search
top

Kesälomaa rahoittamassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 2.62 out of 5)
Loading...

Tämä tarina on naiseni fantasian pohjalta kirjoitettu.

*******

”Tämä olisi aivan ihana! Rakkaudella, narttusi.”

Olin toimistollani kun laitoit viestin ja linkin vuokrattavaan kesämökkiin. Olimme haaveilleet kesäpaikan vuokraamisesta jo jonkin aikaa, mutta sopivaa kohdetta ei vain löytynyt. Avasin linkin ja mökki oli tosiaan hieno: upean järven rannalla oleva tilava huvila, jossa oli rantasauna erikseen. Hintakin oli sen mukainen ja ajattelin heti, ettei meillä olisi millään tähän varaa. Varsinkaan kun kesälomaa oli tarkoitus jatkaa palkattomilla vapailla.

Et kuitenkaan luovuttanut ja seuraavan viikon kerroit mitä epärealistisempia keinoja hankkia rahaa unelmien kesälomaa varten. Pysyin kuitenkin tiukkana ja aloit olla jo epätoivoinen.

Yksi mahdollinen ajatus kuitenkin virisi mielessäni. Tiesin, että sinunlaisellasi naisella olisi markkinoita. Seksikkään vartalon omaava, alistuva ja seksuaalisesti hyvin avoin nainen herättäisi varmasti alan palstoilla huomiota. Ja mökin tarjoamat puitteet takaisi monelle miehelle unohtumattoman vierailun. Tutkin alan nettisivuja ja vertaillessani hintoja totesin, että yksi myyntitapahtuma viikossa takaisi meille lähes ilmaisen kesämökin.

Eräänä iltana käsken sinun pukea seksikkäät alusasut päälle, sillä tarvitsisin sinusta edustavia kuvia. Kyselemättä tottelet ja menen valmistelemaan kuvauskalustoa. Saavut ylläsi pitkät mustat sukat, mustat rintaliivit ja pikkuhousut. Napsaisen pari kuvaa ja säädän asetuksia.

”Saanko kysyä?” sanot samalla keimaillen edessäni.

”Ole hyvä”, vastaan.

”Mihin tarvitset kuvia?” Äänessäsi on hieman epävarmuutta.

Kerron miten aion rahoittaa mökkilomamme. Näen kuinka poskesi punehtuvat ja esität vastalauseen, joka kuitenkin kuulostaa varsin ponnettomalta ja mukisematta suostut edelleen poseeraamaan kameralle. Saatuani sinusta edustavia kuvia alusvaatteissa, käsken sinun riisua. Esittelet estotta vartaloasi ja minä räpsin kuvia minkä ehdin. Huomaan turpean pillusi kiiltelevän kosteudesta.

Laadin ilmoituksen huolella. Lupaan kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka räätälöidään juuri asiakkaan tarpeiden mukaan. Teen hyvin yksityiskohtaisen hinnaston, josta asiakas saa valita mieluisensa palvelut. Valitsen parhaat kuvat ja lähetän ilmoituksen.

Parin päivän päästä alkaa sähköpostissa olemaan jo aika liuta ehdotuksia. Osa lentää roskakoriin saman tien, mutta myös asiallisia tarjouksia on tullut useita. Vastailen niihin rehellisesti, kerron olevani miehesi, mutta olemme tekemässä tätä yhteisestä tahdosta. Esitän tarkentavia kysymyksiä ja kerron sinun ehdoistasi. Lopulta valitsen ensimmäisiksi asiakkaiksi keski-ikäisiä miehiä, joilla ei ole suuria vaateita. Haluan sinun harjoittelevan uutta kesätyötäsi varten ennen paremmin maksavia ja vaativampia asiakkaita.

Kesälomaan on aikaa vielä kuukausi ja kyselet malttamattomana yhteydenotoista. Kerron jotakin tulleen, mutta yksityiskohdat saat vasta lähempänä. Iltaisin koulutan sinua tulevaa kesää varten. En halua teettää asiakkaillesi pettymystä ja sinun täytyy olla valmis toteuttamaan miesten erilaiset mielihalut.

Viimein kesäloma alkaa ja pääsemme mökillemme. Se on vielä parempi kuin osasimme kuvitella. Huvila on tilava ja siitä on kauniit näkymät järvelle. Lähempänä rantaa on sauna. Lähimpiin mökkinaapureihin on matkaa niin paljon, ettei näköyhteyttä ole mistään suunnasta. Heitämme saman tien vaatteet pois ja nautimme alastomina saunasta, järvestä ja tietysti toisistamme.

