search
top

Vaimo kertoo

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (77 votes, average: 2.91 out of 5)
Loading...

Oli elokuun alku ja päivät ja yöt olivat todella kuumia. Tulin suihkusta hiukset märkänä ja pyyhe päällä. Päivä oli ollut pitkä. Mies oli laittanut lapset jo nukkumaan. Kävin lastenhuoneessa ja tarkistin, että kaikki oli hyvin. Kumpikin poika nukkuivat tuhisten omissa sängyissään. Silittelin jokaista ja kuiskasin rakastavani heitä.

Viileä suihku oli piristänyt mukavasti todella kuuman päivän päätteeksi. Aurinko oli hyvin tarttunut ihooni ja suihkussa käydessäni olin katsellut itseäni kokovartalopeilistä. Raskaudet näkyivät minussa mutta olin aika lailla tyytyväinen itseeni. Maha, jossa oli muutama hento raskausarpi, oli melkein saman näköinen kuin aikaisemmin. Leveä lantioni oli ehkä vähän leveämpi kuin ennen ja rinnat olivat kookkaammat. Hiukset tykkäsivät raskauksista ja ne kasvoivat ja tuuhentuivat raskauksien aikana. Hiuksissani oli niiden oma väri – vaaleat, joissa oli auringonpolttamia valkoisia raitoja seassa. Niistä sain monesti kehuja, varsinkin nyt kun ne olivat puoleen selkään asti pitkät. Pidin niitä joko auki tai korkealla ponihännällä.

Olin mielestäni kiltin näköinen vaimo ja monien mielestä näytin ikäistäni nuoremmalta. Olen siis alle 30 vuotias. Siniset silmät ja vähän viaton katse. Alkuaikoina olinkin kovin ujo seksin suhteen. Kiihotuin kyllä kovin ja halusin, että minua pantiin, mutta olin hyvin epävarma itsestäni. Mies taas oli rohkeampi ja olisi halunnut panna minua joka ilta ja välillä päivälläkin. Hänen härskit puheensa pikkuvaimon nussimisesta ja pikkunartun panemisesta saivat minut silloin hyvin hämilleni, vaikkakin myös hyvin kiihottuneeksi.

Lastenhuoneesta tultuani hain kylpytakkini ja siirryin sohvalle miehen viereen. Pitkät hiukset sidoin rennolle nutturalle korkealle päälaelle. Otin mukavan asennon sohvalla makuultaan ja asetin jalkani miehen syliin. Mies selasi kännykkää ja alkoi hivellä toisella kädellä säärtäni. Otin itsekin tabletin käteen ja aloin katsomaan Netflixistä Aikamatkaaja-sarjaa, jota olin seurannut nyt jonkin aikaa.

Hetkenpäästä tunsin, kuinka mieheni kädet vaeltelivat reittäni pitkin kohti juuri paljaaksi ajelemaani pillua. Mies kiusoitteli ja teki kaarevia liikkeitä nivustaipeessa ja nosti kylpytakin reunan sivuun. En ollut huomaavinani vaan keskityin muka sarjan katsomiseen, vaikka tunsin, kuinka lämmin neste alkoi kertyä alapäähäni. Kurkkasin sivusilmällä miestäni ja hän tuijotti intensiivisesti pilluani, josta näkyi varmasti se, kuinka kovasti se halusi koskettelua, kieltä ja kyrpää sisäänsä.

Hengitykseni alkoi tihentyä, kun mies siveli ensin hellästi häpyhuuliani, levitteli niitä ja kosketteli sitten vähän kovemmin. Kohta mies nousi syvästi huokaisten ylös ja alkoi riisua omia vaatteitaan lattialle. Huomasin heti sivusilmälläni, että hänen iso kyrpä oli jo valmiina tosi toimiin. Mies veti viimeisenä bokserit pois ja ihana ja halusta jäykkä kyrpä läpsähti mahaa vasten.
Mieheni varustus on kookas, käsivarteni paksuinen ja reilu 20cm pitkä. Sain melkein paniikkikohtauksen, kun ensimmäisen kerran kosketin sitä meidän seurusteluaikojen alussa, metsäautotiellä. Ensimmäinen seksikumppanini ei ollut todellakaan niin hyvin varusteltu ja siksi siis ensin järkytyin mieheni kalun koosta. Kyrpä oli tasapaksu mötikkä, suonikas ja terska oli iso ja mehevä, melkein uhkaavan näköinen.

