search
top

Tanjan päiväkirja, osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (21 votes, average: 3.19 out of 5)
Loading...

Aiemmista tarinoistani tuttu orjatyttö Tanja on alkanut pitää päiväkirjaa kokemuksistaan.

Hei päiväkirja,

Isäntäni toi minulle tänään työmatkaltaan päiväkirjan. En ole pitänyt päiväkirjaa kuin joskus pikkutyttönä, mutta nyt se tuntuu hyvältä idealta aloittaa. Uskon että meistä tulee vielä hyvät ystävät.

Voisin aloittaa kirjoittamalla muutaman kappaleen itsestäni ja elämästäni. Olen Tanja, kahdeksantoistavuotias naisenalku. Sinisilmäinen ja vaaleahiuksinen kaunotar, jos Isäntääni on uskominen. Luonteeltani olen leikkisä ja hiukan ilkikurinen, mutta silti alistuva ja kurissapitoa kaipaava.

Oikeastaan en enää hetkeen ollut Tanja, vaan Tissi, isäntäni seksiorjatyttö. Nyt on kohta kulunut vuosi siitä kun muutimme yhteen Isäntäni kanssa. Asumme ihanassa mökissä järven rannalla, hyvin pitkälti keskellä ei mitään. Oikeastaan on ehkä väärin sanoa että muutimme yhteen, Isäntäni toi minut tänne palvelijakseen ja seksiorjakseen. Olen siitä asti ollut hänen kahlittu kodinhoitajansa ja leikkikalunsa.

En ole hetkeäkään katunut päätöstäni muuttaa tänne isännän luokse. Isäntäni on minulle maailman tärkein ihminen, paikkani on lyhyessä ketjussa hänen vierellään. Viikko sitten selvisi, että kannan sisälläni hänelle ensimmäistä lasta. Ihana ajatus, päiväkirja, eikö olekin?

Voisin yrittää kertoa jotakin tyypillisestä päivästäni. Aamuisin herään yleensä vähintään tuntia ennen Isäntää, hän nauttii aamu-unista. Jos en ole häkissä tai kahlittuna kiinni, lähden ensin aamupesulle ja sitten tekemään hänelle aamupalaa.

Sopivaan aikaan, saatuani aamutoimet valmiiksi lähden herättämään isäntäni, yleensä suukolla joko suulle tai jalkoväliin. Sitten hoidan hänen mahdollisen aamuseisokkinsa, yleensä joko suullani tai rinnoillani. Joskus isäntä on niin leikkisällä tuulella, että tahtoo minun ratsastavan ihanalla kalullaan heti aamusta.

Aamupalan jälkeen isäntä vetäytyy työhuoneeseensa tietokoneen ja paperien ääreen, ja orja alkaa tehdä kotitöitä. Minun tehtäviini kuuluvat talossa kaikki perinteiset naisen työt, eli ruoanlaitto, tiskaus, siivous, pyykinpesu ja kodinhoito muuten. Niin, muutaman kuukauden päästä varmaan myös lastenhoito. Olen päiväsaikaan käytännössä isännän piika tai kotihengetär. Tai kotiorjatyttö 🙂

Kotitöitä tehdessäni olen mieluiten alasti, korkeintaan bikineissä tai esiliina ylläni. Lisäksi minulla on tietysti Isännän kulloinkin määräämät kahleet, eli yleensä vähintään kaulapanta ja nilkat sitova ketju. Sen verran, että saan työni tehdyksi, mutta en vahingossakaan pääse unohtamaan olevani orjatyttö.

Arkisin isäntä poistuu työhuoneestaan lähinnä lounaan ajaksi, joten minulla on paljon aikaa puuhastella. Toisaalta isossa omakotitalossa onkin aina jotakin tehtävää.

En edes tiedä tarkalleen, mitä isäntäni tekee työkseen. Sen verran kuin olen nähnyt, hänen päivänsä vaikuttavat kuluvan lähinnä taulukkolaskennan ja raporttien parissa. Aina välillä hän käy kaupungissa hoitamassa asioita, ja tuo sieltä usein mukanaan ihania yllätyksiä. Kuten nyt sinut, päiväkirja.

