search
top

Kuuma Kuusamo

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 3.19 out of 5)
Loading...

”Isokaluinen mies etsii päiväkahviseuraa. Terveisin nimim. Halkaisenko perseesi”

Tuolle herkän tunteikkaalle seuranhakuvitsille olimme usein nauraneet, mutta tällä kertaa bongaamasi matkaseurailmoitus ei liittynyt tuohon mitenkään:

”Noin 40v liikunnallinen avopari etsii seuraa pariskunnasta lomamatkalle Kuusamoon heinäkuun viimeiselle viikolle. Iso mökki varattuna, josta peruutuksen vuoksi toinen puoli on nyt vapaana. Hp. 300€. Terveisin Mirkku 050-1234567”

Niin siis luki ilmoituksessa, jonka minulle meilillä välitit. Olimme pitkään haikailleet matkasta Kuusamoon ja nyt vaikutti aika hyvältä, ainakin hinnan suhteen. Tietysti etsimme omaa mökkiä sieltä, mutta kaikki yhtään paremmin varustellut olivat jo menneet. Tapamme mukaan myöhässä siis olimme. Tuo olisi lomamme viimeinen viikko ja sopisi sitenkin mainiosti kuvioihin.

Emme silloin vielä tajunneet, miten konkreettisesti nuo kaksi täysin erilaista seuranhakuilmoitusta liittyisivätkään vielä toisiinsa tulevina aikoina.

Sanoin että soita sinä naisena Mirkulle ja kysele vähän tarkemmin. Niinpä soitit ja selvisi heidän olevan reipashenkinen puhelias lapseton pariskunta Seinäjoelta. Jari oli miehen nimi ja he harrastivat Mirkun sanojen mukaan: ”vaeltamista, kuntoilua, valokuvausta, hyvää ruokaa, saunontaa ja seuraleikkejä”. Mökissä kuulemma oli kaksi makuuhuonetta, iso olohuone, keittiö ja sauna.

Kerroit hänelle että olemme noin 40v liikuntaa, retkeilyä ja kuvausta harrastava tavallinen lapseton pariskunta Tampereelta. Sanoit palaavasi asiaan, kunhan keskustelet kanssani. Ihmeteltiin yhdessä mikä on tuo ”seuraleikki” ja sanoin että se on varmaan vaan jotain paikallista huumoria. Hinta kyllä kiinnosti, sillä tuohon rahaan ei viikkoa saa mistään, Kuusamosta puhumattakaan. Päätimme ryhtyä tuumasta toimeen. Ilmoitit sen Mirkulle ja liityitte kavereiksi Facebookissa. Sieltä tutkimme vähän taustoja ja ihan täyspäisiltä tosiaan vaikuttivat molemmat.

Alkoi heinäkuun viimeinen viikko ja matka Kuusamoon. Matkalla puhuimme paljon tulevasta reissusta ja odotimme mukavia aktiviteetteja, sekä seuraa illoiksi. Toki olimme iloisia, että mökki oli myös tilava oman rauhankin vuoksi. Voisimme oleilla ja ulkoilla tarpeen tullen ihan kahdestaankin, jos kemiat eivät natsaakaan. Hyrynsalmen korkeudella meikäläisen navigaattori alkoi sekoilla oikein kunnolla ja ajoimme jo lähes Venäjän puolelle. Naurettiin että laitetaan niille viestinä koordinaatit josta meidät voi noutaa. Survoin lopulta navigaattorin paikkaan mihin päivä ei paista, eli hanskalokeroon, ja jatkoimme vanhan kunnon paperikartan turvin.

Perillä Mirkku ja Jari olivat jo asettuneet taloksi ja toivottivat meidät saunasta huutamalla tervetulleiksi. Nostimme tavaramme tyhjänä olevaan makkariin ja tutkimme vähän paikkoja. Mökki oli oikein siisti ja kivasti sisustettu, sekä avara. Erityisesti minun mieltä lämmitti makuuhuoneen suuri parisänky, jolle arvelin olevan kovaakin käyttöä, meidän seksihalut tuntien.

Hetken päästä pariskunta tuli kylpytakeissaan tauolle, paiskasimme kättä ja istuimme sohvalle. Olivat kovia puhumaan ja varsin rento-otteisia, Mirkku varsinkin. He kerkesivät kertoa ummet ja lammet, kun me vasta auoimme äänijänteitämme. Pääsimme sanatulvan välissä sen verran vauhtiin, että kerroimme jotain ylimalkaista matkan kulusta ja parista maisemakuvapaikasta, jossa olimme taukoilleet.