Vaatteet riisuttua mies tuli ja kovakouraisesti otti tabletin pois käsistäni, jota edelleen muka seurasin kiinnostuneena. Seuraavaksi mies avasi kylpytäkkini, kosketti rintojani ja meni polvilleen sohvan eteen. Yksi hujaus ja mies veti minut sohvan reunalle tiukasti takapuolesta kiinni pitäen. Hän alkoi määrätietoisesti nuolla jo märkää pillua ja sai minut äännähtelemään nautinnosta.

Mies nuoli huolellisesti joka paikan, suuteli ja ynähteli samalla. Hoito tuntui taivaalliselta. Huohotin ja vikisin, kun mies nuoli häpyhuuliani, klitorista ja työnsi välillä kielen pillunreikääni. Seuraavaksi mies laittoi kätensä klitoriksen kohdalle ja alkoi hieroa sitä varmoin ottein. Samalla hän alkoi kevyesi nuolla pepunreikää ja painoi välillä kevyesti sormella siihen. Nostin jalat miehen harteille ja painoin reisilläni miestä tiukemmin jalkojen väliini.

Huohottelin ja nautin saamastani nautinnosta. Miehen kieli ja kädet tuntuivat niin ihanalta. Olin valmis jo tulemaan mutta mies lopetti yhtäkkiä.
– Käänny! Tuli mieheltäni tiukka käsky.
Tottelin ja nousin sohvalle. Menin polvilleni ja levitin jalkojani erilleen. Hieman hämilläni pyllistin vähän miehen suuntaan ja liikutin lanteitani hitaasti miehen edessä. Kosketin hennosti itsenäni ja tunsin kuinka kostea olin.

Mies hiveli kurvejani takaa päin, tarttui rinnoistani kiinni aika kovakouraisesti ja alkoi hinkata itseään minua vasten. Olin niin kiihottunut ja pillussa tuntui ihana jyskytys. Sen pitäisi saada helpotusta ja nopeasti. Keinuttelin lanteitani miehen edessä jo vähän rohkeammin ja hän suuteli niskaani ja puristeli minua takaapäin. Sitten hän läimäytti minua avokämmenellä takapuolelle ja toista pakaraani alkoi kihelmöidä.

Kiihdytin liikkeitäni ja mies huohotti korvaani. Itse vikisin ja voihkin valtavasta kiimasta ja jokaisesta miehen kosketuksesta.
– voi luoja, kun sinä oot seksikäs, saat mut ihan hulluksi. Mun kiimainen narttu ja kyrvänjanoinen pikkurouva, Mies huohotti.
Nousin sohvalta lattialle seisomaan. Mies vielä polvillaan lattialla ja annoin hänen kätensä vaellella vartalollani. Häveliäisyys oli tipotiessään ja olin kiimainen pikkukotirouva, joka halusi miehen isoa ja mahtavaa kullia.

Mies hinkkasi kahdella sormellaan märkää pilluani ja toi sen jälkeen sormet suuhuni.
– nuole! Mies komensi taas.
Nuolin miehen sormet pillumehusta ahnaasti voihkien.
Seuraavaksi mies nousi ja pakotti minut polvilleen ja työnsi ison, täydessä pituudessaan olevan kyrvän suuhuni. Voihkaisin ja aloin imeä sitä ahnaasti toinen käsi kiinni kyrvän tyvessä. Nuolin ja imin sen täydellistä terskaa. Koko kyrpä ei millään mahtunut suuhun vaan kookkaan koon takia, jouduin tyytymään vain terskan osaan.

