search
top

Siskon kanssa kalastusretkellä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (61 votes, average: 2.98 out of 5)
Loading...

Käyn paljon kalassa, isosiskoni lähtee kalaan silloin tällöin veneeseen mukaani. Minusta on mukavaa kun aurinkoisina kuumina päivinä siskoni laittaa kalaan usein bikinit päälle. Yleensä sisko on tarkka kenen seurassa hän on bikineissä, mutta minun seurassa häntä ei tunnu haittaavan vaan, aivan kuin hän laittaisi minua kiusoitellakseen bikinit päälle. Siinä on useampana kalastusreissuna keskittyminen kalastukseen herpaantunut, kun on tullut aurinkolasien takaa tirkisteltyä siskon tissejä. Ei ne kovin isot ole varmaan B kupin, mutta kyllä niitä kelpaa katsella. En tiedä onko siskoni koskaan huomannut mitään, mutta monesti on kalassa kaluni seissyt.

Nyt suunnittelimme ensimmäistä kertaa kalareissua jossa yöpyisimme jossain saaressa teltassa. Keksin heti hyvän saaren joka oli mukavan pieni ja sillä saarella ei ollut mökkejäkään, saisimme siis varmasti olla rauhassa. Siskonkin mielestä ajatus autiossa pienessä saaressa tuntui kiinnostavalta.
Tuntui siltä, että siskokin halusi varmistaa että saamme olla kahden.

Eräänä päivänä sitten lähdimme siskon kanssa kalaan. Sää oli tukalan kuuma ja sisko laittoi bikinit päälleen ja minä lähdin pelkissä shortseissa. Lähdimme moottoriveneellä vauhdilla rannasta ja oi sitä näkyä kun katselin kuinka siskoni tissit pomppivat vallattomina bikineissä aallokon tärisyttäessä venettä kovassa vauhdissa. Ajoimme ensimmäiselle kalapaikalle ja sisko lisäsi aurinkorasvaa iholleen. Oi kuinka nuo rasvatut tissit kiilsivät auringossa. Sisko pyysi minua laittamaan aurinkorasvaa selkään. Rasvasin siskon selän ja tunsin kaluni kiihottuvan. Sisko ei sanonut mitään hymyili vaan, mutta huomasin kuinka hän sen jälkeen katseli pullistelevia shortsejani vähän väliä. Kalastelimme pitkälle iltaan ja laitoimme pieneen autioon saareen teltan pystyyn. Kello oli jo paljon ja minä menin ensin telttaan ja menin boksereissa makuupussiin. Sisko meni vielä käymään puskapissillä ja tuli sitten telttaan. Sisko luuli, että minä jo nukun ja alkoi vaihtamaan/keventämään vaatetusta. Olin kuitenkin vielä hereillä ja sisko ei sitä huomannut. Sisko oli selkä minuun päin. Sisko oli pulahtanut vielä järvessäkin ja vaihtoi märät bikinit rintaliiveihin ja toppiin. Siskoa katsellessa tunsin kuinka kaluni jälleen kovettui. Telttamme oli melko pieni ja ahdas. Sisko kömpi omalle makuupussilleen ja horjahti vahingossa minun päälleni. Sisko tunsi kädellään kovan kaluni. Taidat tykätä mun tisseistä kovasti, kun pitkin päivää näin että sulla seisoo vähän väliä sisko sanoi ja hymyili leveästi. Tilaisuuteni oli koittanut, ehdotin siskolle seksiä ja hän suostui heti. Sisko työnsi käden housuihini ja puristeli kaluani tunnustellen sen kovuutta ja kokoa. Sullehan on kasvanu kunnon kalu sisko sanoi. Luulen, että kalusi sopii täydellisesti pilluuni.

