search
top

Sannin tarina

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (70 votes, average: 2.51 out of 5)
Loading...

Sanni hyppäsi ulos bussista yhdessä lukiokaverinsa Bean kanssa. Onneksi oli vihdoin perjantai, kouluviikko oli ollut varsin työläs. Nyt he veisivät vain reput kotiin eivätkä ajattelisi läksyjä ennen sunnuntai-iltaa. Bean suosikkibändi esiintyisi keskustassa tänään ja tytöt olivat jo bilefiiliksissä.

Tytöt lähtivät kävelemään pysäkiltä kohti kerrostaloa, jossa Sanni oli asunut kahdestaan äitinsä kanssa viime vuodet. Toisin sanoen vanhempiensa riitaisesta erosta lähtien.

Sanni ei vieläkään ollut varma miten suhtautuisi asiaan. Siitä oli kulunut jo useampi vuosi, mutta omaisuudesta riitely ja oikeudenkäynnit olivat jatkuneet lähes koko Sannin lapsuuden ajan. Hän ei ollut nähnyt isäänsä sitten ala-asteen, äiti oli pitänyt siitä huolen. Tyttö ei muistanut isästään juuri mitään, mutta oli varma ettei tämä ollut sellainen hirviö millaisena äiti hänestä puhui.

Asia ei olisi Sannia enää edes kiinnostanut, hän oli iloinen että riitely oli ilmeisesti vihdoin ohi. Ehkä hän voisi lopulta keskittyä opiskeluun ja oman elämänsä rakentamiseen. Ehkä hän saattaisi päästä jopa näkemään isäänsä ensimmäistä kertaa vuosiin. Tai sitten ei, äiti tuskin sallisi sitä vieläkään.

Tytöt kipittivät portaat ylös ykköskerrokseen ja menivät sisään.

“Äiti, kotona ollaan! Bea tuli käymään”, tyttö huusi ovelta.
Vastausta ei kuulunut hetkeen. Sanni kuitenkin tiesi äitinsä olevan kotona, tämän takki ja kengät olivat naulakossa.

Sitten tytöt kuulivat Sannin äidin makuuhuoneesta tukahtunutta muminaa. He vilkaisivat toisiaan huolestuneina, potkaisivat nopeasti kengät jaloistaan ja juoksivat katsomaan.

Ovella tytöiltä pääsi kirkaisu. Sannin äiti makasi sängyssä alusvaatteisillaan, käsistä ja jaloista sidottuna ja suu teipattuna, katsoen tyttöjä hätääntyneenä.

“Äiti, mitä…”

Sanni ei ehtinyt sanoa enempää, ennen kuin hänen päähänsä vedettiin tumma kangaspussi. Tyttö yritti vielä rimpuilla hetken, mutta sitten hänen suulleen painettiin kostea riepu. Pian kaikki pimeni hänen silmissään.

Sanni heräsi pehmeässä sängyssä. Hän oli suurehkossa, kirkkaasti valaistussa huoneessa. Tyttö oli riisuttu alusvaatteisilleen ja kahlittu ranteesta kiinni sängyn nurkkaan. Hänen suuhunsa oli vyötetty epämukava pallo.

Bea nukkui raskaasti hänen vieressään, myöskin alusvaatteisillaan, suukapuloituna ja kiinni kahlittuna. Sanni yritti varovasti koskettaa toveriaan jalallaan, mutta tämä ei osoittanut heräämisen merkkejä.

“…te siat! Miehenikö teidät palkkasi…” hän kuuli äitinsä huutavan ja kiroilevan huoneen toisella seinustalla.

Sanni rukoili mielessään, että äiti ymmärtäisi edes nyt olla hiljaa. Tämä aiheutti aina noloja tilanteita kovilla mielipiteillään. Jotenkin tyttö epäili, että huutaminen ei juuri nyt ainakaan auttaisi heidän asemaansa, mikä se sitten olikaan.

