search
top

Piilopaikassa. Osa 1.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (119 votes, average: 3.66 out of 5)
Loading...

Tämä tarina pohjautuu hatariin muistoihini omasta lapsuudestani 80-luvulla. Asuimme uudehkossa talonyhtiössä, jossa asui paljon lapsiperheitä.Niinpä meitä lapsia oli suuri lauma muutaman vuoden ikäeroilla, eikä koskaan ollut pulaa leikkikavereista. Aivan talonyhtiön nurkalta alkoi suuri metsäalue, joka tarjosi monia kiinnostavia paikkoja seikkailuun. Olin 8-vuotias poikanen ensimmäisen kouluvuoden jälkeisellä kesälomalla ja päivät puuhailimme kaveriporukalla kaikenlaista pihapiirissä ja lähialueilla.

Eräänä päivänä leikkiessämme talonyhtiön lehtiroskiksella, teimme poikaporukassa oikean aarrelöydön. Sanomalehtien joukosta löytyi muutamia pornolehtiä. En tiedä oliko kenties jonkun vaimo löytänyt miehensä “kätkön” ja heittänyt ne menemään, vai miten lehdet olivat roskikseen päätyneet? Mutta eipä sillä väliä. Meille nuo lehdet olivat kultaakin arvokkaampi löytö ja niinpä pelastimmekin ne itsellemme. Joku haki äkkiä kotoaan muovikassin ja kiikutimme lehdet turvaan metsään erään suuren kiven alla olevaan luolaan. Seuraavina päivinä kävimme porukalla niitä ihmettelemässä ja kylläpä ne todellakin kiehtoivat nuoren pojan mieltä, kun näki kuvissa alastomia ihmisiä tekemässä toisilleen kaikenlaista. Joku muutaman vuoden vanhemmista pojista oli hiukan aikaisemmin tutustuttanut minut masturbointiin ja pitihän sitä sitten tehdä lehtiä selaillessa itselle ihana orgasmi aikaansaaden. Voi noita huolettomia aikoja, kun ei vielä orgasmiin liittynyt siemensyöksyä ja sitä voi harrastaa melkein missä vaan ilman huolta sotkusta.

Olihan masturbointi kaveriporukassa toki mukavaa, mutta minua alkoi lehtiä katsellessa kiehtomaan ajatus mitä sitä voisikaan tehdä tyttöjen kanssa. Kaveripiirissäni oli muutamia tyttöjä, joiden kanssa olin erityisen läheisissä väleissä. Olimme useita kertoja olleet yhdessä uimassa ja mökkireissuilla, jolloin olimme nähneet toisiamme täysin alasti. Näin jälkeenpäin onkin helppo sanoa, että en ollut ollenkaan epävarma omasta seksuaalisesta suuntautumisestani, koska tyttöjen ja aikuisten naistenkin näkeminen alastomana sai jonkin minussa todellakin “värähtämään”.

Muutamia päiviä myöhemmin leikin ulkona saman ikäisen Eevan kanssa. Olimme pihapiirissä aivan kahdestaan ja hetki tuntui sopivalta siihen mitä olin jo hetken aikaa miettinyt. Kysyin Eevalta haluaisiko hän nähdä jotain tosi jännää, mutta joka pitäisi pitää salaisuutena. Eeva oli tietenkin uteliaana heti mukana ja lähdimme kohti metsää ja siellä sijaitsevaa erästä aikaisemmin löytämäämme piilopaikkaa. Poikkesimme “kätköllä” ja hain sieltä muovikassin aarteineen.

Piilopaikkamme oli tiheässä kuusikossa oleva suurehko kuoppamainen maanmuodostuma jonka pohjalla oli muutamien neliömetrien suuruinen sammalmattoinen pikku alue. Tämä tarjosi täydellisen mukavan piilon, johon pääsi ainoastaan kuusenoksien alta “tunnelia” pitkin kulkemalla. Siellä oli myös laakea kivi, jota oli hyvä käyttää pöytänä tai penkkinä.

“No näytä nyt äkkiä mitä siellä kassissa on”, hoputti Eeva perille päästyämme. Hän oli todella innoissaan, eikä tuntunut malttavan odottaa mitä siellä olisi. Nostin lehdet kivelle ja sanoin: “Tällasia me löydettiin lehtiroskiksesta. Nää on tosi jänniä ainakin musta.”. Eeva katsoi lehtiä ja aloimme selailla sivuja yhdessä sanomatta sanaakaan. Eeva oli todella keskittynyt katselemaan kuvia ja hetken kuluttua sanoi: “Mä en oo koskaan ennen nähnyt tällasia. Nää on todellakin jänniä”.

