search
top

Viettelys mökillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (166 votes, average: 3.63 out of 5)
Loading...

Kesällä se alkoi. Suunnitelmissani oli mennä maalle, mökilleni, ja ottaa 17v.ikäinen tytär mukaani. Jottei hänelle olisi tullut aika pitkäksi, lupasin hänelle, että hän voisi ottaa ystävättärensä seurakseen. Siellä olisi todella ollut pitkästyttävää olla yksistään minun kanssani, sillä mökki on syvällä korvessa, usean kilometrin päässä asutuksesta järven rannalla. Ei siellä tosiaan olisi paljoa muuta tekemistä ollut kuin uinti, auringon otto, lukeminen ja samoilu luonnossa. Sekin omatoimista. Itse olin suunnitellut hieman ehostavani mökin julkisivua ja paikkailla ikkunoiden kititystä, joten itse en olisi kovin seurallinen ollut. Mökistä oli tullut tärkeä projektini siitä lähtien kun erosin 25 avioliittovuoden jälkeen vaimostani. Ero oli aika kivuton ja riidaton, sillä pääsin pienin kolhuin yli tiedosta, että vaimoni oli paneskellut erään kollegansa kanssa yli kolme vuotta selkäni takana. Mutta, -ei kannata suunnata murheen laaksoihin ja katkeroitua. Nykyisin pidin vaimoani hyvänä runkkausobjektina. Fantasioin miten salaa seuraan kun hänet vietellään ja viettelijä riisuu hänet. Fantasioin miten hänen vastustuksensa hitaasti laantuu kiiman noustessa ja miten jalat leviävät himosta käheän äänen anoessa kullia, ja rakastajan vihdoin työntäessä kyrvän vaimon pilluun. Herkullinen fantasia.

No niin. Ahdoimme autoon tavaroita, ja sitä oli paljon. Pääsimme lähtemään ja kaarsimme tyttäreni Iidan kaverin, Miisan luo, joka ei kaukana asunut. Hän odottikin jo meitä pukeutuneena tosi pieniin ja lyhytlahkeisiin farkkushortseihin. Päällään hänellä oli kireä toppi joka nuoli tiukasti kehittyneitä rintoja jättäen vatsan paljaaksi. Aurinko paistoi niin, että lämpö väreili kuumalla asfaltilla ja Miisan ohut toppi liimautui hänen iholleen. Vaikka hänellä olikin rintaliivit, niin terävät nännit työntyivät terhakkaasti kankaan alta. Hän oli todella söpö pieni neito. Ihanat rinnat ja upea vartalo, mutta vain 17 vuotias ja silloinhan en voinut edes mitään ajatellakaan hänen suhteen, -vaikkakin hän täyttäisi 18 jo ensi kuussa. Joka tapauksissa oli vaikeaa olla katsomatta hänen rintojen välistä uomaa kun hän kiemurteli tavaroittensa kanssa takaistuimelle. Kuitenkin mielestäni lapsi silti.

Tunnit kuluivat ja ajo sujui moottoritietä mutkattomasti. Tytöt istuivat takana ja tirskuivat, puhua pälpättäen ja välillä leväten kuunnelleen jotain korvanapeistaan. Oli tullut jo ilta kun ajoin kapeaa metsätietä mökille. Miisa katseli innokkaana ympärilleen ja ihasteli, miten kauniita olivat pienet metsäaukiot ja peltotilkut joita ohitimme. Mökki sijaitsee rinteessä joka loivasti laskeutuu kohti järven rantaa. Järvi ei ole mikään pikkujärvi, vaan pitkän päivän saa tehdä, että sen päivässä meloen kiertää. Perillä tytöt törmäsivät heti huoneeseen joka oli heille nyt yhteinen. Minä nostin mukana tuodut ruuat asianomaisiin tiloihinsa ja vein omat vaatteet ja tavarat huoneeseeni. Valmistimme pikaisen illallisen ja söimme. Olin kuitti ja ruuan jälkeen menin huoneeseeni ja nukuin heti. Tytöt jäivät vielä menojaan pitämään.

*************

Heräsin aamulla kuumuuteen ja hikiseen oloon. Nousin heti ja menin avaamaan ikkunan. Kuulin naurua ja veden loiskintaa ja arvasin tyttöjen jo olevan järvessä. Kurottauduin ja katsoin rantaan. Näin miten tytöt sukeltelivat ja roiskivat vettä toistensa päälle yläosat paljaana, siis rinnat paljaana! Vatsasta kouraisi ja tunsin miten pieni herääminen kullissa alkoi. Olinhan minä nähnyt Iidan alasti useinkin, ilman mitään reagointeja, ja niin myös nyt. Onhan hän sentään tyttäreni enkä näe häntä minään muuna, – mutta Miisa, nähdä hänen rintansa tanssivan leikin tiimellyksessä. Hän oli kuumottava tapaus. Lisäksi se, että hänen bikinialaosansa oli niin pieni, ei oikeastaan mitään. Stringkaltainen alaosa ei peittänyt mitään ylimääräistä. Nielaisin ja puristin kovenevaa kullia ja totesin sen voimistuvan vaan lisää. Posket hehkuen ja hengitys tihentyen seurasin nuoren vartalon liikkeitä vain kymmenen metrin päästä.

Miisa kurotti kätensä kohti aurinkoa ja taivutti päätään taakse ja ravisti valuttaakseen liian veden vaaleilta hiuksiltaan. Rinnat heilahtelivat viettelevästi liikkeiden mukaan. En ollut livenä aikoihin nähnyt niin kauniita palloja. En vuosiin. Sitten hän otti pullon aurinkoöljyä ja alkoi levittää sitä iholleen. Minä runkkasin hiljaa piilotellen verhon takana ja katsellen miten hän sulavasti siveli ja levitti öljyä rinnoilleen ja alas vatsalleen. Hänen rintansa ja kaunis vartalo korostui kiillellen rasvaisesta öljystä. Kun hän alkoi öljytä sisäreisiään, avasi hän hieman jalkojaan päästäkseen niihin paremmin käsiksi. Tunsin taas vatsassani krampin ja kullin valmistautuvan laukaisuun. Miisa kääntyi ja kumartui rasvatakseen pohkeitaan. Lähes alastomat pakarat loistivat kohti minua. Pakaroiden kätköihin oli suurin osa bikinistä solahtanut. Se oli minulle liikaa. Kullissa räjähti ja spermajuova osui suoraan seinään. Vedin henkeä kovaa ja pelkäsin, että tytöt sen kuulisivat. Miisa nosti taas käsiään ja rinnat heilahtivat viekoittelevasti. Minä katselin ja vemppasin viimeisiä spermatippoja lakanalle. Nyt huomasin myös, että tyttäreni Iida oli samanmoinen, naisen rinnat ja kaikki. Enpä ennen ollut pistänyt merkille.

