search
top

Vogue, taas kerran

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (10 votes, average: 2.90 out of 5)
Loading...

Vogue, taas kerran

Tulin hissistä yhtäaikaa tummapalttoisen siistin, viiksekkään kaverin kanssa. Astuin kassalle avattuani rautaportin. Kaveri seurasi perässä, ja oli jotenkin tutunnäköinen. Maksaessani vilkaisin häntä vielä kerran olkani yli. Sain vastaani hymyn, joka tuntui sähköiskuna oikeapuoleisessa istumalhaksessa, juuri kampataskun yläreunassa. Hän tönäisi minua epähuomiossa kevyesti vielä olallaan, saadessani takaisin rahaa kasööriltä. Sain avaimen ja kaappinumeron, ja poistuin riisuutumaan. Hissikaveri ei tullut samaan pukuhuoneeseen, mutta näkisin hänet varmaan viimeistään saunassa tai suihkussa. Saattoi olla joku, jonka olin tavannut kesällä Pihlajasaaressa, tai sitten joku muu, joka oli pannut merkille minut jossain, missä miehiä liikkuu. Eihän kaikkea voinut muistaa. Sain vaatteet päältäni ja kaappiin. Pidin aina kellon mukanani saunassa. Kellon rannekkeen alle sai sopivasti sijoitettua kondomin ja liukkaripussin. Sitäpaitsi pimiössä kellon fosforinumerot antoivat oman hohtonsa ja saattoi innostaa jotain muuta seuraamaan kellon edestakaisin liikkuvaa, runkkaavaa valovuota tai sen omistajaa. En unohtanut kumirengastakaan. Otin suihkun ja pesin kainalot ja alakerran. Saunasta tuli heiluvakyrpäinen löylykuuma kaveri, jonka mela oli puoliseisokissa. Hän asettui toisen suihkun alle. Kulli oli parikymmensenttinen ja sopusuhtainen, ei liian paksu, aivan kuten itse mieskin. Tuollaisen kullin nähdessään jossain sisälläni aina niksahtaa, ja kullini värähti nytkin aavistuksen verran. Tuollaisen elimen ottaisi mielellään suihinsa ja peräänsä. Painuin saunaan. Yleensä siellä on aina liian kuuma. Se johtuu siitä, että jopa homosaunaankin riittää aina saunaurheilijoita. Nyt lämpö oli sopivaa. Äijiä istui neljä kappaletta, ja kaikilla oli mukavan lämmintä, eikä joukossa ollut yhtään sellaista jonka olisi kysymättä ja maskuliinisuuttaan manifestoidakseen pakko heittää pari kuupallista. Tunnelma oli odottavan jännittynyt: olihan myöhäinen lauantai-iltapäivä. Saunan katonrajassa olevasta ikkunasta heijastui Puu-Vallilan valju talvinen valo löylyhuoneeseen. Äskeinen suihkumies tuli takaisin sisään ja istui viereeni. Reitemme osuivat kevyesti yhteen, ja löylyhuoneen valaistuksessa oli helppo havaita, ettei hänen puoliseisokkinsa ollut laskenut astettakaan vaan pikemminkin päinvastoin. Levitin hieman reisiäni ja nostin vasurilla pussit ja kyrvän hieman ilmavampaan asentoon. Naapuri asetti kätensä