Jatkoimme lehtien selailua ja sitten Eeva äkkiä kysyi: “Nouseeko sunkin pippeli tuollai pystyyn?”. “Joo, kyllä.”, sain hiukan hämmentyneenä sanottua. “Saisitko sä sen nousemaan ja näyttäisit mulle?”, Eeva jatkoi. Lehtien selailu oli jo saanut aikaan pullotusta shortseissani, joten vastasin Eevalle: “No se kovettui jo näitä kuvia katsellessa.”. “Saanhan mä nähdä sen, saanhan?” Eeva hihkui innostuneena. Vastasin myöntyvästi, enkä meinannut uskoa miten tilanne meni juuri siihen suuntaan mistä olin haaveillut.

Itsekin innostuneena riisuin t-paitani ja sitten shortsini. Ja siinä minä sitten seisoin Eevan silmien edessä pikkupojan pippelini terhakkana pystyssä. “Mahtavaa”, Eeva hihkaisi ja jatkoi: “Saanko mä koskettaa sitä?”. “Saat, jos riisut itsekin.”, minä vastasin ja jäin odottamaan jännityksellä Eevan reaktiota. “Joo, tottakai.”, hän vastasi hetkeäkään epäröimättä. En meinannut uskoa kuulemaani.

Eeva riisui t-paitansa ja paljasti nuoren tytön ylävartalonsa. Eihän se tuossa iässä eronnut omastani mitenkään, ehkä nännit olivat hiukan suuremmat ja näyttivät olevan hiukan kohollaan. Sitten hän laski pienen hameensa ja paljasti sen alta pikkuhousunsa. Pulssini kiihtyi, kun Eeva alkoi laskea pikkuhousujaan. Vaikka olinkin nähnyt hänet ennenkin alasti, oli tässä kerrassa kuitenkin jotain erikoista. Ja siinä hän sitten seisoi edessäni täysin alastomana, eikä peitellyt itsenään millään tavalla. Katseeni nauliintui hänen jalkoväliinsä, missä oli ihanin näky siihenastisessa elämässäni, Eevan kaunis pimppi.

“No saanko nyt koskea?”, hän kysyi ja minä nyökkäsin. Eeva lähestyi minua ja varovasti hipaisi pippeliäni sormillaan. Se tuntui minusta aivan mahtavalta. Eeva jatkoi tutkiskelua ja tuli rohkeammaksi otteissaan. Hän otti pippelistäni tukevan otteen ja puristi sitä hiukan. Tunne oli sanoinkuvaamaton. Pippelini seisoi niin jäykkänä ettei varmaan koskaan ennen ollut seissyt samoin. Esinahkani liikkui taakse ja paljasti terskani päätä. Eeva veti lähes vahingossa esinahkaani enemmän taakse ja hänen katseensa nauliutui nyt vuorostaan minuun. Ehkä hän oli huomannut lehden kuvista miesten terskat ja halusi nyt nähdä oliko minulla samanlainen. Hitaasti hän paljasti koko terskani ja katsoi sitä kiinnostuneena hetken aivan hiljaa.

“Saanko mäkin koskea sun pimppiä?”, kysyin vuorostani minä. Eeva nyökkäsi ja istuutui kivelle ja levitti hiukan jalkojaan. Istuin maahan pehmeälle sammaleelle ja aloin viedä hiukan tärisevän käteni kohti Eevan häpyä. Tajuntani meinasi räjähtää, kun sormeni vihdoin koskivat Eevan ihanan pehmeitä häpyhuulia. Eevakin säpsähti hieman kosketuksestani. Enhän minä oikein tiennyt mitä tehdä, mutta koskettelin tuota ihanuutta ja hiljalleen uskaltauduin viemään sormiani myös Eevan häpyhuulten väliin. Eeva levitti jalkojaan hiukan enemmän ja sormeni lipuivat syvemmälle kohdaten sieltä kosteutta.

Liikuttelin sormiani varovasti Eevan pimpissä. Ja kun liikutin sormeni ihanien häpyhuulten muodostaman raon yläpäähän, säpsähti Eeva ja hänen suustaan pääsi hiukan yllättynyt huokaus. Näin jälkeenpäin tiedän osuneeni tytön klitorikseen ja reaktiosta päätellen Eeva piti siitä kovasti.

