search
top

Uuden alku, osa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (19 votes, average: 2.89 out of 5)
Loading...

Sunnuntaihin heräsin jälleen yksin. Vilkaisu kelloon paljasti, että Veera oli istunut kassansa äärellä jo yli tunnin enkä taaskaan muistanut heränneeni hänen lähtiessään. Muisto illasta nosti kuitenkin tällä kertaa hymyn huulilleni toisin kuin edellisenä aamuna ja mietin ettei ollut ihmekään, että olin nukkunut niin sikeästi.

Nopeasti mieleeni eksyi kuitenkin Veeran lisäksi myös Kiira. Muistin, mitä olimme sopineet tekevämme tänään, kunhan vain häiriötekijä hänen kämppiksensä muodossa poistuisi ensin tieltä. Nyt Kiiran luokse meneminen tuntui kuitenkin ainoastaan väärältä, ei lainkaan niin oikeutetulta tarpeiden tyydyttämiseltä kuin aiemmin tapaamisesta sopiessamme. Veera oli ottanut ison askeleen suhteemme puolesta ottamalla vaikeutemme esille ja lisäksi tarjoutumalla toimimaankin asian parantamiseksi. Tunsin itseni järkyttäväksi kusipääksi jo pelkästään siksi, että edes ajattelin enää Kiiran luokse menemistä.

Ongelma oli vain siinä, että omantunnontuskat eivät tyydyttäneet sitä himoa, jonka tunsin puristavana alapäässäni. Olin tyhjentänyt itseni Veeran sisälle juuri ennen nukahtamista, mutta halusin jälleen. Halusin myös Veeraa, mutta ennen kaikkea halusin päästä kokemaan, mitä kaikkea Kiira pystyikään tarjoamaan. Ajattelin, ettei niin kiihottavan pervoa naista voinut jättää panematta, kun kerran tilaisuus oli tarjolla aivan käden ulottuvilla. En voinut itselleni mitään, halusin syntisen paljon Kiiran luo ja teon kusipäisyydestä huolimatta se oli tehtävä. Sen jälkeen olisi ehkä vaikeampi elää itsensä kanssa, mutta ehkä elämän ei ole tarkoituskaan olla helppoa.

Yritin parhaani mukaan kuluttaa tunteja ajatellen jotain muuta kuin Kiiraa, etten olisi sortunut runkkaamaan ja laukeamisen jälkeisessä mielentilassa keksinytkin yhtäkkiä jättää menemättä hänen luokseen, koska mies minussa halusi mennä yli kaiken. Söin muutaman nopeasti kyhätyn voileivän aamiaiseksi ja poimin sen jälkeen vaatekomeron nurkasta koko viikon käyttämättömänä lojuneen treenikassini ja lähdin salille.

Matka pyörällä ei kovin kauaa kestänyt, mikä oli hyvä senkin vuoksi, että pakkanen tuntui kiristyneen entisestään siitä, mitä se oli ollut edellisen kerran ollessani ulkona eli toissa yönä kävellessäni kotiin Kiiran luota. Sali, jolla tapasin käydä, oli mukavan tilava ja helpotuksekseni huomasin, ettei sunnuntaiaamupäivä ollut houkutellut kovin paljon muita treenaajia vielä paikalle. Vaihdoin tyhjässä pukukopissa nopeasti treenikamat ylleni ja menin salin puolelle soutulaitteeseen ottamaan pienen alkulämmön päälle.

Kovin perusteellisesti en jaksanut lämmitellä, vaan hetken soutamisen jälkeen suuntasin vapaiden painojen puolelle. Oikeasti olisi pitänyt jaksaa treenata jalkoja, mutta olin turhamainen ja halusin saada vain yläkroppani pumppiin Kiiraa varten. Siellä en ollut yksin vaan lisäkseni painoja heilutteli joku nuori pariskunta. Molemmat näyttivät siltä, että salilla oli käyty ennenkin ja välillä keskityinkin enemmän tiirailemaan pariskunnan naisen takapuolta peilien kautta kuin vinopenkkiin ja hauiskääntöihin.

Saatuani tarpeeksi painoista kävin jonkin aikaa taitelemassa vatsalihaspenkissä, jonka jälkeen otin vielä kunnon hien pintaan kuntopyörällä. Hyvä treeni se ei missään nimessä ollut, mutta sainpahan ainakin hetkeen aikaa pidettyä Kiiran ja ennen muuta kalvavan syyllisyyden tunteen pois mielestäni. Pukukoppiin päästyäni se ei ollutkaan enää tyhjä vaan ilmeisesti myös pariskunta oli lopettanut treenaamisensa, koska mies tai ehkä ennemminkin poika vielä oli lokeron edessä riisumassa vaatteitaan ja valmistautumassa luultavasti suihkuun.

