search
top

Malla ja Jore-setä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (87 votes, average: 3.01 out of 5)
Loading...

Istun Jore sedän sylissä mummon 80-vuotis juhlissa. Syön herkullista mansikka täytekakkua Joren tiukassa otteessa, etten luiskahtaisi polvelta alas. Jore on 43-vuotias mies, jolla ei ole lapsia eikä vaimoa eikä edes tyttöystävää! Mä ihmettelen miksi, koska mun mielestä Jore on ihan paras aikuinen ketä tiiän. – Maistuuko? Se kysyy yllättäen.
Nyökytän vastaukseksi naama kermavaahdossa ja hymyilen. Jore naurahtaa. – Kun oot syöny, käydään pesemässä sun naama senkin kakkuhirmu!
Työnnän viimeisen jätti lusikallisen kakkua suuhuni ja pomppaan pois polvelta. – Noni, noni, mennään jo! Hoputan leikilläni Jorea, nauraen, suu vielä täynnä kakkua.
Seuraa kilpajuoksu mummolan alakerran isompaan vessaan. Tykkään siitä enemmän, kun yläkerran pikkuvessasta, koska siellä on vaaleanpunaiset ruusu seinät, vaaleanpunaiset pörrömatot ja siellä tuoksuu aina niiiiin hyvältä! Nuuhkaisen oikein kovasti. – Aaaah, ihana tuoksu!! Huokaan.
Jore lukitsee oven perässämme. – Nyt kukaan ei tuu häiriimään meiän vessarauhaa! Jore sanoo tomerasti ja naurahtaa perään. Jore on hassu. Se on ainakin yks syy miksi mä tykkään siitä. Me nauretaan aina sen kanssa tosi paljon. Myös se on Joressa kiva, että se aina tekee mun kanssa kaikkia juttuja mitä mä haluun. Niinku vaikka lähtee luisteleen tai vuokraa leffoja ja sen sellaista. – Saaksä ite pestyä Malla? Jore kysyy ja kattelee itteään peilistä. – No osaan tietty! En mä oo enää mikään pikku kakara! Tuhahdan. – Totta, oot jo aika iso tyttö! Ainaki näääin monta vuotta ja heiluttelee sormiaan! Jore keljuilee. -Tyhmä! Tiuskasen ja virnistän kieli ulkona. Kyllä Jore tiesi miten vanha mä olen, se oli justiinsa viime viikolla mun synttäreillä, kunhan pelleili. – No joo joo, en kiusaa enää. Jore sanoo lempeästi ja pörröttää tukkaani.
– Tuliks naama puhtaaks? Käännyn Joreen päin ja työnnän naamani sen naamaan niin, että nenät litistyy toisiaan vasten. – No kato! Tuliko?! Tuliko?! Hihitän, kun härnään Jorea. – Sinä senkin villilapsi! Jore nauraa. – Jep, naama on ok. Ihan ison tytön naama, se sanoo ja nipistää poskiani. – Siitä tulikin mieleen, et mä voisin tsekkaa yhen aika kivan jutun, jos sulle käy… Jore sanoo kulmat kurtussa mietteliään näkösenä. Hymyilen vastaukseksi ja täysin odottamatta se nostaa mun paidan ylös niin, että maha ja tissit on paljaana. – Joo-o, kyllä se niin on, et sun tissit on alkanu kasvaa! Jore iloitsi. – Se meinaa, että susta on oikeesti tullu iso tyttö Malla!