Valmistelemme myös huvilaa tulevia asiakkaita varten. Vaihdamme oleskelutilan sisustusta, levitämme lattialle ison punaisen karvamaton ja vaihdamme tyynyjä ym. tummempiin sävyihin. Kannamme myös pienen puisen arkun huoneeseen, josta löytyy suukapulaa, ruoskaa, liukuvoidetta ja muuta tarpeellista. Lisäksi asennan muutaman kameran ja mikrofonin piiloon, jolloin voin seurata makuuhuoneen puolelta tapahtumia. Saatuamme kaiken valmiiksi kerron, että seuraavana päivänä tulisi ensimmäinen asiakas.

Ensimmäisen työvuorosi hoidat enemmän kuin mallikkaasti. Katselen naapurihuoneesta kuinka annat miehelle kunnon kyydit. Näen kuitenkin että sinun tyydytyksesi jää vajaaksi miehen lauettua käsittelyssäsi melko nopeasti. Asiakkaan lähdettyä nussin sinua huolella, että saisit hyvillä mielin käydä nukkumaan. Seuraavana päivänä sama toistuu.

Kerrot myöhemmin minulle hieman takellellen, että varmaan pystyisit hoitelemaan vähän vaativampiakin asiakkaita ja ettei varmaan olisi mahdotonta että miehiä olisi kerralla useampikin. ”Eikös sellaisista voisi pyytää parempaa hintaakin?”, perustelet kainosti. Naurahdan sinun kyltymättömyydellesi. Neuvon sinua odottamaan kärsivällisesti ja hoitamaan jokaisen asiakkaan kuten tähän asti. Olin kuitenkin mielissäni, koska suunnitelmani oli toiminut täydellisesti. Seuraavat tilaukset eivät olleet enää sellaisia, joita jokainen huora pystyisi kunnialla hoitelemaan.

Seuraavana oli vuorossa kuuden miehen polttariporukka. Kaverit olivat tilanneet tulevalle sulhaselle bukkake-bileet. Nuoret miehet seisoivat ringissä ympärilläsi ja jokainen sai kyrvän imemistä ja lopuksi kukin vuorollaan roiski spermat kasvoillesi. Samalla viikolla hoitelit myös yhden aviomiehen hänen vaimonsa masturboidessa sohvalla. Tämä oli vaimon kymmenvuotishäälahja ja mies varmasti tuli tämän muistamaan ikuisesti.

***

Kesä kului nopeaan, sinulle riitti asiakkaita ja muun ajan saimme nauttia toisistamme. Lomamme alkoi lähennellä loppuaan. Eräänä iltana saunoimme pitkään, välillä uiden ja terassilla juomia nauttien. Asiakkaita ei ole ollut reiluun viikkoon ja sinä olit jo ilmeisen puutteessa. Yrität parhaasi mukaan saada minut juoneen mukaan. Istut vastapäätäni jalat levällään ja välillä viilennellen itseäsi lonkerotölkillä. Torjun kuitenkin sinun lähentelysi.

”Sinun täytyy säästellä voimiasi huomista varten. Päivällä on tulossa kolmen hengen porukka, jossa yhdelle tulee viiskymmentä mittariin. Kaverit ovat tilanneet lahjaksi sinut kaikilla herkuilla ja aikovat itsekin päästä osingoille.” ”Kaikilla herkuilla?” Katsot minua kysyvästi. ”Kaikki kolme reikää käytettävänä, myös yhtä aikaa. Muun muassa”, vastaan. Punastut. Sitten tulet syliini ja suutelet kiihkeästi. Kuiskaat kiitoksen korvaani ja menet saunaan peseytymään.

Seuraavana aamuna herään ja huomaan sinun hyräilevän terassilla ja valmistavan aamupalaa meille molemmille. Nautimme sen kiirehtimättä, jonka jälkeen käyt uimassa ja alat valmistautumaan päivää varten.

Menen ottamaan miehet vastaan sovittuna aikana. Nopeasti käy selväksi, että miehet ovat luotettavia ja hyväkäytöksisiä. Yksi kavereista ojentaa maksun ja kertaan vielä ohjeet. Läpsiä ja tukistaa saa, mutta kipua ei saa tuottaa eikä jälkiä jäädä. Arkusta löytyvät välineet ovat käyttöä varten. Miehet nyökyttelevät ja ohjaan heidät saunalle pesulle. Sillä välin on aika valmistella sinut loppuun asti. Olet makuuhuoneessa meikkaamassa kun saavun. Laitan sinulle kaulapannan ja tapin peppuusi. Käsken sinun pukea sukkanauhat, pitkät sukat ja rintoja kohottavat liivit. Sidon myös silmäsi ja alat olla valmis palvelemaan asiakkaita.

