search
top

Nikoa ajatellen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (26 votes, average: 2.85 out of 5)
Loading...

(Tämä on jonkinlaista jatkoa tarinalleniApuopettajan kanssa“. Antakaa vain rohkeasti palautetta kirjoitustaidoistani. Voitte antaa myös risuja ja ruusuja 🙂 Nyt tarinaan)

Istuin isolla, pyörivällä nahkatuolilla selaillen nettiä. Oli jo keskiyö ja muut talossa olijat olivat varmasti nukkumassa. Selasin YouTubea ja siellä tuli vastaan videoita lempitubettajaltani. Hän muistuttaa vähän Nikoa ulkonäöltään. Mieleeni tuli Niko ja mieleni teki survoa hänen jättimäinen kalunsa sisääni. Sitä en kuitenkaan voinut tehdä, sillä hän asuu koulun toisella puolella. Tai ainakin luulisin niin. Aloin hieromaan alapäätäni pikkuhousujen läpi hillitysti ajatellen Nikoa ja mieleni teki ottaa ne jo pois.
Vedin vaaleanpunaisilla raidoilla varustettuja pikkuhousuja pois jaloista ja ne heitin huoneen nurkkaan. Hieroin klitoristani etu- ja keskisormella hellästi ajatellen Nikon hiuksia, silmiä, ja koko olemusta. Hän osasi olla mystinen mies. Aloin työntää keskisormea sisääni ja se sujahti sinne aika helposti. Aloin vetämään valkoista toppia pois päältäni vasemmalla kädellä. Oli hyvä, että minulla ei ollut päällä liivejä. Aloitin leikkimisen nänneilläni, jotka kovettuivat aika helposti. Voihkin hiljaa tuolilla työntäessäni toisen ja kolmannen sormen sisälleni.
Sisälläni oli nyt kolme sormea; etusormi, keskisormi, ja nimetön. Peukalollani hieroin klitoristani.
Olisipa Niko täällä…” mietin mielessäni. Voisin mennä Nikon kanssa joskus toistekin opettajainhuoneeseentulostamaan monisteita“.
Tuntui, että tulisin pian ja oletukseni osuikin oikeaan. Tunsin värisevän tunteen taas kulkeutuvan kehoni läpi, mutta se ei ollut yhtä vahva, kuin minkä tunsin Nikon kanssa. Ylihuomenna voisin lähteä Nikon luokse, jos se vain sopisi

3 kommenttia viestissä: “Nikoa ajatellen”

  1. Pussyface says:

    Ihan paska!

  2. Trickster says:

    Juttu oli aika lyhyt, ikään kuin vain pieni osa isompaa novellia. En siis oikein ymmärtänyt, miksi tämä on julkaistu erikseen. Noin muuten kirjoitat suht’ virheettömästi.

Kommentoi

top