search
top

Muotinäytös

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 2.68 out of 5)
Loading...

Muotinäytös osa 1

On vuosi 3453. Ympäristöön on levinnyt kymmenien vuosien ajan kemikaalia, jonka hengittäminen on aiheuttanut sen, että alkioista kehittyy useimmiten vain tyttöjä. Kemikaali on samalla aiheuttanut sen, ettei seksitauteja enää kehity. Kemikaali on aiheuttanut myös sen, että naiset tarvitsevat siemennestettä pitääkseen vaginansa kosteina. Orgasmin saamiseen auttaa esimerkiksi siementäjä 5000, kone, joka asetaan sisään ja se työntää sisään runsaat määrät spermaa. Valittavana on malli, jossa on vain yhden miehen spermaa, tai sellainen versio, jossa on monen siemennestettä.
Kaupoissa on myynnissä spermaa sisältävää kastiketta, jäätelöä ja muita tuotteita, jotka myös auttavat. Samalla on kuitenkin otettava huomioon se, että tuotteiden säännöllinen käyttö tuottaa nopean raskauden. Osittain ihmisissä tapahtuneiden muutosten takia raskausaika on kutistunut muinaisesta yhdeksästä kuukaudesta yhdeksään päivään. Ehkäisy on melko turhaa, koska spermasta on tullut niin voimakasta, että se menee läpi useimmista aineista.
Moni säännöllisemmin yhtyvä tai spermaa omillaan käyttävä nainen on huomannut äkkiä tulleensa suurperheen äidiksi. Varsinkin kun useimmilla miehillä ja pojilla on monta vaimoa. Moni varakkaampi mies löytää lisää vaimoja erilaisista eroottisista huutokaupoista. Yksi sellainen alkaa juuri Pillunkulmassa, hotellissa, jonka nimi on Öljytyt tissit. Maailman kaikki paikkojen nimet ovat muuttuneet jotenkin seksuaalisuuteen liittyväksi. Monissa maissa on vanhan nimen edellä, takana tai sekä että jotakin seksuaalista. Esimerkiksi Kanadasta on tullut Vaginakanadanännilä.
Ihmiset eivät enää katso televisiota ja elokuvia. He eivät tupakoi, eivätkä juo alkoholia tai käytä huumeita. Politiikkaa ei enää ole. Hiljalleen ikärajat tulivat tarpeettomiksi. Kun teinit kuitenkin yhtyivät, päätettiin, että naimisiinmenon alaikäraja lasketaan 13 vuoteen, ehtona tietenkin, että tyttö on jo kykeneväinen tulemaan raskaaksi ja saamaan lapsia. Sitä nuoremmilta on kielletty kaikki suudelmasta lähtien. Kiellon rikkoja joutuu nielaisemaan pillerin, joka vanhentaa häntä viisi vuotta. Harva on valmis ottamaan riskiä, ollakseen yhtäkkiä vuosia vanhempi.
“Hyvät naiset ja herrat tervetuloa eroottisen muodin yöhön. Ohjelmassa on monenlaista esitystä. Jokaisen jälkeen järjestetään vaimohuutokauppa. Meillä on kaikilta neidoilta kirjallinen suostumus tähän. Niissä tapauksissa kun tytöt ovat alaikäisiä on lupa myös heidän vanhemmiltaan. Tytöt ovat iältään 13-25-vuotiaita, heistä jokainen on vielä neitsyt. Huutokaupan ehtona on se, että alaikäiset naitetaan korkeintaan 35-vuotiaille. Täysi-ikäisten kohdalla ei tarvitse selvästikään yläikärajaa ostajille mainita, koska täällä näyttäisi olevan korkeintaan keski-ikäisiä.
Yksi ostaja voi hankkia korkeintaan viisi vaimoa, mikäli hän on jo naimisissa. Mikäli ostaja itse on seksuaalisesti kokematon, hänellä on lupa seitsemään vaimoon. Jos hän on ollut jonkun tai useamman naisen kanssa, mutta ei seurustele, on lupa kuuteen. Huutokaupan summista osa menee tulevien eroottisten muodin öiden järjestämiseen. Osalla rahasta järjestetään häät ja osan saavat suoraan omalle tililleen huutokauppaan osallistuvat neidot.
Pidemmittä puheitta avautukoon esirippu ja kutsuttakoon raivoisin aplodein lavalle illan ensimmäisestä ohjelmanumerosta vastaava Virginia “M” Hornee. Virginia on vasta 16 -vuotias neitsyt. Mainittakoon tässä vaiheessa, että hän osallistuu illan huutokauppaan, mutta vain yhdessä 15-vuotiaan pikkusiskonsa Inna Centin kanssa. Lisäksi huutokauppaan osallistujan on oltava koskematon.”
Juontaja Jenni on arviolta kolmikymppinen. Luontaisesti punahiuksinen nainen, jolla on hiukan pisamia. Hänellä on punainen nahkatakki ja -hame. Nahkatakin kaulus on sen verran avoin, että on helppo päätellä, ettei hänellä ole rintaliivejä. Juontajan puhuessa illan ensimmäisen arvonnan voittanut nuorimies hieroi Jennin rintoihin huolella kosteusvoidetta ja öljyä. Arvonnan voittajalle kuuluu esityksen lomassa paljaaltaan yhtyminen. Mies menee paikalleen. Jenni pudottaa viekoittelevasti hameensa. Alla olevia stringejä hän laittaa miehen nenän eteen nuuhkittavaksi.
