search
top

Kosto tyttärelle pikkujouluissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (62 votes, average: 3.35 out of 5)
Loading...

HUOM! Tämä tarina on täysin fiktiivinen. Jos jaksat lukea tarinan loppuun, niin toivottavasti jaksat myös antaa palautetta.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Timo huomasi heti tuotekehitysosaston uuden labraharjoittelijan, Annilla oli kiharat, pitkät ruskeat hiukset, tiukkivan viattomat ruskeat silmät pitkine ripsineen ja ihastuttava hymy. Vartaloltaan parikymppinen harjoittelija oli pienikokoinen mutta hyvin muodostunut, nuo rinnat varmasti sopisivat hyvin kouraan ja peppu oli kiinteä puolipallo farkkujen verhoamana. Tosin valitettavan usein töissä sitä verhosi myös löysä, valkea labratakki, joka peitti nuo terhakat muodot, mutta kahvihuoneessa Timo pystyi vilkuilemaan tyttöä paremmin. Pian tuotantopäällikkönä työskentelevä mies huomasi keksivänsä tekosyitä päätyä kahvitauolla tuotekehityspuolen kahvipöytään, jos vaikka tuo iloinen pikku söpöliini sattuisi myös kahville. Jonkin ajan kuluttua miehellä alkoi jo olla vähän morkkiskin asiasta, tuo nuori ruskeaverikkö täytti liian suuren osan hänen ajatuksistaan. Olihan Timolla aiemminkin ollut vähän taipumusta nuorempiin naisiin, mutta keski-ikäiselle eronneelle miehelle tuo ammattikorkeaa käyvä opiskelijatyttö alkoi olla jo liiankin nuori ja tytön pieni koko vielä lisäsi vääryyden tuntua. Jostain syystä hän ei kuitenkaan saanut silmiään irti tehtaan uudesta ilopilleristä.

Koska he ’sattumalta’ tapasivat niin usein kahvitauolla, alkoivat he myös jutella keskenään. Annin hymy ja kikatus valaisivat miehen loppupäivän aina kun he kohtasivat. Välillä he jäivät kaksinkin venyttämään kahvitaukoa, jos oli juttu kesken. Timolla ei todellakaan ollut kiirettä takaisin töihin tai halua keskeyttää tuota iloista puhetulvaa. Ja pulppuavaa puhetta kuunnellessa hän sai tuijottaa noita ruskeita silmiä, katsella kuinka pitkät ripset räpsyivät ja aistikas suu liikkui. Pyöreitä, terhakoita rintoja ei tietenkään voinut näin kaksin istuessa tuijottaa, mutta aina Annin seistessä tai kävellessä, liimautui vanhemman miehen katse täydellisiin pakaroihin, joissa oli vielä teini-iän kiinteys, opiskelijatar oli tänä vuonna täyttänyt 20 vuotta mutta kyllä tuo kroppa vielä teinistä menisi. Kun Anni sattumalta jutteli siitä miten oli muuttanut pois kotoa opiskelemaan, tajusi Timo jotakin.

”Hei niin siis mistä sä olitkaan kotoisin?”

”Heinolasta”

”No sitten mä oon varma että tunnen isäs. Pentti, eiks niin? Me oltiin kavereita yläasteella ja lukiossa, mäkin oon siis Heinolasta alunperin. Mietinki sun sukunimen perusteella että on jotain tuttua.”

”Ai jaa, vähänks kiva. Täytyyki kertoo mutsille ja faijalle että niillä on tuttuja täällä.”

Päänsä sisällä Timo kelasi, että ei helvetti, Piian tytär. Hänen ensirakkautensa, vanhojentanssiparinsa ja ensimmäinen seksikumppaninsa oli tämän nuoren söpöliinin äiti. Samantien viha Annin isää kohtaa kuohahti. Pentti, Timon lukioaikainen paras kaveri, oli pannut hänen tyttöystäväänsä ja nopeasti olikin tullut ero eikä mies ollut ollut yhteydessä Penttiin eikä Piiaan senkoomin. Siksi hän ei saanut silmiään irti Annista, miksei hän sitä aiemmin ollut tajunnut, tyttöhän oli kuin ilmetty äitinsä 20 vuotta sitten. Aika oli auttanut unohtamaan Timon lukiossa kokeman elämänsä suurimman vääryyden, petetyksi tulemisen, mutta nyt kaikki palasi, tuon söpön nuoren brunetten myötä.