Se ärsytti, koska suihkutila oli ahdas eikä siellä ollut kuin kaksi suihkua, joten tuntui kiusalliselta olla siellä yhtä aikaa tuntemattoman ihmisen kanssa. Olin myös varsin hyvin tietoinen siitä, kuinka vaatimattoman kokoinen penikseni oli lepotilassa enkä sen vuoksi ollut viihtynyt koskaan kovin hyvin esimerkiksi joukkueen saunailloissakaan. Eihän sillä mitään väliä ollut, mitä muut ajattelivat ja tuskin ketään edes kiinnosti, mutta siitä huolimatta tiesin, että kaikki vilkuilivat ja harrastivat jonkinlaista vertailua päänsä sisällä ja oli turhauttavaa tiedostaa, ettei siinä vertailussa voinut pärjätä. Päätin kuitenkin tällä kertaa olla välittämättä asiasta sen suuremmin ja rohkaisinkin mieleni ja astelin hetken pojan jälkeen tämän perässä suihkutiloihin pyyhkeen ja shampoon kanssa.

Ennen oven avaamista pohdin, olisiko kohteliasta kysyä ensin haittaako poikaa, jos tulen peseytymään samaan aikaan, mutta tajusin että se todennäköisesti olisi huomattavasti oudompaa kuin vain kävellä rauhassa hiljaa toisen suihkun alle. Kaikki tuskin olivat yhtä outoja ja epäitsevarmoja kuin itse olin. Aukaistuani oven huomasin hänet onnekseni hankaamassa shampoota hiuksiinsa selkä itseäni vasten, joten pääsin rauhassa kääntämään itsekin selkäni hänelle ja aloittamaan peseytymiseni.

Hetken päästä suihku takanani sammui. Silloin uteliaisuus vei voiton ja päätin yrittää selvittää nopealla vilkaisulla, kuinka hyvin varusteltu tuo itseäni arviolta muutamia vuosia nuorempi poika oli. Kääntelin päätäni kuin niskojani rauhassa lämpimän suihkun alla venytellen ja oikean olkani yli huomasin positiivisena yllätyksenä, jos nyt niin voi sanoa, että kovin jykevää tarjottavaa pojan jalkojen välistä ei ainakaan lepokoon perusteella löytynyt hänen kanssaan salin puolella rehkineelle herkkuperseelle. Nopeasti kuitenkin hävitin ajatuksen mielestäni ja häpesin hieman halukkuuttani tirkistellä.

Pojan poistuttua jäin pesuhuoneeseen luonnollisesti yksin. Ryhdyin pesemään kaluani ja samalla kun annoin veden huuhdella terskaani, tajusin tekeväni sen Kiiran vuoksi. Olin myös epämiellyttävän tietoinen siitä, mitä muutakin olin tehnyt Kiiraa varten. Sheivattu takapuoli oli ensin tuntunut yllättävän mukavalta, mutta nyt se lähinnä kutisi ja sai toivomaan, että Kiiran kieli tuntuisi erityisen hyvältä tällaisen massiivisen kärsimyksen jälkeen. Hetkeksi unohduinkin ajattelemaan pervoa Kiiraa ja tämän kieltä peräaukollani, jonka seurauksena kullini rupesi uhkaavasti paisumaan, mutta en jaksanut välittää, koska uskalsin olla varma siitä, että sain suihkutella omassa rauhassani loppuun saakka.

Hallitsin malttini enkä ryhtynyt koskettelemaan puolikovaa penistäni sen enempää. En muutenkaan halunnut lukeutua ihmisiin, jotka sellaista tekivät jossain kuntosalin suihkutiloissa. Epäilemättä heitäkin oli kyllä olemassa.

Suihkusta päästyäni puin ylleni ja poljin hiukset märkänä takaisin kotiin vieläkin nopeammin kuin aiemmin tullessani. Kello oli vasta lähes yksi, joten yritin tuskaisesti keksiä keinoja, joilla saisin ajan kulumaan nopeammin. Kun ryhdyin lämmittämään Veeran edellisenä päivänä tekemää lasagnea itselleni lounaaksi, puhelimeni värähti. Viesti Kiiralta

”Edelleen tulossa?” hän kysyi ja näytti kuvassa krapulaiselta. Toivoin sen tarkoittavan sitä, että Kiira odotti erityisen himokkaana. Lähetin kuvan mössöstä lautasellani ja vastasin olevani tulossa. Sen jälkeen Kiira kertoi, että Joni oli lähtenyt jo aiemmin kuin piti ja sanoi, että voisin tulla, kun vain haluaisin. ”Mielummin nopeammin kuin heti”, hän vielä lisäsi.

