search
top

Elinan uusi elämä, osa 12

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (10 votes, average: 2.60 out of 5)
Loading...

“On taas leikkiaika, tytöt”, isäntä virnistää tullessaan sisään. Hymyilen ja annan hänen laittaa talutusketjun kiinni pantaani. Mietinkin jo, milloin isäntä kaipaisi taas “naisellisia palveluksiamme”, kuten hän niitä kutsuu.

Kahlittuaan minut isäntä lähtee viemään meitä leikkihuoneeseen. Olemme Elinan, tai siis Pimpin, kanssa taas alasti ja pannoistamme yhdessä liekaketjussa.

“Nyt, tytöt. Asettukaa vastakkain seisomaan ja laittakaa kädet toistenne vyötäröille.”

Isäntä tehostaa sanojaan pienellä piiskannäpäyksellä, joten katsomme parhaaksi totella. Meitä yhdistävä kahleketju kutittelee mukavasti laskostuessaan rintaväliini. Käsirautojemme kanssa joudumme hiukan taiteilemaan että saamme kätemme lomittain. Vilkuilemme varovasti isännän suuntaan, mitä ihmettä hän aikoo?

Isäntä kiertelee ympärillämme hetken, katsellen hymyillen orjatyttöjensä alastomia vartaloita. Sitten hän ottaa taskustaan avaimet ja avaa Elinan käsiraudat. Irroittamatta otettaan tytön ranteista hän vie Elinan kädet selkäni taakse ikään kuin haliasentoon ja lukitsee ne taas yhteen. Sitten hän avaa minultakin käsiraudat ja lukitsee omat käteni samalla tavoin Elinan selän taakse.

“Haluan nähdä kuinka orjatyttöni tutustuvat toisiinsa hiukan lähemmin”, isäntä virnistää, istahtaen sohvalle katsomaan.

Vilkaisen epävarmasti isäntää. En ole varmaan koskaan ennen ollut näin lähekkäin toisen alastoman tytön kanssa, eikä varmasti ole Elinakaan. Mitä isäntä meiltä odottaa? Seisomme paikallamme haliotteessa, yrittäen pitää pienen etäisyyden välillämme.

“Antakaa nyt toisillenne edes suukko?” isäntä kehoittaa sohvalta.

Elina näyttää epävarmalta. Rohkaisen mieleni ja yritän koskettaa varovasti tytön huulia omillani. Tunnen kuinka tissimme painuvat toisiaan vasten. Elina yrittää ensin vetäytyä taaksepäin, sen verran kuin kahleissaan pääsee, ja kääntää sitten päänsä sivulle.

“Vähän tunnetta mukaan, tytöt. Vai tahdotteko piiskaa ensin?” isäntä kysyy, sivaltaen täyin varoittamatta takapuoltani ratsupiiskalla. Vinkaisen kivusta ja yritän vielä vetää toista tyttöä lähemmäksi. Sitten Elinakin vinkaisee piiskaniskusta.

“Ei siitä näytä tulevan mitään”, isäntä toteaa, läpsien meitä molempia pari kertaa lanteille piiskallaan. “Laskeutukaa makuullenne tuohon patjalle.”

“Mutta herra…” Elina aloittaa, mutta vaikenee parkaisten piiskan viuhahdettua uudestaan. Alamme varovasti kyykistyä. Laskeudumme varovasti ensin polvillemme ja sitten kyljellemme makaamaan vastakkain.

Päästyämme makulle isäntä ottaa sidontateipin ja teippaa jalkamme polvitaipeista pareittain yhteen. Sitten hän siirtää nilkkarautamme samalla tavoin kahlitsemaan jalkamme vastakkain.

“Kumpi teistä haluaa olla päällä, tytöt?” isäntä kysyy nauraen. Vilkaisen ylös, tajuamatta hetkeen mitä hän tarkoittaa.

Vastausta odottamatta hän kieräyttää minut selälleni ja Elinan päälleni, niin että olemme vähällä lyödä kasvomme yhteen. Elina yrittää punnertaa ylös, mutta käsiraudat ovat liian lyhyet, eikä hän saa tukevaa asentoa. Hänen rimpuilunsa vain hankaa vartaloitamme yhteen. Tytön hento alapääkarvoitus kutittaa omaa posliiniani ja saa sen värähtämään. En kai oikeasti voi kiihottua toisesta tytöstä?

Isäntä katselee rimpuiluamme vierestä hymyillen pelottavan ovelasti. Sitten hän pakottaa sidotut jalkamme haaralleen ja vie kätensä jalkoväliimme kutittelemaan. Elina alkaa pian liikahdella levottomasti, tahattomasti taas hieroen vartaloaan omaani vasten.