Menin suihkuun ja kohensin itseni esiintymiskuntoon ennen kuin menin keittiöön. Valmistin aamiaisen ja otin sen mukaani ulos. Kahvin, teen, mehun ja sämpylät lisukkeineen. Miisa alkoi innolla etsiä bikinien yläosaa, mutta Iida valisti heti:
“Isä on nähnyt niin monet tissit, ettei sinun häntä kiinnosta. Olet aivan liian nuori ja häntä kiinnostaa vaan kypsemmät naiset,” rauhoitteli Iida ystäväänsä.
Voi kun tytär vaan arvaisi mikä peto se iskä oikein on. Miisa jätti etsiskelyn sikseen. Suureksi ilokseni. Vaikka olinkin hetki sitten runkannut, oli todella vaikeata pitää katse muualla kuin viettelevissä rinnoissa jotka somasti pirtein nännein heilahtivat silmieni edessä pöydän laidan yläpuolella. Molempien tyttöjen rinnat kiiltelivät auringossa öljyn sitä korostaessa. En olisi tarvinnut ojentaa kättäni pöydän yli kuin muutaman kymmensenttisen, niin olisin voinut koskettaa pehmeää rintaa ja vaikka hieman nipistää ruskeata nänninipukkaa. Nielaisin ja tunsin miten haaroissa alkoi taas liikahtelu. Minun piti alkaa heti keskittyminen mökin etuseinän kunnostusprojektin työjärjestykseen ja muuhun oheisaskareeseen, ajatuksiin jotka eivät olleet liikaa kuumottavia. Minulle tuli vielä tunne, että Miisa oli noteerannut katseeni ja vilkaisuni, sillä hän nosti kämmenkupit rintojensa suojaksi, mutta pian hän ne taas vapautti. Hän nosti sitten kätensä kohti taivasta ja taivutti itseään taakse ja huokaisi nautinnollisesti.
“On niin hurjan ihanaa tuntea itsensä rennoksi ja vapaaksi,” sanoi Miisa ja yllätti minut pikaisella vilkaisullaan joka kertoi juuri siitä vapautuneisuudesta.

Päivä kului ja tytöt menivät löytöretkelle metsään. Minä kunnostin seinää ja aina välillä ajattelin Miisan vartaloa. Illalla olimme yhdessä iltauinnilla ja tytöt maanittelivat ja maanittelivat minua mukaan heittämään frisbeetä. Lopuksi menin ja oikeasti menin innokkaastikin. Sain nauttia tyttöjen, oikeasti Miisan heilahtavista rinnoista. Mitä kauemmin heittelimme ja ilakoimme, sitä vapautuneemmiksi tulimme, niin tytöt kuin minäkin. Pian peli meni jo siihen, että roiskimme vettä toistemme päälle ja painimme frisbeestä. Miisa ei suuremmin reagoinut kun painimme ja taistelimme himotusta muoviläpyskästä vaikka vartalomme painautuivat useinkin toisiamme vasten. Toisinaan taas olin tuntevinani, että olimme kiinni toisissamme pidempään kuin olisi tarvinnutkaan. Iho vasten ihoa. Ja märkä iho, sen kosketus kuumottaa minua todella paljon. Tunsin Miisan pullottavat rinnat vasten vatsaani, rintaani, käsivarsia ja käsiä. Sain keskittyä todella, etten olisi kahmaissut Miisan rintoja kouriini. Onneksi kulli ei täysin seisonut, syynä viileä vesi. Pieni jöpötys vaan, mutta jos se olisi ollut täytenä majesteettina, Miisa ei olisi voinut olla sitä huomaamatta, ja arvannut mitä hänen läheisyytensä sai minussa aikaan.

Illalla kun olin taas sängyssä iltateen ja muutaman viinilasin jälkeen, niin mielikuvat ex-vaimostani ja rakastajasta korvautuivat kuviin seitsemäntoista vuotiaaseen vaaleaverikköön, jolla oli täyteläiset rinnat ja joka avasi reisiään kaivaten kulliani. Ei kestänyt kauan kun satsi lensi ja sitten nukahdin uneksien keinuvista rinnoista ja märästä ihosta.

**********

Kesäprojektini edistyi ja tytöt lukivat, uivat ja ottivat aurinkokylpyjä. Kuljeksivat metsässä etsiskelemässä marjoja. Meillä oli useita antoisia vesileikkihetkiä joissa oli mahdollisuus tuntea Miisan vartalo vasten omaani. Olin aina vaan varmempi siitä, että hän tiesi mitä tuntemuksia hänen vartalonsa kosketukset minussa saivat aikaan. Aavistin, miten hän hiljakseen siirsi rajojaan ja esitti itseään aina vaan avoimemmin mitä pidemmälle aika kului. Hän otti aurinkoa häpeilemättä jalat kaukana toisistaan saadakseen tasaisen rusketuksen. Vesileikeissä hän painoi häpyään ja pakaroitaan häpeämättä vasten nivusiani kun siihen vaan leikin tiimellyksessä tuli mahdollisuus. Minusta tuntui miten hänen katseensa laskeutui alas etumukselleni aina kun tulin yllätetyksi hänen vartalonsa tarkistelusta. Taisin nähdä pienen ilkikurisen hymyn häivähtävän hänen huulillaan.