reidelleni tunnustellakseen. Hän liikutti kättään reidelläni kevyesti. En pahastunut, päinvastoin. Hänen kyrpänsä oli nyt viisi senttiä pitempi ja kymmenen astetta pystymmässä, ja pian alkoi omanikin paisumaan. Esinahka vetäytyi taaksepäin, eikä terska enää levännyt pussien päällä. En ollut nainut enkä saanut perääni aikoihin, joten ei ihme että olin niin herkkä. Olin jo Voquen rappuun astuessani päättänyt, että nyt on saatava kyrpää. Näyttää siltä, että kun on bi, sellainen vaihtoehto on itse päätettävissä tai sitten rooli tulee jotenkin sitä tiedostamatta. Se antaa rikkautta ja vaihtoehtoja elämään. Joskus myös yllätyksiä. Ovi avautui ja äskeinen hissikaveri tuli sisään löylyyn. Hän istahti lauteelle toiselle puolelleni. Katsoin häntä ja hänen kulliaan, samalla kun toinen naapurini otti kiinni kyrvästäni. Nyt hissikaverin kyrvän nähtyäni muistin, missä olin hänet nähnyt: Pihliksessä, oliko se toissa kesänä? Parikymmensenttinen vasemmalle kaartuva kulli oli ollut suussani heinäkuisessa nakurannan helteessä miesten pukuhuoneessa. Olin mennyt sinne kallioilta nähtyäni pukuhuoneessa jotain liikettä ja touhua. Kun menin sisään, kaksi miestä oli juuri panemassa penkillä. Toinen ratsasti toisen päällä, naamat olivat vastakkain. Hissikaveri onanoi, kun astuin pukuhuoneeseen. Saimme heti kontaktin ja seisoimme jonkun aikaa toisiamme runkaten ja katsellen nussivaa paria. Imin ja purin hänen nännejään, ja hän teki samaa minulle. Oli kesä ja tuntui niin hyvältä, että siinä saattoi mennä useampikin tovi, kiihottaessamme toisiamme, herkutellen toistemme genitaaleilla. Sitten laskeuduin polvilleni ja otin hänen vasemalle kaartuvan kullinsa poskeeni. Se, että se kaartui sai minut nyt muistamaan hänet. Hänellä oli viikset jo tuolloin. Vilkaisin häntä, ja hän hymyili taas kerran. Panin toisen käteni hänen reidelleen etsien kullia, jonka kanssa olin tehnyt saaressa tuttavuutta. Olin melkoisessa kiimassa, ja sain hänen paisuvan kullinsa käteeni. Hän otti nännini sormiensa väliin ja puristeli sitä. Se sai minut aina herkäksi ja lisätem kiimaani. Aika kului saunassa rattoisasti, ja muutkin saunojat alkoivat kiihottua ja touhuta toistensa kimpussa. Saunasta oli hyvää vauhtia tulossa Sodoma ja Gomorra. Suihkunaapurin kyrpä oli täydessä latingissa. Terska huojui kuumuudessa, kun otin sen suihini. Kyrvän omistaja kuiskasi korvaani, “Haluaisitko kyrpää”? Vastasin hänelle: “Mennään nussimaan. Mennään koppiin “. “Mennään” sanoi suihkukaveri ja nousi. “Nähdään myöhemmin” sanoin hissikaverille, ennen koppiin lähtöäni. “Käyn vain panolla.”