Mirkku nousi ylös ja sanoi Jarille että jatketaanhan löylyjä ja samalla letkeästi heitti, että tervetuloa vaan mukaan löylyyn huuhtomaan matkan hiet harteilta ja jatkamaan tarinointia. ”Sammaa nahkaa myö kaikki ollaan, eikä tartte jännitellä kun alasti on kaikki saman arvosia!” Olin kuullut tuon sanonnan ennenkin, mutta eipä sitä itselle oltu ennen sanan varsinaisessa merkityksessä sanottu. Vastasin kohteliaasti, että pitää vähän jutella ja katsotaan sitten.

Pariskunta meni jo saunaan ja kysyin sinulta mitä tehdään. Sanoit yllättävän reippaasti: ”Mikäs siinä, ihan mukavia ja tyyppejä ovat, mukaan vaan, pesua tässä tarttetaankin.” Olimme ennenkin kimppasaunassa olleet, että asia ei sikäli ollut enää niin ihmeellistä. Sitä toki hämmästelimme. että lähes ensitöikseen tämmöistä ehdottivat. Samalla aaltopituudella siis olivat siinä asiassa.

Pakko myöntää, että minulla oli ollut hieman salaisia haaveita tämän loman suhteen, liittyen aiempiin yhteisiin fantasioihimme kimppaseksistä ja tuossa vaiheessa syke jo nousi selvästi. Sinulle en ollut puhunut tämän reissun ajatuksista mitään. Yleensä emme kyllä haaveilleet neljän- vaan kolmen kimpasta, kaksi miestä ja sinä- kokoonpanolla, mutta enpä panisi pahakseni jos toinen nainenkin siinä mukana olisi. Koskaan emme olleet fantasioitamme toteuttaneet, mutta huomasin orastavaa mahdollisuutta siihen olevan ehkä ilmassa. Ainakin pari oli hyvin mukava ja avoin.

Pukuhuoneessa riisuttuamme siirryimme suihkuun pesuhuoneeseen. Löylyhuoneesta kuului kikatusta ja puheensorinaa. Sauna oli mökin kokoon nähden aika iso ja löylyhuoneessa näemmä oli lauteet vastakkain. Kuin tehty mökkiläisten yhteissaunaan, ajattelin. Suihkuteltiin kroppamme ja olin tuntevinani tuijotuksen tulevan lasioven läpi veden alla lotratessa.

Astuin ensin löylyyn ja menimme Mirkun ja Jarin vastakkaiselle lauteelle rinnatusten. Huone oli vähän turhankin valoisa, sillä valokuidut olivat juuri lauteiden yläpuolella, eikä seinän ja katon kulmassa, kuten yleensä. Istuimme alas ja sanoin, että tässä sitä tasa-arvoisina nyt sitten ollaan. Jari toivotti tervetulleeksi ja lisäsi että ei meinannutkaan tuntea meitä ilman vaatteita. Vanha vitsi kääntäen kerrottuna sai aikaan naurunremahduksen ja tunnelma keveni laakista.

Vähän ujohkosti koivet ristissä istuskelimme ja sinä pidit käsiäsi koukussa, kuin suojaten suurten rintojesi näkymistä suoraan vastapäätä istuvalta Jarilta.  Mirkku heitti kevyesti mietoja ja leppeitä löylyjä. Jutustelu liikkui Kuusamon maisemissa, retkeilyssä ja kuvailuissa. Mekin pääsimme vauhtiin mukaan, kun tutuista jutuista turistiin. Samalla tein vaivihkaa pikaisen arvion vastapäätä istuvien vartaloista, sillä ihminen on outo otus; Vaikka alastomuutta on nähnyt roppakaupalla, silti uusi kroppa aina kiinnostaa.

Jari oli vaalea, melko lihaksikas ja leveäharteinen, vaikka pientä alkavan keski-iän tuomaa veltostumista jo rungossa näkyikin. Lihakset erottuivat silti selvästi hikisessä pinnassa. Mirkku oli niin ikään vaalea, normaalivartaloinen, ehkä hieman pyöreyteen taipuvainen, rinnat melko suuret ja ja painovoima vaikutti niihin aika lailla. Ajattelin liekö käyttää rintaliivejä, kun nelikymppisenä jo noin nuokkuvat. Minä paraskin puhuja uljaine atleettivartaloineni, heh… Nännit sen sijaan olivat hyvinkin terhakat ja ne sojottivat tiukasti pystyssä hien noruessa niiden pintaan. Oikein mukiinmenevän näköinen pariskunta, mietin mielessäni.

Mirkku kysyi yllättäen, miten olimme heti valmiit samaan saunaan ventovieraiden kanssa. Sanoin että ollaan joskus ennenkin oltu, eikä pidetty sitä kauhean outona kuitenkaan. Mukava tapa rentoon seurusteluun. Jari sanoi tykkäävänsä rohkeista ihmisistä, jotka eivät turhia jännittele. Kuin todisteeksi siitä, sekä Mirkku että Jari nostivat jalat koukkuun lauteille, saaden näin niihinkin löylyä. Tai siten he sitä kirkkain silmin perustelivat, saaden kevyen naurahduksen aikaiseksi. Minä tuijotin hetken leikkisän korostetusti kummankin selvästi näkyvää jalkoväliä ja totesin että ”sammaa nahkaahan nuo näyttää olevan” ja taas naurettiin.

