search
top

Paluulento

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (52 votes, average: 3.02 out of 5)
Loading...

Phuketin lento oli kolme tuntia myöhässä. Loma oli silti ollut ihana ja rentouttava. Viikko oli riittänyt karistamaan räntäsateet, varhaiset joululaulut ja kuivakakkumyyjäiset hetkeksi mielestä, vaikka yleensä sanottiin, ettei Thaikkuihin kannata viikon takia matkustaa. Kannatti, tuumimme yhdessä mieheni Jonin kanssa ja kilistimme viimeiset reissumaljat ennen lentoa. ”Tulipa saatua aurinkoenergiaa talven tarpeiksi”, myhäilin tyytyväisenä. ”Ja aivan kivasti tuli pantuakin…yhdessä”, Joni virnisti. Purskahdimme molemmat nauruun. Kieltämättä seksi oli luistanut pitkästä aikaa.

 

Kausi oli juuri alkanut. Me taisimme olla ensimmäinen erä, joka oli lennätetty Phuketiin. Koska suurin osa porukasta viipyi sen kaksi viikkoa, oli palaajia vain kourallinen. Niin naurettava määrä, että piti pyöritellä oikein silmiä boardingissa. Kolme lapsiperhettä, muutamia liikemiehiä ja yksi isompi, noin parikymppisistä miehistä – tai minun mittapuulla pojista – koostuva lievässä juhlahumussa oleva seurue odottelivat nousulupaa.

 

Kone oli valtava kolmirivinen Airbus, ilmojen metallilehmä. Solahdimme sinne kuin telkät avaruuteen. Sen verran erikoinen oli tilanne, että lentoemännätkin kehottivat valitsemaan vapaasti paikat ekonomiluokasta. Kun lapsiperheet asettuivat eteen, me halusimme turvata rauhalliset unet ja siirryimme melko perälle konetta. Nousu oli niin samettinen, kuin isolla koneella voi vaan olla.

 

Selasin puhelimesta lentotilassa lomakuvat läpi. Niitä oli taas kertynyt miltei sata. Poistin ne hirveimmät, jossa poseerasin naama ravun punaisena. Poistin myös sen, minkä Joni oli ottanut eräänä iltana muutaman Singhan jälkeen. Makasin bungalowin vuoteella jalat levällään ja kädet pitkissä, avonaisissa hiuksissani. Olin alasti ja raukea. Sperma valui häpyvaosta lakanoille. Ei mitään riskiä, että tämä päätyisi vieraiden silmille jossakin pilvipalvelussa. Toisaalta, näytin mielestäni varsin hyvältä. Olin vetänyt vatsaa sisään ja muutama ylimääräinen kilo oli ”kadonnut”. Vastaavasti rinnat pysyttelivät tukematta koholla, hieman ne olivat levenneet. Nännit olivat kuvaushetkellä yhä jäykkinä, Jonin suun herättäminä.

 

Lentoemännät kierrättivät tarjoilukärryt pariin kertaan – otin itse punaviinin ja Joni kiskaisi oluttölkin unilääkkeeksi. Niin taisi jokunen muukin tehdä, sillä koneeseen laskeutui hiljaisuus. Paluuta juhlivan poikaporukan into oli katkennut. Moottoreiden vaimeat huminat ja matala kuorsaus jäivät taustalle. Käytävän siniset merkkivalot loihtivat epätodellista tunnelmaa hämäryyden keskelle. Ilta oli taittunut yöksi. Joni hapuili vilttiä ylleen ja sanoi kiskaisevansa muutaman tunnin tirsat. Minä kävin sen verran kierroksilla, ettei nukkumisesta tulisi vielä mitään.

 

Piipahdin vessassa huuhtomassa kevyen meikin ja hien kasvoiltani. Sen verran oli nihkeä olo, että pissaamisen jälkeen pidin hametta korvilla ja lasketin käsisuihkulla haarukkaan viilennystä. Suihkusta tohotti vettä kevyellä paineella, mutta sekin riitti herättämään paikat, jotka oli vapautettu viikon aikana arjen kahleista. Häntäluun alla oikein tärisi, kun tuntemukset liikkuivat pitkin vartaloa. Mietin jo, että pitäisikö pyöräyttää kahden sormen liikkeen pari kertaa pimpsan päältä, mutta tyydyin kuivaamaan helteisen turppaan käsipaperilla.