Miehen oli nyt pakko saman tein vetäytyä työhuoneelleen tekosyyn turvin, mutta mennessä hän silti vilkuili harjoittelijattaren takapuolta, Piian ja Pentin tyttären farkkupeppua. Hän myönsi itselleen tuntevansa vahvaa seksuaalista vetoa tuohon viattomaan nuoreen naisenalkuun. Tottakai tunsi, hänhän oli ollut korviaan myöten rakastunut tuon tytön äitin. Tyttö, joka olisi hyvin voinut olla vaikka hänen oma tyttärensä, jos asiat vaan olisivat menneet, kuten hän lukioikäisenä haaveili. Anni oli niin äitinsä näköinen, hymy, silmät, kiharat hiukset ja herkkupeppu. Mitä helvettiä Timo tekisi nyt ymmärrettyään tilanteen?

Syksy eteni, mutta Annin ja Timon yhteiset juttutuokiot eivät enää venähtäneet yhtä pitkiksi. Timo kyllä katseli nuorta labraharjoittelijaa yhä himoiten, ehkä jopa himokkaammin kuin aiemmin. Mutta hän ei pystynyt juttelemaan tytölle luontevasti. Ajatus palasi parinkymmenen vuoden taakse, suloiseen ruskeaverikköön nimeltä Piia, joka oli vienyt lukiopojan sydämen. Tyttöön jonka hymy ja nauru olivat täyttäneet nuoren pojan mielen, valaisseet pimeimmänkin syysillan. Jälleen kerran kahvihuoneessa Timo katseli toiselta laidalta kuinka nuori Anni söi banaania. Siinä ei varmaan ollut tarkoituksellisesti mitään seksuaalista, mutta kun nuo huulet liikkuivat hedelmän vartta pitkin, näki mies mielessään tytön äidin ja isän silloin, kun he jäivät kiinni rysänpäältä. Lukion diskon takahuoneesta Timo oli löytänyt rakkaansa polvillaan parhaan kaverinsa edestä. Hän oli nähnyt kuinka hänen silloisen elämänsä keskipiste otti suihin toiselta pojalta. Väläyksenä hän muisti kuinka Pentin kädet olivat hänen rakkaansa tuuheissa ruskeissa hiuksissa ja kuinka kaveri kulli upposi kauniiden kirkkaanpunaisten huulten väliin. Piia oli silloin menetetty iäksi, mutta tuolla oli nyt aivan kuin Piian kopio, sattumalta hänen firmaansa harjoiteluun tullut viaton tyttönen. Opiskelijatar jota keski-ikäinen mies halusi panna niin että kimeä ääni kävisi käheäksi, tiukka pillu aristaisi ainakin viikon ja herkkupepun pakarat olisivat turrat läpsimisestä. Nopeasti Timo poistui kahvitauolta vessaan. Siellä mies huohottaen runkkasi ajatukselle seksistä Annin kanssa. Jälkeenpäin iski entistä pahempi morkkis. Tuo tyttö oli liian nuori hänelle, vasta teini-ikää ohittamassa. Ja hän oli esimiesasemassa tuotantopäällikkönä, kun taas tuo söpöliini oli vasta harjoittelija. Kaikki keski-ikäisen miehen himossa pienikokoista tähtisilmää kohtaan oli niin väärää. Ja Pentti ja Piia olivat joskus olleet hänen ystäviään, ei kai ystävien tytärtä saa nussia, vaikka vanhemmat olisivatkin pettureita?

Saapui firman pikkujoulut. Niissä oli keski-ikäisellä sinkkumiehellä perinteisesti ollut jotain säpinöitä. Nytkin laskutuspuolen Maarit vilkuili Timoa piikkikorkoisissa saapikkaissaan ja punaisessa pikkujoulumekossaan, varsinainen saalistava puuma. Ja HR:n Karitalla oli sellainen avoin kaula-aukko, että muhkeat tissit eivät varmasti jääneet huomiotta. Mutta Karitalla oli rasvakudosta kertynyt paljon muuallekin kuin rintoihin, vatsamakkarat juhlatoppi peitti aika hyvin, mutta leveä perse oli ilmeinen mekon alla. Ja puuma-Maarit oli Timoa pari vuotta vanhempi, kasvoista selvästi rupsahtanut, vaikka reidet olivatkin selvinneet ilman selluliittiä ja askellus piikkikoroilla oli vakaa ja näyttävä. Tuotantopäällikkö ei katsellut näitä eikä muitakaan firman aikuisempia naisia, hän etsi katsellaan Annia. Helppoa vuosikertapillua olisi kyllä saatavilla, mutta todellisesta priimasta saisi todennäköisesti vain haaveilla, olisiko nuori harjoittelijatar edes tulossa firman pikkujouluihin?