Mies tarrasi hiuksiini ja työntyi niin syvälle nieluun kuin pystyi. Mies tuijotti, kun ahnaasti nuolin häntä ja näin, että hän nautti suunnattomasti. Tunsin, kuinka mies oli vähällä tulla ja lisäsin vauhtia. Mies painoi kuitenkin päätäni alemmaksi ja istuuduin jalkojeni päälle. Kyrpä oli silmieni korkeudella ja mies alkoi runkata itseään ja arvasin mitä oli tulossa, joten avasin suuni ja aloin hieroa omaa märkää pilluani toisella kädellä ja toisella kädellä puristelin rintojani.
– Eihh.. mikä näky! Sormeta itteäsi kunnolla ja suu kunnolla auki! Mies käski ähisten.

Tottelin ja levitin pilluni kosteutta laajemmalle alueelle. Puristelin rintojani ja nännejäni. Aukaisin suuni ja työnsin kieltäni hieman ulos. Mies katsoi minua ja minä katsoin häntä, kun hän runkkasi paksun ja makean mällin päälleni. Sitä tuli paljon. Osa suuhuni ja osa rinnoilleni. Hieroin lämmintä mälliä itseeni kummallakin kädellä kiimaisena ja halukkaana.

Nousin vähän ylemmän ja nuolin kyrvän kunnolla puhtaaksi. Ensin hennosti lipaisten terskan kärkeä ja lopulta upotin koko kyrvän suuhuni niin syvälle kuin sain. Mies sulki silmänsä ja näin, että mies oli tyydytetty. Ainakin vähäksi aikaa.
Olin itse niin märkä, että kun nousin lattialta ylös, oli pillumehut valuneet jo jaloillenikin. Taisi osa tippasta jo lattialle asti.
– Nyt on mun märkäpillun vuoro saada nautintoa, Mies sanoi ja talutti minut ruokapöydän eteen kurkusta pitäen määrätietoisesti kiinni.

Vastustelin muka miestäni mutta mies laittoi minut pöydälle mahalleen niin, että jalkani jäi roikkumaan lattiaa kohti. Huohotin, sillä minusta kaikki oli niin kauhean kiihottavaa ja seksikästä. Jalkaväliäni tykytti niin ja toivoin, että mies jo helpottaisi sitä. Sain silti odottaa vielä, kun mies lähti jättäen minut pyllistelemään pöydälle.

Kohta mies tuli takaisin meidän seksilelulaatikon kanssa. Mahanpohjassa alkoi kihelmöidä ja aloin jännityksellä odottamaan, mitä tulevan pitää.
– Tämä märkäpillu tarvii selvästi kunnon kyytiä, Mies sanoi ja alkoi hivellä märkää pilluani ronskisti.

Voihkin ja vikisin kun miehen sormet levitti pillumehuani pitkin pillua ja pyöritteli sormella pyllynreikääni. Varmoin ottein hän laittoi liukkaria pyllynreijälle ja painoi sormen pyllyyni sievästi mutta varmasti. Liikuttelin lantiotani mitä pystyin, vikisin ja anelin lisää. Mies ottikin ison vihreän kaalimadon ja työnsi sen märkään pilluun. Kaalimato oli ehdottomasti lempidildoni, sillä siinä oli monta eri asteista värinätoimintoa.

Mies veteli kaalimatoa pillussani edestakaisin useamman kerran, ennekuin laittoi sen värisemään. Aloin voihkia isommin. Kaalimato pillussa ja miehen paksu peukalo pyllyssäni sai minut melkein huutamaan ja mies painoi kätensä hetkeksi suulleni.
Mies nopeutti liikkeitä ja käytti kaalimatoa välillä klitorikseni päällä. Vielä kerran syvälle sisään sekä sormi että kaalimato ja tulin kuin räjähtäen. Olen niitä naisia, jotka ejakuloivat, eli minulla tulee orgasmin yhteydessä nestettä pillustani suihkuamalla.

Pilluneste suihkusi miehen päälle ja jäätävä orgasmi valtasi mieleni ja kehoni. Hytkyin ja kouristelin kun orgasminaalto valui ylitseni. Käänsin pääni sivulle niin, että näin mieheni kasvot. Miehen ilme oli kiihotuksesta jännittynyt ja tiesin, ettei yksi kerta riitä miehelleni. Eikä liioin minullekaan.
Seuraavaksi mies nosti minut pöydälle selälleen ja nostin jalkani hänen harteilleen.

