search
top

Tyydyttävä huonepalvelu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 3.24 out of 5)
Loading...

Astun ulos taksista viilenevään syksyiseen iltaan. Taivas ripottelee pieninä pisaroina vettä, mutta onneksi hotellin ovelle ei ole pitkä matka. Liikekumppanini suosittelivat minulle tätä hotellia ja varasivat huoneenkin valmiiksi.

Astun sisään hotellin pyöröovesta ja astelen tiskille laukkuni kanssa. Vastaanottovirkailija on suloinen brunettityttö.
“Tervetuloa, herra”, tyttö tervehtii hymyillen. “Teillä oli varattu huone?”

Täytän saapumiskaavakkeet ja annan ne takaisin tytölle. Silmäni eksyvät kuin vahingossa hetkeksi hänen paitansa mukaviin kohoumiin. Sinkkumiehen ainainen ongelma, kun ei tiedä mihin katseensa laittaisi. Onneksi tyttö ei tunnu huomaavan.

“Tervetuloa, toivottavasti viihdytte”, virkailija hymyilee ottaessaan paperin ja antaessaan huoneeni avainkortin. “Huoneenne on viidennessä kerroksessa. Tahdotteko kantajan matkatavaroillenne?” hän kysyy sipaisten hiuksiaan korvan taakse.

“Ei kiitos, minulla on vain salkku ja kassi”, vastaan hymyillen. Aivan kuin tyttö olisi flirttaillut. Tai sitten vain annoin ajatusteni harhailla taas.

Ainakin ensivaikutelma paikasta on joka tapauksessa todella mukava. Astun hissiin ja lähden etsimään huonettani.

Ehdin juuri heittää takin naulaan ja istua sängylle, kun oveen koputetaan. Menen hämmentyneenä avaamaan. Unohdinko jotakin vai mistä on kyse?

Oven takana odottaa sievä nuori tyttö.

“Iltaa, herra”, tyttö tervehtii kauniisti niiaten. “Olen huonepalvelijanne Nina. Saanko tulla sisään?”

“Selvä se”, vastaan vielä hämmentyneempänä. Huonepalvelija?

Katselen hämmästyneenä. Tyttö on kuin suoraan fantasioistani. Kauniit laineikkaat hiukset, tumma ihonmyötäinen mekko ja verkkopolvisukat. Jaloissa sirot korkotossut. Aivan kuin asu olisi suunniteltu olemaan mahdollisimman seksikäs ja houkutteleva, kuitenkaan antamatta tyrkkyä tai epäsiveellistä vaikutelmaa.

En ensisilmäyksellä edes huomannut, että tyttö on sidottu. Lyhyt metalliketju yhdistää hänen sieviä nilkkojaan, ja metalliköysi kaulan ympärillä ei taidakaan olla vain koru.

Nina huomaa katseeni ja hymyilee. Käännän nolostuneena katseeni pois.

“Katselkaa vapaasti, herrani, olen täällä tehdäkseni olonne mukavaksi. Miellyttääkö asuni teitä?” tyttö kysyy, sipaisten sievästi hiuksiaan.

“Miksi olet kahleissa, tyttö?” vastaan, töksähtävämmin kuin oli tarkoitus.

“Olen orjanne vierailunne ajan, ja ajattelin että pitäisitte minusta orjatytön asussa. Voin toki ottaa ne pois jos haluatte”, tyttö kujertelee.

“No, tuota…” änkytän. Voinko todella sanoa tytölle, että pidän hänestä kahlittuna?

“Tunnutte hiukan jäykältä, herrani”, tyttö vaihtaa aihetta sulavasti. “Tahtoisitteko että autan teitä rentoutumaan? Voisin antaa teille vaikka kevyen hieronnan matkanne rasitusten helpottamiseksi?”

“Mm…” aloitan, mutta en vieläkään saa sanaa suustani. Kauniin tytön antama hieronta olisi todella ihana ajatus useamman tunnin lentomatkan jälkeen.

