search
top

Moottoripyöräilevä ritari

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (22 votes, average: 2.59 out of 5)
Loading...

Ah, heinäkuinen alkuilta Keski-Suomessa ja mutkainen pikkutie vilisti allani. Olin matkalla kohti Jyväskylää, jossa oli tarkoitukseni yöpyä ennen viimeistä etappia ennen kotia. Olin jo toista päivää ajamassa ja kelit olivat suosineet kerrankin. Putkahdin pieneltä metsikkötaipaleelta peltoaukealle ja näin että peltoaukeman toisessa päässä edelläni meni pieni punainen henkilöauto. Etäisyyttä arvioin välillemme muutama sata metriä. Hellitin kaasua hieman ja päätin pitää etäisyyden tasaisena. Peltoaukean päästä putkahdimme taas metsäpätkälle ja nautin kun laskevan auringon valo siivilöityi puiden välistä tielle. Naurahdin mielessäni että taitaa olla tällä tiellä nyt perjantairuuhka, sillä edellisen puolen tunnin aikana vastaan ei ollut tullut ketään, eikä edellänikään ollut muita kulkijoita ennen tätä.

Edessäni ajanut henkilöauto heilahti rajusti ja jarruvalot syttyivät. Puristin kytkimen ja etujarrun pohjaan, kun samalla aloin pumppaamaan vasemmalla jalalla vaihteita pienemmäksi sekä oikealla annoin jarrua takarenkaalle. Punaisen henkilöauton hätävilkut syttyivät ja se pysähtyi ilmeisen vaikeasti ohjattavana tien reunaan. Hidastin itsekin ja laitoin pyöräni vilkun oikealle. Autosta nousi arviolta n. 165-senttinen naisihminen keltaisessa kukkamekossa. Punaisen oranssit lyhyet hiukset sievästi laitettuna ja meikki kasvoilla kielivät että ainakaan ihan arkiajossa tämä leidi ei ollut. Pysäytin pyörän n. 20 metriä auton taakse, sammutin sen ja laitoin varovasti seisotatuelle. Avasin visiirin ja kävellessäni autoa kohden otin ajohanskat kädestäni.

Kypärän sisälle kuulin savon murteella sanoja, jotka eivät ehkä aina sovi hienon naisen suuhun. Kuskin puolen takarengas oli näemmä mennyt puhki.

Kysyin mitä oli tapahtunut ja tarvitseeko hän apua. Apu otettaisiin kuulemma enemmän kuin mielellään vastaan sillä hän ei ollut varma onko uudessa autossa edes vararengasta, saatikka sitten osaako hän sitä vaihtaa. Sanoin auttavani mielelläni, mutta keventäväni ensin vaatetusta ettei tule kuuma.

Riisuin kypärän ja ajotakin pois ja vein ne moottoripyörälleni, ajohanskat päätin jättää käteeni työhanskoiksi. Palasin autolle, jossa nainen oli avannut takaluukun ja purkanut sieltä tavaraa pois, jotta pääsisin vararenkaaseen käsiksi. Katsoin kävellessäni autolle naista hieman tarkemmin. Ei tosiaan mikään pitkä, noin neljissäkymmenissä, hieman pyöreyttä, mutta sitä sitten ihan oikeissa kohdissa. Kaunis leidi kaiken kaikkiaan. Kaivoin varoituskolmion kotelon ensimmäisenä esille, ja lähdin viemään sitä vielä paikalleen. Ilta oli lämpimämpi, kuin mitä ajoviima oli antanut ymmärtää ja jätin ajotakin alla olleen pitkähihaisen T-paidan vielä moottoripyörälle ja päälleni jäi ajohousujen lisäksi vain hihaton aluspaita. Kävellessäni huomasin että rengasrikon kokenut leidi katsoi minua kiinnostuneena.

Muistin etten ollut esittäytynyt ja ojensin käteni, esittelin itseni ja kerroin olevani lomamatkalla. Hän oli nimeltään Maria ja menossa perjantaitansseihin tanssilavalle, jonne olisi vielä noin tunnin ajomatka. Hymyilin ja sanoin että epäilinkin jotain sen suuntaista, kun hän on laittanut itsensä niin kauniiksi. Sain vastaukseksi hymyn, pienen punastumisen kera. Hänen hymykuoppansa olivat mielestäni ehkä jopa laittoman kauniit.

Kaivoin takakontin valepohjan alta renkaanvaihtotarpeet ja vararenkaan esille. Tunkkasin autoa ylös ja tunsin katseen itsessäni. Vilkaisin olan yli vaivihkaa ja näin miten Maria mittaili katseellaan minua. Hän huomasi minun huomanneen katseensa ja päätin hieman kiusata häntä iskemällä hänelle silmää. Reaktio oli odotettu – hän lehahti lähes samaan sävyyn hiustensa kanssa. Kysyin mitä noin kaunis nainen yleensä tekee, kun ei ole tanssimassa lavalla ja sain kuulla hänen olevan yläkoulun opinnonohjaaja ja nyt kesälomalla.

