search
top

Uuden alku, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (21 votes, average: 3.10 out of 5)
Loading...

Veera heräsi tietenkin sillä samalla hetkellä, kun yöllä kotiin palatessani avaimeni kolahti ulko-oven lukkoon.  Unen pöpperössä hän ei kuitenkaan onneksi osannut pitää edes ihmeellisenä sitä, kun halusin välttämättä käydä suihkussa baarin jälkeen. Sen verran sentään olin ymmärtänyt, etten mennyt Veeran viereen nukkumaan kiimalta ja toiselta naiselta lemuten.

Suihkun jälkeen sänkyyn kivutessani kaivauduin yhteisen peittomme alle. Veera nukkui tapansa mukaan pelkät pikkarit yllään, vaikka olikin talvi. Hänen vartalonsa tuntui hehkuvan kuumalta itseäni vasten, kun kiersin käteni hänen ympärilleen. Jotenkin tuntui, että en ollut enää oikeutettu tekemään niin, mutten osannut olla muutenkaan. Tunsin myös pakottavaa tarvetta kouraista tuttua kiinteää rintaa ja sen jälkeen kuljettaa käteni pitsisten alushousujen alle sileälle häpykummulle. Tuntui, että puhdistaakseni itseni minun olisi kosketettava Veeraa joka puolelta.

”Älä viiti. Sä tiedät, että mun pitää herätä aikasin”, Veera sanoi unisesti, kun ryhdyin pyörittämään keskisormeani hitaasti tämän klitoriksella.

Tietenkin tiesin ja olin myös toisaalta tyytyväinen, ettei Veera innostunut kosketuksestani. Tuskin olisin edes kyennyt mihinkään, tapahtumat Kiiran kanssa olivat sillä hetkellä vielä liian kirkkaani mielessäni. En vastannut mitään, käänsin vain kylkeä ja toivoin nukahtavani mahdollisimman nopeasti.

Aamulla herätessäni tunsin ensimmäisenä mielessäni syyllisyyden. Se iski heti rajun kirkkaana tajuntaan enkä tohtinut edes toivoa, että kaikki olisikin vain ollut unta.En tiennyt paljonko kello oli, mutta huomasin Veeran jo nousseen viereltäni. Yritin kuulostella mahdollisia ääniä muualta asunnosta, mutta samassa tajusin, ettei makuuhuoneen oven raosta kajastanut ollenkaan valoa, joten Veera oli jo luultavasti ehtinyt lähteä. Hakkasin nyrkillä patjaa ja mietin, miksi olin ollut niin heikko, että menin sortumaan Kiiran tarjoamalle houkutukselle. Mietin, kuinka paljon omantunnontuskistani voisin vierittää alkoholin syyksi, mutta rehellisyyden nimissä tiesin kyllä, että mikäli mahdollisuus olisi tarjoutunut selvinkin päin, olisi luultavasti tarttunut siihen ainakin lähes yhtä hanakasti.

Syyllisyydestä ja vain joidenkin tuntien takaisesta vahvasta laukeamisesta huolimatta minua panetti, kuten aina silloin, kun edellinen ilta oli aiheuttanut lievän krapulan. Tappodarrassa sen sijaan ajatus seksistä ei kiinnostanut alkuunkaan, mutta tällä kertaa tappavan vahvana päässäni velloi ainoataan morkkis yöllisistä teoistani.

Vilkaisin kännykkääni. Se näytti hieman yli kymmentä, joten Veera oli lähtenyt jo yli pari tuntia sitten. Minulla olisi vielä ruhtinaallisesti kuusi tuntia aikaa murehtia yksinäni rauhassa. Kellonajan rekisteröimisen jälkeen selasin läpi yön aikana kännykkääni tulleita ilmoituksia. Suurin osa niistä koski kaveriporukkamme WhatsApp-ryhmään tulleita känniviestejä, mutta loppuun asti päästessäni yllätyin. Viimeisten joukossa oli ilmoitus hetki sitten Kiiralta saapuneesta Snapchat-viestistä ja muistin samalla, että Kiira oli lisännyt minut palvelussa yöllä ennen lähtöäni.

