search
top

Aamu naapurin miehen kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (67 votes, average: 2.90 out of 5)
Loading...

Tässä vähän kehno tarina, ensimmäinen minkä ikinä teen. Toivottavasti annatte kritiikkiä jos tämän postauksen avasitte ja luitte 🙂

Meidän naapurissa asuu sellainen mies. Se on minua vanhempi, eikä meillä ole niin pieni ikäero kuin luulisi. Tuon miehen nimi taisi olla Harri, jos oikein muistan. Iskin vuosi sitten silmäni hänen ulkonäköönsä. Hän kylläkin näyttää siltä, että nelivitonen on tullut mittariin jo useampi vuosi sitten. Se ei edes haittaa minua, vaikka itse olenkin vasta kuudentoista. Hänessä on sitä jotain, vaikka tyypilliset vanhan miehen piirteet ovat näkyvät. Tai kuka tietää, jos hän onkin jo yli viisikymmentä? Kuitenkin. Lyhyt, siisti tukka. Tummanruskea. Aamuisin vähän sekaisin, joka on söpöä mielestäni. Harri käy aina aamuisin hakemassa lehden postilaatikosta samaan aikaan kuin minä, joten aamuhiukset on tullut nähtyä jo useampaan kertaan. Tuntuu siltä, että hän tulee tahallaan samaan aikaan kuin minä. Ihan kuin molemmat haluaisimme kovasti nähdä toisemme aina, vaikka emme ikinä ole sanoneet sanaakaan toisillemme. Siitä pääsemmekin asiaan. Aamuisin hän tulee postilaatikoille kylpytakissa. Se on sellainen sininen, vähän valkoista siellä täällä, muttei minua se kiinnosta. Kerran näin puolivahingossa sen alle. Sieltä paljastui oikein paljon lihasta ja ilmeisesti aamustondiksesta innostunut kyrpä oli tehnyt mustiin boksereihin mittavan pullistuman. Emme silläkään kertaa sanoneet mitään toisillemme.
Vaihdoimme vain katseita, mutta ehkä jonain päivänä uskallamme edes moikata. Viimeaikoina Harilla on ollut myös silmälasit. Ei sekään niin paha asia ole, ne pukevat tuota miestä oikein hyvin. Lasit antavat oikeutta hänen kirkkaansinisille silmilleen.

Tuttuun tapaani kävelen heti aamulla hakemaan lehden, ja muunkin postin. Kello on noin puoli kymmenen, tai jotain sellaista, vilkaisin keittiön seinällä olevaa kelloa vain nopeasti sivusilmällä.
Nään taas Harrin kun ujutan käteni postilaatikkoon ja nappaan sisällön käteeni. Muutama lasku, ja sanomalehti. Harri katselee minua ja käy kehoni läpi katseellaan. Sitten hän avaa suunsa.
“Huomenta, likka”
Minä hymyilin, vaikka sana likka kuulostikin vähän liian lapselliselta korvaani.
“Huomenta vaan, herra”, vastasin.
Harri hymyili takaisin vastaukselleni, ja osittain ehkä sen takia kun minäkin hymyilin. Häntä selvästi vähän jännitti. Niin minuakin.
“Juokos tyttönen teetä? Tai kahvia?” Hän kysyykin yllättäen.
“Juon minä välillä teetä” Sanon vähän ihmetellen.
“Saisinko kutsua kauniin neitokaisen kanssani teelle, nyt heti aamusta?” Harri saa sanottua ja sulkee kylpytakkinsa tiukemmin kiinni.
Nyökkään.
“Mutta saanhan ensin mennä vaihtamaan vaatteet?” Kysyin, sillä ylläni oli oli vain pyjama. Pyjaman yläosa oli napeilla varustettu paita, sen alla minulla ei ollut mitään. Ja paidan ylin nappi oli irronnut, joten rintavakoni näkyi hieman. Housut olivat taas ihan tavalliset, paidan kanssa yhteensopivat. Niiden alla minulla ei ollut pikkuhousuja.
“Höpsis, ei tarvitse laittautua tälläistä lempeää setää varten!” Hän sanoi katse naulittuna rintavakooni, tai ainakin luulin hänen katsovan sinne.