Päivällisen aikoihin isäntä lopettaa työnsä kotitoimistossaan, ja minun roolini muuttuu kodinhoitajasta taas henkilökohtaisemmaksi palvelijaksi. Tässä vaiheessa yleensä vaihdan jotakin seksikkäämpää ylleni. Yksi ihanimpia velvollisuuksiani seksiorjatyttönä on olla aina mahdollisimman seksikäs ja kiihottava, ikään kuin vietellä isäntäni joka päivä uudelleen.

Isäntä arvostelee suoritukseni antamalla joko patukkaa tai piiskaa. Joskus jopa molempia vuorotellen.

Mihin liittyen, vilkaisin juuri kelloa ja huomasin että isännän illallisaika lähestyy. Nyt minun pitää lopettaa ja lähteä valmistautumaan iltaan, päiväkirja. Lupaan kirjoittaa sinulle taas pian. <3

——-

Hei taas, päiväkirja.

Jouduin eilen lopettamaan vähän turhan äkillisesti. Toivon että et pahastunut, Isännän tarpeet menevät kuitenkin orjatytöllä kaiken muun edelle.

Eilen meillä oli tosiaan vähän rauhallisempi ilta, isäntä teki taas pitkän työpäivän. Yleensä hän ei tee töitä enää päivällisen jälkeen, mutta nyt oli ilmeisesti jokin tärkeämpi deadline.

Saatuaan vihdoin raportin tehdyksi isäntä luonnollisesti halusi lähinnä rentoutua. Tehdäkseni hänen olonsa mukavaksi pukeuduin yhteen hänen suosikkiasuistaan, mustaan ihonmyötäiseen verkkocatsuitiin, tarjoilin hänelle appelsiinimehudrinkin ja asetuin sitten kontalleni sohvan eteen hänelle jalkatueksi.

Katsottuaan uutiset ja urheilutulokset isäntä olikin sen verran väsynyt, että päätti lähteä sänkyyn. Kilttinä orjatyttönä sain tehdä hänelle seuraa. Yleensä vietän yöni lemmikkieläimen tavoin häkissä tai lattiamatolla, paitsi silloin kun isäntäni ottaa minut viereensä sänkyyn. Toki minulla on patja myös omassa orjatytön huoneessani, mutta sitä käytetään yleensä aivan muuhun kuin nukkumiseen.

Se tosiaan eilisillasta, voisin ehkä jatkaa eilen kesken jäänyttä kuvaustani. Ihmettelet ehkä, päiväkirja, miten pystyn pukeutumaan isäntääni varten, jos olen aina kahleissa. Siihen minulla on parikin tapaa. Ensinnäkin, päivällisen jälkeen tai muuten sopivana hetkenä minulla on tilaisuus anoa “iltavapaata” valmistautuakseni iltaan. Mikäli isäntäni on sitä mieltä, että ansaitsen vapaan, hän päästää minut irti kahleista. Tietenkään “vapaa” ei merkitse orjatytölle muuta kuin hetkeä ilman kahleita, juurikin seksikkääksi laittautumista varten.

Jos en saa vapaata, se tarkoittaa yleensä että isäntä haluaa katsella minua alasti, tai että hänellä on muita suunnitelmia varalleni.
Usein se tarkoittaa että hän aikoo kahlita minut tiukemmin. 🙂

Aina toisinaan en kuitenkaan malta odottaa iltavapaata, varsinkaan jos haluan järjestää isännälle yllätyksen. Sitten on käytettävä muita keinoja. Älä kerro kenellekään, päiväkirja, mutta tiedän kyllä mistä löydän tarvittaessa avaimet useimpiin kahleisiini. Vain kaulapantaani on avain pelkästään isännällä, mutta sitä en riisuisi muutenkaan. Se on minulle pyhä, merkki suhteestani isäntään. Vain isäntä saa koskea paljaaseen kaulaani.

Kahleiden omapäinen avaaminen ilman hyvää syytä on tietysti orjatytöltä muutenkin ankarasti kielletty, ja tarkoittaa yleensä raippaa, häkkiä tai jotakin vieläkin ankarampaa rangaistusta. Isäntä kuitenkin pitää yllätyksistä, ja saattaa lieventää rangaistusta tai jopa unohtaa sen kokonaan.