“Tuntuu tosi hyvältä kun sä kosket mua. Paljon paremmalta kuin kun mä koskettelshdot.org/en itse pimppiäni.”, Eeva sanoi paljastaen samalla löytäneensä ilmeisesti itsekin masturboinnin ihanuuden. “Mä haluaisin kokeilla noita juttuja mitä noissa kuvissa tehdään. Haluaisit sä?”, hän jatkoi ja minä olin niin sekaisin onnesta, että sain vain ynähdettyä jotain hyväksymiseksi tulkittavaa suustani.

Lehden kuvasarja alkoi kuvista joissa nainen ottaa suihin mieheltä. Niinpä Eeva ennakkoluulottomasti ehdotti: “Mä haluun tehdä sulle noin.”. Minä vuorostani istahdin kivelle ja Eeva polvistui sammalelle jalkojeni väliin. Eevan suu lähestyi terskaani ja pian huulet jo olivat sitä vasten. Eeva lipaisi kielellään terskaani ja imaisi sitten pippelini suuhunsa kuin tikkukaramellin. Eevan kieli tutkiskeli pippeliäni hänen suussaan. Se tuntui niin mahtavalta, että kehoni läpi kulki miellyttävä väristys. “Sun pippeli tuntuu hyvältä suussa. Tuntuuks sustakin hyvältä?”, hän kysyi lopetettuaan. “Joo, se tuntui tosi hyvältä.”, sain minä vastattua. Aivan käsittämätöntä, että tuo ihana tyttökaverini oli ottanut minulta ensimmäisen kerran suihin.

Eeva otti selvästi hommasta ohjat, johon minulla ei tietenkään ollut mitään vastaansanomista, ja kysyi: “Haluatko sä nuolla mun pimppiä niin kuin noissa kuvissa?”. Vastasin tietenkin myöntävästi ja vaihdoimme paikkoja. Eeva avasi jalkansa oikein levälleen ja minä otin lehden kuvista mallia ja uskaltauduin levittämää sormillani hänen häpyhuuliaan. Sieltähän paljastui ihana näky, jota en unohda koskaan.Alempana oli pieni reikä ja yläpuolella nöpötti pikkuinen klitoris. Laitoin innokkaana kieleni pään tuonne reijän suulle ja maistoin ensimmäistä kertaa miltä tytön alapää maistuu. Kokemus ei ollut ollenkaan hassumpi ja tuntui aina pippelissäni asti, joka tuntui olevan lähes räjähdypisteessä.

Leikittelin hetken kielelläni Eevan pikku reijällä ja hiukan uskaltauduin työntämään kieleni kärkeä sinne sisäänkin. Eeva kiemurteli hieman ja hengitti syvään. Lähdin vetämään kieltäni ylöspäin ja kun se törmäsi pieneen klitorikseen, Eeva värähti taas melkoisesti. Jostain kai päättelin sen olevan hyvä juttu ja aloin lipsutella klitorista kieleni kärjellä. Eeva alkoi huokailla yhä voimakkaammin ja sai sanottua: “toi tuntuu tosi hyvältä. Älä lopeta vielä.”. Tein työtä käskettyä ja jatkoin lipomista aina välillä vieraillen alempana pikku reijän suulla palaten sitten takaisin tuon ihmeellisen “taikanappulan” luokse.

Ajantajuni tuntui häviävän nuollessani Eevaa. Katsoin ylöspäin Eevan vartaloon ja huomasin hänen pikku nänniensä kohonneen pystyiksi “nupukoiksi” muuten niin vielä tasaisesta vartalosta. Se oli kauniin ja kiihottavan näköistä, vaikka en vielä silloin tiennytkään sen johtuvan Eevan voimakkaasta kiihotustilasta. Eeva kaaristi selkäänsä ja kun sitten kieleni tavoitti hänen klitoriksensa, pääsi hänen suustaan syvä “Aaaah” -huokaus ja koko hänen kehonsa värähteli voimakkaasti. Tajusin, että olin onnistunut nuolemaan Eevalle saman ihanan tunteen, jonka sain aiheutettua itselleni pippeliäni riittävän kauhan kädellä hieroen.

