search
top

Harjulla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (55 votes, average: 2.73 out of 5)
Loading...

Harjulla

Olin miettinyt asiaa jo monta päivää, ja joka kerta kun asiaa ajauduin ajattelemaan, se kiihoitti aivan suunnattomasti. Mutten ollut tilaisuuden tullen koskaan tarpeeksi rohkea toteuttamaan pitkään hiottua suunnitelmaani. Monet kerrat, kun lähdimme mieheni kanssa iltakävelylle metsään olin ajatellut, että tänään on se ilta, mutta sitten jänistänyt koko hommasta. Olin jo luovuttanut itseni kanssa, ajatellut etten koskaan pääse toteuttamaan suunnitelmaani, vaikka se kuinka kostutti housut märiksi.
Olin taas asiaa ajatellut ennen iltakävelyä, mutta lähdin matkaan jo valmiiksi pessimistisenä asian suhteen.
Kävelimme hämärää metsätietä jutellen ihan tavallisista asioista, mitä nyt tälläiset parikymppiset yleensäkkin juttelevat. Aurinko oli jo melkein laskeutunut kun pydähdyin ihailemaan puiden lomasta viimeisiään säteilevää aurinkoa. Mieheni ilmeisesti huomasi romanttisen tilaisuuden ja kumartui suutelemaan minua. Ajatukset suunnitelmastani pomppasivat mieleeni heti. Tässä oli minun tilaisuus. Laskin käteni hänen olkapäille, ja hänen kädet lepäsivät lanteillani suudelman syvetessä kiihkeämmäksi. Mieheni otti muutaman askeleen eteenpäin, niin että minä menin mukana ja pysähdyin kun selkääni vasten oli suurehko puu. Annoin käsieni vaeltaa hänen vartalollaan koko ajan hieman alaspäin. Huomasin, että miehelläni saattaisi olla saman suuntaisia ajatuksia kuin minullakin, kun hän nosti toisen kätensä rinnalleni sitä hieman puristaen. Aina, kun mies koskee rintojani jokin leimahtaa sisälläni ja se on menoa sitten. Mieheni laskeutui suutelemaan kaulaani molempia rintoja pyöritellen, ja kaikki ujous oli tiessään. Alapää tykytti, ja suureen suunnitelmaani meinasi tulla suuri muutos, mutta hillitsin itseni ja päätin tehdä sen, mitä jo kauan olin ajatellut. Nostin mieheni pään omani tasolle ja suutelin hänen huuliaan, kaulaa, rintaa. Mies ei enää ylttänyt käsillään rintoihini, ja ilmeisesti ymmärsi mitä oli tapahtumassa ja otti takanani olevasta puusta tukea molemmin käsin. Olin jo polvillani hänen ja puun välissä. Vilkaisin nopeasti ympärille, ketään ei näkynyt eikä kuulunut missään, metsä oli aivan hiljainen. Avasin miehen vyönsoljen. Metallin kilahdus ja vedin miehen housut ja boxerit samaan aikaan alas. Näky oli äärettömän seksikäs. Valmis, täydellinen penis, jonka päässä kiilteli jo kosteutta. Pussasin kärkeä herkästi ja mieheni värähti. Hän toi lanteitaan lähemmäs kasvojani. Otin kärjen huuleni väliin, mutta vain kärjen, koska kiusaaminen on mahtavaa. Pyöritin kielikorullista kieltäni pään ympärillä ja tunsin kuinka mieheni yritti työntää itseään syvemmälle suuhuni. Päästin peniksen suustani kokonaan ja aloin nuolla vartta pitkin ja hitain nuolaisuin. Mieheni otti nyrkillisen punaista pitkää tukkaani nyrkkiinsä ja ohjasi peniksen takaisin suuhuni sellaisella voimalla, että takaraivoni kopsahti takana olevaan puuhun. Myötäilin miehen tahtia, kun hän alkoi hiuksista kiinni pitäen sitä määrittämään. Tein parhaani mukaan temppuja kielellä ja imuvoimalla kiihtyvään tahtiin. Otin hänen kivekset toiseen käteeni kosketellen niitä aluksi aran hellästi, pikkuhiljaa kuitenkin hieman rohkeammin. Siirsin toisen käden peniksen tyveen, ottaen sopivan tiukan otteen. Käteni ja suuni tekivät yhteistyötä jälleen kiihtyneeseen tahtiin. Mies vetäisi hiuksistani niin, etten enää ylttänyt hänen elimeen. Käteni liike hidastui kun mies käänsi päätäni takakenoon ilmeisesti nähdäkseen kasvoni. Hän lukitsi katseensa silmiini. Pidin katseeni hänen silmissään samalla kun havittelin peniksen uudelleen suuhuni. Päästin käteni irti elimen tyvestä vain siirtääkseni sen toisen käteni seuraksi kivesten ja niiden takaa löytyvän pienen nautintoa tuottavan alueen hieromiseen. Olin jostain lukenut, että sen pitäisi olla hyvä paikka huomioida. Pyörittelin taas kieltäni kiusoittelevasti terskan ympäri, välillä upottaen koko komeuden niin syvälle nieluun kuin pystyin sen ottamaan. Ote hiuksissani tuntui kiristyvän. Siirsin toisen käteni hänen lanneluun tienoille ja toisen taas peniksen tyveen. Suihin ottaminen, ajankohta ja valitun paikan ajatteleminen oli saanut housuni märiksi, enkä jaksanut enää kiusoitella. Heijasin päätäni edestakaisin käden varmojen vetojen tahdissa kunnes tunsin lämpimän ja suolaisen purkautuvan suoraa kurkkuuni. Yritin niellä, mutta vaikka kuinka tästä nautin, en pystynyt välttämään kakomisreaktiota. En usko, että mieheni edes huomasi tätä. Katsoin taas ylös kun mieheni ote hiuksistani oli löystynyt ja käsi lepäsi päälaellani. Toinen oli edelleen puunrunkoa vasten ja hän roikotti päätään silmät suljettuina. Onnistuin tehtävässäni, ja se tuntui hyvältä. Ehkä uskallan joskus toteuttaa kaikki muutkin hyvin varjellut salaiset haaveeni…

2 kommenttia viestissä: “Harjulla”

 1. Keke says:

  Tuhma punapää 🙂
  Lähtisin tommosen mimmin kanssa lenkille!

 2. Asterix says:

  Kun törmää yllättäen isossa urheiluLiikkeessä vaateostoksilla söpöHymyiseen punapääUpeuteen..,
  joka pää kallellaan juttelee ja hymyilee upeassa ponnarissaan..,
  yllään piukka valkea ohutolkaimellinen toppi, lyhyt hame & valkeat tennarit.., Et meinaa uskoa todeksi!?!..,
  kun kuulet hetkeä myöhemmin noilta syötävän ihanilta huulilta kehräävän kysymyksen;
  Voitaisko olla toistemme makuTuomareita?
  En edes vastaa.., silmämme ”ahmii” toisiaan..,
  ja sormeni hipaisee vaatetangon suojassa
  kiinteän reiden sivua.., ja pian olemme matkalla kohti
  takimmaista sovituskoppia 🙂 🙂

Kommentoi

top