Mies nuoli sisäreiteni ja pilluni ejakulointinesteestä ja painoi kielellä klitorikseeni. Voihkin ja kiemurtelin nautinnosta. Silmät suljettuina annoin nautinnon viedä minut taas mukanaan ja tulin toisen kerran miehen naamalle, joka jatkoi nuolemistaan orgasmista huolimatta. Tuntui, etten pysty hengittämään, sillä orgasmi oli niin valtana. Lisäksi mies jalkojenvälissäni teki temppujaan, joten arvasin, ettei hänellä ollut tarkoituskaan vielä lopettaa. Minun oli pakko työntää miestä kauemmaksi, koska tuntui, että happi loppuu kesken.

– Älä enää, anelin huohottaen ja väristen.
Nousin istumaan ja mies tarttui rintoihini. Nojasin käsilläni pöytään ja tarjoilin miehelle rintojani selkä kaarella. Mies nuoli ja näykki nännejä ja puristeli rintojani ahnaasti.
– Voih luoja mikä nainen! Nainen, enkeli vai paholainen sä saat mut huutaan aamen, Mies mumisi matkien laulun sanoja. ‘

Huohottelimme kumpikin ja katsoimme toisiamme intensiivisesti. Mieheni on noin 185cm pitkä, sinisilmäinen ja vaalea hiuksine. Leveät hartiat, lihaksikkaat käsivarret ja selkä, sekä pieni elintasokumpu vatsan kohdalla. Mies oli ruskettunut hyvin ja hänen siniset silmänsä tulivat vielä selkeämmin esille.

Huomasin, että mies muisti seksilelulaatikon ja alkoi kaivaa sieltä jotain. Vatsanpohjassani alkoi kihelmöidä ja ennestään märkä pilluni kostui entisestään.
– käydäänpä tupakkitauolla, Mies sanoi kuitenkin, eikä näyttänyt mitä hän laatikosta otti.
– Mennään vain, sanoin ja nousin pöydältä. Aavistelin, mihin meidän pieni happihyppely johtaisi.

Pöydän päässä oli lammikko, jonka olit aiheuttanut tulemisellani. Otin keittiönpyyhkeen pöydältä ja heitin sen rapakon päälle. Nostin kylpytakin lattialta ja laitoin sen päälleni ja menin eteiseen. Mies tuli perässä ja ojensin hänellekin tupakan.

Menimme terassille, jossa oli leveä puutarhapenkki. Valkoiset kaiteet olimme maalanneet alkukesästä ja terassin lattian öljynnyt edellisviikolla. Istuuduin penkille ja sytytin tupakan. En tupakoinut kovin paljoa, mutta seksin jälkeen oli aina saatava tupakki. Vedin pitkät sauhut ja puhalsin savun hitaasti ulos. Mies oli sytyttänyt tupakan myös. Hän katseli minua ja aavistin mitä hän ajatteli. Mies oli vetänyt sohvalla olevan viltin ympärilleen mutta hänen kalunsa näkyi hyvin viltin ollessa auki edestä. Kalu oli puolikovana ja houkuttelevan näköinen.

Nojasin penkin selkänojaa vasten ja levitin hieman jalkojani. Kylpytakki oli minulle hieman iso, joten rintani näkyivät osittain kylpytakin kaula-aukosta. Mies nosti kätensä reidelleni ja hiveli hellästi.
– mitä mietit? hän kysyi minulta.
– hmmh, vastasin hiljaa ja suljin silmäni.

Mies jatkoi reiteni hyväilyä ja kosketteli kevyesti minun arkoja paikkojani. Pidin silmät suljettuina ja otin viimeiset sauhut tupakasta. Avasin silmäni ja pudotin tupakan tuhkakuppiin, mutta suljin silmäni sen jälkeen uudelleen. Annoin kehoni toipua äskettäisistä orgasmeista. Mies oli polttanut savukkeen kanssa loppuun ja tumppasi tupakan.
– ihana kesä, sanoin hiljaa silmät suljettuina. Ilta on lämmin ja huumaava kaikin tavoin.
– niin on ja sinä kanssa, Mies sanoi ja tunsin, kuinka hän painautui minua lähemmäs.

