search
top

Payback time

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (29 votes, average: 2.62 out of 5)
Loading...

Vähän erilaista settiä välillä. Katsotaan kantaako tarina….

“Pitikin lähteä…” Jari mietti lopettaessaan puhelun, jonka taustalta kuului selvästi nousuhumalainen juhlameininki. Mika oli pyytänyt häntä liittymään seuraan hänen kämpilleen, jossa oli varsin riehakas porukka, ja tunnelma oli katossa. Jari puolestaan seisoi kesäisen lämpimässä perjantai-illassa Nooran rivarikämpän pihalla, ja oli menossa “keskustelemaan asioista”, niin kuin Noora oli puhelimessa vaatinut. Nainen oli viikkoa aikaisemmin lempannut Jarin saatuaan selville, että mies petti häntä erään tuttavapiiriin kuuluvan nuoren naisen kanssa. Eiväthän he Noorankaan kanssa kauaa olleet ehtineet seurustella, ja Jari oli aina ollut hieman hulivili näissä asioissa. Hänen kohdallaan tilaisuus siis teki helposti varkaan. Oikeastaan Jaria ei edes kaduttanut, koska Marin kanssa koettu seksi oli kyllä ollut sen arvoista. Mari oli todellinen villikko. Räväkälle parikymppiselle punapäälle oli ollut helppo tehtävä vietellä Jari erään laivareissun päätteeksi, jossa Jari oman ilmoituksensa mukaan, oli ollut mukana vain nuorten salibandyjoukkueen kaitsijana. Hän sitä kaitsijaa olisi kuitenkin eniten kaivannut. 32v mies tunsi olevansa helposti samalla aaltopituudella kuin nuo 17-20v teinit. Laivareissu oli ollut kostea, ja kuin huomaamatta Jari oli eksynyt kylpyläosastolla Marin kylkeen. Asiat olivat johtaneet toiseen, ja päättyneet kiihkeään yöhön Marin hytissä, josta eräs Kaisa oli heidät yllättänyt kirjaimellisesti housut kintuissa. Luultavasti hän oli kielinyt asiasta Nooralle, ja tässä sitä nyt oltiin kuin tuomiolle menossa.

Jari soitti ovikelloa ja jäi odottelemaan. Hetken kuluttua hän kuuli rapinaa eteisestä ja ovi aukeni. Noora seisoi oviaukossa vakava ilme kasvoillaan. Hän näytti kauniilta kuten ennenkin, mutta naisen sinisissä silmissä oleva tiukka katse kylmäsi miestä. Noora oli 28v urheiluhieroja, johon Jari oli tutustunut seuraharrastuksensa myötä. Noora hieroi joukkueen pelaajia kohtuuhintaisella sopimuksella, ja oli välillä muutenkin mukana toiminnassa. Harteikas vaalea nainen oli 172cm pitkä ja painoi noin 68kg. Ei mikään langanlaiha tikku, vaan sopivan naisellinen pakkaus, josta näkyi myös kuntosalilla vietetty aika. Vaaleat pitkät hiuksensa noora oli sipaissut korkeaksi ponnariksi, joka keikkui terhakkaasti sievien kasvojen kruununa.

“Moi… Sä halusit vielä jutella?” Jari sanoi kynnykseltä Nooralle, joka viittasi vieraansa sisään nyökkäyksellä. “Joo mä halusin, että selvitetään vähän tätä hommaa vielä, ettei jää sitten paha maku suuhun kummallekkaan”. Jaria jännitti koko tilanne, ja mieluummin hän olisi vaan antanut asian olla, niin kuin hän yleensä teki kiinni jäätyään. Naisilla pelailu oli hänellä jotenkin verissä. Ehkä osaltaan asiaan vaikutti muutamaa astetta komeammat kasvot ja tummat aistikkaat piirteet. Lähes mustilta näyttivällä ruskeilla silmillä höystettynä. Ne saivat helposti naisten huomion, ja mies oli oppinut näitä asioita hyödyntämään. Edes pieni koko ei ollut haitannut miestä hänen pleijerin urallaan, vaan hän oli niitä miehiä, jotka naisten mukaan kantoivat itsensä tyylillä. Hänen 168cm, ja 66kg varsi ei toki ollut mikään machomiehen tavaramerkki, mutta jo poikavuosina Jari oli oppinut kompensoimaan nämä asiat itsevarmalla ja iloisella käytöksellään.