Tytöt kulkivat ja olivat joka päivä kulkeneetkin vain bikinien alaosat päällään. Välillä pikkareissakin kuivatellessaan bikineitä. Metsässä he sentään liikkuivat pukeutuneina. Tytöt auttelivat minua remonttihommassa, mutta se ei vaatinut vaatetuksen lisäämistä. Minun oli ainakin kerran päivässä poistuttava työkohteesta ja olla jossain yksikseni ja runkata. Välillä saatoin masturboida makuuhuoneessa katsellen ikkunasta tyttöjä, siis Miisaa. Iltaisin fantasion miten Miisa imi minua ja miten minä nuolin hänen märkää pilluaan. Miten leivoin pyöreitä pakaroita ja suutelin himokkaita nänninipukoita. En usko aikuisiässäni ennen runkanneeni näin paljon kuin nyt.

Olimme olleet mökillä jo viikon kun Iida tuli kännykkä kädessään luokseni.
“Äiti soitti juuri. Hän ja Erkki aikovat ehostaa hieman huonettani ja haluaa, että tulisin kotiin valitsemaan tapettia ja värejä. Ja jotain uutta huonekaluakin saisin.”
“Jaa, mitä olet itse ajatellut?”
“Täällä on ihanaa, mutta on myös sikahienoa valita itse oman huoneen asioista, joten kyllä mä haluan lähteä.”
“Okei,” vastasin ja tunsin pientä harmistumista siitä, että tähän loppui kiimaiset päiväni.
“Iskä, Miisa haluaisi ja toivoo, että olisiko se okei, että hän jäisi tänne. Minähän tulen kumminkin takaisin muutaman päivän kuluttua. Miisasta täällä on niin rauhallista ja ihanaa eikä haluaisi ollenkaan kaupunkiin.”
“Ehh, jäädä siis tänne. Eikö se ole hänestä hieman ahdistavaa? Vaan minä ja hän.”
“No ei. Hän voi lukea, uida, kuunnella musiikkia ja vaikka autella sinua remonttihommissa,” sanoi Iida ja kääntyi kohti Miisaa ja huusi:
“Etkö haluakin jäädä ja autella iskää, vai mitä?”
“Ehdottomasti haluan,” tuli napakka vastaus rantapyyhkeeltä.
Se oli sitten päätetty ja tunsin miten jännitys itsessäni kasvoi ajatellessani miten olisin kahden Miisan kanssa muutamia päiviä. Kulli koveni parissa tulipunaisessa sekunnissa. Nyt saisin pitää todella itseni kurissa, ettei se mopo vaan karkaisi.

Kyyditsin Iidan junalle ja tein ostoksia. Hankin hieman viiniä ja siideriä sekä naposteltavaa iltatunnelman luomiseksi. Kuluneina päivinä ja iltoina oli ruokavarastokin huvennut ja jouduin sitä myös täydentämään. Kun tulin takaisin mökille, näin miten Miisa makasi pyyhkeellään jalat ja käsivarret sojottaen kauas sivuille. Lähtiessä hän oli ollut pesemässä pikkupyykkiään, jota varmaan ei paljoa ollut, ajatellen tyttöjen näiden päivien pukeutumista. Sanoin hänelle, että varoisi polttamasta nahkaansa kuumassa auringossa, mutta sain vain muminaa vastaukseksi.

Touhuilin hieman omiani, mutta tuntui kuin ilmassa olisi kovastikin jännitettä ja odottaa vaan saattoi, koska Miisan ja minun vartaloiden välillä puhkeaisi tähtien ja salamoinnin ilotulitus. Riisuin paitani ja rakentelin pelkät rakennusshortsin jalassa. Vaikka olinkin jo 45, niin vartaloni oli edelleen hyväkuntoinen ja timmi. Siitä sain kiittää säännöllistä treenamista kuntosalilla ja oikeaa ruokavaliota. Olin tietoinen, että vartaloni oli houkutteleva ainakin minun ikäisteni naisten silmissä.

Miisa jatkoi kesälomaelämäänsä yläosattomassa asussaan ja minulla oli aina vaan hankaluuksia pitää silmäni kurissa. Nyt oli kuitenkin helpompaa huomioida Miisan eleitä ja käyttäytymistä, kun ei tarvinnut sitä tehdä salaa tyttäreltä. Minusta Miisa oli nyt hieman jännittynyt kun söimme ja pidimme kahvitaukoja. Olihan hän melkein alasti ja yksin vanhemman miehen kanssa keskellä metsää. Mutta tilkka viiniä ja kevyt jutustelu sai hänet jälleen omaksi itsekseen. Illalla tuntui melkein siltä, että hän flirttaili kanssani kun hän istui pelkät pikkarit jalassaan ja jalat nostettuna korituolissa alleen torkkupeitto lämmittämässä hartioita. Hänen pienen huppelin verhoama katse viipyi minussa kauan ja hän hyväili reisiään ja kertoi muodista, musiikista ja muusta joka ei minua kiinnostanut pätkääkään. Hän haukotteli ja venytti itseään, laski jalat lattialle pieneen haara-asentoon ottaen tukevan asennon ja nousi. Hän rojahti takaisin tuoliin ja nosti toisen jalkansa käsinojalle niin, että näin suoraan hänen syliinsä jota peitti vain ohut, sivuun luiskahtanut kangaskaista. Minun oli aseteltava salamana herännyt kulli äkkiä löhöhousuissa uuteen asentoon.