Leuka loksahti kun harjoittelijatar vihdoin osui miehen silmään, totta kai hän oli toivonut Annin ilmestyvän paikalle viimeisen päälle laittautuneena, mutta iloisen opiskelijattaren kauneus häikäisi silti miehen. Musta erittäin lyhyt minihame, joka paljasti kauniit reidet lähes kokonaan ja jalassa ilmeisesti stay-up sukat, sillä jotain aavistusta mustan sukan reunapitsistä vilahti sillointällöin näkyviin. Tytöllä oli musta, syvään uurrettu toppi aivan timmiä vartaloa myöten ja punainen hartiahuivi tumassa säädyllisyyttä, sekä punaiset, korkeakorkoiset kengät. Ja mikä ryhti ja askellut korkokengillä kävellessä, tyttöhän oli kuin missi, valitettavasti vain 160cm pituus ei niihin hommiin riittänyt. Timo kiskoi kaljaa ja tuijotti pientä parikymppistä seksipommia.

Sopivasti juotuaan Timo sai sittenkin tarpeeksi rohkeutta hakea tuota Piiaakin upeampaa brunettea tanssilattialle. Iloisesti Anni lähti mukaan, ripustautui vahvoille käsivarsille vietäväksi. He tanssivat yhdessä, Timo nuuhki nuorta naista keuhkojensa täydeltä, veti tämän upean vartalon aivan itseään vasten ja pisti parhaat tanssikuvionsa peliin. Anni nauroi hersyvästi, kun keski-ikäinen mies taivutti hänen sorjaa vartaloaan. Nuori tyttö pyörähteli pikkuruinen minihame hulmahdellen miehen ohjauksessa. Suuri koura hikosi vasten hoikkaa alaselkää, kun epäsuhtainen pari pyörähteli muiden joukossa. Iloinen nuori kaunotar tuntui nauttivan tanssista aivan yhtä paljon kuin irstaiden ajatusten täyttämä mieskin. Melkein mies uskalsi puristaa hameella verhottua herkkupeppua. Mutta ihan niin paljon hän ei vielä ollut juonut, vaikka aivan näppien ulottuvilla oleva, koko syksyn haaveiden kohteena ollut herkkupala kuumottikin. Olisihan juhlissa muutama nuorempikin mieluusti Annia hakenut tanssimaan, mutta Timo ei antanut ainakaan pitkäksi aikaa tytön päästä silmistään.

Miehen mustiin farkkuihin muodostui suuri pullistuma, kun opiskelija-söpöliini taas oli hänen käsivarsillaan. Aivan varmasti Annikin huomasi seisokin, Timolla ei ollut mikään pieni kulli ja nyt se oli äärimmäisen jäykkänä housujen puristuksissa, ihan vasten nuorta kaunotarta. Mutta ei tyttö ainakaan perääntynyt päällikkötason seisokin edessä. Ehkä jopa pieni pilke syttyi ruskeaan silmään, kun jäykkä kalu puristui miehen ja tytön reisien väliin taivutuksesta noustessa. Voiko olla että tyttö tarkoituksella kiusasi miestä, antoi nyloniin verhotun reitensä hieraista farkkujen läpi toistuvasti jäykkää miehuutta. Pilkahtiko söpöliinin silmäkulmassa, kun iso kulli muljahti miehen housuissa hoikan reiden painuessa sitä vasten.

Tanssittuaan käytännössä koko pikkujouluillan tämän herkullisen kielletyn nuoren seksipommin kanssa, Timo päätti, että menköön syteen tai saveen. Jos tältä pienikokoiselta opiskelijattarelta saisi, se olisi jopa oman uran vaarantamisen arvoista, ei keski-ikäiselle sinkkumiehelle tällaisia tilaisuuksia toistuvasti tule eteen.

”Huh huh, mitäs jos käytäis pikaisesti hengähtämässä mun työhuoneella? Siellä olis pöytälaatikossa viskipullo, kun täältä nyt kaljat loppu ja vähän vielä suu napsais…”

”Hihii, mennää vaan, vai että, piilopullo töissä, khihhii” Suloinen ruskeaverikkö kihersi miehen kyljessä. Timon oli vaikea pysyä housuissaan johdattaessaan työpaikkaryypiskelylle naureskelevaa teinityttöä käytävään. Punaiset korot kopisten he etääntyivät juhlista tehtaan uumeniin. Aina niin iloinen ja nyt myös selvästi humalainen harjoittelijatar alkoi puhua pälpättää siitä miten hyvää musaa tänään oli soinut ja miten hän tykkäsikään tanssia. Valitettavasti vaan nuoremmat miehet eivät ymmärtäneet paritanssin päälle. Timo ei pystynyt käsittämään miten tällä pikku seksipommilla saattoi olla vaikeuksia löytää tanssittajaa. Se oli totisesti hänen onnensa.