Pohdin hetken, uskaltaisinko avata sitä ollenkaan, mutta sitten päätin rohkaista mieleni. Kuva oli otettu ylhäältä päin ja Kiira makasi siinä ilmeisesti sängyllään, peitto rintojen alapuolelle vedettynä ja toinen käsivarsi kasvojen peitteenä, mutta siitä huolimatta erotin hymyilevän virnistyksen. Kiiran rintojen näkeminen jälleen teki minuun tai ennemminkin kaluuni sen verran vahvan vaikutuksen, että tunsin kovenevani hieman. Kuvan päällä luki teksti, joka lyhykäisyydessään kuului: ”Kaduttaako?”.

Kuvan nähdessäni aiempi katumukseni hälveni hieman ja muistin, kuinka kiihottava tilanne oli kokonaisuutena ollut. Ehkä koin syyllisyyden turhaan liian vahvana, loppujen lopuksi kyseessä oli ollut yksi ainoa suihinotto. Siihen ei liittynyt lainkaan muita tunteita kuin puhdasta himoa ja olihan miehen jossain saatava tyydyttää tarpeensa.

Vastasin Kiiralle takaisin samantyylisellä kuvalla, jonka otin, kun sain ensin laskettua peiton pois rintakehäni päältä. Tekstiksi kirjoitin päälle vain lyhyesti, etten katunut. Sillä hetkellä se ei enää ollut edes täysin valetta. Muna jo kädessäni meinasin kysyä vielä perään, olisiko äskeisen tyyppisiä kuvia mahdollista saada lisää, mutta en kuitenkaan kehdannut.

Kiira oli ilmeisesti tyytyväinen vastaukseeni, koska sain takaisin hymynaamalla varustetun kuvan, jossa hän oli siirtänyt peiton kokonaan alastoman ylävartalonsa yltä ja sujauttanut kätensä mustien alushousujen sisälle. Innostuin itsekin jo siinä määrin, että potkaisin peiton kokonaan päältäni ja lähetin kuvan boksereideni pullotuksesta, joka omasta mielestäni vaatimattomasta koosta huolimatta erottui kuitenkin kuvassa selkeänä kohoumana.

”Sitäkö ollaan taas toimintavalmiina? :D”, Kiira vastasi, mutta tällä kertaa kuitenkin pelkällä tekstillä lieväksi pettymyksekseni.

”Aina valmiina”, kirjoitin. ”Enkä taida olla ainoo”, jatkoin viittaamalla Kiiran lähettämään käsi housuissa -kuvaan.

Tällä kertaa saamani vastaus oli jälleen kuva, nyt varustettuna silmäniskuhymiöllä. Kuvassa Kiira oli jo riisunut pikkarinsa ja pillua, jota en ollut vielä saanut nähdä, peitti ainoastaan hänen oma kätensä. Kuvan näkeminen sai käteni kiihdyttämään tahtia kullini ympärillä. Otin sovelluksella kuvan kovasta, hieman ylöspäin kaartuvasta kalustani ja kirjoitin mukaan yksinkertaisen toiveen.

”Näytä se.”

”Tuu tänne kattomaan ; )”, vastaus tuli pelkkänä tekstinä.

”Älä kiusaa”, anelin. Olin valmis ampumaan lastini, kun vain ensin saisin edes pikaisen vilkaisun Kiiran haaroväliin.

Vastaus tuli kyllä kuvana, mutta se oli jälleen kuva Kiiran kasvoista, tällä kertaa sormi suun edessä ”sori mutta ei” -tekstillä varustettuna. Suuret rinnat sentään olivat onnekseni näkyvillä, joten pumppasin itseni tyhjäksi katsellen sekä niitä että Kiiran liioiteltua kiltin tytön ilmettä.

Juuri laukeamiseni jälkeen Kiira lähetti kuvan, jossa oli vaalean ihon värinen dildo hänen sängyllään. Yllätyksekseni se ei ollut juurikaan munaani isompi, hieman pidempi mutta suunnilleen saman paksuinen. Kuvan päällä luki yksinkertaisesti: ”Pitäisköhän?”. Huolimatta siitä, että olin tullut juuri äsken, ajatus Kiirasta leikkimissä dildolla itsekseen mahdollisesti ajatellen minua samalla oli kiihottava. Vastasin kuvalla, jossa erottui äsken alavatsalleni roiskaisemani lasti ja kirjoitin, että ehdottomasti pitäisi.