Olin hemmetin himoissani ja huomasin Miisan sen tajuavan. Hieman riippuvan pään ja roikkuvan otsatukan läpi katsoivat hieman uneliaat silmät samalla kun hänen sormenpäänsä sivelivät paljasta sisäreisien ihoa. Hän kertoi näkemyksiään ja ajatuksiaan ja minä kuuntelin, -näennäisesti. Heikossa kynttilänvalossa näyttivät hänen silmänsä kimaltelevan enemmän kuin tavallisesti ja poskissa hehkui himon ruusuläikkiä. Minulla oli vaikeuksia hillitä itseni, etten olisi paiskannut tyttöä lattialle, repinyt pikkuhousut pois ja survaissut kullin oletettavasti läpimärkään pilluun.
“Oh-hoijaa, eiköhän ole aika nukkumiselle,” sanoin puuroisella äänellä ja kiiruhdin makuusoppeeni.
Heittäydyin sängylle ja kaivoin kullin esiin. En ehtinyt kuin vetäistä pari kertaa tiukalla runkkuotteella, niin jo lensi satsit vatsalle. Kesti kauan ennen kuin nukahdin. Minun oli pakko vielä mennä ulos ja istua hetki wiskylasin kanssa laiturilla. Palasin sisään ja hiivin varovasti tyttöjen maakuusopen ovelle. Kurkistin ovenraosta sisään. Miisa nukkui, täysin alasti. Hän oli jättänyt täkin pois ja makasi jalat auki. Näin ruusuisen aukon. Hiivin sisään ja tarkastelin estottomasti hänen vartaloaan. Kuutamon valossa ihailin nuoren ihon raikkautta ja tasaisuutta. Sinivalkoinen valo valaisi rintoja jotka heittivät kauniin varjon vatsalle. Miisan huulet liikkuivat aivan kuin hän olisi kuiskutellut jonkun kanssa. Vatsa nousi ja laski rauhallisen hengityksen tahtiin. Hento häpykarvoitus kimalteli kun siihen osui kuun säteet. Katseeni harhaili alas syliin ja pieneen, kapeaan rakoon. Miisa liikahti ja koukisti toisen jalkansa sivulle ja pillu loisti täysin avoinna. Kulli turposi taas housuissani ja kiiruhdin nopeasti omaan kämppääni. Kaivoin taas kullin esiin ja sain lastit lentämään jo toisen kerran sen yön aikana. Vihdoin nukahdin verkkokalvolla Miisan alaston vartalo.

Aamulla aamiaisella Miisa oli ilmiselvästi krapulainen. Rehellisesti sanottuna niin olin minäkin. Säästä näytti tulevan piinaavan helteinen, joten jatkoimme edelleen puolialastonta olemistamme. Nikkaroin ja Miisa pyöriskeli pyyhkeensä päällä tai istui minun lähettyvilläni ja katseli. Vähitellen alkoi myös krapula hellittämään ja olin kohta aivan kunnossa.
“Heeii kuule,” huusi Miisa, “voitaisiinko mennä uimaan? Minua ei huvittaisi ollenkaan mennä järveen yksistäni,” hän sanoi ja pompotteli rantapalloa.
“Okei, onkin aika ottaa paussi ja pulahtaa,” vastasin ja menin rantaan.
Kun napitin auki työshortsejani niin muistin, etten ollut aamulla pukenut alushousuja ollenkaan. Olin vaan pöpperöisenä vetänyt työhousut päälle.
“Hei, samperi vie, unohdin… Pystytkö uimaan kanssani jos olen kokonaan naku,” kysyin .
Se oli uskalias ehdotus. Miisa olisi voinut loukkaantua moisesta ehdotuksesta. Kiukustua ja vaatia pääsyä pois koko mökiltä. Hän olisi voinut syyttää minua vaikka alhaiseksi paljastelijaksi.
“Jos et itse ole ujo, niin ei se minua haittaa,” vastasi hän nauraen, mutta hieman epävarmasti kumminkin. Sitten hän jatkoi:
“Mutta oikeus ja kohtuus on tämä,” jatkoi Miisa ja avasi bikinin alaosan kiristysnauhan.
Heittäydyin vikkelästi veteen piilottaakseni kehittyvän erektion. Puolisen tuntia leikimme ja pallottelimme rantavedessä. Uimme hieman kauemmaksi ja jatkoimme taas palloilua. Pieni painiottelu kehittyi aina silloin tällöin. Olimme myös hieman varovaisempia nyt kun satunnaisesti jouduimme lähekkäin. Kokeilimme miten lähelle voisimme mennä ja pieni eroottinen lataus vallitsi. Minun piti olla varovainen, sillä olinhan sentään melkein 30 vuotta vanhempi kuin Miisa ja lisäksi, olihan hän tyttäreni kaveri. Mutta Miisaa oli mukava nyt seurata kun näin, miten häntäkin kiusasi pieni kiimanpoikanen. Olihan hän nuori, eikä varmaan osannut ja ymmärtänyt koko jännittynyttä tilaa.

Palloleikki jatkui ja tunsin välillä miten kulli hipaisi tai painautui vasten Miisan pakaroita. Posket punertuivat ja hän vetäytyi ujosti kauemmas. Tunsin myös välillä, miten hänen karvoituksensa kutitti ihoani ja miehisyyteni sai lisää potkua. Silloin minun oli nopeasti vetäydyttävä soveliaan välimatkan päähän. Näin jatkoimme ja lataus välillämme vaan nousi. Kun Miisan kännykkä hälytti ja hän riensi siihen vastaamaan, pidin huolen siitä, että helpotin paineitani. Hieroin kulliani ja annoin piilossa lastin sekoittua veteen. Sitten olikin taas vesileikin pyörteessä hieman vapaampaa olla.

Oltuamme tarpeeksi vedessä nousimme rantaan. Menimme sisään ja aloimme tehdä jotain pientä syömistä. Olimme edelleen täysin alasti ja huomasin Miisan vilkaisut. Kullini oli koko ajan valmiusasemissa nostamaan päätään, mutta onneksi se pysyi nyt puolijäykkänä, hieman riippuvana. Kun panimme lasagnen uuniin, niin Miisa meni uudestaan ulos ja heittäytyi pyyhkeelleen. Menin verhon taakse ja katselin salaa. Pienen tovin kuluttua näin, miten hänen kätensä hitaasti liukui jalkojen väliin ja alkoi siellä edestakaisen liikkeen. Hän masturboi. Hiivin ulos ja piilouduin lähellä olevan pensaan taakse. Miisa oli täysin keskittynyt itseensä eikä huomannut minua. Ainoa ääni mikä kuului, oli heikko tuulen suhina puissa ja kärpästen surina. Näin kuumalla linnut olivat hiljaa. Tartuin taas kulliin joka sojotti alastomasta vartalosta ja runkkailin hitaasti. Voi tätäkin ukkoa, -seison puskissa ja vemputan kulliani tyttäreni parhaan ystävän maatessa pienen matkaa minusta masturboiden tietämättä mitä ympärillä tapahtuu. Tätä ajattelin.

Kohta alkoi Miisan keskikohta keinahdella. Näin miten lantio nousi pienelle kaarelle ja heilahteli kummallekin puolelle. Sitten hän värähti ja aaltomainen liike meni nilkoista ylös lantiolle. Vartalo jännittyi ja sitten pian rentoutui. Miisa ikään kuin väsähti alas pyyhkeelle ja kaikki oli ohi. Sekunti tästä niin minulta lensi panos pensaan oksalle.

