search
top

Poikaystävä ja tuntematon mies panee Hannea samaa aikaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (9 votes, average: 2.67 out of 5)
Loading...
Tarina tyttöystävälle…
Ollaan täällä mun luona. Katotaa leffaa sohval. Ja juodaa viiniä. Leffas tulee joku ihan älytön seksikohtaus. Pannaa nii et tyrät rytkyy. Sulla alkaa olee jo pien hiprakka. Ja sehän tarkottaa sitä että hannelle alkais muna maistumaan 😉 On lauantai-ilta. Ja sä sanot mulle et sua panettaa. Vastaan että juu sama homma. Sit sä kumarrut mun etee. Käyt lattialle polviltee. Mun jalkojen välii. Sun kädet alkaa vaellella mun reisillä. Sit sanon että ootas. Pitäskö tehä jotain ihan uutta. Juot lisää viiniä. Ja alat olee ihan vitun tuhmalla päällä. Niinku minäki. Ehdotan että mitä jos lähettäs käymää baarissa. Ja etitää sieltä joku sopiva kolmas pyörä. Et saisit tänää mahollisesti kahta munaa. Sä innostut ideasta. Ihan vitusti. Pillu valahti märäks samantien ku kerroin ideasta. Sä laitat päälle jotku ihan TAJUTTOMAN HYVÄNNÄKÖSET vaatteet. Semi tyrkyt. Joku mis tissit on ihan vitun hyvin esillä. Alle laitat tietty sukkanauha systeemit. Sitte ihan tajuttomat meikit. Ja vielä seksikkäät korkkarit jalkaan. Näytät ihan tajuttoman hyvältä ja seksikkäältä ku ollaan redi. Napataa viinipullo messiin. Hypätää taksii ja kurvataa keskustaa. Päästää johonki baarii. Ja se on aika täynnä

Mennää tiskille ja tilataa juomat. Sä rupeet heti kattelee ympärilles 😉 Jokaikinen mies joka kävelee sun ohi jää kattomaa sua. Oot ihan vitun seksikäs. Kaikki kuolaa. Sä saat siitä itsevarmuutta lisää ja samal molempia alkaa vaa panettaa entistä enemmän. Juodaan juomat, ja sit siirrytää tanssilattialle. Sulla on jo muutama ehdokas kiikarissa, ja neki on tanssimassa. Sovitaan että on ehkä parempi jos sä oot hetken itekses siinä tanssimassa et ne uskaltaa lähestyä. Mä lähen käymää tiskillä ottamas pari bissee, ja samal seuraan mitä tanssilattial tapahtuu. Oot aivan saatanan kuuman ja tuhman näkönen 😉 Sovittiin että on ok et sä tanssit semi intiimisti näiden “kyrpäehdokkaiden” kaa että saat ne koukkuun, ja sitäpaitsi mitä sitte, onhan sulla kohta jonkun niiden kyrpä suussa samal ku panen sua 😉

