search
top

Tyttö ja miehet

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (88 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

“Nähdään sitten huomenna!” Hennan ystävät sanoivat mennessään baariin. Henna jäi ulkopuolelle, hän oli vielä 17. Hänen ystävänsä taas olivat jo täysi-ikäisiä, toiset sisarustensa henkkarit mukana. Ei tässä auttanut kuin kävellä yksin kotiin, kello 2 yöllä. Ilta oli jo pilalla, matkan varrella alkoi vielä sade.

Auto hidasti hänen kohdallaan, “Hei, mihin matka?” kysyi kuski ikkunaan raottaen. “Kotiin vain”, vastasi Henna. Autossa istui kaksi miestä, kolmenkympin molemmin puolin. “Anna me heitetään sut ettei täällä sateessa tarvii kävellä. Älä huoli, me ollaan tosi mukavia ja luotettavia jätkiä”. “Nooo… en mä tiedä. Ehkä vaan kävelen”. Miehet olivat kyllä mukavan oloisia ja komeitakin vielä. Hennaa myös suorastaan vitutti hänen “ystävänsä”, jotka jättivät hänen yksin sateeseen. “No ok, jos te jaksatte niin mikä ettei”.

Kuski oli Mikael, pidempi mies huolitellulla parralla. Hän oli hauska ja vähän ronskikin jutuissaan. Vieressä istui Juho joka oli siisteissä sisätöissä isommassa firmassa. Molemmat olivat hyvin pukeutuneita, tulossa illanistujaisista vanhojen kaveriensa kanssa. “Pitääkö meidän sut heti heittää vai ajellaanko hetki, ei kai sulla niin kiire ole?”. Juttu luisti eikä Hennalla mikään kiire ollut. Mikael oli vielä selvinpäin, mutta Juho tarjosi Hennalle juotavaa. Ennen tätä hän oli hiprakassa, hyvin nopeasti Henna oli jo kännissä.

Tyttö oli nuori, mutta hänellä oli naisen vartalo. Rinnat ja peppu erityisen muodokkaat, varsinkin hänen ikäisekseen. Vaaleat hiukset ylettyivät olkapäille, nyt sidottuna kahtena lettinä. Henna oli pukenut ylleen vihreän mekon. Helma polveen asti, mutta kaula-aukkoa runsaasti. Aluksi hän huomasi korjaavansa hamettaan alemmas ja rintamusta ylemmäs. Alkoholin, hyvän seuran ja naurun seurauksesta hameen korjaus loppui. Henna jopa tunsi kuinka hän päästi välillä polvensa erilleen, tietäen että pikkarinsa voivat näkyä. Miehet istui edessä, tyttö takana. Hän huomasi myös kuinka nämä miehet katsoivat häntä. Ja hyvällehän se tuntui. Henna tapaili yhtä poikaa, mutta ei se ollut mitään vakavaa. Ei hän sinänsä ollut varattu ja tämä poika oli oikeastaan aika tylsä verrattuna näihin kahteen. Ja tämä poika oli myös mennyt baariin jättäen Hennan yksin.

“Nyt meillä on oikeesti juomat loppu! Mut ei se mitään, voidaan mennä mun kämpille, siellä on lisää”. Ja niin he menivätkin Mikaelin asunnolle. Kolmio oli siistin näköinen. Viiniä, viinaa ja pari kaljaa jääkaapissa saivat heidät istumaan sängylle kuuntelemaan musiikkia. Juho kävi vessassa ja Mikael alkoi olemaan myös hieman humalassa. “Nyt tanssitaan!” hän sanoi nostaen Hennan kädestä lattialle. Mikael tanssi hyvin, vieden Hennaa. Hänen käsi oli tytön lantiolla liikkuen välillä selkää pitkin. Miehen katse oli Hennan silmissä. Mikael vei Hennaa varmasti kääntäen hänet selkäpäin. Heidän lanteensa liikkuivat vastakkain, kun Mikael otti Hennaa niskasta kiinni ja suuteli voimakkaasti. Musiikki soi kovaa, eikä Henna välittänyt enää mistään mitään. Mikael ohjasi Hennaa makuuhuoneen puolelle suudellen, käsien kouriessa rintoja ja lanteita.

Makuuhuoneessa Mikael vei kätensä mekon alle ja nosti sen rivakasti Hennan päältä. Hänen kätensä veti nopeasti paidan pois päältä siirtyen avaamaan farkkuja. Makuuhuonessa ei ollut valoja, mutta hämärässä Henna näki miehen lihaksikaan vartalon. Tämä vartalo kaatoi tytön sängylle seuraten itse perässä. Sängyllä mies avasi nopeasti rintaliivit ja veti Hennan pikkarit alas. Tämä esileikki on nopeasti ohi. Tai ei ole, se on kestänyt automatkasta saakka. Alaston Henna makasi ja katsoi Mikaelin riisuvan boxerinsa. Mitä hän oli oikein tekemässä? Ja missähän Juho oli?

