search
top

Kiimainen sydän

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (58 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

Kiimainen sydän on Sanna Sydänmaa -sarjan avaus. Sanna on parikymppinen, hoikka vaaleahiuksinen tavallinen nainen. Paitsi silloin kun hänen kiimainen sydän leimahtaa liekkeihin.

Alkusanat

Täytyy myöntää, että olen saanut vaikutteita Kingin ja Keplerin kirjoista, joita olen lukenut paljon. Eli tässä uudessa Sanna Sydänmaa novellissa keskitytään nykykirjojen mukaan tiettyyn päähenkilöön ja tämän seikkailuihin. Antakaa mielikuvien ja kiimaisen mielen laukata novelleja lukiessanne! Ja kyllä se Intohimokin sieltä vielä herää…

Luku 1

’’Piip, piip, piip’’ kuuluu pieninä äännähdyksinä kun Sanna siirtää lukijan edestä maitopurkkeja hansikkaat kädessä. Musta liukuhihna kuljettaa ne kassan toiseen päähän. Sanna korjaa hieman asentoaan satulatuolilla istuessaan ja sanoo asiakkaalle teennäisellä hymyllä loppusumman.

’’34.85€ kiitos!’’ Sanna sanoo kassan toisella puolella seisovalle arviolta kolmekymppiselle laihalle miehelle, jonka nenää koristaa lävistysrengas. Mies kaivaa taskustaan kaksi kahdenkymmenen euron seteliä ja ojentaa ne Sannalle. Sanna ottaa setelit vastaan tottuneella pakonomaisella liikkeellä.

’’Tää on teidän’’ Sanna sanoo ja ojentaa asiakkaalle takaisin pientä paperilappua.

’’Se on sulle, jos kiinnostaa’’ mies sanoo ja menee laittamaan muovipussiin ostoksiaan. Sanna jähmettyy pariksi sekunniksi katsomaan käteensä jäänyttä paperilappua. Siinä lukee miehen nimi ja puhelinnumero. Sanna katsoo merensinisillä silmillään kassan toiseen päähän. Mies on ehtinyt jo häipyä ostostensa kanssa. Hän ujuttaa paperinpalan sinisien housujensa taskuun ja tervehtii seuraavaa asiakasta.

Tunnit kuluvat. Sanna ei jossain määrin saa miestä mielestään. Toisaalta hän oli ehtinyt suunnitella itsensä hemmotteluiltaa lämpimän huovan alla katsoen komedia elokuvan. Sanna nostaa laatikosta säilykepurkkeja ja asettelee ne hyllyyn. Hänen ponihännälle kiristetyt vaaleat pitkät hiuksen keikkuvat pään liikkeiden tahdissa. Hän vilkaisee kelloaan, se on melkein puolen päivän. Nopeasti hän nostelee purkit hyllylle ja lähtee kävelemään kohti henkilökunnalle tarkoitettua tilaa. Hän osoittaa lukijaa seinässä kaulassaan roikkuvalla laatalla ja nosto-ovi avautuu nopeasti ylös. Sanna kulkee läpi toisen oven ja saapuu kahvihuoneeseen. Huoneen lattia etoo Sannaa aina kun hän astuu huoneeseen. Iso Moccamaster keitin tiputtaa viimeisiä pisaroita pannuun ja Sanna asettelee hänen henkilökohtaisen mukin pöytätasolle. Mukin kyljessä lukee;’’Älä luule! Vain minä saan viedä huuleni huulille!’’

Sanna pudottaa palan sokeria mukiin ja kaataa kahvin. Pöytään päästyään hän joutuu siirtämään Piha ja Puutarha -lehteä sivuun, jotta mahtuisi paremmin lakatun pöydän ääreen. Huoneessa ei ole muita. Kello tikittää huoneen oven yläpuolella. Hetken on mukavan hiljaista. Ei rääkyviä ja kiukuttelevia lapsia karkkihyllyllä vaatimassa viikon viidettä karkkipussia. Sanna huokaisee syvään ja kaivaa taskustaan paperilapun. Hän hörppää varovasti kuumaa kahvia ja silmäilee lappua. Hän siirtyy kuin ajassa pysäytystilaan kun hän ei huomaa Jaanan saapuvan huoneeseen.

’’Mikäs lappu sulla noin kiinnostaa?’’ Jaana kyselee liiankin uteliaana, nappaa oman valkoisen kahvimukinsa kaapista, kaataa kahvin ja istahtaessa Sannaa vastapäätä istumaan. Jaana on tunnettu härskeistä jutuistaan ja uteliaisuudestaan. Sanna havahtuu tähän hetkeen ja kysymykseen.

’’Tän anto vaan yks asiakas.’’ Sanna saa sanottua ja siirtää kauniit silmänsä huoneen seinille. Jaana tuo sormensa paperilapun ylle ja painaa sitä alaspäin, jotta näkisi sen sisältöä. Jaanan kasvoille nousee viekas hymy kun hän katsoo Sannaan.

’’Vai numero… Siltähän voisit saada munaa pannulle… Vähän iloluolaan täytettä’’ Jaana sanoo Sannalle samalla nostaen kahvimukiaan kasvojensa korkeudelle. Sanna vain hymähtää hitusen naurahtaen.

’’Voih, tekisin mitä vain saadakseni mulkkua sisääni’’ Jaana sanoo kaihoisasti ja katsoo Sannan takana olevan ikkunan läpi ulos. Sannaa ei enää hänen härskit jutut hetkaita. Hän on kuunnellut niitä jo vuosia. Jaana kertoilee joskus hieman liiankin avoimesti tunteistaan ja tunnetiloistaan. Kerrankin hän ja Sanna hyllyttivät tavaroita paikoilleen kun Jaana päätti avautua edellisillan seksileikeistään. Siitä, kuinka hyvältä sisällä tuntui kun iso lasti laukaistiin sykähdyksien saattelemana takaapäin. Heidän ohi kulkeva nainen peitti lapsensa korvat tätä tarinaa kerrottaessa. Sanna olisi halunnut vajota maanalle sillä hetkellä. Niin häntä nolotti. Sanna haluaa eroon Jaanasta, joten hän nousee tuolilta ylös ja menee kaatamaan loput kahvit tiskialtaaseen.