*********

Ilta kului mukavasti ruuan ja viinin merkeissä. Tunnelmallinen kynttilänvalo vaan lisäsi kodikkuutta. Ilta muuttui hieman viileäksi ja otimme kylpytakit päällemme. Sytytin takkaan tulen, eikä kauaa kestänyt kun vilunväreet katosivat. Miisalle tuli jo kuuma ja hän avasi kylpytakkinsa kokonaan. Alla oli yhä alaston vartalo joka hämärässä muistutti kaunista veistosta. Olimme kumpainenkin hieman huppelissa ja hihittelimme. Aloimme puhua ja laskea leikkiä seksistä sekä ikäerostamme.
“Mutta vanhemmat miehethän tietävät kaiken seksistä. Sinäkin olet ollut monen kanssa,” sanoi Miisa hieman hämmentyen.
“No jaa, miten sen nyt ottaa. En tiedä, onko sitä rutiinia kellään vai miten. Se nyt on vaan totuttua,” vastasin ja nielaisin samalla kun huomaamattani tunnustelin kaluani.
“Mutta kuitenkin, voisin opettaa sinulle jotain,” jatkoin nauraen ja leikkiä laskien. Silmäilin hänen alastonta vartaloaan.
“Onko sinusta mukava katsella minua?”
Miisa katsoi minua lievästi humalaisella katseella ja silmissä välähti pieni röyhkeys. Nielaisin.
“Kyllä. Olet hyvän näköinen. – Olet seksikäs, – mutta olet nuori,” lisäsin varmuuden vuoksi.
“No olenko mielestäsi liian nuori sinulle?”
Miisa siinä hieman leukaili ja oli muka nyrpeä.
“Kyllä. Kyllä niin voi sanoa. Olen tottunut kypsiin naisiin ja sinähän olet melkein lapsi,” jatkoin välinpitämättömän oloisena.
Miisa ei sanoistani pitänyt vaan happamoitui. Hän kiristi kylpytakkinsa tiukasti ympärilleen.
“Okei, menenkin tässä sitten nukkumaan, niin voit rauhassa istua ja muistella kypsiä naisiasi.”
Miisa mutristi huulensa ja marssi pois. Minä jäin istumaan ja olin tyytyväinen siihen, että olin pystynyt torjumaan houkutuksen joka oli ollut kuin tarjottimella. Ulkona oli alkanut sade ja kaadoin itselleni reilun wiskypaukun. Toivoin rauhoittuvani.

Matkalla kamariini en voinut olla kurkistamatta Miisaa. Hän nukkui ja hiivin sisään. Yhtä alasti kuin ennen, yhtä rentona jalat auki ja rinnat lievästi valahtaen molemmalle sivulle. Hiivin lähemmäksi. Olin jo niin lähellä, että olin tuntevinani hänen ihonsa lämmön. Annoin periksi päätökselleni ja ojensin käteni hänen rintansa päälle. Pidin avonaisen kämmenen ainoastaan millien päässä ihanasta rinnasta. Niin kaunis ja söpö, niin kutsuva ja houkutteleva. Silkinoloinen iho, pehmeät rinnat ja hänen viehättävä rako sekä reidet, jotka nyt olivat avanneet näkymän siihen kauniiseen.

