rintamukselle. Mies nauroi, suuteli korvalehtiä ja kasteli suihkulla hetkessä paidan läpinäkyväksi. Intohimoiset kourat etsivät rinnat ja nostivat ne kuppien ulkopuolelle. Sormet hyväilivät rintoja vain keveästi, hipaisivat ohimennen nännejä, jättäen ne kylmästi rauhaan. ”Anna kuin katson sua”, mies käänsi rouvan ympäri ja liikuttui noista aavistuksen roikkuvista rinnoista, jotka liivit olivat kiristäneet liioitellusti pystyyn. Nännit olivat paksut ja ruskeat, kuin röpelöiset luumunkivet.

 

Mies kosketti häpykukkulaa omistavasti kuopaisten ja alkoi liu’uttaa kouraansa pitkin raapaisuin. Pimpsan päällä karvoitus oli tuuheaa ja tiivistä, pikimustaa. Höyläävä liike tuntui Marthassa häntäluuta myöten. Häpyhuulet olivat lähes posliiniset ja hyvin paksut. Iho niissä oli tummempaa kuin muualla. Toinen huuli repsotti toisen edessä esirippuna, isona verhona. Mies nosti suihkua vähän ja alkoi ruuvata sitä. Vesi kasteli nopeasti naisen jalkovälin kiiltäväksi piisamiksi. Martha oli tiedostamatta nostanut kätensä miehen olkapäille. Hän puri väpättävää alahuultaan ja räpsytteli silmäripsiään, oli naulittu sijoilleen.

 

Suihku huuhteli korkokenkien kalliin pinnan, kunnes suulake putosi kaakeleille ja vettä alkoi ryöpytä putken päästä kauhealla paineella. Mies suuteli kuumasti, veteli toisella kädellään paidan heikkoja nappeja auki ja päästi vettä kurjana valuvat nisät esille. Ne pönöttivät jäykkinä. Miehen toinen käsi käänsi yllättäen suihkun ylöspäin Marthan haaroissa. Martha ponnahti ylös ja kannat kolahtivat laattoihin. ”Raota vähän”, mies kähisi. Martha ei kuullut, hän nieleskeli ja kiemurteli. ”Avaa sun pimpsaasi”, tumma ääni komensi jo kärsimättömänä. Martha levitti häpyhuuliaan etu- ja keskisormien otteella, nielaisi raskaasti ja koukisti huojuvia polviaan.

 

”Eihän nyt…noin…voi…tehdä”, aikuinen rouva kakisteli ja upotti vapaan kätensä sormet miehen kastuneelle paidalle. Sinisilmäinen peto virnisteli ja ohjasi suihkun suoraan pilluun. ”Teetkö näin kotona? Myönnä vaan”, hän kiusasi. Martha uikutti kattoa katsoen ja näki tähtiä, sirppejä ja linnunratoja. Tekihän hän, vähän eri tavalla. Monesti rouva avasi vain hanan, työnsi jalkovälinsä paineen alle ja nautiskeli. Nyt paine kiusasi aivan helvetillisesti poimuja ja limakalvoja, mutta silti niin ihanasti. Kesken jäänyt orgasmi alkoi myllätä uudelleen sisuksissa ja yritti puhkoa itsensä turpeiden nännien läpi.

 

Mies käänsi ja paine siirsi huomionsa klitorikselle. ”Ä-lä, ei”, Martha murisi ääni vibraatossa ja otti kiinni miehen luisesta ranteesta. Hän ei kääntänyt suihkua pois, vaan paremminkin osumakohtaa hieman ylemmäksi. Vaikka alavatsa ja klitoriksen nahkahuppu saivat kylmää vettä, hehkuivat ne kuumina kuin kekäleet. Martha pyöritteli suihkua, naurahdellen kepeästi hyvin sekavaa hyminää. Hän kyykkäsi jalat levällään ja takapuoli pystyssä, vesiputken hyväillessä klitorista hekumaansa. Korkokengät olivat luistaa alta liukkaalla lattialla.