Jatkoin renkaan vaihtamista ja kiinnittäessäni varapyörän pultteja katseeni osui auton sivupeiliin ja näin jotain, mikä ei ollut ehkä tarkoitettu minun silmilleni. Marian toinen käsi ilmiselvästi oli käynyt hameen helman alla ja toinen oli rinnan päällä. Kävikö tämä nainen kuumana minuun? Oli vain yksi tapa ottaa asiasta selvää – oli lisättävä lämpöä ja panoksia.

Sain renkaan vaihdettua ja laitoin tarvikkeet ja rikkoutuneen renkaan auton takakonttiin. Kerroin hänelle ajavani hänen perässään seuraavalle huoltoasemalle, jotta näen että varapyörä toimii ja jotta saamme tarkastettua sen ilmanpaineen. Maria kysyi minulta mitä hän on velkaa. Otin hanskat kädestäni ja hieraisin parransänkeä kuin miettien mitä vastaisin. Sitten virnistin ja sanoin että yksi pitkä suudelma riittäisi. Viekas katse syttyi Marian silmiin ja hän astui luokseni. Hän kysyi, että olinko varma että vain suudelma riittäisi? Johon vastasin että vain suudelma riittäisi, mutta jos hän haluaa antaa enemmän, en voisi kieltäytyä noin kauniin naisen edessä.

Maria käveli luokseni ja kumarruin suudellakseni häntä. Huulemme kohtasivat ja pienen alku-ujostelun jälkeen antauduimme intohimoiseen suudelmaan. Kesken suudelman tunsin miten Maria nappasi kädestäni ja vei sen rintansa päälle. Tunsin rintaliivin verhoaman rinnan mekon läpi ja hyväilin sitä. Tästä rohkaistuneena siirsin Marian alaselällä olleen käteni hänen takamukselleen ja hyväilin varsin kiinteää takamusta. Hyväillessäni takamusta tajusin, etten löytänyt mistään pikkuhousujen reunan saumaa ja otin pakarasta tiukan, mutta hellän otteen. Marian silmät, jotka olivat suutelun ajan olleet puoliksi kiinni, rävähtivät auki. Hän irrottautui suudelmasta ja henkäisi. Suukotin häntä kaulansyrjälle ja samalla sieraimiini ui vieno sitruksen ja katajan tuoksuinen parfyymi. Tunsin kuinka Marian käsi ui haalarimallisten ajohousujeni kauluksesta sisään ja etsi tiensä alushousujen sisään. Siellä se löysi täydessä asennossa seisovan pikkuveljeni.

Kuiskasin Marialle korvan juuressa kysymyksen, haluaako hän jatkaa tästä pidemmälle vai eroammeko tästä ystävinä. Sain vastauksena raskaan hengityksen saattelemat sanat: ”Ota minut nyt”. Otin Marian käden pois housuistani ja kierähdin hänen taakseen. Suutelin häntä niskaan ja siirsin hänet auton viereen. Hän asettui auton kylkeä vasten kuin poliisin turvatarkastettava epäilty. Nostin kukkamekon helman hänen lanteilleen ja vein käteni hänen jalkoväliinsä. Siistiksi trimmattu karvoitus oli erittäin kostea. Ja kun sivelin märkiä häpyhuulia, sain huokauksen siivittämän käskyn lopettaa leikkiminen ja ryhtyä hommiin. Astuin lähes kiinni ja laskin housuni sekä alushousuni nilkkoihin. Otin kalustani otteen ja ohjasin sitä Marian jalkojen väliin. Sivelin terskan päällä ensin pitkin häpyhuulia ja hain niistä kosteutta, mutta tämä oli ilmeisesti liian hidasta Marialle, sillä hän nappasi kädellään jalkojensa välistä kalustani kiinni ja ohjasi minut sisälleen.

Maria siirsi kätensä takaisin auton kyljelle ja pyysi minua sanomaan kun olen tulossa. Työnnyin hitaasti emättimen pohjaan saakka ja kuiskasin että yritän parhaani mukaan kertoa tulemisestani, jos pystyn ja sitä ei muuten huomaisi. Aloitin pitkillä rauhallisilla työnnöillä joihin Maria vastasi omalla liikkeellään. Hengitimme molemmat raskaasti ja Maria alkoi huokailla työntöjeni tahdissa. Otin hänen lantiostaan tukevamman otteen ja nopeutin tahtia, joka ilmeisesti sopi hänelle, sillä huokailut muuttuivat voihkaisuiksi. Muutaman rajun työnnön jälkeen tunsin miten Maria alkoi supistella kullini ympärillä ja hänen jalkansa olivat antaa periksi. Työnnyin häneen syvemmälle ja toin kehoni kiinni häneen. Otin vasemmalla kädelläni hänen rintakehän edestä kiinni tuin häntä. Marian pillu lypsi minua syvemmälle ja sain taistella kaikin voimin, etten olisi tullut samalla orgasmilla. Maria vaikersi orgasminsa kourissa ja koko kroppa väreili hänen tullessaan.