Isäntä kutittelee hetken häpyhuuliemme alapäätä ja siirtyy vähitellen sivelemään niitä ylempää. Pari hänen sormeaan eksyy hetkeksi sisääni. Suustani pääsee pieni huokaisu, yllätyn itsekin tajutessani miten märkänä olen. Sormettaako isäntä oikeasti meitä molempia yhtäaikaa?

Säpsähdän kuullessani jalkovälistämme tutun surinan. Tunnen kuinka pimppinypyni nytkähtää jo pelkästä äänestä. Isäntä tuo värinäkiihottimen hellästi alapäidemme väliin ja alkaa liikutella sitä edestakaisin herkkiä paikkojamme vasten.

“Uu, herra, älkää…” Elina parahtelee kiemurrellen päälläni. Huohotan itsekin kiivaasti, tyttö työntää painollaan värisijää juuri ihanimpaan paikkaan.

Isäntä etsii värisijälle sopivan asennon ja jättää sen paikalleen. Kuulen hänen repäisevän teipinpätkän, jolla hän teippaa lelun kiinni Elinan reiteen.

“Nautiskelkaa siinä hetki, tytöt”, isäntä nauraa. Hän jättää surisijan kutittamaan alapäitämme ja lähtee itse jonnekin.

Jäämme Elinan kanssa kiemurtelemaan patjalle hieromaan kiihotinta toisiamme vasten. Yhteen sidottuina emme pääse irti lelusta, vaan käytännössä nussimme väkisin toisiamme. Miten isäntä osasikin asettaa sen taas juuri herkintä paikkaani vasten? Yritän pidätellä laukeamistani vielä hetken, sikäli kuin pystyn.

Elinakin hengittää kiihkeänä päin kasvojani, kasvot vääristyneenä pakotetusta nautinnosta.

“Uh, Tanja, anteeksi, en kestä enää, aah…” tyttö vinkuu, samalla kun itsekin huohotan kiimaisena. Ehdin vielä huomata silmäkulmastani isännän palanneen takaisin. Sitten joudun sulkemaan silmäni ja parkaisen nautinnosta. Ehdin vielä kuulla kuinka Elinakin laukeaa vinkaisten melkein heti perääni.

Sillä aikaa kun kiemurtelemme patjalla, isäntä sammuttaa lelun ja tuo taas kätensä pimppiemme väliin.

“Elina, kiihotuithan sinäkin, tussusi on aivan märkä”, isäntä kiusaa tyttöä. Ei kai häneltäkään voinut jäädä Elinan äskeinen orgasmi? Elina sopertelee vastaukseksi jotakin epäselvää, yrittäen vaivoin pitää tasapainonsa päälläni.

Isäntä kiusoittelee meitä vielä hetken, ennen kuin irroittaa jalkamme toisistaan ja käskee meidän nousta istumaan. Hän ei kuitenkaan vapauta käsiämme tästä, no, haliasennosta. Yritämme kierähtää kyljellemme ja nousta siitä istumaan vastakkain. Olemme molemmat vielä sen verran orgasmihuumassa, että joudumme hetken hapuilemaan tasapainoa.

Isännän opastaessa meitä piiskan kanssa pääsemme vaivalloisesti istumaan vastakkain patjalle, asentoon jossa Elina on ikään kuin sylissäni, jalat reisieni päällä. Isäntä katselee meitä hymyillen ja silittelee hiuksiamme.

Sitten isäntä ottaa esiin kaksipäisen dildonsa. Hän työntää sen yhden pään sisään Elinan alapäähän ja taivuttaa toisen pään oman pilluni suuaukolle. Sitten hän tarttuu Elinan jaloista ja vetää hänet lähemmäksi jalkoväliäni. Äännähdämme molemmat tukahtuneesti dildon solahtaessa sisään kosteisiin pimppeihimme.

Varmistaakseen että pysymme läheisinä, isäntä ottaa vielä pätkän köyttä ja sitoo meidät vyötäröiltä yhteen. Katselemme häntä ihmeissämme.

“Onnistuisitteko nyt antamaan suukon toisillenne, vai haluatteko ennemmin lisää piiskaa?” isäntä kysyy virnistäen, sivellen piiskankärjellä nännejäni.

Vilkaisen epävarmasti isäntää ja katson sitten Elinaa silmiin. Kai me nyt tämän kerran pystymme tähän? Tyttö nyökkää lähes huomaamattomasti. Vedän häntä varovasti lähemmäs ja vien huuleni hänen huuliaan vasten. Kumipatukka heilahtaa sisälläni kihelmöivästi.