Aivan niin nopea en ollut, mutta päätin kuitenkin lähteä heti syötyäni ja hampaat uudelleen harjattuani. Otin vielä treenikassin mukaan siltä varalta, että Kiira pitäisi minua luonaan siihen asti, että Veera olisi tullut jo takaisin kotiin, niin voisin ainakin sanoa käyneeni salilla. Olisihan se osittain tottakin.

Tällä kertaa jätin pyörän varastoon huilaamaan ja päätin kävellä puolen kilometrin matkan Kiiran luo ja samalla vielä antaa kylmän ilman viimeistä kertaa rauhoitella ajatuksia, ennen kuin menisin kaikilla pettämisen skaaloilla liian pitkälle. Humalainen suihinotto ei vielä välttämättä olisi ollut Veerankaan mielestä täysin anteeksiantamatonta ajan myötä, mutta selvinpäin naiminen täysin syyntakeisessa mielentilassa entisen yhteisen tutun kanssa voisi olla toinen tarina. Tämän painin olin kuitenkin käynyt mielessäni jo tarpeeksi monesti ja askeleeni suuntasivat edelleen vahvasti kohti Kiiran asuntoa.

Rappuun sisälle päästyäni kiipesin jo edellisellä kerralla tutuksi tulleeseen kolmanteen kerrokseen ahdasta portaikkoa pitkin. Ennen ovikellon soittamista keräsin ajatukseni kasaan vielä viimeistä kertaa. Helppoa se ei kuitenkaan ollut, koska siinä vaiheessa kova kyrpäni sykki jo vahvasti housuissani. Lopulta rohkaisin mieleni ja painoin ovikelloa, joka päästi äänenä ilmoille sen saman persoonattoman kilahduksen, jonka kaikkien kerrostalojen ovikellot tekevät.

”Siinähän sä oot”, Kiira sanoi haukotellen ja samalla käsiään venytellen oven avattuaan.

Itse sen sijaan jäin sanattomaksi. Kiira seisoi edessäni ilmeisen väsyneenä, mutta ennen kaikkea äärimmäisen seksikkäänä ja vähäpukeisena. Olin jotenkin mielessäni ajatellut Kiiran naiseksi, joka käyttäisi tylsiä alusvaatteita, mutta totuus oli ilmeisen toinen. Valkoisia pitsisiä rintaliivejä täydensi alakerrassa samaa väriä olevat niukat pikkuhousut, joiden lähes läpinäkyvä etuosa paljasti kaistan tummaa karvoitusta häpykummulla.

”Haluutko tulla vielä ihan sisälle asti?” rintava viettelijätär kysyi, kun jämähdin paikoilleni tuijottamaan edessäni avautuvaa näkyä sekunniksi liian pitkään.

”Enköhän mä kun kerran tänne asti oon tullu”, vastasin ja koitin toipua saamastani vastaanotosta, josta ei kai vierailun luonteesta johtuen olisi pitänyt olla näin yllättynyt.

”Parempi niin”, Kiira sanoi ja kääntyi ympäri kävelläkseen syvemmälle sisään asuntoon. Käännös tarjosi minulle mahdollisuuden laskea katseeni Kiiran takapuolelle, joka ei paljoa hävinnyt äsken tuijottamalleni etupuolelle. Alushousujen valkoinen pitsi lepäsi selkää vasten perseen yläpuolella ja puolesta välistä kangasta laskeutui ohut naru, joka upposi pehmeän näköisten muhkeiden pakaroiden väliin.

”Otatko sä kahvia? Keitin just, mun on pakko ainakin saada kupillinen”, Kiira kysyi, kun oli ensin kuljettanut keinuvan takamuksensa pois näkyvistäni.

”Kai mäkin voisin kupillisen sitten”, vastasin ja etsin katseellani naulakkoa talvitakilleni, kunnes edessäni lattialla lojunut takkikasa muistutti, että sellaista ei löytyisi.

Keittiöön mennessäni Kiira kurotteli ilmeisesti kahvikuppeja kuivauskaapin hyllyltä ja pääsin jälleen tuijottelemaan naisen vartalon ilahduttavan uhkeita muotoja.