Sen tehtyäni päätin antaa Kiiran tehdä rauhassa mitä ikinä päättikään tehdä ja nousin sängystä ajatuksenani puhdistaa spermat yltäni ja sen jälkeen krapulan maku suustani. Suuntasin vessaan, jossa puhdistettuani ensin itseni tyhjensin rakkoni ja harjasin sen jälkeen hampaani saadakseni vanhan viinan maun suustani. Sen jälkeen hain keittiöstä lasillisen vettä, jonka kanssa palasin takaisin sängylle kännykän pariin. Kiira oli vastannut kuvalla, jossa dildo oli jo eksynyt suuhun asti, ehkä kostutettavaksi toimintaa varten. Kuvaan päälle Kiira oli kirjottanut tekstiksi ” Oma kiva kunniaan.”

Hymähdin, mutta en alkanut enää vastaamaan. Sen sijaan suljin silmäni ja ryhdyin pohtimaan tilannetta kokonaisuutena. Tämä kaikki oli tietenkin väärin Veeraa kohtaan, mutta toisaalta rakkauteeni häntä kohtaan en uskonut pikku syrjähypylläni olevan mitään vaikutusta. Kiiraa kohtaan tunsin pelkästään eläimelliseksi laskettavaa himoa, en mitään sellaista, josta Veeran tarvitsisi olla huolissaan. Veera tosin ei olisi varmasti ajatellut asiaa täysin samalla lailla. Jollain tasolla aloin kuitenkin tuntemaan tekoni ja sen mahdolliset jatko-osatkin oikeutetuiksi. Nuori ihminen tarvitsee seksiä tunteakseen itsensä elinvoimaiseksi ja koska emme saaneet Veeran kanssa edes puhuttua asioista, ehkä jollain kierolla tavalla oli hyväkin asia hakea virkistystä suhteeseen ulkopuolelta.

Ensimmäistä kertaa heräsin myös ajattelemaan, että kuinkahan paljon Veera oli pyöritellyt näitä samoja asioita mielessään. Varmasti jonkin verran, koska tiesinhän Veeran olevan edelleen seksuaalisesti aktiivinen harvojen panojemme lisäksi itsensä kanssa ja epäilemättä silloin ajatuksissa saattoi pyöriä muitakin miehiä itseni ja pornonäyttelijöiden lisäksi. Uskalsin kuitenkin olla melkein sataprosenttisen varma siitä, että hänellä ajatukset eivät olleet vielä edenneet teoiksi asti. Tietääkseni Veeralla ei ollut koulussa kavereiden joukossa tai kaupassa töissäkään miespuolisia ystävyyksiä, jotka olisivat voineet sopivissa olosuhteissa edetä pidemmälle. Se kuitenkin oli varmaa, että Veera olisi epäilemättä saanut iskettyä melkein kenet hyvänsä.

Väsymys painoi ilmeisesti sen verran, että kesken ajatuksieni torkahdin. Säpsähdin hereillä pienoiseen kylmyyteen, kun peitto oli edelleen sängyn jalkopäässä enkä ollut jaksanut vaivautua pukemaan mitään vaatteita ylleni. Silmät avattuani katsoin vierelläni lepäävää kännykkää. Uusi viesti Kiiralta.

”Mitä sä teet huomenna?” hän kysyi.

”Kuinka niin?”, kysyin takaisin. Innostus alkoi hiljalleen nostaa päätään, kun aloin pohtimaan erilaisia syitä sille, miksi Kiira oli kiinnostunut seuraavan päivän aikatauluistani.

Vastauksessa ei kestänyt kauaa.

”Mietin vaan, että voisit tulla taas käymään… Menkat alkaa olemaan lopussa, niin voitais vaikka paneskella.”

”Mihin aikaan?”, vastasin paljon muuta ajattelematta. Ehdotus oli liian houkutteleva kieltäydyttäväksi.

Veera olisi huomenna jälleen aamulla töissä, mutta tuskin Kiira minua luokseen heti aamusta haluaisi. Joutuisin siis luultavasti keksimään jonkin tekosyyn sille missä olin, mutta se oli pieni vaiva.