Samassa kuuluu iloinen puheensorina kun miehet tulevat saunalta kohti huvilaa. Kiinnitän talutushihnan pantaasi ja odottelemme hetken. Nopeasta hengityksestäsi huomaan sinun jännittävän aika lailla ja rauhoittelen sinua kuiskailemalla korvaasi.

Talutan sinut miesten luo ja synttärisankari ottaa talutushihnasta kiinni. Miehet kiittävät ja poistun takaisin makuuhuoneeseen seuraamaan tietokoneen ruudulta tapahtumia. Laitan kuulokkeet korville ja nostan voluumia, että kuulen hiljaisimmatkin kuiskaukset. Miehet ovat käyneet heti kimppuusi, liivisi ovat jo lentäneet lattialle ja kukin vuorollaan kourii kovakouraisesti rintojasi ja persettäsi ja tunkevat kieltä suuhusi. Kiljahtelet kun synttärisankari läiskii kämmenellä pepullesi kunnon iskuja.

Side poistetaan silmiltäsi ja synttärisankari käskee sinut kontalleen. Hihnasta taluttaen seuraat synttärisankaria sohvan eteen, jolle mies istuutuu.Hän avaa lanteilla olevan pyyhkeensä, jonka alta paljastuu puolikova kyrpä. Tulet käskemättä lähemmäs hänen eteensä ja katsot miestä silmiin. ”Ime!” sankari käskee ja tottelet kuuliaisesti. Otat terskan suuhusi ja aloitat imemisen. Pian kyrpä onkin täydessä kovuudessaan ja sankari ottaa ohjat käsiinsä. Kerta kerralta kyrpää tungetaan syvemmälle suuhusi. Kyrpä näyttää melko kookkaalta, mutta saat kuitenkin sen otettua syvälle nieluusi.

Välillä synttärisankari läpsii kyrvällä kasvojasi. Imet ja nuolet myös palleja, etkä ujostele kun mies nostaa jalkansa ilmaan ja tarjoaa peppuaan nuoltavaksi. Työnnyt kieli pitkällä pakaroiden väliin ja mies osoittaa sekoamisen merkkejä. ”Tätä ei saa kotona”, hän huokailee takana uteliaana katseleville miehille.

Lopulta mies havahtuu ja käskee sinut kavereiden eteen. Käännyt takana seisoviin miehiin ja tarraat molemmilla käsilläsi kovana seisoviin kyrpiin. Imet ja runkkaat miehiä vuorotellen. Näiden kalut eivät ole ihan samaa luokkaa kuin synttärisankarin, joten sinulla ei ole vaikeuksia vaikka niitä tungetaan surutta kurkkuusi.

Miehet alkavat olla valmiita ja sinut määrätään kontilleen lattialle. Synttärisankari menee tutkimaan arkkua ja tarttuu sieltä löytyneeseen piiskaan. ”Konttaa!”, mies käskee ja samalla sivaltaa ruoskalla pakaroillesi. Lähdet liikkeelle, toinen miehistä ohjaa sinua talutushihnasta. Tätä jatkuu, kunnes pakarasi helottavat punaisina. Lopulta sinut ohjataan sängylle ja jäät peppu pystyssä odottamaan seuraavia ohjeita.

”No niin huora, näytäpäs millainen pillu sinulla on tarjolla”. Käännyt ja levität pillusi miehiin päin, jolloin synttärisankari kumartuu nuolemaan klitoristasi. Lantiosi liikkeistä päättelen sinun olevan nopeasti lähellä huippua, mutta ennen kuin ehdit sen saavuttaa, synttärisankari lopettaa ja kapuaa päällesi. Kiljaiset kun tuo iso kulli työntyy kerralla sisääsi. Yrität parhaasi mukaan keskittyä myös vierellä oleviin kyrpiin samalla kun sinua naidaan. Kukin vuorollaan nussii sinun liukasta pilluasi ja kyrpää työnnetään suoraan pillusta suuhusi. Synttärisankari kääntää sinut nelinkontin ja aloittaa takaapäin naimisen samalla kun toinen kavereista on polvillaan edessäsi. Joka työnnöllä kyrpä menee syvälle kurkkuusi.

Synttärisankari vetäytyy pillustasi ja siirtyy lelulaatikolle hakemaan liukuvoidetta. Samalla kun hän öljyää kyrpäänsä, toinen kavereista vetää tapin pois pepustasi. Hän kostuttaa sormensa pillussasi ja alkaa pyöritellä sormea anuksellasi. Mies venyttelee peppureikääsi ja sanoo synttärisankarille: ”Ole hyvä vain, huoran perse alkaa olla valmis. Nauti koko rahan edestä!” Sankari tulee ja painaa terskan anuksellesi samalla kun toinen kaveruksista levittelee käsillään pakaroitasi ja pitää sinut aloillaan. Uliset kun sulkijalihaksesi antaa periksi tälle kookkaalle kyrvälle. Mies aloittaa hitain työnnöin, kunnes tahti alkaa kiihtymään kunnon naimiseksi. ”Persettä ei ole kotona tarjolla, mutta onneksi tätä saa rahalla. Näin tiukkaa en kyllä ole saanut ikinä”, mies hekumoi.

