search
top

Poikuus meni

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (29 votes, average: 2.59 out of 5)
Loading...

Perheeni oli matkustanut jonnekin lomailemaan ja iso talo oli autio. Vain minä haahuilin siellä ja ihmettelin, miten jokin firma voi kustantaa johtajalleen, joka ei edes mikään iso johtaja ollut, näin ison talon kaupunginosasta, jossa muutkin talot olivat samaa tasoa. Olimme asuneet talossa jo kymmenkunta vuotta ja itsekin pidin sitä melkein kuin omana. Olin opiskelija ja jo parikymppinen, aina kiimainen, runkkaileva haaveilija. Perhe vaati minua asumaan kotona, ja olihan se edullista minun kannaltani. Sain kuitenkin olla aika rauhassa omassa päädyssäni ja ihan omalla sisäänkäynnilläkin.

Itseäni ei ole onni oikein naismaailmassa suosinut. En koulussa enkä vapaa-ajan riennoissa ole oikeastaan muuta saanut aikaan, kuin pientä lääppimistä ja sormella koittelua. Kovin kokematon olen. Nyt istuin keittiön pöydän ääressä ja selailin pornolehteä. Kulli seisoi tanakasti avoimesta shortsien sepaluksesta kun sitä hiljakseen runkkasin. Nivusissa tuntui tahtomaton kirpaisu ja hengitykseni tihentyi. Aloin huohottamaan. Samalla kuulin nuoren naisäänen eteisestä joka huuteli ”halloota”. Olin seota kiireessä kun yritin saada asuani järjestykseen ja esiintymiskuntoon. Lehden sujautin pöytäliinan alle. Ehdin siinä juuri ja juuri ennen kuin ääni oli keittiön ovella. Se oli naapurin Eeva joka tuli hädissään kertomaan, että kotona oli vesivuoto ja hän oli yksin kotona. Muu perhe oli lomailemassa niin kuin minunkin.

Vesihana heidän kylpyhuoneessa oli juuttunut auki asentoon eikä Eeva saanut sitä suljettua. Vaikka olenkin arka ja ujonlainen, niin menin heille ja yritimme yhteisvoimin sulkea hanaa. Kovan vääntelyn tuloksena se sitten onnistui. Eeva oli kiitollinen avusta ja koska olimme molemmat läpimärkiä, ehdotti hän, että riisuisimme märät vaatekappaleet ja ripustaisimme ne kuivumaan. Sillä aikaa hän valmistaisi kahvia ja joisimme kupilliset oikein pullan kanssa. Minulla pamahti moisesta ajatuksesta kulli seisomaan. Punastuin ja aloin änkyttäen kertomaan, että minun olisi luettava ja kerrattava keväisiä tehtäviä ja voisin vaihtaa vaatteet kotona. Tiesinhän minä, että olisin ihan kohteliaisuussyistä voinut suostua ehdotukseen, mutta ehdotus oli minulle aika kiduttava ja kiihottavakin. Eeva, jolla ei sillä hetkellä ollut mitään taka-ajatuksia, loukkaantui kun huomasi housuissani jotain muutosta ja miten ahdasta siellä oli. Hän ihmetteli reagointiani ja oli nyrpeän näköinen. Minä luikin kotiin.

Kun olin lähtenyt kotiin, niin Eeva alkoi fantasioimaan ja arvelemaan mitä housuissani olikaan. Hän oli ollut paljossa mukana, mutta ei koskaan kokeillut ketään ujoliinia. Hänellä alkoi syli kostumaan ja tuntui miten pillussa sykki. Eevasta oli sääli ja synti, että vaeltelin kotonani yksin ja vailla seuraa. Varsinkin ilman osaavaa ja kekseliästä tyttöä. Eeva soitti minulle ja pyysi anteeksi töykeää käytöstään vaikka olin auttanut hänet pulasta. Hän ehdotti ja toivoi, että saisi tarjota minulle päivällisen, varsinkin kun olin yksin kotona niin kuin hänkin.
“Olisihan se paljon mukavampaa syödä seurassa,” sanoi Eeva.
Sovimme, että tulisin naapuriin siinä puoli seitsemän aikaan.

