search
top

Kutsumattomat Vieraat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (44 votes, average: 2.86 out of 5)
Loading...

Miehistä viis. Mietti Taru lämmittäessään kesämökkinsä saunaa Lammilla. Hän olisi toisaalta toivonut, että asiat olisivat menneet hieman toisin, ja hänellä olisi nyt seuraa lämmittämässä tuota vuonna 1928 rakennettua hirsirunkoista saunamökkiä. Esko oli sitten perunut viime tipassa, ja pudottanut samalla pommin, että ei voinut enää jatkaa Tarun tapailemista. Hänen vaimonsa oli alkanut epäillä jotakin, ja eihän tuo mies ollut halukas ottamaan riskiä, että heidän suhteensa tulisi julki. 42v eronneen ja lapsettoman Tarun elämä rullasi muuten ihan mukavasti, mutta hän oli alkanut huomata ikääntyvänsä niin kuin miehetkin hänen ympärillään. Painoa oli kertynyt hieman, ja ryppyjä oli alkanut ilmaantua huonosti nukuttuje öiden ja stressin myötä. Taru oli 162cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan rintava. Tummat hiukset hän piti usein kiinni poninhännällä ja silmälasit olivat kevyet ja nuorekkaat. Mökillään ollessaan hän pukeutui oikein mielellään verkkareihin ja saappaisiin ainaisen businesslookin sijaan. Uraa hän oli tehnyt koko ikänsä, ja nykyisin hän oli jokseenkin varakas yrittäjä, joka tarjosi liikkeenjohdon konsulttipalveluita viestinnän saralla.

Eskoon hän oli tutustunut eräillä koulutuspäivillä, ja heidän välilleen olikin muodostunut nopeasti erottissävytteinen side. Esko oli 48 vuotias hyvässä fyysisessä kunnossa oleva pitkänhuiskea mies, jonka olemuksessa oli jotain aina naisiin vetoavaa poikamaisuutta. Tarun oli helppo lähteä Eskon matkaan koulutuspäivien illalliselta, ja pian heidän askeleensa olivat suuntautuneet Eskon hotellihuoneeseen. Heti huoneeseen päästyään Esko oli kaapannut Tarun takaapäin syleilyynsä ja alkanut vaativasti hyväilemään naisen rehevää vartaloa. Esko oli suudellut Tarun niskaa ja hengitys tiheänä työntänyt häntä edellään kohti huoneessa odottavaa levää sänkyä. Tarun oli helppo heittäytyä miehen halun vietäväksi ja nostaa kätensä ylös Eskon repiessä silmät kiiluen paidan hänen päältään. Esko oli kääntänyt hänet vahvoilla käsivarsillaan ympäri ja painanut vaativan suudelman hänen suulleen, sulattaen viimeisetkin epäröinnit otteillaan. Pian Taru huomasi istuvansa sängyn laidalla ja Esko availi nopealla tahdilla vyötään. Esiin ponnahtanut kalu oli saanut Tarun silmät laajenemaan innostuksesta. Se oli suonikas ja kova kuin kivi. Ja mitoiltaan vähintäänkin kiitettävä. Pian Taru oli tuntenut Eskon kouran etsiytyvän takaraivolleen, ja tuon punaisen terskan painuvan vasten huuliaan. Epäröimättä Taru avasi suunsa, ja antoi miehen urahdella nautinnosta hänen imiessään tuota kalua kosteaksi. Suuseksiä seurannut yhdyntä oli ollut raju ja nopeatempoinen. Taru oli nauttinut miehen häntä kohtaan tuntemasta himosta jopa enemmän, mitä itse fyysisestä puolesta. Häntä ei ollut pitkään aikaan saatu tuntemaan niin vahvasti naiseksi kuin Esko oli saanut. Töissään hän usein koki joutuvansa tukahduttamaan tätä puolta itsessään, jotta tulisi otetuksi vakavasti. Ja joutuihan hän myös päivittäin “käskyttämään” johtavassa asemassa olevia ihmisiä, joten tuntui rentouttavalta antaa asioiden välillä vain tapahtua painollaan.

