search
top

Sara ja uudet leikit

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 2.84 out of 5)
Loading...

Lauantainen panosessio Saran kanssa päättyi autoiluun kavereiden kanssa ja me touhuttiin Saran kanssa omiamme auton takapenkillä. En tiedä huomasiko etupenkin tyypit, mutta eivät ainakaan sanoneet asiasta mitään. Kyllähän kaverit toki tiesivät, että oltiin selvästi jotain seksihommia touhuttu ja tiesivät, että petin Niinaa tuon teinilutkan kanssa. Sara imeskeli kulliani varsin ahkerasti ja minä puolestani sormetin Saran teinipimppiä minkä kerkesin. Onneksi pillun litinä peittyi stereoista pauhanneeseen musiikkiin.

 

Seuraava viikko alkoi normaalisti työn touhussa. Toki Saran pillu oli mielessä kokoajan ja mietinkin milloin pääsisin taas Saran kanssa nussimaan. Kulli kovana ja kipeänäkin viikonloppuisesta viestiteltiin Saran kanssa. Maanantaita ei saatu onnistumaan, koska tyttö asui vielä vanhempiensa luona ja Niina oli aamuvuorossa. Tiistaille onnisti. Saran vanhemmat olivat molemmat iltavuorossa, eivätkä tulisi kotiin ennen yhdeksää. Niinalle kerroin joutuvani ylitöihin, joten pääsin suoraan töistä Saran luokse.

Kaasuttelin vauhdilla Saran kodille. Lauantain olin tehnyt selväksi, että meillä tulee olemaan vain seksiä, ei sen suurempaa suhdetta. Tämä oli Saralle selvä homma, eikä hänkään kaivannut sen isompaa sitoutumista. Kiimassa Sara selvästi oli ja kertoikin viesteissä sormettavansa pimppaansa miettien lauantain tapahtumia. Jännitti pirusti mennä Saran luokse, ettei vain tulisi mitään keskeytystä hänen vanhempien toimesta. Olisi ikävä selitellä miksi melkein 10 vuotta vanhempi kolli on 16 vuotiaan teinitytön luona. Sara avasi oven ja pyysi sisälle. Seurasin häntä hänen huoneeseensa, jossa tyttö olikin tietokoneella viettämässä aikaa. Vähän vaivautuneesti juteltiin kaikenlaista arkista ja Sara tuntui ujostelevan taas vähän. Istuin sängyllä ja Sara näpytteli viestejä johonkin chattiin tai kaverillensa. Oli mennyt ehkä 15 minuuttia kunnes päätin viedä asiaa eteenpäin, koska pullotus housuissa alkoi olemaan sietämätöntä.

 • Hei, tuutko tänne sängylle? Tiiäthän, et en mä tänne tullut vaan kattomaan kun sä dataat.
 • Mmh.. Joo, tiiän kyl. Sara vastasin virnuillen

Sara hyppäsi sängylle viereeni ja tarrasin hänestä kiinni ja suutelin. Teinityttö vastasi kiimaisella kielarilla takasin ja jatkettiin koskettelemaan toisiamme yhä kiihkoisammin. Puristelin Saran pehmeitä tissejä paidan läpi. Tissit olivat kyllä upeat, varsinkin noin nuorelle tytölle. Yhtäkkiä Sara pomppasi ja sanoi:

 • Hei vitsi mä melkein unohin.. Sara hihkaisi ja nappasi pöydältä kännykkänsä.
 • En muistanu taikka en oikeestaan ees halunny kertoo tästä, kun vasta tälleen kasvotusten.

