search
top

Taksilla onneen

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 2.86 out of 5)
Loading...

Soitin taksin ja sanoin ystävilleni lähteväni nukkumaan. Olin laittanut viestin rakastajalleni ja ihmetellyt miksi hän ei ollut paikalla vaikka jotain puhetta olikin ollut. Viestissään hän ilmoitti olevansa mökillään, yksin vielä tämän illan. Voinko tulla? Tule!

Taksikuskilta kysyin ajaisiko hän pidemmän keikan, viereiseen kuntaan ja sen mökkijärvi alueelle. Taksari suostui ja annoin osoitteen. -Hinnaksi tulee 60€. -Sopii. Lunta sateli hiljalleen ja pimeyttä valaisi vain yksinäiset katulamput ja harvassa olevat pihavalot. Soitin Jussille ja kerroin missä kohtaa olin tulossa. -Hyvä, vien lyhdyn risteykseen.  Tiet pienenivät ja lopulta eräässä risteyksessä taksari sanoi osoitteen olevan lähellä.

 

Taksi pysähtyi risteykseen jossa paloi ulkotuli. Ojensin kuskille 100€ ja sain muutaman kympin takaisin. Ulkotulen valossa näin rakastajani seisomassa, norjalainen villapaita ja pipo olivat lumen kuorruttamat, mies näytti syötävän seksikkäältä. Nousin autosta ja kiitin kuskia joka katsoi perääni. Pääsin kosteaan viileään syleilyyn. Kosteat huulet avasivat omani ja kieli leikki kevyesti oman kieleni kanssa.

Kävellessämme mökille mies kertoi odottaneensa minua, kuulemma kiima oli käsin kosketeltavissa. Tarkistin asian pujottamalla käteni housun taskuun, sieltä löysin kovan kullin. Puristelin sitä kevyesti kunnes mies kehotti lopettamaan. Oli kuulemma herkässä, mutta ei mitään hätää, saisin tänään enemmän kuin kestäisin. Kehotin lopettamaan kerskumisen, sillä minulla oli myös himot huipussa.

 

Mökkiin päästyämme mies riisui takkini ja puristi minut syliinsä. Laitoin sormeni hänen huulilleen ja kehotin malttamaan vähän, tahdoin käydä pienellä pesulla ensin. Mies avasi oven sauna osastoon. Mennessäni sisälle kehotin miestä menemään lämmittämään sängyn.

Pestyäni pilluni ja peppuni asettelin rintani uusiin liiveihini. Minulla on isot, todella isot rinnat. Ikä ja maan vetovoima on vain tehnyt tepposet ja nyt ne tarvitsevat enemmän tukea ja huomiota kuin aiemmin. Olin ostanut 1/3 kupin liivit jotka tukivat rinnat yhteen ja nostivat ne tosi tyrkylle. Lisäksi samaan sarjaan kuului haaroista avoimet stringit. Katsoessani peilistä näytin niin pornolta että hävettäisi, mutta taas oma kiimani yltyi ajatuksesta että näin olen ainakin tehnyt kaikkeni ollakseni seksikkäin nainen täällä.

 

Avasin oven ja astuin hämärään. Takan luukun valo ja muutama kynttilä, ei enempää. Mies astui luokseni viheltäen matalasti. Sain viinilasin käteeni ja tuskin ehdin siitä maistaa kun se otettiin jo minulta pois. Mies nappasi minut syliinsä ja kantoi sängylle joka oli avattu. Kuuntelin kuinka hän kehui kauneuttani ja seksikkyyttäni. Huulet ja kädet painuivat rinnoilleni, toinen käsi avasi häpyni ja sormi etsiytyi klitalleni. Ennen kuin tajusinkaan ensimmäinen orgasmi täytti kehoni. Samassa mies painoi kalunsa pillini huulille ja imaisin sen sisälleni. Olin niin märkä että tunsin kuinka mehuni valuivat. Luoja kuinka ihanaa oli ottaa pyöreistä lihaksikkaista pakaroista kiinni ja vetää mies kokonaan sisälle. Tämän toivotumpi ei koskaan mikään kyrpä ole ollut.

