search
top

Samin kolmikymppiset

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (38 votes, average: 3.24 out of 5)
Loading...

Samin kolmikymppiset olivat juuri sellaiset kuin voisi kuvitella Samin kolmikymppisten olevankin: olutta, viskiä, loputtomia futisanalyysejä. Ihan niin kännissä emme olleet kuin opiskeluaikoinamme bilettäessämme. Sami on siis paras kaverini, jos miehestä nyt niin voi sanoa. Tapasimme aikoinamme RUK:ssa, opiskelimme samassa oikiksessa, Sami lähti sitten töihin isänsä asianajotoimistoon Vaasaan ja minä jäin Helsinkiin. Näinä about viitenä vuotena yliopiston jälkeen olimme tavanneet muutaman kerran vuodessa mutta juttu lähti heti luistamaan siitä mihin se edellisellä kerralla jäi ja kivaa meillä oli edelleenkin.

Mun kolmikymppiset oli vietetty maaliskuussa ja nyt oli Samin vuoro. Olimme sopineet, että juhlimme Helsingissä ja olin kutsunut puolisen tusinaa opiskelukaveriamme mukaan. Puoleen yöhön kiersimme baarista baariin ja siinä vaiheessa jengi alkoi puhua kotiin lähtemisestä, vanhat äijät. Sami tuli meille yöksi. Vaimoni ja kolmivuotias poikani olivat lähtenee anoppilaani viikonlopuksi, ”jotta saatte öristä rauhassa” kuten vaimoni asian ilmaisi.

Kun tulin kylppäristä, Sami seisoi eteisen peilin edessä peppu paljaana ja tiiraili itseään peilistä. ”Mitä sä teet”, kysyin ällistyneenä. ”Onko mulla sun mielestä hyvä perse”, Sami kysyi. ”Mit vit”, vastasin, ”tarviiko mun alkaa sun persettä analysoimaan keskellä yötä”. ”Eiku joku äijä sanoi siinä viimeisessä baarissa että mulla on paikan paras perse”, Sami jatkoi. Katsoin Samin persettä: lihaksikas, karvainen hockey ass. Menin Samin taakse, puristin kourillani hänen persettään ja sanoin: ”Sulla on aivan älyttömän hyvä perse. Jos mä panisin miehiä, sä olisit ensimmäisenä listalla. Otetaanko vielä yömyssyt”.

Istuskelimme alushoususillamme olohuoneemme sohvalla Oban-lasit käsissämme. Yhtäkkiä Sami kysyi: ”Oot sä ikinä aatellu millaista olis olla kundin kaa”. ”Oot sä noin puutteessa siellä Vaasassa että sulle kel-paa reikä ku reikä”, vastasin. ”Eiku oikeesti, oot sä.” ”No en ole, kai se suihin otto tuntuu samalta kuin muutenkin ja anaali anaalilta. Mut munan imeminen tai peppuun otto, niistä mä todellakaan en osaa sa-noa”, vastasin. Pienen hiljaisuuden jälkeen Sami jatkoi: ”Kato, nythän on mun juhlat ja mä saan päättää mitä tehdään”. Katsoin kaveriani kummeksuen: ”Niin, niinku mitä. Sä saat päättää että alat nukkua tuolla meidän vierashuoneessamme ja mä päätän että mä painun tuonne parisänkyyn”. Jotenkin aloin aavistel-la, että juttu alkoi liukua kohti jotain sellaista, mistä en halunnut tietää mitään.

”Mä haluisin imeä sun munaa”, Sami sanoi. ”Nyt, Sami, lopetat. Tää alkaa mennä alueelle, josta meidän kannattaa varmaan puhua valoisassa selvin päin.” ”En mä oo mikään homo tai muuta, mut mä haluisin kokeilla. Ja enhän mä voi mennä mihinkään baariinkaan vonkaamaan.” ”Siispä päätit vongata parhaalta kaveriltasi, kummipoikasi isältä, sä olit mun bestman. Hei, haloo! Ollaanko nyt vähän niinku ulapalla”. Sami näytti nolostuvan, hiljeni, katseli käsiinsä. Mulle tuli jostain syystä tarve vähän liennyttää ja sanoin: ”End of discussion. Eikä mulla edes seisois jos sä lutkuttaisit mua joten säästetään molemmat itsemme pettymyksiltä”.

Sami virnisti: ”Tehdään diili: mä saan kaksi minuuttia aikaa yrittää saada sulle stondiksen, jos mä onnistun saan imeä, jos en niin emme palaa tähän teemaan ikinä”. Varma tapa lopettaa tämä keskustelu, ajattelin: ”Kaksi minuuttia ja aika alkaa nyt”. Sami polvistui eteeni, veti alushousuni pois, levitti reisiäni. Ja siinä mä sitten istuin kotonani sohvallani muna paljaana parhaan kaverini edessä, tän on pakko olla joku vedätys. Sami painoi päänsä jalkojeni väliin ja nuuhki. Miltähän sielläkin haisee: hieltä, kuselta, spermalta, smeg-malta, toivottavasti pesin aamulla hyvin esinahan alta. Ja tätä ette tule ikinä uskomaan: mun kulli alkoi paisua eikä Sami ollut edes koskenut siihen. ”Se oli kaksi minuuttia eikä sekuntia”, Sami virnuili voiton-riemuisesti jalkojeni välistä.