Sara avasi puhelimen galleriasta videon, jonka hän oli aiemmin päivällä kuvannut koulussa. Videolla kuuluu kun Sara astelee vessakoppiin ja sulkee oven perässään ja naksauttaa lukon kiinni. Sitten kamera vähän heiluu ja selviää, että Sara tipauttaa tiukat farkkunsa kinttuihin ja istahtaa pöntölle. Sara kuvaa posliinipilluaan ja levittää jalkojaan pytyllä istuessaan. Kohta alkaa häpyhuulten välistä tippua pissatippoja ja nuo muutamat tipat muuttuvat pian yhtenäiseksi pissasuihkuksi. Vaalean keltainen pissa näyttää niin ihanalta, että kullini meinaa räjähtää housuissani. Sitten Sara tekee videolla jotain yllättävää. Tyttö työntää pienet sormensa pissasuihkuun ja kastelee koko kämmenensä. Kusisuihkun loputtua hän tekee vielä yllättävämmän jutun, nimittäin hän kääntää kameran kasvojansa kohti ja nostaa pissaisen kätensä suullensa ja nuolee sormet puhtaaksi. Video päättyy siihen, kun Sara työntää vielä sormen pilluunsa ja hieroo klitoristaan muutaman sekunnin.

 • Huhhuh, se olikin melkonen video. Wau, siis upeeta, totean. Olin aivan sanaton.
 • Joo, mä mietin sitä lauantaista pissimistä, ni se oli aika vitun kiihottavaa. Ja ku sä tykkäsit juoda sitä ja kiihotuit siitä niin helvetisti, ni mä aattelin et kokeilen kans vähä jotain..
 • No, siis, tykkäsitsä?
 • No mitä luulet? Näithän sä et mun pillu oli ihan vitun märkä ton jälkeen. Siis muutenki ku kusesta. Eikä se kusi niin pahaa ollu. Vähä semmosta kirpeetä ja ummehtunutta.
 • Oot melkonen pissatyttö. Tota oisko mun mahollista saada tota videoo, näytät niin upeelta..
 • Ehkä, katotaan nyt. Voin niin kuvitella miten sä runkkaat sun kullia ja kattelet mun pissaavaa pimppaa, Sara vastasi virnuillen.
 • No kyllähän tuota kelpaa katsoa ja voit uskoa, että mun kulliin sattuu aivan helvetisti, kun se on vaan housuissa puristuksissa.
 • Pitäskö se ottaa sit esiin? Pitäskö mun vähä tehä sille jotain? Mun pitäs kyllä käydä kohta pissimässä. Oon juonu tänää ihan helvetisti.

Tässä vaiheessa aloin ymmärtää homman nimen. Sara oli selvästi valmistellut tätä päivää ja varautunut vähän kosteampiin leikkeihin. Pöydällä oli tyhjä puolen litran vichypullo sekä litran tölkki ananasmehua.

 • Näköjään joo oot juonu. Ananastakin..? Ja mites jos käydään siellä pissalla vähän myöhemmin?
 • Mmmh, luin et ananas parantaa kusen makua ja et mällinki makua se parantaa.

En voinut enää odotella yhtään. Avasin housut ja potkin ne nilkkoihin. Kulli ponnahti esiin ja Sara nappasi siihen kiinni mitään kyselemättä tai empimättä. Märkä lupsutus alkoi kuulua, kun Sara lutkutti kyrpääni. Samaan aikaan kurotin kädelläni Saran collegepöksyille ja työnsin käden housuhin. Sara oli kontillaan vierelläni muna suussa ja minä sormetin tytön limaista pillua. Vain pari minuuttia meni, kun tunsin orgasmin lähestyvän. Otin käden pois Saran pöksyistä ja nuolin pillulimat sormistani. Nuo ihanan makuiset nektarit saivat viimeistään mällin irtoamaan ja laukesin rajusti Saran suuhun. Tuttuun tapaan Sara nieli kaiken ja nuo vielä kullinpäänkin puhtaaksi rietas hymy kasvoillaan.

Äkkiä kiirehdimme loputkin vaatteet päältämme. Heittäydyin sängylle selälleni ja Sara kipusi päälleni kuusysiin. Pullea ja pyöreä pylly asettui naamalleni, kun Sara jatkoi kyrpäni imemistä. Siihen sattui ja se oli tulipunainen, mutta nyt ei haitannut. Olin päättänyt, että tänään nussitaan niin kovaa, että lähteköön sitten vaikka nahat kyrvästä. Saran pillusta valui nesteet. Ihana, huumaava pillun haju tuoksui nenässäni, kun levitin teinipimppiä ja nuolin pitkin vedoin. Välillä lirputtelin klitorista ja sitten taas palasin latkimaan tuota ihanaa nestettä. Saran orgasmi lähestyi. Pillu supisteli ja pian Sara jännitti koko kroppansa, päästi pitkän ja voimakkaan ynähdyksen ja viimein rojahti päälleni, niin että nenäni upposi hänen pyllyvakoonsa.