”Istu vaan alas”, hän sanoi yllettyään poimimaan kaksi mukia käteensä. ”Mustana vai maidolla?”

”Mustana”, vastasin ja koitin muistella, milloin olin edellisen kerran edes juonut kahvia.

”Niin mäkin juon, ainoo lääke joka mulla auttaa darraan edes vähän”, Kiira sanoi.

”Entä naiminen sitten?” ehdotin ja sain Kiiran hymähtämään.

”Nii no se tietty kans”, hän sanoi hymyillen.

”Menikö teillä sit myöhään taas eilen?” kysyin, kun Kiira istuutui vastapäätäni pöytään.

”Ei ollu tarkotus, mutta päädyttiin sit yhille jatkoille ja tulin himaan vasta joskus aamukuudelta”, sain vastaukseksi.

”Sä näytäkin tosi virkeeltä”, sanoin leikilläni.

”Joo, ihan helvetin virkee olo mulla onkin”, Kiira vastasi nauraen.

Lyhyen hiljaisuuden aikana otin ensimmäisen hörpyn kahvistani, mutta se oli sen verran kuumaa, että poltin suuni ja jouduin sylkemään sen takaisin kuppiin. Ainakin sain sillä Kiiran, joka oli juonut omasta kahvistaan jo ainakin puolet, taas nauramaan.

”Sori jos oli noin helvetin pahaa”, hän sanoi edelleen naureskellen. ”Toivottavasti sulta onnistuu se päiväkahviseuralaisen toinen tehtävä paremmin kuin toi juomispuoli.”

”No joo, enhän mä tänne kahvin takia tullutkaan. Onks sulla kylmä?” kysyin, kun huomasin Kiiran ihon olevan kananlihalla. Ei se tosin mikään ihme ollut, ulkona oli kylmä ja asunto tuntui luultavasti osittain senkin myötä kohtuullisen viileältä ja kaiken lisäksi Kiira istui edessäni pelkät alusvaatteet yllään.

”Vähän mutta tää kahvi lämmittää ja luotan siihen, että sä lämmität kohta vielä enemmän”, hän vastasi jo aavistuksen vihjailevammin.

”Missä sä haluut, että lämmittelen sua?”

”Jos vaikka tällä kertaa päästäis ihan sänkyyn asti”, Kiira sanoi.

”Miks me sitten täällä vielä istutaan?” kysyin nyt jo määrätietoisemmin.

Kiira hymyili jälleen ja otti vielä viimeisen hörpyn kahvistaan, ennen kuin nousi ylös. Rinnat pompahtivat yhtä aikaa raskaasti ja paloin halusta päästä vapauttamaan ne pitsistä kahleistaan.

”Seuraa sit perässä, ehkä mä voin esitellä sulle mun huoneen”, Kiira komensi.

En kuitenkaan tyytynyt ainoastaan seuraamaan. Nousin Kiiran perään tämän astuessa ulos keittiöstä ja kiedoin käteni hänen vatsansa ympärille. Sen jälkeen painoin huuleni ahnaasti hänen pehmeälle kaulalleen ja suutelin pervoa aarrettani himoiten. Kovin kauaa en malttanut pidellä käsiäni ainoastaan hänen vatsallaan, vaan nostin ne ylemmäs ja ryhdyin kiihkeästi hyväilemään Kiiran täydellisen naisellisia rintoja.

”Sähän oot taas innokkaana”, hän sanoi irrottauduttuaan ensi otteestani ennen kuin kurotti antamaan suudelman suulleni. Kiira maistui kahville ja hammastahnalle, mutta en ajatellut sitä, vaan mielessäni pyöri ainoastaan se, miltä Kiira maistuisi alempaa, toivottavasti mahdollisimman kosteana valuvasta pillustaan.

Kiiran huoneeseen vihdoin päästyämme vilkaisin ensin nopeasti ympärilleni. Kovin tilava se ei ollut, oikeastaan melko kapean mallinen. Sänky sijaitsi ovelta katsottuna huoneen oikeassa reunassa ikkunan alla. Vasemmalla oli työpöytä ja sen vieressä lattialla useammassa kasassa paksu pino kirjoja. Heti oven vieressä oli vaatekaappi, jonka edustalla lojunut vaateläjä toi mieleen eteisen takkikasan.

”Kodikasta”, totesin lyhyesti ja riisuin paidan nopeasti yltäni. Sen jälkeen työnsin Kiiran hellävaraisesti tämän petaamattomalle sängylle ja seurasin itse nopeasti perästä.