Sisälläni oikein kuplii! Iso tyttö?! Sitä oon oottanu ja toivonu jo niin niin kauan. – Ainoo että … Jore sanoo vähän epäröiden, tuijottaen pienen pieniä tissin alkujani. – Nää on kyllä ihan alkuvaiheessa, että en oo nyt ihan varma tästä. –Höh! Laita mun paita alas senkin hullu! Kiljahdan hihitellen ja pikkuisen Joren tuijotuksesta nolostuneena ja vedän paidan alas. – Pöllö! Miks sä nyt noin teit?! Jore kysyy hölmistyneenä. – Jos sä oot kerran iso tyttö ja tissitkin jo kasvaa niin tietysti niitä sillon saa katellakkin, Jore ohjeistaa vakavan näköisenä. – Ai…sanon vähän nolona toivoen, etten vaan pilannut koko juttua lapsellisella käytökselläni. – No, saanks mä vielä kurkata niitä? Jore kysyy hymyillen vähän ilkikurisesti. – No siis, joo, tietty! Vastaan yrittäen kuulostaa isolta ja reippaalta. Olen hämilläni ja samaan aikaan tosi jännittynyt ja innoissani. Nostan paitaani. – Eiköhän oteta tää kokonaan pois, ni on mukavampi olla, Jore sanoo ja heittää paitani vessan lattialle. Se ohjaa käteni selän taakse ja sitten se katsoo tissejäni mietteliään näköisenä. Se kallistelee päätään puolelta toiselle. Se saa mut tuntemaan itteni jotenkin tärkeäksi, niin kun se yks taulu, jonka äitin työkaveri toi meille ja kaaaikki jotka meillä käy kylässä ni menee taulun luo ja tutkii sitä just tollain, mietteliäänä ja päätä kalistellen. Sen jälkeen kahvipöydässä ne kehuu miten erityinen ja upea taideteos on. – Mitä sä Malla ite tykkäät näistä, nyt kun nää on pikkasen kasvanut? Jore keskeyttää ajatukseni – No kyl mä sillai…emmä tiiä…vähän outoo ehkä, mut ihan kivaaki kai. Hihitän ja kiemurtelen paikallani. Tilanteessa on jotain kutkuttavan jännittävää, mitä en oo ennen tuntenut.
– Entä, jos mä sormella kokeilen tästä sun tissin päästä, tästä nännistä ihan varovasti ni miltä tää tuntuu? – Tuntuu kivalta! kikatan. – Kutittaa mahassa, niinku siinä laivassa tivolissa! – Eikä?! Jore nauraa. – Voiko tää olla tottakaan, se sanoo innoissaan ja kattoo mua silmät loistaen. – Tää näyttää tosi lupaavalta Malla!
Ymmärsinköhän oikein? Tuntuu, että pakahdun onnesta! Minäkö olisin jo iso tyttö?! Ihanaa! mietin innoissani.
– Annas kun mä kokeilen ihan kunnolla vielä, Jore sanoo ja pyörittelee sormillaan molempia nännejäni. Se tuntuu niin kutkuttavan hyvältä, etten tiedä miten päin siinä seisoisin. Miten tässä kuuluu olla? Miten ne isot tytöt mahtaa olla? Alkaa ujostuttaa taas, mutta se on silti kivaa. – Nää on kyl hyvät, Jore huokaa hymyillen. – Jos mä annan pari suukkoa niille, Jore ehdottaa ja nuolaisee ensin toista ja sitten toista tissiäni. Kylmät väreet kulkee selkääni pitkin, niin erikoisen hyvältä se tuntuu. – Se tuntu ihan mahan pohjassa Jore! Hihkun ihan innoissani. Jore ei sano mitään, hymyilee vaan ja jatkaa nuolemista. Alkaa kuulostaa kun se söisi niitä. Se tuntuu jotenkin nololta, mut samaan aikaan koko ajan paremmalta ja paremmalta. – Joreee, sä mässytät! Hihitän ja kiemurtelen Joren otteessa. – Ei saa mässyttää! Eiks sulle oo opetettu sitä?! kiusaan Jorea. – Hei pöllö, Jore sanoo ja lopettaa mässytyksen. – Ruokapöydässä ei saa mässyttää! Tää on vessa! Täällä saa piereskelläkin! se hekottaa. – Nam! Jore maiskutaa vielä ja kattoo mua suoraa silmiin jännästi virnuillen. – Joree, älä kato mua tolleen, tuskailen samaan aikaan, kun kiemurtelen hyvästä olosta.