Heidän seksisuhteensa oli jatkunut puolisen vuotta tähän mennessä, mutta nyt siihen oli siis tullut piste miehen osalta. Taru ei halunnut jäädä menneitä haikailemaan, mutta heidän yhteisten hetkiensä muisteleminen sai aikaan tutut naiselliset reaktiot hänen kehossaan. “Eihän se mies pahitteeksi olisi ollut”… Taru tuumi kävellessään rinnettä mökilleen. Kyllähän hänellä oli omat lelunsa mukanaan, tonkka viiniä ja kaksi tervettä kättä. Tästä tulisi vielä hyvä ilta hän päätti. Voisihan hän aikansa kuluksi vaikka selailla Tinderin tarjontaa, vaikka ei hän uskonut, että täältä lammen rannalta hänelle seuraa ainakaan sitä kautta löytyisi. Sitä paitsi hän kaipasi nyt jotain mutkatonta ja suorasukaista jota Eskon kanssa oli ollut.

Tehtyään välipalaa ja otettuaan lasin viiniä hän ehti juuri istahtaa mökin pöydän ääreen kun auton ääni havahdutti hänet mietteistään. Hän kuuli jonkun pysäköivän mökin pihaan ja pian kuului myös useamman miehen ääni. “Onkohan tää nyt se Samin paikka?” yksi kysyi toiselta. “se ei vastaa puhelimeen…” “Mä käyn hei tsekkaamassa…” Taru näki ikkunasta kahden miehen seurueen mökin pihalla. Toinen heistä siemaili olutta, ja toinen käveli kohti terassia ja ovea. Pian hän kuuli koputuksen, ja lähti asustustaan korjaillen avaamaan. Kun Taru sai oven auki, häntä vastassa oli noin 30v nuori tumma ja komea kundi joka väläytti heti alkajaisiksi kirkkaan hymyn avaamaan tulleelle naiselle. “Moi. Hei me etsitään Hakkaraisen Samin mökkiä, ja navigaattorissa ei ole tätä tietä. Eikä tuo vastaa puhelimeen.” Hmm… Sami hakkarainen, Taru mietti. Hän todennäköisesti tiesi kenestä oli kyse. Mies oli ostanut Tarun serkun mökin noin puolen kilometrin päästä. Taru neuvoi miehille reitin, lähtiessään tuo komistus vinkkasi Tarun yllätykseksi hänelle silmää. “Meillä on saunailta tulossa, mutta saa sinne seuraankin liittyä…” Taru naurahti… “Pistetään harkintaan… Mutta on mulla nuo omatkin löylyt tulossa.” Toivoteltuaan illan jatkot miehet starttasivat kohti määränpäätään jättäen Tarun jatkamaan puuhiaan.

Taru jatkoi puuhiaan ja saunottuuaan hän vetäytyi alkoviin kirjan pariin. Jossain vaiheessa hänen ajatuksensa alkoivat taas harhailla, ja mieleen palautui myös tuo pihalla käynyt mies. “Entä jos hän sittenkin lähtisi seuraksi?” Eihän hän voisi… Ajatustensa siivittämänä hän kaivoi yöpöydän laatikosta vibran ja pian hän uppoutui sen surinaan. Ei mennyt kauaa, kun nainen purkautui vavahdellen vuoteella, jääden hengittämään raskaasti silmät ummessa. Taru käänsi kylkeään raukeana, kietoen peiton ympärilleen, ja nopeasti hän vaipui pehmeään uneen. Naisen nukkuessa hän oli autuaan tietämätön siitä mikä häntä vielä tänään odottaisi.