 

Palatessani laskin päässäni loputtomia, tyhjiä rivejä. Sinisten penkkien katsomot olivat aavemaiset, kun jokaisen penkin eteen oli laskeutunut pieni näyttöruutu, joka piirsi lentoreittiä. Aivan kuin matkustajat olisivat vain poksahtaneet pois, muuttuneet kaasuksi. Olin varmaan katsellut liikaa lentoturmatutkintoja.

 

Tutut khakinvihreät shortsit putkahtivat esille, kun olin jo kävellä rivin ohi. Joni oli vetänyt sinisen viltin ylävartalonsa päälle ja torkkui sen alla, pelkkä hiustupsu pilkottaen. Oluen tuoksuun sekoittui deodorantin raikas tuulahdus. Pitkät jalat retkottivat puoliksi penkeillä, puoliksi lattialla. Istahdin rivin reunimmaiselle penkille ja katselin nukkuvaa miestäni. Pieni punaviinipullo lämmitti vatsakalvolla ja muutti oloa rennommaksi. Joni oli potkaissut lenkkarinsa kai penkkien alle, koska tummuuden keskeltä näkyi varpaita. Aavistus kenkien kirpeää hienhajua leijaili ilmassa.

 

Lentoemäntä käveli ohitseni, hymyili ja nielaisi raskaan haukotuksen. Edessä olisi vielä kahdeksan tunnin istunto.

 

Kosketin Jonin säärtä. Siihen oli tarttunut aurinkomaan valoa ja lämpöä. Karvat tuntuivat ohuilta nukalta. Silittelin jalkaa ja nilkkaa, sitten varpaita. Joni säpsähti vilttinsä alla, mutta pysyi paikoillaan. Naurahdin hiljaisesti ja kuljetin sormenpäitäni jalkaterällä ja varpailla. Isovarvas oli pehmeä kuin terska. Kihelmöinti sisässäni kasvoi ja aloin olla jännittynyt. Kumarruin sen verran, että saatoin suudella mieheni polvea. Siinä maistui hotellin vieras saippua. Viltti liikahteli hämärässä sen verran, että tiesin mieheni heränneen. Hänen hengitys alkoi liikuttaa villakangasta.

 

Hyräilin ja suutelin jäntevää pohjetta. Liikuin vieläkin alemmaksi ja annoin huulieni koskettaa varvasta. Kun mitään reaktioita ei tapahtunut, avasin suuni ja upotin hellästi hampaani isovarpaaseen. Joni nytkähti kuin sähköiskun saaneena. Se huvitti ja kiihotti. ”Onpas herra herkillä”, kähisin ja palasin penkeille. Mutta vain päästäen käteni hänen shortseillaan. Tunsin lämmön valtaavan pikkuhousut ja nesteiden lähtevän kiertoon. Penis oli housuissa jo jonkinlaisessa valmiustilassa. Se oli raskas ja lämmin. Kokeilin sen muotoja tyvestä kärkeen, puristin vähäsen ja panin tyytyväisenä merkille, että Joni oli todella kiihottunut. Harvoin hänen kalunsa paisui noin jänteväksi.

 

Olin ladattu täyteen kiimaa ja viimeisilleen viritetty, loma oli tyhjentänyt kaiken stressin pois.

 

Tartuin Jonin velttona roikkuvaan käteen ja lähetin sen pyhälle vaellukselle keholleni. Ensimmäisenä liikuttelin sormia pitkin kasvojani, huuliani. Joni oli ottanut sormuksen pois. Niin minäkin, koska helle oli turvonnut koko kehoa inhottavasti. Maistoin etusormen hivenen karvasta makua ja ohjasin käden rinnalleni. Joni ei tarvinnut mitään erityisiä merkkejä, että hän osasi puristella päärynääni. Nännit olivat olleet valmiit jo pitkään: ne nöpöttivät topin läpi lujina vaahtokarkkeina. Mieheni kopeloi rintoja halukkaasti, puristeli ja vatkasi. Huokailin ja tunsin tarttuvani penkkiin kiinni. Tilanteen julkeus kutitti lisää navan alta.