Pian löysinkin itseni Harrin keittiöstä. Siellä oli 80-luvun sisustus, ja hyvin siistiä. Istuin pöydässä ja katselin kun Harri hääräsi. Hän keitti itselleen kahvia ja minulle teetä. Pian hän istahti minua vastapäätä.
Kiinnitin huomiota siihen, että hän oli avannut kylpytakkinsa. Missä välissä, mietin. Mutta ilohan tuota on katsella vaikken paljoa nääkään.
Harri avasi suunsa.
“Mitäs tässä odotellessa..” Hän ilmeisesti mietti ääneen. En sanonut mitään, mutta vastasin olkien kohautuksella. Minulla oli viimein kahdenkeskeinen hetki pitkäaikaisen ihastukseni kanssa, mutten käyttänyt sitä hyväksi. Olin aivan jäässä.
“Kiinnostaisiko pieni paritanssiharjoitus?” Harri ehdotti ja nuolaisi huuliaan. Suostuin, ja menimme hetkeksi hänen olohuoneeseensa. Sekin oli 80-luvun sisustusta, tietenkin nykyaikaista elektroniikkaa lukuunottamatta. Musiikki alkaa soida, kuulostaa joltakin valssimusiikilta. Katson sivusilmällä kun Harri harjoittelee joitain liikkeitä, ja tarraa sitten minuun. Emme puhu mitään. Hän vetää minut itseään vasten ja alkaa tanssittaa. Olemme yllättävän samanpituiset, ajattelen samalla kun Harri painautuu enemmän minua vasten. Olemme niin lähellä ja tunnen jonkin painuvan vähitellen alapäätäni vasten. Ja se jokin kovettuu koko ajan, taisin tajuta mikä se on. En sanonut siihen mitään ja annoin Harrin viedä minua.
Pian hän taivuttaa minua taakse ja onnekseni hän ei yritä suudella. Päinvastoin hän nojaa taakse ja painaa kulliaan lujemmin minua vasten. Alapäässä tuntuu kummalta ja se alkaa kostua.
Housuihini tulee märkä kohta, koska kangas on peniksen painamana kiinni pillussani.
Pian Harri lopettaa ja antaa musiikin jäädä soimaan. Hän menee laittamaan kahvin ja teen valmiiksi, kutsuen minut myös juomaan. Juomme ja emme oikeastaan juttele yhtään. Pian nousen ja hänkin nousee. Hänen kasvoillaan on himokas virne. Harri painaa minut seinään lukiten minut siihen.
Samaan aikaan minua pelottaa ja kiihottaa. Mitä seuraavaksi?
Harrin suuret kädet koskettavat lantiotani. Pian nuo kädet avaavat paitani nappeja ja saavat kaikki napit auki. Paita on yhä rintojen edessä.
“Saisinko vähän kokeilla, neiti?” Hän kysyy kohteliaasti. En oikein uskalla vastustaakaan, joten annan luvan. Harri huitaisee kaikki pois rintojen edestä ja bokserit lähes repeävät hänen lujasta seisokistaan. Samalla hän tiputtaa kylpytakkinsa lattialle ja käy kiinni rintoihin. Hän puristelee niitä kunnolla hetken. Sitten hän nostaa minut syliinsä ja pitää minut seinää vasten, että jaksaisi kannatella minua pidempään. Hän työntää naamansa rintoihini ja alkaa pyöritellä nännejä kielellään. Pian alkaa myös pieni näykkiminen.
Housuissani oleva märkä kohta kasvaa suuremmaksi. Kostuin todella paljon. Silitin Harrin tummaa tukkaa painoin hänen naamansa kiinni toiseen rintaani, jota hän imi oikein innokkaana.

Hän laski minut alas ja alkoi riisua boksereitaan. Suuri ja hyvässä kunnossa oleva kalu pomppasi sieltä esiin. Harria hymyilytti. Hän kosketteli omia kiveksiään hetken.
“Ajatteleppa, jos purkaisin täyden lastin sinun sisällesi…” Hän kuiskasi ja sai minun ihokarvani nousemaan pystyyn kiihotuksesta.
Laskin omat housuni malttamattomana ja alkoin hieroa pilluani. Samaan aikaan Harri meni tuolille istumaan ja runkkasi kaluaan päästellen pieniä huokauksia nautinnosta. Hän liikutteli esinahkaansa ylös alas kiihtyvällä vauhdilla samalla kun minä hieroin omaa alapäätäni. En työntänyt mitään sisälleni, mutta hieroin herkintä osaani kuin viimeistä päivää. Jossain vaiheessa vedän niin nautinnollinen hipaisun klitorikseeni että jalat meinaavat lähteä alta. Harri nousee tuolilta salamannopeasti, syöksyy kyykkyyn alleni ja minä putoan hänen penikselleen istumaan.
Hän ottaa tukea seinästä ja nousee seisomaan, minä edelleen hänen peniksellään. Hän alkaa panna minua, ja lujaa hän paneekin. Seinää vasten.
“Ei jestas, sähän oot ihan koskematon tästä tiukkuudesta päätellen”
“Ahh.. Olen.. Pane mua lujempaa!”
Ja Harri pani kaikkensa peliin. Kerran hän työnsi suuren elimensä niin syvälle kuin sai, ja minä aloin täristä voimakkaan orgasmin takia. Pilluni supisteli peniksen ympärillä saaden Harrinkin laukeamaan. Lämmintä spermaa purkautui todella paljon ja Harri veti kullinsa ulos. Se pumppasi spermaa yhä ja sykki kunnolla.
“Kiitos” kuulin hänen lausuvan.

2 kommenttia viestissä: “Aamu naapurin miehen kanssa”

  1. Markus says:

    Kiva, kiihottava tarina. Suloinen tämä kertomuksen päähenkilö. <3

  2. Punakone says:

    Hyvää pohjustusta tarinalle eikä kielessäkään ole moittimista. Loppu tulee ehkä liian nopeasti ja hieman jäi häiritsemään, kun tarina loppui aktiin. Mutta potentiaalia sinulla kyllä on tulevaisuutta varten!

Kommentoi

top