”Joskus iltapäivällä, jos et haluu että Joni on viereisessä huoneessa kuuntelemassa. Se ei oo sillon kotona.”

”Iltapäivä on hyvä, sillon sopii”, vastasin. En erityisesti kaivannut Kiiran kämppistä tai panoa tai mikä lie hän ikinä olikaan kuuntelemaan touhujamme.

”Hyvä. Muista ne pyllykarvat!”

Mietin hetken mitä Kiiran viestin toinen osa tarkoitti ennen kuin muistin hänen edellisyön sanansa perseeni nuolemisesti. En ollut täysin varma siitä, kuinka hyvältä se voisi muka tuntua, mutta toisaalta kaikkeahan oli hyvä kokeilla ja ennen kaikkea ajatus Kiiran kielestä kehoni luultavasti likaisimmalla alueella kiehtoi sopivan pervolla tavalla. Kokeilin kädelläni alapäätäni, kivekseni olivat vielä karvattoman sileät, mutta kieltämättä siitä alaspäin peräaukkoni ympäristö oli aika karvainen.

”Okei, sun takia”, vastasin Kiiralle. En ollut täysin varma, miten saisin kyseisen operaation turvallisesti suoritettua. Veeralta voisi tietenkin kysyä neuvoa, hänen karvatonta peppureikäänsä olin ihaillut takaapäin painaessani tarpeeksi usein tietääkseni, että Veera olisi kyllä tiennyt mitä tehdä. Se olisi kuitenkin tuntunut olosuhteista johtuen hieman väärältä eikä Veerankaan naurusta ja ihmettelystä olisi luultavasti tullut loppua kovin nopeasti.

Kiira oli jälleen ilmeisen tyytyväinen tottelevaisuuteni ja toivotti minut tervetulleeksi kolmesta eteenpäin. Se olisi yli tuntia ennen kuin Veera tulisi kotiin, joten en joutuisi keksimään tekosyytä kovin pitkälle poissaololle. Tosin en tiennyt kuinka pitkää sessiota Kiira oli suunnitellut, mutta siihen voisin todennäköisesti itsekin vaikuttaa hieman.

Ennen Veeran kotiin saapumista sain karvoitukseni hoidettua kuntoon Kiiraa varten sen verran menestyksekkäästi, etten aiheuttanut höylällä itselleni haavan haavaa. Loppupäivä sujuikin sitten lähinnä sängyllä levähtäen, juodut tuopit ja raskaan viikon aiheuttama väsymys vaativat kovemman levon kuin vielä aamulla oli tuntunut. Sain olla rauhassa, Veera luki olohuoneen sohvalla maanantain tenttiä varten. En ollut täysin varma siitä, miten hän aina jaksoikin olla niin ahkera, viettää loput lauantaista työpäivän jälkeen vielä kouluhommien parissa. Itse en olisi koskaan kyennyt vielä opiskelemaan töideni ohessa.

Kyllästyttyäni ainoastaan omaan sekä kännykkäni seuraan nousin ylös ja astelin olohuoneeseen. Veera istui sohvan nurkassa vilttiin käpertyneenä, syventyneenä johonkin tilintarkastukseen liittyvään tenttikirjaansa. Istuin häneen viereensä sanomatta mitään ja painoin pehmeän suudelman paksusankaisten lukulasien yläpuolelle otsalle. Veera hymyili ja kurotti vuorostaan antamaan pienen pusun suoraan suulleni.

”Käytäskö saunassa tänään?” Veera kysyi laskiessaan kirjan syliinsä.

”Käydään vaan.

”Jaksasitko sä olla reipas ja käydä laittaa sen päälle.”

”Joo mä käyn.”

Nousin Veeran vierestä ja kävin napsauttamassa sähkökiukaan päälle. Yleensä parikymmentä minuuttia riitti siihen, että sauna lämpeni tarpeeksi kuumaksi. Päätin antaa Veeran jatkaa opiskelua rauhassa, joten menin hetkeksi vielä päivän teeman mukaisesti sängylle vaaka-asentoon huilaamaan.