Mies otti käsistäni kiinni ja kuiskasi, että nyt minun pitäisi olla aivan hiljaa. Nyökkäsin vastaukseksi ja odotin, mitä tulevan pitää.
Mies veti käsivarteni yhteen ja laski jotain kylmää ranteelleni. Käsiraudat, arvasin heti ja suustani pääsi inahdus.

Mies laittoi käsivarsiini käsiraudat ja peitti silmäni huivilla, jonka hän oli tuonut kanssa mukanaan ulos. Seuraavaksi hän nosti minut ylös sanaakaan sanomatta ja aukaisi kylpytakkini narun kokonaan auki. Lämmin kesäillan ilma valahti vasten vartaloani niin kuin lämmin huokaus. Tunsin itseni seksikkääksi ja haluttavaksi. Kaikki ujous ja kainostelu oli tipotiessään ja halusin vain miehen jatkavan käsittelyäni.

Mies laittoi kätensä jalkojeni väliin ja tunnusteli ensin hellästi sitä ja kohta jo vähän rajummin. Tuntui taivaalliselta ja niin jännittävältä. Olinhan puolialasti, kylpytakki edestä auki meidän kuistilla. Pihamme oli tosin suojaisa. Kävelytie kulki tonttimme rajalla mutta tähän aikaan ei varmaan olisi kulkijoita, tai niin ainakin toivoin.

Mies jatkoi kosketteluaan ja kun hän alkoi hyväillä määrätietoisesti klitoristani, äännähdin jo isommin.
– shhh, Mies sanoi ja suuteli minua. Naapurit kuulevat tuon.
Miehen kädet tuntuivat niin hyvälle vartalollani. Mies puristeli rintojani ja antoi käsien vaellella pitkin vartaloani. Yhtäkkiä mies lopetti ja tarttui käsirautoihin kiinni.

– kävele sievästi, talutan sinut muualle, Mies sanoi ja ajattelin, että menisimme sisälle.
Mies lähti kuitenkin laskeutumaan portaita alas ja seurasin sievästi perässä. Yritin arvailla mihin hän on viemässä minua. Kun käännyimme oikealle heti portaiden jälkeen, arvasin mihin olisimme menossa. Vasta rakennettu pihasaunamme oli talon päädyssä pellon laidassa. Sauna oli hirsirakenteinen ja olimme tehneet siihen ison terassin, johon upotimme paljun. Vatsanpohjassa pyörähti, kun mietin, miten meidän viimeisin saunareissumme päättyi. Mutta saunan ei pitäisi olla nyt lämmin, mietin ihmeissäni.

Mies auttoi minua nousemaan saunan terassille, aukaisi toisen käden vapaaksi käsiraudoista ja veti kylpytakin kokonaan päältäni. Saunan terassi oli aika suojainen paikka, eikä muualta kuin meidän pihalta ja kävelytien päästä päässyt siihen näkemään. Tunsin kuitenkin jännitystä, sillä en itse nähnyt ympärilleni ja joku naapureista saattoi olla iltakävelyllä.

Mies kiinnitti käsiraudat takaisin ja käski nostamaan kädet ylös ja menemään polvilleen, tein työtä käskettyä. Mies kolisteli jotain ympärilläni ja minä koitin saada selvää siitä, mitä hän on tekemässä. Seuraavaksi hän otti kiinni käsiraudoista ja kolisteli niiden kanssa.
– nyt olet siinä, etkä pääse mihinkään, Mies sanoi.

Tunsin mieheni hengityksen niskassani ja huomasin olevani kiinnitettynä käsiraudoistani johonkin katosta roikkuvaan. Ehkä amppelin koukkuihin, mietin. Tunsin, kuinka kostuin entisestään. Nesteet valuivat pitkin reisiäni. Miehen kädet tuntuivat olevan yhtä aikaa joka paikassa. En voinut kuin huokailla ja inahdella miehen käsieni alla. Yritin liikuttaa lantiotani sinne suuntaan, missä mieheni oli. Halusin hänen koskettavan minua, nuolla ja panna minua joka suunnasta.