Sanna suuntaa kohti henkilökunnan wc:tä. Hän sulkee oven perässään, pudottaa housut ja pikkuhousut nilkkoihin ja lorauttaa. Hän ottaa vessapaperia ja pyyhkii jalkovälinsä. Hänelle tulee mieleen hänen oma seksielämänsä kun hän katsoo posliiniksi ajeltua pilluaan. Jaanan kaihoisat puheet seksistä pongauttavat väkisinkin mieleen panot. Sanna istuu polvet melkein toisissaan kiinni ja miettii. Mietii omaa elämäänsä. Kuinka sitä voisi kohentaa? Sanna tulee vessasta pois käsienpesualtaille. Hän pesee kätensä huolellisesti ja jää hetkeksi tuijottamaan peiliin. Hän nojautuu lavuaariin ja katselee itseään syvälle silmiin. Hän näkee mielessään hetken, jolloin häneen oltiin normaalia kiihottavammassa yhteydessä. Kun hänelle annettiin lappu käteen. Sanna alkaa tuntemaan rintakehässään sykkeen voimistuvan. Hän tuijottaa itseään. Omia kauniita, meikattuja kasvojaan, vaaleat hiukset myötäilevät tiukkoina linjoina pään muotoja. Hän alkaa nojautua kohti peiliä. Hän huomaa kaulansa jo hieman punertavan kiihoittuneesta tilasta johtuen. Sanna avaa suunsa ja työntää kieltään ulos. Hän varvistaa hieman ja kumauttaa otsansa peiliin. Hän sulkee silmänsä, hengittää kiivaammin kohti peiliä, saaden sen huurustumaan. Hän näkee sielunsa silmillään vain kiimaisia välähdyksiä. Hän kääntää päätään vasemmalle, oikea poski kiinni peiliin. Sanna huohottaa kovaa ja ehkä liiankin äänekkäästi. Hän lipoo sieviä punaisia huuliaan kielenkärjellään kun oveen koputetaan.

’’Onks sulla kaikki hyvin siellä’’ Joku henkilökunnasta kysyy huutaen. Hän on kuullut voihkinnan äänet. Sanna alkaa putoamaan tunteidensa vallassa jostain syvyyksistä. Hänen silmänsä suorastaan räjähtävät auki kun hän saapuu takaisin tähän hetkeen. ’’Kaikki hyvin!’’ Sanna huutaa käytävään ovelle. Hän kuulee kuinka nainen lähtee pois oven takaa. Sannan katsoo itseään hämmästyneenä peilistä. Hän tuntee jotain housuissaan. Hän vie oikean kätensä housujen sisään ja tunnustelee jalkoväliään. Hänen jalkovälinsä on kiimasta märkänä. Sanna hymähtää, pesee kätensä uudelleen ja lähtee vessasta kohti naisten pukuhuonetta.

Hän astelee omalle kaapilleen ja avaa lukon. Huoneessa tuoksuu ylellinen hajuvesi. Huoltomiehen pitäisi vaihtaa katossa välkkyvä loisteputki. Sanna laskee housut nilkkoihinsa ja istahtaa huoneen keskellä sijaitsevalle puiselle penkille. Hän levittää jalkansa ja tarkastelee jalkoväliään. Pikkuhousut ovat märkänä kiimasta. Hän nousee ja heittää työhousut kaappiin. Sanna on yksin huoneessa. Hän uskaltautuu laskemaan tumman siniset pikkuhousut alas. Hän nostaa paitaansa ylemmäs ja tarkastelee posliiniksi ajeltua, kiimasta äskettäin sykkinyttä pilluaan. Sanna on juuri heittämässä pikkuhousut kaappiin kun ovi räjähtää auki. Jaana. Tottakai.

’’Hyvä meininki sulla. Joko soitit numeroon että saat jäykkää kalua tuonne tiukkojen huulten väliin?’’ Jaana sanoo terävästi kun hän astelee omalle kaapilleen. Sanna haluaisi kadota maan alle, jälleen kerran. Hän kaivaa nopeasti kaapista puhtaan pikkuhousut ja laittaa ne jalkaansa. Seuraavaksi kaapin perältä pussista tulee esiin tiukat, osittain hieman kuluneet farkut. Sanna asettelee ne jalkaansa. Ne myötäilevät hänen tiukkoja reisijä ja seksikkään pyöreitä pakaroita. Paidaksi hän laittaa valkoisen topin jonka päälle Sanna laittaa lepäämään pienen farkkutakin. Takki riittää juuri ja juuri hänen kylkiensä puoleen väliin. Sannan tissit korostuvat asusteen alla. Sanna astelee peilin eteen ja korjaa hieman ponihännällä keikkuvaa hiusta. Sanna miettii hetken. Hän tulee katumaan tätä vielä mutta päättää silti kysyä.

-Tota… Jaana kuule… Tuleeks sulla sellasia… Kiima kohtauksia…

Jaana läimäyttää kaapinovensa kiinni.

-Tietäsit vaan. Alapää suorastaan huutaa patukkaa sisäänsä. Kerrankin mä ja yks Make…

Sanna päättääkin lähteä äkkiä tilasta pois. Hän ei kestäkään kuunnella taas näitä Jaanan tarinoita. Hän huikkaa Jaanalle kun hän lähtee pois työpaikaltaan.

Kotona Sannaa odottaa puoliksi tyhjä asunto. Hänen kaksio kerrostalo osakkeensa huutaa elämää sisällensä. Sannalla on tapana viettää aikansa pääasiassa yksin, joskus kavareidensa kanssa. Kavereiden tapaaminen vaatii tiettyä tunnetta. Sanna pudottaa farkkutakkinsa sohvalle. Hän astelee suorana jääkaapille. Ylähyllyllä loistaa yksinäinen hillopurkki. Keskimmäisellä tasolla eilen päivämääränsä ylittänyt jauhelihapaketti. Sanna heittää sen kuitenkin pannulle tirisemään. Äkkiä hän tajuaa ja muistaa sen lapun. Nopeasti hän koittaa tiukkojen farkkujensa taskuja, tyhjät. Sannan mieli alkaa juosta ja kelata tapahtumia. Hän juoksee sohvalle ja koittaa takkinsa taskuja. Siellä. Onneksi. Hän huokaisee syvään.