Tyttö hymyilee aseistariisuvan kauniisti. “Vaitiolo on yleensä myöntymisen merkki. Tahdotteko käydä suihkussa sillä aikaa kun valmistelen alustan?”

“Mikäpä ettei”, naurahdan lammasmaisesti. Tyttö tuntuu joka tapauksessa tietävän minua paremmin mitä haluan, joten mitäpä turhaan vastustelemaan. Nina ojentaa minulle puhtaan valkoisen kylpytakin ja pyyhkeen, ja siirtyy sitten selin toiselle puolelle huonetta että minun on mukavampi riisuutua.

Siirryn huoneen suihkukoppiin peseytymään, vieläkin hiukan hämmentyneenä. Onko täällä hotellissa oikeasti näin hyvä palvelu, vai onko tämä jokin mainostemppu?

Ninakin on ehtinyt vaihtaa asuaan suihkusta tullessani, kaunis sisäkkötyttö on muuttunut edessäni seksikkääksi jumppahierojaksi.

“Asettuisitteko vatsallenne tähän patjalle, herrani?” tyttö kysyy. “Voitte jättää sen pyyhkeen pois.”

Katselen patjaa hetken ja yritän ajatella jotakin mikä saisi tytön asun aiheuttaman turvotuksen laskemaan.

“Älkää turhaan ujostelko, herrani. Jos se auttaa, minäkin voin vähentää vaatetustani”, tyttö keimailee, avaten hymyillen toppinsa vetoketjua muutaman sentin.

Tytön flirttailu ei vasinaisesti helpottanut tilannettani, mutta asetun silti varovasti patjalle ja annan pyyhkeen pudota. Nina kaivaa seinään upotetusta kaapista pullon hierontaöljyä ja istahtaa selkääni, alkaen käsitellä hartioitani. Suljen silmäni ja rentoudun, yrittäen olla ajattelematta enempää epäsiveellisiä ajatuksia. Niin hankalaa kuin se onkin ihanan tämän tytön kosketellessa.

Nina on todella taitava otteistaan, tunnen jäykkien lihasteni todella rentoutuvan hänen kanssaan. En kuitenkaan voi mitään sille, että vähäpukeinen tyttö selässäni saa erään paikan jäykistymään entisestään.

Rentouttavan tuokion jälkeen Nina nousee yltäni.

“Käännyttekö seuraavaksi selällenne, herra?” tyttö kysyy.

“Hmm…” epäröin.

“Älkää turhaan ujostelko, haluan tehdä olonne mukavaksi.”

Hetken epäröityäni kierähdän selälleni.

“Herra, teillä on todella komea kalu. Saanko antaa sille suukon?”
Hämmentyneenä murahdan jotakin, minkä Nina tulkitsee myöntymiseksi ja kumartuu antamaan lyhyen pusun alapäähäni. Hengähdän hämmästyksestä.

“Jos sallitte, tahtoisin auttaa sitäkin kohta rentoutumaan”, tyttö kysyy nuolaisten huuliaan flirttailevasti. “Mutta sitä ennen avataan vielä nämä jäykät reidet…”

Tyttö ottaa molemmin käsin otteen reidestäni ja alkaa hieroa. Välillä hän vilkaisee jäykkänä seisovaa kaluani, lipaisten huuliaan. Sanoiko hän oikeasti auttavansa sitäkin, vai oliko se vain toiveajattelua?

Sitten Nina nousee ylös, mutta pitää minut selälläni.

“Ottakaa nyt hetki rennosti, herrani. Maistuisiko teille kevyt iltapala? Se kuuluu huoneen hintaan.”

Tyttö painaa muutamaa näppäintä huoneen ohjaustaulusta. Parin minuutin kuluttua oveen koputetaan. Nina avaa varovasti oven ja tuo sitten tarjottimen juustoja ja hedelmiä matalalle pöydälle. Nousen hiukan raukeasti istumaan häntä vastapäätä.