Mies työnteli ihanasti, pysyin herkällä alueella koko ajan. Vaalea iho liekkien valossa, silmät katsoivat omiini ja aavistuksen erottuva hymy teki oloni autuaaksi. Keskityin pilluuni ja mieheen ja seuraava orgasmi pakotti uikutuksen huulilleni. Selkäni taipui ja mies nosti jalkojani aloittaen työnnöt jotka räjäyttivät hermoni. Samalla hetkellä mies päästi nautinnon karjaisun ja laukesi sisälleni. Tunsin kuinka täytyin spermasta miehen rojahtaessa päälleni.

Pyyhittyämme isoimpia liemiä pyyhkeeseen mies vei minut saunaan. Lämpimät vedet odottivat lauteilla ja kiukaasta nouseva lämpö sai hien iholleni. Mies vaahdotti sienen ja aloitti pesemällä selkäni. Nojasin lauteisiin ja tunsin kuinka miehen vartalo koski omaani. Painoin peppuani kiinni mieheen. Vaahto ja liukkaus imaisivat kovettuvan kalun jalkojeni väliin. Miehen kädet puristuivat ympärilleni. Mies nosti minua vähän ja kalu työntyi sisälleni. Suljin silmät ja painuin vasten laudetta. Mies veti minut lantiosta parempaan asentoon ja alkoi naida. Tunsin kalun rauhallisen liikkeen ja työntelin vastaan ajattelematta mitään muuta kuin sitä. Olin kokonaan vittu, lukinnut kaiken muun ulkopuolelle. Olin vittu täynnä kyrpää ja tahdoin imeä sen itseeni. Äkkiä orgasmini yllätti minut. Räjähdin väreiksi ja herpaannuin kokonaan. Mies piteli minua ja liike muuttui lyhyeksi. Hellät äänet kutsuivat minut takaisin maailmaan ja lämpimään saunaan.

Käännyin ympäri ja näin miehen hymyn. Tiesi minun saaneen ja nautti siitä. Katselin kovaa kalua ja tartuin siihen. Puristin rintani yhteen ja otin kalun väliin. Mies työntyi rintojeni väliin ja joka työnnöllä myös suuhuni. Otin kalun suuhun ja annoin sen liukua. Lyhyin työnnöin mies nai suutani. Katsoin häntä silmiin ja samassa hän kertoi laukeavansa. Lämmin sperma maistui miedolta. Imin kalun kielelläni tyhjäksi kunnes mies vetäytyi suustani.

Pestyämme kuivasin hiukseni, mies kääri kylpytakin ympärilleni. Suudelma oli yllättävän hellä. Mies on yleensä ollut vetäytyvä seksin jälkeen, tämä oli jotain uutta. Tuvassa mies kohensi takan tulen liekkeihin. Nojasin sängyllä päätyyn ja join viiniä. Miehen alaston vartalo loi varjoja seinälle. Ei mikään atleetti, mutta tehnyt paljon ja sen näki. Mies kaatoi itselleen viiniä ja tarjosi lisää lasiini. Pudistin päätäni, olin jo aika hiprakassa ja tahdoin olla tietoinen kaikesta tulevasta.

Mies tuli sänkyyn viereeni. Katselimme liekkejä ja pidimme toisiamme käsistä. Laskin lasini yöpöytänä toimivalle tuolille ja kiersin käteni miehen alastoman vartalon ympärille. Terska ja kivekset lepäsivät reisien päällä, mieleni teki silitellä niitä, mutta mies ei päästänyt kättäni irti kädestään. Katselin kuinka kalu kasvoi nytkähdellen. Se ei enää ollut pehmeä vaan nytkähteli veren täyttäessä sen.