Taru ei tiennyt kuinka kauan hän oli nukkunut kun hän havahtui tunteeseen, että huoneessa liikkui joku. Taru tunsi pulssinsa kohoavan ja kääntyi nopeasti kohti alkovin aukkoa. Ensimmäisenä hän näki ovellaan olleen tumman miehen virnuilevan vuoteen vieressä, ja hänen takanaan oli pari muuta miestä jotka katselivat ympärilleen mökissä. Taru ei ensin tiennyt mitä tuo mies virnuili hänelle, ja tunsi pelon sekaisen häpeän nousevan kurkkuunsa havaitessaan vibran olevan edelleen hänen vierellään vuoteella. “Vai tällaisia illanvietteitä sitä naapurilla oli. Ei ihmekkään ettet ehtinyt meidän matkaan.” Tummatukkainen sanoi huvittuneella äänensävyllä, josta kuulsi pieni nousuhumala ja itsevarmuus. Tarua hävetti. Ja pelotti. “MItä nuo ukot täällä tekivät?” Tummatukkainen huomasi Tarun pelon ja kertoi rauhoittelevalla äänensävyllä heidän kyllästyneen pelkässä härkäseurassa ryyppämiseen, ja he olivat sen vuoksi päättäneet lähteä katsomaan mitä kylän ainoassa bubissa olisi tarjolla. Ja että he olivat isomman tien varteen kävellessään saaneet idean tulla poikkeamaan naapurissa, jos vaikka saisivat Tarusta seuraa reissuunsa. Taru vilkuili edelleen miehiä peiton suojista. Hän oli alasti, ja taisivat nuo miehet sen arvata. Sikamaisesti he vaan jatkoivat Tarun jututtamista muina miehinä. “Ellei me sitten jäätäisi tänne sun seuraksi? Vai mitä Sami ja Eero?” Tummatukka kysyi kahdelta muulta mieheltä. “Meille se passaa. Otettiin evästäkin mukaan sopivasti niin voidaanhan me pitää naapurin rouvalle seuraa. Kun se näyttää olevan vähän yksinäinen… ” Eeroksi kutsuttu mies naurahti. “Ei helvetti. Mitä tästä vielä tulisi?” Taru mietti. Toisaalta tästä voisi seurata jotain sellaista, joka olisi ikimuistoinen ilta. Silti asetelma oli pelottava, koska miehet olivat Tarulle täysin vieraita.

Taru ei pitkään ehtinyt mietteitään pyöritellä, kun tumma mies tarttui peiton reunaan riistäen sen häntä suojaamasta. Mies nousi polvilleen sängyn laidalle ja alkoi availla housujaan samalla kourien Tarun raskaina riippuvia rintoja. Taru oli kauhusta jäykkänä nähdessään muidenkin miesten alkavan riisua vaatteitaan olohuoneen puolella. “No niin. Siinä olisi aitoa tarjolla” Tummatukkainen naurahti Tarulle työntäen puolijäykän peniksen naisen eteen. Kuin huumassa Taru unohti täysin vastustella ja avasi suunsa suolaisen makuiselle elimelle. Se alkoi pian jäykistyä naisen imussa, ja miehen käsi hakeutui Tarun takaraivolle ohjailleen napakalla otteella hiuksista tahtia. Taru yllättyi tuntemuksistaan. “Eihän hän nyt tällaisesta voisi oikeasti kiihottua?” Hänen alapäänsä kuitenkin kertoi toista tarinaa miehelle jonka kädet olivat nopeasti siirtyneet rinnoilta kohti siistiksi vahattua jalkoväliä. Taru värähti miehen käden painuessa vaativasti häpykummulle ja pian hän tunsi myös toiset kädet vartalollaan. Tarun oli loppujen lopuksi helppo heittäytyä vietäväksi. Tätähän hän oli kaivannutkin, ja nähdessään miesten kiihkon ympärillään, leikkiin oli helppo hypätä mukaan. Nyt häntä naitaisiin, halusi hän sitä tai ei. Ja kyllähän hän sitä halusi… “Hei tees Juha vähän tilaa, niin mäkin pääsen tuosta suusta osille”, Eeroksi kutsuttu mies siirtyi nyt vuorostaan tarjoamaan elintään Tarun huulien väliin. Taru ahmaisi tämän uuden kalun jo ilman epäröintiä suuhunsa ja antoi tuntemuksilleen vallan viedä häntä sinne minne miehet halusivatkin.