Hipaisin nänniä joka heti vetäytyi kokoon ja rypistyi kuin olisi palellut. Se koveni ja sojotti ylös kuin aurinkoa kohti ojentuva voikukan nuppu. Miisa huokaisi ja minä rohkaistuin. Muotoilin kourani Miisan rinnalle ja tunsin miten kulli taas veti itseään asentoon heti kun paljas kämmeniho tunsi rinnan kosketuksen. Helvetti, miten ihanalle tuntui. Käteni hieroi ja helli Miisan rintaa. Hän venytteli nautinnollisesti ja varmaan uneksi siitä, että joku juuri teki sitä hänelle. Toisella kädelle hyväilin toista rintaa ja hitaasti siitä alas vatsalle. Sitten varovasti ohi hennon karvoituksen ja avonaiselle pillulle. Unissaan Miisa vääntelehti ja toi häpyään kohden tunnustelevaa sormeani ja aloin pehmeän ja varovaisen hipelöinnin pienellä nappulalla märän pilluvaon yläosassa. Hän huokaili raskaasti ja silmäluomet värähtelivät kunnes ne rävähtivät kokonaan auki. Yllättyneenä ja hieman pelokkaana hän tuijotti minua silmiin ja kysyi, että mitä teen.
“Shsss, ei mitään vaaraa,” kuiskasin, “teen sinulle ihanaa.”
Hän räpytteli ja tarttui ranteeseeni viedäkseen käteni pois, mutta panin lujasti vastaan.
“Ei, ei näin. Et voi. Sinä olet Iidan isä,” sanoi Miisa, mutta jostain syystä kuiskaten sen.
Panin kaiken yhden kortin varaan.
“Et voi nyt kieltää minua. Olethan jo päiväkausia kiusoitellut ja vietellyt minua,” vastasin ankaralla äänensävyllä. Sitten jatkoin edelleen muka ankarana:
“Olet esitellyt itseäsi ja flirttailut. Olet hieronut vartaloasi minuun. Niin ei tehdä jos ei ole valmis ottamaan siitä vastuuta.”
Huomasin itsekin miten kohtuuton ja kova puheessani olin, mutta enää en voinut pidätellä halujani enkä pysyä kaidalla polulla. Wisky kai sumensi aivojani, enkä enää pysynyt jämäkkänä. Sanani ottivat tulta ja näin miten Miisa mietti ja epäröi. Sisimmässään hän uskoi olleensa osasyyllinen kehittyneeseen tilanteeseen.
“Niin mutt… mutta se oli vain leikkiä, …tai… kai ei…leikkiä…jännää,” mutisi Miisa epävarmasti.
Sormeni jatkoi klitoriksen ärsyttämistä ja tytön hengitys oli tihentynyt ja silmien katse tullut himokkaammaksi. Työnsin sisään kaksi sormeani jotka liukuivat vaivattomasti liukkaassa pillussa. Työnsin sinne sormet rystysiä myöden.
“Nyt saat nähdä miten jännittävälle kaikki tuntuu,” sanoin päättäväisesti ja otin hänen kätensä omaani ja vein sen kullille.
Näytin miten hän ottaisi sen käteensä ja puristaisi vartta kourassaan. Liikutin hänen kättään ylös ja alas ja näytin miten kullia runkataan.
“Oletko ennen tehnyt tätä?”
“Kerran yhdelle kaverille, mutta kun sain käteni sinne, niin silloin sain kaiken liman jo käteeni,” vastasi Miisa edelleen huolestuneella ja tärisevällä äänellä.
Henkäisin ja tunsin miten himoni nousi näistä Miisan sanoista. Miten sperma oli sotkenut hänen kätensä ja nyt olin täysin varma, että hän oli edelleen neitsyt.
“Minä lupaan, etten sotke kättäsi,” sanoin ja jatkoin,” jatka kullini runkkaamista Miisa. Nyt sinun on vastattava siitä, että olet monena päivänä vietellyt ja kiihottanut minua. Ymmärrätkö?”
“J… juu,” kuiskasi hän.
“Varmasti?”
“Varmasti ymmärrän, ymmärrän varmasti,” vastasi Miisa nyt kirkkaalla äänellä.
Kuin vakuudeksi sanoilleen alkoi Miisa voimallisen, mutta nautittavan kullini runkkauksen.
“Saamari miten tekee hyvää, olet tässä hyvä,” ähelsin.
Hän otti kehun kiitoksena ja sen seurauksena hän paneutui täysin toimintaan. Käsi liikkui varrella ja esinahka liukui edestakaisin yli terskan. Nopeasti oppinut tyttö löysi pallini ja hyväili samalla niitä.
“Olet luonnonlahjakkuus,” puuskaisin ja työnsin sormeni syvälle Miisan pilluun joka nyt kiehui kuumaa nestettä.
“Sinäkin…teet…niin ….ihanaa… minulle,” mumisi Miisa katkonaisin lausahduksin.
“Uskotko, teemme vielä ihanampaa toisillemme, uskotko,” sanoin, kun samalla lähestyin suuni kanssa hänen valuvaa rakoaan.
“Oohh, mmm, iiihh…anaa,” huokaisi Miisa kun kielenkärkeni pyöri klitoriksella.
Hänen sylinsä painautui vasten suutani ja imin ahnaasti itseeni pillun mehuja kun kieli leikki klitoriksella. Miisa muuttui täysin villiksi ja hän alkoi pyörittää vartaloaan niin, että minulla oli vaikeuksia pysyä mukana. Jotta saisin hänet hieman rauhoittumaan, työnsin etusormen hänen anukseensa, kokonaan. Mutta sillä olikin päinvastainen seuraus.
“Aahh, oohh, …jatka …älä lopeta,” hän melkein huusi.
Näin taas mahdollisuuteni.
“Jos haluat minun jatkavan, niin saat tehdä jotain minulle.”
“Kyll..ää, jatka… Mitä teen?”
“Sinun pitää imeä minun munaa. Minä imen sinua ja sinä minua,” komensin minä.
Miisa tihrusteli minua huolestuneena ja näin miten hän painiskeli ajatuksiensa kanssa ja toisteli sanojani.
“Mutta … miten …, en tiedä,” kysyi hän hennolla äänellä.
“Ajattele vaikka näin. Ajattele isoa jätskitötteröä. Avaat suun ammolleen ja työnnät tötterön huulillesi, nuolaiset ja imaiset, siten se tapahtuu.”
Hän taivutti itsensä kullilleni ja työsi kielensä ulos terskan kärkeen. Kieli kiersi kehää ja laskeutui alemmaksi terskan kannukselle. Löysi takaa herkän jänteen ja nuoli sitä. Minä huokailin hyvän olon tunteessa ja se kannusti Miisaa. Kuin noiduttuna katsoin hänen täyteläisten huuliensa avautumista ja miten hitaasti, hitaasti senttimetri senttimetriltä upotti kullin suuhunsa. Hän oppi nopeasti ja muutaman sekunnin kuluttua hän imi kuin viidentoista vuoden kokemuksen omaava huora. Painoin taas kasvoni Miisan pillulle ja nuolin ja imin. Vartalomme oli tiiviisti yhdessä ja olimme kuin yhtä. Nuolemisen äänet ja pienet litinät tulivat samasta mytystä. Tämä oli tyttö joka oli syntynyt seksille, se oli päivän selvää. Tunsin kullini sykähdykset kun kuulin tytön huokaukset imiessäni hänen pilluaan. Olin taas orgasmin tulon kiusoittelema ja yritin pidättää sitä. Miisa alkoi äkisti vapista ja hän imi kiihkeämmin ja nopeammin. Sitten hänen vartalonsa taipui ja jännittyi. Kullini luiskahti suusta ja hän huusi.
“Mitä tämä…Ihanaa…ihanaa!”
Kouristukset ja krampit vääntelivät hentoa vartaloa jota kesti pitkän aikaa ennen kuin orgasmi antoi periksi. Sitten hän romahti kasaan ja oli sängyllä kuin halvaantunut. Katse oli muissa maailmoissa ja suusta kuului epämääräistä muminaa. Hänen päänsä heittelehti puolelta toiselle ja hiestä märät hiukset valahtelivat silmille. Hikinen iho kiilteli kuutamossa ja koukistuneet polvet olivat valahtaneet sivuille avaten ruusuisen pillun ammolleen.