Sanna istahtaa nahkaiselle kolmenistuttavalle sohvalle ja ottaa kännykkänsä käteen. Hän alkaa näppäillä numeroa. Viimeisen numeron painettuaan hän jää hetkeksi miettimään. Mitä jos se tyyppi onkin täysi psykopaatti? Sanna havahtuu paistinpannulla olevan jauhelihan ääniin ja juoksee keittiöön. Hän pienentää hellaa ja nojautuu keittiön vaaleaan marmori tasoon. Hän ristii vasemman jalkansa oikean päälle. Sanna napauttaa soittamisen symboolia. Hänen sykkeensä alkaa nousta. Kuuluu tuuttaavaa ääntä pienen hetken. Sanna on jo aikeissa sulkea linjan kun toisesta päästä kuuluu; ’’Haloo?’’.

Luku 2

Samana iltana Sanna makaa selällään makuuhuoneessa. Hänellä on yllään vain tissiensä suojana mustat rintaliivit ja alapäänsä suojakilpenä mustat stringit. Hän tuijottaa valkoiseksi maalattua kattoa, joka on hieman rosoinen. On muuten hiljaista, seinäkellon koneiston ääni vain kuuluu. Sanna muistelee oudon mielenkiintoista puhelua, joka saa hänen sykkeensä jälleen kohoamaan. Kätensä hän on ristinyt litteän vatsansa päälle. Ne nousevat ylös ja alas hengityksen tahdissa. Sanna hengittää raskaammin nenänsä kautta. Hänen mielessää välähtelee kuvina hyvännäköiset asiakkaat. Kuin jonkin riivaamana hän vie oikean kätensä napansa alapuolelle ja ujuttaa sormensä kankaan alle. Hän tuntee sormenpäissään, kuinka ne liukuvat pitkin kostuneita häpyhuulia. Sileäksi, karvattomaksi ajeltu jalkoväli kostuttaa sormia. Sannan on pakko sulkea silmänsä ja antaa hetken viedä häntä. Hän nostaa jalkansa koukkuun, jalkapohjat nojaten sängyn lakanoihin. Varpaat kipristyvät ja rypistävät lakanaa ryppyyn kun hän liu’uttaa keskisormensa tiukasta reiästä sisään.

Hän tuntee, kuinka tiukka, lihaisa puristus kiertyy hänen sormensa ympärille. Hän liikuttaa sormeaan sisällään tehden kiemurtelevaa liikettä. Se saa hänet nytkähtämään nautinnosta, lyöden polvien sisäreunat toisiinsa. Sannan on pakko nousta istuma-asentoon. Hän vetää sormensa pillustaan. Hän vie keskisormensa nenänsä alle. Syvä henkäys ilmaa sisään. Hänen aistinsa valtaa kiiman tuoksu. Hän taivuttaa kätensä nopeasti selkänsä taakse ja avaa rintaliiviensä hakasen. Sekunnissa hän heittää rintaliivit lattialle, mustalle paksulle karvamatolle.

Sanna puristaa molemmilla käsillään tissejään. Ne muovautuvat hänen käsiensä puristavassa otteessa. Sanna vie etusormensa ja peukalonsa nänneilleen. Hän tekee pyörivää liikettä, joka saa nännit kovettumaan hetkessä. Sanna rysähtää selälleen. Hän nostaa lantiotaan ylemmäs, jotta hän saa stringit pois jalastaan. Hän tarttuu molemmista sivuista kiinni ja vetää ne reisiensä puoleen väliin. Hänen koukussa olevat jalat venyttävät niitä selvästi.

Sannan pitkät vaaleat hiuksen siirtyvät hänen kasvojensa suojaksi. Sanna kääntää päätään oikealle, poski kiinni lakanaan kun hänen oikea kätensä vaeltaa etsien tiukkaa reikää, johon työntyä uudelleen. Keskisormi löytää kiimasta liukkaan reiän ja sukeltaa onkaloon sisään. Sanna voihkaisee hurmiossaan. Kädellä hänen on pakko alkaa tehdä porautuvaa, nautinnon täyttävää liikettä. Hänen litteä vatsansa vetäytyy sisään entistä enemmän hänen työntäessään sormeaan syvemmälle sisäänsä. Vasemman käden etusormi löytää tiensä hänen kielelleen. Hänen on pakko imaista sormeaan. Punaiset huulet syleilevät sormea kuin kiimasta jäykkää kalua.

Sannan kaulassa sykkii. Hän vetää sormensa sisältään ja kääntyy ympäri. Hän laskee yläkehonsa sänkyyn asti mutta polvillaan hän nojautuu sänkyyn pyllistävässä asennossa. Stringit venyvät edelleen hänen jaloissaan, nyt hieman alempana. Oikean käden keskisormi käy suussa, kostuttaen sitä hieman. Suussa hänellä alkaa maistua kiimainen pillu, joka huutaa hänen korvaansa. Käsi siirtyy takaisin jalkoväliin. Sanna voihkaisee voimakkaasti kun kaksi sormea työntyy sisään. Lihaisat, tiukat seinämät puristavat. Sanna nojautuu oikealla poskellaan siniseen tyynyliinaan. Hänellä on silmät tiukasti kiinni. Hänellä alkaa olla samanlainen tunne kun työpaikan vessassa. Lantionpohjanlihaksillaan hän vangitsee sormensa kun hänen lantiossaan tuntuu polttava tunne. Sanna tärisee koko kehollaan ja voihkii voimakkaasti kun kehossa alkaa orgasmiaallokon kulkue. Voimakas hengitys paiskautuu tyynyä vasten. Suupielestä valuu hieman kuolaa kiiman vallatessa hänen seksikästä kehoaan. Vielä yksi voimakas voihkaisu, kiljaisu suorastaan kun hänen työntää sormensa niin syvälle kuin se yltää.

Hän lysähtää, pakottaen jalat suoriksi ja kädet hänen allaan. Hän vie vasemmankin kätensä jalkoväliinsä. Sanna jatkaa pyörittelevää liikettä hänen turvonneillaan häpyhuulilla. Tissit painautuvat lakanaa vasten kun hän huohottaa silmät kiinni sängyllä. Orgasmin jälkiaallot rantautuvat pitkin hänen kehossaan. Hyvänolontunne saa hänet vienosti hymyilemään. Sanna nostaa kätensä altaan ja vie ne päänsä yläpuolelle. Hän rentouttaa koko kehonsa ja huokaisee syvään. Hän jää alastomana nukkumaan hiestä ja kiimasta kostuneelle lakanalle.