Kahleiden omapäinen avaaminen on kuitenkin aina riski. Tähän mennessä olen onneksi jo oppinut lukemaan isäntääni sen verran, että tiedän milloin on hyvä aika yllättää hänet ja milloin olla kiltti kahlittu jalkatuki. Tai milloin nimenomaan olla tuhma seksirangaistusta kerjäävä orjatyttö. 😉

Kotioloissa en tosiaan käytä ns. kunnon vaatteita juuri lainkaan, useimpia asujani voisi luonnehtia vähintään pornahtaviksi. Jos isäntä ei ole käskenyt minun olla alasti, olen yleensä alusvaatteissa tai muuten paljastavassa seksiasussa.

Silloin joskus kun isäntä vie minut julkiselle paikalle, joudun tietysti pukeutumaan hiukan peittävämmin. Silloinkin näytän mielelläni paljasta pintaa, varsinkin kesäisin keikistelen mielelläni minihameessa tai jopa bikineissä. Isäntäni ei onneksi ole erityisen mustasukkainen, hän tuntuu suorastaan pitävän siitä että esittelen sulojani muillekin. Jos ei tarvitsisi pelätä virkavaltaa, saattaisin mielelläni kulkea kadulla kelteisilläni, pelkässä talutushihnassa. Tai vaikka harrastaa seksiä keskellä puistoa.

Niin, seksi. Sitä tosiaan harrastamme juuri niin usein kuin isäntäni haluaa. Minun haluillani ei ole niin väliä, olen isännän seksilelu. Aivan avuton en tietenkään ole, nuorena ja seksikkäänä tyttönä minulla on kyllä halutessani keinot saada isäntä villiksi. Sopiva asu, kiihottavat kahleet ja hiukan keikistelyä lämmittävät nopeasti.

Joku on tietysti sanonut, että flirttailu ei vielä ole suostumus seksiin, mutta seksiorjalle se on. Jos olen saanut isännälle jäykistymän, minun on parempi myös ymmärtää hoitaa se. Siinä vaiheessa voin lähinnä enää vaikuttaa siihen, annanko vapaaehtoisesti vai ottaako hän minut väkisin.

Usein valitsen jälkimmäisen vaihtoehdon. On niin ihana tunne kun isäntä ottaa minut kuin räsynuken, painaa minut käsivarsista lattiaan tai seinää vasten ja työntyy väkisin sisääni. Tai sitoo minut polvilleni ja nussii minua rajusti takaapäin.

Isäntäkin onneksi tietää että nautin pakottamisesta, hän on kuitenkin herrasmies eikä vahingoittaisi tahallaan edes orjaansa. Tietysti meillä on turvasana vakavia tilanteita varten, mutta en ole vielä kertaakaan käyttänyt sitä. Enkä usko että käytänkään, paitsi ehkä vauvan takia. Oikeastaan ehdotin sen käyttöönottoa itse, vain siksi, että Isäntä uskaltaisi kurittaa minua rajummin.

Tietenkään ei pidä unohtaa, että orjatytön tärkeimpiä velvollisuuksia on olla isännälleen mahdollisimman tyydyttävä seksikumppani. Usein vietänkin “vapaa-ajallani” tunteja opetellen uusia tapoja vietellä ja tuottaa nautintoa. Välillä harjoittelen suihinottoa dildolla, treenaan lantiolihaksiani… mitä vain mikä tekee minusta paremman seksiorjan.

Oma nautintoni on nussiessamme tietysti toissijaista, orjatytölle tyydytys on palkinto, joka täytyy ansaita. Toisin kuin mitä olen joiltakin kaltaisiltani orjatytöiltä kuullut, minulta ei kuitenkaan ole kielletty orgasmeja. Isäntäni kanssa tai hänelle esiintyessäni minulla on aina lupa laueta, ellei hän erikseen kiellä. Joskus kun kysyin, hän nauroi ettei ehtisi muuta tehdäkään jos joutuisi antamaan jokaiselle orgasmilleni luvan.

En tiedä olenko ehkä nymfomaani vai muuten vain addikti, mutta tuntuu että ajattelen seksiä lähes jatkuvasti. En tiedä toivonko vai pelkäänkö, että vauvan saaminen rauhoittaa sitä hiukan.

Kommentoi

top