search
top

Kaikki saman peiton alla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (31 votes, average: 3.42 out of 5)
Loading...

Timo käveli jalat levällään tangon alle ja päästi painon putoamaan haarojensa välissä. Magnesiumpilvi pöllähti, kun mies alkoi vetää leukoja. Laskin kuntopyörän vauhdin aivan palautteluasteelle ja tuijotin, miten pitkän miehen jokainen lihas kiristyi kropassa. Tuomas laski vieressä innokkaana ja vilkaisi minua. Hymyilimme. Kuivasin hikeä ja annoin katseeni nauttia vapaasti Timon kivikovista ojentajista, tiukasta vatsasta ja urheiluhousujen etumuksesta, jota vasten peniksen muodot tulivat hyvin esiin. Timo teki kymmenen toistoa, joista viimeiset mieheni avustamana, ja loikkasi ketterästi maahan. ”Nyt on Sannan vuoro”, mies huusi tihkuen kilpailuhenkeä.

 

”En mä varmaan saa yhtään”, totesin ja kävelin miesten luokse. Lauantaiaamuinen sali oli hyvin uninen, vain muutama pappa oli venyttelypuolella ja pari nuorta kundia pullisteli peilien luona esittelemässä toisilleen tatuoituja käsivarsiaan. ”Höpsis. Mä autan”, Timppa irrotti lisäpainovyönsä ja tuki, että pääsin matalan jakkaran päälle. ”Koitin kesällä, enkä saanu yhtään”, mumisin tankoon tarttuen. Timo astui taakseni jakkaralle ja otti yllättäen lantiostani kiinni. ”Sulla on sitten väärä tekniikka. Pitää nostaa selällä”. hän sanoi ja liikutti kätensä uumaani pitkän lapalihaksille. Huomasin väriseväni lämpöä, vaikka tuuletin puhalsi ylhäältä viileää ilmaa. ”Timppa voi auttaa ensimmäisen”, mieheni Tuomas totesi ja siirtyi katselemaan etupuolelle. Hän vinkkasi silmää ja tapitti rintojani. Ymmärsin itsekin vilkaista peilin kautta. Keltainen urheilutoppi paljasti rivosti, miten nännini näkyivät tummina ja terävinä läpi. Peto oli irti.

 

Lähdin nostamaan itseäni. ”Aaaah”. Massa ei tuntunut millään liikkuvan. Sitten muistin selän käytön. Tanko lähestyi. Timo kannatteli keveästi lantiosta. ”Se nousee, nosta”, hän huusi. Koko ajan, ajattelin, mutta muutamat sentit jäivät uupumaan. ”Mä autan”, Timo sanoi vieden kohottavat kätensä sisäreisilleni. Rupesin nousemaan ylös, vieraan miehen sormet siirtyivät pakaroilleni ja nostivat minua. Värisin lisää. Katsoin miestäni. Timon kädet puristivat pakaroitani, tai sitten kuvittelin. Adrenaliini nosti tunteet pintaan, mutta samoissa hormonipöllyissä myös Timon kosketus aiheutti kipinöintiä jalkovälissäni. Leukani osui tankoon ja hihkaisin tyytyväisenä. ”Hyvä, tyttö”, Timo kehui ja taas olin tuntevinani sormien hyväilevän. Kun laskeuduin alas, olin varma, että trikoideni edessä oli kostunut pieni laikku. ”Menihän se. Pääsit tangolle”, Timo myhäili ja vilkaisi rintojani. ”Pääsin, kun nostit”, hymyilin ja katsoin estoitta miehen vartalonmyötäisiä urheiluhousuja, ajatellen aivan toisenlaista tankoa.

 

Timppa oli hyvä ystävämme, joka asui toisella puolella Suomea, mutta kävi meillä aina välillä kyläilemässä. Kolmekymppinen tummatukkainen sälli oli sinkku ja tavattoman hyvännäköinen. He olivat opiskelleet mieheni kanssa yhtä aikaa, tosin Tuomas oli pysynyt insinööripuolen hommissa, kun Timo oli downshiftannut, ruvennut uinninvalvojaksi ja alkanut harrastaa urheilua oikein tosissaan. Vuorikiipeily oli miehen intohimo, johon kaikki resurssit taisivat upota. Aamusali oli juuri hänen tapansa rentoutua. Olimme ajatelleet brunssia kaupungilla, mutta Timo oli halunnut ehdottomasti salille, heti kun oli pohjoisen junasta laskeutunut.

 

Kun miehet menivät omalle osastolleen saunaan, siirryin minä naisten pukuhuoneeseen. Se oli autio ja steriili. Seinän takaa kantautui Timon ja Tuomaksen keskustelu. Minua jännitti ja toisaalta halutti rynnätä seinän taakse, riuhtoa Timon kireät urheiluhousut alas ja hamuta kalu suuhuni. Mutta maltoin. Piti odottaa. Riisuin hikiset urheiluvaatteet ja istahdin nurkkaan. Kuuntelin silmät kiinni Timon puhetta ja vein käden haaroihini: olin aivan kostea pillusta, eikä se johtunut pyörällä polkemisesta. Hieroin hitaasti häpyhuuliani ja yritin kuvitella, mitä tuleman pitää. Valuin vulvaa sisäreisille saakka.