Sanni yritti ravistella Beaa vapaalla kädellään, mutta tämä vain ynähteli vaimeasti unissaan. Oliko hänen ystävänsä huumattu jotenkin?

Sitten yksi miehistä huomasi Sannin olevan hereillä.

“Kas, pikkuprinsessatkin ovat heränneet”, mies murahti ja lähti kävelemään heitä kohti. Sanni yritti puistella päätään.

Mies irroitti Sannin käriraudan sängystä ja kahlitsi tytön kädet armotta selän taakse. Tyttö voihkaisi kivusta.

Kahlittuaan Sannin mies vilkaisi Beaa, joka nukkui edelleen raskaasti.
“Ylös siitä!” mies kivahti ja ravisteli hentoa tyttöä kovakouraisesti. Bea heräsi tukahtuneesti voihkaisten.

Sänkipartainen mies läpsäisi tyttöä vielä poskelle ja käänsi tämän sitten kovakouraisesti vatsalleen. Sanni seurasi vierestä nykien tuskaisen voimattomana omia käsirautojaan, kun mies kahlitsi myös Bean kädet selän taakse ja yhdisti sitten tyttöjen käsiraudat ketjulla.

“Mark, vie pikkutytöt asuinsiipeen. Me käsittelemme tätä yhtä huoraa vielä hiukan”, joku tokaisi huoneen toisesta päästä. Sänkipartainen mies lähti murahtaen viemään heitä ulos huoneesta ja ripeää tahtia käytävää pitkin. Tytöt eivät kahleissaan voineet muutakaan kuin seurata. Sanni kuuli äitinsä huudot vielä käytävään asti. Mitähän se “käsittely” tarkoitti? Hän ei tahtonut ajatella.

Markiksi kutsuttu mies vei Sannin ja Bean reipasta tahtia yli lasisen käytäväsillan rakennuksen toiseen siipeen. Yhä tokkurainen Bea meinasi kompastua Tytöt yrittivät vilkuilla ympärilleen sen verran kuin ehtivät joutuessaan melkein juoksemaan miehen perässä. Paikka vaikutti ulkonäkönsä perusteella olevan kuin vanha hotelli tai vastaava.

Turvallisen matkan päässä mies veti tytöt mukaansa käytävän pieneen sivusyvennykseen. Hän painoi Sannin seinää vasten ja alkoi puristella tämän rintoja. Tytöltä pääsi vaistomainen huudahdus.

“Älä huuda, pikkukissa, muutkin haluavat kohta muuten jaolle”, mies virnisti häijysti. “Mä vain vähän kokeilen näitä sun tissejä.”

Sanni yritti pysyä hiljaa. Tyttö kirosi hiljaa mielessään mieltymystään push-upeihin. Hän oli muutenkin perinyt muodokkaan vartalon äidiltään, miksi hänen piti vielä tuoda sitä esille? Hän mietti hetken että potkaisisi miestä nivusiin, mutta hillitsi itsensä. Mies kuitenkin oli häntä päätä pidempi ja äkeän oloinen jo valmiiksi.

“Sulla on hyvät tissit, toivottavasti niitä saa vuokrata pian”, mies virnisti. Sannin silmät laajenivat kauhusta, mitä se tarkoitti?

Miehen “kokeiltua” Sannia kyllikseen hän päästi tytön ja lähti jatkamaan matkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut, vetäen edelleen tyttöjen kahletta perässään. Bea vilkaisi Sannia varovasti.

Käytävä aukeni suureksi, valoisaksi aulatilaksi. Tytöt katselivat ihmeissään ympärilleen. Huoneen seinustalla oli rivi lemmikkihäkkejä. Useimmat olivat tyhjiä, mutta yhdessä oli kaksi Sannin ikäistä tai vähän vanhempaa ilkialastonta tyttöä, verhonaan vain mustat kaulapannat. Tytöt vilkuilivat Sannia ja Beaa kalterien takaa uteliaasti, mutta eivät sanoneet mitään. Aivan kuin toinen olisi haukahtanut vaimeasti.