Myös me koukistimme jalat esimerkin innoittamana ja pulssini kohosi huomaamatta entisestään. Melko kirkkaissa valoissa kummankaan parin sukuelimistä ei jäänyt näin mitään epäselvää. Sinua se selvästi hetken häiritsi, mutta nopeasti jutun jatkuessa et enää kiinnittänyt siihen huomiota, vaan polvesi olivat jopa aika levällään vieressäni. He kertoivat saunovansa usein tuttujen kanssa kimpassa ja olivat jopa intoutuneet vähän laajempiinkin leikkeihin sopivassa seurassa. Mökkivarauksen perunut pariskunta oli kuulemma juuri yksi näistä pareista ja meidän seura vaikutti oikein sopivalta siihenkin hommaan, sanoi Mirkku hyvin suoraan. Naurahdimme häkeltyneen vaivautuneesti, vaikka pientä intoa olinkin huomaavinani sinussa. Itse jo lähes tärisin, orastavan kiihkon noustessa kehooni. Olivat siis näköjään jollain lailla suunnitelleet koko homman, mietin mielessäni.

Taas oli analyysin paikka, tällä kertaa jalkovälistä. Jarilla oli klassisesti vasemmalle sivuväärä kulli ja se oli löysänäkin todella paksu. Ei pituuskaan pieni ollut, mutta paksuus oli niin suuri, että se näytti lähes yhtä leveältä kuin sen alla roikkuvat pulleat kivespussit. Terska oli kokonaan näkyvillä ja taakse vetäytynyt esinahka puristi kullin vartta, saaden vahvasti erottuvat paksut verisuonet turpoamaan. Mietin, että jo on sällillä kyrpä ja pieni kateuden välähdys kävi sisälläni.

Mirkun pillu oli lähes kokonaan ajeltu nykymuodin mukaisesti, kuten sinullakin. Suurten häpyhuulten välistä pilkistivät töröllään olevat pienet häpyhuulet, jotka olivat raollaan. Ne olivat oudon tummat ja ajattelin liekö pientä kiihotusta oli ilmassa. Huomasin syrjäsilmällä sinun tekevän samaa arviota varsinkin Jarista. Tarkan kiinnostuneella katseella mittailit pitkään paksua kyrpää, hieman epäuskoisen näköisenä. Mahtoikohan sinullakin käydä mielessä fantasioidemme mielikuvat.

Epäilemättä arviointia tehtiin myös toisella puolella, sillä huomasin Jarin intoa viestivän katseen viipyvän pitkään pillussasi. Myös Mirkku katsoi meitä sumeilematta ja huomasi taatusti kullissani väkisinkin tapahtuvat muutokset. Se turposi tahattomasti verenkierron lisääntyessä ja tunsin sen liikkuvan omia aikojaan. Hieman hävetti, mutta en todellakaan enää jalkojani takaisin ristiin laittanut. ’Ken leikkiin ryhtyy…’

Näennäisesti juteltiin edelleen niitä näitä, mutta molempien parien katseet kyllä ajautuivat jalkoväleihin entistä estottomammin. Huomasin myös Jarin kyrvässä muutoksia. Se nytkyi kevyesti ja varsi turposi selvästi, tullen jopa paljon pulleaa terskaa paksummaksi. Kyrpä oli jo tuossa tilassa karmean kokoinen. Sinultakaan eivät nuo muutokset jääneet huomaamatta, vaan tapitit kullia poissaolevan oloisena. Nyt viimeistään tiesin himosi heränneen… Jari ehdotti pesulle menoa ja niin myös tehtiin. Sinua ja Mirkkua nauratti, kun kaksi urosta taapersi selvässä puolierektiossa pesuhuoneeseen. Jari kevensi tunnelmaa entisestään, työntämällä jo käytännössä seisovan kyrpänsä väkisin jalkoväliinsä ja polvet yhteen puristamalla sai sen pysymään piilossa. ”Mitäs me tytöt”, hän sanoi sitten ja saman tien levitti polvensa, jolloin kulli pompahti esiin läiskähtäen suoraan napaan saakka. ”Enpäs ookkaan, vaan poika!” Nyt naurettiin jo kaikki.