Marian orgasmin laannuttua seisoimme hetken paikoillamme ja puuskutimme. Maria kysyi kuinka lähellä olin ollut tulemista ja sanoin käväisseeni jyrkänteen reunalla, toinen jalka jo tyhjän päällä. Hän katsoi minua olkansa yli, hymyili ja pyysi jatkamaan hitaasti ja rauhallisesti. Aloitin naimisen, kolmannella työnnöllä Maria kurkisti minua ja iski minulle silmää ja kehoitti puuskuttaen varautua. Ihmettelin mistä hän tietää milloin olen tulossa, kun tapahtui jotain mitä en ollut ennen kokenut. Juuri kun olin työntymässä Mariaan pohjalle, tuntui kuin Maria olisi tarrannut kaluuni kiinni vaginallaan. Kokemus oli uusi ja yllättävä. Otteen lujuus oli kuin orgasmin tasolla, mutta päättäväisempi ja hallitumpi. Ehdin ynähtää ”…nyytt”, kun Maria kiepsahti ympäri ja kyykistyi eteeni. Hän otti kalustani lujan puristavan otteen, imaisi terskan pään suuhunsa, imi sitä ja leikki kielellään sillä. Tunsin miten aika pysähtyi hetkeksi ja sitten ryöpsähdin Marian suuhun. Karjahdin tullessani. Maria jatkoi imemistäni ja teki kaluni varrella pientä runkkaavaa liikettä, joka sai aikaan että sain vielä jälkijäristyksen. Olin kaatua jaloiltani Marian päälle, mutta sain napattua auton kyljestä tukea viime hetkellä. Voi luoja mikä nainen.

Haukoin hetken henkeä, Maria siirtyi minun ja autonsa välistä seisomaan, suoristi mekkonsa ja hymyili. Sitten hän pyöräytti kieltään suupielillään ja pyysi suudelmaa veikeä hymy kasvoillaan. Käännyin ja sain suolaisen suudelman häneltä. Kysyin tekikö hän tuon suudelman tahallaan ja sain vastaukseksi ”muka viattoman” pikkutytön katseen ja kikatuksen. Olin nostamassa housujani jalkaan, kun kuulimme kauempaa edestä lähestyvän auton ääniä ja se sai molemmat ryhdistäytymään. Maria kaivoi käsilaukustaan kosteuspyyhkeitä ja kysyi tarvitsenko minä myös nitä. Siistimme itsemme pikaisesti ja saimme itsemme jotakuinkin normaalin näköisiksi – pois lukien punoitusta molempien kasvoilla, kun mutkan takaa ilmestyi poliisin VW Transporter näkyviin.

Naiskonstaapeli tervehti Mariaa nimeltä ja kysyi oliko kaikki kunnossa. Maria kertoi renkaansa puhjenneen, mutta ”saaneensa apua teiden ritarilta mustalla ratsulla”. Poliisi kysyi vielä olimmeko kuulleet mitään poikkeavaa tai epätavallista, sillä joku maastoratsastuksella ollut ratsastaja oli kuullut näiltä paikkeilta vaikerointia. Jähmetyin hetkeksi, mutta Marian hoksottimet leikkasivat nopeasti ja hän kertoi tien yli lentäneistä joutsenista. Poliisipari silmäili meitä hetken ja totesi sitten että he jatkavat matkaansa ja katselevat vielä. Kun poliisiauto jatkoi matkaansa, hihitimme hetken kuin pahaiset teinit. Sitten totesin Marialle, että nyt meidän ehkä kannattaisi ajaa seuraavalle huoltoasemalle katsomaan vaihdetun renkaan ilmanpaine, sillä seuraavalla kerralla ei välttämättä olisi yhtä hyvä tuuri. Maria virnisti ja kysyi että enkö pitänyt joutsenten laulusta, sitten hän istuutui autoonsa ja käynnisti sen. Hän avasi ikkunan ja huikkasi että ”koita pysyä perässä!” ja kaasutti eteenpäin

Yksi kommentti viestissä: “Moottoripyöräilevä ritari”

  1. meow92 says:

    Aivan mahtava tarina! Hyvin kuvattu satunnainen kahden tuntemattoman ihmisen kohtaaminen, joka eskaloituu pikasessioksi.

Kommentoi

top