Kiiltävän märkä pillu oli hetken levännyt. Se alkoi antamaan merkkejä kaipuusta saada jotain sisäänsä. Minua kipristi nivusista ja kulli tykytti valmiutta. Kun nostin hänen veltot jalkansa olkapäilleni, niin hän antoi vastustelematta sen tapahtua. Tähtäsin terskan suoraan punaisten terälehtien väliin jotka kauniisti reunustivat himoni lähdettä. Painoin hitaasti liu’uttamalla kullin sisään.
“Oiihh, huuh,” äänteli Miisa tuskin kuuluvasti samalla kun vartalo jännittyi ja aisti kullin pillussaan.
Pehmeä vatsa alkoi liikahdella ja lantio nousta vasten sisään työntyvää kalua. Vähitellen Miisa heräsi kuin henkiin ja alkoi hyväillä rintojaan ja vatsaansa. Hän hiveli alas kohti vakoaan jossa kullini levitti tytön tiukkaa pillua. Hänen unenomaiset silmänsä avautuivat täysin ja katseeseen palasi kirkkaus. Tunsin hänen kyntensä osumat kullin varteen ja hän havahtui puoliavoimin huulin hymyilemään raukean suloisesti. Tartuin pakaroiden alta ja otin kuin vauhtia työntäessä yhden ainoan työnnön kovaa pohjaan asti. Pillumehut loiskahtivat ja pursuivat ulos kun kulli tunkeutui sisään. Pieni viaton pillu vastusti ensin hieman, mutta antoi periksi kun käytin painoani ja pientä voimaa. Täytin sitten koko onkalon.
“Aih,” huudahti Miisa ja silmät olivat kuin täydet kuut.
Oli kuin hän olisi saanut hehkuvan raudan sisäänsä. Suu aukesi ja huuto kiiri seinissä. Se oli ensimmäinen kerta kun hän tunsi ja koki kullin pillussaan, – ja hän piti siitä. Sen huomasin heti huudon jälkeen. Kasvot olivat nautinnon rusottamat ja hymy huulilla oli aito. Tiukka pillu puristi kullia kun painoin ja vedin sitä vaossa. Sänky narahteli ja ylimääräiset vuodevaatteet valuivat lattialle. Kauniit rinnat vadelmaisine nänneineen heilahtivat kiihkeän nussimisen tahdissa. Miisa inisi ja kirahteli kovempaa ja kovempaa samalla kun hieroi klitoristaan nautinnon lisäämiseksi. Aavisti miten hänellä oli kehittymässä orgasmi. Tämä tyttö oli syntynyt nussittavaksi. Siitä ei ollut epäilystäkään.
“Oohh, kovempaa, ihanaa, vielä kovempaa,” hän huohotti kun minä lähes tunteettomalla raakuudella survoin kullia sisään.
Yhdellä tempaisulla sain hänet sängyltä. Puristin pakaroiden takaa ja hän sitaisi kätensä niskani ympäri samalla kun lukitsi jalkansa lantiolleni. Jalat painoivat takaa hänen hikistä vartaloa vasten omaani. Olin polvillani ja panin Miisan pillua. Hän pomppi kullilla ja minä lisäsin voimaa. Satutin häntä jälleen. Pillun pohja sai kovan töytäisyn. Hän ravisti päätään sivulta toiselle ja märät hiukset piiskasivat kasvojani. Vartalo aaltoili ja luikerteli käärmeen lailla kun hän tunsi kullin porautuvan pillussaan.
“Iha…naa, kuule, ihanaa, su…un kulli…”
Tuntui, että pillu puristi kullia kovempaa juuri silloin kun Miisalla räjähti orgasmi. Lihakset jännittyvät ja sitten lamautuivat. Pillu kuristi ja antoi periksi, vuorotellen, kunnes väsyi kokonaan. Painoin suuni vasten Miisan suuta ja kielemme alkoivat kiihkeän painin. Miisan pyöreät rinnat painoivat rintakehääni. Hän piti minut lujassa puristuksessa kädet ja jalat ympärilläni. Eikä vähiten pillunkaan puristusta puuttunut. Näin olimme eikä muuta ääntä kuulunut kuin suutelemisen kosteat imaisut.

Sain irrotettua Miisan lukitsemastaan lukosta ja laskin hänet sängylle. Otin häntä nilkoista ja samalla huomasin, että hänellä oli pieni perhonen tatuoituna toiseen nilkkaan. Levitin jalat taas kauas toisistaan ja survaisin melkein raivokkaasti kangen sisään. Märän pillun eritteiden ääni peitti meidän puuskutuksemme. Hän otti minut vastaan halukkaasti mutta hieman väsyneenä. Oli kuin räsynukke. Oli minun vuoroni laueta ja tunsin sen pian tapahtuvankin. Jumalani, miten halusin laskea kaiken sisään, mutta en sitä voinut tehdä. Raskaaksi saattamisen pelko valtasi mieleni ja sain tyytyä pikaiseen ulos vetämiseen.
“Nyt… ihan nyt…kohta…tulee.”
“Laske sisään… sperma…minun…pilluun,” ähki pieni Miisa.
Tunsin nivusten kipristelyn ja survaisin vielä pari kovaa työntöä pohjaan ja tempaisin kullin ulos. Samalla kun terska luisti vaosta niin sperma lensi ja levisi Miisan vatsalle ja rinnoille. Miisa taivutti kaulaansa niin, että näki alas rinnoilleen ja vatsalle. Hän katsoi miten terska sykki harmaanvalkoista spermaa auringon ruskettamalle vatsalle. Hän oli äärettömän seksikkään näköinen märän tukkansa kanssa. Ihanat lämpimät posket sileinä ja rusottavina, ja suutelemisesta turvonneet huulet pienessä hymyssä hän katseli valuvaa spermaa. Runkkasin vielä muutaman kerran ja tyhjensin kullin lopusta nesteestä.

Huoneessa oli hiljaista, mutta ulkona märät puunoksat pitivät tuulessa omaa ääntään. Katselin hetken teinivartaloa ja hän näytti nukkuvan. Mutta ei, hän venytteli itseään ja laski kätensä vatsalleen. Sormet leikkivät hieman ujosti spermalla levittäen sitä tasaisesti yli vatsan ja rintojen.
“Maista sitä,” kuiskasin.
Hän totteli heti ja keräsi sitä yhteen ja siitä sormiinsa. Sormet veivät sperman huulille ja siitä kieli sipaisi sen suuhun. Noiduttuna katselin miten hän imi sormistaan viimeisetkin rippeet ja hymyili. Kömmimme liki toisiamme ja hyväilin hänen vartaloaan. Joka puolelta. Imin hieman hänen nännejään ja tunsin taas kullin heräävän. Kuulin kuitenkin hänen tasaisen hengityksensä. Miisa nukkui. Hivelin vielä kevyesti hänen vartaloaan vain nauttiakseni siitä hetkestä. Lopuksi nukahdin lämmin rinta kädessäni ja puolikova kulli painautuneena vasten pakaroita.