Ei saatana, ajattelin, kun Sami alkoi tunnustella kivespussiani kielensä päällä. Ensin toinen kives meni hänen suuhunsa, sitten toinenkin. Ja mulla seisoi, tosi boner. Sami tarttui kulliini, taivutti sitä hieman, sitten tunsin hänen märän kielensä liukuvan kaluni vartta pitkin melkein paljaalle terskalleni. Mun teki mieli sa-noa että mä tuun kohta mutta miten sellaisen sanoo kundille. Mun silmät painuivat kiinni kun Samin huulet liukuivat terskalleni ja kyrpäni oli hänen suussaan, hänen kielensä hyväili melaani. Ja sitten, no sitten mä tulin, nopeasti kuin teinipoika eka kerralla. Mällit Samin suuhun ja se nieli, ei tosin ihan kaikkea, sen par-ralle valui aika rivon näköisesti spermaa.

Tämä oli tässä sitten, kaikista kännihuuruisista typeryyksistä typerin juttu. Mun kulli lötkötti siinä jalkojen välissä turpeana, Samin kaikkea muuta kuin turpeana. Tämä oli tässä sitten, tämä ei jatku, vakuuttelin itselleni, Sami vetäköön käteen tai ihan mitä vaan haluaa itsekseen tehdä. Sami nuoleskeli spermaista kulliani hajamielisesti. Mä nyt myönnän tässä vaiheessa että ei tuo suikkari ihan perseestä, tai siis tarkoi-tan, ei ihan huonoin ikinä ollut. Raukeana Samin kieli putsaili kulliani ja pallejani kunnes yhtäkkiä huoma-sin sen liikeradan lähenevän uhkaavasti peppureikääni. Silloin mä vedin reidet yhteen: ”Tänne mutta ei edemmäksi. Sä oot nyt saanut mitä haluat. Ja mun perse on ihan vaan mun käytössä ja ihan muuhun hommaan”. ”Missä teidän liukkari on”, Sami kysyi aivan kuin ei kuulisi tai ymmärtäisi mitä puhun. Ja mitä mä teen: nousen sohvalta, tartun Samia käteen, vien sen meidän makkariin, otan yöpöydän laatikosta liukkarin ja kortsun, menen sängylle makaamaan. Minä en siis ole homo. Mä en tiedä miksi mä teen tätä.

Sami tuli sängylle mun jalkojeni väliin. Se nosti mun jalat ylös levälleen ja siinä mä sitten makasin jalat levällään ja persereikä kutsuvana, tai mistä mä tiedän miltä se näytti. Sit Sami alkoi nuolla sitä reikää, jaiks, eikä se varmaan voi maistua kuin, no tiedätte kyllä mille. Mä olen toki itse sormettanut itseäni jos-kus, joskus joku mimmi on tehnyt sitä samaa, kerran yksi muija tuikkasi sinne vibraattorin mutta se ei siellä kauaa saanut olla. Sami nousi ylös ja laittoi kortsun paikoilleen. Jos se nyt kysyis, onko sillä hyvä kulli, mä sanoisin että on. Sillä on vähän pitempi kuin mulla ja ohuempi. Tässä vaiheessa mä olisin voinut vielä hyvin sanoa, että kiitos riittää. Ei ehkä yllätä ketään, etten sanonut niin vaan kiltisti annoin Samin sormen, kahden sormen, kolmen sormen tulla sisääni. Ja mä tykkäsin siitä, mutta en mä mikään homo ole.

Sami muutti asentoaan. Jestas, tuon täytyy olla sen terska mun peräaukollani. Se teki pientä pyörivää liikettä ja milli milliltä upposi syvemmälle. Sitten tuli stoppi, mä en halua sitä enempää, se ei enää mene eteenpäin. Sami kumartui mun päälle, painoi huulet mun huulilleni, ja työnsi kyrpänsä syvälle muhun, silleen anal brutal – tyylisesti tai jotain. Se kävi kipeää, mä karjaisin, mun perseessäni oli definitetely jotain mikä ei sinne kuulunut. Mut se mikä oli hassua oli se, että mä tunsin oloni tosi turvalliseksi, mä tunsin että tuo mies tuossa tietää mitä se tekee ja että se haluaa että meillä on kivaa. Ja mä rentouduin. Vähän mua kyllä nolotti, että mä voihkin kuin mikäkin prinsessa siinä pantavana. Sitä varsinaista panemista mä en nyt osaa kuvailla sen kummemmin mutta oli aika hienoa nähdä ensimmäistä kertaa elämässään, miltä miehen silmät ja kasvot näyttävät, kun se alkaa olla lähellä orgasmia, miten sen lihakset jännittyvät, ja miltä se näyttää ja tuntuu kun se saa orgasmin, orgasmin mun kanssa.

Siinä me sitten makailimme aviovuoteessani yhdynnän jälkeen. Siinähän tulee usein pakottava tarve ker-toa kumppanilleen rakastavansa tätä. Minäkin käännyin Samin puoleen, hymyilin, suutelimme. En kui-tenkaan kertonut rakastavani häntä. Pidetään tämä tämmöisenä. Sami on mun paras kaveri. Eikä yksi kerta tee homoa.

2 kommenttia viestissä: “Samin kolmikymppiset”

  1. Markus100 says:

    Kiitos kivasta kommentista. Katsotaan löytävätkö pojat toisensa vielä uudelleen.

  2. Punakone says:

    Vaikka tämä ei kovin pitkä tarina ollutkaan, ei se oikeastaan häirinnyt, ainakaan minua. En ole ihan varma sopivatko muutamat englanninkieliset sanat tekstin joukkoon, mutta toisaalta ne saattavat tehdä tarinasta helpommin lähestyttävämmän. Näistä kahdesta kaverista kyllä kuulisi mielellään jatkoakin!

Kommentoi

top