search
top

Apuopettajan kanssa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 2.83 out of 5)
Loading...

Olen 13-vuotias suomalainen tyttö nimeltään Salla. Olen juuri tullut seitsemännelle luokalle. Onnekseni meidän vanha apuopettaja säilyi. Hänen nimensä on Niko. Nikolla on mustat lyhyet hiukset, harmaansiniset silmät, kalpea iho, ja hänellä on myös pyykkilautavatsa. Mielestäni hän on todella söpö, ja jos olisin vanhempi, voisin mennä hänen kanssaan naimisiin.
Oli tylsä matikantunti, ja olin laskemassa kirjasta laskuja. Toivoin vain hartaasti, että liikuntatunti alkaisi. Sillä tavalla voisin päästä vielä tänään kotiin. Opettaja nousi tuolistaan ja ilmoitti, että voisimme lähteä välitunnille. Oppilaat hurrasivat, ja toinen toisensa jälkeen poistuivat luokasta. Minä taas laitoin välineet pulpettiin ja katsoin hetken piirustuksiani. Olisi jo aika siivota pulpetti. Suljin kannen ja lähdin kävelemään naulakolle.
Huomasin, että kaikki olivat jo lähteneet pihalle.
Kirosin hiljaa laittaessani kengät jalkaan. En tiennyt yhtään, minne parhaimmat kaverini menivät, joten vietän varmaan tämänkin välitunnin yksin. Kiedouduin isoon mustaan huppariin lähtiessäni ulos. Menin istumaan katoksen alla sijaitsevalle penkille. Tuntui, että mut aina jätettiin ulkopuolelle. Huokaisin huppariini.
Huomasin Nikon kävelevän minua päin. “Mikäs sulla on, Salla? Miks oot yksin?” Niko kysyi hellästi. Punastuin hiukan ja vastasin, ettäNo, en tiiä mis muut onjoten tulin vaa tänneNiko nyökkäsiAiniin, mun täytyy käydä opettajainhuoneessa nyt…” “ voin tulla mukaantotesin. Lähdimme Nikon kanssa kävelemään kohti opettajainhuonetta ja huomasin, että hänellä pullotti etumus.
Ainiin, liikunnanopettajanne ilmoitti, että tunnit ovat tänään peruttu jonkin tanssiesityksen harjoittelun varjolla.” Niko ilmoitti. “Selvä, eli me päästään siis aikaisemmin?” kysyin, ja Niko nyökkäsi. Astuimme opettajainhuoneeseen ja Niko sulki oven takanaan. Siellä Niko alkoi kopioimaan jotain paperia. Luulen, että se oli joku äidinkielen harjoitusmoniste. Niko kääntyi minuun päin tuijottaen syville silmiini. Otin askeleen häntä kohti. Hän otti minut syleilyynsä, ja suuteli minua. Hän työnsi kielensä suuhuni. Olin aluksi hiukan hämmentynyt ja peloissani, mutta rentouduin ja vastasin suudelmaan.
Niko kantoi minut pöydälle ja alkoi ottamaan pois huppariani. Aloin riisumaan leggingsejäni pois, sekä tietty sukkia. Niko otti valkoisen t-paitansa pois. Huomasin, että Nikolla pullotti etumus vielä enemmän. “Heh, nää housut alkaa käydä aika ahtaiksi, haluisitko auttaa mua?” Niko kysyi iskien silmäänsä. Laskeuduin pöydältä avaamaan Nikon vyön, ja vedin hänen farkkunsa alas. Farkkujen alta paljastui punaiset boxerit, jotka otin pois. Niko laittoi kätensä boxereille, ja vetäisi nekin alas.
Katsoin silmät suurina Nikon suurta kalua, aloin kostumaan jo sen ajattelemisesta sisälläni. Nappasin kalun kerralla suuhun ja aloin tekemään edestakaista liikettä tuottaen Nikolle nautintoa. Niko vetäisi kalun pois suustani ja käski minut pöydälle. Päätin totella häntä ja nousin pöydälle. Niko alkoi vetämään valkoisia pikkuhousujani alas. Pikkuhousujen alta paljastui suurin aarteeni, karvoja oli tuskin nimeksikään. Niko alkoi ahneesti nuolla pilluni läpimäräksi samalla leikkien kivikovilla nänneilläni. Se tuntui taivaalliselta. Sellaista tunnetta en ole koskaan ennen tuntenut. Niko alkoi imemään pinkkejä nännejäni, ja näykki niitä vähän. Aloin kostumaan vielä enemmän. “Niko…” ähkäisin haluun sutmun sisälle…” Niko otti neuvosta vaarin, ottaen kivikovan kalunsa käteensä. Hän laittoi kalunsa pään häpyhuulilleni, ja alkoi työntymään sisään hitaasti, mutta varmasti. Nautin joka sentistä. Kalun ollessa pohjassa Niko alkoi tekemään edestakaista liikettä. Aloin huohottamaan suuren kalun takia. Sisälläni ei ole koskaan ollut mitään näin suurta. Aloin koskettelemaan nännejäni Nikon jatkaessaan liikkeitään. Pantuamme hetken aloin tuntemaan, että tulisin pian. Ilmoitin tästä Nikolle ja sittentulin. Ihana värisevä tunne ravisti pientä ja nuorta kehoani. Tunsin myös kuinka lämmin sperma täytti pilluni. Niko vetäisi kyrpänsä ulos. Huohotin pöydällä samalla, kun pyyhin suurinta osaa spermasta nenäliinaan. Niko suukotti kaulaani ja totesi : “Hyvä tyttö. Älä sitten kerro kenellekkään, okei?”
Kikatin ja totesin, että tämä tulee olemaan meidän kahden välinen pieni salaisuus.

Yksi kommentti viestissä: “Apuopettajan kanssa”

  1. Rörör says:

    Ihan jees. Mutta. En tiennyt yläasteella olevan sellasia “omia” pulpetteja joissa säilytetään omia juttuja.

Kommentoi

top