search
top

Elämäni eroottisin hetki

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (29 votes, average: 2.79 out of 5)
Loading...

Olen koko elämäni ollut seksuaalisesti yliaktiivinen ja ennen avioliittoa harrastin paljon irtosuhteita ja oli minulla yksi pitempi seksisuhdekin yhden parhaimman kaverini kanssa. Meillä oli jo aikaisemmin ollut muutamia läheltä piti tilanteita ja olimme hyvinä kavereina jutelleet, miten molemmilla on suhde jossa seksiä ei saa tarpeeksi. Eräänä juhannuksena kaikki sitten osui kohdalleen…….

Olin tuolloin alle 30 vuotias mies ja olin ollut parisuhteessa pitkään saman naisen kanssa, naisen joka ei jaksanut jatkuvaa seksuaalista haluani tyydyttää vaikka kovasti yritti.

Tämä kaverini Tiia oli iloinen pitkähiuksinen blondi joka hymyllään, rinnoillaan ja urheilullisella mutta kurvikkaalla kropallaan sai jokaisen hetken seurassaan tukalaksi, häntä oli pakko katsella jatkuvasti.

Olimme isolla kaveri porukalla juhannuksena mökillä ja eräänä iltana jäimme Tiian kanssa viimeisiksi juhlijoiksi muiden mennessä jo nukkumaan. Olimme kuitenkin niin isolla porukalla liikkeellä etten uskaltanut mökin terassilla tehdä minkäänlaista aloitetta ja ajattelin että on parempi lähteä itsekin nukkumaan.

Meitä oli iso porukka ja minulle oli nukkumapaikka sängyltä jossa nukkui jo silloinen tyttöystävä sekä hänen kaverinsa. Tähän parisänkyyn minä menin kolmanneksi ja tiesin että Tiialle oli luvattu neljäs paikka……..

Mietin Tiian mennessä iltapesulle, että miten voisin ja uskaltaisin tehdä aloitteen huoneessa Tiian tullessa sänkyyn. Ongelma oli luonnollisesti myös useat muut ihmiset samassa huoneessa, sekä tyttöystäväni ja sen kaveri samassa sängyssä.

Siitä olin varma että Tiia oli kiimainen, koska olimme aikaisemmin jutelleet miten hänen aina humalassa tekee ihan sairaasti mieli munaa.

Mietin että jos käyn selin sängyn reunaan jonne Tiia kohta tulee niin on todennäköisempää että se käy sängylle kasvot minuun päin. Sitten kuulin että nyt se tulee vessasta kohti makuuhuonetta. Olin nukkuvinani. Hän selvästi mietti ja katseli nukunko. Sitten kuulin miten Tiia laski farkut pois jalastaan. Se oli kuin kidutusta, sillä olisin halunnut heti kääntyä ja nähdä Tiian t-paidassa ja pikkuhousuissa.

Sitten Tiia tuli sänkyyn, jotenkin tiesin että hän on kasvot minuun päin. Samalla kun hän asettui viereeni, käännyin kasvot Tiian kasvoja kohti.

 

Tuo kääntyminen kesti ehkä sekunnin mutta, se tuntui todella pitkältä ajalta kun samaan aikaan piti kuunnella ettei huoneessa kukaan muu herää ja samalla halusin tarkkailla Tiian ilmettä. Sitten siinä me olimme, ihan lähekkäin. Huoneessa oli tarpeeksi valoisaa että näimme toisemme selvästi. Katselimme toisiamme silmiin, molemmilla kysyvä ilme kasvoilla. Sitten otin riskin ja laitoin etusormeni Tiian kämmenelle. Tiia otti siitä kiinni ja siitä alkoi viaton koskettelu kun hyväilimme toistemme käsiä ja katselimme toisiamme silmiin.

Tilanteesta teki ihmeellisen se että selkeästi halusimme toisiamme, mutta jokainen pienikin liike tuntui saavan aikaan sellaisen äänen mihin kuka tahansa voisi herätä. Koitimme varovasti suudella, mutta tuntui että sekin oli ääni joka saattaisi herättää jonkun huoneesta ja muuttaa koko elämämme, sillä huoneessa oli tyttöystäväni lisäksi mm. Tiian mies ja veli……..

