search
top

Alistettu aviomies

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (29 votes, average: 2.90 out of 5)
Loading...

Vaimoni ilmoitti maanantaina, että kahden viikon päähän lauantaille hän on sopinut treffit minulle tuntemattoman miehen kanssa. Olemme sopineet yhdessä, että minä en saa koskaan tietää kenen kanssa vaimollani on seksisuhde, eihän se minulle kuulukkaan. Hurjimmassa tapauksessa kyseessä voi olla jopa parhaimpia ystäviäni. Ilmoituksen kuultuani kaivoin laatikosta penishäkkini, sillä olimme sopineet myös, että välittömästi kun vaimo lyö treffit lukkoon, minun pippelini suljetaan häkkiin ja lukko voidaan avata aikaisintaan kun treffit ja niiden mahdolliset jatkot ovat ohi pl. Force majeure syyt. Tarvittaessa terveydellisistä tarpeista johtuen kerran viikossa eturauhaseni tyhjennetään riippuen käyttäytymisestä joko dildolla tai sormilla lypsäen. Yhtään tippaa siemennestettä ei anneta mennä hukkaan vaan se kaikki minun on nieltävä operaation jälkeen. Muutoin arki sujuu normaalisti kotitöitä tehden ja vaimoani palvellen ja tyydyttäen. 

Treffien jälkeen erittäin hyvällä käytöksellä minulla saattaa olla mahdollisuus tulla vaimoni sisään, jos sitä voi sisälle tulemiseksi kutsua. Minun on näet käytettävä aina yhtyessäni vaimooni kortsua, siten on kuulemma helpompii pitää paikat puhtaana ja varmistaa, ettei tippaakaan spermaa mene hukkaan.

Lauantaina kun treffeihin on aikaa viikko vaimoni komentaa riisuutumaan ja menemään sängylle makaamaan perse pystyssä ja kädet valmiina käsiraudoissa ja ilmoittamaan kun olen valmis. Ilmoitan valmiudesta ja vaimoni saapuu makuuhuoneeseen ja vetää näyttävästi kumihanskat käteensä ja kuiskaa korvaani kysyen, että missähän mahtaa olla kortsu ja läimäyttää kädellä kiveksiäni. Tajuan unohtaneeni laittaa häkin päälle kortsun, jonka tehtävänä on tottakai kerätä kaikki sperma talteen minulle syöttämistä varten. Käsiraudat käsissä kortsun asetteleminen onkin melko haastellinen työ ja kun sen vihdoin saan paikalleen ilmoitan vaimolleni jälleen olevani valmis. Vaimo sivelee sormeensa hieman liukastetta ja työntää sormensa sulkijalihakseni ohi sen suuremmin lämmittelemättä. Sisäänmeno tuntuu hieman kivuliaalta, mutta kuitenkin jossain määrin nautinnolliselta kunnes sisään työntyy toinenkin sormi ja kipu peittää hetkeksi alleen nautinnon. Sulkijalihaksen rentouduttua vaimoni lypsävät liikkeet alkavat tuntua taivaalliselta ja voihkin nautinnosta. Tunnen kuinka pieni lukittu pippelini päästä valuu jotain kortsun hellään huomaan. Vaimo tarkistaa tilanteen ja toteaa, ettei eturauhanen näytä tyhjentyvän kunnollisesti ja minun kuulemma nauttivankin aivan liikaa. Laatikosta löytyy realistinen dildo, joka saa pikaisen silauksen liukuvoidetta nopeasti ylleen ja löytää kärkensä peräaukkoni suulta. Vaimo työntää dildon rivakasti sisääni ja alkaa nussimaan sillä persettäni kovalla tahdilla, mutta yllättäen lopettaa. Meni kuulemma niin iloisesti sisään, että pitää vaihtaa isompaan kun kerta mahtuu. Tuskan hiki tirskahtaa ohimoilleni kun tajuan, että vaimo aikoo käyttää isointa mustaa dildoa minuun. Kumikyrpä ei sujahdakkaan sisään aivan niin helpolla kuin aikasemmat ja vaatii vaimon pikkuhiljaista työskentelyä, että edes kärki mahtuu sisääni. Kipu voittaa nautinnon, mutta määrätietoisesti työskennelle vaimoni työntää kyrpää edestakaisin suolessa sentti sentiltä pidemmälle ja vihdoin saavuttaa paksummain kohdan jolloin sulkijalihakseni alkaa pikkuhiljaa rentoutua ja iso kuminen kyrpä alkaa tuntua siedettävältä sisälläni. Vaimo kiristää tahtia ja tunnen kuinka paine tyhjentää eturauhaseni kortsuun ja alan lähestyä orgasmia. “Taidat nauttia, että iso kyrpä nussii sinua perseeseen” vaimo kysyy ja minä vain vaikeroin nautinnosta. Juuri ennen kuin saavutan orgasmin vaimoni lopettaa ja toteaa eturauhasen tyhjennys operaation olevan ohi. Vaimoni menee mahalleen makaamaan sänkyyn ja aloitan hieromalla vaimoni hartioita, selkää ja pakaroita. Kun vaimoni on tyytyväinen selkähierontaan hän käskee minun puhdistaa hänen pyllynsä ja teen työtä käskettyä työntäen naamani pyllyvakoon kielellä peräaukkoa lipoen. Tuoksu on taivaallinen ja pakotus häkissäni kasvaa jälleen ja tunnen kuinka pippelini vuotaa kortsuun lisää nestettä. Kun pylly on putsattu vaimo kääntyy selilleen ja käskee nuolemaan hänelle ainakin kaksi orgasmia. Nuolen ja imen ja nuolen ja vaikka kuinka yritän tehdä parhaani vaimoni orgasmi ei saavuta huippua. “Ei ilmeisesti onnistu tuokaan homma? Miksipä tuokaan onnistuisi jos et pysty pikkupippelilläsikään minua tyydyttämään” Vaimo tokaiseen ivalliseen sävyyn ja käskee ottamaan kaapista hieromasauvan ja käyttämään sitä avuksi. Sen avulla saan vaimolleni tuotettua kaksi orgasmia. Orgasmien jälkeen raukea vaimoni käskee minut selälleni ja ottaa kortsun pois häkkini päältä ja valuttaa spermat suuhuni käskien maistelemaan ja lopulta nielaisemaan tuotokseni. Kaiken tämän lystin jälkeen on aika mennä pesemään välineet ja nukkumaan.