Eero urahteli Tarun imiessä hänen munaansa, ja kolmaskin mies oli ilmestynyt sängyn laidalle. Kiihkosta kiiluvin silmin hän tarttui tarua ranteesta ja ohjasi hänen kätensä kalulleen. Taru alkoi runkata sitä rauhallisin liikkein sillä aikaa kun Juhaksi kutsuttu tumma komistus alkoi nuolla hänen raskaina riippuvia rintojaan, siirtyen pikkuhiljaa alaspäin. Pian Taru tunsi raskaan hengityksen hävyllään ja joutui hieman kakomaan hengityksen salpautuessa Juhan painettua kielensä hänen klitorikselleen. Tunnelma sängyn ympärillä oli rietas ja hikinen. Taru nautti jo täysin rinnoin miesten huomiosta, ja melko nopeasti hän alkoi tuntea alavatsassaan orgasmia enteileviä kouristuksia. Juha kuitenkin lopetti nuolemisen Tarun pettymykseksi ennen kuin orgasmi ehti häntä saavuttaa. Pian Taru kuitenkin tunsi miehen nostavan hänen jalkansa olkapäilleen, ja vaativan terskan poukkoilevan häpyhuulillaan. Tarulta pääsi pieni ulahdus, kun Juha työntyi melko raaalla työnnöllä syvälle häneen. Pian kuitenki kostea vittu rentoutui ja alkoi ottaa tunkeilijaa vastaan huomattavasti liukkaammin. Taru hytkyi miehen työntöjen tahtiin ja oli aivan unohtanut imeä Eeroa. Tämä kuitenkin muistutti Tarua olemassa olostaan tarraten naisen hiuksiin ja vieden munansa takaisin syljen tahrimien huulten väliin. Alkovin täytti litinä ja kiima seurueen uppoutuessa viettiensä vietäväksi. “Täähän onkin varsinainen narttu naiseksi” Juha naurahti seureen muille miehille. “No niin on. Imee kuin huuveri” Eero huohotti perään. “Käännetääs se hei ympäri. Mä haluan että tuo narttu ratsastaa mulla.” Eero heitti seuraavaksi. Pian taru tunsi Juhan vetäytyvän sisältään ja miehen tempaisevan hänet mahalleen. Pari läpsyä rehevälle takamukselle seurasi toimenpidettä ja Eero könysi selälleen hänen viereensä. Juha tempaisi Tarun hiuksista polvilleen vuoteelle ja ohjasi Eeron päälle istumaan. Taru otti tukea Eeron lihaksikkaasta rinnasta ja ohjasi itse hänen ihan mukavan kokoisen elimen sisäänsä aloittaen rauhallisen ratsastuksen tuolla lihatangolla. Nainen kuuli takaansa vyönsoljen kilahduksen kun Juha pujotti sen ulos sängynlaidalla olevista huosuistaan. Pian Taru tunsi kangsvyön kietotutuvan ranteidensa ympärille ja lukitsevan hänen kätensä selän taakse. Pelko nosti taas päätään, mutta pian se unohtui naisen saadessa eteensä kaksi jäykkänä seisovaa kyrpää. Juha ohjasi ensimmäisenä kalun naisen kurkkuun ja vuorotellen miehet käyttivät Tarun suuta itsensä kiihottamiseen. Eero tikkasi naista altapäin, niin että hutera sänky narisi. Miesten katseista paistoi holtiton kiima heidän nussiessaan saalistaan saumattomalla yhteistyöllä.