“Nina, voinko kysyä… mikä sinä olet?” kysyn nautiskellessamme hedelmiä. “Missään hotellissa jossa olen ollut, ei ole ollut samanlaista palvelua.”

“Tämä onkin hotellimme erikoisuus. Voitte ajatella minua huoneen lisävarusteena”, tyttö vastaa hymyillen.

“Oletko siis… prostituoitu?”

Ninan ilme synkkenee aavistuksen. “Tavallaan kyllä, mutta en tahtoisi käyttää tuota sanaa. Se antaa niin väärän mielikuvan.”

“Anteeksi, en halunnut loukata.”

“Ette voi loukata minua, herrani”, tyttö hymyilee. “Jos pidätte minusta seksileluna, voin oikein mielelläni olla sitäkin.”

Ennen kuin ehdin vastata mitään, Nina nousee seisomaan ja aukaisee viettelevästi lanteitaan keinutellen toppinsa kokonaan. En saa katsettani irti, kun hän heittää sen pois ja paljastaa kauniit läpikuultavat vaaleanpunaiset rintaliivinsä. Sitten tyttö asettuu istumaan sängylle ja vie kätensä jalkovälilleen, samalla hymyillen vastustamattoman kutsuvasti. Tunnen hetkeksi laantuneen seisokkini palaavan korkojen kera.

“Tuletteko, herrani?” tyttö viettelee kuin tarujen seireeni.
Jo transsissa nousen ylös ja kävelen hänen peräänsä. Tyttö tarttuu hartioihini ja vetää minut kanssaan sänkyyn leikkisään painiotteluun.

Hetken kiehnättyämme Nina työntää minut pehmeästi selälleni ja kiipeää hajareisin ylleni. Tyttö on jossakin vaiheessa onnistunut hukkaamaan pikkuhousunsakin ja on nyt täysin alasti. Hänen posliiniksi ajeltu häpynsä näyttää yhtä avoimelta ja kutsuvalta kuin tyttö itsekin.

“Nina, eikö meidän pitäisi laittaa kortsu tai jotain?” kysyn vielä kyetessäni järkevään ajatteluun tytön alkaessa hieroa kosteaa alapäätään vasten kulliani. Olen laueta melkein samantien tuntiessani hänen pehmeät häpyhuulensa.

“Ei tarvitse, minulla on pysyvä ehkäisy sekä raskautta että sukupuolitauteja vastaan. Mikä on hiukan sääli, olisi ihanaa saada lapsi teidänkaltaisellenne komealle miehelle”, Nina vastaa kujerrellen, alkaen samalla ohjata varttani märkään koloonsa. Hymähdän tytön imartelulle. Ehkä tyttö on maksullinen nainen, mutta ihana silti.

“Aah, se on niin ihana”, tyttö henkäisee saatuaan kaluni sisäänsä. Hän pitää sitä hetken sisällään kuin totutellakseen ja aloittaa sitten pehmeän ratsastavan liikkeen.

Tytön alapää on juuri niin ihana kuin nuorelta jumalattarelta voi odottaakin.

Tyttö jatkaa hidasta edestakaista liikettään päälläni. Hänen kolonsa hyväilee varttani, no, kuin ammattilaisen ottein, pyrkien tuottamaan mahdollisimman paljon nautintoa kuitenkaan laukaisematta sitä.

Sitten tyttö melkein pysähtyy paikalleen, pitäen vain terskani ihanassa puristuksessaan, ja katsoo minua kujeilevasti hymyillen suoraan silmiin. Tytön katseessa näkyy kissamaista leikkisyyttä. Aivan kuin hän nauttisi ajatuksesta pitää minut vaikka loputtomiin tällä ihanalla rajalla juuri ennen laukeamista.