Timo ohjasi humalassa hoipertelevaa Annia edellään, kädet molemmin puolin kuumaa vartaloa ja katseli samalla miten nuori herkkupeppu keinui. Ihan varmasti tyttö oli tullut hakemaan seksiä pikkujouluista, ei hän muuten olisi noin pukeutunut. Minihamonen oli niin lyhyt ja mustat stay-up sukat suorastaan huusivat katsomaan noita sääriä. Ja 160 senttiseen varteen mahtui yllättävän paljon hoikkaa säärtä ja kiinteää reittä. Ja kirkkaanpunaiset korkkarit, joilla humalan takia alkoi askel horjua, olivat myös todellinen katseen vangitsija. Tyttö puhua pälpätti iloisesti jostain musahommista ja Timo silloin tällöin äännähti hyväksyvästi ja nyökkäili. Ei hän mitään kuullut, hän vain tuijotti nuorta upeaa vartaloa. Hän tiesi iskeneensä pikkujoulujen seksikkäimmän tyttösen ja ihan kohta hän saisi maistaa tätä kunnolla. Hänhän olisi aivan hyvin voinut yrittää iskeä Annia, vaikka tämä ei olisikaan ollut Piian ja Pentin tytär, kuka tahansa terve mies yrittäisi iskeä tällaista tehopakkausta. Mutta nyt ajatus, että ihan kohta hän antaisi kulliaan tytölle, joka oli hänen ensirakkautensa tytär, kiihotti vieläkin enemmän. Tyttö oli aivan kuin äitinsä, eleiltään, kikatukseltaan ja herkulliselta vartaloltaan. Kohta Timo kuorisi tuon vartalon paljaaksi. Hän maistaisi tuota punaista suuta, maistaisi pyöreää nuorta rintaa, upottaisi päänsä noiden stay-up-reisien väliin, maistaisi teinitytön lemmenmahlaa tämän kaikkein pyhimmästä. Kourat hikosivat kuumilla lanteilla miehen ohjatessa Annin kulkua.

Pian he pääsivät työhuoneelle, mies istahti toimistotuoliinsa ja kiskaisi humalaisen harjoittelijattaren syliinsä. Anni kikatti istuessaan isänsä ikäisen tuotantopäällikön polvella ja heilutteli lyhyitä jalkojaan ilmassa miehen kaivaessa pöytälaatikosta luvatun viskipullon. Timo otti ensin vielä yhden rohkaisuryypyn ja ojensi sitten pullon tytölle laskien itse kätensä hoikalle reidelle. Tyttö otti huikkaa ja miehen koura hiveli stay-up sukan reunaa, meni jo melkein minihameen allekin. Aivan uskomaton pikku seksipommi istui Timon polvella hänen työhuoneessaan. Kun sormi sitten hipaisi hyvin hienoisesti pikkuhousua ja aavisti häpykummun, laski tyttö viskipullon pöydälle ja otti kiinni harhailevan kouran käsivarresta.

”Ei me hei voida, mä oon harjottelija ja sä oot tuotantopäällikkö.”

”Hyss hyss.” Timo nosti sormen huulilleen vaientamaan vastaväitteet.

Tyttö otti uuden huikan ja suuri koura hyväili reittä. Käsi silitteli stay-up sukan resoria. Opiskelijatar katsoi syliinsä, jossa aikuisen miehen käsi lepäsi, suuren kouran karheat sormet reidellä, osoittaen kohti jalkoväliä. Tytön nostaessa räpsysilmänsä katsomaan miestä silmiin, hiipi koura taas hamosen helman alle. Siellä oli paljasta ihoa, ja parin sentin päässä pitsiset pikkupöksyt. Paksu etusormi kosketti varoen häpykumpua pitsipöksyjen läpi.

”Eiku oikeesti, sä oot mua kakskyt vuotta vanhempi ja sähän tunnet mun faijanki. Ei me voida tehä mitään.”