Seurasin kaverin perässä. Otimme löylyä viilentävät suihkut saunan eteisen suihkussa. Suutelin häntä ja otin kyrpää poskeeni jonkin aikaa. Halusin olla hänen mieshuoransa ja panopuunsa, antaa hänelle koko ruumiini pantavaksi. Sitten suuntasimme pyyhkeet vyötäisillä kohti panokoppeja. Olin kokeillut niitä ennekin, joten tiesin suunnilleen mitä fysionomiani salli. Annoin hänelle kondomin ja liukkarin, otin pari minuuttia intensiivisesti suihin ja muutaman kerran kunnolla kurkkuun, niin että hänen polvensa hetkahtivat. Sitten asetuin polvilleni keinonahkaiselle vuoteelle takamus pystyssä häntä kohti. Tunsin hänen lämpimän hengityksen kiveksissäni, kun hän otti kiinni kyrvästäni ja käänsi sen suuhunsa. Sitten hän alkoi nuolla reikääni. Se teki hyvää. Pyysin lisää ja toivoin, että hän työntäisi kieltä reikääni ja ottaisi minua tiukasti nänneistä. Nänneistä puristaminen sai minut tavallisesti avautumaan, ja nytkin anukseni lihakset löystyivät ottaakseen sisälle jotain lämmintä ja kovaa. Hän työnsi sormen avattuun perääni. Aloin jo odottamaan, että saisin terskan sisääni. Sitten se tuli. Terska tuntui jumalaisen ihanalta perääni vasten, sitten liukkarin ja kondomin yhdistelmä solahti sulkijalihaksen lävitse miltei suoraan laajentuneeseen prostataani. Ei se sen vaikeampaa ollut. Koko alapääni vavahti, ja anoin lisää kyrpää. Saunakaveri työnsi ja alkoi vimmatulla innolla painamaan parikymmensenttistä lihatankoaan prostataan ja sen yli. Terskan liukuminen prostatan yli sai minut haukkomaan henkeäni. Se tuntui todella hyvältä ja pyysin lisää kyrpää. Hän tarttui kulliini ja runkkasi sitä asentonsa rajoittamien liikeratojen puitteissa, ja samalla tunsin, että hänen kyrpänsä mäjähti suoleni perukoille. Hän huusi ja karjui miehistä hekumaansa. Kyrvän lihakset puristivat ryöppyinä sperman kondomiin, kun häneltä tuli. Tosin aivan liian aikaisin minun kannaltani. Hän jäi selkäni päälle lepäämään. Lepäsin selälläni hetken vuoteella katsellen hänen valmistautumistaan uloslähtöön. Hän rullasi kondomin pois kulliltaan ja pyyhki sen paperitelineen rullapaperiin. Häntä arvattavasti nolotti ejaculatio precox. Olin itsekin hyvin pettynyt. Tässä valitsemassani sukupuoliroolissa pystyin ymmärtämään miltä naisesta tuntui vastaavassa tilanteessa: nainen saattoi korkeintaan tuntea äidillisiä tunteita partneriaan kohtaan. Minä miehenä ja partnerina olin vain pettynyt. Sanoin hänelle: “No, ensi kerralla sitten uudestaan”. “Niinpä” sanoi kaveri ja lähti pukeutumaan. Itse kävin suihkussa ja nousin portaat ylös höyrysaunan puolelle. Harmitti. Mutta olihan saunassa lisää kavereita. Saunakaverin kyrpä oli ollut juuri oikeata kokoa hieroakseen prostatan liekkeihin. Joskus se on pienestä kiinni. Tällä kertaa kokemuksesta.