Luku 3

’’Ding ding!’’ kuuluu Sannan asunnon sohvapöydältä hiljaisena perjantaina. Sanna ryntää makuuhuoneestaan katsomaan. Hän nappaa puhelimen sievään käteensä ja katsoo viestiä. Hän on ollut yhteydessä mysteeriseen lappumieheen, mutta aikaisemmin hän ei ole uskaltanut antautua jännityksen vietäväksi ja tutustua häneen kasvotusten. Nyt on viimein tullut sen aika. Sanna kokeilee makuuhuoneen ison peilin edessä vartalonmyötäistä, tiukkaa vaaleaa mekkoa. Antava kaula-aukko tuo hyvin esiin hänen tissivakonsa. Sanna nostaa tissejään ylemmäs mekon avulla ja katselee itseään peilistä. Pitkät vaaleat hiukset verhoavat seksikkäästi tissejä. Hän laittaa sydämen muotoisen kaulakorun kaulaansa. Se yltää melkein tissivakoon asti.

Sanna meikkaa vielä itseään entistäkin kauniimmaksi ja lähtee bussipysäkille. Odotellessaan hän miettii, millainen lappumies oikein on. Pitkä? Tyylikäs? Lihaksikas? Ja väkisinkin hänen kiimaisessa mielessään; onko hänellä iso? Sanna tuijottaa lasittuneella katseellaan likaiseen asvalttiin kun hän kuvittelee lappumiehelle lihaksikasta vartaloa isolla varustuksella.

Linja-auton suhahteleva ääni havahduttaa hänet tähän hetkeen. Sanna nousee autoon ja menee keskivaiheille istumaan ikkunan viereen. Hän painaa ohimoaan hieman huuruuntuneeseen lasiin ja jatkaa fantasiointiaan. Sanna nostaa oikean jalkansa toisen päälle. Tiukka vaalea mekko kietoutuu entistä tiukemmin reisien keskivaiheille, antaen vaaleille sukkahousuille lisää tilaa. Sanna hätkähtää fantasioistaan kun auto ajaa isoon kuoppaan. Hän kääntää päätään vasemmalle ja huomaa auton toisella puolella istuvan teini-ikäisen pojan. Hän tuijottaa Sannan hoikkaa, seksikästä vartaloa. Kuinka hänen reitensä näkyy hennosti vaalean sukkahousun läpi. Poika menee noloksi ja alkaa hieman punastumaan kun Sanna vilkaisee häntä kohti.

Sanna vilkaisee ympärilleen. Hän katselee poikaa ja vie kätensä suunsa eteen. Hän tekee etu- ja keskisormellaan v-merkin suunsa ympärille, työntää kielensä ulos ja tekee nopeaa ylös-alas liikettä. Pojan skeittilauta tömähtää bussin likaiselle lattialle kun hän katselee Sannaa. Sanna vain tuijottaa seksikkäillä silmillään poikaa kun hän nostaa jalkansa toisen päältä ja vie oikean kätensä hameen alle. Pojan suu aukeaa hieman kun hän tuijottaa. Sanna vie kätensä enemmän mekon helman alle ja avaa suunsa tuoden kielen ulos. Poika vetää huppariaan enemmän alas piilottaakseen erektionsa. Sanna huomaa hänen pysäkkinsä tulleen. Hän nousee penkistä, vetää hieman mekkoaan alemmas ja sanoo, pojalle: ’’Muistele mua kun illalla hakkaat hanskaan’’. Sanna naurahtaa hieman. Poika vain tuijottaa häntä sanomatta sanaakaan. Sanna huomaa kuljettajan taustapeilin kautta kuinka poika nousee seisomaan kahden penkin väliin yrittäen vielä kerran nähdä hänen upean vartalonsa. Poika kolauttaa päänsä yläpuolellaan olevaan hattuhyllyyn. Sanna lähtee kävelemään läheisen kerrostalon pihaan ja katselee, kuinka linja-auto jatkaa matkaansa.

Luku 4

Sanna varmistaa kännykästään vielä osoitteen ja astelee pelon ja jännityksen sekaisissa tunteissa ovisummerille. Nappia painettuaan ovi avautuu ja Sanna astuu sisään. Hän astelee hissille ja menee neljänteen kerrokseen. Asunnon ovi on jo valmiiksi auki. Sanna tarttuu varovaisesti asunnon ovesta kiinni ja astuu huoneistoon. Ensisilmäyksellä asunto näyttää siistiltä. Selvästi tuoksuu partavesi. Sanna vetää oven perässään kiinni. Hän jättää kenkänsä eteiseen ja huhuilee asuntoon. Keittiöstä tulee esiin kokolailla Sannan märkäuni. Lihaksikas, siilitukkainen mies.

-Moi. Mä oon Sanna.

Moi vaan. Mä oon Jukka.

Sanna käy olohuoneeseen sohvalle istumaan. Hän katselee ympärilleen ja painaa mieleensä näkemänsä. Jukka tuo Sannalle kehumaansa drinkkiä. Sanna nousee seisomaan ja ottaa kulauksen. Sanna katselee Jukan lihaksikkaita käsivarsiaan. Hänellä alkaa taas hormoonit juoksemaan. Hän laskee nopeasti lasin pöydälle ja hyppää Jukkaan kiinni. Sanna alkaa kiimademonin otteessa suudella häntä. Hän saa vastasuudelmaa nopeasti. Jukka vetää häntä kohti makuuhuonetta. Kaikki käy todella nopeasti. Sanna ei normaalisti tekisi tällaista mutta kiiman vallassa hän ei voi mitään. Huoneessa tuoksuu voimakkaasti partavesi. Huonetta on pimennetty hieman tunnelmallisemmaksi. Sanna heittäytyy mustalla päiväpeitteellä verhoiltulle parisängylle. Hän avaa vasemmalla kyljellään olevan mekon vetoketjun laskee olkaimet alas. Hänen vaaleat rintaliivit tulevat esiin. Sanna yrittää jälleen suudella Jukkaa ja alkaa avaamaan tältä farkkujen vetoketjua kun hän seisoo sängyn vieressä.

-Odotahan hieman… Olis yks juttu… Jukka sanoo hieman epäröivällä äänellä ja katsoo makuuhuoneen ovelle. Sannakin katsoo ovelle ja kauhistuksekseen huomaa, kuinka nainen nojautuu ovikarmiin.

-Sika! Sä et kertonu että sä seurustelet! Sanna huutaa samalla kun nostaa mekon olkaimia hartioilleen ja nousee sängyltä. Hän ryntää ovelle mutta nainen pysäyttää hänet.