 • Uijuih..se oli upeeta, Sara höpisi voipuneena.
 • Niin oli. Mut käännyppäs selälleen, niin nussitaan toi sun teinipimppi puhki. Sanoin samalla pillulimoja nieleskellen.

Sara kääntyi sängyllä selälleen minä asetuin hänen päälleen lähetyssaarnaajaan. Sara näytti kauniilta. Viaton teinityttö allani. Juuri sopivasti kurvikas. Isohkot, hieman roikkuvat tissit valahtivat hiukan kainaloita kohti ja pullea ja pehmeä häpykumpu pullistui jalkovälistä kuitenkin vain paljastaen siron pimppiviivan. Häpyhuulet olivat nätisti piilossa eikä reikä auennut juurikaan vaikka Sara levitti jalkojaan. Lanteilla oli ihanat jenkkakahvat joista oli hyvä pitää kiinni, kun painoi kyrpää pillun pohjaan asti. Ujutin tulipunaisen kullin tytön pillun huulien väliin. Märkä pimppa imaisi veitikan sisälle eikä sen suurempaa yritystä penetraatioon tarvittu. Aloitin työntelyn ensin hitaasti ja pikkuhiljaa vauhtia lisäten. Silittelin Saran pehmeää vatsaa ja välillä puristin melko kovaakin hänen ihania pehmeitä tissejään. Nännipihat oli suuret ja nännit nöpötti kovana. Välillä puristelin niitä sormin ja välillä otin ne vuorotellen suuhuni ja hampaiden väliin. Sara uikutti ja huohotti allani. Rietas litinä täytti huoneen, kun pumppasin tuota teinipillua. Välillä levitin sormillani limaa pillulta ja hieroin Saran klitorista. Melkein kunto alkoi loppumaan, eikä orkku meinannut tulla millään. Tosin kullikin alkoi olla jo melko puutunut, mutta kovana se oli pysynyt jo koko illan ajan. Sara huomasi myös, että orkun saaminen oli vaikeaa, kun oli yltäpäältä hiessä ja painoin pillua kuin en olisi sitä koskaan ennen saanut. Tosin en kyllä ollutkaan saanut mitään näin ihanaa, kuin Saran teinipimpsa. Sara alkoi ynistä allani yhe enemmän.

 • Pa-ne ko-vaa, hänen suustaan pääsi rytmikkäästi työntöjen mukaan.
 • Ruis-ku-ta sper-maa mu-hun. Mun pil-lu tar-vii sper-maa, Sara rietasteli.
 • Mä pääs-tän koh-ta pis-saa. Mä ha-luun an-taa sul-le pis-sat suu-hun. Sit sä-kin voit kus-ta mun pääl-le. Mä oon sun oma ku-si-huo-ra.

Saran tuhmat puheet sai minut laukeamaan. Spermalasti ruiskahti Saran pilluun, aivan kuten hän halusi. Puutunut kulli lupsahti tytöstä ulos ja osa spermasta lurahti lakanoille. Nyt Saran pillu näytti jo nussitulta. Pieni pimppi ei enää näyttänyt teinin sirolta viivalta vaan häpyhuulet olivat levällään ja väri oli helakan punainen. Rietas vittu Saralla oli ja hän sen itsekin tiesi.

 • Nyt kylppäriin, Sara hihkaisi ja pomppasi hikisenä sängystä.