Mirkku sanoi suoraan, että he haluaisivat yhdessä pestä meidät, koska intoa on selvästi ilmassa porukassa. ”Että onko se ok?”, hän kysyi. ”Ja sanokaa vaan suoraan, jos koette meidät liian ahdisteleviksi. Ollaan kuitenkin aika spontaaneja tyyppejä ja vaikka just vasta tavattiin, te kyllä kovasti meitä kiinnostatte ihan joka tavalla”, hän jatkoi vielä silmää iskien… Jarin kyrvän tuijottelustasi päättelin, että saattaisit hyvinkin suostua hänen pestäväksi ja niin teitkin! Hyvin estoton ja spontaani olit sinäkin aina ollut kaikissa toimissasi. Itse myös nyökkäsin Mirkulle hyväksyvästi, kuuluvasti nielaisten.

”Eli tarkennan vielä. En siis tarkota mitään selänpesua, vaan meinataan pestä sitten kaikki paikat ja kunnolla, kuten nyt saunassa yleensä. Ja saatte sen jälkeen pestä meidät myös. Sopiiko tämä?” sanoi Mirkku. Katsoimme toisiamme ja nyökkäys tuli kummaltakin.

Pesu alkoi molemmilla päästä ja siirtyi pikkuhiljaa alaspäin. Mirkku hieroi saippuaa hartioihin, rintaan ja vatsaan pyörivin liikkein. Hän käänsi minut ympäri ja saippuoi peräni. ”Nyt sitten mennään, älä säikähä”, hän sanoi ja liu’utti käden kannikoiden väliin, hieroen reippain ottein kiveksiä. Tunsin kyrvän osoittavan vahvoja elonmerkkejä, enkä säikähtänyt yhtään. Päinvastoin. Samalla myös tajusin että peli on selvä. Fantasiamme tulevat käymään toteen aivan taatusti tämä pariskunnan kanssa, jos vaan minä ja sinä sitä haluamme… Taas hän käänsi minut ympäri ja saippuoi kullinvarren todella voimakkain vedoin. Siinä hänen kullia pestessä mietin omia tuntemuksiani. Mirkku osasi hommansa ja huomasi että ei hän ensikertaa hepinvarressa ollut. Mutta se oli konemaisen tunteetonta hommaa, vaan kyrpään keskittyen. Tajusin että näin meidänkin tulisi toimia, jos tätä jatketaan ja olisi haluttava pelkkää seksiä, muusta viis. Ja saunan tuijottelun perusteella Jarin kyrpää halusit, olin siitä varma.

Sinun rinnat oli jo pesty ja Jarin kädet siirtyivät pakaroiden päälle. Ennen alapesua hän vielä herrasmiehenä varmisti, että ”Ai täältä saa kanssa vai?”. Sanoit: ”Kyllä, kyllä, anna palaa vaan!” Tämän jälkeen en enää kyselyjä kuullut, vaan Jari ymmärsi ladun olevan täysin auki sinun osaltasi. Levitit haarojasi, kun molemmat kädet pyörittivät saippuaa pilluusi. Näin sormien painuvan surutta häpyhuulten väliin, venyttävän niitä eri suuntiin ja sormien lopulta lipuvan sumeilematta sisääsi. Ynähdit, mutta et tehnyt elettäkään estääksesi vieraan miehen penetraatiota. Päinvastoin levitit jalkoja entistäkin parempaan asentoon. Häpysi oli tumma ja turpea. Todella tumma. Tiesin lukemattomista omista kokemuksista, mitä se tarkoitti. Olit kovassa kiimassa!

…ei PERKELE! Havahduin siihen, kun sormi työntyi peräreikääni ja kuulin kysymyksen ”Tartteeko täältäkin pestä?” Nyt säikähdin, enkä kerinnyt vastaamaan, kun sormi jo tuli ulos ja ote siirtyi uudestaan kyrpään. Sanoin melko ynseästi että oliskohan se jo tarpeeksi puhdas, sillä en pitänyt tuollaisista äkillisistä yllätyksistä ollenkaan. Vähän pitäisi olla pelisilmää persesilmänkin kanssa, näin se vaan on. Peräreikäleikeistä tykkäsin kovastikin, mutta lähestymistapa oli hieman väärä. Niinpä pesu lopetettiin osaltani ja siirryimme Mirkun kanssa katseluosastoon. Sinua pestiin vielä hetki ja seurasin miten persvakoasi levitettiin ja väli hangattiin puhtaaksi järkyttäviin mittoihin paisuneen kyrvän varrella! Olin siitä suunnattoman kateellinen ja mietin omahyväisesti, että et sinäkään varmaan saanut siitä samaa tunnetta kuin minun kanssa, vaikka tajuttoman iso kulli sinua hieroikin. Se hieman helpotti, vaikka näinkin sinun nauttivan vähintäänkin riittävästi.