Höyrysaunassa ei ollut ketään. Kuuma ilma vain suhisi. Lämmittelin kroppaani jonkin aikaa, ja otin suihkun. Meni takaisin sisäätulotasanteelle, ja siitä kohti pimiöitä, joita oli kaksi peräkkäin ja vielä kolmas hieman sivulle. Siellä vaikutti hiljaiselta. Menin perimmäiseen huoneeseen. Jäin nojaamaan seinään pyyhkeen roikkuessa kaulassani. Kulli oli odottavasti puolitanassa. Kelloni numerotaulu hohti. Kuulin hiljaista ääntä. Verho liikahti, ja joku astui eteeni. Se, joku edessäni sai kepeän otteen kullistani. Käsi kokeili sen kokoa ja punnitsi sen painoa. Kullini alkoi muuttua kyrväksi. Suuntasin toisen käteni kaverin suuntaan ja törmäsin kädelläni kyrpään, joka roikkui puolikovana kymmenen sentin päässä hieman ylempänä omastani. Parikymmensenttinen elin, josta sai hyvin kiinni. Kasvojani siveltiin. Toisella kädellä otettiin taas kiinni kyrvästä, ja pieni töytäisi, niin siinä meidän välissämme oli kaksi kyrpää joista molemmista oli mahdoton ulottua saamaan yhdellä kädellä ympäri. Niin paksuja ne kaksi olivat yhdessä. Mies työnsi huuliaan suudeltavaksi. Edessäni seisoi kaikesta päätellen kiimainen kokenut kaveri, jonka kanssa voisi pitää hauskaa. Työnsin huuleni kaverin kosteisiin huuliin. Huulet olivat paksut ja ne peittivät omani. Kaveri otti kepeästi niskastani ja työnsi kielensä syvälle suuhuni. Parransänki kutitti mukavasti. Seisoimme siinä kiihoittaen toisiamme hyvän aikaa. Kaveri tarttui toiseen nänniini ja puristi. Sitten hän kostutti sormensa ja lipsutteli toista nänniäni sormissaan. Se tuntui hyvältä. Sitten partneri laskeutui polvilleen. Kuului lurpsahdus, kun kullini imaistiin jonnekin lämpimään ja kosteaan. Tämä kaveri tunsi temput. Kyrvän varressa tuntui hampaat, jotka kevyesti hankasivat elintäni. Hän ei kuuitenkaan ollut yhtä hyvä kuin hierojani, joka pani tekohampaansa ensin lasiin, ennenkuin imaisi kyrvän suuhunsa. Hierojani suu oli parempi kuin monen naisen vittu. Mies tarttui toisella kädellä taas nännistä ja alkoi työntää toisen käden etusormea anukseeni. Sitä oli kiihotettu viimeisen puolentunnin aikana niin, että sormi painui sisälle helposti. Nänninnipistely ja sormi anuksessa sai minut huokumaan. “Saanko nussia” kysyi kaveri barytoniaäänellä. Hän oli melko pitkä. “Haluan kyrpää” vastasin lakonisesti. “Tässäkö”? kysyi barytoni. “Sopii mainiosti. Tuossa on makuualusta. Menen siihen polvilleni, jotta saat nussia. Äla unohda kondomia. Halua tulla kunnolla naiduksi.”
Asetuin pimiön makuubritsille takapuoli pystyssä taas odottamaan kyrpää. Partnerini oli kokenut. Hän kokeili peukalolla anukseni, sitten hän antoi kyrpänsä pariksi minuutiksi suuhuni. Kuulin kuinka kondomipakettia revittiin auki ja tuota pikaa parikymmensenttinen liukkarilla voideltu kyrpä työnnettiin sisälleni. Pyörittelin ahteriani antaakseni kaverin tomaatinkokoiselle terskalle hierontaa saaden sitä samalla itsekin erityisesti prostatan seutuville. Terska hankasi sitä vielä paremmin kuin edellisen partnerin suippo kulli. Aina kun terska kulki prostatan ylitse huokaisin syvään ja työnsin vastaan. Aloin ynistä, ja sitä teki myös kaveri. Hän keskittyi nussimiseen alkoi työntää sitten kyrpäänsä säälimättömään tahtiin niin että maiskahtavat äänet täyttivät pimeän huoneen. Litsahdukset lisäsivät meidän molempien kiimaa ja sain purra rannettani jotten olisi huutanut suoraa huutoa. Nussinta muuttui rajuksi, ja oli lähellä etten itkenyt, niin hyvää se teki.Silti anoin lisää kyrpää. Vispasin ahteriani hänen kyrpänsä lävistämänä ja tunsin että orgasmi on lähellä. Limaa valui kullistani suurina pisaroina sängyn nahkapinnalle. Sitten sain perseelläni otteen partnerin kyrvästä. Se jäi kiinni prostatan ja suolen mutkan taakse. Siinä hänen tomaattiterskansa painoi lyhyttä iskua perseeni tehdessä ympyrää hänen edessään. Sitten elimeni potkaisi ensimmäisen spermasuihkeen punkalle. Tartuin kyrpääni kiinni toisella kädellä runkaten rajusti. Sitten lensi toinen mälli ja kolmas, ja tuolloin alkoi myös kaveri saada orgasmia huutaen: “Jeesus perkele kun puristaa. Tekee hyvää. Terska on tulessa.” Samalla joku tuli sisälle pimiöön. Huuto ja nussimisen lätke oli kuulunut läpi verhojen. Suuhuni tarjottiin kovaa tutun tuntuista käyrää lihasapelia. Imin sitä, minkä kiimaltani pystyin ja mieleeni tuli taisi tulla Pihliksin käyrä kyrpä.