Kolme päivää ennen treffejä kaivan kaapistani jalkaani naisten pinkit pitsiset alushousut joihin minun on pukeuduttava kunnes vaimoni antaa luvan käyttää jälleen miesten alushousuja. Alushousut tuntuvat aluksi kummalliselta jalassa, mutta niihin tottuu nopeasti ja eiväthän ne onneksi vaatteiden alta näy. Ehkä nolompaa oli käydä niitä vaimon kanssa ostamassa kun myyjä oli ensin tarjoamassa vaimolleni alushousuja kunnes vaimoni korjasi väärinkäsityksen myyjälle ja kertoi niiden tulevan minulle.

Perjantaina käymme vaimoni kanssa uudelleen alusvaatekaupassa ostamassa tällä kertaa vaimolleni seksikkäät uudet alusvaatteet sukkanauhaliiveineen. Myyjän ilme oli huikea kun tällä kertaa minun oli selkeästi kerrottava, että tällä kertaa emme ole ostamassa minulle vaan vaimolleni treffejä varten.

Perjantai-iltana on aika laittaa pumpattava anustappi paikalleen, jota minun on pidettävä 24 h ennen treffejä ja jonka saan poistaa aikaisintaan kun vaimoni palaa treffeiltä. Aina ohimennen vaimo käy pumppaamassa tappiin lisää ilmaa ja laajentunut tappi täyttää aina vain kovemmin suoleni. Tapin saa poistaa vessassa käyntiä varten erikseen luvan saatuaan.