”Mua panettaa ihan sairaasti”, hän kuiskasi korvaani, kun vedin hänet tiukasti itseäni vasten ja hyväilin pikkuhousujen paljaaksi jättämiä pakaroita.

”Mä oon ollut ihan vitun kovana siitä asti, kun tulin tänne”, vastasin.

”Kuulostaa hyvältä”, Kiira sanoi ja ryhtyi himokkaasti puristelemaan vielä farkkujen suojissa sojottanutta kyrpääni samalla painaen huulensa omiani vasten.

Se sai minut ajattelemaan, että vuoroin vieraissa ja niinpä päätin siirtää Kiiran takamusta hyväilleen käteni etupuolelle ja pääsin koskettamaan ensimmäistä kertaa kunnolla hänen rietasta häpyään. Ensin koskettelin vain hellästi pikkuhousujen päältä ja tunsin niiden olevan kunnolla kastuneet. Halusin kuitenkin tuntea enemmän ja ujutin etusormeni kankaan väliin paljasta ihoa vasten. Kuljetin sitä hitaasti ensin häpykummulta läpi lyhyen kiharaisen karvoituksen aina pillun kostealle suuaukolle, kunnes palasin takaisin kohti klitorista.

”Hiero mun klittaa”, Kiira kuiskasi jälleen, tällä kertaa hieman vaativampaan äänensävyyn.

Sitä käskyä noudatin mieluusti ja ryhdyin pyörittelemään Kiiran omista nesteistä liukkailla sormillani pillun yläosassa selkeästi tuntunutta klitorista. Aloitin jälleen varovaisen hitaasti, mutta ryhdyin kiihdyttämään sormieni vauhtia, kun Kiira ei tehnyt elettäkään niitä jarrutellakseen. Sen sijaan hänen hengityksensä muuttui selvästi raskaammaksi, joten osasin päätellä tekeväni ainakin jotain oikein.

Hetken jatkettuani nousin puoliksi makaamaan Kiiran päälle ja ryhdyin jälleen suutelemaan himoiten hänen kaulaansa samalla, kun annoin sormien jatkaa työtään alhaalla. Kiira ei puhunut mitään, mutta hänen hengityksensä sen sijaan oli muuttunut jo aavistuksen helpommin havaittavaksi voihkinnaksi. Ensimmäisen kerran sain hänet kunnolla inahtamaan nautinnosta, kun siirsin peukaloni klitorikselle jatkamaan pyörivää liikettä upottaessani ensimmäistä kertaa sekä etu- että keskisormeni pillun sisälle. Sillä hetkellä tajusin työntäneeni jotain vieraan naisen sisään ensimmäistä kertaa useaan vuoteen ja tilanne alkoi yhtäkkiä tuntumaan jotenkin absurdilta, mutta en antanut sen häiritä himoani.

”Haluutko sä nuolla?”, Kiira kysyi samalla kun pysäytti itseään sormettavan käteni ottamalla minua ranteesta kiinni.

”Haluan tietenkin”, vastasin enkä edes harkinnut kieltäytyväni.

Vastaukseni ilmeisesti tyydytti Kiiraa, koska hän lähti vetäytymään sängyllä hieman ylöspäin ja ryhtyi sitten hivuttamaan pikkuhousujaan pois yltään. Samalla kun katseeni nauliintui hänen paljaalle hävylleen, Kiira koukisti aavistuksen polviaan ja avasi haaransa paljastaen itsensä minulle kokonaan.

Näky oli sen verran kiihottava, että tunsin jo suunnatonta tarvetta päästä upottamaan kaluni Kiiran avoimena ammottavaan pilluun. Oli erikoista huomata, kuinka erilaisia ja Kiira ja Veera olivat myös alapäistään. Siinä missä Veeralla oli täysin karvaton viivapimppi, joka jollain perverssillä tavalla saattoi tuoda mieleen myös nuoren tytön, oli Kiiran pillu jollain tapaa ronskimpi, vaikka se tuskin oli kovin hyvä sana kuvailemaan tuota upeaa näkyä. Häpykummulta laskeutui kiitoradan mallinen karvoitus, mutta siitä alaspäin Kiirakin oli siistinyt itsensä paljaaksi. Sisemmät häpyhuulet kurottivat ulos uloimpien välistä ja kutsuvasti tarjosivat itseään imettäväksi.