 

Pyöritin sormea klitoriksella ja kelasin tätä pitkää prosessia, jonka olimme Tuomaksen kanssa käynnistäneet keväällä sänkyhommissa. Nyt siihen yhdistyi Timon miehekkäät kädet lantiollani, takamuksellani. Urahdin ja nopeutin tahtia. Tuomas oli kertonut Timosta sen verran, minkä olin saattanut itse äsken todeta omin silmin. Olin myös tanssinut yksissä juhlissa hänen kanssaan ja kiihtynyt hänen vaikutuksestaan. Mitään rakkautta se ei ollut, himoa ja lämpöä vain. Juuri kun olin pääsemässä vauhtiin, haparoitiin pukuhuoneen ovea auki. Heitin nopeasti pyyhkeen ylleni ja yritin näyttää kovan treenin tehneeltä. Ainakin minulla oli punaiset posket ja hiki joka sopessa.

Tulisipa ilta pian…

 

*

Tuomas oli laittanut poropaistia, jonka Timppa oli tuonut Rovaniemeltä. Nautimme sen vahvan punaviinin kanssa, kynttilänliekkien lepattaessa. Salin jälkeen olimme käyneet ostoksilla ja kahvilla. Timo oli yrittänyt tuloksetta löytää jotain tiettyjä nauhalenkkejä ja olimme kierrättäneet häntä erikoisliikkeissä. Olimme olleet suostuvaisia kaikkeen. Oli jo hävettänyt auliutemme, jossa oli ystävyyden lisäksi ripaus hyväksikäyttämisen makua. Tosin vieras suhtautuisi moiseen hyväksikäyttöön varmaan halukkaasti, jos olisi normaali terve sinkkumies.

 

Nyt Timo kertoi meille pöydän ääressä matkastaan Himalajalle ja me kuuntelimme, kuin lapset satupiiriä. Konjakit oli vedetty päälle rohkaisuksi pikkuleivosten kyytipoikana. Poskia kuumotti, mutta vielä enemmän vatsaa ja sydäntä. Aina välillä Tuomas katsoi minua ja kosketti lantiotani. Timolla oli paksu tumma ääni, joka tuntui aina jalkapohjissa saakka. Se muistutti ensirakastumisen tunnetta, jolloin toisen sormen hipaisu ravisteli mannerlaattoja. Nyt ei ollut sellaisesta kyse. Mutta ei meillä ollut koskaan muuta vaihtoehtoa, kuin Timo. Tuomas oli sitä ehdottanut ja minä olin ollut heti mukana.

 

Olimme puhuneet siitä jo useamman kuukauden; joko seksin aikana tai sen jälkeen. Yhdynnässä yleensä kiihdyin aina tavattomasti, kun Tuomas nosti esille ajatuksen vieraasta. Minua ärsytti suunnattomasti, että yleisesti avioliitosta oli tehty tiukka savinen muotti, mihin kaikkien suhteiden oli sopeuduttava. Me halusimme rikkoa sen muotin ja kokeilla rajoja, nautiskella toisistamme ja myös muista, hullaantua seksistä. Olimme molemmat sitä mieltä, ettei avioliitto saanut sitoa liikaa. Aisankannatuksesta, pettämisestä ja kimpasta on satamäärin novelleja ja kertomuksia, mutta yleensä ne ovat rasvaisia ja epärealistisia. Meidän fantasiamme ei ollut sellainen.

 

”Tuota, missä mä nukun?”, Timo kysyi tarinansa päätyttyä ja yritti hakea katsellaan patjaa, tai vuodevaatteita sohvalta. Tässä kohtaa Tuomas rohkaistui, virnisti vieraalle ja saattoi hermostuneen käteni Timon leveälle kämmenselälle. Sormukseni kiilsivät terävästi kynttilän himmeässä valossa. ”Ajattelimme, että jos tulisit meidän sänkyyn”. Hiljaisuus oli niin syvä, että saatoin kuulla viinipisaran valuvan lasia pitkin ja Timon kaulalle ulottuvien rintakarvojen värähtävän paidan yli. ”Aivan. Sehän ois…mukavaa. Me kolme siis”, oivallus paistoi Timon mantelisilmistä. Tuomas nyökki vastaukseksi. Timo silitti kättäni ja katsoi ovelasti miestäni. ”Kai sä tiedät, että sun vaimosi on niin seksikäs peto, että peiton alla voi alkaa tapahtumaan jotain”. Jos olisin vienyt sormeni Tuomaksen haaroihin, olisi siellä elin taatusti sykkinyt kovana. ”Eihän se meitä haittaa, eihän?”. Olin tähän saakka pysytellyt hiljaa, vaikka olin pakahtua. ”Ei minua ainakaan”, vastasin Tuomakselle ja tunsin, miten vetäytyneet nännini alkoivat nousta kuopistaan ja puristua esille herkkinä ja isoina. ”Selvä juttu”, Timo päätti, joi viinin ja sanoi käyvänsä vessassa.

 

Kävelimme mieheni kanssa käsi kädessä makuuhuoneeseen ja riisuimme toisemme puhumattomina. Hetki läheni, ensimmäinen kerta. Vastaisiko se fantasioita? Tuskin. Se olisi varmaan erilaista, kuin filmeillä, mutta toivottavasti parempaa. Jätimme alusvaatteet yllemme ja livahdimme viileän täkin alle. Sanat oli sanottu ja jäljellä oli teot. Tuomas sytytti valon toiseen yölamppuun ja painautui viereeni kuuntelemaan, miten Timo veti vessan ja avasi hanan. Ajattelin Timon paksua elintä suihkuamassa pissaa pyttyyn. Ajattelin Timoa ravistelemassa lihaisaa mulkkuaan. Ajattelin miltä Timon siitin tuntuisi minun sisässäni. Tuomas hengitti painavasti, oli kiihottunut. Hän ajatteli ehkä samoin.