Mikael levitti Hennan reisiä. Suuteli hänen rintojaan ja huuliaan. Hän oli raju. Henna ei ollut ennen kokenut tälläistä. Hänen entiset kokemuksensa poikien kanssa olivat noloja. Ne oli lähinnä säälittävää räpellystä. Nyt aikuinen mies alkoi painamaan kovaa kyrpäänsä hänen sisäänsä. Henna voihki kun Mikael alkoi panemaan. Hän aloitti hitaasti, mutta sitten nosti Hennan jalat olkapäilleen nussien kovempaa. Tyttö piti kättä suunsa edessä ettei voihkisi niin kovaa. “Säästä sit vähän mullekin!” nauroi Juho ovensuussa avaten uuden kaljan. Hennaa hävetti. Ja kiihotti myös enemmän kuin koskaan. Hän ei olisi halunnut, mutta ei voinut estää laukeamistaan ja miehet kyllä huomasivat sen.

Nyt Mikael käänsi Hennan nelinkontin kasvot ovelle päin. Juho katsoi suoraan Hennaan, Henna häpeissään alas. Mikael alkoi nussimaan takaapäin ja tyttöä hävetti kuinka äänekkäitä he olivat. Hän sulki silmänsä. Ja avasi ne kuulleessaan Juhon avatessa housunsa edessään. Mikael otti Hennan letit käteensä ja veti taaksepäin. “Ota suihin” kävi käsky. Tyttö avasi suunsa ja teki työtä käskettyä. Kaksi kyrpää sisällään Henna sulki taas silmänsä ja ajatteli mitä jos kaikki saisi tietää hänen touhuistaan. Hän uikutti hallitsemattomasti kaksi kertaa vanhempien miesten naidessa häntä edestä ja takaa kuin halpaa huoraa. “Koska olet viimeksi saanu teinipillua?” kysyi Mikael saaden vastaukseksi vain naurua.

Miehet irtaantuivat yhtä aikaa vaihtaen paikkojaan nopeasti. Hennalta ei kysytty mitään, hän ei ehtinyt mitään sanoa kun miehet jo painoivat sisälle. Mistään kumeista ei ollut edes puhetta. Juho kiihdytti tahtia, kun Henna sai sanottua “älä sit tuu sisään kun ei oo ehkäisyä”. Juho nai kovempaa ja kovempaa. Naapurit kuulivat varmasti mitä tässä kämpässä puuhataan. Mies takana veti kyrpänsä pillusta ja roisi spermaa Hennan selälle ja pakaroille ähkien. “Huh, huh, mikä tyttö me löydettiinkään!” tyytyväinen mies sanoi. “Mä otan vielä loppukirin” sanoi Mikael kääntäen tytön nopeasti selälleen. Nyt Henna näki sängyn vieressä lipaston, jonka päällä valokuvan missä oli talon isäntä tyttöystävänsä kanssa. Tai no, naisystävän.

Mikael laittoi taas Hennan jalat olkapäilleen ja alkoi panemaan käsiensä varassa. Henna vikisi ja tiesi ettei kestäisi taas kauaa ennen kuin tulisi. Tämä pari virtasi hikeä, sitä tippui Mikaelin otsalta Hennan rinnoille. Nyt tyttö alkoi tulla, hän melkein jo huusi nautinnosta kun Mikael murisi matalalla laueten samaan aikaan, laskien kaiken tytön pilluun. Nyt pitää hakea aamulla jälkiehkäisy. Mikael suuteli vielä tyttöä ja nousi hänen päältään. Kaikki oli ohi, Henna ei tiennyt ollenkaan enään mitä kello oli. Huuma oli ohi ja todellisuus palasi takaisin. Hän keräsi vaatteensa ja meni häpeillen vessaan pukeutumaan. Peilistä katsoi hiestä märkä tyttö meikit levällään. Paperilla hän pikaisesti pyyhki spermaa selältään, pepusta, reisistä ja pillustaan. Numeroita ei vaihdettu tai liiemmin hyvästejä sanottu. Hän kuuli miesten repeävän nauruun oven sulkeutuessa. Sade oli lakannut eikä kävelymatkaa kotiin ollut paljoakaan enää jälkellä.

Ensimmäinen tarinani. Palautetta saa lähettää, varsinkin naiset. merkurius002(a)gmail.com

 

 

 

 

3 kommenttia viestissä: “Tyttö ja miehet”

  1. Keke says:

    Hyvä tarina. Ei muuta kuin seuraavia kehiin!

  2. Jussi says:

    Ihan kiihottava tarina tämä, ehkä hieman hätäinen mutta ei häiritse minua.

  3. fr11kk1 says:

    Hyvä tarina, ei yllättävä mutta perusvarmaa laatua. Mulla ei oikeastaan ole mitään parannettavaa tähän, mutta koita seuraavaan saada vielä vähän enemmän jotain twistiä tai jännitettä.

Kommentoi

top