Mies vei tytöt yhdestä sivuovesta sisään pienempään huoneeseen. Valtaosan tilasta vei kuusi raskasta metallisänkyä. Huone oli muuten varsin karu, Sannille tuli mieleen enemmän vankila kuin makuuhuone. Seiniin oli upotettu rautaketjuja ja ikkunoiden edessä oli kalterit. Mies käski tytöt istumaan yhdelle sängylle seinän viereen ja kiinnitti heitä yhdistävän ketjun tottuneesti läheiseen rautalenkkiin. Hän käpälöi tyttöjä vielä hiukan ja jätti heidät sitten kahdestaan.

Tytöt eivät ehtineet ihmetellä kovinkaan pitkään, ennen kuin pinkkiin metallinhohtoiseen seksialusasuun pukeutunut punatukkainen tyttö astui sisään.

“Moi. Te taidatte olla ne uudet tytöt. Mä oon Laura. Mut lähetettiin kertomaan teille talon tavoista.”

Laura irroitti tyttöjen suukapulat ja istahti sitten sängylle heitä vastapäätä. Hän oli ehkä pari vuotta heitä vanhempi ja ilmeisesti ollut täällä jonkin aikaa. Sanni huomasi nopeasti että tytöllä oli vaaleanpunainen kaulapanta ja tämän nilkat oli kahlittu lyhyellä ketjulla yhteen.

“Mä ymmärrän jos teitä pelottaa, mutta pahin on nyt ainakin hetkeksi ohi.”

“Mikä paikka tämä on, keitä nuo miehet ovat?” Sanni kysyi kiihkeästi saatuaan suunsa vapaaksi.

“Tää paikka on kai joku entinen hotelli tai kokouskeskus. Ilmeisesti teki konkurssin ja nuo miehet ostivat halvalla. Ne pyörittävät täältä käsin jotakin hämäriä bisneksiä. Meidät tytöt on hankittu tänne, no, ‘viihdykkeeksi’ on ehkä se kaunein sana.”

“Viihdykkeeksi? Meinaavatko ne…” Sanni ei pystynyt sanomaan sitä ääneen.

Laura painoi päänsä. “Pelkään että joo. Olen pahoillani. Sitä varten me täällä ollaan.”

“Mä oon itte ollu täällä ehkä pari vuotta. Seukkasin yhen noista miehistä kanssa pari kuukautta, kun se pyysi mut mukaansa salaiselle kesälomamatkalle. Päädyin sitte tänne.”

“Entä ne… häkissä olleet tytöt?” Sanni kysyi varovasti.
“Anni ja Nella? Mitä niistä?”
“Miksi he olivat häkissä?”

“Jaa. Aina välillä jotkut tytöt pääsevät ‘lemmikeiksi’. Se on oikeestaan yksi lepposimpia töitä täällä.”

Sanni värähti. Häntä ei ainakaan laitettaisi häkkiin julkisesti häpäistäväksi. Jos hän mitenkään pystyisi sen estämään.

“Kuka päättää mitä tytöt tekevät?” Bea kysyi varovasti.

“Me kaikki tytöt ollaan aina jonkun miehen omia kuukausi tai pari kerrallaan. Omistaja käyttää tyttöä miten tahtoo, vuokraa muille, käyttää koristeena, mitä vaan. Mies saa sitten jonkun systeemin mukaan palkan kaikesta mitä tyttö tekee. Me ollaan niiden sijoituskohteita.”

“En tiiä käyttävätkö ne oikeaa rahaa vai jotain omaa systeemiään. Ilmeisesti vanha omistaja saa rahoista osan ja loput laitetaan johonkin rahastoon.”

“Parin viikon välein on huutokauppa missä tyttöjä laitetaan myyntiin. Mutkin varmaan huutokaupataan taas pian, toi Mark on pitänyt mua nyt pari kuukautta.”

“Sekö joka puristeli minua käytävällä?” Sanni tuhahti.