Mies vetäytyy pois ja toteaa, että eiköhän anneta huoralle mitä se on ansainnut. Toinen on heti juonessa mukana ja käy makaamaan vierellesi. Sinut heitetään kovakouraisesti hänen päälle ja kyrpä survaistaan pilluusi. ”No niin, haaveesi toteutuu, minun oma huorani”, ajattelen. Paine housuissani käy liian suureksi ja vapautan kovana seisovan kaluni. Synttärisankari survaisee nyt melko riuskasti elimensä anukseesi ja aloittaa kovakouraisen naimisen. Uliset ja huudat niin kovaa, että tärykalvoni meinaavat puhjeta. Säädän voluumia pienemmälle, vaikka kolmas miehistä vaientaa sinut nopeasti tunkemalla peniksensä suuhusi. Miehet ovat kiimoissaan menettäneet itsehillintänsä ja sinua käytetään nyt kuin jotain seksilelua. Hieman huolestuneena mietin vointiasi, mutta päätän kuitenkin katsoa tämän loppuun asti.

Synttärisankari jaksaa yllättävän pitkään, vaikka naiminen on muuttunut todella eläimelliseksi. Lopulta kuitenkin tahti kiihtyy entisestään ja karjaisten mies laukeaa peppuusi ja lysähtää päällesi makaamaan. Lopulta hän vetäytyy pois ja sanoo virnistäen kavereilleen, että nyt on teidän vuoronne, tehkää mitä haluatte. Miehet laittavat sinut polvilleen sängylle ja tulevat seisomaan molemmin puolin vierellesi. Imet ahnaasti molempia vuorotellen. ”Kumpi haluaa laueta ensin?”, kysyt. Miehet katsovat toisiaan ja sanovat kuin yhdestä suusta: ”Yhtä aikaa!”. Naurat ja jäät odottamaan suu avoinna palkintoasi kun miehet runkkaavat edessäsi. Ei mene kauaa, kun ensimmäiset sykäykset lentävät lähes samaan aikaan otsallesi ja huulillesi. Lopulta näytät erittäin irstaalta sperman valuessa kasvoiltasi kaulallesi ja rinnoillesi. Viimeiset pisarat nuolaiset kyrpien päästä ja hymyillen ja kiität miehiä hyvästä käsittelystä. Tuntuu, että kyrpäni räjähtää katsoessani sinua. Olen niin ylpeä huorastani!

Miehet lähtevät saunalle tyytyväisinä naureskellen ja sinä jäät voimattomana ja spermaa valuvana makaamaan sängylle. Odotan että miehet lähtevät ja tulen luoksesi. Otan pyyhkeen ja pyyhin enimmät spermat kasvoiltasi ja suutelen sinua. Maistan edelleen miesten suolaisen maun huuliltasi ja tunnen kyrpäni entisestään turpoavan. ”Sinä nautit kun sinua nussittiin kuin jotakin lelua, etkö nauttinutkin, huora? Vastaa!”, komennan. ”Nautin”, sanot hieman ujostellen. ”En ole koskaan ole ollut niin täynnä kyrpää.” Laitan elimeni huuliesi väliin ja nain sinua hitaasti suuhun. Pian vaihdan reikää ja työnnyn pilluusi, joka on edelleen naimisesta täysin märkä. Yniset tyytyväisenä kun voimakkain ottein nain sinua. Tunnen orgasmini olevan jo lähellä ja painaudun vielä spermaa valuvaan perseeseesi. Kyrpäni uppoaa helposti liukkaaseen reikääsi ja muutaman työnnön jälkeen purkaudun parahtaen sisääsi. Annan kyrpäni sykkiä sisälläsi ja lopulta vedän hieman veltostuneen elimeni pepustasi. Naurahdamme molemmat maiskahtavalle äänelle.

Keräät loput voimasi ja hoippuvin askelin lähdet pesulle. Palaat märkänä viereeni ja nappaan sinut kainalooni. Näytät pukuhuoneesta löytynyttä satasen seteliä, miehet olivat hyvin avokätisesti antaneet tippiä. ”Varattaisiinko tämä mökki ensi kesäksi uudestaan?” kysyt katsoen minua raukein silmin. Naurahdan, kyltymätön lutkani ei saa koskaan tarpeekseen.

Kommentoi

top