Pikkuhiljaa panokaverin kyrpä pehmeni perässäni, ja se irtosi. Hän veti sen varovasti ulos. Ääni joka siitä syntyi oli samettinen. Kaveri rullasi kondomin kyrvältä, ja heitti sen lattialle. Saatoin kuulla sen läiskähtävän nurkkaan kuin joku olisi heittänyt banaaninkuoren. Pidin käyrää kullia edelleen suussani. Barytonipartnerini pussasi kankkuani kiitokseksi ja työnsi hänkin kyrpänsä nuoltavakseni. Nyt niitä oli kaksi. Tomaattiterska mahtui tuskin suuhuni, mutta tein parhaani kiittääkseni häntä hyvästä panosta. Ajattelen aina hyvän panon jälkeen mahdollisuutta saaada joskus toistekin. Hyviin panomiehiin ei törmää usein. “Tuletko pukuhuoneeseen, antaisin sinulle käyntikorttini. Olisi kiva nussia toistekin” sanoi barytoni. Seurasin mukana, suutelimme hyvästiksi pukuhuoneessa vielä kerran. Miellyttävä ja hyvä panija, 9 pistettä. Sitten hän meni suihkuun ja minä saunan lauteille. Olin puhkinussittu ja tarvitsin hieman lepoa. Ahterissa tuntui tiukalta, kuin siellä olisi heilutettu perunanuijaa. Jalkoja heikotti. Mutta mieluummin perunanuija kuin ei mitään, se oli mottoni. Myös saarikaveri ilmestyi hetken kuluttua lauteille ja istahti viereeni. Olimme saunassa kaksistaan. Lämpötila oli laskenut sitten edellisen käynnin ja se sopi minulle. Lepäsin seinää vasten. Kullini lepäsi taas reisien välissä kivespussien päällä. Terskasta valui hiljalleen loppuspermoja laudeliinaalle. Hissikaveri oli edelleen kiimassa ja katsoi nykivää kulliani. Kysyin häneltä, muistiko hän Pihlajasaaren nakurannan pukuhuoneen. Hän muisti, ja sanoi minun saaneen orgasmin hänen suuhunsa. Itse hän ei saanut. Hän kysyi, saisiko panna minua? Olin ikäänkuin velkaa sen hänelle. Sanoin ymmärtäväni yskän. Kaveri sanoi asuvansa lähistöllä pienen kävelymatkan päässä, ja halusi että menisimme hänen asuntoonsa jatkamaan. Ehdotus tuntui hyvältä, ja suostuin. istuin hetken hänen kanssaan ja otin kullin suuhuni lauteilla, ettei hän tulisi katumapäälle. Pieni flirttailu pani vauhtia myös muihin saunojiin, kun niitä sitten yksitellen alkoi tulla lauteille. Saunan pimeässä nurkassa hoikka nuori kaveri istui jo kaverinsa syliin kyrvän päälle ja painoi isoa pamppua sisäänsä. Sanoin, että lähdetään, ja mennään hänen kämppäänsä. Puolikankeat kullit vempaten puolelta toiselle siirryimme pukuhuoneeseen. Saunan lauteilta kuului ähkimistä ja kolinaa. Siirryimme hissiin ja painoimme ekaan kerrokseen. Ulko-oven avattuamme loppusyksyn kylmä viima puhalsi Sturenkatua länteenpäin, mutta se ei meitä viilentänyt paljoakaan. Kohta istuisin kaverin kyrvällä lipsutellen hänen terskaansa makeasti vastoin liukasta suolenmutkaa ja paisunutta prostataani. Mutta se on jo toinen juttu…

Yksi kommentti viestissä: “Vogue, taas kerran”

  1. Tomiman says:

    Hyvin kuvattu paikat ja olosuhteet homoseksin harrastamiseen. Yksi jäi puuttumaan.

    Höyrysaunan yläpuolella taso jossa iso kumipatja. Siellä on aika kiimainen ryhmäpano usein menossa.

Kommentoi

top