Vähän ajan päästä tuut kertomaa mulle sinne tiskille että nyt löyty hyvä. Oli kuulemma suostunu ku olit ehdottanu tätä meidän kolmenkimppaa. Sit nopeesti vielä tanssilattialle että kaikki näkee että oot oikeesti MUN, ja siitä suoraan taksiin.
Tullaa tänne mun luokse. Sovittiin että me alotellaan hommat, ja se toinen mies tulee vasta kun annan luvan. Ihan ekana laitetaa kamera kuvaamaa nurkkaa ;D Sit kannan sut makkariin. Samalla suutelen. Laitan sut selältee sängylle ja suutelen sua uudestaa. Siirryn huulilta kaulaan, kaulalta korvaan ja vikaks niskaa. Otan sun paidan/mekon pois. Jätän rintsikat, stay-upit ja korkkarit sun päälle. Oma paita lähtee seuraavaks ja sit tuun sun päälle.
Ollaan molemmat ihan vitun kiimassa. Tunnen että sun pillu on aivan litimärkä ja mun kyrvällä vois leikkaa timanttia. Sä anelet jo kyrpää sun sisää. Mä alan hivuttautuu alaspäin kielellä. Ensin rinnalle. Vedän rintsikoita sen verran sivuu et saan nuoltuu. Eka vähän siitö ympäriltä. Sit siirryn lähemmäs nänniä. Ja lopulta nuolen mun märällä kielellä sun nänniä. Alat voihkimaa ihan vitusti. Vaihdan puolta ja teen saman jutun. Sit jatkan matkaa alaspäin, masun kautta alavatsan päälle. Kieli ihan märkänä. vedän sun pikkarit pois, ja alan nuolee ja suutelee hellästi sun sisäreisiä. Samalla hyväilen käsillä sun koko vartaloo. Huomaan että oot kiimasempi ku koskaa aikasemmin. Sun pillu on niin märkä et valuu jo pitkin reisiä. Otan käsillä hellästi kiinni sun rinnoista, ja samalla kosken kielellä sun klitorista. Tosi hellästi. Tunnet et kieli on tosi märkä, ja NAUTIT!!! Huudat nautinnosta. Jatkan nuolemista hetken. Sit laitan sormen sun pillun suulle. Sanot et laita se sisää. Ja mä työnnän. Hitaasti. Sun koko vartalo tärisee. Laitan toisen, samalla nuolen klitorista. Sä huokailet kovaa. Sanot että alat olee lähellä. Sit mä kuiskaan sulle että TULE. Sun keho alkaa tärisee. Pillu sykkii. Huudat ihan vitun kovaa. Ja tuut 😉
Vaihetaa paikkoja. Mä tuun sängylle, ja sä päälle. Suudella vähä aikaa. Sit lopetat ja katot mua silmiin. Sulla on se tuhma ilme. Nouset sängyltä ja kävelet ovelle. Avaat sen ja pyydät toisen miehen makkariin. Käsket sen riisumaa kaikki vaatteet paitsi bokserit. Sillä aikaa ku se riisuu, tuut takas sängylle ja alat avaamaa mun housuja. Sit laitat sun huulet mun kyrvän kohalle. Nuolet sitä boksereiden läpi. Vedät vähän ajan päästä neki pois mun päältä, ja näet mun kivikovan kyrvän. Sua alkaa panettaa entistä enemmän. Tartut mun kaluun kädellä ja teet sillä hetken. Sit laitat pään lähemmäs. katot mua silmiin ja hymyilet tuhmasti. Laitat kielen ulos ja alat nuolee mun kyrvän päätä. HITAASTI. Lisäät vähä tahtia, ja laitat sen kokonaa suuhun. Tunnet sun pehmeillä huulilla miten mun kyrvän samettinen pinta menee edestakasin.
Jatkat sitä hetken ja sit katot taakses. Se toinen mies odottaa jo kalu kovana että antaisit sillekki vähä huomioo. Istut sängyn reunalle ja vedät sen sängyn vieree, kokeilet kädellä sen boksereiden läpi millanen varustus sillä on. Pillus valahtaa entistä märemmäks. Sul tulee tuhmia ajatuksia mielee. Vedät bokserit alas ja näet sen paksun ja kovan kyrvän sun silmien edessä. Otat kädellä kiinni siitä, ja alat runkkaamaa. Kuulet kuinka se huokasee nautinnosta. Teet molemmilla käsillä, se huokasee entistä kovemmin. Sit otat kyrvänkärjen suuhun. Oot ihan vitun kiimassa. Teet pari hidasta imasua, ja sit otat sen kokonaa sun suuhun.
Otat toiselta mieheltä hetken suihin, sit vedän sut takas sängylle. Käsken käydä nelinkontin niin että peppu pystyssä. Mä makaan sängyllä kyrpä kovana. Otat heti kädellä kiinni siitä ja ohjaat sen sun huulien välii. Toinen mies ottaa käsillä sun lanteilta kiinni. Näen sun silmistä ”UI SAATANA” reaktion. Otat mun munan kokonaa sun suuhun, katot mua silmiin, ja tunnet sitte ku toisen miehen paksu ja kova kyrpä työntyy sun litimärkää pilluu kokonaa. Sun pupilit laajenee, ja näen että nautit enemmän ku koskaa. Se alkaa panee sua takaapäin kovempaa. Läpsäsee sua pepulle pari kertaa. Kiihotut ihan vitusti lisää siitä. Sä otat multa suihi samaa tahtii. Mumiset kyrpä huulien välissä että oot lähellä. Nautit siitä että sulla on kaks kyrpää sun sisällä. Toinen pillussa ja toinen suussa. Sit tunnen ku alat tärisee. Otat kädellä kiinni mun kyrvän varresta, puristat, ja tuut ihan VITUN kovaa!!!
Sit laitan sut kyljeltee sängylle. Nousen ite ylös. Käsken toisen miehen sängylle niin että sen kyrpä tulee sun suun korkeudelle. Oot ihan sekasin ku oot niin kiimassa. Otat heti sen kyrvästä kiinni ja laitat huulet siihen. Alat ottaa taas suihin. Mä tuun kans sängylle. Sun taakse. Tajuut että saat ihan kohta taas vehkeen sun märkään pilluun. Tuun lusikkaa. Otan käsillä kiinni sun pepusta. Ja työnnän mun munan sun sisää. Sä huokaset kovaa nautinnosta. Panen sua siinä asennossa hetken. Kokoajan kovempaa. Tunnet ku mun kyrpä menee syvemmälle sun pilluu ku koskaa. Samal otat vierasta kyrpää poskeen. Alan olee lähellä. Toinen mieski sanoo olevansa lähel tulemista.
Käännän sut sängyn reunalle niin että sun pää menee vähä reunan yli. Toinen mies alkaa panee sua suuhun. Ehkä vähä kuristaa sua samal jos haluut. 😉 Mä panen samalla sun pillua ihan vitun kovaa. Sanotaa molemmat että tullaa ihan just. Sä oot niin kiimassa että anelet että tultas molemmat heti. Viel muutama kova työntö. Ja sit tunnet ku alan tärisee. Kyrpä alkaa sykkimää sun pillussa. Tunnet ku mun kuumat setit lentää sun sisää. Toinen mies jatkaa viel sekunnin. Sit se vetää kyrvän ulos sun suusta. Se tulee sun tisseille ja vähä naamalle. Mä jatkan viel panemista. Kiihotuit siitä ku tultii, niin paljo et räjähdät itekki elämäs isoimpaa orgasmii. Huudat ihan täyttä huutoa. Täriset enemmän ku koskaa. Nautit enemmän ku koskaa. ;)))

Kommentoi

top