– Tykkääksä tästä?! Häh?!
– No…öh…siis…kai… emmä tiiä!? Hihittelen vaivautuneena. Tuntuu jotenkin tosi vaikeelta kertoa miten hyvältä se tuntuu.
– Huhuu, pöllö, oliks toi susta nyt ihan ison tytön vastaus? Jore naurahtaa. – No…Emmin hetken ja kerään kaiken rohkeuteni. Sehän on kuitenkin Jore, turha sitä on ujostella. – Tykkään. Tykkään! Tykkäääään!! Hihkun innoissani ja hypin tasajalkaa kädet ylhäällä. – Ihan kun kaikki maailman perhoset olis mun mahassa ja me mentäis maaaaailman isoimmassa vuoristoradassa ihan täysiii! Melkein huudan innosta ja jännityksestä. Mahtaako Jore jatkaa vielä? Mitä nyt tapahtuu? mietin ja rauhoitun vähän.
– Jes, siistii Malla! Jore naurahtaa tyytyväisen näköisenä ja nuolaisee vielä pari lipaisua. Ne saa mut tärisemään ihan kokonaan niin, että horjahdan taaksepäin. Jore nappaa musta kiinni. – Voi sua pikku nautiskelija, eiku siis iso nautiskelija tyttö! Hyvä ku tykkäät! Niin sen just kuuluukin olla! Seisopa siinä nyt hetki, jos pysyt pystyssä vielä, Jore irvailee.
– Nyt mun olis hyvä kokeilla sun pimppiä vielä. – Siis täh? Miks pimppiä? Eihän sinne saa kai muut koskee ku mä itte? Ihmettelen.
– Totta, noin se on pikku tytöillä. Mut katos, kun tulee isoks tytöks niin nää tissit muuttuu, mut paljon muutakin tapahtuu. Esimerkiks, kun näihin tisseihin koskee, oikeella tavalla, niinkun mä äsken just tein, niin pimpistä pitäis tulla sellasta ihanaa lämmintä limaa. Siitä tietää sit, et kaikki on okei ja isoks kasvaminen on alkanu ihan kunnolla, Jore kertoo vakavana. – Niin kyl mä vähän olisi sitä mieltä, et se kannattas kattoo ni tiietään sit varmasti mikä tilanne on. – Aijaa..sanon mietteliäänä ja kurtistan kulmiani. – Jaa..No, kyl sä voit kokeilla! Yritän sanoa oikein itsevarmasti niin kuin isoilla tytöillä on tapana, uskoisin. Otan oikein ryhdikkään asennon, selkä notkolla ja kädet sivuilla, odotan jännittyneenä. Jore vetää housuni alas ja raottaa pikkareita. Hellästi se laittaa käden pikkareiden sisään ja painaa sen pimppiän vasten. Rentoudun, se tuntuu lämpimältä ja tosi mukavalta. Kunnes havahdun, muistan, että kyseessähän on testi. – Jore?! Miltä se tuntuu? Miks et vastaa mitään? Tivaan malttamattomana, intoa puhkuen, mutta myös peläten ettei sieltä tuukkaan sitä mitä pitäis.
– Hmm…ootappa vielä, täst täytyy mennä vielä vähän pidemmälle, se ei ihan tähän päälle tunnu, Jore sanoo omituisen rauhallisella ja pehmeällä äänellä. – Siis eikö sitä ookkaan sitä lima juttua siellä?! Säikähdän. Jore liikuttaa sormia pimpissäni, eikä sano mitään. Se tuntuu tosi tosi super hyvältä! Mutta odotan malttamattomana tulosta. – Kyllä! Jore huokaisee viimein. – Tää toimii sulla Malla ihan sairaan hyvin! Haluutko ite kokeilla? Jore kysyy. – Joo, joo, joo! Hihkun helpottuneena. Jore ottaa kädestäni kiinni ja vie sen oikeaan paikkaan. Ja siellä, kun pimppiä pikkasen raottaa tosiaan on jotain limaista ja lämmintä mössöä! – Mä tunnen sen! Mä tunnen sen! Innostun ja laitan toisenkin käden pimppiini. Se oikein litisee, niin paljon limamössöä siellä on!