Katsoin puhelintani ja muiden tulleiden viestin joukossa oli yksi uusi myös Kiiralta. Tällä kertaa se vaikutti olevan sellainen, joka oli lähetetty useammallekin vastaanottajalle. Kuvassa oli baarin pöytä, jolla oli useampi tyhjä tuoppi muutaman täyden siiderin lisäksi ja pöydän ympärillä näkyi vaatteista päätellen kahden muun naisen hahmot kaulasta alaspäin. Toisen olin tunnistavinani edellisillan perusteella Jaanaksi, toisesta minulla ei ollut harmaintakaan aavistusta.

”Oo sen verran kiltisti, että jaksat huomenna ”, lähetin Kiiralle takaisin. Sillä hetkellä tunsin itseni jälleen aavistuksen paskaksi ihmiseksi. Koti-iltoihin Veeran kanssa ei ollut aiemmin kuulunut viestittely seuraavan päivän panosessioihin liittyen toisen naisen kanssa. Olin kuitenkin päätökseni tehnyt ja annoin halujen viedä, sen kanssa oli elettävä.

Seuraava vastaus oli jälleen aavistuksen yksityisempi. Ilmeisesti baarin vessan peilistä otetussa kuvassa Kiira nosti paitaansa ja oli laskenut rintaliiviensä kupit pois paikoiltaan niin, että sain jälleen vilkaisun raskaan näköisinä roikkuviin rintoihin, joita jälleen huomenna pääsisin hyväilemään. ”Darrassa on paras nussia”, kuvassa luki. Ajatus siitä aiheutti jälleen hieman painetta alapäässäni.

Kohta jo kuulin kylpyhuoneen oven avautuvan ja melkein samassa suihkun hana meni päälle. Veera oli mennyt edeltä, joten päätin seurata perässä. Ovella pysähdyin hetkeksi katsomaan, kuinka kauniilta tyttöystäväni takaapäin suihkussa näyttikään. Pitkät vaaleat hiukset ylettyivät hartioiden alapuolella, peppu kaareutui upeasti täyteläisen persikan muotoisena treenatun keskivartalon jälkeen. Ihailun jälkeen astuin Veeran taakse ja kiedoin hänet tiukkaan halaukseen. Pehmeä ja kostea iho tuntui ihanalta omaani vasten. Veera alkoi hieroa takamustaan pienellä pyörivällä liikkeellä löysää kulliani vasten. Yllätyin hieman, se oli ensimmäinen sinne päinkään seksiin liittyvä aloite häneltä viikkoihin. Siirsin käteni Veeran kaulalta hänen pienille pyöreille tisseilleen ja hyväilin niitä hypistelemällä hellästi molempia nännejä sormieni välissä. Siitä tiesin Veeran pitävän. Pettymyksekseni hän kuitenkin lopetti oman pyörivän pyllyhierontansa pian ja kääntyi ympäri.

”Mennään jo”, Veera sanoi ja sujahti sisään saunaan ohitseni.

Tottelin kuuliaisesti, saunan rentouttava lämpö pitkästi aikaa tuntui hyvältä. Lauteille kiivetessäni Veera huomasi erektioni, ensimmäistä kertaa pitkään aikaan. Hän ei kuitenkaan kiinnittänyt siihen pientä hymyä kummempaa huomiota. Istuin tiukasta hänen kehoaan vasten ottaessani hänet kainalooni ja ihailin vatsaa, jonka lihakset erottuivat hienoisesti ahkeran treenin ansiosta.

”Mä rakastan sua”, Veera sanoi lyhyen hiljaisuuden jälkeen.

”Mäkin sua”, vastasin. Se oli enemmän totta kuin mikään muu maailmassa, mutta huoraamiseni sai sen tuntumaan valheelta.

”Mutta meidän pitää tehdä tälle asialle jotain. Tää ei oo enää normaalia”, Veera sanoi.

”Mikä ei oo?”

”Kyllä sä tiedät.”

Niin tiesinkin. Mietin vain, että miksi Veera otti asian puheeksi nyt, päivän siitä, kun olin pettänyt ja päivän siitä, kun tulisin pettämään uudestaan. Oliko hän aavistanut jotain?