Seurasin häntä perässä ja tiesin tasan mitä oli tapahtumassa. Asetuin heti lattialle makuulle selälleni ja Sara asettui kyykkyyn naamalleni. Pillu avonaisena ja pillulimaa ja omaa spemaani valuen hän kyykki päälläni ja odotti pissan tulevan. Tissit roikkuivat ihanasti ylläni ja nuolin pillua, enkä olisi halunnut tuosta nousta ikinä pois. Pian Saran virtsareikä aukesi ja pillusta alkoi tippua pissatippoja.

 • Nyt tulee..kusta, Sara ynähteli päälläni.
 • Kunnon pissat, suoraan sun suuhun. Vittu tää on kiihottavaa, kun saa antaa kusta sulle..

Kusisuihku roiskahti voimakkaana. Lähes väritön, ananaksen makeuttama pissa roskusi suuhuni. Saran pissa oli paljon parempaa kuin Niinan, jossa monesti olikin siiderin tai kahvin aromi. Lutkutin pissiä minkä ehdin, mutta taas sitä suihkusi niin kovaa, etten hetinyt kaikkea nielemään. Huomasi kyllä, että Sara oli juonut paljon ja hätä oli kova. Pissaa tuntui valuvan pillusta litratolkulla, tai siltä se ainakin tuntui. Runkkasin kipeää kyrpääni ja taas tunsin sperman lentävän pian.  Roiskuttelin mällit ilmaan ja Saran selälle, kun makasin lattialla suu täynnä makeaa kusta. Vielä orgasminkin jälkeen Sara lorautti vielä viimeiset suihkaukset suuhuni, jotka nautiskelin pissaa suussani purskutellen. Sara nousi päältäni ja asettui vierelleni istumaan lattialle pissalätäkköön, joka ei kaikki ollut valunut vielä viemäriin.

 • Nyt on mun vuoro olla sun pissahuora. Kuse mun päälle. Mä en oo koskaan ollu näin kiihottunu, mä haluun sun pissaa. Pissaa jooko? Anna pissaa.

Nousin itsekin lätäköstä ja tartuin jo veltostuvaan kulliini.

 • Katotaan saanko mä tulemaan. Kyllä mulla vähän hätä on ja todellakin haluun antaa sulle pissaa jos sä sitä niin haluat.

Hetken odotettuani ja pinnistettyäni kullin päästä alkoi tippoja tippua. Sara istui lattialla ja toisella kädellä räpläsi edelleen pillulimasta kiiltelevää pilluaan. Sitten se oma suihkukin aukesi. Virtsasuihku roiskusi Saran tisseille ja kaulalle. Oma pissa oli keltaista ja haisikin jonkin verran ummehtuneelle virtsalle. Sara vatkasi pilluaan ja toisella kädellä hieroi tissejään ja levitti pissaa pitkin vartaloaan. Sitten hän työnsi suunsa pissasuihkuun ja otti kulauksen kusta. Suullisen nielaistuaan pimpin vatkaamisen vauhti kiihtyi.

 • Vittu mikä kusilutka mä oon, Sara ynisi.
 • Mä oon kunnon pissaa juova huora. Pissa on hyvää, anna lisää pissaa, mä rakastan sun pissaa.

Käänsin suihkun Saran suuhun ja tyttö otti taas suullisen kusta. Tuon annoksen hän piti suussansa ja laukesi. Sara rojahti lattialle aivan poikki uupuneena.

 • Voi vittu miten ihanaa. Tykkäsiks, ku olin ihan kunnon pissahuora?
 • No tykkäsin, ihana miten sä tolleen yhtäkkiä pääsit näihin pissajuttuihin.
 • Ite sä mut hei houkuttelit. Mut aivan vitun kiihottavaa ja ihan vitunmoinen orkku. Jatketaanhan me vielä pissasessioita? Ei oo niin kivaa maistella omaa kusta, kun sulta saa tommosta namia. Tosin aika kirpeetä oli toi sun pissa.
 • Jatketaan todellakin. Oma pikku kusihuora…

Yksi kommentti viestissä: “Sara ja uudet leikit”

 1. Pissiz says:

  Sulla vaan tarinat paranee. Kunnon rietastelua, näin sitä pitää.

Kommentoi

top