search
top

Päivin puistoraiskaus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (57 votes, average: 2.63 out of 5)
Loading...

Päivi oli juonut laskujeni mukaan vain pari siideriä, mutta juomaan sujauttamani tyrmäystipat vaikuttivat nopeasti. Istuin viereisessä pöydässä ja tarkkailin tilannetta. Ihailin 19-vuotiaan tytön avokaulaisesta topista pilkistäviä rintoja ja kullini seisoi kovana ajatuksesta, että pääsisin pian kourimaan nitä. Olin himoinnut naapurin ihanaa isotissistä narttua jo pidempään.

“Mä meen käymään tossa ulkona nopeesti”, kuulin Päivin sanovan. Baaripöytään jäivät poikakaveri ja pari opiskelukaveria. Päivi ehti tuskin ovelle, kun sen silmät alkoivat pyöriä. Onneksi sain tartuttua olkapäästä niin, ettei hän kaatunut lattialle. Kukaan ei kiinnittänyt huomiota humalaiseen tyttöön yökerhon ovella puolen yön jälkeen.

“Ootsä okei? Mä autan sua”, kuiskasin Päivin korvaan.

“Kiitti, mulla on vähän paha olo…”

Tuin Päiviä kainaloiden alta ja vein hänet autolleni, jonka olin pysäköinyt yökerhon taakse. Päivi oli jo tajuton, kun työnsin hänet auton takapenkille. Ajoin rauhalisesti pois miettien mitä kaikkea irstasta pääsisin sammuneen tytön kropan kanssa tekemään.

Puistossa ei ollut porukkaa, pysäköin lehmusten alle piiloon ja aloin tutkia Päiviä. Tyttö oli kokonaan tajuton. Sillä oli päällään punainen avokaulainen toppi, lyhyt hame vakosametista, niiden alla mustat sukkahousut. Leikkasin ensin sukkahousut ja topin puukolla halki ja kiskoin hameen pois. Niiden alla oli valkoiset pitsipöksyt ja push-up -rintsikat, jotka nostivat Päivin muhkeat tissit pystyyn. Navassa oli lävistys, mutta vaaatteiden alta ei paljastunut tatuointeja. Päivi makasi edelleen tajuttomana, saatoin tehdä hänelle mitä halusin. Nuuhkin pilluntuoksuisia pikkareita, ne ottaisin muistoksi. Käänsin hänet vatsalleen ja sormeilin vähän peppureikää. Ryppyinen sulkijalihas suipisteli, kun työnsin etusormea reikään. Se tulisi venymään käytössäni kunnolla. Pillu oli karvainen, vaikka vähän siistitty. Se ei haitannut.

Otin kännykällä kuvaa Päivin tisseistä ja pillusta ja vähän videokuvaa, kun työntelin kahta sormea tytön persereikään. Näistä saisi netissä runkkareilta hyviä kommentteja. Läiskyttelin kyrpääni tytön naamaan ja otin siitäkin pari kuvaa, kun kulli oli hänen huuliensa välissä. Harmitti hieman, etten saanut tajutonta tyttöä imemään, mutta kullin työnteleminen nieluun tuntui sekin hyvältä. Pidin kiharasta tukkapehkosta kiinni ja huljuttelin kalua suussa. Suusta työnsin kullin perseeseen. Ilman liukkaria se ei meinannut luistaa sisään, mutta onneksi tyttö oli rentona ja minulla kalu kivikovana. Päivin tiukka perse tuntui taivaalliselta, kuivana lykkiminen antoi siihen vielä lisäkitkaa. Jouduin käyttämään voimaa, että sain ison kullini survottua pohjaan asti. Tyttö oli takapenkillä vatsallaan perse pystyssä, puristin muhkeita pallopakaroita molemmin käsin. Asento oli hieman hankala ahtaassa tilassa, ja jouduin olemaan hieman kyljellään, joten minulle ei avautunut aivan paras näköala ihailemaan Päivin runsasta, mutta kiinteätä persettä. Sormeilin samalla pillua ja nyhdin siitä karvoja. Minua on aina kiihottanut anaalipanoissa naisen tyhjä vittu, samalla kun kyrpä on silti naisen sisällä.