”Vaihdettaisko sitten osia?”, kysyi Jari innokkaasti ja huuhtelimme saippuat itsestämme. Näin silmistä että hän paloi halusta päästä sinun pestäväksi. Silloin sanoit, että pitäisiköhän Mirkun ja Jarin käydä vielä hetki löylyssä ennen pesua, koska kropat olivat varmaan jo viilenneet. Me kävisimme sillä aikaa pikaisesti viilentymässä ja tupakoimassa kessua, kun he jo tauonkin olivat pitäneet. Se sopi hyvin kaikille ja pariskunta painui löylyihin. Me puolestamme kaivoimme mökin varustukseen kuuluvat kylpytakit päälle ja menimme pihalle.

Kysyin että mikä sai sinut taukoa toivomaan, jolloin avauduit vuolaasti. Kävi ilmi että olit kokenut ihan vastaavia ajatuksia kuin minäkin edeltäneessä pesuhetkessä ja tunsit kovaa mustasukkaisuutta minusta. Kerroin omat tuntemukseni sinulle ja halasimme toisiamme pitkään ja hartaasti. Rakkautta ei tarvinnut tunnustaa, se tunnettiin. Kysyin että mitäs tässä nyt tehdään, koska vaikutti hyvin vahvasti siltä että homma ei jää tuohon pesuun. Tilanne siirtyisi muunkin seksin puolelle aivan varmasti. Sanoit että oli hyvä kuulla mitä äsken kerroin ja että toisaalta olit kuitenkin kovin utelias näkemään miten tämä hyvin erikoinen tilanne jatkuisi. Kiimaa vieraan ihmisen käsittely tunteettomuudestaan huolimatta kumpaankin synnytti. Uskoimme, että vieraan kullin ja pillun pesu tekisi sitä myös. Myös antautuminen vieraan valtaan ja toistemme nautinnon seuraaminen, tuntui molempia kiihottavan. Päätimme vaihtaa ilmettä ja ainakin koettaa työntää syrjään mustasukkaiset tunteemme. Keskittyisimme pelkkään seksiin ja sen luomaan kiimaan kaikissa eri muodoissa, iloisin mielin ja uutta kokemusta keräten. Kysyin vielä, että mitäs jos vastaan tulee ne paljon yhdessä haaveillut  ’tuplat’. Katsoit hymyillen ja sanoit että: ”älähän nyt, kunhan tässä vähän toisiamme peseskellään. Mutta tuplat on kyllä mun haaveena edelleen, jos niitä on tarjolla” Noh, aika näyttäisi, ajattelin.

Kun palasimme pesuhuoneeseen, Mirkku ja Jari olivat lopettamassa välilöylyjään. Todettiin ajoituksen sopivuus ja pariskunta siirtyi suihkuun. Vinkattiin toisillemme silmää, suihkusaippuat otettiin käyttöön ja homma alkoi. Etenimme suunnilleen samaan tahtiin heidän seistessä rinnakkain. Saippuoitiin ja pestiin päät, hartiat ja yläkroppa. Pestessäni Mirkun rintoja, seurasin syrjäsilmällä reaktiotasi. Katsoit tilannetta ja huomasin että olit jopa vilpittömän kiinnostunut, touhusinko samaa kun sinun rintojesi kanssa. Venytin turvonneita nännejä ja pyöritin niitä sormieni välissä. Ilmeesi oli kiinnostuneen utelias, eikä mustasukkaisuus ainakaan siitä näkynyt. Sinä siirryit pesussa alaspäin, hieroit Jarin vatsaa ja painuit samalla polvillesi puolijäykän murhakullin heiluessa naamasi edessä. Noudatin esimerkkiäsi ja menin vastaavaan asentoon Mirkun eteen. Pariskunta vilkaisi toisiaan ja levittivät hymyillen jalkojaan, jotta työtilaa olisi riittävästi.

Hieroin saippuaa häpykarvoihin, tai siis siihen pieneen osaan missä niitä yleensä oli ja siirryin siitä suoraan pienten häpyhuulten kimppuun… ”Tee näin” kuulin naurahtavan äänesi sanovan ja katsoin sinuun. Olit noussut seisomaan, levitit toisella kädellä pilluasi ja toisen käden sormilla sivelit häpyhuulia pyörivin liikkein! Järkytyin. SINÄKÖ annat minulle vinkkiä mitä vieraalle pillulle tehdään? Sitten tajusin tuon nerokkuuden. Loistava ja huumorilla höystetty keino oman mustasukkaisuuden torjuntaan oli ottaa härkää sarvista kiinni ja kääntää se kiimaiseksi hauskuudeksi… Tein työtä käskettyä ja Mirkun äänen perusteella annoit hyvät ohjeet.

Käytin samaa hyväksi havaittua konstia, kun kävit Jarin kullin kimppuun. Näytin omalla kullilla miten sivelet hitaasti sormilla saippuaa uhmakkaana sojottavaan kyrpään ja miten hierot sen pintaa pitkin vedoin. Kyrpä tuijotti alaviistoon suoraan kohti naamaasi, kun sanoit ”No niin Jari, täältä tullaan, enkä muuten kysy yhtään mitään! Paitsi sen, että näin isolle kyrvälle tarvitaan jo varmaan aseenkantolupa?” Ja taas naurettiin!