Tasan puoli seitsemän olin Eevan kotona. Olin pukeutunut hieman siistimmin kuin vaan johonkin oloasuun. Eeva, joka oli hieman minua vanhempi, oli pukeutunut asuun jonka syvään uurrettu kaula-aukko ulottui kiilana lähes napaan. Pystyt rinnat kurkistelivat aukon laitamilta. Mekko joka hänellä oli, todisti häpeämättömän juonen ja takuuvarman keinon lannistaa ujoimmankin olion vastustus. Eeva pyysi minut ruokailuhuoneen puolelle mihin hän oli tarjottavan kattanut. Päivällinen maistui ja viini oli hyvää. Eevan rinnat värähtelivät hänen liikkeidensä mukaan. Välillä ne puristuivat yhteen ja olivat pullahtaa kokonaan ulos kaula-aukon reunoilta. Silmäni tanssivat lautasen ja kauniiden kaarien väliä. Jälkiruuan jälkeen Eeva kysyi, halusinko jonkin drinkin tai jotain. Pyysin kaatamaan pienen whiskyn. Eeva kävi tekemässä paukun ja palasi sen kanssa pöytään. Ohimennen hän hipaisi pöydällä olevaa kättäni. Sitten tunsin miten hänen jalkansa vaelsi pöydän alla pitkin säärtäni aina ylemmäksi yli polven ja vihdoin kengätön jalkaterä osui sykkivään kulliini. Hän hieroi jalkaa vasten seisovaa kalua ja kysyi pidänkö siitä. Punastuin tulipunaiseksi, mutta huokaisin , että pidän. Eeva lopetti kullin kiusottelun ja nousi. Hän kiersi pöydän ja tuli luokseni. Sormet napittivat housujeni sepaluksen auki. Ennen kuin hän sai kammettua kullin kunnolla ulos, niin se jo sylkäisi spermat hänen kasvoilleen ja hiuksille. Sitä valui rintojen välistä vatsalle. Ujostellen sain sanottua, etten koskaan ennen ole ollut kenenkään kanssa. Olin nolona. Eeva sanoi vaan:
“Ok, ei tee mitään. Meillähän on viikko aikaa ja olen sinun opettajasi. Kun viikko on kulunut, niin pystyt ja osaat säädellä itseäsi ja orgasmiasi. Silloin sinä saat minut vapisemaan ja tärisemään omassa orgasmissani. Aloitetaan nyt ja lopetamme seuraavana lauantai-iltana.”
Minä rohkaistuin ja kömpelösti aloin riisumaan Eevaa. Vaatekappale kerrallaan Eevan ohjatessa käsiäni riisuin naista. Kun olin Eevan avustuksella saanut riisuttua hänet pieniä pikkuhousuja lukuun ottamatta, alkoi hän riisua minua. Hetken kuluttua seisoimme jännittynein vartaloin, vain pikkuhousut ja bokserit päällä vastakkain katsellen toisiamme silmiin. Otimme itse jäljelle jääneet vaatekappaleet pois.