-Odota! Tiedetään, että tää ei menny ihan parhaimmalla tavalla… Mut meitä kiinnostais kolmen kimppa… Tai etenkin mua… Parikymppinen, lähes täydellinen kopio Sannasta sanoo hennolla ja rehellisellä äänellä. Nainen pitää Sannasta hellää otetta hartioista ja kumartuu lähemmäs. Naisen vasen poski tulee hennosti kiinni Sannan vasempaan poskeen. Sanna tuntee eroottisen henkäyksen korvassaan. Se on kuin bensaa liekkeihin.

-Mä annan sulle täydellisen nautinnon. Nainen kuiskaa Sannan korvaan ja lipaisee korvalehteä kielenkärjellä. Sanna nielaisee äänekkäästi ja katsoo naista. Naiset katsovat toisiaan silmiin. Sanna näkee edessään naisen, joka on kuin peilikuva hänestä itsestään. Sanna ei tiedä mitä tekisi. Jokin käskee lähtemään mutta jokin jäämään ja antautumaan erotiikan vietäväksi. Sanna siirtää miettiästä katsettaan ympäri huonetta. Hän tuntee, kuinka nainen tarttuu hänen mekostaan kiinni ja alkaa vetämään sitä hitaasti alaspäin. Sanna jäätyy paikoilleen. Hän ei ole ennen ollut naisen kanssa. Tilanne häkellyttää. Tilanteen luoma jännitys virtaa hänen suonissaan. Nainen Sannan edessä kyykistyy hitaasti. Samalla hän vilkaisee seksikkäillä silmillään Sannaa silmiin ja suutelee kevyesti hänen litteää vatsaansa. Sanna huokaisee. Nainen vetää mekon nilkkoihin. Sanna vie kätensä jalkoväliinsä peittääkseen oudossa tilanteessa intiimiä aluettaan vaikka hänellä on alushousut jalassa. Sanna nostaa jalkojaan sen verran, että mekon saa kokonaan pois. Sanna vilkaisee Jukkaa, joka seisoo yhä sängyn toisella puolella katsellen tilannetta.

Sanna siirtää katseensa jalkojensa juuressa olevaan upeaan naiseen. Nainen suutelee kevyesti Sannan vasemman jalan reittä. Sanna liikahtaa hieman taaksepäin. Nainen tarttuu Sannaa kädestä kiinni ja vie sormen suulle. Viekas katse kasvoillaan hän tuo liukkaat huulensa Sannan keskisormelle. Sormi uppoaa naisen lämpöiseen suuhun. Sanna tuntee, kuinka nainen alkaa imeä. Voimakas imu. Sanna lipoo kielellään ylähuultaan. Hän tuntee, kuinka kiima nousee kohisten hänen sisällään, saaden alapään kostumaan märäksi.

Talossa on muuten hiljaista. Jännityksen voi koskea miltein käsin. Jukka alkaa lähestyä naisia. Sanna seuraa häntä lumoutuneena, naisen yhä imien ja nuollen hänen sormeaan. Jukka laskee housunsa alas. Sannan katse vaeltaa heti hänen jäykkänä pullottavaan etumukseen. Jukka asettuu Sannan taakse ja hieroo hänen molempia hartioitaan. Sanna tuuppaa tiukoilla pakaroillaan taaksepäin. Hän tuntee pakaroissaan kovana seisovan kalun. Sanna sulkee silmänsä kun Jukka alkaa suudella häntä niskasta. Sanna vetää sormensa naisen suusta ja koskettelee hänen pehmeää ihoa poskesta.

Naisella on yllään vain mustat rintaliivit ja mustat alushousut pitsireunoilla. Niiden päällä hänellä on lähes läpinäkyvä, musta asuste. Sanna avaa kevyeen solmuun solmitun lantiovyön naisen navan kohdalta. Naisen hartioilta putoaa asuste lattialle. Sannan katse vaeltaa naisen uskomattoman upean vartalon jokaisessa sopukassa ja kaarteessa. Naisella on navan yläpuolella timantin muotoinen tatuointi. Hänen hivenen ruskettunut ihonsa kuultaa samettisesti huoneen hämyssä.

Nainen siirtyy Sannan eteen. Niin eteen, että heidän tissinsä törmäävät toisiinsa. Sanna tuntee edelleen kovan kangen itseään vasten. Katsomatta lainkaan hän vie molemmat kätensä takana seisovan Jukan kyljille ja vetää tämän bokserit jalasta. Sanna tuntee pakaroitaan vasten, kuinka jäykkä kalu pongahtaa ylös. Pääsee voimakas voihkaisu. Sannan silmissä sumenee. Hän tuntee, kuinka lähes sietämätön palo roihahtaa jossain hänen sisällään. Hän vie molemmat kätensä naisen poskille ja vetää tätä itseensä. Naisten huulet kohtaavat toisensa. Ensimmäistä kertaa elämässään Sanna kokee naisen kiimaisen kosketuksen. Voimakas suudelma aiheuttaa moiskahtavan äänen kun naiset erkanevat toisistaan. Sanna avaa silmänsä ja katsoo naista. Molemmat hengittävät kiihkeästi.

Jukka alkaa avaan Sannan rintaliivien hakasta. Sanna ei heti edes tajua tilannetta. Hän on hämillään naisen suudelmasta. Olkaimet putoavat käsivarsille ja lopulta rintaliivit putoavat käsivarsien kautta lattialle. Sanna ei edes yritä peitellä täyteläisiä tissejään. Samassa Jukka kumartuu alas ja vetää Sannan alushousut nilkkoihin. Sanna seisoo alasti kahden tuntemattoman ihmisen edessä. Kiima kuitenkin voittaa ja Sannan lukot alkavat pikku hiljaa aueta. Hän tuntee, kuinka Jukka tulee takaapäin hänen vartaloonsa kiinni. Kalu on kaartunut ylöspäin hänen pakaraansa nojautuen voimakkaasti. Jukka kuitenkin vie kalunsa Sannan jalkojen väliin. Sanna tuntee jäykän kalun sykkivän hänen jalkojensa välissä. Hän vie jalkojaan lähemmäs toisiaan. Reisiä vasten tuntuu lämmin sykkivä elin. Jukka kietoo kätensä Sannan vatsan ympärille ja suutelee kaulaa kiimassa. Sanna katselee samalla, kuinka nainen hänen edessään riisuu nopeasti rintaliivit ja alushousut.