Mutta muistutus Pentistä sai kourivat sormet nytkähtämään, Timo tiesi mitä tahtoi ja tulisi saamaan haluamansa. Toinen koura hyväili hellästi tytön selkää, liukui ylös ja painoi niskasta nuoren tytön pään kiinni miehen kasvoihin. He suutelivat. Annin varovaisuus karisi suudelman jatkuessa, kieltäkin oli mukana. Parikymppinen tyttö kiusoitteli häntä, lupaili sulojaan, mutta muka kuitenkin epäröi. Antoi ymmärtää, muttei ymmärtänyt antaa. Maistuikin niin pirun hyvältä. Miehen koura vaelsi topin reunaa etupuolelle, topin sisälle puristamaan niitä kouraan sopivia teinitissejä. Hetken puristeltuaan ja suudelmien jatkuessa Timo yritti uudestaan minihameen helman alle.

”Eiku iha oikeesti hei, ei me voida nussia, se olis tosi väärin.” Kimeä tyttö sanoi Timon polvelta ja naukkasi lisää viskiä.

Nussimisen sanominen ääneen sai Timon kullin nytkähtämään. Miten se olikin niin rivo sana tuon tytön sanomana. Anni istui miehen toisen polven päällä, äärimmilleen paisunut aikuinen kulli näkyi selvästi housuista toista reittä vasten. Suklaasilmät katsoivat housuissa olevaa suurta kalua. Miehen koura puristi tissiä topin läpi.

”Kyllä me voidaan. Me ollaan molemmat aikuisia, me voidaan naida jos me halutaan.” Karheaksi käyvä ääni totesi.

Ja niin sanoen tuotantopäällikkö laski firman söpöimmmän harjoittelijan sylistään lattialle. Täydessä pikkujoulutällingissä oleva kaunotar katsoi suklaasilmillään ylöspäin, kun keski-ikäinen mies avasi vetoketjunsa ja heilautti suuren mulkkunsa esille. Polvillaan miehen jalkojen välissä, silmät suurina, Anni katsoi suonikasta kullia. Vaativa koura asettui ruskeiden hiusten taa ja painoi söpöt kasvot sitä kohti. Punaiset huulet aukenivat ja Anni alkoi ottaa suihin tuotantopäälliköltä, vastustelematta, ensin varovasti, pian jo himokkaasti. Vaikka labratakissa ja poninhännässä tämä tyttö näytti niin söpöltä ja viattomalta, ei tämä selvästikään ollut ensimmäinen kulli, jota hän imi. Keski-ikäinen mies rentoutui toimistotuolissaan kun hänen jalkovälissään oleva nuori opiskelijatar antoi poskihoitoa. Käytävältä katsoen olisi näyttänyt melko likaiselta, kun niin pienikokoinen, pikkumustassa ja punaisissa korkkareissa oleva tyttö otti antaumuksella suihin päälliköltä. Lutkutti niin että työhuone kaikui, kietoi vielä sirot sormensakin paksun varren ympäri.

Timo palasi mielessään Piiaan, Annin äiti oli myös ollut hyvä ottamaan suihin, parin harjoittelukerran jälkeen. Anni oli jo ne harjoittelut suorittanut, joten poskihoito oli ensiluokkaista. Niin kiltinoloiseksi tytöksi tämä ruskeaverikköhän oli varsinainen syväkurkku. Tuo aistikas suu, joka niin usein tänä syksynä oli saanut Timon jämähtämään kahville, hotki nyt hänen kulliaan. Timo tajusi laukeavansa kohta, ja alkoi nopeuttaa tahtia. Pikku-Anni korisi kyrpä syvällä kurkussaan ja kuolasi kauniille juhlavaatteilleen. Epäsuhtainen pari katsoi toisiaan silmiin tuotantopäällikön lauetessa polvillaan olevan harjoittelijattaren suuhun. Kiltti brunette kakoi ruskeat silmät räpsyen, mutta nieli suurimman osan spermasta.

Timo nosti kevyesti pienikokoisen tytön lattialta työpöydälleen, hoikat sääret auki miehen molemmin puolin. Pari kertaa he suutelivat ja nyt aikuinen koura sai vihdoin rauhassa kopeloida minihameen alta, vaikka punaiset huulet olivat edelleen epäröivästi mutrussa. Luonnollisesti ottaessaan suihin tyttö oli kostunut alapäästään aivan märäksi. Timo kumartui reisien väliin ja nosti vekkiminihameen pois edestä. Vihdoin Anni rentoutui, antautui ja kikatti ihanasti kun mies kiskoi märät pitsipikkuhousut pois. Karhea sormi hiveli häpyä ja työntyi sisään. Tuotantopäällikkö laskeutui harjoittelijattaren stay-ups sukilla verhottujen reisien väliin ja alkoi nuolla nuorta pillua. Tyttö nojasi taaksepäin ja huokaili pomon nautiskellessa lemmenmahlaa. Liukkaaseen pilluun humpsahti helposti kaksi paksua sormea, suuremmalla vaivalla kolmekin. Sormettaessaan opiskelijatyttöä Timon katse kävähti myös alemmalla ryppyreiällä. Ehkä sinnekin ehdittäisiin vielä tänä yönä. Hän ottaisi tämän tytön, Pentin tyttären, tänä yönä perusteellisesti. Nussisi viatonta humalaista opiskelijatarta niin ettei tämä kävelisi kunnolla viikkoon. Naisi niin kuin olisi halunnut Piiaa naida 20 vuotta sitten. Kostaisi kiimaiselle tyttärelle tämän vanhempien tekemät, jo unohtuneet vääryydet.