Tuli takassa alkoi hiipumaan, mies suuteli minua ja nosti minut päälleen. Ohjasin kalun sisälleni ja otin tukea sängyn päädystä. Varjoni liikkui seinällä, hiukseni olivat räjähtäneet oikeaksi panopörröksi. Mies puristeli ja imi rintojani haudaten päänsä niiden väliin. En välittänyt vähääkään siitä kuinka roikkuvat ne olivat, mies rakasti niitä. Samassa tunsin kuinka sormi painui peppuuni, olen joskus tykännyt peppuseksistä, mutta siitä on pitkä aika. Yritin pitää kontrollin itselläni, tajusin orgasmin hiipivän selkääni. Mies toi toisen kätensä klitalleni ja samassa kun peukalo koski sitä räjähti vartaloni hillittömään orgasmiin. Mies käänsi minut selälleni ja nosti jalkani harteilleen. Nopeat työnnöt saivat silmäni pyörähtämään ympäri ja upotin kynteni miehen selkään. Karjahduksen saattelemana mies laukesi sisälleni ja lyyhistyi viereeni. Mies kiersi kätensä ympärilleni ja otti rinnoistani kiinni ja nukahti. Vedin peiton päällemme ja pyyhin itseäni puhtaaksi tyynyliinaan. Painuin kiinni miehen lämpimään vartaloon ja nukahdin.

 

Heräsin kolahduksiin, mies teki tulta takkaan. Tulen sammuttua huone oli viilentynyt, miehen alaston vartalo näkyi hämärässä. Pian tuli valaisi huonetta ja mies tuli luokseni. Suutelimme pitkään, miehen kalu kovettui käsissäni. Avasin suuni ja annoin kalun liukua suuhuni. Mies otti kiinni sängynpäädystä ja minä hänen pakaroistaan. Kalu upposi suuhuni, miehen työnnöt olivat nopeita. Pidin suuni avoinna ja tein miehelle hyvää märällä kielellä. Yllättävän nopeasti mies laukesi. Yön jäljiltä kivekset olivat lähes tyhjät, mutta sain silti pienen annoksen nektaria suuhuni. Nuolin kalun varovasti puhtaaksi, karvoituksesta haistoin viimeyön viimeisen kiimani.

Mies kertoi saunan olevan jo lämpenemässä, voisimme varmaankin mennä pesulle. Hän ojensi pyyhkeen jonka kiedoin ympärilleni. Mies suuteli minua taas, kädet hamusivat peppuani pyyhkeen alta, tunsin kuinka kalu alkoi taas kovettua. Uskomatonta.

Menimme saunaan jossa mieto lämpö ympäröi meidät. Mies ohjasi minut lauteelle makaamaan, laitoin käteni ristiin rintojeni alle, näin ne nousivat enemmän esiin eivätkä kadonnet kainaloihini. Mies teki pesuvettä ja sekoitti pesusieneen vaahtoa. Pehmeä lämmin sieni ja liukkaat kädet taikoivat ihoni hereille. Levitin jalkojani ja mies antoi lämpimän liukkaan sienen valuttaa vettä hävylleni. Samassa hän heitti löylyä kiukaalle ja lämpö nosti hikeä iholleni, tai sitten se oli sisälläni roihuava kiima. Mies kaatoi kuupalla vettä päälleni huuhtoen saippuat pois, sitten lämmin hengitys ja märkä kieli kutitteli klitoristani. Se tuntui niin herkältä että minun oli vedettävä mies pois sieltä.

Katsoin taas tanassa seisovaa kyrpää ja laskeuduin lauteiden alimmalle rappuselle pyllistäen miehelle. Mies tarttui lanteistani ja kalu solahti sisälleni ilman auttamista. En voi sanoa olleeni enää mitenkään innolla mukana, mutta onhan se imartelevan kiihottavaa kun näkee ja tuntee kuinka toinen nauttii. Mies pani niin että hikinen märkä iho läiskähteli kyrvän upotessa uudestaan ja uudestaan pilluuni. Lopulta mies käänsi minut eteensä istumaan ja vei käteni kyrvälleen. Runkkasin muutaman vedon ja mies laukesi vielä kerran. Spermaa pulpahti esiin vain pieni tippa jonka hellästi nuolin pois. Pesimme vielä kerran toisemme ja menimme takaisin sänkyyn elpymään.

Jatkuu..

 

Yksi kommentti viestissä: “Taksilla onneen”

 1. Asterix says:

  Saunan pehmeät löylyt..,
  kiireettömyys..,
  kirkas, lämmin vesi laiturin ympärillä..,
  läheisyyttä..,
  kesä..,
  hellyyttä..,
  monta uusintaa…

  Niitä ei voita mikään;
  Tarinassasi oli aistittavissa..,
  ilmassa väreilevä rakkaus 🙂

Kommentoi

top