“Puhtaus on A ja O, tule, niin käydään suihkussa,” se oli Eeva joka katkaisi hiljaisen tarkasteluhetken.
Hieroimme toisiimme nestesaippuaa ja annoimme käsillemme luvan tutkiskella toisiamme ulkoisesti. Kun olimme huuhdelleet itsemme Eeva talutti minut huoneeseensa. Hyvälle tuoksuvassa kammiossaan hän nojautui minuun ja kääntyi sitten kohti kirjoituspöytää. Hän kumartui kohti pöydän pintaa takapuoli kohti minua ja näytti mitä hänellä oli.
“Oikeastaan voisit nyt nuolla minua. Ala jaloista ja tule sitten ylemmäksi siihen pakaroiden alapuolelle.”
Kulli oli kovettunut ja jäykkä, tein kuten Eeva käski. Kun olin ylhäällä pakaroiden kynnyksellä sanoi Eeva:
“Haluan nyt, että suutelet ja hyväilet rintojani. Puristele niitä ja ime nännejä. Suutele myös vatsaani.”
Eeva nousi ja kääntyi. Koskettelin ujostellen rintoja ja Eeva painoi omat kätensä käsieni päälle ja näytti miten tehdä. Hyväilin ja hieroin. Otin nännit vuorotellen suuhuni ja imin niitä, nuolin ja koskettelin. Ne olivat kovat ja isot. Suutelin ja nuolin pallean ja vatsan. Leikin kielelläni Eevan navassa. Katselin alemmaksi miten Eevan lyhyellä karvoituksella kimalteli. Hän alkoi liikehtiä ja huohottamaan. Tuntui, että hänen oli vaikeata pysyä paikoillaan. Yllättäen otti Eeva minua kullista ja vei minua sängylle. Eeva alkoi tehdä minulle samaa mitä minä hetki sitten hänelle ja sanoi:
“Nyt ystäväni, saat maistaa pillua.”
Hän toi pillun lähes kasvoilleni ja jatkoi:
“Se on kuin nuolisit ja imisit tikkaria. Tee niin.”

Aloin ensin tunnustelemalla kieleni kärjellä liukasta rakoa. Rohkeuden ja uteliaisuuden lisääntyessä työnsin kieleni syvälle, melkein sen minkä sen pituus antoi myöden. Avasin suuni ja painoin koko suun pillulle ja sain suuhuni pillusta valuvaa kiimanestettä. Se oli minulle uusi maku, eikä mikään huono ollutkaan. Kieli ahkeroi vaossa ja osui kuin sattumalta johonkin arkaan, joka sai Eevan kirahtamaan kovaan ääneen. Hän painoi pillua suulleni ja sanoi:
“Nuole sitä klitorista, ime myös.”
Tiesinhän mikä se on, vaikka sen tarkkaa paikkaa en aiemmin tiennytkään. Nyt olin sen löytänyt. Imin ja nuolin ja Eeva pyöritti lantiotaan. Suupieleni valuivat pillun vuotavaa mehua. Eeva alkoi jäykistyä. Hän kannatteli rintojaan ja silmät olivat suljettuina. Pillu pyöri kasvoillani ja silloin hän huudahti ja vartalo alkoi väristä. Lantio pysähtyi ja pillu tulvi suuhuni. Kesti pienen ajan minkä hänen vartalo tärisi ja sitten hän veltostui.

Kun Eeva oli rauhoittunut ja orgasmin aallot olivat tasaantuneet, sanoi hän sen olleen ihanaa. Mutta minä olin hänen mielestään ollut liian malttamaton ja nopea tekemään hänelle sen orgasmin. Hän olisi halunnut nauttia pidempään kaikesta hyväilystä ja nuolemisesta. Jos en olisi ollut niin nopea nuolessani klitorista, niin kaikki olisi viivähtänyt hieman myöhäisempään hetkeen. Eeva neuvoi ja ehdotti. Jos vaikka työntäisin kieleni hänen anukseenssa, niin sekin olisi aivan taivaallista. Sitten taas olisin välillä voinut imeä klitorista. Vuoron perään, ja näin pitkittänyt hänen huipennuksensa saamista. Pistin kaiken korvani taakse.
“Teemme kohta kaiken uudelleen. Nyt lohdutan tuota heilahtelevaa gentlemannia tuossa.”
Eevan huulet sulkeutuivat kullini ympäri. Hänen kielensä kieri ympäri terskan ja tunsin miten lämmin nielu otti kullin syleilyynsä. Hän otti myös kivekset suuhunsa ja sanoi hetkisen kuluttua.
“Saat ajella pilluni karvat jos ajelet myös omat pallisi ja kullin juuren.
Menimme uudestaan suihkuun ja Eeva ojensi minulle Gilletten. Istuin pienelle suihkujakkaralle jalat haralleen ja aloin pallien putsauksen. Siistin myös kalun alaosan ja sen lähialueen. Sain putsattua pallit ja kullin. Eeva asettui lämpimän veden alle ja minä hivelin Gillettellä häpykumpua ja huulia. Ei voinut Eevakaan pitää kokonaan sormiaan kurissa, vaan venytteli ihoaan ja osoitteli mistä olisi Gilletten paras kulkea. Vähitellen Eevalla alkoi posliini hahmottua.