Sitten tyttö sulkee silmänsä ja laskeutuu taas alas varttani pitkin, samalla nautinnollisesti voihkaisten. Jännityksen laukeaminen on viimeinen pisara kalulleni, en enää pysty pidättelemään. Hengähdän ja alan päästää siemeniäni lämpimään koloon. Nina hengittää vinkuen kissamaisesti, hänkin taisi laueta. Tai vähintäänkin näyttelee todella hyvin.

Tyttö kumartuu ylleni antamaan pitkän pehmeän suukon, pehmennyt kaluni vielä sisällään. Sitten hän nousee pehmein liikkein ylös ja alkaa nuolla sitä nautiskellen puhtaaksi. Jään itse vain makaamaan raukeana, tyttö onnistui todella pumppaamaan minusta mehut monessakin mielessä.

“Mm. Herrani, saanko jäädä yöksi lämmittämään vuodettanne?” tyttö kysyy nautiskeltuaan hetken. “En tahtoisi nukkua yksin.”

Herrasmiehenä en todellakaan henno jättää ihanaa tyttöä yksin. Nina kierähtää sulavasti viereeni ja asettuu kainalooni, kylki kylkeä vasten. Tajuan vasta nyt että huoneen valot ovat himmentyneet yöasentoon.

Asetun mukavammin sänkyyn ja otan nautinnollisen tytönvartalon kainalooni.

“Hyvää yötä, herra, Nina sanoo antaen pehmeän suukon poskelleni.”

——–

Aamulla herään Ninan imiessä kaluani. Huokaisen nautinnosta ja pidän päätäni tyynyllä. Ihanaa kun ei ole kiire minnekään.

Sitten äkkiä muistan neuvottelut. Tajuan kauhukseni etten tytön kanssa leikkiessäni muistanut asettaa herätystä. “Nina, paljonko kello on, olenko myöhässä kokouksesta?”

Nina nostaa suunsa jalkovälistäni. “Ette ole, herra, kello on vasta vähän vaille kahdeksan”, tyttö vastaa hymyillen. “Teillä on vielä yli tunti aikaa käydä suihkussa ja aamiaisella. Hotellin edestä kulkee pikaraitiovaunu suoraan kokouspaikallenne.”

Nina jatkaa pehmeää suukäsittelyään. Painan pääni vielä hetkeksi tyynyyn. Voiko kello olla niin vähän? Oloni tuntuu paremmin levänneeltä kuin aikoihin.

Purkauduin illalla niin rajusti tytön sisään, ettei kaluni ole hetkeen laukeamassa. Ninakin tietää sen ja lopettaa nuolemisen saatuaan aikaan sopivan hyvän olon. Sitten lähdemme yhdessä suihkuun.

Suihkun jälkeen tyttö auttaa minua pukeutumaan ja kertoo missä aamiainen tarjoillaan.

“Jos sallitte minun vielä kysyä, herra, tahdotteko illalla palattuanne käyttöön minut vai uuden huonepalvelijan?” tyttö kysyy vielä ennen lähtöäni.

“Mitä tarkoitat, Nina?” kysyn säpsähtäen. Olin jo jättämässä haikeat hyvästit.

“Minä olen käytössänne koko vierailunne ajan, jos haluatte. Mutta en loukkaannu jos tahdotte vaihtelua.”

En onnistu taaskaan saamaan sanaa suustani, mutta tyttö onneksi ymmärtää asian tapansa mukaan. “Lähtekää nyt ettette myöhästy, herra. Näemme illalla kun palaatte”, hän hymyilee saattaen minut ovesta.

Yksi kommentti viestissä: “Tyydyttävä huonepalvelu”

  1. Slavemaster says:

    Arvosanojen ykköspainotteisuudesta päätellen jatkolle ei taida olla tarvetta. Jos haluatte kertoa mikä tarinassa oli vikana, palautetta voi laittaa tähän tai yksityisesti spacialwatcher@gmail.com 🙂

Kommentoi

top