“Perkele, mähän olen teitä jäljessä” huhotti Mikko, ja vetäisi kalunsa ulos naisen suusta sylkinoron seuratessa perässä. “Mä taidankin siirtyä tän rouvan takaosastolle seuraavaksi, että saan teidät kiinni.” Mies totesi naurahtaen. “EI! Ei kai se vaan aikoinut?” Taru säikähti imiessään posket lommolla Juhan kyrpää. Olihan häntä pantu peppuun aiemminkin, mutta ei koskaan silleen, että toinen mies olisi pannut samalla pilluun. “Kyllä se aikoi.” Taru mietti hädissään nähdessään Mikon nappaavan yöpöydältä käsivoiteen. Kauaa hän ei ehtinyt asiaa miettiä, kun hän tunsi viileät sormet pakaroidensa välissä. Mikko levitti liukastetta reilusti hänen runsaiden pakaroidensa välissä pilkottavalle aukolle ja samalla alkoi painaa sormiaan hellästi sisälle naiseen. Taru uikutti, mutta ei päässyt karkuun Juha katseli lasittunein silmin tapahtumia ja aina välillä livautti pienen läpsäyksen naisen poskelle, huomatessaan tämän ajatusten harhailevan muualla. Nopeasti Mikko oli saattanut Tarun pepun sellaiseen tilaan, että kaksi sormea liikkuivat helposti naisen sisään sulkijalihaksen rentoutuessa entisestään. Pian Taru tunsi miehen sormien luiskahtavan sisältään, ja tilalle tuli jotain paksumpaa ja lämpimämpää. Mikko tarrasi tiukalla otteella Tarun sidottuihin ranteisiin painaessaan kaluaan ohi rengasmaisen puristuksen. Tarun oli pakko pudottaa Juhan kalu suustaan, ettei olisi kolhinut sitä hampaillaan. Nainen tunsi pistelevää kipua mikon elimen raivatessa tietään tiukkaan suoleen. Eero puristeli samalla kipeästi päällään röhnöttävän naisen rintoja liikutellen lantiotaan sen minkä ahdas tilanne salli. Taru tunsi olevansa täynä. Niin täynä miestä, että silmissä sumeni. Mikko alkoi pikkuhiljaa liikutella itseään naisen suolessa, ja Juha haki uuden otteen Tarun hiuksista työntäen kalunsa tämän imettäväksi. Alkovin täytti litinä ja ähinä joukon sulautuessa yhteen, ja viestintäkonsultin alistuessa täysin vieraiden miesten tarpeiden tyydyttäjäksi. Ja kyllä. Sai hänkin tässä osansa. Kiima oli suorastaan polttavaa, eikä millään tuntunut olevan enää väliä naisen ulistessa miesten välissä. Kuin viimeisenä pisarana Mikko huomasi sängyllä edelleen lojuvan vibran, ottaen sen käsiinsä ja ohjaten sen Eeron ja naisen väliin hänen häpykumpunsa etuosaan. “ÄÄÄhh.. AH.. haagg..” Taru kiemurteli miesten otteessa. Ei mennyt kauaa kun orgasmi suorastaan jyräsi tuon keski-ikäisen toimistonaisen vartalon. Täristen hän sylkäisi Juhan kalun suustaan ja tunsi vavahdusten ravisuttavan kehonsa aivan veltoksi. Mikko puolestaan alkoi olla jo lähellä loppuaan, ja muutaman työnnön jälkeen hän purkautui uristen Tarun tiukkaan suoleen. Hikisenä mies vetäytyi peppureijästä, joka jäi sykkimään hieman avoimenana ja spermaa valuvana onkalona.

Mikon vetäydyttyä Eero sai taas vapaammat kädet käsitellä naista, ja nopeasti Taru oli kiepautettu Juhan kyrvän päälle istumaan. Juha työnsi kalunsa liukkaseen ja orgasmin jäljiltä edelleen supistelevaan vittuun, Eeron alkaessa raivata tietään Mikon avaamaan peppureikään. Taru valitti vaimeasti, mutta alkoi pikkuhiljaa taas tuntea, että nautinto syrjäyttäisi muut tuntemukset. Eeron kalu ei enää Mikon jälkiliukkailla sattunut niin, mutta nainen tunsi itsensä silti häpeällisesti alistetuksi. Ja vielä enemmän häntä hävetti tunne, että hänhän oli tässä ihan mukana. Miehet tekivät mitä halusivat, ja hän nautti kaikesta täysin siemauksin. Patoutunut kiima alkoi miehilläkin lähestyä huippuaan, ja pian Taru tunsi Eeron tarraavan hänen hiuksiinsa riuskalla otteella vetäen selän kaarelle. Terävien työntöjen saattelemana mies laukaisi päivän toisen sperma-annoksen piinatun pepun perukoille. Eeron vetäydyttyä ei mennyt kauaa kun myös Juha roiskaisi siemenensä naisen kohdunsuulle. Rasituksesta tärisevä Taru kieräytettiin kyljelleen sängylle ja hänen siteensä avattiin. Hetken aikaa porukka vaan tasaili hengitystään kunnes, Mikko lähti hakemaan kaikille oluet.

“Jos sä haluat niin me voidaan kyllä jäädä yöksikin?” Juha totesi. Taru selvitteli ajatuksiaan mutta nyökkäsi sitten. Kylmä olut maistui hyvälle, ja tunnelmassa oli todellista sähköä. Tämä mökki-ilta olisi todellakin hieman erillainen.

3 kommenttia viestissä: “Kutsumattomat Vieraat”

 1. nainen 45 says:

  oli aivan todella kiihottavaa luettavaa ja innolla etsin lisää kirjoittamasi tarinoita

 2. tonzz says:

  Kiitos kommentista. Nämä on vanhoja tekstejä uudelleen julkaistuna. Jos homma toimii, niin tsekkaa toki muukin tuotanto, mitä joskus on tullut kirjoiteltua.

 3. Tulivuori says:

  Ihan loistava kirjoitus, hyvä meno , kiihottava,
  Mahtava teksti onanoida, kymppi plus

Kommentoi

top