 

Timo ilmestyi ovelle pälyillen. En saanut heti sanaa suustani, sillä silmäni jäivät koukkuun miehen ylöspäin levenevään Y-vartaloon, jossa harjoitustunnit näkyivät. ”Tänne vaan”, Tuomas kannusti. Hengitin tiheästi ja painoin reisiäni yhteen, kun hormonit lähtivät jylläämään navan alla. Kämmen hikosi uudelleen ja ääni muuttui käheäksi. ”Joo, hyvin me mahdutaan”, myötäilin. Vieraan mustat ja lahkeelliset alushousut olivat kireät, muotoja piilottelemattomat. Navalta kulki tiheä karvapolku liitingin alle, sinne missä makkara piirsi selvät ääriviivansa. Nielaisin raskaasti, kun Timo vetäisi hieman yllättäen kalsarinsa nilkkoihin ja asteli sänkyyn painava kikkeli puolelta toiselle heiluen.

 

Olimme hiljaa, peitto leukaan saakka. Timon vahva partavesi ja mieto, urheilupaidalle tuoksuva hiki tuoksahtivat tuoreimpina. Hänen vartalonsa kuumotti senttien päässä omastani, kutsui koskemaan. Vaikeaa se kuitenkin oli, kun tuhansia ajatuksia risteili mielissämme. ”Älkää antako mun häiritä”, Timo yskäisi kohteliaasti. ”Et sä häiritse. Meistä on mukavaa, että oot täällä”, Tuomas antoi pusun suulleni ja silitti hiuksiani. Katselin miehiä vuoron perään. Timo tarkkaili ruskeilla silmillään meitä ja hänen kätensä liukui puolihuolimattomasti kämmeneni päälle. ”Tykkäätkö näkemästäsi?”, Tuomas kysyi kaveriltaan ja laski peiton vatsalleni. Timo puhalsi ilmaa hampaidensa välistä ja antoi ahneen katseensa seurata vaaleaa ihoani ja hengityksen mukana pamppailevia rintojani. ”Upea. Oon aina sanonut sulle, että Sanna on mieletön muija”, Timo hymyili ja nosti käteni veistokselliselle vatsalleen. ”Oot, Tuomas, onnekas”.

 

Ilo tarttui meihin kaikkiin jännityksen tieltä. Silitin miesten vartaloita ja ujutin kättäni alemmaksi. Siellä jossain oli Timon penis, aistin sen tykytyksen ja nousevan erektion, jonka kahiseva peitto paljasti. Ujona en tohtinut koskea. Sen sijaan suutelin lisää Tuomasta. Hän pyöritti kättään rintaliiveilläni ja käänsi hellästi päätäni Timon puoleen. ”Voitte tekin suudella.” Timo ei tästä hämmentynyt. ”Onko se ookoo?”. Kun Tuomas nyökkäsi, painoi vieras mies huulilleni kevyen suukon. Nyt se oli tehty! ”Sulla on todella kauniit rintaliivit. Seksikkäät”, Timo kehaisi ja laski kättäni alemmaksi, niin pitkälle, että sormenpäät osuivat kuumaan ja kovaan. Sydän oli hakata kurkusta läpi. ”Kiitos”, kakistelin ja jatkoin. ”Ajattelin, että pitäisit”. Tuomas sai toimia puhemiehenä, – kuten ennalta oli sovittu -, mutta häntäkin jännitti ja sanat putoilivat pisaroina. ”Me ajateltiin…tai siis…meinattiin että ollaan ihan vapaasti vaan…jos siis sulle käy…tai siis te olisitte”. Kiedoin ensimmäisen kerran hikisen käteni Timon kalun ympärille. Se oli lelu, jonka saisin tänä iltana luvalla. Vieras ymmärsi merkin. ”Tuskin kukaan kieltäytyisi tuollaisesta tarjouksesta”, Timo myhäili ja silitti hiuksiani. ”Näyttäkää nyt vähän, mitä hyvää on tarjolla”.

 

Nostin käteni miesten hartioille kahta puolta, kun Tuomas ja Timo avasivat molemmat yhtä aikaa jalkani ja vetivät peittoa alas. Olin siinä vähän kuin tarjolla. Onneksi kumpikaan ei viheltänyt. Nuorempana minua olisi suututtanut ja jopa ujostuttanut esitellä itseäni miehille, mutta nyt minua vietteli ajatus kahden miehen varauksettomasta huomiosta. ”Sä oot todella upea pakkaus”, Timo ylisti ja piirsi sormella vartalollani kuvioita. Olin varta vasten valinnut iltaa varten pinkit pitsiset hipsterit ja siihen sopivat tukevat rintsikat. Ne selvästi miellyttivät Timoa. Hän hieroi isolla käsillään olkaimia, liu’utti sormensa kohoilevien kuppien yli vatsalleni ja lähti laskeutumaan alaspäin. Vatsanpohja oli täynnä perhosia, kun Timo työnsi kätensä pöksyihini.

 

”Mitäs meillä täällä on?”, Timo myhäili ja antoi etusormensa liukua häpyvaosta. Kihertelin tyytyväisenä ja vilkaisin Tuomasta. ”Miltä tuntuu?”, Tuomas uteli kaveriltaan. Olin hänen pyynnöstään ajellut pienen tumman tupsun pois ja vahannut häpykummun sileäksi aamulla ennen salia. Nyt posliinipimpsa helmeili kiimaa vieraan käsittelyssä. Se oli taatusti aivan sileä ja pehmeä. Saatoin tuntea, kuinka mesi kirnusi kiimaisena vaginassa ja huokui kosteutena häpyhuulille. ”Ihanan sileä ja etukupera”, Timon sormet näppäilivät huulilla, etsivät klitoriksen ja pyöräyttivät sen päältä. Voihkaisin ääneen ja vilkaisin miestä raukeasti, punaposkisena. ”Älä vielä tule, eihän me olla mitään edes tehty”, Timo virnisteli työntäen etusormea sisääni. Samalla hän kieräytti sitä, pyöritti kuin jengoilla. Valahdin aivan läpimäräksi ja pilluni päästi hirveän lotisevan pärähdyksen, kun hän veti sormensa ulos. Purskahdimme kaikki nauruun. ”Joo, mutta jos jatkat noin, ei se tuleminen ole kaukana”.