 

Martha heräsi transsista ja tajusi hiipivän orgasmin pakenevan jo toistamiseen, kun mies sammutti suihkun. ”Ei innostuta liikaa. Pesullahan täällä ollaan”, mies sanoi rauhoittelevasti. Hän oli aikoja sitten laskenut irti letkusta ja antanut Marthan nautiskella intohimon virrasta oman tahtiin. Se oli ollut aika kiihottavaa, kun naisen ilmeikkäät kasvot olivat elehtineet tunteesta toiseen ja hän oli tyydyttänyt suihkulla itseään.

 

Märkä paitapusero irtosi Marthan päältä kuin kuori, miehen keriessä sen rauhallisesti huoneen puolella. Naisen pintahengitys muuttui levottomaksi, kun kengät ja rintaliivit lähtivät. Mies pudotti itseltään alas vain paidan.  Marthan sieraimet laajenivat ja erottivat kevyen hien hajun sekä kosteiden nahkahousujen dominoivan tuoksun. Miehen molempia käsivarsia verhosivat värikkäät tatuoinnit, mutta rinta ja vatsa oli vaaleita ja miltei karvattomia. Naisen kädet liikkuivat kylkiä pitkin tuntien luiden päät. Pieni karvapolku näkyi aivan navan alle, johtaen housujen sisään.

 

Marthan vartaloa kouraisi kuumasti, kun hän lähti työntämään sormiaan nihkeästä housunkauluksesta. Katumus ja muisto oman miehen hyvänyönsuukoista kuiskutteli kuitenkin korvaan. ”Ei. Sä et pääse panemaan mua”, nainen myhäili, vaikka sormet tapasivat jo kuivan ja tiheän munakarvoituksen. ”Niinhän mä sanoinkin. Että sä tuotat nautintoa itsellesi. Niin kuin haluat”, mies vetäytyi ja näytti hetken siltä, että kaipaisi tupakkaa. ”Sulla on varmasti mukana jotain matkakivaa. Eikö niin?” Mies istahti jäyhään nojatuoliin. Martha jännitti jalkansa yhteen ja oli ymmällään. Peilistä hän huomasi naisen, jolla oli omasta mielestä aivan liikaa inhottavaa selluliittia ja pihtijalat. Onneksi miehet näkivät herkkupalan – kyrvän kermapiirakan – eri tavalla.

 

”Sauva tai jotain muuta”, mies täsmensi. Naisen oli vaikeaa pitää itsensä kasassa. Aluksi hän aprikoi, ettei myönnä, mutta lopulta irvistellen nyökkäsi. ”Hyvä. Ota se esille”, mies päätti ja vetäisi partaansa. Oli hänen vuoronsa puhaltaa ilmaa hampaidensa läpi, kun Martha kaivoi välineen matkalaukustaan ja seisoi jalat ristissä, kuin kielletystä leikistä yllätetty pikkutyttö. ”Sä taidatkin olla tosi tuhma tyttö”, mies maiskutti.

 

Se oli todella perverssi peli. Pitkä, ihonvärinen ja letkeä dildo, imukuppi pohjassa. Se heilui kuin merimerkki. Terska oli leveä hatultaan ja sen pielukset laskeutuivat pitkälle. Martha oli tarkoittanut pienempää, mutta oli raksinut kiihtyneessä tilassa netissä Normal Jackin sijaan Extra Large Jackin. Se oli tosiaan tarkoitettu omaksi matkaseuraksi. Kerran hän oli kokeillut sitä hotellin kylpyhuoneessa ja tuntenut räjähtävänsä mikroskooppisiksi atomeiksi.