Sitten ajattelin että pystyn tarkkailemaan huonetta paremmin jos olen selälläni ja käännyin Tiian kädestä kiinni pitäen selälleni. Sitten sain idean joka muutti lopullisesti minun ja Tiian elämän. Ajattelin että Tiian on pakko saada tietää että minulla on iso kalu. Laitoin Tiian käden nyrkkiin ja oikaisin sen etusormen. Kiusallisen hitaasti aloin vetämään Tiian sormenpäätä peiton alle rintakehääni pitkin. Sitten vatsalle ja boxereiden resorille. Kiusallisen hitaasti vedin Tiian etusormea kalun vartta pitkin kohti isoa kärkeä. Tuolloin en vielä tiennyt että Tiia oli koko elämänsä unelmoinut isosta kalusta ja kun hän huomasi millainen kalu minulla on hän veti kätensä irti otteestani rajusti, työnsi käden housuihin ja alkoi runkata.

Minun piti tarrata Tiiaa kädestä ja pysäyttää se ja katsoa ympärille heräsikö joku. Huoneessa oli onneksi hiljaista ja näytin sormella että meidän pitää olla hiljaa ja päästin kädestä irti. Tiia alkoi nyt rauhallisemmin runkkaamaan kaluani ja minä puolestaan pääsin nyt luvan kanssa tutustumaan Tiian pimppiin.

Tiia asettui myös selälleen ja yritti rauhoitella hengitystään sormieni löytäessä klitoriksen. Muistan vieläkin sen hetken kun aloin työntämään keskisormea Tiian pilluun, miten märkä ja tiukka se oli. Tiian pimppi ja lantio suorastaa imi ja kietoutui sormeeni ja edelleen tilanteesta teki vaikean, kiihottavan, rohkean ja eroottisen se ettemme voineet pitää ollenkaan ääntä ja kukatahansa saattaisi herätä vaikka olisimmekin ihan hiljaa. Hiljaa oleminen oli kyllä uskomattoman vaikeaa, Tiian huohottaessa välillä tyynyä välillä minun käsivartta vasten. Yritimme välillä suudella, mutta se oli liian kovaäänistä mielestämme tuossa tilanteessa. Kaikki kommunikointi tapahtui eleillä ja katseilla, sillä kuiskaaminen oli liian kova äänistä.

Tiia laukesi muutaman kerran, jolloin minun oli pakko katsella ympärilleni, mutta onneksi suomen juhannusjuomat tuovat usein ihmisille sikeän unen. Tuona yönä Tiia laukesi muutaman kerran vaikka emme uskaltaneet kaluani pimppiin laittaakkaan, ettei joku heräisi. Lopulta Tiia näytti sormimerkein että haluaa kalun pimppiään vasten ja laukesin Tiian runkatessa tuolle ihanalle vaalean karvoituksen peittämälle pillukummulle. Katselimme toisiamme vielä pitkään silmiin ja suutelimme ennen nukkumaan menoa.

Tämä on tositarina ja haluan etenkin naisilta kommentteja, haluatteko että kerron lisää seikkailuistani Tiian kanssa, kokemuksistani kahden naisen kanssa tai seksiin tutustumisistani nuorena poikana.

2 kommenttia viestissä: “Elämäni eroottisin hetki”

 1. Ööö? says:

  “oli minulla yksi pitempi seksisuhdekin yhden parhaimman kaverini kanssa.”

  “Tämä kaverini Tiia”

  “Ajattelin että Tiian on pakko saada tietää että minulla on iso kalu.”

  Alko vaan häiritteen, et kai hän sen tietää, jos ovat jo seksisuhteessa olleet. 😀

 2. Kiimapillu1975 says:

  Kyllä puuhapete haluaisin kuulla lisää seikkailuistasi erityisesti nuorena poikana….

Kommentoi

top