Suuri kulli oli taas kovettunut ja koska teinipillukin oli ihan valmis, nousi Timo reisien välistä ylös. Kahdella suurella kouralla mies piti nuorta lantiota paikoillaan ja työnsi kyrvän Anniin. He katsoivat jälleen toisiaan silmiin, vaikka humala ja kiima saivatkin tytön suklaasilmät hieman harhailemaan. Silmät suurenivat miehen varren työntyessä sisään. Anni oli liukas, mutta silti tiukka, ei mikään loppuunnussittu vittu, vaan kiimainen nuori söpöliini, ykkösluokan kiimapillu. Pitkät silmäripset räpsyivät ja hento hengitys katkoili, kun suonikas kulli kävi pohjassa. Timo nai tyttöä työpöydällään, välillä puristellen nöpöistä tisseistä, välillä ottaen tukea hoikasta lantiosta. Hoikat sääret heiluivat ilmassa harjoittelijattaren ottaessa kyrpää, korkkareiden korot kohti kattoa. Ensin lennähti toinen punainen korkokenkä lattialle ja kohta kullin päästyä oikein syvällä olevaa hekumapistettä kutittamaan kipristi tyttö varpaitaan niin, että toinenkin korkkari kimmahti jalasta ja lensi suoraan vastapäiselle hyllylle mappien väliin.

Firmasta oli sammunut valot kaikkialta muulta paitsi tuotantopäällikön toimistohuoneesta. Pikkujoulujen juhlijat eivät olleet jääneet ihmettelemään Timon ja nuoren harjoittelijattaren katoamista vaan jatkaneet baariin. Oli heitä joku vanhempi katkeroinut vanhapiika sihteerikkö jo tanssilattialla katsonut pitkään, kun nuori, upea mutta pienikokoinen naisvartalo oli tanssissa niin tiiviisti painunut vasten keski-ikäistä miestä. Mutta ei kukaan ollut oikeasti arvannut että tuo hyvänä jätkänä pidetty mies iskisi harjoittelijan ja yhtyisi nuoreen pilluun työhuoneensa pöydällä. Mutta niin siellä vain hoikat reidet painautuivat Timon kylkiä vasten hänen nussiessa antaumuksella nuorta opiskelijatarta. Ähinä, litinä, kimeä voihke ja pöydän jyske kaikuivat käytävillä kun aikuinen mies nai ja nuori Anni antautui. Tottakai munansaanti oli ollut mielessä, kun sinkkutyttö oli laittautunut juhliin, mutta ei hän ihan näin tätä ollut suunnitellut. Timon jo pitempään kokema himo nuoreen opiskelijattareen ei ollut molemminpuolista. Mutta asiat olivat vain jotenkin luontevasti johtaneet tähän. Ja nyt saadessaan kyrpää ei Anni katunut vaan antautui täysin aikuiselle miehelle, levitti haarojaan ja räpläsi itsekin häpykumpuaan. Sileä vatsa alkoi kouristella. Suuri kulli jyysti nuorta pillua. Välillä miehen käsi puristi sieltä tai täältä. Mies nappasi ilmassa heiluvasta, nyloniin verhotusta säärestä kiinni ja toi vasemman jalan kasvojensa eteen, suuteli stay-up sukkia. Hentoinen tyttö vain heilui mukana, nuori pillu avoimen vastaanottavaisena kun iso mies otti hänet. Orgasmi oli tulossa. Anni voihke muuttui kimeämmäksi ja pienikokoinen vartalo työpöydällä alkoi kouristella. Timo huomasi sen ja jyskytti tiukkaa lihaa entistä lujempaa, yritti vielä syvemmälle niin, että kivekset läiskähtelivät voimalla häpyä vasten.