Sisko otti bokserini pois ja 15cm kaluni pääsi kunnolla valloilleen. Sisko nuoli halukkaasti kalusta valuvat touhutipat ja kaivoi repustaan kondomit. Sisko oli selvästi varautunut tällaiseen. Sisko rullasi kokenein ottein kondomin kaluuni. Sisko otti paidan ja rintaliivit pois päältään ja sanoi nyt pannaan veliseni. Siinä ne nyt oli suoraan edessäni siskoni tissit ilman rihmankiertämää. Tästä minä olin haaveillut mielessäni monta kertaa. Siskon nännit nöpöttivät terhakkaina. Hyväilin siskon tissejä ja imeskelin siskon nännejä. Sisko tuntui tykkäävän ja pillu kostui edelleen. Työnsin käden siskon housuihin ja tunsin hänen olevan valmis. Otin siskolta housut pois ja sieltä paljastui ajeltu pillu. Työnsin kovan kaluni hitaasti syvälle sisään ja siskoni voihkaisi. Aloitin hitailla työnnöillä ja lisäsin vauhtia pikkuhiljaa. Ovulaatiosta nautiskeleva siskoni oli heti nautintonsa aallonharjalla.

Vauhti kiihtyi ja sisko voihki ja tunsin, että laukeaminen alkaa olla lähellä. Herkkä kaluni ei tulisi kestämään kovin kauaa siskon tiukkaa pillua. Ja olihan tämä eka kertani kun saan pillua. Siskokin kiihottui entisestään, kun kerroin olevani vielä neitsyt. Kalastusreissuamme varten olin runkkaamatta varmuuden vuoksi kaksi viikkoa, jotta saisin varmasti kunnon mällit aikaan. Kun laukeaminen koitti tunsin valtavaa painetta. Kaluni sykki kerta toisensa jälkeen vailla loppua. Ja kyllä sitä ihanaa elämän eliksiiriä eli spermaa tuli. Kondomi tuli täyteen ja vielä jäi siskon tisseillekkin pari ruiskausta. Sisko otti spermaa täynnä hyllyvän kondomin ja tyhjensi kondomin rinnoilleen.

Sisko oli yltäpäätä spermassani. Menimme järveen peseytymään ja sen jälkeen menimme takaisin telttaan. Sisko puki vaatteet päälleen ja antoi minulle pusun ja kuiskasi korvaani. Se oli ihanaa, otetaan joskus uusiksi. Kömmimme makuupusseihin onnellisina ja tyytyväisinä.

Aamulla heräsin siihen kun sisko hyväili kaluani. Sisko halusi ottaa minulta vielä suihin ennen kotiin lähtöä. Sisko imi ja nuoli kaluani ja sai minut taas laukeamaan. Kovin paljoa spermaa ei enää tullut, olihan siskoni pumpannut minut illalla viimeistä tippaa myöten tyhjäksi. Sisko nieli koko lastini. Ompa hyvää spermaa, parasta mitä olen koskaan saanut. Sisko tykkäsi spermastani niin paljon, että pyysi voisinko kerätä spermaani hänelle ihonhoitotuotteeksi. Sisko antoi vanhan ihovoidepurnukan ja sanoi runkkaile tohon. Sisko halusi vielä, että otetaan joku kunnon herutuskuva minulle kännykkään jotta voin sitten runkkailla sille. Sisko heitti vaatteet pois ja asettui jalat levälleen ja levitti sormin pilluansa ja sanoi ota nyt kuva. Hyvä kuva tuli ja sille onkin paljon runkkailtu ja sperma purkki on ollut kovassa käytössä.

4 kommenttia viestissä: “Siskon kanssa kalastusretkellä”

 1. Fantasia says:

  Nussin siskon pillua paljaalla

  • Fantasia says:

   Sisko ja minä olimme tunnin hotellin yökerhossa. Palasimme huoneeseen nussimaan. Seksi oli taivaallista. Sain pillua paljaalla.

 2. Jussi says:

  Kiitos tarinasta.Kirjoita lisää tälläisiä tarinoita, mielellään pitemmäsit ja seikkaperäsesti.

Kommentoi

top