“Se tuntui tosi kivalta.”, sai Eeva sanottua hetken kuluttua. “Sitä kutsutaan orgasmiksi. Isot pojat on kertoneet.”, vastasin minä leveä hymy huulillani. “Joo. Mä oon tuntenut vähän samanlaista ennenkin kosketellessani pimppiäni. Mutta en koskaan ihan noin hyvää kuitenkaan”, vastasi Eeva.

“Voitaisko me kokeilla saisitko sä pippelisi mun pimppiin niin kuin tuossa.?”, kysyi Eeva osoittaen kuvaa lehdessä. Eipä minua tarvinut kahta kertaa käskeä moiseen ja niinpä Eeva asettui makaamaan sammalelle selälleen lehden kuvaa matkien. Minä laskeuduin melko kömpelösti alas Eevan päälle ja jäykkä pikkuinen pippelini kohtasi Eevan häpyhuulet. Haparoiden aloin työntää lantiotani Eevaa kohti ja terskani alkoikin upota ihanasti hänen kosteiden pehmeiden häpyhuuliensa väliin. Tunne oli ihana, mutta ensimmäinen työntöni ei löytänyt kohdetta ja terskani törmäsi esteeseen. Vetäydyin taaksepäin ja yritin uudelleen hiukan alempaa. Nyt terskani upposikin syvemmälle ja sen pään ympärillä tuntui kuin eräänlainen “rengas”, joka kuitenkin antoi periksi minun työntäessäni yhä enemmän. Pienellä pippelilläni ei ollut mitään vaikeuksia työntyä Eevan sisään ja yhtäkkiä terskani luiskahtikin “renkaasta” ja edessä oli jälleen uusi tuntemus työntyessäni Eevan ihanaan tiukkaan ja kosteaan tunneliin. Työnnyin niin syvälle kuin silloinen pituuteni mahdollisti ja pysähdyin hetkeksi. “Tuntuu tosi upeelta.” sain sanottua Eevalle, joka vastasi: “Niin tuntuukin.”.

Luonto tosiaankin ajaa tikanpojan puuhun. Niin minä vain ajalla ennen VHS-nauhureita ja varsinkin internetin ehtymättömiä opetusvideokokoelmia tällä alueella päättelin ruveta liikuttamaan lantiotani edestakaisin. Pippelini liukui ulos Eevan häpyhuulille ja sitten jälleen sisään. Tällä kertaa sisäänpääsy sujui helpommin ja Eeva sanoi: “Jatka tota, sun pippeli tuntuu ihanalta mun pimpissä.”. Jatkoin työtä käskettyä ja niin me kaksi siinä yhdyimme elämämme ensimmäistä kertaa salaisen piilopaikkamme sammalpedillä.

Mikään suuri rakastaja en tietenkään tuolloin vielä ollut ja niinpä vain muutamien haparoivien edestakaisten työntöjen jälkeen terskassani alkoi tuntua outoa kihelmöintiä sen liukuessa Eevan pimpissä. Sekunnin murto-osassa tunne lähti kiihtyen leviämään pippeliäni pitkin selkärankaani ja sieltä se syöksähti aivoihini aiheuttaen elämäni ensimmäisen oikein kunnollisen orgasmin. Selkäni kaareutui ja painauduin syvälle Eevan sisään samalla päästäen huokauksen huuliltani. Tunne oli sanoinkuvaamattoman ihana, kun pippelini sykki syvällä Eevan pimpissä. Laskeuduin Eevan päälle ja jäimme makaamaan sisäkkäin.

Kun hengitykseni hiukan tasaantui, Eeva kysyi: “Sinäkin taisit saada orgasmin? Tuntukos se sinustakin hyvältä?”. “Juu. Se tuntui tosi hyvältä.”, sain vastatuksi ja hiljalleen tunsin kuinka pippelini pehmeni Eevan sisällä. Vetäydin pois, ja kierähdin Eevan vierelle makaamaan.

Makailimme sammalella jonkin aikaa sanomatta sanaakaan. Sitten nousimme ja aloimme pukea vaatteita päällemme. Eeva rikkoi hiljaisuuden sanomalla: “Voitaisko me kokeilla tätä toistekin? Se oli niin kivaa ja noissa lehdissä on vielä vaikka minkälaisia juttuja.”. Toiveeni olivat enemmän kuin täyttyneet ja tyttö halusi vielä jatkaakin. Täydellistä. “Joo. Kokeillaan vaan toistekin.”, vastasin ja pakkasimme lehdet muovikassiin ja lähdimme pois.