Jari seurasi Nooraa eteiseen ja riisui kenkänsä. Kumpikaan ei sanonut sanaakaan, ja mies tunsi pientä vaivautuneisuutta ilmassa. “Olisi pitänyt vaan lähteä Mikalle, ja laittaa puhelin äänettömälle… No puhutaan nyt sitten.” Jari mietti mielessään. Saatuaan kenkänsä riisuttua, Jari nousi ja lähti kävelemään Nooran perässä kohti tämän kaksion keittiötä. Pari askelta otettuaan hän havahtui nopeaan liikkeeseen vasemalla puolellaan, ja samalla hetkellä lamauttava kipu iskeytyi hänen vasempaan reiteensä. Jari tunsi voimakkaan käden painavan häntä selästä eteenpäin, ja tunnottomaksi lyödyn jalan pettävän altaan. Hetkessä hän oli kasvoillaan eteiskäytävän matolla ja seuraavaksi hän tunsi ilman puristuvan keuhkoistaan, kun kova polvi painui vasten hänen selkäänsä. Ennen kuin hän ehti reagoida mitenkään, kylmä rauta kiristyi hänen vasemman ranteensa ympärille, ja hän tunsi kuinka käsi kiskaistiin selän taakse. Pian toinenkin ranne oli kytkettynä käsirautoihin, jotka upposivat ilkeästi hänen ranteisiinsa. “Mitä helvettiä tää oikeen meinaa! Päästäkää irti saatana!” Jari huusi. Tästä seurasi kuitenkin vain se, että hänen kahlitsijansa painoi hansikoidun kätensä hänen suulleen vaimentaen huudot mutinaksi. Jari näki Nooran seisovan vierellään ivallinen katse silmissään. Ja hymyilevän… “Ei hemmetti, mitä tää tarkoittaa…” Kauhu alkoi hiipiä miehen mieleen hänen tuntiessaan hyökkääjän polven painon selässään. “No niin… Siinä meillä olisi nyt sievä paketti.” Jari hämmentyi kuullessaan takaansa naisen äänen. “Karoliina?” Jari mietti. Hän oli tavannut tuon Nooran kaverin vain kerran aiemmin, mutta nainen oli sellainen joka jäi kyllä mieleen. Treenattu, lyhyttukkainen, varsin harteikas 176cm ja ainakin 80kg painava nainen opiskeli myös hierojaksi, mutta teki päivähomminaan vartijan töitä. Sen verran asiasta oli ollut juttua, että tuon naisen voimanostotulokset pesivät lattiaa useimpien salijannujen tuloksilla, ja kamppailulajeja löytyi taustalta myös laaja kirjo. “Melko vaikuttava nainen…” Jari oli miettinyt Karoliinasta jo ensi tapaamisella. Niitä tapauksia, jotka herättivät mietteitä seksuaalisesta suuntautumisestaan. Jari alkoi pikkuhiljaa aavistaa mikä hänen reiteensä oli iskenyt, ja hän näkikin vierellään mustan teleskooppipampun. Raudat olivat kireällä hänen ranteissaan, eikä tästä tainnut olla pakoon pääsyä. Mitä naiset oikein meinasivat?” Mies mietti kylmien väreiden hiipiessä kehoon ja adrenaliinin sumentaessa ajatuksia pelon ottaessa valtaa.