Nainen vie oikean kätensä jalkoväliinsä ja alkaa tekemään pillullaan nopeaa liikettä. Hän katselee Sannaa silmät kirkkaina. Häntä selvästi kiihottaa nähdä miehensä toisen naisen kanssa. Sannan kaulassa punoittaa kiimasta. Hän kääntyy ympäri ja tönäisee Jukan sängylle selälleen. Sanna nousee myös sängylle ja tarttuu kovaan kaluun kiinni. Hän siirtää hiuksiaan korvansa taakse kun hän vie huulensa terskaan kiinni. Hän alkaa imemään voimakkain imaisuin kalua. Jukka huokaisee nautinnosta. Nainen kömpii miehen viereen ja he alkavat suudella kiihkeästi. Sanna vilkaisee nopeasti heidän kiimaista huulten kohtaamista. Nainen voihkii ja huokaisee.

Sanna nuolee terskaa samalla runkaten isohkon kalun vartta. Hänen kätensä kietoutuu kovaksi paisuneelle varrelle. Toisella kädellään hän puristelee miehen kasseja kovakouraisesti. Jukka hymähtelee kouraisujen tahdissa.

-Ööö, tota, onks sulla kumia? Sanna kysyy vihjaten yhdyntään. Nainen kurkottaa sängyn vieressä olevaa yöpöytää kohti. Hän avaa ylimmän laatikon ja ottaa sieltä kondomin. Hän ojentaa sen Sannalle, joka avaa paketin nopeasti repien. Hän tarttuu vasemmalla kädellään kalun tyvestä kiinni ja asettelee kondomia terskalle. Oikealla kädellään hän rullaa sitä kohti tyveä. Jukka katselee Sannaa hymy hyylillä tietäen, että kohta saisi työntyä uuteen onkaloon. Kondomin ollessa tyvessä asti, Sanna otti vielä suihin pienen hetken ajan. Sanna nousee lantion päälle. Hän ottaa kalusta kiinni ja ohjaa kärkeä kohti suuaukkoa. Hän katselee naista samalla kun hän tuntee, että kova kalu alkaa työntymään häneen sisään. Hänen jalkansa värisevät hieman, osittain jännityksestäkin, kun kalu liukuu tiukan pillun puristukseen. Mies sängyllä huokaisee nautinnosta kun Sanna pääsee istumaan hänen lantion päälle kalu syvällä sisällä.

Nainen tulee Sannaa lähemmäs ja laittaa Sannan hiuksen korvan taakse Sannan nytkyttäessä lantiota. Sanna laittaa jalkansa mieheen kiinni, nojautuu kämmenillään lihaksikkaaseen rintakehään ja alkaa lantiollaan pumppaamaan kalua sisäänsä. Huoneen täyttää voihkimisen taivas ja seksin tuoksu. Kiiman tuoksu.

-Miltä uus pillu tuntuu, rakas? Sanna kuulee naisen kysyvän mieheltä Sannan ratsastaessa kovalla kalulla. Sanna ei ole varma mitä mies vastaa kun he suutelevat sen jälkeen kiihkeästi. Sannan vauhti kiihtyy. Hänen sormensa raapivat miehen rintakehää ratsastuksen ja työntöjen tahdissa. Heidän ihonsa hieman läiskähtelevät toisiaan vasten. Nainen tulee lähemmäs Sannaa ja puristelee molemmilla käsillään hänen tissejään. Sanna jännittää lantionpohjalihaksiaan.

-Ahh, sä oot kiree… Jukka sanoo huokaisten hiljaisella äänellä tuntien taivaallista nautintoa kalussaan.

-Laukeeksä? Nainen kysyy äkisti Sannalta, joka ratsastaa kalulla minkä vain pystyy. Sanna pystyy vain nyökkäämään vastaukseksi. Äkkiä hän pysähtyy ja kiljahtaa suorastaan. Ääni kantautuu ympäri huonetta. Sannan koko vartalo tärisee kun hän saa uskomattoman syvällisen orgasmin. Hänen silmänsä kääntyvät melkein ympäri kun hänen sisällään supistelee lujaa vauhtia. Nainen syöksyy Sannan eteen ja kumartuu. Hän alkaa suudella Sannan alavatsaa orgasmin kourissa. Sannan vatsa elää kiihkeässä hengityksen tahdissa. Sannan iholla tuntuu hellä kosketus.

Sannan on pakko lysähtää makaamaan miehen vartalon päälle orgasmin hivenen hellitettyä. Hän huohottaa nopeasti. Hän tuntee, kuinka kalu tulee ulos pillusta. Jukka kietoo kätensä Sannan ympärille ja hivelee hänen selkäänsä.

-Jumalaut, se oli näköjään voimakas orkku. Nainen sanoo hämmästyneenä.

-Ootko sä kunnossa? Jukka kysyy jo hieman huolestuneena. Ensin Sanna ei vastaa mitään. Sitten hän nousee istumaan takaisin hajareisin miehen päälle. Hän katselee hieman ympärilleen. Äkisti nainen suutelee häntä, jopa hieman tyrkyttävällä tavalla. Sanna ei sano mitään, katsoo vain heitä molempia. Hän kumartuu Jukan ylle, katsoo häntä tuimalla katseella silmiin ja sanoo, että heillä jäi jotain kesken.

Jukka vie kätensä kalulleen, runkkaa hetken ja varmistaa, että kondomi on paikoillaan. Sanna liikuttaa itseään hieman taaksepäin ja ohjaa uudelleen kovettuneen kalun sisään. Helpottunut huokaus tulee Sannan suusta ulos ja kalu saavuttaa tiukan puristuksen. Nainen nousee Jukan päälle kasvot Sannaan. He suutelevat kiimaisesti kun Sanna ratsastaa. Heidän hikiset vartalot tekevät ihokosketusta. Jukka vie peukaloaan naisensa pakaroiden väliin. Nainen voihkii samalla kun hän suutelee Sannan tissiä.

Jukka alkaa ähistä voimistuen. Nainen vilkaisee selkänsä taakse. Sanna nytkyttää lantiotaan kun nainen vinkkaa hänelle silmää. Sanna tuntee kalun jopa jäykistyneen entisestään. Se täyttää hänet kokonaan. Kalun työntyminen tuntuu taivaalliselta Sannan sisällä. Äkisti kuuluu voimakas murahdus naisen selän takaa. Sanna arvaa, että laukeaminen tapahtuu. Hän nostaa itsensä nopeasti kyykkyasentoon, jotta pääsisi pumppaamaan lantiotaan paremmin. Mies naisten alla nytkähtee ja voihkii hänen antaen spermalastin tulla tiukan puristuksen syleilyyn. Nainen suutelee Sannaa pitkään miehen ollessa orgasmin aallokossa. Sanna vatsa nytkähtelee sisällään tapahtuvasta hurmoksesta. Sanna pysähtyy paikoilleen. Kalu lepää hänen sisällään. Hän hieroo hennosti naisen kylkiä kämmenellään. Lämmin iho painautuu kämmentä vasten.