Laskin kasvoni innokkaasti Kiiran haaroihin ja kiiman tuoksu tunkeutui voimakkaasti nenääni. Se sai vieläkin farkkujen suojassa majailleen kullini sykkimään, jos mahdollista, niin vieläkin voimakkaammin. Kieltäni en kuitenkaan upottanut suoraan Kiiran pyhimpään, vaan annoin sen kiusoitellen vaellella ensin omaa kaartaan häpyhuulten ympärillä. Lopulta annoin kuitenkin periksi Kiiran painaessa päätäni syvemmälle haaroihinsa ja nappasin huppunsa alta helposti erottuneen klitoriksen huulteni väliin.

Samalla kun Kiira piteli päätäni edelleen vankasti paikallaan, pyörittelin kielelläni huulieni väliin saalistamaani klitorista sen verran vauhdikkaasti, että sain Kiiran ainakin voihkinnasta päätellen tuntemaan aitoa nautintoa. Kiiran pillu oli maultaan aavistuksen kirpeämpi kuin Veeran, mutta se ei minua häirinnyt ollenkaan. Sen sijaan keskityin lipittämään Kiiran tussua varmoin ottein ja se sai minut itsenikin jo sen verran kiihkon valtaan, että jouduin siirtämään toisen käsistäni, joilla pidin Kiiran reisiään erillään, omalle etumukselleni, jotta sain edes hieman hyväiltyä itseäni ja helpotettua oloani.

Hetken aikaa Kiiraa kielellä tyydytettyäni otin yhtälöön mukaan myös sormet ja pyörittelin niillä kutsuvaa liikettä aukon sisäpuolella lähellä pillun suuta. Sekin ilmeisesti toimi ainakin osittain, koska hän ei tahtonut enää pysyä kunnolla paikoillaan, vaan kiemurteli otteessani. Sekunnin ajaksi nostin katseeni Kiiran haaroista ja näin hänet silmät kiinni hyväilemässä paljaita rintojaan, jotka hän oli jossain välissä kielityöskentelyni aikana vapauttanut rintsikoistaan.

Kun siirsin kieleni takaisin Kiiran pillulle, päätin kokeilla sormillani jotain muuta. Siirsin vahvasti pillun liukastaman etusormeni välilihan yli Kiiran pyllynreiälle ja ryhdyin hitaasti sovittamaan sitä sisälle ja samalla tekemään jotain, mitä Veera ei vielä koskaan ollut antanut minun tehdä. En kuitenkaan päässyt aikeissani kovin pitkälle, ennen kuin Kiira keskeytti minut.

”Ei vielä sinne”, hän sanoi samalla nielaisten raskaasti kädet edelleen rinnoillaan.

”Etkö sä halua, että jatkan enää?”, kysyin nostaessani jälleen päätäni ylös pillun kimpusta.

”Haluun, mut haluun myös, että säkin saat jotain. Riisu sun housut”, Kiira komensi.

Jälleen kerran minua ei tarvinnut kahdesti käskeä, vaan nousin hymyillen ylös sängystä, jotta sain helposti farkkuni pois jalasta. Ne lähtivät nopeasti lahje kerrallaan ja huomasin Kiiran seuraavan riisuutumistani silmä kovana. Itse olin totaalisen kovana jostain aivan muualta. Kun pysähdyin hetkeksi ennen kuin riisuin myös alushousuni, Kiira kysyi:

”Alkoko poikaa ujostuttamaan?”

”Ei todellakaan”, vastasin edelleen hymyillen ja kiskoin itseni ulos boksereistani.

Siinä seisoin jälleen täysin alastomana Kiiran edessä, kulli kovana ja tuntui kuin olisin ollut valmis räjähtämään siihen paikkaan ilman minkäänlaista kosketusta. Sellaista en kuitenkaan missään nimessä tahtonut tapahtuvan, halusin saada nauttia tästä tilanteesta viimeiseen pisaraan saakka.

”Tuu mun päälle”, Kiira sanoi kutsuvasti.

Astuin takaisin sänkyyn ja olin asettumassa makaamaan hänen päällensä, mutta Kiiralla oli ilmeisesti jotain muuta mielessä.

”Eikun polvilleen, lähemmäs”, se käski.

Siirryin tottelevaisena ylemmäs pitkin Kiiran vartaloa, lähemmäs hänen kasvojaan. Asetuin hajareisin hänen rintojensa päälle, polvet vartalon sivuilla ja kiveksieni levätessä Kiiran tisseillä samalla, kun kyrpäni sojotti vaativana kohti hänen kasvojaan.