“Jeesaahan vähän…” Karoliina viittasi Nooralle, ja pian naiset kampesivat kyynertaipeista kiinni pitäen Jarin pystyyn. Pelosta huumaantunut mies koitti rimpuilla, mutta varsinkin Karoliinan ote ei jättänyt paljon liikkumavaraa. Jari tunsi jalkojensa nousevan ilmaan, kun naiset työnsivät hänet edellään kohti makuuhuonetta. Näky joka häntä odotti siellä jätti miehen hetkeksi haukkomaan henkeään. “Mari!” Mies huudahti. Makuuhuoneen ikkunan sälekaihtimet olivat kiinni, ja hämärän huoneen perällä sängyn vieressä näkyi alaston punapäinen tyttö. Tytön silmät oli peitetty liinalla, ja kädet kahlittu katosta lähtevään voimistelurenkaan koukkuun. Alastoman vartalon ylle piirtyi sälekaihtimista viivoja, ja Jari katseli kahlittua naista kauhun sekaisin tuntein. Marin suuhun oli survaistu iso punainen pallokapula, jonka lenkit kiersivät tiukasti niskan taakse ja vielä kasvojenkin yli takaraivolle. Tytön vaaleat ja pisamaiset reidet oli levitetty jalkakahleisiin kiinnitetyllä metallikapulalla noin metrin leveydelle. Asento näytti tukalalta, mutta koko tilanteen absurdiudesta huolimatta Jari tunsi sponttaania sykähtelyä jalkovälissään. Nopeasti hän tunsi kalunsa alkavan kasvaa farkkujen sisällä. “Ei saatana!. Mitä te oikeen meinaatte?” Jari huusi kun naiset painoivat hänet istumaan tuolille Marin eteen. Nopeasti Karoliina oli pujottanut Jarin nilkat nippusiteillä kiinni tukevan tuolin jalkoihin, ja selän taakse kahlehditut ranteet kiinnitettiin tuolin selkänojaan. “Me ajateltiin järjestää teille pikku ylläri…” Noora sanoi uhkaavan matalalla äänellä. “Sä voit joko nauttia tästä tai itkeä ja nauttia. Sun valintas…” Jari tunsi seisokkinsa hiipuvan, pelon hiipiessä kehoon, mutta naisten seuraava teko yllätti miehen. Karoliina tarrasi yllättäen miehen niskavilloihin, ja kun Jarin suu aukesi irvistykseen, hän tunsi naisen työntävän suuhunsa sinisen kulmikkaan pillerin.” Viagraa” Jari ehti miettiä. Se meni heti niin syvälle, että mies refleksin omaisesti nielaisi sen naisen nostaessa päätä leuasta kiinni pitäen ylöspäin. “Juo…” Karoliina nosti koskenkorvapullon miehen huulille. Jari ensin kieltäytyi, mutta samanlaisilla otteilla naiset saivat hänet ottamaan parit melko reilut hömpsyt. Ei mennyt kauaa, kun mies tunsi alkoholin rentouttavan vaikutuksen kropassaan.

“No niin. Eli te kaksi päätitte sitten, että on ok vähän nussia sivuun jos molemmat tykkää ja kukaan ei saa tietää?” Karoliina läväytti ilmoille. Marilta hän nyt tuskin odotti vastausta koska tyttö roikkui käsistään kahlittuna, suukapula suussaan ja silmät peitettynä katosta, mutta Jaria nainen sen sijaan katsoi oikeasti pelottavalla tavalla silmiin. “Noora kertoi mulle mitä tapahtui, ja sattumoisin me saatiin selville, että ei tää sun ainut kerta ollut. Päätettiin, että jonkun on aika antaa sun kaltaiselle pikku paskiaselle opetus. Ja kun ei sua hakatakkaan viitti, niin ajateltiin tehdä se vähän niin kuin sulle tutulla tavalla. Eli sä tuut poika olemaan meidän narttu tän illan.” Jari katsoi pelokkaasti tuota amatsonia silmiin, ja sitten Nooraa, joka hänkin hymyili pirullisesti miehen piinalle. “Ei tän näin pitänyt mennä. Mitä mä teen? Jari mietti kuumeisesti.” Tosin paljon valinnan varaa hänellä ei tällä hetkellä ollut. Eikä hän keksinyt naisille mitään sanottavaa. Mies näki Karoliinan kävelevän treenikassia muistuttavalle säkille, josta ilmeistyvä jäykkä hevospiiska sai sydämen kylmäämään. Nainen astui Jarin eteen ja nosti varoittamatta oikean jalkansa painamaan sidotun miehen haaroväliä. Jari tunsi lisääntyvän paineen kiveksillään ja voihkaisi. Karoliina ei kuitenkaan helpottanut miehen piinaa, vaan päin vastoin läväytti piiskalla pienen iskun Jarin poskelle. Mieheltä pääsi ulvahdus, jota seurasi tiukka komento tukkia turpa, tai se tukittaisiin. Jari pinnisteli ja hikoili Karoliinan painaessa jalallaan hänen jalkoväliään. Hetken päästä hänen ajatuksensa herpaantuivat, ja pieni ulahdus pääsi ilmoille. “Jaha, ilmeisesti se haluaa, että me tukitaan sen turpa.” Noora totesi. Hän otti laukusta samanlaisen punaisen remmisuukapulan, joka koristi Marin kasvoja, ja pian Jarin ääntely oli vaimentunut vaimeaksi mutinaksi ja tuhinaksi. “Kiltti poika…” Karoliina naurahti, ja taputti piiskalla miehen poskea.