**********

Heräsin auringon paistaessa sisään ja suoraan sängylle. Otti hetken ennen kuin muistin eilisen illan ja ymmärsin mitä oli tapahtunut, ja kenen kanssa. Miisa nukkui vielä ilman peitettä paljas selkä minuun. En osannut olla hyväilemättä hänen lantionsa kaarta enkä etupuolen vatsan pehmeyttä, en myös rintoja. Rinta täytti kourakuppini ja kulli oli hetkessä taas valmis. Ujutin sen pakaroiden väliin ja siitä hitaasti alas liu’uttaen kohti pillurakoa. Nautinnon ynähdys kuului Miisan suusta. Hän nukkui edelleen, mutta vartalo reagoi kosketuksiin. Terska liukui kiinni aukkoon, joka oli alkanut kostua. Pienellä, varovaisella pukkaisulla sain terskan häpyhuulien väliin ja siitä varovasti ujuttamalla kulli liukui hitaasti sisään. Tunsin taas pillun tiukan ja nautinnollisen puristuksen. Se puristi tiukasti koko varren mitalta. Panin hitaasti ja varovasti. Miisa alkoi ottaa vastaa lantioni työntöjä, mutta hän oli edelleen puoliksi unessa. Yht’äkkiä hän kuin kivettyi ja makasi aivan hiljaa. Tajusin hänen heränneen. Sitten hän alkoi taas liikuttamaan itseään ja oli mukana panemisen tahdissa.
“Ihanaa herätä näin. Sinä minussa,” huokaili Miisa ja alkoi kädellään leikitellä klitoriksensa kanssa.
Laitoin käteni hänen kädelleen ja painoin kättä kovemmin vasten syliä. Hän siirsi kättään alemmaksi ja kosketteli kulliani joka liikkui märässä onkalossa. Hyvä jos minuutti kului, kun hän käpertyi kramppiin ja kirahteli.
“Ihana. Ihana sinun kullisi.”
Vedin kullin ulos ja Miisa protestoi.
“Jatketaan sitten myöhemmin,” lupasin hänelle ja nousin sängyltä.
Miisa puristi pillua kädellään kuin olisi pusertanut viimeisenkin orgasminoireen siitä ulos.

Touhuilin keittiössä ja valmistin aamiaista. Kun se oli valmis, huusin Miisaa aamiaiselle. Hän laahusti väsynein askelin keittiöön, -yhä alastomana.
“Ennen kuin syöt mitään, sinun on tultava tänne,” sanoin ja hän myös tuli.
“Kyykisty polvieni väliin,” jatkoin ja hän totteli kyykistyen alas levitettyjen jalkojen väliin.
“Ime minua nyt,” sanoin hieman ankarasti ja hän totteli.
Pieni suu avautui ja näin miten kielenkärki alkoi nuolla sinipunaista terskaa. Tarrasin hänen hiuksiinsa ja vedin päätä kohti kullia ja se upposi syvälle kurkkuun. Kuului yökötyksen ääni ja puuskutusta kun hän taisteli vastaan yrittäen saada henkeä. Pian hän tajusi tekniikan ja hengitti nenän kautta. Pystyin nyt liikuttamaan hänen päätään edestakaisin ja runkkasin sillä kulliani. Miisa rentoutui ja otti kankea syvemmälle nieluunsa.
“Sinähän imet kuin aito hutsu, … ai kun tekee hyvää!”
Seurasin sivuseinällä olevasta peilistä, miten teinivartalo oli polvillaan rinnat heilahdellen runkkaamassa suullaan ikäukon kullia. Kiimani oli taas huipussaan ja näkymä Miisasta jalkojeni välissä oli liikaa. Tunsin tulevani ja pidin tiukasti Miisaa hiuksista kun viimeisen kerran työnsin syvälle nieluun. Annoin kullin sylkeä panoksensa suoraan Miisan kurkkuun. Kuului vaan kakistelua ja märkiä ääniä kun Miisa yritti osaa sylkeä ulos ja osaa niellä. Irrotin otteeni hiuksista ja hän taivutti päänsä nopeasti taakse. Miisa veti syvään henkeä, mutta nopeasti hän otti kangen taas suuhunsa ja imi sen kuivaksi, nuoli päältä ja alta niin, että se oli kuin vasta pesty.

Kuva tytöstä ruusuisin ja hikisin poskin, himosta kiiltävin silmin, punaisin turvonnein huulin, sekä silmillä roikkuvat hiustakut ja miten spermavanat valuivat hieman röyhkeistä suupielistä, tulevat aina pysymään muistissani. Aina.
“Oliko hyvin, …teinkö oikein?”
Miisa oli epävarma onnistumisestaan.
“Mmm, ihan oikein teit, pikku hutsuni,” vastasin ja Miisa hymyili tyytyväisenä.
“Meillä tulee olemaan ihanaa ennen kuin Iida tulee takaisin,” tirskui Miisa ja alkoi popsia aamiaistaan.
“Nii’in,” oli kaikki mitä toteamukseen pystyin vastaamaan.
Tulisi olemaan kovat ajat oman tyttären saapuessa takaisin. Pelotti.

5 kommenttia viestissä: “Viettelys mökillä”

 1. Jussi says:

  Tämä oli tosihyvä tarina ja melko realistinen,jatka vaan tarinaa tästä. Seuraavalla kerralla myös Iida mukaan seksiin. Itsellä kävi niin että naapuri mökin tyttö tuli pantavaks mökilleni aikanaan.

 2. Seisooko? says:

  Hyvä, mutta olisin halunnut myös Iidaa pantavan.

 3. randomdude says:

  Pikkuasiat häiritti kuten Whisky ja wisky, kyl se on iha Viski. Lopun suikkarikohtaus tuntu myös irralliselta, ei oikein sopinut päähenkilön tyyliin. Enimmäkseen kuitenni nautittava tarina.

 4. E says:

  Hyvä novelli, osaat selvästi hommasi. Pidin siitä että annoit tapahtumille aikaa kehittyä etkä hypännyt suoraan ns “kliimaksivaiheeseen”. Myös tytön epävarmuus ja kokemattomuus oli tosi realistista. Tämä tarina voi kehittyä vielä vaikka miten, jatka ihmeessä.

 5. masa says:

  huippu lisää kun tytär tulee takaisin

Kommentoi

top