search
top

Elinan uusi elämä, osa 10

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (7 votes, average: 2.86 out of 5)
Loading...

Herään aamulla tyttöni vierestä. Elina näyttää vielä nukkuvan viattoman unta. Ojennan kättäni hänen suloista rintaansa kohti, mutta peräännyn viime hetkellä. En halua herättää tyttöä vielä.

Tunnen nenässäni vienon pissan hajun. Onkohan tyttö kastellut vaippansakin sängyn lisäksi?

Istahdan sängyn reunalle. Lemmikkityttöni konttaa luokseni vielä kostea dildo poikittain suussaan ja alkaa kiehnätä lattialla jaloissani. Onkohan Tanja luistanut yhden orgasmin rajoitteestaan? En kuitenkaan viitsi nyt ryhtyä kurinpitotoimiin. Otan lelun hänen suustaan ja silitän hetken tytön hiuksia. Sitten päästän nartun liekaketjun irti sängynjalasta ja käsken hänen käydä aamupesulla.

Seuraavaksi irroitan Elinan kahleet sängystä. Kaiken varalta otan ratsupiiskan valmiiksi, mutta uninen tyttö on yllättävän säyseä jo valmiiksi. Tai sitten väsynyt, kahlittu orja ei välttämättä saanut nukuttua yötään kovin hyvin. Kädet kahlittuna kiinni kaulapantaan ei ole mukavin mahdollinen asento.

Napsautan lyhyen ketjun kiinni tytön kaulapantaan ja käsken hänet ylös. Tytön katse rukoilee armoa, mutta kiskon hänet väkisin sängystä ja lähden viemään häntä tyttöjen huoneeseen.

“Elina, kontallesi tähän lattialle”, käsken tytön polvistua tietyssä paikassa.

Elina ei reagoi, joten tehostan käskyä pienellä vitsansivalluksella takareisille. Tyttö parkaisee ja pudottautuu nopeasti polvilleen. Pakotan hänen sirot nilkkansa haaralleen ja kahlitsen ne kiinni kahteen lattiarenkaaseen. Sitten otan hänen liekaketjustaan ja vedän sen kiinni kolmanteen renkaaseen. Tyttö jää epämukavaan asentoon kontalleen takapuoli avuttomasti pystyssä.

Olen usein sitonut Tanjan tähän asentoon, se tuo tytön pimpin ja pyllyn molemmat niin sievästi ja avuttomasti tarjolle. Voisin jossakin vaiheessa harkita uusien renkaiden asentamista lattiaan, että saisin molemmat tyttöni vierekkäin kontalleen.

“Nyt, orja, mieti siinä tekosiasi hetki, sillä aikaa kun Tanja saa siivota aiheuttamasi sotkun”, sanon tytölle, läpsäyttäen hänen vaippaansa. Elina parkaisee hiljaa.

Sitten lähden keittiöön, jossa aamutoimensa valmiiksi saanut Tanja on alkanut valmistella myöhäistä aamiaista. Seisahdan hetkeksi ovelle katselemaan sievän, alastoman tyttöni puuhastelua. Tanja on melkein kuin ei huomaisikaan, sipaisee vain hiuksensa korvan taakse ja keinauttaa kutsuvasti lanteitaan, keskittyen annostelemaan kahvia.

Tanjan laitettua kahvin valmistumaan kävelen vaivihkaa tytön selän taakse ja tartun takaapäin kiinni hänen ylävartalostaan. “Iih”, tyttö kirkaisee leikkisästi, muka säikähtäen ja horjahtaen syliini. Otan kiinni tytön rinnoista ja lähden ohjaamaan häntä makuuhuoneeseen. Lakana on joka tapauksessa menossa pesuun, sitä voi siis hyvin käyttää siveettömiin tarkoituksiin vielä hiukan.

Makuuhuoneessa pyöräytän tytön ympäri ja heitän hänet poikittain selälleen sängylle, napaten lennosta kiinni hänen nilkkaraudoistaan. Irroitan tytön nilkkoja sitovan ketjun ja levitän hänen jalkansa haaralleen.

Katselen hetken alastonta tyttöä sängylläni, edelleen nilkoista kiinni pitäen. Nuoren orjani vasta siistitty paljas häpy näyttää aivan vastustamattoman ihanalta. Päästän tytön jalat irti ja kumarrun antamaan suukon hänen kutsuvan pimppinsä alapäähän. Tyttö värähtää ja henkäisee kuuluvasti.

Jatkan suukkojen antamista kiiveten vähitellen ylöspäin tytön häpyhuulia, välillä nuolaisten hänen kosteaa vakoaan. Tanja alkaa pian hengittää ja liikahdella levottomasti. Otan käsilläni kiinni tytön lanteista ja alan näykkiä huulillani hellästi hänen klitoristaan.

“Oih, isäntä, älkää vain lopettako”, tyttö voihkaisee kiemurrellen allani. Annan pitkän hitaan nuolaisun hänen limaisille häpyhuulilleen, hieroen ylähuultani hänen herkkää nypyään vasten.