“Me ajateltiin, että rangaistaan tätä sun narttua ensin.” Karoliina sanoi pilkallisesti osoittaen piiskalla kohti Maria. Tyttö rimpuili kahleissaan kuultuaan naisten suunnitelmista, mutta alistui pian, koska ei päässyt mihinkään tiukkojen siteiden kahlitessa hänen hentoa vartaloaan joka kulmista. Mari oli luonnostaan punapäinen, vaaleaihoinen ja hyvin pienikokoinen tyttö, jonka pienet ja kiinteät rinnat olivat maximissaan b-kuppia. Takamus oli silti hyvin naisellinen ja kiinteä, ja myös tämän tytön vartalossa näkyi liikunnan tuoma kiinteys. Selvästi pelokas nainen värähteli kiihkeän hengityksen tahtiin. Jarin oli vaikea kuvitella sitä pelkoa, mitä Mari tunsi. Hän sentään näki tapahtumat ympärillään. Karoliinan nostettua jalkansa hänen haaroistaan, mies tunsi yllätyksekseen kihelmöivää tunnetta siellä. Sponttaanisti kalu alkoi taas kovettua, ja mies muisti nielemänsä tabletin. Ei hän pystynyt laittamaan vastaan, kun kihelmöivä tunne ruokki stondiksen pikku hiljaa täyteen mittaansa, ja teki miehen housuista tukalan ahtaat. Pieneksi mieheksi Jaria oli siunattu tavallista runsaammalla alapään varustuksella. Se oli varmaan osa syy hänen itsevarmuuteensa naisten suhteen, mutta tällä hetkellä tuo varustus teki miehen olosta hyvin ahtaan. Noora huomasi stondiksen miehen housujen läpi, ja Jari huokaisikin helpotuksesta naisen avatessa farkkujen vyön ja vetskarin. Pian kivikova kalu oli vapautettu boksereista, ja farkut pudotettu tuoliin sidotun miehen nilkkoihin. Nooran touhutessa Jarin ympärillä Karoliina oli siirtynyt hivelemään sidottua Maria. Naisen otteista jotenkin näki, että hän ei ollut ensimmäistä kertaa hyväilemässä toista naista. Kädet kulkivat sidotun tytön rinnoilta alavatsalle ja kiertelivät pitkin sisäreisiä. Mari kiemurteli, mutta ei päässyt pakoon tuon isokokoisen naisen varmoja otteita. Pikkuhiljaa naisen otteet siirtyivät kohti erogeenisiä alueita ja Jari huomasi, ettei saanut silmiään irti tuosta vinksahtaneesta asetelmasta.