Yritän varovasti koskettaa tytön suuta kielelläni. Elina avaa ujosti huuliaan ja koskettaa kielenkärjellään omaani, vetäytyen sitten nopeasti takaisin. Isäntä murahtaa hyväksyvästi ja silittelee hiuksiamme. Sitten hän lähtee taas ja jättää meidät kahden.

Suukon jälkeen tasoittelen vielä hiukan hengitystäni. Pehmeä kuminen patukka hieroo kiihottavasti herkkää sisintäni aina kun Elina vähänkin liikahtaa. Vedän polveni varovasti koukkuun ottaakseni sen vähän parempaan asentoon, saaden myös Elinan hengähtämään.

“Tanja?” Elina rikkoo lopulta hiljaisuuden.
“Niin, Elina?”

Elina vilkaisee ympärilleen kuin varmistaakseen ettei isäntä kuuntele ja alentaa ääntään kuiskaukseksi.
“Loppuuko tämä nöyryytys koskaan?”
“Nöyryytys?”
“Älä viitsi, tiedät kyllä mitä tarkoitan. Tämä kaikki, kahleet, piiskaaminen…” tyttö huokaisee. “Milloin me pääsemme täältä?”
“Toivotko sitä oikeasti?”
“Älä nyt taas aloita tuota, tiedät kyllä.”
“Elina, vaikka olenkin ollut täällä pidempään, olen silti orjatyttö siinä missä sinäkin.”
“Niin, mutta sinua se ei tunnu häiritsevän mitenkään”, tyttö tuhahtaa.

“Elina, olisi mukavaa jos oppisit nauttimaan seksistä. Isäntä sanoi…”
“Kykenisitkö itse nauttimaan raiskattuna?” Elina kivahtaa.

Elinan kysymys hiljentää minut hetkeksi.

“Kyllä se on mahdollista, vaikka ei siltä tuntuisikaan nyt. Voin yrittää opettaa sinua, jos tahdot.”
“Opettaa minua nauttimaan raiskatuksi tulemisesta?”
“Seksi on oikeasti ihanaa, vaikka pakotettunakin. Tai oikeastaan nimenomaan silloin”, hymyilen.

Elina pysyy hiljaa.

“Elina, minusta tuntuu että isäntä aikoo pitää meidät yhdessä orjina ainakin toistaiseksi. En haluaisi, että kärsit siitä.”
“Hyväksytkö todella sieppaamisen noin helposti?”

Huokaisen. Tämä on vaikea aihe.

“Elina, en oikein tiedä mitä ajattelisin siitä. Minusta se oli harkitsematonta, mutta en saa tehtyä sitä tekemättömäksi. Mutta minusta on ihanaa olla seksiorja ja uskon että sinäkin voisit tottua siihen.”

“Hän huumasi minut, raiskasi minut, vei minulta neitsyyden…” Elina puistelee päätään.

“Elina, minä oikeasti kadehdin sinua. Itse menetin neitsyyteni siiderikännissä kotibileissä jollekin tuntemattomalle. En muista siitä yhtään mitään, paitsi että oli todella hirveä olo koko seuraavan päivän. Hävettää vieläkin muistella sitä, voin vain kiittää onneani etten tullut raskaaksi tai saanut tauteja.”

“Miten äitisi päästi sinut tuollaisiin bileisiin?”
“Äiti ei juuri vahtinut minua.”
“Nyt kun mietin, olisi ollut paljon parempi jos isäntä olisi ottanut minut orjakseen jo aikaisemmin, vaikka sitten väkisin. Olisin säästynyt paljolta.”
“Sinä oikeasti tahdot olla orja?”

Hymyilen. “Sinun on hankala uskoa sitä? Ymmärrän, en minäkään olisi uskonut vielä vuosi sitten.”

“Voitko oikeasti nauttia siitä viimeviikkoisen kaltaisesta ruoskimisesta ja nöyryytyksestä?”

“Elina, en sano että tämä olisi pelkkää jatkuvaa nautintoa. Mutta silti, jos minun täytyisi nyt valita, olenko kotiorja kuin vapaa tyttö, olisin hyvin nopeasti kahleissa. Sinulla ei ole tainnut olla tilaisuutta kokeilla vapaana elämistä?”

“En tiedä enää mitä osaisin toivoa. En kestäisi tätä piiskaamista, mutta en uskalla enää palata kotiinkaan.”