”Näin just”, Kiira sanoi ja nosti sitten päätään, että sai kaapattua munani suuhunsa. Tällä kertaa Kiiran lutkutus ei ollut yhtä voimakasta kuin edellisellä kerralla, ehkä hänkin aavisti jotenkin, etten olisi kestänyt sellaista menoa kovin kauaa. Äärimmäisen hyvältä se tuntui kuitenkin, terskani vaelteli pitkin Kiiran lämmintä poskea ja hän myös osasi varoa taitavasti hampaitaan, vaikka kaluni kohtuullisen paksua tekoa olikin.

”Voisitko sä jatkaa mun nuolemista?” Kiira kysyi hetken aikaa tikkariani imeskeltyään.

”Ai siis nyt”, totesin hieman pettyneenä juuri kun olin itse päässyt nautinnon syrjään kiinni.

”Niin siis tässä samalla”, Kiira sanoi huomattuaan ilmeeni. ”Kai sä kuuysin tiedät, hölmö?” hän jatkoi.

Tiesin tietenkin ja suostuin luonnollisesti Kiiran pyyntöön.

”Hyvä, käänny ympäri sitten”, hän ohjasi.

Kiihotuin vain entisestään, kun huomasin olevani jatkuvasti tottelemassa Kiiraa siinä, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Tajusin ensimmäistä kertaa olevani sängyssä sellaisen naisen kanssa, joka tiesi jatkuvasti mitä halusi ja myös uskalsi näyttää sen. Tunsin itseni krapulapanetuksesta kärsivän naisen seksileluksi ja olin sellainen Kiiralle enemmän kuin mielelläni.

Kun käännyin kontilleni Kiiran yllä yltääkseni jatkamaan hänen nuolemistaan, tajusin, millaisessa asennossa olin ja millaiset näkymät hänelle tarjosin. Kiiraa se ei kuitenkaan ilmeisesti suuremmin haitannut, vaan tunsin käden tarttuvan määrätietoisesti vehkeelleni ja aloittavan puristavan, mutta silti oikealla tavalla hellän runkkausliikkeen. Se motivoi minuakin painamaan kasvoni jälleen Kiiran kiimaisen kostealle pillulle ja ryhdyin leikittelemään kielelläni hänen klitoriksensa kanssa.

Hetken aikaa näin jatkettuamme tunsin käden liikkeen kullillani loppuvan. Odotin sen tarkoittavan sitä, että Kiira vihdoin kaappaisi minut takaisin suuhunsa, mutta olin väärässä. Samalla kun jatkoin hänen nuolemistaan, tunsin Kiiran käsien tarraavan kiinni hänen naamansa ulottuvilla olleista pakaroistani ja painavan huulensa perseelleni. Lyhyen välähdyksen ajan ihmettelin, että mitä hittoa oikein oli tapahtumassa, mutta sitten kiihkoni keskellä muistin Kiiran edellisen kerran puheet ja tajusin hänen alkavan lunastamaan lupaustaan.

Kiira ei erityisemmin aikaillut, vaan ryhtyi kielellä selkeästi kostuttaen lipomaan peräaukkoani. Aluksi se ei tuntunut oikein miltään, lähinnä vain kostealta kutitukselta, mutta mitä enemmän osasin rentoutua, sitä tyydyttävämmäksi se muuttui. Aivan niin kokonaisvaltaisen hyvältä se ei tuntunut kuin Kiiran sormi, joka oli tunkeutunut yllättäen sisälleni kesken toissaöisen suuhoidon, mutta yllätyksekseni huomasin nauttivani tästäkin enkä vähiten siksi, että Kiira todella teki tällaista ja vielä ilmeisesti nauttikin siitä jollain tasolla. Nautin tosin itsekin siinä määrin, että unohdin Kiiran alapään huomioimisen lähes täysin hänen pillussaan levänneitä sormiani lukuun ottamatta.

”Joko sä haluisit panna mua?”, hän kysyi, kun sai ilmeisesti tarpeeksensa aukkoni nuolemisesta ilman vastapalvelusta ja läpsäytti kämmenensä perseelleni.

”Haluan aika vitusti”, vastasin enkä suuremmin liioitellut.

”Ehkä sä sitten saat, kun oot ollut niin tottelevainen”, Kiira sanoi.

”Miten sä haluut?” kysyin, koska en halunnut aikailla enempää.

”Sä saat päättää”, Kiira lupasi.

”Takaapäin sitten”, sanoin ja mietin samalla, että en pääsisi yhtä avoimesti ihailemaan Kiiran rintoja, mutta irstaat näkymät perseelle korvasivat sen kyllä aina siinä asennossa.