 

Timon suudelma maistui pastillille ja partavedelle. Hänen karhea leukansa raapi poskiani, kun huulet imivät omiani. Käännyin välillä Tuomaksen puoleen ja suutelin häntä. Minusta tässä ei ollut mitään rumaa tai hävytöntä, päinvastoin. Timon käsi tuntui ihanalta ja sormet taitavilta. Hän työskenteli pikkupöksyjeni sisässä tehden ties mitä; pyöritellen klitorista, avaten huulilehdyköitä, koukkien välillä sisältä emättimestä ja työntyen sinne voimalla, viimein painaen sormen aivan pillun etuseinämään ja hieroen sitä, samalla klitoriksen jäädessä sorminivelen hierovan liikkeen alle. Ynähtelin hiljaa ja pudotin Tuomaksen bokserit alas. Hänen kalunsa seisoi aivan kovana, jousimaisella kaarella. Annoin sen nytkähdellä itsekseen, kun kumarruin suutelemaan uudelleen Timoa. Nyt vaihdoimme kosteita kielisuudelmia, näykimme toistemme huulia, hyväilin hänen kasvojaan ja annoin miehen pidellä toisella kämmenellään minua niskan alta, ikään kuin hän omistaisi minut. ”Otetaan sun märät pöksyt veke”, Timo päätti suutelun lomassa. Kampesin ylös ja huomasin huvittuneena, että Tuomaksen kulli osui melkein napaan saakka – seisköön nyt siinä, kiusataan vähän. Vähän mieheni hiplasi esinahkaa, mutta tein sille leikillisesti stopin: ”älä koske siihen, anna jöpöttää vaan”.

 

Olimme Timon kanssa pian polvillamme vuoteella ja suutelimme. Läheisyys tuntui hyvin intiimiltä, mutta kiusallisen aidolta. Tuli mieleen teinivuosien kokemukset humalaisista kotibileistä, missä olin suudellut kahden pojan kanssa samassa vuoteessa ja antanut heidän kosketella rintojani yhtä aikaa. Tuomas kannatteli peppuposkiani ja pyöritteli käsiään niiden päällä. Erikseen pyytämättä hän lähti pudottamaan haaraväliini tiukasti liimautuneita kiimaisia pikkupöksyjä alaspäin. Otin kiinni Timon peniksestä, joka tuntui valtavalta – minulla oli ongelmia saada se mahtumaan pieneen kämmeneeni. Tunnustelin kovaa ja suonikasta pintaa, sen karvatonta tyveä ja alla roikkuvia lihavia palleja. Tuomas sai viimein housut taipeideni kautta vapauteen. Vedin Timon lyhyen esinahan taakse ja puristin kalusta. ”Haluan tämän”, kuiskasin ja taivutin päätäni, että Timo pääsi suutelemaan kaulaani. Näin puolitangossa roikkuvien silmäluomieni alta, miten Tuomas katsoi meitä masturboiden ja hypistellen lämpimäisiä pikkuhousujani. ”Kulta, ei saa”, naurahdin sormea heristäen. Hivuttauduin lähemmäksi vierasta, työnsin hänen kalunsa reisieni väliin ja puristin jalkani yhteen. Se ei ollut sisässä, mutta tuntui hyvältä ja tykyttävältä reisivälissä. ”Kohta sä sitä saat”, Timo lupasi ja rupesi työntelemään kookasta letkuaan. Kitka oli upea ja laittoi loputkin lemmennesteeni kiertämään. Kyrvän ylälaita souteli vasten häpyhuuliani ja välilihaani, menemättä kuitenkaan sisääni.

 

”Mene, kulta, polvillesi”, sanat kuulostivat Tuomakselta, mutta tulivat Timon suusta. Muitta mutkitta laskeuduin alas tehden selästäni ja pyöreästä pyllystäni riippusillan. Tiesin, että Tuomas rakasti maistaa minua tästä asennosta. Ei ollut siis mikään yllätys, että tunsin pian mieheni kuuman hengityksen raollaan olevia häpyhuuliani vasten. Tuijotin vaikuttuneena Timon kullia. Se sojotti edessäni käyränä, isona banaanina. Nuppi oli punainen ja leveä, kahdella terskanreiällä varustettu. Hieroin peniksen vartta ja siirtelin hiuksiani sivuun. Timo oli kuitenkin malttamaton: hän tempaisi lujalla isällisellä otteella minua helmistä kiinni ja veti puoleensa. “Ota se suuhusi”, Timo komensi ja iski silmää. ”Nyt sitä aletaan jo määräilemään”, naurahdin ja lipaisin kielelläni kalua. Imaisin joustavaa terskaa, kostutin sitä syljelläni ja aloin imeä tiukasti. Kalussa oli neutraali maku, vaikka reiästä lirahti muutama väkevämpi touhutippa. Tuijotin viehkeästi Timoa silmiin, lirppien samalla kielelläni terskan pohjaa ja puristaen pusuhuuleni yhteen, niin että terska jäi niiden puristukseen. Kieli hyväili vaossani ihanasti ja valmisteli minua toiselle miehelle. ”Oih…anna mulle tätä…Timo”, sanoin hataralla äänellä ja puristin penistä poskeani vasten.