Tanja ei kestä enää pidempään vaan laukeaa parahtaen. Pidän hänen lantionsa tiukasti otteessani ja imen hänen hapanimelää lemmennektariaan. Tytön vielä kiemurrellessa orgasmistaan työnnän kieleni niin syvälle hänen koloonsa kuin yletän ja leikittelen hetken sen sisäpinnalla.

Vasta toisen orgasmin jälkeen päästän tytön otteestani. Kiipeän sängylle hänen päälleen ja annan hänellekin suudelmalla pienet maistiaiset kiimanektaristaan, suoraan suusta suuhun, samalla hieroen jäykkää terskaani hänen kosteaa häpyään vasten. Jään vielä hetkeksi makaamaan tyttöni päälle, hengähtämään ja nauttimaan hänen pehmeän vartalonsa läheisyydestä.

Kiehnäämme vielä hetken toisiamme vasten, kunnes on aika nousta ylös. Tanja on heti hyökkäämässä jalkoväliini tekemään vastapalvelusta, mutta nykäisen häntä ketjusta ja käsken odottaa hetken. Nostamme Elinan kasteleman patjan sängystä ja viemme sen kuistille tuulettumaan. Tanja saa laittaa lakanat pesuun myöhemmin.

Vilkaisen orjatyttöjen huoneen ovelta pikaisesti Elinaa, joka rimpuilee edelleen kontallaan pylly ja vaippa epämukavasti pystyssä ovelle päin. Kuulen hänen nyyhkäisevän vaimeasti. Hetken mietin, että päästäisin tytön irti, mutta lähden sitten kuitenkin keittiöön, jossa Tanja viimeistelee aamiaiskattausta. Taputtelen tyttöäni pyllylle ja istun sitten isännän paikalle pöytään.

Tanja varmistaa vielä, että pöydässä on kaikki tarpeellinen, ja laskeutuu sitten viekoittelevasti hymyillen konttaamaan pöydän alle. Siirryn varovasti lähemmäs tuolin etureunaa. Pian tunnen pehmeät huulet ja sormet valtikkani ympärillä, kun tyttö ottaa kaluni hellästi sormiensa väliin ja alkaa varovasti lipoa terskaani. Otan rennon asennon tuolissani ja alan siemailla aamukahviani.

Tanja pitää hetken aikaa kaluni päätä huulillaan lipoen terskaa, ennen kuin avaa suunsa ja ottaa sen leukojensa väliin melkein koko mitalta, pitäen vain sormillaan sen juuresta kiinni. Tyttö pyörittelee suutansa hetken patukan ympärillä ja alkaa sitten imeä sitä kuin tuttipulloa. Pian hänen pehmeään imuunsa sekoittuu myös kiihottava värinä tytön alkaessa hyräillä omaa “suihinottosävelmäänsä”.

Tanjan pehmeä hyminä ja kielenkäyttö on niin ihanaa, että olen todella nopeasti laukeamispisteessä. Yritän silti pidätellä ja pitkittää nautintoa vielä hetken. Tyttökin huomaa sen ja pehmentää imuaan juuri sopivasti, keskittyen vain nuolemaan kalun herkkää kärkeä ihanalla kielellään.

Lopulta tytön lypsyotteet ovat liikaa. Pian en kykene enää pidättelemään vaan annan lastini purkautua Tanjan suuhun. Tyttö nuolaisee ensimmäiset tipat, päästää kalun sitten suustaan ja runkkaa loput suupielilleen ja rinnoilleen.

Tyttö ei kuitenkaan tyydy saamaansa annokseen, vaan ottaa vähän pehmenneen kalun heti takaisin suuhunsa. Pian tunnen kuinka hän jatkaa sen imemistä ja lipomista, jos mahdollista vielä innokkaammin.

“Tissi, ei sitä tule enempää näin nopeasti vaikka kuinka yrittäisit”, joudun lopulta hymyillen muistuttamaan tyttöä ennen kuin alapääni kuluu olemattomiin.

“Eikö, isäntä?” tyttö huokaisee leikkisän pettyneesti pöydän alta, kuitenkin irroittaen otteensa. Tartun häntä hellästi leuasta ja silittelen hänen päätään kuin tottelevaista lemmikkiä.

Sitten kehoitan tyttöä ottamaan itsekin aamupalaa sillä aikaa kun käyn “asioilla”. Tanja katselee hiukan hämmästyneenä, mutta nyökkää.

Nappaan kaapista mukaani klitoriskiihottimen ja lähden tyttöjen huoneeseen katsomaan Elinaa. Tyttö ei huomioi saapumistani mitenkään.

“Orja, miltä rangaistus tuntuu?” kysyn tytöltä virnistäen. Elina ei edellenkään vastaa mitään, nyyhkäisee vain hiljaa. Hänen kehonsa näyttää tärisevän hiukan, pitää kohta päästää hänet vähän helpompaan asentoon. Mutta ensin voisi leikkiä hiukan.