Kun olimme kumpikin vasta-ajellut, niin ajattelin kaiken tuntuvan erilaiselta. Eeva, joka ennen ei paljasta pillua ollut hyväksynyt halusi nyt kokea sen sisäänajon. Hän vei minut takaisin sängylleen ja painoi minut siihen.
“Olen malttamaton vaikka onkin sinun ensikerta ja on opettelua ja hakemista, mutta minä olen niin kiimassa ja himoissani tämän posliinin takia, että panemme kyllä nyt.”
Hän istui lantiolleni ja hups, en ollut miesneitsyt enää. Kulli oli sisällä, kiitos Eevan käden ohjauksen. Eeva keinutteli ja hieroi itseään kulliini ja sanoi sitten haluavansa takaa päin. Asettauduin Eevan taakse ja koska en mikään kympin oppilas geometriassa ollut, niin kulli solahti peräaukkoon. Sitä ei Eeva tarkoittanut, mutta hän huokaisi nautinnollisesti. Hetken kuluttua hän huusi ja oli kuin shokissa. Olikohan minun kulli liian iso? Hän rauhoittui kumminkin ja alkoi tehdä vastatyöntöjä minun työntöihin. Nopeasti minulla alkoi kullissa tuntua sähköä ja kihelmöintiä. Vedin kalun ulos ja samalla kun terska solahti tiukasta reiästä ulos, niin kulli sylkäisi lastit suoraan sulkeutuvaan anukseen. Sperma valui pitkin välilihaa pillulle ja tipahteli raskain tipoin lakanalle. Oli taas suihkun aika.

Istuimme taas Eevan keittiössä ja joimme kahvia. Eeva halusi, että tekisimme kaiken uudestaan. Mutta nyt hän halusi, että se tapahtuisi meidän talollamme, ja pihan uima-altaalla. Oli jo myöhä ja minä jäin Eevan vierelle nukkumaan. Aamulla pienen aamiaisen jälkeen menimme meille. Kiertelimme pihalla ja sisällä ja istuimme sitten aurinkoon, uima-altaan reunalle. Aloimme pienen tönimisen ja leikin. Kädet katosivat toistemme piilossa oleviin paikkoihin ja hauskaa oli. Allas oli suojattu näkymästä kadulle, ja aina ei voinut nähdä tai kuulla kuka tai ketkä tulivat käymään.

“Huhuu, haloo” kuulimme äänen huhuilevan. Eeva makasi altaan laidalla ja oli juuri ohjaamassa kulliani vasta ajeltuun pilluunsa. Minulla kalu oli kuin seiväs odottaen pääsyä märän ja kuuman pillun syleilyyn. Pensasaitojen kätköstä altaalle tuli Mikko, eräs opiskelukavereistani. Nähdessään meidän arkaluontoisen toimintamme hän kertoi tulevansa käymään myöhemmin. Eeva kuitenkin pyysi jäämään, sillä hän halusi Mikon mukaan leikkiin. Epäröiden Mikko jäi ja alkoi riisuutua Eevan kiirehtiessä vierellä. Koska Mikko oli juuri tullut ja jäänyt paitsi paljosta mukavasta, otti Eeva hänet käsittelyynsä ja alkoi imemään hänelle kunnon seisokkia. Eeva käski Mikon asettua kasvojensa eteen ja vinkkasi minut siihen viereen. Olin kiinni Mikossa kulli kohti Eevaa niin kuin Mikkokin. Eeva puristi kullit yhteen ja otti ne suuhunsa. Eevan suu oli ammollaan kun kullit sujahtivat sisään. Se tuntui mukavalle ja hemmetin kiihottavalle. Jo sekin, että kullini kosketti Mikon kullia. Eevan imiessä ja käsin leipoessa meidän kummankin palleja katsoimme toisiamme. Ilmeemme olivat varmaan kiitollisia. Kohta Eeva kysyi, että olimmeko koskaan maistaneet kullia. No eihän kokemuksemme sellaisesta ollut karttunut. Eeva järjesteli tilannetta nyt siihen suuntaan, että lopuksi Mikko ja minä maistoimme toistemme kulleja. Hieman suolaiselle ne tuntuivat.