 

Pidin yhä jalkojani yhdessä, kun Tuomas nuoli pilluani takaapäin ja levitti pakaroitani. Vingahtelin tyytyväisenä, kun Tuomaksen kieli tavoitti klitorikseni ja jäi lipomaan sen päälle. Hotkaisin Timon kullin nopeasti suuhuni ja aloin lutkuttaa sitä vinhasti. Timo urahteli tyytyväisenä, veti lujemmin helmistäni, siirteli hiuksiani imutuksen tieltä ja hyväili kädellään pilluani. ”Osaat kyllä munanimennän jalon taidon”, vieraan sanat imartelivat minua. Jokainen penis oli erilainen kuten kantajansakin, mietin runkatessani kalua ja haukkoessani välillä happea. Tuomaksen peitsi oli pitkä ja ohut, vasemmalle kaareva. Timon kalu taas oli paksu suora patukka, leveätelainen sapeli. Suutelin maukasta kyrpää ja himosta suristen täytin sillä suuni ja nylkytin terskaa poskeeni. Timon varsi oli jäykkääkin jäykempi, mutta terska sen päässä todella pehmeä ja elastinen. Imin sitä huulet mutrussa, samalla vartta molemmilla käsillä leipoen.

 

Kahden miehen vartaassa oleminen alkoi vavisuttaa melko nopeasti polviani, mutta ennen tulemista halusin nauttia munasta. ”Haluan sen jo sisääni”, laskin kyrvän malttamattomana suustani ja tuuppasin takapuoltani nuuhkivan Tuomaksen irti. ”No jo on rouvalla kiire”, Timo hekotteli. Painoin Timon selälleen ja nousin hänen päälleen. Miehen jäntevät vatsalihakset kohoilivat erottuvina ja rinnan musta karvoitus oli tasaisen symmetrinen, kuin ylöspäin tuuheneva puu. Se oli kuin Sean Conneryllä ensimmäisissä Bond-elokuvissa. Kaikesta näkyi hänen urheilijataustansa. Levitin toisen reiteni apposelleen, että Tuomaskin näkisi tekomme. Hieroin pilluani ja levitin etusormen ja keskisormen otteella häpyhuuleni levälleen. Katsoimme kaikki kolme sinne pikkuruiseen, vaaleanpunaiseen reikään; olin kyllä purskahtaa nauruun, kun Tuomas suorastaan kallisti päätään ja näytti vapisevan paikallaan. Timo vei kätensä niskan taakse ja nautti asemastaan leijonakuninkaana.

 

”Haluatko, että Timo työntää kalunsa tänne?”, kysyin. Tuomas nyökki kiivaasti ja rupesi masturboimaan. En hennonut kieltää. ”Se onkin jo aivan valmiina Timolle”, jatkoin kiusaamista ja otin kiinni peniksen juuresta. ”Kato, rakas, miten suuri Timpalla on”, olin mittailevinani kyrpää kädellä. Munakarvoitus oli siistitty ylhäältä alas ja tyvi oli karvaton, samoin golfpallon kokoiset kivekset painavine pusseineen. Kaikki veret virtasivat elimeen ja tekivät siitä entistäkin vahvemman, miehisen, minulle tarkoitetun falloksen. ”Nyt se menee sisään”, sanoin Tuomasta katsellen. Kostutin vanhasta tottumuksesta sormillani häpyhuulia, mutta se oli aika turhaa: valuin hunajaa sisäreisiä myöden. ”Ootko varma, että selviät siitä?”, mieheni vitsaili, aivan aiheesta.

 

”Se on tooosi iso”, painoin Timon kalun aukolleni ja lähdin laskeutumaan sitä pitkin. Iso kalu porasi heti minua halki ja laittoi lantiopohjalihakset koville. ”Uuups…odota Timppa…aah…ihan rauhallisesti”, toppuuttelin Timoa, joka meinasi puskea alhaalta vauhtia. ”Ei mitään kiirettä”, Timo rentoutui ja otti kiinni reisistäni. ”Se on…heh…kyllä aika paksu”, hihittelin ja puhaltelin ilmaa. Liikuin muutaman sentin ylös alas, pidellen kiinni vieraan lantiosta. Kesti tovin antaa emättimen tottua niin leveään peliin. Hitaasti se kuitenkin jousti ja liukastui entuudestaan. ”Hmmmm…oih…voihh”, vaikeroin ja yritin pitää häpyhuuliani raollaan, kun rupesin kohoilemaan miehen päällä. ”Tuntuuko se missään”, Timo hymyili allani, kun kampesin kalusta puolet itseeni ja tein sitä vasten kahdeksikkoa. ”Aah…kysytkin vielä”.

 

Tuomas konttasi taakseni ja avasi yllättävän ketterästi liivieni hakaset. Hän kietoi kätensä rintoihini ja rupesi puristelemaan niitä omistavasti. Aviomieheni huulet leikkivät kaulallani ja niskassani. Taivutin päätäni taakse ja katselin Timoa, jolle Tuomas esitteli tissejäni. ”Tuntuuko ihanalta?”, Timo nautti rintojeni sivuttaisliikkeestä ja vastasi työntöihin tasaisesti. ”Tun…tuu”, mutisin tyytyväisenä. Kalu oli niin iso ja rujo, että pelkäsin halkeavani. Tai ainakin pelkäsin sitä, etten pystyisi tarpeeksi rentoutumaan tangon päällä ja saisi orgasmia. Huoli oli onneksi turha. Tasainen naiminen ja Timon varmat otteet tuntuivat heti hyviltä. Se oli jotakin aivan huikeaa. Hän siirsi peukalonsa klitorikselleni ja alkoi hyväillä sitä ratsastukseni rytmissä. Ja kun vielä lisätään yhtälöön Tuomaksen kiivas suutelu ja hänen levottomat, nännejäni puristelevat kädet, nousi lämmin orgasmi vartalonmyötäisesti. Plots-plots, laukkasin peppu hyppien miehen tukevassa satulassa, toinen kalu sisässäni ja toinen kovana pakaroitani vasten. Sillä hetkellä en voinut haaveilla paremmasta! Nopeutin ratsailua ja annoin Timon poimia pomppivan rintani toiseen kouraansa. Tuomas upotti hampaansa kevyesti niskaani ja nuoli korvanipukkaani. ”Voih….nyt….tulee”, ulisin Timon päällä, enkä edes yrittänyt ottaa koko vonkaletta sisääni. Nautin hitaasta orgasmista pidellen kalua sisässäni ja tuntien millaisia kipinöitä nisäni lähettivät Tuomaksen venyttäessä niitä. Iso tsunamiaalto pyyhkäisi kaiken järjellisen mennessään.