Mutta miespä ei ollutkaan vielä ihan tyytyväinen. Kun harjoittelijattaren voihke saavutti kliimaksin, piti Timo toisella kädellään hoikkaa lantiota paikoillaan ja työnsi oikeankäden etusormen tytön kakkoseen. Annin peppureikä oli todella kireä, paljon teinipillua kireämpi. Mutta tyttö oli juuri orgasmin huipulla ja supisteli nyt pöydällä Timon edessä. Kulli oli yhä pillussa, paikoillaan, mutta mies työnsi jo toistakin sormea pepun puolelle. Hengityksen tasaantuessa tyttökin tajusi mitä hänelle aiottiin seuraavaksi tehdä.

”Ei sinne!” kimeä ääni sopersi tytön maatessa pöydällä selällään, reidet harallaan ja mies niiden välissä.

”Kyllä, kyllä. Tää on vielä kokeilematta. Kyllähän sä nyt tuota herkkupersettäskin voit mulle antaa. Hei hitto sun perse on muuten tiukka” Timo puheli ja liikutteli sormiaan edestakaisin kielletyssä pikku kolossa.

”Ei sinne… mua ei o kukaan koskaan pannu sinne.” Stay-up sukkia lukuunottamatta alaston pikku-Anni tunnusti.

”Mitä?!”

Timo tuijotti työpöydällään haarat auki makaavaa nuorta naisenalkua. He olivat nyt aivan paikoillaan. Kulli yhä pillussa ja miehen etu- ja keskisormi peräröörin puolella. Sirot sormet yrittivät kurkotella ja ottaa miehen kättä pois herkkupepulta. Juuri orgasmin saanut ja känninen tyttö oli väsynyt eikä vastustelussa ollut pontta. Kaunis suu meni mutruun ja Anni pudisteli päätään. Siitä välittämättä miehen karheat sormet liikkuivat hitaasti edestakaisin. Kyllä tämäkin reikä kohta aukeaisi kullille, kun vähän vielä liukastaisi lemmennesteillä.

”Etkö sä kuullu? Ei peppuun. Mä oon peppuneitsyt” Lähes alaston söpöliini aneli miestä, vastusteli nyt paljon ponnekkaammin, kuin miehen sylissä istuessaan oli vastustellut seksiä. Mutta Timo vain hymyili ja jatkoi pepun sormetusta. Anni ei voinut sulkea reisiään, koska iso mies seisoi niiden välissä. Mies oli jo aiemmin päättänyt että tästä tytöstä otettaisiin tänä yönä kaikki irti. Hän vain nylkytti sormiaan siellä, missä kukaan muu mies ei vielä ollut käynyt. Pikkupepussa, joka oli häntä kireiden farkkujen läpi kutsunut jo lähes puoli vuotta.

”Noniin, nyt korkataan sun anaalineitsyytesi!” Timo sanoi käskevällä äänellä ja alkoi kiskoa tyttöä pois pöydältä. Yli kaksikymmentä vuotta sitten mies oli korkannut tämän nuoren tytön äidin peppuneitsyyden ja nyt hän korkkaisi tyttären. Tänään hän toisti tyttärelle kaiken mitä oli äidillekin aikoinaan tehnyt, mutta rajummin. Jäykkä kulli liukui ulos teinipillusta ja mies käänsi hennon tytön ympäri. Vaikertava Anni aseteltiin nojaamaan pöytää vasten, jalat lattialle, paljas ylävartalo pöydän päällä ja herkkupeppu pöydän reunalla pystyssä keski-ikäisen miehen tutkittavaksi. Parikymppinen peppu oli täynnä jo kahdesta sormesta, ja Timolla olisi varsin paksu kulli. Mies totesi, että kolmaskin sormi mahtuisi sulkijalihaksen ohi, joten tyttö oli valmis. Pillusta kouraistiin liukastetta pepulle, sylkäisy vielä päälle ja sitten Anni tunsi terskan peppuvaossaan. Toisella kädellä Timo ohjasi suurta kulliaan suoraan alaspäin, toisella puristi kaunista pakaraa ja levitti pientä pyllyä vähän enemmän auki.

Mustiin stay-up sukkiin verhotut hoikat jalat harallaan tyttö puolittain makasi tuotantopäällikön työpöydällä ja tunsi avuttomana kuinka iso mies otti loputkin haluamansa. Pitkät kiharat hiukset heiluivat edestakaisin kun söpöliini pudisti päätään terskan painuessa sisään. Niin söpösti hymyillyt suu oli irvistyksessä, hampaat purivat punattua alahuulta ja kipu tulvi pepusta ylemmäs. Tuotantopäällikkö todellakin korkkasi harjoittelijattaren pepun. Neitseellinen parikymppinen pylly oli jotain aivan käsittämättömän tiukkaa.