Tarrasit aisaan rajusti. Jari myhäili hyväksyvästi levitellen jalkojaan. Keskityit erityisesti verta tursuaviin lähes lyijykynän paksuisiin suoniin, saaden elimen sykkimään ja erittämään limaa kärjestään. Puristit terskaa ja levitit peukalolla eritettä pitkin kyrvän vartta ja alla olevia kiinteiksi kutistuneita kivespusseja. Katsoit taas minuun ja annoit ohjeita. Näin jatkoimme vuoron perään naureskellen ja toisiamme ohjeistaen, kunnes molemmat elimet oli pesty ja huuhdottu. Pariskunta ihmetteli hymyillen tyyliämme, mutta Jari sanoi sen olevan juuri sitä ’seuraleikkiosastoa’ parhaimmillaan, mistä he tykkäsivät. Silloin mekin tajusimme, mitä seuraleikki oli aikanaan puhelussa tarkoittanut.

Olimme edelleen polvillamme kun sanoit että lopputarkastukset on vielä tekemättä. Taas riitti kaikilla hämmästeltävää, kun aloin toteuttaa hyvin yksityiskohtaisia ohjeitasi: ”Levitä pillua kaksin käsin ja kato onko häpyhuulet puhtaat”. Tein työtä käskettyä ja levitin huulet ammolleen paljastaen samalla niiden välistä suureksi turvonneen klitoriksen. Hyvältä näytti ja puristelin häpyhuulia yhteen saaden reiästä tulevan kiimaliiman niihin tarttumaan.

”Mirkku pyllistä. Ja nyt Mikko, levitä pakaroita ja liu’uta kieltä pitkin vakoa ja työnä kieli perään ja runkkaa sillä kunnolla!”. Tässä vaiheessa jo Mirkku ja Jarikin hämmästyivät että johan on sinulla pokkaa! Mutta leveän hymyn sai aikaan näin rohkeat ohjeet. Ja toden totta, nyt oli Hanne vauhdissa, mietin pillunkarvaa sylkien… Painoin naaman mehevään vakoon ja tunsin ryppyreiän nenässäni. Reikä avautui hieronnasta sen verran, että nenänkärki upposi sinne osittain. Vatkasin naamaani nenänkärki peräreiässä ja kerkesin jopa hetken miettiä, että on tämä pojat hommaa. Nokka vieraassa perseessä ja oma emäntä käskyttää vieressä! Ajatus keskeytyi Mirkun ulinaan, eli hän tuntui nenästä kovasti tykkäävän. Vaihdoin nenän tilalle kielen, työntäen sitä hitaasti peräaukkoon. Runkkasin kielellä reikää ja Mirkun puskemisesta päätellen homma sujui tyylikkäästi, lähes krampissa olevasta kielestä huolimatta.

Keskeytit tilanteen ja komensit: ”Mikko, nyt klitoris suuhun ja ime! Ja työnnä kaksi sormea pilluun ja runkkaa kovaa, äläkä vaan lopeta klitoriksen nuolentaa”. Hamusin nortinjämän kokoisen klitoriksen hampaitteni väliin ja järsin sitä varoen. Ulina voimistui lähes huudoksi, kun työnsin sormet voimalla sisään ja runkkasin minkä sormista lähti. Pillu valui kuumaa mahlaa, kuin lisää sormia hamuten. Pakko myöntää, että rikoin hieman ohjeitasi ja taisin työntää sinne pari ylimääräistäkin sormea. Se sai aikaan vahvan horkan ja hetken päästä Mirkku laukesi parahtaen, sänkipillun hangatessa naamaani.

Näytit hieman hämmästyneeltä, mutta totesit nauraen tarkastuksen menneen kuten pitikin. Seurasit itse tarkasti kuinka ohjeita noudatin ja naamasi oli välillä lähes kiinni Mirkun pillussa. Ajattelin, että ei sinulla ainakaan kammoa ole tuon värkin suhteen. Päinvastoin näytti jopa siltä, että kohta annat ohjetta itse imemällä ja mallia näyttäen.