Eeva tiedusteli, mahtaisiko minulla olla kotona vaseliinia. Hänellä oli syttynyt himo edellisillan harhaan osuneen sisäänmenoni seurauksena, ja halusi uusia sen. Kipaisin sisään ja toin sieltä rasian apila-vaseliinia jota käytin joskus huuliini. Eeva hieroi vaseliinia Mikon kullille ja tönäisi sitten minut nurmikolle. Hän istui hajareisin päälleni ja ohjasi kullin pilluun. Mikolle hän sanoi, että tämä voisi nyt tulla hänen takapuoleensa, mutta varovasti. Itse en pystynyt tekemään suurieleisiä nussimisliikkeitä, vaan sen teki sitten Mikko. Eeva huusi nautinnosta ja himosta. Näin Mikosta, miten hän alkoi olla rasittunut ja hengästynyt. Kohta hän huudahti ja veti samalla kullin Eevan perseestä. Sperma lensi minun ja Eevan päälle, mutta se tuntui vaan mukavalle. Minulla tuli melkein heti Mikon ulos vedon jälkeen, mutta minä laskin kaiken Eevan pilluun. Ihana tunne! Kehuimme ja kiittelimme toisiamme hyvästä “kisasta”. Pienen ajan kuluttua Mikko pukeutui ja lähti kohti kotiaan. Jäimme kahden Eevan kanssa ja mietimme, mitä seuraavaksi.

¤¤¤¤¤¤¤¤

Hyppäsimme Eevan kanssa altaaseen ja aloimme pienen vesileikin. Leikin tiimellyksessä vangitsin hänet takaa syleilyyni. Kulli seisoi ja tunkeuduin häneen takaa. Vesi oli jotain 25-26 asteista ja oli todella miellyttävää olla siinä. Hankalaa oli kuitenkin sen hetkiselle toiminnalle ja siksi nousimmekin pois altaasta. Eeva asettautui terassipöydälle pitkäkseen. Siinä hän esitteli itsestään erilaisia vartalon osia ja lopuksi sylinsä anatomiaa. Sitten hän alkoi hyväillä itseään ja minä seisoin typeränä vierellä katsomassa. Eeva kysyi, mahdanko tietää omistaako äitini tai sisareni vibraattoria. Hämmennyin, ei kai nyt äiti tai sisareni sellaista omista eikä sellaista harrasta. Eeva pyysi kumminkin minua menemään sisään etsimään. Lopuksi löysinkin sisareni huoneen kaapista, hyvin kätkettynä dildon, värisevän sellaisen. Eeva alkoi masturboimaan itseään ja minä kiihotuin aika tavalla sitä seuratessani. Kun Eeva lopuksi sai orgasmin aikaan, niin hän sanoi minulle, että nyt saisin tuntea mille tuntuu kulli perseessä. Uskoin hänen vaan laskevan leikkiä, mutta hän rasvasi dildon ja käski minut nelinkontin aurinkotuoliin. Täysin Eevan vallassa olevana tottelin ja olin nelinkontin aurinkotuolissa takapuoli kohti taivasta kun hän tunki dildon peräreikääni. Luulin repeäväni, mutta tunne siitä, että saisin kohta orgasmin muutti pelkoni odotukseksi. Puhelin siinä itsekseni ja fantasioin, että jospa saisin ihan aitoa sisääni. Eeva pyysi soittamaan Mikolle ja sanoa, ettemme olleet vielä valmiita ja jotain voisi vielä tehdä.
Mikko tulikin jonkin ajan kuluttua. Hänellä oli mukanaan tyttöystävä Maija, Riku ja Jenna. Hän ei ollut kertonut mitään siitä, mitä luonani on tapahtunut tai tulee viikon aikana tapahtumaan. Kun menin avaamaan ovea täysin alasti kunnon erektio päällä, ja alaston naisystävä lähietäisyydellä, niin eivät tulijat voineet muuta kuin hämmästyä. Vieraat astuivat kuitenkin sisään ja Eeva alkoi selostamaan “peliohjeita”. Hän kertoi, että kaikissa pornofilmeissä joita hän oli nähnyt, niin aina oli vaan tyttöseksiä muun ohessa. Nyt hän halusi nähdä poikaseksiä. Maija ja Jenna olivat heti mukana toiveissa. Eeva oli kipaissut kotonaan ja tuonut jotain rekvisiittaa myöhempää käyttöä silmällä pitäen. Samalla oli hän myös tuonut hierontaöljyä, jota olikin jo hieronut minuun. Hän teki saman myös muille kavereille. Me kolme kaverusta asettauduimme kolmion muotoon ja imimme toistemme kulleja. Minä sain ensimmäisenä kovan erektion ja kysyin Rikulta, oliko hän “koskematon”.
“Mitä sinä sillä tarkoitat,” kysyi Riku epävarmasti.
Tarkensin kysymystäni:
“Oletko saanyt kyrpää aiemmin perseeseen?”
“En ole.”
“No nyt on sitten aika.”
Riku protestoi, mutta Jenna sanoi, että ottihan hänkin pyllyyn ja silloin pitää myös Rikunkin se uskaltaa. Asettauduin Rikun taakse työnsin kullin hitaasti sisään Rikun liukastettuun peräreikään. Tuntui aivan samalle kuin työntäminen Eevan anukseen. Riku oli vaan kokematon, joten tämä tapahtui aristellen ja hitaasti. Liu’utin kullin ulos ja nyt Riku asettautui Mikon taakse, joka arvattavasti oli myös “koskematon”, mutta huomattavasti opinhaluisempi. Ihan muutaman työnnön jälkeen Rikulta tuli ja Mikon oli pakko juosta kylppäriin ja istua posliinille. Syynä se, että Rikun laukeaminen sisään toimi kuin peräruiske.