– Ime! Mies käski ja tunki suuren, ranteeni paksuisen kyrvän suuhuni.
Nuolin kovaa ja sykkivää kyrpää ahnaasti. Annoin sylen kostuttaa suuni oikein märäksi ja jatkoin imemistä. Mies ähisi ja huokaili. Tarttui hiuksistani kiinni ja tukisti tiukasti. Tunsin, että hän oli ihan tuloillaan, joten nopeutin liikkeitäni. Mies veti kyrvän suustani ja läpsytteli ja hiveli kyrvällä naamaani. Yritin vielä saada se suuhuni, mutta mies veti sen aina pois.
– paneh mua. pane ja kovaah! Ähisin ja anelin.
– En vielä, Mies sanoi ja tunsin, kuinka hän käveli kauemmaksi.

Olin siinä terassilla polviltani silmät sidottuna, kädet käsiraudoissa, jotka oli sidottu katosta roikkuviin amppelikoukkuihin. Nesteet valuivat pitkin reisiäni ja hiukseni olivat osittain auenneet nutturasta ja osa hiuksistani oli liimautunut niskaan ja otsaan kiinni.
– voi vittu mikä näky! Mies sanoi vähän kauempaa.
– Tuu tänne ja pane mua! Sanoin vastaukseksi ja kiihotuin vain enemmän mieheni sanoista. Tunsin, kuinka hän katsoi minua.
– Levitä jalkasi kunnolla! Mies käskytti kuitenkin.
Tottelin ja levitin haarani kunnolla. Tunsin oman kosteuteni. Pillumehut valuivat pitkin jalkojani.

Mies tuli lähemmäs ja painoi sormet suoraan pilluni sisään. Voihkaisin nautinnosta ja tuntui, että tulen saman tien. Olin niin kiihottunut, että tuntui, ettei päässäni ollut enää yhtään järkevää ajatusta. Mietin vain kuinka kiihottavaa, seksikästä ja nautinnollista tämä kaikki oli.
– voi luoja kun oot kostea. Ähh…, Mies ähisi ja painoi sormensa syvemmälle pilluuni.

Voihkin ja inahtelin ja tuntui, että en pysy enää siinä asennossa. Mies taisi huomata tämän ja irrotti käsivarteni käsiraudoista mutta jätti siteen silmilleni. Mies laittoi myös viltin, johon oli ulos tullessamme kääriytynyt, eteeni terassille. Vajosin siihen mahaltani mutta jätin takapuoleni vähän pystyyn.

Mies jatkoi sormileikkejään rajusti ja läimäytti avokämmenellä pakaraa. Ulvahtelin nautinnosta ja tunsin, kuinka paineaalto lähti purkautumaan. En voinut muuta kuin antaa sen kulkea ylitseni. Vavahtelin ja suustani purkautui pitkä ja hallitsematon ääni, kun orgasmi valtasi mieleni ja kehoni. Suihkutin ejakulointinestettä ja pillunestettäni pitkin terassia ja miehen käsiä ja vartaloa.

Mies hidasti käsiensä liikkeitä orgasmin ajaksi, mutta heti kun hän huomasi, että se alkoi hiipua, hän jatkoi taas klitorikseni hieromista ja sormettamistani rajusti. Toinen orgasmi valtasi minut niin voimakkaasti ja nopeasti, etten voinut muuta kuin kääntyä kyljelleen ja vetämään jalat mahaani vasten koukkuun. Vavahtelin ja voihkin orgasmin voimakkuudesta. Nesteet lensivät taas pitkin terassia ja päässäni alkoi pyöriä. Tuntui, etten voinut enää liikahtaakaan.
– voi luoja mikä näky ja mikä nainen. Kiimainen narttu! Mies sanoi ähisten ja käänsi minut selälleen.

Huohotin selällään terassilla vavisten rajusta orgasmista. Tunsin, kuinka nesteet valuivat pitkin jalkojani. Revin siteen silmiltäni ja näin kovana olevan mieheni jalkojeni välissä. Hänen katseensa oli niin tumma ja kiihottunut, että voihkaus pääsi suustani nähdessäni hänet. Hänen iso kyrpänsä oli niin kovana ja isona, että ajattelin, että mahtuuko se edes minun sisääni. Nielaisin kuuluvasti ja huohotin.
Mies nousi päälleni ja survaisi kyrpänsä minuun. Se tuntui lävistävän minut ja en voinut kuin voihkia. Sitten hän veti kyrpänsä melkein kokonaan ulos ja taas nopeasti ja rajusti syvälle sisääni. Hän näykki kivikovia nännejäni ja huohotti kuuluvasti.
– Mun omah narttu, Mies huohotti.
– Paneh.. mua, pane muah… voooih…, anelin katkonaisesti ja voihkien.