 

”Jos sulla on jotain liukastetta, niin voitele se kuntoon. Ja tee sille…”, mies nosti käsiään: ”mitä haluat”. Martha pyöritteli sauvaa ja kosmetiikkalaukussa ollutta liukastepulloa. Hänen ilmeensä oli epätietoinen, mutta pidättyväinen. ”Pitäiskö mun alkaa sun edessä runk…tuota masturboimaan?” Miehen tenho oli kuitenkin niin vahvaa, ettei hänen loppujen lopuksi olisi edes tarvinnut sanoa mitään. Eikä hän sanonutkaan, vaan söi ahneilla silmillään muodokasta virkanaista, jolla oli villi sydän.

 

Vaikka Marthaa hävetti, nolotti ja pelotti, häntä myös silmittömästi panetti. Jellystä tehty dildo sai liukkaan pinnan, kun naisellinen käsi pursotti geeliä ja ravisteli ja runkkasi, kuin valmistelisi oikeaa kullia. Sellainen sauva Marthan silmissä olikin. Erinäisten fantasioiden kohde: välillä renttu muusikko, välillä irstas pomomies ja joskus sporttinen nuorukainen. ”Miten mä…onko väliä?” Nainen kysyi, mutta miehen kasvot olivat kiviset ja eleet soraset. Arvottuaan eri vaihtoehtoja päätti Martha kiinnittää imukupin kirjoituspöydän kylkeen. Siinä se heilahteli ja odotteli paremmassa erektiossa kuin mikään mies.

 

Martha käytti liukasta kättään syvällä haaroissaan ja pakaroidensa välissä, ennen kuin asettui polvilleen ja pyllisti. Kesän muistona lumpeenlehdenmallisissa pakaroissa olivat hentoiset rusketusrajat. Miehen naamasta oli vaikea päätellä mitään, kun tekokalu lävisti kireät lihakset. Sen sijaan hänen naamionsa putosi ja suusta pääsi murahdus, kun hän tajusi jutun. Marthan häpyhuulet aukenivat kukan lailla, mutta haukkoivat tyhjää. Nainen oli päästänyt kalun pyllyreiälleen ja työnsi kehoaan parhaillaan seivästä vasten. Martha vikisi ja puhisi, nieli ilon ja kipeyden. Pakarat tutisten hän yritti pitää polvet kokolattiamatossa, sillä jämerä lipasto takana ei antanut yhtään periksi. Sentti kerrallaan dildo upposi hänen anukseensa ja hävisi sinne.

 

Myöhäisillan kuoleva valo tuli pienenä pisteenä pimennysverhojen välistä ja asetti keilansa masturboivan naisen ja miljoonien pölyhiukkasten päälle.

 

Dildo alkoi liikkua edestakaisin Marthan syntisessä persereiässä, kun hän nojasi kaksin käsin mattoon ja pumppasi isoa pyllyään taaksepäin. Huoneessa maiskahteli kosteasti ja takapuolen tuoksu pisti hajuveden läpi. Martha voihki ja puristi silmäluomensa yhteen. Hän näki itsensä suuren elokuvateatterin lavalla, jossa paloi yksi lamppu. Siellä hän masturboi ja yleisö oli pimeässä hiirenhiljaa. Kuului vain litinää kuorossa, kun sadat miehet runkkasivat näytöstä katsoen. Martha unohti sillä hetkellä ainoan yleisönsä. Hän nai dildoa jo niin rytmikkäästi, että se oli puoliksi sisällä ja perse halusi revetä sen ympärillä. Seipään pää tuntui miltei jo kielellä. Oli pakko koskettaa tykyttävää pillua. Se riitti, kun painoi turvonnutta klitorista alaspäin ja samalla väliseinän toisella puolella dildo sai aikaan sellaisia kouristuksia, kuin joku huitoisi viuhuvalla ruoskalla.