Jari näytti hieman poissaolevalta, joten oli minun vuoro ohjeistaa. Päätin antaa todella härskit ohjeet myös hyvin yksityiskohtaisesti, samalla testaten tasoa mihin olit vieraan miehen kanssa suostuvainen: ”Hiero kulli jäykäksi. Vedä esinahkaa hitaasti edestakaisin ja tarkasta poimujen puhtaus huolella”. Käännyit polvillasi Jarin eteen ja tartuit molemmin käsin puolijäykkään kyrpään. Aloit hitaat lypsävät liikkeet tyvestä kohti terskaa. Näin miten veto vedolta veri pakkautui varteen, pullistaen sen perhepatonkia muistuttavaksi hirviöksi. Vedit hitaasti esinahan täysin taakse, paljastaen vuoroin violetin, vuoroin punaisen tomaatin kokoisen terskan kielesi ulottuville. Nostit kyrvän mahaa vasten ja livoit kielelläsi esinahan liitosta hitain pyörivin liikkein, vartta samalla kaksin käsin runkaten. Jari huohotti ankarasti ja hänen lantionsa alkoi rytmikkään pumppauksen lipomisen tahdissa. Totesin että on aika jatkaa ohjeita:

”Hanne, levitä perää ja katso välin ja peräreiän puhtaus. Vedä sormea vaossa, paina reiän reunoja ja runkkaa sitä”.  Jarin käännettyä peränsä naamaasi, tartuit toisella kädellä kiinteinä sykkiviin palleihin, puristellen kiveksiä vuoronperään nyrkkisi sisällä. Toista kättä liu’utit vaossa edestakaisin ja painelit peräaukon reunoja. Aukko pullisteli ja kietoutui lopulta hitaasti sisään työntyvän etusormen ympärille. Koukistit sisällä olevaa sormea ja puristit sitä peukaloa vasten, saaden reiän venymään ja sulkijalihaksen tahattomasti värisemään. Toinen käsi lypsi palleja ja tarrasi välillä kyrpään, puristellen sen suonista vartta yhä suurempiin mittoihin.

Jarilla näytti kohta olevan jo huippu lähellä, joten vielä yhdet ohjeet: ”Hanne, ime kyrpä suuhun. Runkkaa suulla imien ja työnnä se kunnolla kurkkuun. Jatka kunnes mälli lentää.” Käänsit Jarin ympäri ja veit terskan vasten naamaasi. Puristelit terskaa, saaden virtsaputken pään leviämään. Livoit sitä kielesi kärjellä ja se sykki limaa suuhusi. Nuolit terskan pintaa limaa levittäen ja samalla hitaasti upotit sitä kurkkuusi. Terska oli niin suuri, että suihinotto näytti mahdottomalta. Syljellä ja kyrvän limalla tehty kostutus auttoi ja ammolleen levitetty suu sai kuin saikin sen lopulta sisäänsä. Aloit hitaan runkkauksen. Kullin varsi oli vielä terskaakin paksumpi, etkä sitä kovin syvälle kurkkuun saanut menemään, mutta syvyys tuntui Jarille riittävän.

Hän otti leukaperistäsi kiinni ja upotti rytmikkäästi pumpaten aisaa poskeesi. Hieroit toisella kädellä kiveksiä, toisen käden vaeltaessa peräreiän alueella. Silmistäsi päätellen sinulle alkaisi jo riittää tuon tajuttoman paksun parrun imentä ja hetken päästä yskäisitkin, vetäen kullin kurkusta. Tarrasit kiveksiin ja rutistit niitä voimalla, runkaten samalla kyrvän vartta kuin henkesi hädässä. Jari karjui ja kulli ampui ohjuksen lailla kupillisen spermaa suoraan rinnoillesi. Sitä tuli kolmena ryöppynä ja määrästä päätellen ihan juuri ei oltu orgasmia saatu sillä kyrvällä… ”Tarkastus suoritettu”, sanoit hymyillen, hieroit spermaa valuvaa kullia naamaasi ja lypsit viimeisetkin mällinrippeet vartta puristellen.

Huhhuh, tuumin mielessäni. Antoipahan Hanne melkoisen näytelmän! Tajusin näkemästäni että olet todellakin valmis kaikkeen. Ihan kaikkeen… Ja mikä parasta, en tuntenut mustasukkaisuutta missään vaiheessa, vaan koin olevani täysin tilanteen herrana ohjeitteni kanssa. Enkä vierastanut pahemmin olla naama lähes kiinni kullissakaan, kun ohjeitani annoin. Teki jopa mieli koittaa kädellä miltä tuo suuri kyrpä tuntuu, sekä runkata sitä itsekin. Siis minä, umpihetero ja tuollaisissa ajatuksissa. Kaikkea se kiima teettääkin!

Tuo ’lopputarkastushan’ johti siihen, että sinä, Mirkku ja Jari vielä käväisitte suihkussa ennen kun poistuimme pesuhuoneesta. Minulla oli jäätävä kiima päällä ja tuntui ihan kuin jotain olisi unohtunut. Entäs ME? Kumarruit nostamaan pukuhuoneessa pudonnutta kylpytakkiasi, jolloin iskin mitään kysymättä refleksinomaisesti takaapäin kiinni pilluusi. Pyllistit lisää, sillä olit itsekin kiimasta täysin mehuissasi. Kaikki esileikit unohtuivat, kun työnnyin rajusti sinuun ja aloin pumppauksen hieroen samalla etukautta klitoristasi. Mirkku ja Jari seurasivat hetken vierestä rajua rakasteluamme, kunnes Jari kysyi: ”Haittaako jos tullaan vähän mukaan?” ”Eeeeeeiiiii”, sopersimme yhteen ääneen.