 

Pitkän ja hitaan tulemisen jälkeen miehet nostivat minut satulasta ja käänsivät sängylle selälleni. Vartaloni oli hetken aivan voimaton ja silmissä vaelteli utuinen tyytyväisyyden sumu. Timo levitti jalkojani, kuin porttia. ”Pidä tuota”, hän taivutti toisen jalkani Tuomakselle ja toisen jalkapohjani hän laittoi nojaamaan solisluunsa kuoppaan. Rintani olivat yhä turpeat, ja nännit kovat orgasmin jäljiltä. Tasasin hengitystäni ja katsoin, miten Timo etsi klitorishelmen peukalonsa alle ja livautti etu- ja keskisormensa vaginaani. ”Sulla on tosi kaunis pimppa. Tällai eteenpäin kupera”, Timo mumisi ja raotti huulilerppujani. Hän kumartui nuolemaan vaaleanpunaista vakoani. Purin hampaitani yhteen, kun kieli lipoi välikössä ja miehen huulet maiskuttivat paljaalla, herkistyneellä hävylläni. ”Tuomas, maista sä kanssa”, Timo kehotti ja nosti limaiset kasvonsa. Timon elin ei ollut veltostunut missään vaiheessa, vaan sain sen uudelleen käteeni, kun mieheni rupesi nuolemaan minun kosteaa tavaraani. Se oli hiukka outoa, sillä äsken Timo oli astunut sitä omalla vehkeellään. Oli todellakin jaettu olo.

 

Tuomas lipoi aikansa pitkin, välilihalle saakka ulottuvin vedoin. Hän luovutti minut uudelleen toiselle miehelle siirtyen itse pääpuolelleni. Iso kalu oli venyttänyt pimpsa-aukkoani hetkellisesti, joten Timon sormet menivät sisään hyvin. Pillu litisi kumeasti Timon pumpatessa sitä. Tarrasin Tuomaksen munasta kiinni ja runkkasin sitä hitaasti kiusoitellen. Mieheni palkitsi minut suutelemalla ja nuolemalla varpaitani. ”Tää on ihanan kireä”, Timo sanoi ja luisteli kiihtyvästi alakäytävässäni. Sormet takoivat koko onkalon mitalta, g-pistettä ärsyttäen. Runkkasin kuivaa kalua nopeammin tai paremminkin tarrauduin siihen kiinni. Jonkinlainen jälkiorgasmi tai poltto kiemursi sisässäni, kouristeli emättimen pohjaa ja rakkoa. Timo työnsi kahden sormen sijaan kolme sisääni ja se alkoi olla jo melko vaivalloista. Hänen liikkeensä nopeutui ja käsi kairasi mekaanisesti. ”Aaaaiih…tuntuu…oudolta…kuin jotain tulisi…nyt”, niiskaisin viimeisen sanan samalla, kun Timo veti kätensä ulos. Lantioni pumppasi ja koukisteli, paine lähti liikkeelle ja vaginastani suihkusi äkillinen, mutta lyhyt squirt-tirskahdus. Pisarat lensivät lähteestä pienellä kaarella sisäreisilleni ja lakanoille. Toinen sihahdus lensi viiveellä ja osui Timon jalalle.

 

”Älä huoli. Tää on ihan normaalia, varsinkin silloin, kun kiihottuu tosi paljon”, Timo perusteli ja osoitti sanansa meille molemmille. Tuomas killitti lasiaiset kiillellen uuden äärellä, tuijottaen kirkasta huokuvaa pilluani. Nyökkäsin vähän häpeillen; en ollut tähän saakka uskaltanut antaa itsestäni näin paljon ja näin avoimesti edes miehellenikään, ja nyt tämä vieras sai minut tekemään kaikki temput. ”Jatketaanko rakastelua?”, Timo kyseli heppiään masturboiden. ”Ei, kun panemista”, oikaisin jo naurua tapaillen. ”Ihan miten rouva vaan haluaa”, Timo tuli taakseni lusikkaan ja ohjasi peniksensä takaapäin sisääni. Muna oli kuin orin kyrpä. Tuossa asennossa se laajensi alapäätäni ja pullisteli malttamattomana sisässäni. Ei mitään toivoa, että se olisi mahtunut muuta kuin puolittain. Miehen vankka käsi kietoutui läpsyvien rintojeni päälle ja hänen tuuhea karvoituksensa painautui selkääni.