 

Sanakaan sanomatta mies riisui housunsa ja penis ponnahti ylös. Se teki sen vasta siinä vaiheessa, kun housut olivat miltei reisien puolivälissä. Marthan mielikuvitusshow keskeytyi, vaikka hän jatkoi perseensä tuuppimista entistäkin lujemmin. ”Ei ole…”, naisen sanat kuolivat huulille ja silmät pyörähtivät täyden ympyrän. Vieraan kalu oli mieletön. Hoikkaa kehoa vasten sen suuruus vielä korostui. Vaikka juuressa oli tummia karvajouhia siellä täällä runsaasti, korostui elin todella pitkänä ja paksuna. Se ei näyttänyt liikkuvan mihinkään, vaan pysytteli kankeasti pystyssä, kun mies istahti takaisin tuoliin. Pallit oli ajeltu karvattomiksi ja kiveskuulat muljuivat samettisissa pusseissa, kuin hyllyvän geelin ympäröiminä.

 

Sä tuotat nautintoa itsellesi, niin kuin haluat. Miehen sanat lapioivat Marthan päässä yhä uudelleen ja uudelleen kuoppaa kiusaukselle.

 

Martha vetäytyi patukan päältä ja päästi sen lopsahtamaan. Jalkoja kihelmöi ja keho tuntui ihmeen voimattomalta, kun nainen käveli kohti tuolia rinnat tömähdellen. Hän ei voinut enää vastustaa kiusausta. Kulli nykäisi, näytti kasvavan jälleen uuden sentin. Kun Martha tarttui esinahan tynkään ja rullasi sen taakse, tunsi hän terskan pehmeyden ja suuruuden. Kyrvän tuoksu oli huumaava. Käsi puristi aivan liepeen alta ja lähes sormenkokoisesta reiästä pulpahti tippa kirkasta esispermaa. Martha ei ollut koskaan kohdannut niin iso ja jäykkää elintä. Penis oli nihkeä ja lämmin, suonet sykkivät sinertävinä kuin miehen käsiin tatuoidut Niilin haarat.

 

Mies huokaili ja nojasi rennosti taaksepäin. Martha ei osannut arvioida hänen ikäänsä, kasvot olivat koleat mutta kiehtovat, iättömät. Nainen hiveli miehen paljasta rintaa ja kainaloita, sitten vatsaa ja munakarvoja. Kun kalua veti ylös tai alaspäin, pomppasi se aina samoille sijoille. Jeesus mikä kyrpä, Marthan päässä takoi. Hän pyyhkäisi sormella noita esiin pulpahtelevia touhutippoja terskan ympärille ja tarrasi kalun varresta kiinni. Mies murahti kerran, kun nainen peruutti hänen syliin hitaasti. Valkoinen rouvanperse tuntui vieraasta varmasti hyvältä. Olihan se pehmeä ja isohko, ennen kaikkea varattu. Petoksen tuntu lisäsi molempien kihelmöintiä. Kullia kannattelevassa kädessä vihkisormus kiilteli syyllistävästi, kun Martha viivytteli ja haroi terskaa häpyhuulillaan.

 

Pimpsa valui limaista nektaria kalun luistoksi. Onneksi dildo oli jo tehnyt esileikin. Marthan pieni ja utelias persesilmä vilkkasi vähän raollaan, kun nainen sovitti aisan aukolle ja lähti istahtamaan. Ei se helppoa ollut, mutta Marthan kiihko oli niin äärirajoille jännitetty, että hän oli valmis yrittämään vaikka rautakangen nielemistä. Kolo puristi kaikilla voimillaan vastaan, mutta päästi vieraan kylään. Oikea lihaisa muna, ei mikään muovipatukka, Martha ajatteli ja laskeutui lisää. Tätä on pakko saada, hän hoki itsekseen ja laskeutui taas lisää. Niin kauan hän hivutti alaspäin ja voihkaisi, kunnes miehen silkkipaperiset ja nahkahousuille tuoksuvat pallit osuivat pakaroihin. Nainen oli aivan täynnä. Saumat narisivat ja huusivat Hoosiannaa.