”Me ollaan pantu ehkä kolme kertaa viimesen puolen vuoden aikana. Se ahistaa mua ihan helvetisti”, Veera jatkoi, kun en heti osannut vastata.

Kolme kertaa tuntui pienemmältä määrältä kuin olin itse ajatellut, toisaalta en ollutkaan laskenut. Ehkä Veera oli. Ainakin hän oli ottanut aiheen esille. Tehnyt sen, jota emme kumpikaan vielä olleet aiemmin uskaltaneet.

”No joo, on tää ollu aika vaikeeta mullekin”, kykenin sanomaan.

”Mä haluun taas himoita sua niin kuin ennen ja haluun että sä himoitset mua”, hän sanoi. Keskustelu oli tärkeä, mutta se tuntui silti oudolta. Veera ei yleensä puhunut näin suoraan seksistä.

”Kyllä mä haluun sua”, yritin.

”Ehkä mutta sä et pane mua. Mä tarviin muutakin, kun vaan satunnaisia panoja. Oon kyllästyny hoitelemaan itteni jatkuvasti niin kuin joku vitun varhaisteini.”

Jälleen tuli hiljaista. Veera puhui kuin kaikki olisi minun syytäni, vaikka yhdessä me olimme tämän saaneet aikaan. Mietin, että uskaltaisinko sanoa mitä ajattelin. Päätin uskaltaa.

”Ehkä me tarvitaan vaan jotain vaihtelua”, ehdotin.

”Ehkä, oon mä miettinyt sitäkin”, Veera sanoi.

”Millä lailla?”

”No kaikella lailla, roolileikkejä esimerkiks, mutta ei ne varmaan ois meidän juttu. Kimppaa myös, mutta en tiedä siitäkään. Ihan sama, mitä vaan mikä sais asiat olemaan niin kuin ennen”, Veera puhui.

Ajatus ryhmäseksistä herätti kiinnostukseni. Parisuhteemme ajan yksi suosikkifantasioistani on ollut kolmen kimppa jonkun Veeran seksikkään opiskelijakaverin kanssa. En epäillyt hetkeäkään, etteikö Veeran näkeminen sängyssä toisen naisen kimpussa saisi minut jälleen himoitsemaan häntä enemmän. Itse asiassa jo pelkkä puhuminen aiheesta toimi.

”Ootko sä ajatellut naista vai miestä? Siis kolmanneksi”, kysyin varovaisesti yrittämättä kuulostaa liian innostuneelta asiasta.

”Mun mielestä voidaan kokeilla vaikka molempia jos siihen päädytään. Pystyisitkö sä siihen?” Veera kysyi.

”Jos sä vaan haluut”, totesin. Ajatus toisesta miehestä sängyssämme panemassa Veeraa ei tuntunut niin hyvältä kuin ajatus naisesta kolmantena pyöränä peuhaamassa kanssamme, mutta ainakin se olisi tasapuolista.

”Luuletko sä että se vois auttaa?”, Veera pohti ääneen.

”Emmä tiedä, ainakin se ois uutta”, sanoin ja suutelin Veeraa.

Veera vastasi suudelmaani innokkaammin kuin odotin ja tarttui hennoilla sormillaan munaani ensimmäistä kertaa aikoihin.

”Kokeillaanko sitten? Tietenki vaan jos löydetään joku hyvä ja molemmille sopiva”, Veera sanoi irrottauduttuaan ensin suustani. Käsi kuitenkin jatkoi työtään liikutellessaan hitaasti jälleen kovettuneen kaluni esinahkaa edestakaisin.

”Varmaan meidän pitää, jos pelkkä siitä puhuminen auttaa näin paljon”, naurahdin ja ryhdyin näykkimään Veeran huulia samalla, kun liikuttelin sormeani pienten häpyhuulien välissä ennen kuin ujutin sen sisään. Veera voihkaisi, tiesin että jo yksi sormi alussa oli tuolle tiukalle pillulle tarpeeksi. Sormen kaveriksi siirsin peukaloni hieromaan Veeran klitorista pienellä pyörivällä liikkeellä. Se sai hänet huokailemaan hieman raskaammin, silmät olivat suljettuna ja hänen kätensä liike kalullani hiljeni ennen kuin loppui kokonaan.