Elina hiljenee taas ja painaa katseensa alas. Värähdän, tytön jokainen liikahdus hieroo dildon kiihottavia kohoumia vasten pilluni herkkiä paikkoja. Äkkiä tunnen kuinka pimpistäni valuu kosteuspisara dildolle. Alan oikeasti olla taas kiimassa. Mahtaakohan Elina tuntea samoin?

“Tanja?” Elina kysyy hetken hiljaisuuden jälkeen. Hänen äänensä värähtää hiukan.
“Niin, Elina?”
“Voisitko suudella minua taas? Se tuntui niin hyvältä”, tyttö kysyy ujosti, mutta hymyillen.

Hätkähdän hiukan Elinan pyynnöstä. Dildon nypykkä osuu herkkään kohtaani taas, saaden minut henkäisemään. Sitten nyökkään ja kumarrun hitaasti kohti orjatoveriani.

Elina vastaa suudelmaan varovasti, mutta sitten taivuttaa päätään ja tuo kielensä leikkimään melkein himokkaasti. Suutelemme pitkään, ilman kiirettä irroittautua, hieroen dildoa vasten alapäitämme.

“Oletko koskaan ennen suudellut tyttöä?” kysyn hymyillen irroittauduttuamme.
“Joskus pikkulapsena siskon kanssa. Saimme aivan käsittämättömän selkäsaunan kun äiti yllätti meidät ja kertoi isälle. En ymmärtänyt sitä koskaan.”

“Tanja”, Elina jatkaa varovasti. “En usko että voin antaa herrallesi anteeksi hänen tekojaan tai nauttia alistamisesta samalla tavalla kuin sinä. Mutta…”

“Mutta mitä?”

Tyttö huokaisee. “En vain tahtoisi myöntää että olisin orja. Se on niin vastenmielinen ajatus. Oletko oikeasti olet sitä mieltä, että emme pääse täältä pois?”

Hetken mielessäni välähtää ajatus sopivan tilaisuuden odottamisesta ja juoksemisesta Elinan kanssa ulos pihalle, tielle ja siitä eteenpäin…. niin, minne? Loputtomaan syksyiseen metsään? Naapuriin ties missä? Kuinka pitkälle pääsisimme kahleissa ja alasti ilman mitään suojaa? Ulkoa kuuluva viima saa minut värähtämään.

“Ei, Elina, en usko että pääsisimme omin voimin täältä minnekään. Ja isäntä laittaa meidät tiukemmin kahleisiin jos hän kuulee että edes ajattelemme sitä. Saati jos oikeasti yrittäisimme.”

Elina hiljenee taas.

“Lisäksi, Elina”, sanon melkein kuiskaten. “Saanko tunnustaa yhden asian?”
“Minkä?”
“Minulle tulisi ikävä sinua.”
Tyttö punastuu.
“Elina. Minusta tuntuu että me olemme nyt ainakin toistaiseksi isännän vankeja. Mutta eikö niin että kestämme sen yhdessä?” kysyn, vetäen tyttöä tiukemmin itseäni vasten.

Katselemme hetken toisiamme silmiin. Sitten alamme kuin yhteisestä sopimuksesta suukotella taas.

Tajuan pimppini vuotavan jatkuvasti kosteuttaan dildolle. Voiko toisen tytön läheisyys oikeasti kiihottaa minua näin? Mitähän isäntä sanoo nähdessään tämän kostean läikän allamme? No, se on sen ajan murhe.

“Kerrohan Elina… tahtoisitko sinä lapsia?” kysyn tytöltä oltuamme hetken hiljaa suukon jälkeen.
“En tiedä, en ole koskaan miettinyt. Eikö se ole aika turha kysymys nyt jos olemme täällä orjina?”
“Ei ole. Isäntä on luvannut siittää minulle lapsen ennen kuin täytän kahtakymmentä.”
“Tahdotko oikeasti saada lapsen sen hirviön kanssa?”
“Tahdon, Elina. Isäntä ei ole hirviö. Minusta olisi ihana saada hänelle lapsi.”
“Ja olisi ihanaa hoitaa sitä yhdessä sinun kanssasi”, lisään hymyillen.
Elina hymyilee varovasti takaisin.
“Niinkö?”
“Kyllä, Elina. Minusta olisi ihanaa jos voisimme olla yhdessä isännän kahlittuja kotiäitejä”, hymyilen, vetäen tytön tiukemmin syliini.

2 kommenttia viestissä: “Elinan uusi elämä, osa 12”

  1. orjasi says:

    Mä rakastan tätä sarjaa. Kaunista.

  2. Ihanuutta says:

    Moi! Jatka ihmeessä näiden kirjottamista jos intoa vaan löytyy! Sä osaat kirjottaa todella hyvin. Respect!

Kommentoi

top