 

Tuomas kumartui jalkojeni väliin, aluksi vain katsomaan. ”Ethän sä mee rikki siitä?”, hän kysäisi huolestuneena. En ollut kyllä täysin varma. Mutta miten ihanalta Timon penis tuntui sisässäni ja miten se stimuloi oikein herkkiä paikkojani, ei se voisi mitään hajottaa. ”Se tuntuu taivaalliselta”, silitin aviomiestäni poskesta ja tunsin samanaikaisesti uinninvalvojan voimakkaat sormet kietomassa vartaloani itseään vasten, vetämässä pois Tuomaksesta. ”Se on niin paljon isompi kuin mulla”, Tuomas ymmärsi jotenkin raadollisesti elämän totuuden ja vilkaisi surkeana. ”Niinhän se, Tuomas, on. ” En minä osannut siihen oikein muuta todeta nieleskelevän aviomiehen edessä. Silti nännini olivat räjähtää intohimon määrästä ja kainalot tihkua kuiviin. Katsoin Tuomasta rakastuneesti silmiin, sillä tavalla tapitan aina, kun haluan hänen hakevan minulle kaupasta suklaata tai hierovan jalkojani. ”Kulta? Nuole sitä, nuole mun pillua”, sain vikistyä läähätykseni läpi. Häntä ei tarvinnut kahdesti käskeä – Tuomas oli ollut meistä kahdesta aina se kokeilunhaluisempi.

 

Aviomieheni kuuma suu tuntui pehmeältä häpyäni vasten, liukas kieli levitti rakoani ja jossain kohtaa se varmasti väistämättä osui toisen miehen kyrpään. Timon kädet levittivät paremmin pakaroitani ja kalu alkoi myllyttää alaviistosta voimalla. Hytkyin miehen käsittelyssä ja raastoin nuolevan miehen tukkaa. Aivan kuin olisin istunut jättiläisen sylissä ja tämä Vlad olisi seivästänyt minua kahteen osaa. Iso kyrpä tikkasi tasatahtia, liikkui rasvattuna kiimaisen liukkaassa pimpissäni. Vielä irstaammaksi kaiken teki Timon pulleiden roikkupussien tömähdykset takareisiäni vasten ja toisaalta kivien osu kumpua vasten. Vieras mies suuteli sivusta rintaani ja yritti pyörittää kieltään nännini päällä. Se onnistui aina silloin, kun päärynänmallinen tissini heilahti alaspäin ja Timo pääsi poimimaan nännin huulilleen. Hieroin klitoristani ja katselin alaspäin aviomieheni touhua. ”Nuole sitä, nuole, just niin”, anelin. ”Älä lopetaaa, jatka…”

 

”Vaihdetaan asentoa. Mä haluan nähdä sun kauniit kasvosi, Sanna”, Timo sanoi hengästyneenä. Kierähdin pois lihatornin nokasta ja avasin polveni. ”Laita, Tuomas, sinne alle jotain. Haluan pillun kunnolla esille”, Timo neuvoi kokeneesti ja piteli kalunsa juuresta kiinni. ”Tää varmaan käy”, Tuomas auttoi paksun tyynyn lantioni alle ja häpyni nousi muuta vartaloa korkeammalle. Levitin rivosti koipeni ja näytin hänelle karvatonta vaginaani kuin hopeatarjottimelta. Timoa kiihotti katsoa, miten häpyni oli suorastaan pystyssä ja soikeat huulet todellakin terälehtimäisesti raollaan. ”Kiesus!”, Tuomas huokaisi näylle. ”On se upea”, Timo jaaritteli lähes liikuttuneessa mielentilassa. ”Nyt äkkiä sitä munaa mulle. Ei tää mikään taidenäyttely ole”, tiuskaisin kesken herkän hetken ja tartuin omatoimisesti kiinni jäykästä peniksestä. Jutut olivat vielä pahasti kesken ja koin olevani pahassa puutteessa, ei tässä joutaisi toimettomana makaamaan. Kannattelin kalua, jonka jokainen verisuoni sykähteli sähköisesti ja terskan reiät huokuivat kuin sieraimet. Ylväs kalu tuoksui uimahallin kloorille ja minun vaginalleni.

 

”Nyt et lopeta kesken, painat loppuun asti”, vannotin Timoa, painoin peniksen uudelleen sisääni ja vedin miehen riuskasti päälleni. ”Mulla kyllä lentää ihan kohta”, rakastajani tunnusti nöyränä. ”Anna lentää vaan, eikös se oo tarkoituskin”, ohjasin kalua muutaman työnnön verran, ennen kuin vedin käteni miehen pyöreille pakaroille. ”Saanko mä tulla sun sisään?”, Timo kysyi vielä luvan. ”Tietysti”, kuiskasin vieraan korvaan ja suutelin häntä suulle. Tuomas oli polvillaan vieressäni, hymyili vailla pisaraakaan mustasukkaisuutta. Me kaikki ymmärsimme, ettei tämä rakkautta rikkoisi. Se vahvistaisi vaan. Aviomieheni siirsi tummia hiuskiehkuroita sivuun hiestä kostealta otsaltani ja suuteli sitten vuorostaan minua. ”Mullakin roiskuu kohta”. Nauroin estottomasti. Kaksi miestä ilmoittivat siitä kuin innokkaat pikkupojat. ”No hyvä on. Saat tulla sinne, mihin mielesi tekee. Mutta ei ennen Timoa”.

 

”Sä oot niin kaunis”, Timo huokaili naiden nyrkit sänkyyn nojaten, lihaksikkaat ojentajat betonisina ja vatsa sulavana sikspäkkinä. Tuomas runkkasi kasvojeni vieressä esinahka aivan tulipunaisena. Olin sen verran voimaton, etten jaksanut imaista kalua suuhuni. Sen sijaan hipelöin pallit toiseen käteeni ja aloin puristella aviomieheni kiveksiä. ”Eihän sua haittaa, että mä annan Timolle?”, kysyin vielä varmistaakseni, ettei tässä ylitetty mitään rajoja lopullisesti. ”Ei haittaa, mua kiihottaa nähdä sut tuollaisena”. ”Ai millaisena?”. Tuomas veti esinahkansa kunnolla taakse ja hieroi terskaansa käsivarttani vasten. ”Kiimaisena. Vähän tuhmana. Narttuna”. Suljin silmäni ja pidin hellästi kiinni kultani kiveksestä. Tuomaksenkin vuoro tulisi vielä, mutta tänään oli Timpan ilta. Ehkä myös toistekin. ”Kyllä tätä namia riittää sulle asti”, hymyilin ja upotin kynteni pusseihin.