”Mennään sängylle”, Veera sanoi hiljaa, lähes kuiskaten.

Minua ei tarvinnut pyytää toista kertaa, annoin Veeran kulkea edeltä ja napsautin kiukaan pois päältä poistuessamme. Seurasin häntä kuuliaisesti muna pystyssä sojottaen kohti makuuhuonetta. Sinne päästyään Veera heittäytyi selälleen keskelle sänkyä ja avasi haaransa samalla, kun nosti jalkojaan koukkuun.

”Haluutko, että nuolen sua?” kysyin vielä seistessäni sängyn reunalla ja hieraisin kaluani parilla rauhallisella vedolla.

”Haluun, että sä panet mua”, Veera vastasi vaativasti.

Tottelin käskyä mielelläni ja nousin sänkyyn Veeran seuraksi. Jalkojen välistä asetuin hänen päällensä ja ryhdyin suutelemaan hänen kaulaansa samalla, kun Veera alkoi tottuneesti asettelemaan kädellään kulliani pillunsa aukolle. Ehkäisystä ei tarvinnut huolehtia, Veera jaksoi kuivasta kaudestamme huolimatta edelleen syödä pillereitä.

”Hitaasti sitten”, hän kehotti minua, kun kaluni pää ensimmäisen kerran upposi tiukan aukon lämpimään syleilyyn. Sen olisin tiennyt sanomattakin, Veeran kanssa piti aina aloittaa hitaasti.

Asetin käteni selän alta hänen hartioilleen ja puristin saunan vaikutuksesta hikistä vartaloa itseäni vasten, kun aloitin työnnöt rauhalliseen tahtiin. Veera sulki silmänsä ja katsoin, kuinka kiinteät rinnat heiluivat hienoisesti ylös alas, ensin hitaasti ja sitten aavistuksen rytmikkäämmin, kun lisäsin hieman tahtia tuntiessani Veeran olevan valmiimpi vastaanottamaan. Pitkästä aikaa tyttöystävääni yhtyminen oli muutakin kuin vain parisuhteeseen kuuluvan velvollisuuden täyttämistä. Mukana tuntui jälleen olevan pieni annos sitä kiihkoa, joka aiemmin sai meidät naimaan useammankin kerran päivässä.

Veera huokailu yltyi äänekkäämmäksi sitä mukaan, kun lantioni rytmikäs liike liu’utti kaluani nopeammin Veeran aukossa. Huomasin hänen jo purevan hieman huultaan ja tiesin sen olevan merkki siitä, että laukeaminen ei ollut enää kaukana. Otin ohjat vahvemmin käsiini ja siirsin Veeran levällään olevat jalat pystyyn hartioilleni. Sillä tavoin pystyin työntymään entistä syvemmälle rakkaani sisään.

”Älä… vaan… lopeta”, Veera sanoi vaivalloisesti ja nyt jo kiimasta äännellen. Nussin niin vauhdikkaasti kuin vain kykenin ja toivoin, että Veera saisi nopeasti, koska tunsin, etten pystyisi itsekään enää pidättelemään kauaa. Rauhallisemmalla vauhdilla olisin jaksanut pidempäänkin, mutta nopea tahti Veeran tiukassa pillussa sai minut laukeamaan aina nopeammin kuin olisin itse ollut valmis nautinnon tunteesta luopumaan.

Nyt onnekseni kuitenkin tunsin Veeran olevan laukeamassa ensin. Pillu sykähteli kaluni ympärillä ja Veeran voihkinta muuttui jo niin äänekkääksi, että sen täytyi kuulua naapuriin asti, mikäli siellä joku vain oli kuuntelemassa. Orgasmin pauloissa sykkivä toosa sai jälleen aikaan sen, että en kyennyt rynkyttämään omiin maailmoihinsa vajonnutta Veeraa kauempaa, vaan pääsin purkautumaan voimalla hänen sisälleen.

Lysähdin voimattomana Veeran päälle, tunsin hänen huokauksena nyt jo keventyneinä allani. Hetkeen en kyennyt ajattelemaan mitään. Sen kuitenkin tiesin, että tällaista seksiä olin kaivannut. Spontaania ja himokasta, en sitä tylsää ja kaavamaista. En tiennyt, mitä Veeran mielessä liikkui, mutta kehon kieli kertoi tarpeeksi uskoakseni hänenkin tuntevan samoin.