Kun Mikko tuli kylppäristä takaisin, niin hän ilmoitti heti, että nyt on minun vuoroni. Asettauduin aurinkotuoliin niin kuin aiemminkin ja odotin astutetuksi tulemista. Eeva imi Mikollekin kunnon erektion. Katselin sitä ja olin varma, ettei kapasiteettini siihen kokoon riitä. Eeva rasvasi huolella vielä Mikon kullin ja ohjasi sen anukseni suulle. Tunne oli huimaava ja työskentelimme hyvässä rytmissä. Jonkin ajan kuluttua tunsin, miten Mikko välillä värähti ja ähki. Pyysin häntä vetämään kullin ulos. Mikon spermat levisivät pitkin selkääni ja melkein huusin nautintoani.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Tytöt tunsivat itsensä hieman ulkopuolisiksi, paitsi tietenkään ei Eeva, joka hääräili ympäri ja ohjeisti. Imi kyrpiin tanakkuutta ja semmoista. Tytöt lyöttäytyivät yhteen ja esittivät vaatimuksiaan. Me kaverukset käskimme heitä rauhoittumaan, sillä järjestäisimme nyt “roiske reikään” -kilpailun. Tyttöjen olisi seisottava kumarassa edessämme ja huojuteltava takamuksiaan, ja me runkkaisimme yrittäen osua mahdollisimman lähelle pakaroiden alla vilkkuviin pilluihin. Voittaja saisi sitten kaikki kolme tyttöä käsittelyynsä ennen kuin kakkonen ja kolmonen liittyisi mukaan. Ennen kilvan alkua oli meidän kaverusten pakko hieman levätä. Vaikka olimmekin nuoria, niin ei sitä kovin montaa orgasmia peräkkäin pysty järjestämään.