Tämä ei varmaan tulisi jäämään ainoaksi kerraksi, kun piilopaikkamme näkisi meitä tutustumassa toistemme vartaloiden ihmeelliseen maailmaan.

13 kommenttia viestissä: “Piilopaikassa. Osa 1.”

 1. mattimeikäläinen says:

  Todella hyvä tarina. Tulee myös omat ekat lääkärileikit mieleen, vaikka ei ihan noin pitkälle mentykään. Kirjoitusasu oli tosi mukava ja helppolukuista ja minä-kertojan pään sisään oli helppo päästä. Oli myös hyvä, että käytit lapsellisia termejä ja repliikit ovat uskottavia: ei tullut liian likainen olo, että olisi jotain lapsipornoa lukemassa, vaan toi lähinnä vain inhimillisen, muistoja herättävän ja nostalgisen lämmön olon, eikä ollut lainkaan “sillä tavalla” kiihottava.

  Tekniseltä kannalta hyvää sujuvaa helppolukuista tekstiä. Ainoa, mikä vähän häiritsi, oli lainausmerkkien joissain kohdin virheellinen käyttö. Tässä kuitenkin aika hyvä pikainen opas lainausmerkkien käyttöön: http://webcgi.oulu.fi/oykk/abc/kielenhuolto/oikeinkirjoitus/valimerkit/lainausmerkit/

  Ja älä ota tätä pahalla! Pieni virhe ja teksti oli muuten todella hyvää! 🙂

 2. Tanakka says:

  Mitenkähän ihmiskunnan kävisi ilman pornolehtiä. Niiden pitäisi ehdottomasti kuulua lehti- ja muun kulttuurituen piiriin. Hyvä tarina kirjoitettuna hyvällä suomenkielellä. Ihmetyttää, ettei se ole saanut kuin vajaat neljä puoltoääntä.

 3. mä vaan says:

  Nyt kyllä meni överiksi, ei 8 ikäisellä pojalla voi viellä kalu seistä, kun ei ole murrosiässä. Ja kaiken lisäksi ko. stoori kuulosti alan kokeneelta, tuskin tuon ikäinen osaa pillua nuolla ja orkkua saada,ei..ei tällaista.

  • Lääkäri says:

   Kipinkapin biologian kertauskurssille (tai Googlaamaan). Murrosiällä ei ole mitään tekemistä erektio- ja orgasmikyvyn kanssa. Poikavauvat saavat erektioita jo ennen syntymäänsä ja lapset pystyvät saamaan orgasmeja esim. masturboimalla, niin pojat kuin tytötkin.

  • Anssi says:

   Muistampahan omatkin muistoni kun jtn 4v iässä ekaa kertaa minulla pippeli koveni saunassa äidin ja siskon kaa. Kysyin äidiltäni miksi minulla seisoo. Sit myöhemmin päiväkodissa tehdyssä majassa makasin tytön päällä suukotellen häntä ja silti olin kovana. Todellakin myös jo lapsena pojalla voi seistä kikkeli vaikka spermaa ei tulisikaan, mutta silti saa orgasmeja. Itse aloitin runkkaamisen 8 vuotiaana.

  • maddi1maxx says:

   Kyllä se kalu on seissyt jo 7 vuotiaasta asti ettet sinä poika ala opettamaan.Nyt täytän kohta 67 vuotta ja vieläkin hyvin ottaa eteen..

 4. Teuvo says:

  Kiva tarina. Tulee mieleen oma lapsuus, vaikka yhdyntää ei leikeissä tullutkaan kokeiltua vielä tuossa iässä, enkä orgasmiakaan saanut vielä noin nuorena.

 5. Panomies says:

  Jatkoa heistä teini-ikäisenä!

 6. Panomies says:

  Jatkoa heistä teini-ikäisenä!

 7. Nostalgiaa says:

  Kyllä tässä novellissa tuli omat muistot mieleen.Tosin omat muistot ovat enemmänkin 2000-luvun alkua.silloinkin saatiin isoilta pojilta pornolehtiä ja niitä selailtiin ja tyttöjäkin kyseltiin mukaan lehtiä “lukemaan”.

 8. joni says:

  Hyvin kirjoitettu, laita vain lisää.

 9. Itsekkinvastaavaakokenut says:

  Jatkoa kiitos 🙂

 10. mikkis says:

  Ehdottomasti lisää!

Kommentoi

top