Laura huokaisi. “Pelkään että joudut tottumaan siihen, miehet kähmivät meitä täällä ihan jatkuvasti. Luultavasti varsinkin sua kun olet nuori ja muodokas. Noita miehiä vastaan on melko turha kapinoida, ne lähinnä nauttivat saadessaan pistää tyttöjä ojennukseen. Jos on ‘kiltisti’, niinkun ne sanovat, saattaa päästä helpommalla.”

“Täältä ei siis pääse pakoon?” Sanni kysyi.

Laura kalpeni ja vilkaisi nopeasti ympärilleen, aivan kuin olisi pelännyt jonkun kuuntelevan. “Ei”, hän sanoi hiljaa. “Jos miehet kuulevat että joku tyttö edes puhuu karkaamisesta, meidät kaikki ruoskitaan punaraidallisiksi.”

Lauran ääni vaimeni kuiskaukseksi: “Edes kaikille tytöille ei kannata puhua tuosta. Jotkut oikeasti vasikoivat noille rosvoille saadakseen huomiota tai jotakin. Ihan kun jopa oisivat kimpassa niiden kanssa.”

Äkkiä huoneen ovi kolahti. Laura vaikeni välittömästi kuin säikähtäneenä. Sisään astui tummanpunaiseen korsettiin ja verkkosukkiin pukeutunut nainen. Korsetti jätti naisen rinnat ja ajellun pillun paljaaksi.

“Te olette siis ne uusimmat pikkuhuorat”, nainen tuhahti halveksuvasti Sannin ja Bean suuntaan. Sanni sävähti huorittelua, mutta ei uskaltanut sanoa mitään.

Nainen otti kaapista kaksi outoa nahkaviritelmää ja käveli niiden kanssa Sannin luokse.
“Suu auki, pikkulutka!” nainen tiuskaisi ankarasti. Sanni vilkaisi Lauraa kuin neuvoa hakien, mutta tämä oli hiljaa pää painuksissa.

“Suu auki, sanoin!” nainen kivahti kärsimättömästi, kiskaisten Sannia hiuksista. Tyttö huusi kivusta. Kahlitun tytön rimpuilusta huolimatta nainen työnsi väkisin hänen suuhunsa paksun kumisen tapin ja kiinnitti sen paikalleen lukollisella nahkahihnalla.

Sitten nainen laittoi samanlaisen patukan myös Bealle. Hän läpsäisi vielä kumpaakin tyttöä korvalle ja marssi sen jälkeen ulos huoneesta yhtä kopeasti kuin oli tullutkin.

“Sori, en ehtinyt varoittaa. Toi oli Lady Maria, paikan domina. Pelottava ämmä, sanoisin”, Laura jatkoi kuiskaten. “Jopa miehet tuntuvat pelkäävän sitä.”

“En tiedä mistä se on tullut tänne, onko sekin vankityttö vai noiden miesten kimpassa. Mutta ette oikeasti taho sen silmätikuiksi.”

Paksu kumitappi sai Sannin yökkäämään.
“Noi tapit on todella inhottavia. Yrittäkää rentoutua ja keskittyä hengittämään nenän kautta. Kannattaa nostaa leuka ylös”, Laura neuvoi. Sanni yritti seurata neuvoa ja saikin olonsa helpottamaan hiukan.

Pian Ladyn lähdön jälkeen ovesta tuli sisään kolme miestä.

“Tytöt, teidät viedään esiteltäviksi. Lutka, sido pikkuhuorien silmät.”

Laura nousi alistuneesti ylös ja peitti tytöiltä silmät miehen tuomilla liinoilla. Sitten heidät käskettiin ylös ja lähdettiin taluttamaan jonnekin. Silmät sidottuina ja yhteen kahlittuina Sanni ja Bea eivät taaskaan voineet kuin seurata perässä varoen askeleitaan parhaansa mukaan.

Miehet työnsivät Sannin seisomaan selkä seinää vasten ja kahlitsivat hänet vyötäröstä ja ranteista kiinni seinärenkaisiin. Sitten myös hänen hiuksensa sidottiin kiinni seinään, eikä tyttö pystynyt enää edes kääntämään päätään. Äänistä päätellen Bea ja ilmeisesti myös Laura saivat saman kohtelun.