Vien väristimen tytön häpykummulle ja alan liikutella sitä edestakaisin. Elina alkaa pian värähdellä ja äännähdellä vastahakoisesti. Kiertelen ympäri hänen klitoristaan ja pimppiään, pitäen väristintä suhteellisen voimakkaana. Vaippa kuitenkin vaimentaa värinää hiukan.

Kiusattuani tytön häpyä hetken alan avata hänen vaippaansa. Tyttö älähtää hiukan paljastaessani hänen kostean alapäänsä viileälle huoneilmalle. Hätkähdän hiukan huomatessani, että hänellä on vielä pimpissään eilisiltainen varmuusväline. No, tuskin se on vuotanut. Siitähän voi jopa olla hyötyä…

Otan kaluni esiin ja läpsin tytön pakaroita silläkin hiukan. Elinan hento pimppi näyttäisi sekin taas todella kutsuvalta. Jolleivät Tanjan suulliset taidot olisi olleet niin tyydyttäviä, kokeilisin mielelläni sen sisustaa. Joka tapauksessa annan sillekin pienen suukon klitorikselle. Sitten otan siemennetyn femidomin varovasti tytön pimpistä ulos.

Paljastettuani Elinan alapään vien taas kiihottimen hänen pimpilleen ja alan hieroa sitä hiukan pienemmällä teholla. Tytön suusta karkaa pian vastentahtoinen voihkaisu. Kokeilen hieroa parilla sormella hänen vaginansa sisustaa. Se ei todellakaan ole yhtä litimärkä kuin Tanjan sisusta hetki sitten, mutta selkeästi kiimainen.

Lisään väristimen tehoa hiljalleen ja kiusaan sillä tytön pimppinypyä, samalla kutitellen sormillani hänen tiukan kolonsa sisäpintaa. Voin kuulla kuinka Elinan hengitys kiihtyy selvästi ja siihen alkaa sekoittua uikuttavia ääniä. Lopulta tyttö ei enää pysty pidättelemään vaan laukeaa parahtaen, lyyhistyen huohottaen makaamaan käsiensä päälle. Puristan hänen pakaraansa tyytyväisenä.

Ennen kuin päästän tytön irti, teen hänelle vielä pikaisesti “köysipikkuhousut”, eli sidon köyden hänelle vyöksi ja siitä kaksoisnarun kulkemaan tiukasti hänen jalkojensa välistä. Lisään köyteen vielä pienen solmun hieromaan mukavasti tytön pimppiä. Sitten sidon vielä toisella köydellä vyötärölenkin kiinni hänen nilkkarautoihinsa, niin että tytön polvet jäävät noin 90 asteen kulmaan. Miksi orjatytön tarvitsisi pystyä olemaan muuten kuin kontallaan tai polvillaan, mietin hymyillen. Miksihän en ole kokeillut tätä aiemmin?

Katselen tyttöä vielä hetken, ennen kuin irroitan hänen kaulapantansa lattiasta ja laitan hänelle pidemmän talutusketjun. Elina yrittää varovasti nousta pystyyn, mutta parkaisee köyden kiristyessä arkaa häpyään vasten ja pudottautuu taas kontalleen. Nykäisen hellästi talutusketjusta ja käsken orjatytön mukaani keittiöön.

Vien Elinan perässäni keittiöön ja kehoitan Tanjaa antamaan hänellekin aamupalaa. Jotakin, mitä pystyy nauttimaan lattialla polvilleen sidottuna ja kädet kahlittuna.

Aamupalan jälkeen käsken tyttöjen siivota pöydän, samalla kun käyn itse hakemassa yhden Tanjan koiranhäntäplugeista. Elina vinkaisee alkaessani työntää sitä varoittamatta hänen takapuoleensa.

”Nyt, orjatyttö, käytöksesi takia sinut on alennettu narttukoiraksi”, selitän Elinalle. “Niin kauan kuin tämä häntä on pepussasi, sinä kävelet neljällä jalalla ja kommunikoit vain haukkumalla. Saat puhua vain silloin kun annan luvan.”

“Mutta…”

Läpsäytän tyttöä pakaralle niin, että hän vinkaisee kivusta.

“Ymmärsitkö? Sano ‘vuh’ jos ymmärsit. Vai haluatko mieluummin suupallon?”

“…vuh”, Elina vastaa varovasti hetken arkailtuaan. Silitän rohkaisevasti hänen päätään.

“Istu!” kehoitan tyttöä sitten tiukasti. Elina tuhahtaa ja istuu selkeän vastahakoisesti jalkojensa päälle. Otan kiinni tytön hiuksista ja vedän hänet ryhdikkäämpään asentoon, saadakseni laitettua hänen rintoihinsa Tanjan nännikulkuset. Tyttö saa viettää nyt lemmikkinä jonkin aikaa.

Lukitsen Elinan liekaketjun tiskipöydän kaiteeseen ja jätän tytöt kahdestaan.

Kommentoi

top