Kaluni alkoi sykkiä räjähdyspisteessä ja pian oli edessä vaikea valinta: mihin laskea lastit. Pilluun laukeaminen kiihotti, koska silloin oli aina mahdollisuus siementää narttu raskaaksi. Toisaalta laukeaminen oli niin lähellä, että halusin jo laueta Päivin suoleen. Kolmas vaihtoehto vei voiton ja työnsin kullini Päivin suuhun. Tytön suu ei edelleenkään imenyt, joten jouduin runkkaamaan lastit sinne samalla kun pidin toisella kädellä suuta auki. Irstaasti laskin kunnon spermalastit suuhun ja suuri osa roiskui kasvoillekin. Otin siitäkin kuvan.

Laukeamisen jälkeen rojahdin Päivin päälle. Irstailusta väsähtäneenä levähdin hetken, mutta kullini alkoi seisoa jo hetken kuluttua uudestaan. Varmistin, että tyttö ei heräisi heti uudestaan piikittämällä vahvaa unilääkettä. Seuraavaksi raiskasin pillun. Pitihän sekin reikä kokeilla, vaikka tykkäsinkin naisen perseestä enemmän. Nussin sinne kylkiasennossa, tytön pää retkotti jossain kuskinpenkin alla. Kourin pulleita tissejä, purin niitä kunnes maistoin veren maun suussa. Laukesin kuivaan pilluun, vähän harmitti että suurin osa oli mennyt suuhun, mutta pilluunkin riitti spermaa. Mietin, käyttikö Päivi ehkäisyä.

Toisen laukeamisen jälkeen olin jo aivan puhki. Otin vielä parit kuvat ja kiskoin tytön elottoman ruumiin ulos takaovesta. Puistossa ei näkynyt edelleenkään ketään. Kello oli jotain vähän vaille valomerkkiä. Päivin kaverit varmaan jo ihmettelivät. Raahasin tytön ruumiin nurmikolle ja jätin sinne. Päivi makasi vatsallaan tajuttomana, perse pystyssä ja naama mullassa koirankusetuspolun varrella.

Istuin autossa hetken, ja jo pian Päivin ympärille kertyi porukkaa, nuoria parikymppisiä miehiä. Unilääke näytti vielä vaikuttavan. Minun olisi pitänyt ajaa pois, mutta alkoi kiinnostaa, kun porukka alkoi kouria Päivin alastonta vartaloa. Ensimmäinen mies otti kalunsa esiin ja polvistui Päivin päälle. Muut ympärillä runkkasivat isoja kyrpiään ja odottivat vuoroaan. Niillä on tietenkin älypuhelimet mukana, ja ne räpsivät kuvia tytön alastomasta vartalosta. Jokainen vuorollaan pani Päiviä, mutta en siitä kulmasta nähnyt mihin reikään. Varmasti niille kelpasivat molemmat reijät Päivin alapäässä. Tyttöä käännettiin välillä selälleen, välillä vatsalleen. Sen eloton kroppa hankasi maata vasten, kun miehet raiskasivat joka kulmasta. Jokainen laukesi vuorollaan. Jos Päivi ei käyttänyt ehkäisyä, niin nyt saattaisi olla pian pullat uunissa raiskaajilleen. Sukupuolitautikaan ei ollut mahdoton vaihtoehto.

Seurasin tapahtumia kyrpä kovana. Miehet poistuivat naureskelleen saatuaan pallit tyhjennettyä nuoreen narttuun.