 

Martha taivutti selkänsä suoraksi ja kävi kunnon emäntämäiseen haaraistuntaan. Pallien pehmeys alla oli ihana. Kesti kauan ensimmäisen kerran kiivetä ylös penistä pitkin ja laskeutua alas istumaan. Hän oli kuitenkin onnistunut. Ilo kostutti silmäkulmat, mutta niitä ei ollut aikaa kuivata.  Hän halusi lisää. Kädet hamusivat löysät pallit otteeseensa ja sormet rutistelivat muljahtelevia kiveksiä. Ratsastus ei ollut hienovaraista ja siroa laukkaa, vaan tamman karskia takomista. Hotellihuone täyttyi lätinästä ja loiskeesta. Martha suorastaan käytti persettään alasimena ja polki kuumaa rautaa. Hän levitti pakaransa oikein levälleen, nojasi eteenpäin ja napsutteli kiivaasti. Kalu hinkkasi upeasti emättimen takaseinää vasten ja aiheutti tuntoja. Martha huudahteli kimeästi, sitten urisi matalasti kuin haavoitettu eläin ja taas vaihteeksi päästeli naurunsekaista hohotusta.

 

Vieras mies ei nähnyt, miten naisen suu oli kokonaan avoinna ja ryhdikkäät rinnat mäiskähtelivät hikisinä toisiaan vasten. Martha mylläsi, piti penistä niin syvällä kuin kykeni ja liikutteli lantiotaan oikealta vasemmalle. Miehen kalusta oli tullut hänelle kumipatukka, eikä Martha kyennyt himossaan välittämään, että lelu pian katkeaisi tuollaisilla liikkeillä. Kun mulkku hetkeksi lipsahti ulos pyllystä, vaikeroi nainen hädissään ja seivästi sen uudelleen sisäänsä. Hän aloitti entistäkin nopeamman laukan musta tukka heilahdellen. Mieskin tiesi saavansa kyytiä, sitä hän oli itse kerjännyt. Naisen persereikä tuntui imevän hänestä väkisin mehut. Kerran mies otti kiinni mehevistä kankuista, mutta Martha siirsi kädet sivuun. Hän halusi nauttia itse.

 

Monta kertaa keskeytetty orgasmi oli jo ammuttu putkeen. Nyt sitä ei enää voinut estää. Se väänsi suun apposelleen ja keho meni kasaan, kuin nuken sisältä olisi revitty metalliset tukirakenteet. Martha henkäisi lujaa kuin aikoisi huutaa, mutta huulilta kuului vain pidättynyttä pihinää. Kun mies luuli jo kaiken sammuneen, parkaisi nainen todella antaumuksella ja heittäytyi aivan veteläksi.  Hän tärisi ja sätki, eikä päästänyt ihanaa tilaa – ensimmäistä perseorgasmiaan – loppumaan. Se oli miehelle oiva tilaisuus kietoa hetkeksi kädet takaapäin lolleroihin ja hakata viimeiset iskut syvälle pyllyreikään. Muristen hän laukaisi täydet siemenpussinsa mustaan maaperään. Sperma oli paksua ja kuumaa, sitä tuli kuin voidetta tuubista.

 

Aikaa kului ja tunkkaisessa hotellihuoneessa kaikki elävä tuntui pysähtyneen. Valo oli paennut ja sisällä pysytteli hämärään rauennut epätodellinen tunnelma. Muovinen kyrpä sojotti irstaasti. Martha oli kierähtänyt aisan päältä lattialle sikiöasentoon, polvet vatsaa vasten ja auennut pyllyreikä supisteli laajana. Sieltä pulpahteli vieraan miehen mäihää jokaisella uloshengityksellä.