Ennen kuin Kiira rupesi asettumaan valmiiksi oikeaan asentoon, kurotti hän kätensä yöpöydän lokerolle ja poimi sieltä kondomin vihreässä kääreessä. Samanlaisia olin käyttänyt aiemmin Veerankin kanssa, ennen kuin hän oli ryhtynyt huolehtimaan ehkäisystä omatoimisesta syömällä e-pillereitä.

”Sori mut joudut käyttämään tätä”, Kiira totesi jostain syystä anteeksipyytävään sävyyn.

”Tietenkin, ei se mitään haittaa.”

Vastaukseni sai Kiiran hymyilemään ja hän kuori kumin esiin kääreestään varmoin ottein ja alkoi asettelemaan sitä kohti kattoa osoittavan munani ylle. Se oli ensimmäinen kerta, kun jouduin käyttämään kortsua yli kolmeen vuoteen. Siinä tilanteessa se ei kuitenkaan haitannut minua laisinkaan,

Kun Kiira oli saanut kumin kalulleni, hän varmisti vielä kiusoittelevaan tyyliin suullansa sen olevan varmasti hyvin paikoillaan. Sen jälkeen hän asettui eteeni kontalleen peppu pystyssä ja paljasti upeasti maiseman, johon pääsisin kohta yhtymään. Pillun huulet olivat kiihotuksesta sopivasti levällään ja Kiira notkisti selkäänsä tarjoten itseään entistä paremmin pantavaksi. En aikaillut, vaan otin varman otteen Kiiran leveältä lantiolta ja ryhdyin sovittamaan itseäni hänen sisälleen. Toisin kuin Veeran kanssa, en edes yrittänyt aloittaa varovasti, vaan survaisin jo ensimmäisellä työnnöllä niin syvälle kuin vain lyhyehköllä kullillani ylsin. Se sai Kiiran voihkaisemaan samaan tyyliin kuin aiemmin häntä suulla tyydyttäessäni ja siitä tiesin, että voisin huoletta jatkaa samaa tahtia. Rytmikäs tahtini sai minut kuitenkin nopeasti huomaamaan, että itse tuskin kestäisin sitä kovin kauaa.

”Multa saattaa tulla jo kohta”, varoitin Kiiraa raskaan hengitykseni keskeltä.

”Ei haittaa, pane vaan, pane vaan”, Kiira hoki sen, minkä voihkinnaltaan kykeni.

Jatkoin työntymistäni ja nautin samalla katseellani, kuinka Kiiran rinnat hölskyivät aaltomaisesti sängyn patjaa vasten hänen ollessa kontillaan edessäni. Seksin haju oli täyttänyt huoneen jo selkeästi erottuvana aromina ja kivekseni hakkasivat rytmikkäästi Kiiran persettä vasten työntöjeni tahdissa. Kovin montaa hetkeä ei ehtinyt kulua, kunnes tunsin lastini lähtevän liikkeelle. Puristin Kiiraa voimakkaammin käsilläni, ehkä hieman jopa satuttaenkin häntä ja tunsin, kuinka raskas satsini laukesi Kiiran sisälle. Kampesin itseni pois pukilta ja kierähdin aavistuksen uupuneena Kiiran viereen makoilemaan.

”Sori”, huohotin pahoitteluksi nopeasti tulemisestani.

”Ei se mitään”, Kiira lohdutti ja hiveli käsivarttani samalla valloittavaa hymyään hymyillen.

”Mä yritin pidätellä, sä oot vaan liian mahtava ja seksikäs”, jatkoin ja tuijottelin nykivästi laskevan kullini yllä ollutta kumihuppua, joka oli täyttynyt tutulla valkoisella mönjällä.

”Lopeta nyt, eiks tässä oo vähän niinku tarkotuskin, että tulee”, Kiira sanoi naureskelevaan sävyyn.

Siinä Kiira oli toki enemmän kuin oikeassa. Hetken ajan mieleeni yritti jälleen tunkeutua ajatus siitä, kuinka väärillä teillä olinkaan Kiiran sängyssä, mutta onnistuin torjumaan sen pois. En halunnut ajatella Veeraa, sen sijaan halusin vielä tietää, mitä kaikkea Kiiran kanssa voisi kokea.

”Ois vaan ollut kiva nauttia sun kanssa vielä pidempäänkin”, sanoin, kun olimme olleet hetken aikaa hiljaa.

”Onhan täs viel aikaa”, Kiira vastasi viekkaasti hymyillen. ”Vai onko sulla kiire jonnekkin?”

Sillä hetkellä minulla ei ollut kiire minnekään.

Kommentoi

top