Lauantaina käymme yhdessä suihkussa minun pestessä ja sheivatessa vaimoni kunnolla. Saan vielä hieroa vaimooni hyvän tuoksuista vartalovoidetta ja pukea vaimoni ylle vasta ostetut seksikkäät alusvaatteet. Kun vaimo on valmiina lähtöön hän käskee minun riisuutua alasti kuitenkin pinkit pikkarit päälle jättäen ja käskee poistamaan pumpattavan tapin. Vaimo laittaa käsiini käsiraudat silmille silmälaput ja suuhuni pallon, jonka hän kiinnittää niskan taakse ja kiristää tiukalle. “Tänään saatkin seurata treffejä ja kunnon panemista ilman häkkiä!” Ensiksi innostus on suuri, mutta innostus kaikkoaa kun tajuan, että kätenihän ovat käsiraudoissa. Vaimo ohjaa minut istumaan tuoliin ja kun alan istua tunnen, että tuolin päällä on iso anustappi. Vaimo työntää minut voimalla istumaan tapin päälle ja tappihan sujahtaa paikalleen todella helposti, onhan pyllyssäni ollut pumpattava tappi 24 tuntia. Korjaan asentoni hyväksi ja tunnen kuinka jalkani sidotaan tuoliin kiinni ja häkin lukko aukeaa ja pippelini pääsee vapauteen. Vaimo laittaa pari päivää jalassa olleet likaiset, mutta niin hyväntuoksuiset alushousunsa naamalleni ja hyväilee pippeliäni, joka nousee pystyyn välittömästi. Hyväily loppuu kuitenkin kun ovikello soi ja vaimoni lähtee avaamaan oven, treffiseurahan siellä tietenkin on vaikka luulin, että treffit olisivat olleet jossakin muualla kuin kotonamme ja aviovuoteessamme. Ilmeisesti jutustelua ja tutustumista ei tarvita suuremmin sillä pari siirtyy miltei suoraan makuuhuoneeseemme ja mies vitsailee ja naurahtaa aisurille ja hänen alushousuilleen. Vaimo muistaa myös kertoa, että ihan itse on aisuri saanut valita ja ostaa pikkarit itselleen. Seksin harrastaminen alkaa miltei välittömästi ja pelkästään kuulohavaintoihin perustuen kumpikin osapuoli nauttii toisistaan paljon. Vaimoni ääntelee kiihottavasti ja pippelini pysyy kovana jatkuvasti, tappi pyllyssä vain hiertää välillä. Murinasta päätellen mies lähestyy orgasmiaan ja tulee kovaäänisesti vaimoni sisään. Tunnen kuinka joku vapauttaa jalkani sekä poistaa pallon suustani ja samalla vaimo käskee nousemaan ylös ja menemään polvilleni sekä avaamaan suuni. Teen kuten käskettiin ja kun saan suuni auki tunnen kuinka vaimoni hunajasta ja vieraan miehen spermasta märkä kulli työntyy suuhuni. “Putsaahan aisuri se kunnon kulli kunnolla, että vieras pääsee jatkamaan matkaansa!” Vaimoni sanoo. Putsaan kullin suullani ja kun mies toteaa olevansa puhdas hän vetäytyy suustani, pukee päällensä ja poistuu. Oven käydessä tunnen kuinka silmälappuni poistetaan ja vaimoni käskee putsaamaan vielä hänen ihanan pillunsa. Pillu tuntuu kuumalta ja todella kostealta ja tuoksu on niin huumaava, että olen miltei orgasmin partaalla ilman, että kukaan tai mikään koskee pippeliini. Pillu on naimisesta herkkä ja vaimo toteaakin putsaamisen olevan melko nopeasti tehty. “Saat nukkua yön ilman häkkiä, mutta kädet pysyvät lukittuina, jos vaikka yöllä sattuu jommalla kummalla haluttamaan niin ei tule vahinkoja.” Laitamme nukkumaan vierekkäin minä käsiraudoissa ja vaimoni tyydytettynä ja tyytyväisenä. Herään aamulla huonosti nukutun yön jälkeen siihen, että vaimoni on ottanut pippelini suuhunsa ja imee sitä todella innokkaasti. Kun pippeli on kohonnut täyteen mittaansa vaimo nousee ratsaille ja alkaa ratsastamaan. Vaimoni puristaa ja kääntää nänneistäni melko kivuliaasti ja se on minulle liikaa ja saan todella voimakkaan orgasmin vaimoni sisään. “Oliko lupa tulla sisääni ilman kondomia? Taisi olla liikaa aisurille?” Vaimo nousee pippelini päältä ja kääntyy nopeasti ympäri tarjoten pillunsa naamani päälle käskee avaamaan suuni. Samalla hän alkaa runkkaamaan kovakouraisesti pippeliäni ja orgasmista herkkä terskani tuntuu olevan kuin tulessa. Vaimo runkkaa pippeliä niin kauan, että saan toisen orgasmin ja samalla tunnen kuinka naamani on spermassa ja osa siittä on suussani. Vaimoni kaapii toisen orgasmini spermat mahaltani ja kaataa ne suuhuni sekä käskee nielemään ne “jotta saadaan treffit päätökseen” Nielaisen loput spermani ja tunnen olevani aivan poikki. Käsirautani avataan ja jatkamme unia lusikassa. Herättyämme olemme jälleen kuin normaali aviopari ja jatkamme elämäämme täysin normaalisti tasavertaisina seuraavien treffien sopimista odottaen.

Yksi kommentti viestissä: “Alistettu aviomies”

  1. ThickSaltyandSweet says:

    Ai että, ihanaa! Vaimo olisi voinut vaikka venytellä pyllynreikää vielä fistaamalla. Myös pyytää miestä kuvailemaan oman ja vieraan miehen spermojen makua.

Kommentoi

top