 

Miehen kalu lerppui reidellä, mutta oli yhä paksu ja jylhä. Martha tunsi vieraan voimistuneen hien tuoksun, kun hän kulki huoneessa ja aukoi kaappeja. Lopulta hän kumartui Marthan eteen ja ojensi lasin. ”Ota tuosta, niin pulssi tasaantuu”. Punaisen tuttimaisen terskan päästä roikkui siemennestejojo. Aikansa valuttuaan se putosi mattoon. Nainen haistoi lasista halvan minibaariviskin savun ja maltaan. Tunnelma oli jotenkin baarimainen. Kerrosten, betonirappujen ja tiilikattojen läpi tuntui kantautuvan tajuntaan itsepintaisesti Skid Row´n rosoinen kappale. Nyt vasta Martha tajusi miten laajasti miehellä oli tatuointeja käsissä ja selässä. Litteä vatsa kohoili, mies hymyili ja hän avasi tukkansa kokonaan. Kappale alkoi voimistua. Martha katsoi väsyneesti lasin pintaan.

 

 

 

 

13 kommenttia viestissä: “Mustatakkinen mies”

 1. Kla says:

  Oon aina kuvitellut elävästi paikat,missä nämä tapahtuu. Mielestäni osun aina oikeaan. Varsin sykähdyttävä oli Laajalahdesta kertova novelli kun itse olen teini-iän kiihkeydessä kutenut kyseisellä rannalla. Nämä tarinasi ovat sellaisia kokonaisuuksia, että ovat laadukasta kirjallista tuotosta ja samalla ne saavat kullin kovemmaksi kuin mikään Ruudulta saatava kiihoke. Kiitos erittäin paljon.

 2. geo345 says:

  Olen pitänyt paljon aisankannattaja- ja pettämistarinoistasi. Niissä on hyvä sekoitus realismia ja pornoa. Toivoisin johonkin tarinan päähenkilöksi raskaana olevaa naista.

 3. Kallervo says:

  Taattua laatua jälleen kerran! Erittäin kiihottavaa tekstiä.

  Täyden palvelun huoltoasema, Käenpiika ja kuudenällän kiimapillu ovat loistavia novelleja, sanoisin, että aina kun mukana on puutteessa olevat vaimot osut asian ytimeen 😀
  Tuon aiheen lisäksi ehkä vaimo, joka kiusaa aviomiestään vierailla miehillä voisi olla uusi kokeilu.

  • varvastossut says:

   Vai sellaista 🙂
   Miten muuten koette, kiihottaako yleensä tarinoissa enemmän avoimesti haluava tuhma nainen vai vähän kainompi, hitaasti syttyvä raketti?

   • Kallervo says:

    Sanoisin, että hitaasti syttyvät naiset kiihottavat enemmän. Syntyy lukijallekkin tunne, että kohta tapahtuu jotain “väärää tai härskiä”. Kuitenkin tälläisten naisten viettelyn kuvailuun menee sitten enemmän aikaakin niin ehkä novellistakin tulee pitempi? Sitä en osaa sanoa onko se huono asia 😀

 4. varvastossut says:

  Tähän ketjuun voi esittää myös ideoita tulevasta. Varsinaisia “tilausnovelleja” oikeista henkilöistä tai tilanteista en tee – kerran yritin, mutta se ei ole minun juttu. 🙂

 5. rick_danger says:

  Taattua laatua kirjoittajalta, suuret kiitokset taas kerran! Onko sinuun mahdollista saada yhteyttä, otatko vastaan ideoita?

 6. Raakku says:

  Hyvä tyyli sinulla. Toivoisin lisää Nuori mies matkalla aisankannattajaksi -tyylistä lämminhenkistä ja vain vähän seksillä retostelevaa tarinaa lisää. Vaimon jakaminen pienellä riskiaspektilla on vain teksti mitä osaat niin kiihoittavasti kirjoittaa. Etenkin ajatus että mies antaa rakkaalle vaimolleen mahdollisuuden kokea ja saada hyvää perimää myös toiselta on kiihoittava 😉

 7. varvastossut says:

  Kiitos, Iltakaste. Kokeilin tähän novelliin vähän toisenlaista otetta ja näkökulmaa.

 8. iltakaste says:

  Että osaatkin kirjoittaa mahtavan hyvin ja hienosti tarinaa vieden!! 🙂

Kommentoi

top