Mikko, Riku ja minä asettauduimme kukin yhden tytön taakse ja aloimme runkata. Otti aikansa ennen kuin saimme kunnolliset erektiot ja saatoimme alkaa tähtäyksen. Tytöt auttoivat meitä pyllistelemällä makeasti ja levitellen pilluhuuliaan. Me taas tuijotimme tuimasti kukin omaan kohdepilluun ja fantasioimme mitä sillä voisimme tehdä. Riku huudahti ja roiskaisi spermansa, mutta suunta ei ollut oikea, vaan suurin osa satsista levisi pitkin Jennan selkää. Sitten olikin minun vuoroni saada orkku. Lentorata olikin parempi mitä Rikulla ja sain osumaan Marjan vasempaan pakaraan. Mikko koko kisan voitti, sillä osuma oli lähes täydellinen pilluosuma. Hieman vaan sivussa, mutta valuma oli pillulle. Se olikin sitten Mikon palkinto, että sai kolme naista kanssaan kisailemaan. Hän ottikin kaikki kolme käsittelyyn ja yritti olla tasapuolinen, mutta kukaan tytöistä ei ollut tyytyväinen. Yhteisellä päätöksellä he päättivät ottaa Rikun ja minut mukaan. Siten ryhmä sitten toimi ja tyytyväisiä olimme kaikki.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Seuraavana päivänä tuli isäni yllättäen kotiin. Hänen oli osallistuttava johonkin tärkeään firman kokoukseen, jonka jälkeen hän sitten olisi taas kadonnut kesälomaansa viettämään. Piilottelin eräitä esineitä, mutta unohdin kertoa Eevalle isän tulleen kotiin. Kotona oli ruokavarat huvenneet ja jouduin ajamaan kauppakeskukseen tekemään hankintoja. Isä istui kylpytakissa altaalla ja torkkui kun pihaan tuli Eeva lyhyttäkin lyhyemmässä vinyylihameessa ja bikinien yläosassa. Jalassa oli vinyylisaappaat. Pikkuhousuja hänellä ei ollut, sillä hänellä ei ollut tietoa “tunkeilijasta.” Kun isä näki Eevan, niin hänellä kehittyi salamaseisokki. Eeva ei ollut huomaavinaan isän tilaa, vaan kyseli minua. Isä tietenkin kertoi minun olevan ruokaostoksilla ja pyysi Eevaa odottamaan ja tulemaan viereiselle löhötuolille. Isä laski kätensä Eevan reidelle ja ujutti sitä ylös pitkin hoikkaa jalkaa. Eeva alkoi hieman kiihottumaan ja sanoi, ettei hänen oikein pitäisi. Isä pyysi Eevaa kertomaan, että mitä oikein teemme muiden lomaillessa muualla. Eeva kertoi joitain asioita ja isä jatkoi kostuvan pillun hierontaa karkealla peukalollaan ja kysyi hiljaa, että halusiko Eeva ratsastaa hänellä. Eeva nousi ja heitti jalkansa yli isän keskikohdan ja sai kullin sisäänsä. Hitaasti hän ratsasti, mutta vähitellen alkoi Eevalla olla orgasmi laukeamispisteessä. Se tuli ja Eeva nousi ja sanoi, että hänen on hieman siivottava jälkiään. Se tarkoitti, että Eeva nuoli ja imi isän kullin puhtaaksi kaikesta siitä, mitä Eevasta oli valunut. Samalla sai isä orgasminsa ja huuto oli kova. Eeva siivosi senkin.

Kun olin ostokseni tehnyt ja ajanut kotiin, niin isä kertoi mitä oli tapahtunut. Hän sanoi myös, etten koskaan löytäisi nussittavakseni parempaa tyttöä kuin Eeva oli. Näin välähdyksen hänen silmissään. Oliko se kateutta vai muistelua kadonneesta ajasta.

Ei meidän välillämme mitään kehittynyt, Eevan ja minun. Jonkin ajan kuluttua totesimme, että tapahtunut oli vaan sen hetken kiinnostuksen läpikäymistä ja toteutumista. Tapailimme tasaisin väliajoin ihan vaan “kaveripanon” merkeissä. Aina silloin kun teki mieli. Saimme kerran myös yhdessä osat pornofilmissä, mutta sekin katosi jonnekin.

Kommentoi

top