Nainti alkoi taas hitaasti, mutta sulkijan antaessa periksi nopeutui. Kohta Timo nussi opiskelijatarta neitsytpeppuun lujempaa kuin pillunpuolelle ikinä. Nyt hän kosti Piialle. Hän nussi ja läpsi ihania pakaroita. Pumppasi kyrpää kaikin voimin. Otti viattoman harjoittelijattaren rajusti. Näiden pikkujoulujen jälkeen ei Annin herkkupeppu olisi entisensä. Nuoren tytön silmäkulmasta vierähti kyynel kun hänet otettiin. Jalat eivät enää kantaneet tyttöä vaan hän retkotti pöydällä ja otti suurta kyrpää neitseelliseen teiniperseeseensä. Hän tunsi, että korkkaaminen oli todellakin oikea sana tästä irstaasta aktista. Mitään muuta ei voinut tehdä kuin voihkia ja antaa Timon naida suloista peppua. Ja sen Timo todella antaumuksella tekikin.

Mutta kun mies sitten tajusi olevansa laukeamaisillaan, päätti hän vielä viimeisenä vittuiluna tämän viattoman tytön vanhemmille laueta sittenkin pillun puolelle. Olisihan se nyt rivoa ja kieroutuneella tavalla hauskaa kostaa ensirakkauden petturuus saattamalla tämän tytär raskaaksi. Kun kyrpä liukui ulos pikkupyllystä, huokaisi Anni jo helpotuksesta, mutta huokaus katkesi kuin seinään kun tahmea kyrpä änkeytyi saman tien teinipillun puolelle. Timokin huusi ja ähisi, pumppasi kulliaan viimeistä päivää niin että pöytä rytkyi ja varmasti jättäisi mustelmat hennon tytön lanteisiin. Vihdoin tuotantopäällikkö laukesi nuoren harjoittelijattaren pilluun. Suonikas kyrpä sykki lastiaan pitkään pienen tytön sisuksiin. Annikin tunsi sperman sisällään ja tajusi vasta nyt, että e-pillerit oli tosiaankin ottamatta. Kortsuja oli kyllä ollut käsilaukussa mukana. Mutta Timo lypsi kullistaan viimeisetkin pisarat tämän pikkujoulujen sulottaren sisälle. Raukeus täytti Timon mielen. Nyt hän oli nussinut Piian ja Pentin tyttären perusteellisesti joka koloon ja vielä pisteenä i:n päälle lauennut teinipilluun.

Syvälle parikymppisen pillun puolelle ruiskutettu sperma olikin valmis siittämään juuri kuunkierron parhaassa vaiheessa olevan söpöliinin. Kun veltto kulli lopsahti ulos kovia kokeneesta Annista, valui mukana iso klöntti tahmeaa elämännestettä. Ja sama neste oli todellakin löytänyt vastaanottavaisen munasolun. Keski-ikäinen ukko siitti nyt tytön joka oli syntynyt tasan yhdeksän kuukautta hänen ja Piian eron jälkeen. Sitä eivät tytön vanhemmat tai kukaan muukaan tiennyt että tämä ei ollut Pentin tytär. Timo saattoi nyt raskaaksi koko illan ahkeran iskemisen jälkeen oman tyttärensä. Hän oli kostanut ensirakkautensa uskottomuuden korkkaamalla tietämättään oman tyttärensä anaalineitsyyden. Nussinut kipeäksi ja häpäissyt oman tuntemattoman tyttönsä.

5 kommenttia viestissä: “Kosto tyttärelle pikkujouluissa”

 1. Laatua says:

  Palaan novelleihisi yhä uudelleen. Tämä on iso suosikkini, kiihottava asetelma ja mahtavaa tytön hädän kuvailua. Loppukin vain lisäsi tarinan tenhoa.

 2. Jussi says:

  Tosi hyvä tarina tämä, haluaisin lukea lisää tälläistä kiimatarinaa.

 3. Mäen Pysty says:

  Hyvä ja eteenpäin soljuva tarina mutta loppu oli turhan ilmeinen.

 4. iamnotamod says:

  Noh noh, ei se loppu ollut paskaa.

  Tykkäsin paljon, kun tämä laitettiin aiemmin tänne ja tykkään edelleen. Loistavaa kirjoitusta!

 5. Karva says:

  Muuten hyvä, loppu vaan oli paska. Olihan se arvattavissa, mut kuitenkin.

  Mieluummin jotain shaibaa niille “vanhemmille”…

Kommentoi

top