Noora oli siirtynyt Jari eteen ja mies häkeltyi naisen polvistuessa hänen eteensä. Jari tunsi tiukan puristuksen peniksensä juuressa, Nooran kietoessa sormensa sen ympärille. Muutama tiukka veto sai miehen haukkomaan henkeään, koska tässä mentiin vahvasti kivun ja nautinnon rajalla. Jari huokaisi Nooran keventäessä otettaan ja pian hän ähkäisi uudenlaisista tuntemuksista, naisen upottaessa hänen jäykän kalunsa huuliensa väliin. Karoliina oli sillä aikaa keskittynyt hieromaan kahleissaan kiemurtelevaa Nooraa. Jari huomasi liinasta huolimatta tytön kasvoilla nautinnon välähdyksiä. Siistiksi kiitoradaksi ajeltu punertavakarvainen häpy, levitti kosteutta Karoliinan leikkiville sormille, ja Mari huohotti yhä tiheämmin kapulansa takaa. “Tää narttu taitaa nyt tykätä tästä vähän liikaa.” Karoliina sähähti, ja vetäytyi Nooran jalkovälistä. Piiska kädessään hän kiersi sidotun naisen eteen, ja Jari näki Marin värähtävän tuntiessaan Karoliinan kuljettavan hellästi piiskaa pitkin hänen vartaloaan. Varoittamatta Karoliina kuitenkin sivalsi ensimmäisen iskun tytön oikean rinnan vaalealle iholle saaden Marin parahtamaan ja rimpuilemaan holtittomasti. Pieni sylkinoro valui Marin leualle, hänen keräillessä itseään ja valmistautuessa tulevaan. Karoliina löi toisen iskun selvästi kovempaa vasemmalle rinnalle, saaden Marin parahtamaan taas. Kapula vaimensi kuitenkin äänet sellaisiksi, että naapurustosta tuskin kukaan tulisi heitä pelastamaan tästä piinasta. Karoliina lisäsi tempoa lyönteihinsä ja Jari katseli lasittunein silmin edessään iskujen voimasta vääntelehtivää Maria. Punaisia juovia alkoi nousta naisen keholle, merkiksi siitä mihin piiska oli osunut, ja Jari näki siteestä huolimatta, että tyttö itki. Hän itse puolestaan oli kuin huumassa Nooran imiessä voimakkaasti hänen viagralla buustattua, elintään, ja pian mies tunsi kuinka lämmin tunne alavatsassa alkoi enteillä laukeamista. Noora kuitenkin pullautti kalun suustaan, ja veti vain pari voimakasta vetoa kyrvän juuresta terskan nuppiin, läpsäisten sitten kämmenellä Jari kiveksille.. Jari kouristui vasten tuolia ja tunsi hengityksensä salpaantuvan kapulaa vasten. Silti jo alkamaan päässseen orgasmin lämpimät sykäykset purkautuivat kyrvän päästä hänen reisilleen ja alavatsalleen. Täristen mies avasi silmänsä, ja näki että Karoliina oli lopettanut puolestaan Marin piinaamisen. Naisen otteet kulkivat taas hellinä piiskatun tytön vartalolla, ja Mari vavahteli avuttomana hänen otteessaan.