Mies riisuutuu, istuu suureen tuoliin ja Jenni hieroo miehen kullia. Pian se on valmis imettäväksi. Hitain liukuvin nuolaisuin Jenni valmistelee Jormaksi esittäytyneen miehen kalun yhdyntää varten. Ennen yhdyntää Jormalle tuodaan vielä liukuvoidepullo ohjeenaan hieroa Jenniin reilusti liukuvoidetta olkapäistä varpaisiin asti. Alkaa nautinnollinen yhdyntä, jonka aikana ehditään nähdä monta ohjelmaa. Arvonnan voittajalle kuuluu tietenkin myös Jennin siittäminen. Halutessaan Jorma voi myös ottaa Jennin vaimokseen. Koska Jorma on ennen kokematon, hänellä on lupa seitsemään vaimoon huutokaupan kautta Jennin lisäksi. Lisäksi huutokaupan alaikäisiä koskeva ehto ei koske 39 -vuotiasta Jormaa.
Esirippu avautuu ja välistä astuu minkinnahkaiseen turkistakkiin pukeutunut neito. Hän avaa takkia sen verran, että yleisölle käy selväksi, ettei hänellä ole rintaliivejä. Virginia kääntyy selin yleisöön ja antaa takin laskeutua alaspäin paljastaen hiljalleen selkää ja lopulta soman takamuksen. Virginia kaatuu eteenpäin ja yleisön yllätykseksi hän sukeltaakin lavalle ilmestyneeseen uima-altaaseen. Altaan reunalle tipahtanut turkis muuttuu joukoksi minkkejä. Minkit kipuavat pitkin portaita yksi toisensa jälkeen ja sukeltavat veteen. Sen sijaan, että vedestä astuisi joukko minkkejä, sieltä nouseekin merenneito.
Vihreäpyrstöisellä merenneidolla on suuret rinnat, joissa on vihreää kimalletta. Samaa on hänen huulillaan ja silmiensä ympäristössä. Merenneito nousee altaan reunalle. Yhtäkkiä katsojat näkevät savupilven ja altaan reunalla onkin taas minkkiturkistakki. Virginia nousee altaasta vettä valuen. Hänen somissa C-kupin rinnoissaan on hyvin vaaleat nännipihat. Hän nostaa takin ilmaan. Toinen savupilvi ja sieltä astuu esiin Inna Cent, yllään sama turkistakki.
Alastomana lavalle tuleva 18-vuotias Minna ottaa takin ylleen ja jatkaa lavan taakse, odottaakseen omaa vuoroaan. Inna ja Virginia ottavat kumpikin ylhäältä laskeutuvasta pienestä pilvestä saapuvan pullon. Innalla on väriainetta ja Virginialla öljyä. Inna heittää isosiskonsa päälle väriainetta. Aluksi kaikki on sinistä, mutta pian väriaine jakautuu moniksi eri väreiksi. Värit juoksevat Virginian iholla ja muodostavat alastomia nuoria naisia. Mikä vielä erikoisempaa nuo nuoret naiset, teini-ikäiset tytöt sukeltavat veden alle, ratsastavat hevosilla, kiipeävät puihin, levittävät vartalolleen aurinkovoidetta ja paljon muuta. Liikkuvat kuvat vaihtelevat lukemattomia kertoja, samoin kuin niissä nähtävät tytöt.
Inna sulkee silmänsä ja Virginia antaa öljyn valua pitkin alastonta vartaloaan. Hän on hiukan lyhyempi kuin 172 senttinen isosiskonsa, mutta rinnat ovat D-kuppiset. Nännipihat hänellä ovat hiukan tummemmat. Inna on ottanut selvästi paljon aurinkoa alasti perheen yksityisellä uimarannalla.
Öljy liikkuu ympäri Innan vartaloa. Se pyörii vinhasti nänneillä, piipahtaa kylässä Innan pimpissä ja lopulta levittäytyy koristeelliseksi kuvioksi eri puolille Innan vartaloa. Yleisön silmien edessä öljy muuttuu kullaksi. Molemmat käyvät kontilleen ja levittävät jalkoja, niin että näkymät siitä, mitä takaapäin olisi luvassa, ovat hyvin nähtävissä. Inna ja Virginia odottavat lavalla toisiaan halailleen ja toistensa hiuksia silitellen, että Jorma olisi lauennut Jenniin.
Yleisö osoittaa suosiotaan tytöille, moni seisten ja vislaten. Jorman kullin tulee nuolemaan puhtaaksi 14-vuotias avustaja, joka esittäytyy Jennin pikkusiskoksi ja pyytää, olisiko mahdollista, että Jorma naisi hänetkin. Jennin pikkusisko, Mira, on tottunut elämään saman katon alla isosiskonsa kanssa, eikä haluaisi sietää ikävää isosiskon muuttaessa pois kotoa. Jenni astuu lavalle ja aloittaa huudot 1500 ksehosta. Summa kohoaa lopulta 5200 ksehoon. Huutaja on Jorma, joka jää vielä odottamaan, mitä ilta tuo tullessaan. Ikäisekseen Miralla on huikeat F-kupin rinnat. Nuo täyteläiset, auringon paahtamat rinnat ovat täysin kiinteät. Eipä tiedä Jennikään, miten monen tytön kanssa Jorma lähtee. Miraa kun ei voi edes laskea, hänhän ei osallistu huutokauppaan…

Kommentoi

top