Jari astui eteesi istumaan pukuhuoneen penkille, johon käsilläsi nojasit ja alkoi veltostuneen kyrpänsä venyttelyn naamasi edessä. Käsillään hän ylsi rintoihisi ja suuriin turpeisiin nänneihin. Huokaisit kuuluvasti ja tiesin kokemuksesta sinun nauttivan nännien kovasta hieronnasta.  Imaisit jo tutuksi tulleen kullin kurkkuusi ja aloit voimakkaat imuliikkeet maiskuttavan äänen säestämänä. Oli Jarilla verenkierto ja palautumiskyky kunnossa, sillä jo muutaman lutkutuksen jälkeen kulli paisui taas suusi ammolleen avaavaksi kangeksi. Mirkku puolestaan tuli meidän vasemmalle puolelle ja työnsi kätensä sumeilematta haaroväliisi.  Käden pyörivästä liikkeestä päätellen klitoriksesi sai kyytiä kunnolla. Välillä käsi painoi sisään työntyvän kullini vartta rytmikkäästi. Toinen käsi eksyi persvakooni ja tunsin sormen uppoavan sisälle. Nyt se jo tuntui taivaalliselta, toisin kun aiemmassa pesuhuoneen hyökkäyksessä. Menin tunteesta kananlihalle ja lisäsin tahattomasti pumppauksen tahtia. Otin myös mallia Mirkusta, kostutin peukalon suussani ja ujutin sen perääsi. Se puolestaan sai sinut tyrskähtelemään, sen minkä suussa olevalta paksulta kyrvältä pystyit. Emme enää pitkään kestäneet, vaan laukesimme lähes samaan aikaan voimakkaasti parahdellen. Jarin kyrpä lipesi kurkustasi jääden nykivänä orpona yksin sykkimään. Ammuin lastin pakaroiden päälle, Mirkun runkatessa vahvasti perääni.

Irtauduimme toisistamme huohottaen ja kuin yhteisestä sopimuksesta jälleen kerran suihkut sykähtivät käyntiin. Jarin uudelleen vironnut kyrpä ei osoittanut mitään laantumisen merkkejä ja sen mieskuntoa yhdessä ihasteltiin. ”Päästä nyt äijä tuskasta, kun kerran sait sen aikaankin”, totesi Mirkku nauraen ja painoi sinut vielä kerran polvilleen tuon aisan eteen. Otit kaksin käsin kiinni kullista ja lypsit raivoisasti, samalla kielellä terskan alta lipoen. Työnsit kädet kyrvän juureen, puristaen pallit ja varren nippuun ja upotit terskan repeämäisillään olevaan suuhun. Pumppasit päätä rajusti, Jari huusi kiimasta ja ampui siemenet suoraan kurkkuusi… Vedit nytkivän kyrvän hitaasti ulos, käänsit sen ylös ja pursotit sperman vielä supisteleville kivespusseille, niitä samalla suuhun hamuten.

”Mahtaa tätä menoa tämän viikon aikana vettä kulua, että hyvä kun kuuluu mökin hintaan”, totesin hieman aihetta vaihtaen. Ja taas naurettiin. Naureskeltiin myös, että mitähän tässä viikon varrella vielä tapahtuukaan, kun jo sinunkauppoja solmiessa toiminta oli tätä luokkaa.

Iltapalaksi nautimme perinteistä grillimakkaraa ja reilun kulhon salaattia. Juttelimme vielä niitä näitä hyvin kevyissä ja vapautuneissa tunnelmissa, kunnes uni alkoi painaa pitkän päivän jälkeen silmää. Sovimme vielä aamun kuvioista ja hiippasimme makuuhuoneeseen.

Makasimme raukeina parisängyssämme toisiamme silitellen. Juttelimme päivän kokemuksista ja oliko niissä jotain mitä pitäisi loman jatkoa ajatellen yhdessä käsitellä. Sanoit olevasi hyvin hämmentynyt kaikesta ja ihmettelit omaa brutaalia kaikenkattavaa kiimaa, joka puski väkisin esiin kaikessa, mitä olimme saunasession aikana kokeneet. Kerroin tunteneeni täysin samoin ja että odotan innolla tulevia päiviä. Olimme sinut tunteidemme kanssa ja uskoimme sen johtuvan yhteisestä sopimuksesta, sekä uteliaisuudesta vanhaa fantasiaamme kohtaan. Iloitsimme siitä, että yhteinen haave jota näköjään elimme todeksi, ei olisi voinut ainakaan sinä päivänä paljon paremmin mennä.

 

Kommentoi

top