“Mulkun mulkku näytti olevan ihan mukana hommissa” Karoliina naurahti osoittaen Jarin kalua piiskalla. Jaria hävetti orgasminsa jälkeen. Reidet olivat sotkussa, ja kylmenevä sperma valui hänen haaroväliinsä aina pakaroille asti. Hän vääntelehti tuolissaan, mutta eihän hän irti päässyt. “Älä luule että tää tähän jää.” Noora sanoi voipuneelle miehelle. Spermainen kalu oli veltostunut vain hieman, joten sininen pilleri näytti tekevän tehtävänsä. Pian naiset olivat asettuneet hänen sivuilleen ja Jari tunsi Karoliinan avaavan käsiraudat. Hän yritti heti rimpuilla, mutta naiset kaappasivat nopealla otteella hänen kätensä eteen. Pian hän tunsi samojen rautojen kiristyvän ranteisiinsa. Tällä kertaa etupuolelle. Noora napsaisi miehen nilkat vapaaksi tuolista, ja rivakalla otteella naiset kampesivat Jarin mahalleen vuoteelle. Jari tunsi nilkkojensa ympärille kietoutuvat siteet ja pian mies makasi mahallaan sängyllä, ja jalkoja levitti samanlainen tanko kuin Nooralla. “Perse ylös!” Kivahti Karoliinan komento. Jo luovuttaneena Jari totteli, ja pian hän tunsi kauhukseen kuinka nainen kytki hänen käsirautansa jalkakahleen tankoon. Siinä hän nyt rötkötti kasvoillaan Nooran sängyllä. Jari tunsi kuinka hänen housujaan kiskottiin alaspäin, ja avuttomana hän tunsi kalunsa sojoittavan taas kovana kohti patjaa. Pian hän kuuli naisten kaivelevan jotain kassista, ja sen löydettyään he sujauttivat jonkinlaisen muovisen putken Jarin kyrvän ympärille. Jari piti itseään säännöllisesti karvattomana, joten nopesti hän tunsi putken reunojen tarraavan hänen kalunsa juureen, ja selvän alipaineen venyttävän hänen penistään. “Naiset olivat kytkeneet hänelle jonkinlaisen penispumpun,” mies mietti häkeltyneenä. Pian alipaine alkoi tuntua jo piinaavalta, ja Jari alkoi kiemurrella tuskaisesti. Sitä seurasi kova piiskan sivallus vasempaan pakaraan. Jari parahti kapula suussaan. Oli vaikea hengittää, koska kapula tukki tiukasti suun, ja kasvot olivat painautuneet vasten sänkyä. “Eii saatanan saatana…” Jari mietti häkeltyneenä. Tykyttävä paine alkoi tuntua pelottavan hyvältä hänen kalullaan, ja pian mies huomasi naisten vapauttaneen myös Marin hänen vierelleen sängylle. Tyttö painettiin selälleen Jarin oikealle puolelle ja hänen kätensä sidottiin sängyn jalkaan pään yläpuolelle. “Meillä olisi pariskunnalle vähän herkkua tarjolla Karoliina nauroi ivallisesti. Jari säikähti suunnattomasti kun hänen eteensä nostettiin kaksi mustaa vyödildoa. Toinen oli vielä huomattavasti suurempi kuin toinen. “MMPPHH!EEEIIHhh…” Jari Urisi kauhuissaan. Mutta irti hän ei päässyt. Jari näki Karoliinan ottavan pienemmän vyödildon ja alkavan sovitella sitä lanteilleen. “Mä jätän sut tolle Nooralle, kun teillä taitaa olla vähän selvittämättömiä asioita…” Karoliina vinkkasi. Ajatukset laukkasivat villinä Jari päässä hänen kiemurrellessaan kahlittuna sängyllä. Muistoista tulvi mielikuva, jossa hän oli kyllä itse pari kertaa työntänyt kurkun peräaukkoonsa masturboidessaan. Se pieni pistelevä kipu ja eturauhasen stimulaatio oli voimistanut vahvasti teinipojan orgasmeja. Mutta sittemmin asia oli jäänyt. Ehkä pientä leimaantumisen pelkoa, mutta Jari ei ollut seksissä päästänyt ketään naistakaan sormeilemaan takapuoltaan. Nyt hän ei voisi asiaan vaikuttaa, ja kauhu valtasi mielen. Samalla kuitenkin peniksen ympäriltä lähtevä tykyttävä mielihyvä kiersi pitkin hänen vartaloaan. Pian hän tunsi Nooran sormet takamuksellaan, ja jotain viileää valuvan pakaroidensa väliin.