Kalu alkaa veltostumaan orgasmin jäljiltä ja tulee Sannasta ulos. Sanna nousee pois ratsailta sängylle. Hän tarttuu spermaa täynnä olevasta kondomista varmoin ottein. Hän liu’uttaa sen kalun päältä pois. Nainen nappaa sen kuitenkin äkisti Sannan kädestä ja vie sen suulleen. Hän alkaa puristamaan spermaa ulos kielelleen kondomista. Sanna ei ole moista ennen nähnyt. Nainen nielaisee spermalastin ja heittää kondomin lattialle.

Tohkeissaan näkemästään Sanna asettautuu sängylle selälleen makaamaan Jukan viereen. Nainen asettuu Sannan viereen, aivan kylkeen kiinni. Naisten ihot hankaavat toisiaan. Nainen kuiskaa Sannan korvaan jotain, mikä saa hymyn huulille ja pään nyökkäämään myöntymisen merkiksi. Nainen nojaa vasemmalla kädellään sängylle kun oikealla kädellään hän hivuttautuu Sannan tissille. Hän alkaa puristamaan sitä voimakkaasti mutta hellästi. Sanna hymähtää hieman ja tarttuu naisen käsivarresta kiinni. Hän pakottaa kämmenen alapäähänsä, pillunsa yläpuolelle, navan alapuolelle. Naisen pitkät sormet alkavat tuottamaan mielihyvää Sannan juuri kokemassaan alapäässä. Sanna suutelee Jukkaa samalla kun nauttii häpyhuuliensa hellästä koskettelusta.

Nainen työntää keskisormensa äkisti Sannan pilluun sisään. Syvällä sisällä se aiheuttaa lihaksiin kouristavan tunteen. Sanna nostaa koko vartaloaan ja työntää käden pois jalkovälistään. Hän nousee ylös ja suorastaan hyökkää naisen kimppuun. Nainen kaatuu selälleen. Hän levittää jalkansa auki kuin sanoakseen ääneti, että hoitele minut. Sanna kapuaa kuuman, hikisen vartalon päälle. Heidän tissinsä koskettelavat toisiaan, nännit kiimaisena raapivat hellästi toisiaan. Sanna puristaa naisen tissiä. Se tuntuu niin kimmoisalta hänen kämmentään vasten. Nainen hivelee Sannan selkää kämmenellään kun Sanna alkaa hivuttautumaan jalkoja kohti.

Kieli alkaa lipomaan naisen kiimasta liukkaita häpyhuulia. Nainen nostaa molemmat jalkansa Sannan selän päälle kun nuoleminen alkaa. Sanna tekee pyörivää liikettä liukkaassa vaossa. Naisen hengitys kiihtyy ja voihkiminen alkaa. Sanna laittaa silmänsä kiinni kun hän nojaa kasvoillaan naisen pillua vasten. Nenässä tuoksuu naisellinen kiima. Nainen nostaa lantiotaan nautinnon tahdissa.

Äkkiä Sanna tuntee, että sängylle noustaan. Hän avaa silmänsä ja vilkaisee naisen kasvoja. Hän huomaa, että Jukka on polvillaan naisen kasvojen vieressä ja runkkaa. Toinen vilkaisu ja hän huomaa, kuinka spermalasti lentää runkkauksen saatteleman naisen kauniille kasvoille. Hänen nenänsä ja otsansa ovat sperman peitossa. Jukka voihkii ja katselee naisensa alastonta vartaloa.

Samaan aikaan Sanna jatkaa nuolemista. Hän todella pitää siitä. Kieli tekee lipovaa liikettä kiimasta liukkaiden häpyhuulten välissä. Naisen alapää alkaa sykähtelemään kun nainen saa orgasmin. Sanna jatkaa koko ajan nuolemista kun nainen voihkii ja kiljuu orgasmiaan. Hänen vartalonsa vääntelehtii laukeamisen voimasta. Huoneen täyttää huohottava hengitys ja eläimellinen kiiman haju. Sanna alkaa nostamaan päätään kun nainen rauhoittuu ja hänen vartalonsa rentoutuu. Nainen suoristaa jalkansa ja huokaisee syvään. Sanna kömpii naisen ja Jukan väliin uudelleen. Sanna silmissä ja sydämessä säkenöi.

-Vau… Vau. Oli kaikki mitä Sanna sai hengityksen lomassa sanottua. Kolmikko makasi sängyllä toisissaan kiinni. Sanna ja nainen kääntyivät kasvotusten ja kietoivat kätensä toistensa vartalon ympärille. Naisten lämmin vartalo toisiaan vasten. Sanna tunsi, kuinka Jukkakin kääntyi häneen kiinni. Hän tunsi veltostuneen kalun timmejä pakaroitaan vasten. Jukka kurottautui Sanna yli vieden kätensä naisensa kyljen päälle lepäämään ja hyväilemään. Sanna tuijotti naista syvälle kauniisiin silmiin. He ovat kaikki tyydytyksestä lopen uupuneita. Huoneessa vallitsee hikinen seksin tuoksu.

-Mikä sun nimi muuten on? Sanna tajusi vihdoin kysyä.

-Nina, nainen vastasi kohottaen hymyn suupieliinsä.

-Kaunis nimi, kaunis nainen, Sanna vastasi viisaana.

Nina siirtyi hivenen Sannaan päin ja alkoi tuoda huulian lähemmäs. Hän suuteli Sannaa huulille pitkään ja kiihkeästi. Huulten irrotessa toisistaan naiset kietoutuivat toisiinsa minkä pystyivät. Nina huokais syvään ja rentoutui täysin.