 

”Odota”, kuiskasin ja nitkuttelin hameeni alta läpimärät pikkuhousut pois. Mieheni huokaisi ja haparoi vatsallani, eksyi reisille ja lopulta löysi niiden väliin. Pimpsani tykytti sydämenlyöntien tahtiin. Sormet piirsivät reitit vaaleanruskeille karvoilleni ja päätyivät häpyhuulten kostealle saumalle. Minusta tuntui, että huulet avautuivat ja sulkeutuivat siellä vaistomaisesti kuin kalan suu. Muutama taidokas liike häpykummulla ja aloin olla täysin myyty. Käsi teki pitkää liikettä koko huulten mitalta, kävi vaon reunalle ja valui peräaukkoa kohti. ”Kosketa ylempää”, neuvoin ja ranteesta pidellen vein pitkät sormet turvonneelle klitorikselle. Joni haki paikkaa kauan, ennen kun alkoi painella. ”Tee niin kuin aina”, kuiskasin ja pyöräytin ranteella malliksi, niin että sormi kieräytteli kahdeksikkoa nauruherneellä. ”Näin”.

 

Kun aloin saada tuntoja oikeasta paikasta. Olin valmis avaamaan Jonin shortsien vetoketjun. Hiljaisessa koneessa nariseva ääni vaikutti atomipommilta. Upotin kasvoni sepalukselle ja nuuhkin puhtaiden alushousujen tuoksua. Kankaan alta naisen vaisto oli kuitenkin erottavinaan munan ihanan ja kutsuvan aromin. Mieto se silti oli.

 

Hieroin poskeani kalumuhkuraa vasten, kun Joni vaivasi klittaani ”Katotaan mitä täällä on”, supisin ja vedin boksereita sen verran alaspäin, että kyrpä ponnahti ylös. Ihan tarkkaan en kaikkea nähnyt yön tummuudessa, mutta tunsin kangen jäntevyyden ja lujuuden. ”Onpa se ihana…kova”, mutisin tuntien paksut verisuonet ympärillä ja paljaana siintävän terskan. Nuolaisin vartta, sen suolaista pintaa. Maussa oli outoa, loman tuomaa lumousta. Ehkä meren makua. Joka tapauksessa Joni räpläsi pimpsaani taivaallisesti, yritti ujuttaa sormeaan hiukan sisään. Liikuin sen verran, että reiteni pääsivät paremmin avautumaan.

 

Sitten kumarruin ottamaan peniksen suuhuni. Liu’utin hitaasti syljen kostuttamat huuleni esinahan reunalle ja ompeleelle, tunnustellen koko ajan peniksen muotoja ja lujuutta. Joni ähkäisi ja kaivautui sisääni pyöräyttäen sormellaan. Ynähdellen pitelin penistä suussani, kiersin huulillani sitä kuin korkkiruuvi ja palautin esinahan ylös. Jonin jalat liikahtelivat penkeissä. Kokeilin hellästi hampaillani nahan paksua reunaa, työnsin sen huulillani taakse ja tarkkailin mieheni reaktioita. Kutittelin aivan kieleni kärjellä terskan reikää, virtsaputkea. Se maistui aavistuksen happamalle. Ristipäässä oli makumuisto edellisestä siemensyöksystä tai edellisestä pissauksesta. Rullailin ja mittailin jylhää kalua toisella kädellä, vein sormet aivan hujopin juureen ja kohtasin lyhyen karvasängen. Pallit Joni oli ajellut ilmeisesti hotellilla aivan karvattomiksi. ”Onpas nää täynnä”, mutisin sametinpehmeitä ja täysiä, hyllyviä kivespusseja kosketellen.