Ja mies pani. Hän nousi polvilleen ja nosti minut takapuolestani ilmaan ja puristi lujasti. Mies työntyi kyrvällään sisääni niin rajusti kuin pääsi. Nautinto oli järisyttävää ja tunsin, kuinka orgasmi oli lähellä. Mies huohotti ja hänen otsalleen oli noussut hikipisaroita. Siniset silmät katsoivat minua ja katse oli sellainen, kuin häneen kävisi kipeää.

Tiesin kuitenkin katseesta, että hän oli saamassa valtavan orgasmin.
Sain itse kuitenkin ensimmäisenä orgasmin ja vavahtelin orgasmin ja miehen otteessa. Orgasmi ei ollut yhtä voimakas kuin aikaisempi, mutta sai silti minut voihkimaan isosti ja koko kehoni alkoi väristä. Mies saavutti huippunsa melkein samaan aikaan ja antoi mällin purkautua sisääni muristen. Kastelin omalla nesteelläni mieheni ja hän mälläsi minut omalla paksulla siemennesteellään.

Mies työnsi kyrpänsä vielä muutaman kerran syvälle sisääni ja lysähti sen jälkeen viereeni viltille. Huohotimme kumpikin sanomatta sanaakaan. Käperryin mieheni kainaloon, kun kehoni sai vielä jälki väristyksiä. Suljin silmäni. Kaikki oli ollut niin täydellistä, ihanaa ja kiihottavaa.

Meidän seksielämämme oli vain parantunut alkuvuosista. Vasta toisen lapsen syntymän jälkeen sain ensimmäisen orgasmini. Sitä ennen seksi oli ihanaa ja kiihottavaa mutta koskaan aikaisemmin en orgasmia saanut. Ajatukseni harhailivat hetkissä, jolloin sain ensimmäisiä kertoja orgasmeja ja kuinka yllättyneitä olimme kumpikin, kun aloin lennättämään nestettä kovan kiihotuksen ja orgasmin aikana. Oli se sitten pissaa (kuten monet väittävät) tai ejakulointinestettä, nautimme kumpikin siitä todella paljon.

Seksiä harrastimme useita kertoja viikossa ja kokeilimme aina kaikkea uutta. Itse monesti ujostelen ja kainostelen aluksi mutta kovan kiihkon vallassa kaikki esteeni kyllä poistuu ja olin oppinu nauttimSaan seksistä paljon enemmän…

Havahduin ajatuksistani, kun kuulin rykäisyn jostain läheltä… joku oli tullut meidän pihalle!

Tämä on ensimmäinen seksinovellini. Laita kommenttia mitä tykkäsit ja haluatko kuulla lisää minun ja mieheni seksileikeistä? Tarina on tosi, mutta pieniä yksityiskohtia on muutettu, ettei kukaan vain sattuisi tunnistamaan minua.

6 kommenttia viestissä: “Vaimo kertoo”

 1. Fillaristi says:

  Harvalta vaimolta saa tollaisen
  koti-illan !!! Mainio…

 2. Kiimainen19 says:

  Tosi kiihottava tarina! Naiset on tarkoitettu miesten omiksi kiimaisiksi nartuiksi. Aion viedä oman narttuni mukavalle hotellireissulle joka tulee vastaamaan kyseisen tarinan tapahtumia

 3. narrit says:

  Kiihottava,seksikäs tarina.

 4. Game_Of_Skill says:

  Loisto novelli!

 5. Vuoniluopa says:

  Mahtava tarina,pakko oli vatkata eliksiirit pöydälle ja seinälle!

 6. 44 says:

  Todella hyvä tarina! Ja hyvin kirjoitettu! Lisää näitä.

Kommentoi

top