Jari ähki vasten patjaa Nooran pitkien sormien vaeltaessa pitkin pakaroiden väliä. Välillä nainen hieroi anusta ja sen ympäristö pyörivin liikkein. Pikkuhiljaa Noora alkoi lisätä painetta reiälle, ja pian Mies tunsikin sormen työntyvän sisälleen. “HHVGHVsoi hghumalauta!” Jari voihki ääneen kapula suussaan. Sillä aikaa Karoliina oli asettunut asemiin sidotun Marin jalkojen väliin. Nainen sujautti ensin suunsa tytön vatsalle, ja alkoi nuolla vaaleaa ihoa kohti häpykumpua. Jalkojen väliin päästessään Jari näki Marin selän taipuvan ylöspäin tytön vääntelehtiessä sängyllä. Karoliina keskittyi punapään nuolemiseen, ja Noora alkoi pikkuhiljaa painaa toistakin sormea Jari peräaukkoon. Hetken kuluttua Jari huomasi reikänsä rentoutuvan, ja samalla hän painoi hartiansakin vasten patjaa. “Antaa mennä nyt sitten…” Nooran sormet stimuloivat miehen eturauhasta, saaden penispumpussa olevan kalun sykähtelemään. Pian Jari tunsikin Nooran vetäytyvän sormineen pepusta, ja mies arvasi naisen sitovan sen pelottavan suuren dildon lanteilleen. “Nyt menisi sitten tämäkin neitsyys” mietti Jari. Sänky notkahti Nooran noustessa asemiin Jarin taakse. Heti löydettyään oikean asennon, Noora painoi dildoa voimakkaasti miehen pakaroiden väliin. Jarin kuola oli kastellut läntin peittoon, ja mies puri silmät ummessa kapulaansa, dildon pään avatessa peppureikää tieltään. Se tunne lähetti värähädyksiä pumpun imussa olevalle kalulle, ja ympäri miehen sidottua kehoa. Pikkuhiljaa Nooran työntämä dildo alkoi upota Jari suoleen, ja mies koitti rentoutua lievittääkseen kipua. Hänen onnekseen Noora pysähtyi hetkeksi katselemaan työnsä tuloksia, ja suoli alkoi pikkuhiljaa tottua venytykseen. Jari tunsi olonsa häpeälliseksi, mutta samalla helvetin kiimaiseksi. Nämä tuntemukset olivat voimakkaampia kuin mikään tähän mennessä vastaan tullut seksikokeilu. Mies tunsi Nooran lanteiden tapaavan hänen pakaransa, ja nainen lähtikin hitaasti peruuttamaan takaisin päin. Kauhukseen Jari tunsi dildon luiskahtavan hiljalleen kokonaan ulos suolesta, ja kohta sen pää tuntui taas murhaavana paineena hänen aukollaan. “uughh.. nhh…” Jari ynisi Nooran retuuttaessa hänen peppureikäänsä tuolla hirviöllä. Onneksi liukastetta sentään tuntui olevan runsaasti. Pian Jari tunsi Nooran työntöjen vauhdittuvan. Nainen tuuppasi dildoa syvemmälle sellaisella voimalla, että Jari heilui niiden voimasta. Mies avasi ja sulki kahlehdittuja nyrkkejään voimattomana, hänen exänsä viedessä hänen peppuneitsytensä.

Sivusilmällä Jari näki myös Karoliinan könyävän uhrinsa päälle. Isokokoinen nainen oli riisuuntunut alasti, ja hänen rehevä ja lihaksikas vartalonsa uhkui voimaa, naisen avatessa Marin hennot reidet. Isot rinnat riippuivat raskaina, ja naisen otsalle oli noussut hiki hänen nostaessa tytön nilkat olkapäilleen ja ohjatessa vyödildon avoimena odottavaan haaroväliin. Jari näki Marin kasvojen ilmeen kiristyvän naisen työntyessä häneen, mutta samalla tyttö ynähteli enemmänkin nautinnollisesti kuin tuskaisesti. Jari oli itsekkin jo päässyt kivusta yli. Häpeä säilyi edelleen, mutta jotenki sekin tuntui vaan lisäävän tilanteen kiihottavuutta. Noora nai Jaria perseeseen kiihtyvällä tahdilla, ja samalla hän pumppasi lisää alipainetta piinatun peniksen ympärille. Hetken kuluttua Jari alkoi tuntea ihan uudenlaisia kouristuksia lantion seudullaan. Hengitys pätki ja mies alkoi vääntelehtiä kun orgasmi alkoi hiipiä kohti huippuaan. Pari pumppausta vielä ja Jari tunsi veren kohinan käyvän korvissaan, sperman suihkuavan peniksestään pumpun perukoille. Peräaukko supisteli dildon ympärillä, kuin koittaen työntää pois tunkeilijaa, mutta Noora jatkoi työntöjä selvästi nauttien miehen tuskaisesta tilanteesta. Orgasmi oli todella voimakas ja Jari kasaili itseään huohottaen sängyllä. Karoliina pumppasi Maria vieressä, ja tytönkin kasvoilta saattoi lukea selvää nautintoa. “Mitähän tästä vielä seuraa…” Jari mietti tuntiessaan Nooran vetäytyvän hänen takapuolestaan.

Kommentoi

top