 

Lentoemäntä käveli käytävän puoleen väliin ja pysähtyi. Nousin puoliksi makaavasta asennosta ja pidätin hengitystäni. Kone liikkui tasaisesti, kuin kiskoilla. Nainen kääntyi ja palasi koneen toiseen päähän kireää takapuoltaan keinuttaen.

 

Jatkoin Jonin elimen verkkaista hyväilyä kädelläni. Kumarruin nuolemaan kiveksiä, ensin kielen kärjellä, sitten painaen koko kielen pusseja vasten. Mies nousi penkistä ja ähisi tuskaisena. ”Älä unohda sormia”, toruin ja ihana hedelmäpeli alkoi uudelleen valuvalla vaollani. Otin Jonin toisen kiveksen suuhuni, imin sitä kevyesti, siirtyen sitten toiseen ja lopulta pussien nahkasaumaan, siemenompeleeseen. Kun sitä käytti polkuna ja vei kieltä alaspäin kohti välilihaa, sai miehen totisesti värisemään penkissä. Iho muuttui alhaalla tunkkaiseksi, hien karhentamaksi.

 

Kone otti lisää korkeutta, ilmanpaine suhisi korvissa. Olimme kai jossain vuoristoisen Pakistanin yllä.

 

Yhtäkkiä Jonin kädet tekivät jotain odottamatonta. Kun pikkusormi jäi kujeilemaan häpyhuulille, karkasi peukalo välipohjan toiselle kantille, pyllyreiälle. Olin laukaista ihmetykseni ääneen, mutta Jonin vapaa käsi hipaisi merkiksi niskaani. Keskitin huomioni uudelleen kaluun, saaden samalla kahden sormen stimulointia. En ollut pitänyt koskaan peppujutuista, mutta sormen kiehnäys peppureiällä sai jostain syystä pimpsanikin sykähtelemään eri tavalla. Vai johtuiko se sitten jännittävästä tilanteesta ja paljastumisen vaarasta.

 

Vedin esinahan täysin ylös ja livoin kalun kärkeä, rullamaista päätä. Käytin kieltäni nahkatupen sisässä kiusaten ja tunsin piilopaikasta erilaisen makeuden. Tiesin Jonin rakastavan tuota temppua. Lypsin aivan terskan takaa todella lujaa, kiristin veret nuppiin ja jatkoin kalun hellimistä nahkatötterön sisältä. Sieltä livahteli pieniä touhutippoja, jotka vangitsin itselleni pyörittelemällä kieltäni esinahan sisässä, herkkää terskalihaa vasten. Joni vapisi niin, että viltti oli pudota yltä. Vaikka koneessa oli jo viileää, pysyivät paikat taatusti kuumina. Itse aloin olla sulaa voita sormitansseissa, jotka lähestyivät huipennusta.

 

Tein käsistäni kalun ympärille tunnelin ja aloin pyörittää esinahkaa rytmikkäästi, samalla imeä lutkuttaen suippoa terskaa. Jonin vapaa käsi silitteli niskatukkaani, haroi sormet vaaleisiin hiuksiini ja puristi omistavasti. Sitten se poimi paidan sisässä heiluvan tissini kuppiinsa ja rutisti sen kuin unilelun. Aloin olla jo täysin kypsä. Kun pikkusormi soitteli plektramaisesti kieltäni ja peukalo painui puolittain anukseeni, rupesin tulemaan urahdellen, leukapielet hellinä ja silmät kosteina. Valuin tahmeaa mahlaa noroina Airbusin penkille.

 

Jonin penis sykähteli suussani maistuen suolalle ja saippualle. Tiesin sen lähestyvän orgasmia, mutta en hellittänyt vaativaa lutkutustani, vaikka terska laajeni ja supisteli vuorotellen. Kun kalun pää oli poskessani, se nykäisi kerran. Latausliike, ajattelin. Ehdin tehdä huulillani yhden jäätelöä ahmivan liikkeen, kun lämmin purkaus siemennestettä läikähti suuhuni. Nielaisin sen nopeasti, sillä toinen lusikallinen lensi kitalakeen ja lisää makeaa nektariinia purskahteli täpötäysistä pusseista ehtymättömästi. Jonin orgasmi oli tornado, joka voimistui sykäys sykäykseltä. Kai minä olin sitten siinä myrskyn silmässä ja nielin suun täydeltä maukasta, paksua spermaa.