Aioin mennä katsomaan, mihin kuntoon he olivat Päivin jättäneet, mutta pian tuli paikalle toinen porukka. Nämä olivat puiston vakideekuja. Partaiset puliukot näytivät siltä, että eivät varmaan olleet saaneet pillua vuosikymmeniin. Tietenkään tällaista tilannetta ei voinut jättää käyttämättä. Ukko työnsi pesämättömän kullinsa Päivin reikään ja alkoi ähisten nussia tyttöä. Se suuteli Päivin suuta turvallaan, josta puuttui hampaita, ja jolla oli juotu kiljua ja lasolia vuosien ajan ilman hampaiden pesua. Tässä vaiheessa Päivi alkoi heräillä, mutta oli liaan tokkurassa noustakseen pystyyn. Kuulin, kuinka tyttö valitti ukon alla. Toinen ukko nousi pukille. Se ei kuunnellut nartun vikinää, vaan antoi kunnon avarin. Muristen se raiskasi tytön reikiä. Ukko krakoi suustaan kunnon räät ja sylkäisi vasten tytön kasvoja. Päivi nostettiin puistonpenkkiä vasten, niin että tytön perse oli pystyssä nussimista varten. Kaksi muuta pitelivät tyttöä paikallaan, kun kolmas nussi takaapäin.

Kun ukot olivat saaneet hommansa päätökseen, Päivin eloton ruumis kiskottiin puskaan. Odotin kymmenisen minuuttia, ennen kuin uskalsin liikkua autosta ja mennä katsomaan. Pusikossa haisi kusi, koirien ja humalaisten. Päivi makasi siellä vatsallaan perse pystyssä, jalat levällään inisten, naama kurassa ja omassa oksennuksessa. Otin kameran esiin ja kuvasin näyn. Puiston roskis oli kumottu hänen päälleen ja sieltä oli tungettu reikiiin kaikenlaista roskaa. Persereijässä oli tyhjä cokispullo. Se oli tungettu reikään pohja edellä, siihen oli täytynyt käyttää voimaa, kenties potkaista se kengänkannalla sisään. Pillussa oli sekalaista saastaa: sieltä pilkisti ainakin makkarankuoret ja jäätelöpaperi. Sinne oli varmaan juntattu pulloa hyväksi käyttäen koko roskakorin sisältö. Käänsin Päivin selälleen. Rinnat oli purtu verille ja koko kroppa oli verinaarmuilla, kun häntä oli raahattu pitkin puiston sorapolkua. Tytön ruumis oli niin saastainen, ettei tehnyt enää mieli panna, mutta avasin Päivin suun ja vielä hyvästiksi runkkasin lastit avoimeen nieluun.

10 kommenttia viestissä: “Päivin puistoraiskaus”

 1. Pinsku says:

  Ihana! Loppu vaan meni vähän yli… jatkoa odottelen, vähän yksityiskohtaisempaa

 2. Oskar Dirlewanger says:

  Hyväksyn tämän.

 3. N25 says:

  Oli hyvä,mutta loppu meni yli

 4. Jussi says:

  Sikamaista tarinaa tässä. En pitänyt ollenkaan!!!

 5. Aisaakeli says:

  ai hitto että oli kiihottava tarina! tuli ehdottomasti uus lemppari tästä yksinäisiin hetkiin.

  – narttu 21v

 6. Louisa says:

  Ihana. Hieman hidastempoisempi kerronta olisi antanut enemmän aikaa nauttia, mutta rohkea tarina.

 7. Pahis says:

  Palautetta ja vihapostia saa laittaa pervorunkkari@hotmail.com. Teinityttönä esiintyvät sissyt, älkää vittu jaksako.

 8. xoxo says:

  Kiitoskiitoskiitos! Aivan mahtava. Onko novellisiin mtn yhteyttä saada? Täällä ite 19v likka ja todellakin rakastin novellia. Tarpeeks väkivaltasia on vaikeeta löytää suomeks 🙂

 9. fr11kk1 says:

  Tarina oli ihan hyvä joukkoraiskaukseen asti, mutta olisi pitänyt lopettaa siihen. Puliukot ja muu totaalisen turha väkivalta eivät kiinnosta. Ja kun alettiin puhua Päivin “ruumiista” eikä “vartalosta” niin meni maku vielä pahemmin, ruumis tarkoittaa yleensä kuollutta.

 10. Huhhuh says:

  Kiihotun yleensä raiskaustarinoista, mutta tämä oli oikeasti tosi järkyttävä eikä enää tehnyt mieli.

Kommentoi

top