Luku 5

Sanna huokaisi syvään avatessaan varovasti silmiään. Valkoiseksi maalattu katto. Se oli ensimmäisenä näkökentässä. Sitten hän havahtui kun mieleen sinkoutui muistikuvia viimeöisestä kimppakivasta. Sanna käänsi päätään vasemmalle. Jukka nukkuin selkä häneen päin. Oikealla tuhisi tyttömäisesti Nina. Sannalla oli valkoinen peitto kaulaan asti. Hän nosti peittoa. Sanna makasi alastomana tuntemattomien sängyssä. Hän laski päänsä tyynyyn, tuijotti hetken kattoa ja huokaisi hiljaa. Mitä hän oli juuri mennyt tekemään? Ollut naisen kanssa. Uskomatonta, ei hän koskaan olisi voinut sellaista edes kuvitella. Hän nousi varovasti istuma-asentoon. Huoneessa kajasti ulkoa paistava auringonvalo vienosti paksujen verhojen läpi. Sanna alkoi hivuttautua hitaasti kohti jalkopäätä. Hiljaa ettei herättäisi muita. Sänky liikkui väkisinkin hivenen.

Sanna hyppäsi Ninan peitonalta pilkistävien säärien yli paksulle karvamatolle. Nina havahtui Sannan lähtöön.

-Mihin sä meet? Kuului puolinukkuva ääni jostain tyynyn pinnalta. Sanna kääntyi hiljaa ympäri ja vilkaisi nukkuvaa Jukkaa.

-Voinks mä käydä äkkiä suihkussa? Sanna kysyi kuiskaavasti. Nina nyökkäsi pienen liikkeen ja sulki silmänsä. Sanna keräsi lattialta alushousunsa ja rintaliivinsä syliinsä ja lähti huoneesta. Huoneesta oikealla sijaitsi kylpyhuone. Sanna avasi hiljaa oven, meni sisään ja sulki oven. Lukitsi sen. Hiljaa. Hän sytytti valot ja pudotti sylistään vaatteet lattialle. Hän nojasi molemmilla käsillään lavuaariin ja tuijotti itseään silmiin peilistä. Hiukset olivat sekaisin villin yön jäljiltä. Katse lähti vaeltamaan peilin kautta tisseille ja alapäähän. Sanna istahti pöntölle, virtsasi ja pyyhki alapäänsä.

Hän astui sisään lasiovilla olevaan suihkunurkkaukseen ja avasi veden. Sanna sulki nautinnosta silmänsä kun lämmin vesi alkoi juoksemaan hänen kaulallaan valuen nännien kärjestä pisaroina navalle. Kuin ajaton hetki. Sanna vei suihkupään osoittamaan jalkoväliinsä. Vesi syöksysi hänen karvattomaan jalkoväliinsä.

Sanna sulki suihkun ja seinätelineessä olevaan pyyhkeeseen kuivasi itsensä. Hän siirtyi taas peilin eteen. Hieman kulmakarvoja kohennettuaan hän nappasi lattialta alushousut ja rintaliivit ja puki ne ylleen. Sanna sammutti valot ja palasi eteiseen takaisin hiljaa. Nina oli herännyt ja noussut sängystä.

-Huomenta. Mee ottaan aamiaista. Nina sanoi kun hän käveli Sannan ohi.

Sanna kääntyi katsomaan naisen perään. Sanna vilkaisi Ninan pakaroita, jotka vilkkuivat pienen yöasun läpi. Kuinka täydellinen peppu voikaan naisella olla. Sanna oli hänelle kateellinen. Hän kurkistaa varovasti makuuhuoneeseen. Jukka nukkuu edelleen. Sanna huomaa mekkonsa lojuvan lattialla. Hän nostaa sen mukaansa ja menee keittiöön, jossa hän pukee mekon nopeasti ylleen. Sanna ehtii hädin tuskin vetää tuolia pöydän alta kun Nina astelee keittiöön. Sannalle iskee jokin hätääntynyt hetki ja on heti lähdössä pois.

-Älä nyt viä mee, jutellaan hetki. Nina sanoo kun ottaa kupin kaapista ja laskee siihen kylmää vettä. Sanna istuu valkoiselle puurunkoiselle keittiötuolille. Sanna ristii kätensä pöydän päälle ja katsoo Ninaa.

-Oliks toi sun eka kerta? Siis naisen kanssa, Nina kysyy suoraan. Sanna menee hämilleen ja nyökkää varovaisesti.

-Hyvin sä hoidit asian, Nina virnistää ja ottaa huikan vettä. Sanna hymyili ja katseli pitkin seiniä.

-Mites Jukka ottaa tän, siis kahden naisen pelehtimisen? Sanna kysyy. Nina kurkottaa hieman pöydän ylle ja kuiskaamalla puhuu.

-Jukkahan on mies hei. Sehän nautti täysillä, Nina kuiskaa.

Sanna erehtyy vilkaisemaan Ninan yöasun antoisaa rintavakoa. Taas se tunne. Sannan rinnassa alkoi syke nousta. Ei taas. Sannan kainalot hikoilee.

-Mun on pakko lähtee… Sanna sanoo äkisti ja nousee tuolilta. Hän ryntää asunnon ovelle ja sujauttaa nopeasti kengät jalkaan. Nina juoksee perässä.

-Hei! Laita sun nimi ja numero tähän niin otetaan uusiks. Nina sanoo kantaen pientä ruudullista vihkoa. Sannan sisällä jokin ottaa jälleen vallan. Nopeasti hän sutaisee tiedot paperille. Nina antaa vielä poskisuudelman. Sanna kiittää nopeasti ja avaa oven. Hän ryntää rappukäytävään ja läimäyttää oven kiinni perässään. Hän lysähtää kovalle alustalle istumaan. Silmissä hetken mustenee ja kiima alkaa jälleen nousta. Sanna sulkee silmänsä ja hengittää rauhallisesti. Kuluu pari minuttia. Sanna alkaa nousta ylös. Hän hengähtää voimakkaasti, kerää itsensä ja lähtee kävelemään portaita alas.

3 kommenttia viestissä: “Kiimainen sydän”

 1. rap says:

  Kiitos kommentista. Yritin tehdä tästä kirjamaisen kuvailemalla tarkasti ym. Siitä pakostikin johtuu pituus.

 2. Trickster says:

  Hyvä tarina, henkilöhahmoissa oli jotain vähän enemmän kuin keskivertonovelleissa. Ehkä kuvailu oli hieman liian yksityiskohtaista, jolloin myös tekstistä tuli vähän liian pitkä. Kirjoitusvirheitä ja kömpelyyksiä oli jonkin verran, joten suosittelen luetuttaan tarinat jollakulla toisella ennen kuin julkaiset ne.

  • tepa says:

   hyvä tarina myös minun mielestä. Jatko olisi kiva,voisihan Sanna jatkaa tytön kanssa ja oikein vietellä hänet kun se niin kivaa oli…

Kommentoi

top