 

Viimeiset pisarat valuivat suusta leualle ja paidalle, kun nousin istumaan. Penkki tuntui pakaroiden alla kostealta. Orgasmin miellyttävät jälkiaallot tuntuivat yhä ja prolaktinen hormoniryöppy veti kehon tyytyväiseksi. Kun sain nielaistua raskaan lastin kurkustani, nojasin raukeana penkkiin. Näytöllä koneen animaatiokuva liikkui Qandaharin päällä. ”Olipas se kielletyn herkullista”, kuiskasin ja löysin vielä sormitunnustelulla tipan spermaa leuastani. Liike kuoli kesken, kun huomasin penkin alta kurkistavan valkoisten tennareiden sijaan valtavat punaiset urheilukengät. Sydän jätti lyönnin välistä ja muljahti ripustuksissaan.

 

”Kiitos vaan. Se tuli kyllä tarpeeseen”, sanoi vieras ääni vierestäni. ”Oikein häpi ending”.

 

Auoin suutani saamatta kirjaimia ulos sieltä, kun täysin tuntematon mies kuoriutui viltin alta. Hänessä ja Jonissa ei ollut muuta samanlaista, kuin shortsit. Mies oli nuorempi, siitä poikaporukasta. Tukka oli lähes samanvärinen kuin Jonilla, mutta sojotti takussa joka ilmansuuntaan. Uneliaat silmät kiilsivät sinisinä, tarkastelivat minua kiireestä kantapäähän. Kundi oli melko pitkä ja lihaksikas, kasvoilla pysytteli leveä hymy. ”Ihan paras herätys krapulaan”, hän venytteli ja katseli sormeaan, joka oli äsken ollut kolmevitosen vieraan rouvan pimpsassa ja peräreiässä. ”A-anteeksi”, kakistelin tyhjänä ja liukenin penkkiriviltä niin nopeasti kun saatoin.

 

Kurkku tuntui kuroutuvan umpeen ja kaikki ilma loppuvan, kun harhailin merkkivaloja seuraten muutaman rivin verran eteenpäin. Joni nukkui penkissään kangistuneessa muumioasennossa, viltti sylissään. Hän havahtui ja maiskutti, kun ilmestyin viereen. ”Sullahan kesti”, hän totesi väsyneesti ja alkoi pilkkiä välittömästi uudelleen. ”Peräpäässä oli vähän häikkää”, totesin ja muistin samalla hetkellä jotain. Pikkuhousuni olivat jääneet nuorukaisen rivistölle. Sen lisäksi, että hän oli saanut laukaista täydet latinkinsa kurkkuuni, oli hän päässyt myös räpläämään tohotintani. Voi saatana, ajattelin hämmentyneenä. Todellinen kymppikerhon erehdys!

 

”Anteeksi?” Kauniskasvoinen lentoemonen koputti olkapäätäni ja hymyili opetetusti. ”Haluaisitteko vielä jotain suuhunpantavaa? Tai kenties jotain lämmintä…kahvia?” Sydämeni läpätti yhtä väärillä kiskoilla. ”Kiitos, mutta taisin saada jo…pillistä kuumaa”, sanoin lakonisesti, nielaisten lopun. Hän tuijotti kummasti, nyökkäsi ja siirtyi eteenpäin. Kotiinpaluusta tulisi pitkä…

 

 

 

2 kommenttia viestissä: “Paluulento”

 1. Asterix says:

  Veikeä !..,
  ja ihanan halukas 35v Rouva,
  joka tuskin olisi jättänyt hommaa kesken?
  Waik olisi ”erheensä” huomannut vähän
  aiemminkin 🙂

 2. Pissiz says:

  Taidokkaasti kirjoitettu, kiihottava, hauska, kuten tarinasi aina!

Kommentoi

top