Kun sain jälleen veren kiertämään päähäni asti ja hengitystä hieman tasattua, kierähdin pois Veeran päältä antaakseni hänellekin enemmän tilaa hengittää.

”Voisko tätä alkaa olemaan taas enemmän?” hän kysyi pyöritellessään sormiaan pillussaan ja sitten katsellessaan niihin sekoittuneita omia mehujaan ja mällejäni.

”Joo.”

”Mä ihan oikeesti tarvin tätä. Mun pitää saada tuntea itseni halutuksi.”

”Tiedän.” En osannut vastata sen syvällisemmin, mutta tiesin Veeran puhuvan pelkkää asiaa

”Haluaisitko sä panna mua joskus pyllyyn?”

Kysymys yllätti. Anaali oli ollut suhteessamme aina tabu alusta alkaen. Joskus olin yrittänyt takaa päin pannessani varovaisesti ujuttaa sormeani sisään Veeran mielestäni kauniin ryppyiseen vaaleanpunaiseen reikään, mutta en ollut ehtinyt kuin kosketella sitä hieman ennen kuin Veera ehti kieltää etenemästä pidemmälle.

”Haluan”, vastasin rehellisesti.

”Entä mitä muuta sä haluaisit?”

”En mä tiedä”, vastasin.

”On sulla jotain. Mitä sä mietit, kun runkkaat?”

Jälleen hämmästyin hieman Veeran suorapuheisuutta. Päätin kuitenkin antaa suoran vastauksen suoraan kysymykseen ja kertoa kimppafantasioista. Kiira käväisi hetken mielessäni, mutta häntä en mainitsisi Veeralle edes hulluimpana hetkenäni.

”No siis sua tietenkin aina joskus”, vastasin. ”Mutta joskus myös toista naista sun kanssa ja sitä, että saisin ensin katsella teitä yhdessä ja sitten tulla mukaan, nuolla teidän pilluja ja naida molempia.”

”Oonko mä aina toinen niistä naisista?”

”Oot”, kerroin rehellisesti. Sen jätin kertomatta, että yleensä fantasioideni kolmantena osapuolena oli joku Veeran ystävistä.

”Oisinko mä susta haluttavampi, jos joskus kokeiltais näitä juttuja?” hän kysyi seuraavaksi.

”Ehkä. Tai siis oot sä tietenkin nytkin, mutta ehkä me tarvitaan vaihtelua”, sanoin toivoen, ettei Veera pahoittaisi mieltänsä. Niin ei ilmeisesti käynyt, koska hän kääntyi kyljelleen vastatusten kanssani ja hymyili.

”Sitten me kokeillaan”, hän sanoi.

Tunsin kiihottuvani jälleen. Ajatus seksuaalisesti vapaamielisestä ja kokeilunhaluisesta Veerasta oli uusi ja enemmän kuin jännittävä. Oli vaikea edes uskoa, että hän puhui tällaisista asioista näinkin suoraan ja oli halukas toteuttamaan fantasioitani. Varmasti puute vaikutti häneenkin yhtä voimakkaasti kuin se oli vaikuttanut minuunkin.

Veera kääntyi toiselle kyljelleen ja notkisti selkäänsä sen verran, että ylettyi taas härnäämään peppunsa keinuvalla liikkeellä alapäätäni. Nostin peiton yllemme ja rutistin kehomme tiukasti toisiaan vasten. Ne olivat nihkeät hiestä saunasta ja naimisesta johtuen, mutta se ei haitannut. Olin onnellinen, onnellinen siitä sain olla juuri siinä, Veera sylissäni. Tunsin oloni raukeaksi, valmiiksi nukahtamaan, vaikka suihkuun oli vielä mentävä.

”Mä rakastan sua”, kuiskasin vielä hiljaa Veeran korvaan.

”Samoin”, kuului vastaus.

”Sä oot ihana”, kehuin vielä.

”Tiedän”, Veera sanoi ja sai minut leikillisellä omahyväisyydellään hymyilemään.

Kommentoi

top