Lopuksi tyttöjen jalat lukittiin kahden puisen palkin väliin. Sannia hävetti ja kauhistutti ajatus, että hän oli alusvaatteisillaan täysin avuttomana tuntemattomassa paikassa.

Sitten joku laittoi Sannille vielä korvatulpat. Kaikki ääni vaimeni tytön korvissa. Sen verran hän pystyi kuulemaan, että paikalla oli suurempikin joukko, lähes pelkästään miesääniä. Oliko hänen äitinsäkin täällä jossakin?

Joku tuli taas “kokeilemaan” Sannin rintoja ja sivelemään vartaloa. Tyttö kavahti ja äännähti patukka suussaan, mutta ei kahleissaan pystynyt reagoimaan sen kummemmin. Karheat kädet vaeltelivat hänen vartalollaan ja yrittivät jopa löytää tiensä hänen pikkuhousuihinsa. Sanni yritti puristaa jalkojaan yhteen, mutta se sai kähmijät vain innostumaan.

“Varovasti, ainakin tuo brunetti on neitsyt. Puolen tunnin päästä alkaa huutokauppa”, Sanni kuuli korvatulppiensa läpi.

Sitten puheensorina ympärillä vaimeni. Sanni kuuli jonkun kävelevän takanaan lavalla ja alkavan puhua mikrofoniin.

“Aika siirtyä illan huutokauppaan! Tänään meillä on tarjolla neljä mahtavaa pakettia!”

“Useimmat varmaan tuntevat Lauran. Rempseä punapää, välillä vähän kuriton sellainen.”

“Sitten meillä on Maarit, täysin kouluttamaton vikuroiva milffi. Lähtöhinta miinus viisisataa, että edes joku huolii.” Sanni kuuli yleisön nauravan. “Suositellaan runsasta piiskan käyttöä.”

“Myöskin ponityttö Tinja etsii itselleen uutta ohjastajaa. Kannattaa pitää lieassa, tunnettu karkailusta.” Miehet nauroivat taas. Sannia oksetti, tyttöjä oikeasti myytiin kuin karjaa.

“Ja sitten illan jymypotti, vastatulleet uudet tytöt Sanni ja Bea. Voidaan myydä yhdessä tai erikseen. Molemmat ovat neitsyitä tai vähintäänkin seksuaalisesti varsin kokemattomia.”

“Tarjouksia saa normaaliin tapaan jättää kello yhdeksään asti.”

Yhdeksään? Kello oli ollut ehkä kolme hänen tullessaan kotiin. Paljonko se mahtoi olla nyt? Tytön jalkoja alkoi väsyttää kahleissa seisominen.

Myös Sannin suupatukka kävi koko ajan epämukavammaksi, tyttö pelkäsi tukehtuvansa jos sitä ei kohta poistettaisi. Hän tunsi pienen kuolanoron tipahtavan rinnoilleen. Laskisikohan se hänen hintaansa? Vai nostaisiko, kuka näistä pervoista tiesi.

3 kommenttia viestissä: “Sannin tarina”

 1. fr11kk1 says:

  Huh huh, pääsi kyllä yllättämään tämä tarina, oikeastaan kahdestikin. Mutta lopulta oikeastaan vähän liikaa selitystä ja pohjustusta ilman kunnon actionia. Ymmärrän että tämä on jatkotarinan alku, mutta kyllä nyt jonkun olisi jo pitänyt saada seksiä.

  • Slavemaster says:

   Millä tavalla tämä siis yllätti? Varsinkin kun kyseessä on uusintajulkaisu 😛

   Pitää yrittää saada se toinen seksillisempi osa valmiiksi. Mutta kun pidän itse niin paljon enemmän tunnelman luomisesta kuin aktista :/

 2. Awery says:

  Loistava, jatko-osia odotellessa!

Kommentoi

top