– Jee, hyvä sä! Jore nauraa ja katselee puuhiani leveä virne naamallaan. – No, anna mäkin nyt vielä kokeilen, Jore pyytää. Otan kädet pois pimpistä ja teen Jorelle tilaa. Kädet on ihan limaiset ja kiiltävät. Se olis tosi ällöttävää, jos en tietäis, että juuri se limamössö todistaa, että olen iso tyttö! Joren sormet tuntuu hyvältä. Paremmalta, kun mun omat. Suustani pääsee syvä huokaisu. Jore virnistää mulle.
– Eiköhän se ollu sitten siinä! se sanoo tyytyväisen ja ylpeän oloisena. Se tuntuu hyvältä enkä enää malta hillitä itteäni.
– Jes! Määäää oooon iso tyttö! Lällättelen Jorelle ja hypin pitkin vessaa.
– Ihan mieletöntä Malla! Sä oot paljon isompi tyttö, kun mä luulin, Jore kehuu. – Ai nii, et ehkä tiennyt vielä, kun oot vasta tullut isoks tytöks, mutta nää jutut on sitte sellasii isojen juttuja. Näistä ei mennä puhumaan kellekkään. Se on isojen tyttöjen tärkein sääntö. Ymmärräksä? Tissit, pimpit ja sen semmoset, ne on yksityisasioita eikä kuulu muille. Vai ootko joskus kuullut isojen tyttöjen puhuvan sellasista? Ne jotka puhuu niistä on pikku kakaroita, vaippapeppuja ja sä et kyllä mikään kakara enää oo, sen mä tiiän nyt ihan varmaks! Jore neuvoo ja pörröttää tukkaani.
– No niiii-i!! Sitähän mä oon yrittänyt sanoo, mut kukaan ei usko mua ikinä! Kimitän tohkeissani kädet heiluen. – Rauhotu pöllö! Jore nauraa. – Tästä päivästä eteenpäin, sä oot mulle aina iso tyttö. Nyt mennään, muuten muut ihmettelee mihin me hävittiin, Jore sanoo, vetäsee paidan päälleni ja avaa oven. – Teidän jälkeenne hyvä iso tyttö! Jore pelleilee ja kumartaa. – Kiitoksia herra Jore, mässyttäjä! Hihitän ja juoksen jatkamaan juhlia onnesta pakahtuen, ylpeyttä puhkuen, posket punaisina, isona tyttönä.

9 kommenttia viestissä: “Malla ja Jore-setä”

 1. Serika says:

  Aivan ihana teksti, kiihotuin. Lisää saa kirjottaa ❤️

 2. ilike9999 says:

  Sai mut kiihottumaan! Tosi hyvin toi pikkutyttö oli aidon oloinen.

 3. kamu says:

  Jatkoa KIITOS !!!!

 4. Jörkka says:

  Tykkäsin eli jatkoa odotellessa😛

 5. Loerman says:

  Hyvä tarina ja hyvin kirjoitettu, jatka vain 🙂

 6. ThickSaltyandSweet says:

  Kiihottava tarina! Ihana viaton innostus välittyy, hyvin eläydytty päähenkilön maailmaan. Toki hyvin arveluttava asettelu oikeassa elämässä, mutta kiihottavaa luettavaa turvallisesti fantasiana.

 7. Annika says:

  Teetkö jatkoa?

 8. Kerttu81 says:

  Tää oli ihan ensimmäisiä tarinoita mitä oon julkaissut, jännää!
  Olis kiva kuulla ajatuksia, mielipiteitä, jotain…? 🙂

Kommentoi

top