 

Timo pani kuin viimeistä päivää ja koko petauspatja hytkyi allamme yhtenä myttynä. Vartaloni alkoi täristä ja tunsin, kuinka seuraava orgasmi teki tuloaan. ”Oi, Timo, nyt…et…vaan”, valitin ja lause katkesi keskeltä. Aallot kulkivat koko vartaloni läpi ja yltyivät, kun ajattelin panettavan itseäni vieraalla, isomunaisella miehellä. Tutisin ja kiljuin suoraa huutoa, kun Timo lisäsi vauhtia ja pisteli minua kiihtyvällä tahdilla. Hän ähki ja sätki päälläni, jalat suorastaan potkaisivat jokaisella iskulla. Vedin miestä lavoista puoleeni saaden koko sen voimakkaan, hikisen vartalon päälleni. Supistelin pimpilläni miehen kalua vasten ja jännitin lihakseni kireiksi. Sen hetken ajan omistin molemmat miehet ja käytin heitä mielin määrin. Timon penis turposi entisestään, työntyi syvemmälle uusiin ulottuvuuksiin, nykäisi ja laajeni. ”Nyyyyt”, Timo parahti päälläni ja laukesi sisääni huohottaen. Kalu jyskytti siementä supistuen, laajentuen ja pumpaten lasteja minuun.

 

Aikansa öristyään päälläni, nousi Timo käsiensä varaan ja hymyili aurinkoisesti. Kalu sykki yhä minussa, vaikka tuntui koko ajan löystyvän. ”Eihän tuntunut pahalta, sattunut?”, hän varmisteli ja luiskautti peniksensä ulos. Häpyhuuleni lerpahtivat kiinni, mutta imaisivat äänekkäästi Timon vötkälettä mennessään. ”Se oli oikein ihanaa, kiitos”, silitin Timon rintakarvoja ja käännyin runkkaavan mieheni puoleen. Hän veteli kaluaan vasemmalla kädellään, kouristellen ja kiemurrellen. ”Kato nyt, mitä Timo sai aikaan”, taivastelin häpykukkulaani esitellen. ”Annoin sille kuin mikäkin lutka”, kehräsin makeasti Tuomakselle ja ravistelin Timon spermaista kullia.

 

Timon sperma hikisellä häpykummulla näytti cappuccinon vaahdolta. Raotin simpukkaani ja taottua koloa. ”Mä oon aivan täynnä tätä soosia”, kiihdytin puheillani Tuomaksen runkkausta. ”Timpan siittiöitä. Ja sä joudut vaan runkkaileen”. Miehekästä, paksua siemennestettä alkoi juosta yli äyräiden, valua huulten yli anukselle ja tyynylle. Pyöritin sormea tahmaisessa pillussa ja silmäripsiä räpsytellen katselin miestäni. ”Runkkaa sitä pientä kulliasi…runkkaa…ja kato tuota Timon vehjettä…tuolla se mua hoiteli”, läähätin ja pyörittelin kauttaaltaan vieraan lotisevia mällejä. Otin Timon löysän makkaran kämmenkuppiini ja huokailin sen painon alla. Käänsin päätäni sen verran, että Timo saattoi ottaa leuastani kiinni ja suudella. Se oli liikaa aviomiehelleni. ”Uihh”, Tuomas veti esinahan taakse, nytkähteli polviensa varassa ja pysähtyi. Hetkeen ei tapahtunut mitään muuta, kuin että suusta pääsi tahdoton vinkaus. Sitten ensimmäinen spermakaari kirmasi ulos vauhdilla, mutta vain valuakseen terskaa pitkin. Toinen ammus osui pitkin poskeani ja seuraavat rykäisyt lentelivät otsalleni ja leualleni. Tuomas hihkui pikkupoikamaisesti, kun pääsi sotkemaan. Lämmin siemenneste valui raskaana kasvoillani ja tuntui heti kiristävän ihoa.

 

Makasimme kaikki limittäin myllätyissä lakanoissa ja annoimme hengityksiemme tasaantua. Suutelin miehiäni, ennen kuin lähdin varvastelemaan vessaan. Sain pitää käsikuppia hävyn edessä, etteivät iltasiemenet valahtaisi lattialle. Peilistä minua katsoi narttu, jonka kasvoja pitkin spermat valuivat laiskasti. Kuivasin ne käsipyyhkeellä ja istahdin pytylle. Ajatukset olivat vielä niin sekavat, etten saanut niistä otetta. Sen kuitenkin tiesin, että Timo oli laukaissut minut kuin raketin. Kiima kuitenkin vaikutti pohjattomalta.

 

Melko pian Timon emättimeeni pumppaama spermalasti lähti liukumaan ulos. Otin paperipalan käteeni valmiiksi. Samassa Timo astui sisään lukitsemattomaan vessaan hymyillen. ”Vastasiko ilta toiveita?”, hän kysyi. Kulli oli yhä puolikova, komea. Tartuin lihaviisarista kiinni ja vedin miehen puoleeni. ”Ilta? Vastahan me aloitettiin”, nauroin ja rupesin suutelemaan sperman ja pimpsan liukastamaa terskaa.

Kommentoi

top