search
top

Kouluterkkari

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (194 votes, average: 3.61 out of 5)
Loading...

Syksy oli tullut ja minun vuoroni mennä kaikille ysiluokkalaisille tehtävään terveystarkastukseen. Viimeinen vuosi yläasteella olisi alkamassa. Kuten kaikki 16-vuotiaat pojat ajattelin lähinnä seksiä eri muodoissaan. En ollut koskaan päässyt pussailua pidemmälle vaikka jutut olivatkin ronskeja. Kello oli jo yli kolmen, olisin viimeinen tänään tarkastettavista.

Saman luokan Johanna tuli ulos terveydenhoitajan huoneesta. Hänelle oli kesän aikana kasvanut tissit ja kymmenen senttiä pituutta. Katsoin kaihoisasti legginsien peittämiä täydellisiä pakaroita. Johanna kääntyi katsomaan taakseen ja näki tuijotukseni. Punastuin vähän, hän nauroi ja muiskautti lentosuukon. Olin itsekin kasvanut hurjasti pituutta kesän aikana.

“Tuu sisään vaan” huikkasi terveydenhoitaja Linda ovelta. Hän oli vähän yli kolmekymppinen ruskeatukkainen nainen. Kaikesta näki että hän tykkäsi treenata. Kävelin huoneeseen ja kävin istumaan tuolille. Pienestä sivuhuoneesta tuli toinen nainen. “Tässä on Marikki, lähihoitajaharjoittelija joka on työssäoppimisjaksolla täällä” terveydenhoitaja sanoi. “Ei kai sua haittaa että hän jeesaa ja katselee?” “ei haittaa, sanoin.” Marikki oli aika näky; pitkät vaaleat hiukset ja todella tiukka työasu toivat esiin hänen vartalonsa paremmin kuin hyvin.

Tunsin taas tutun erektion nousevan housuissani, mielelläänhän sitä kauniita naisia katseli. Kollegehousut kätkivät hyvin stondikseni. Linda käveli sisään ja sulki oven perässään. Hän istui alas ja naputteli tietokonetta. “Ota vaan vaatteet pois niin päästään aloittamaan” hän sanoi katsomatta minuun. Katsoin hätääntyneenä Marikkia ja Lindaa. Teinikullini oli tapansa mukaan täydessä erektiossa.

Hitaasti aloin riisuuntumaan. Viikkasin hupparin, t-paidan, sukat ja verkkarit tuoliin. Jäljelle jäi vain bokserit. Otetaas sitten pituus ja paino, Linda sanoi ja viittasi minua seinää vasten. Asetuin mitan alle. “Menes nyt kunnolla seinää vasten niin saadaan tarkka lukema” Linda lisäsi vaativasti. Asetuin selkä seinää vasten. Erektioni ei suinkaan laskenut vaan oli selkeästi näkyvissä valkoisten alushousujen läpi. “Metri seitsemänkolme, katotaas sitten paino” Linda sanoi ja ohjasi minua vaa’alle. Marikki painoi vaa’an paneelin nappia ja kuin vahingossa hipaisi alushousujeni etumusta. Värähdin. “54 kiloa, käy istumaan” Linda sanoi.

Linda istui taas pöydän taakse ja aloitti kysymyssarjan. Tupakointi, allergiat, huimaus ja muut sellaiset käsiteltiin. “Sitten käydään läpi tämä lisääntymisterveysosio” hän sanoi. “Oletko harrastanut seksiä?” pyöritin päätäni ujosti. “Sano vaan ääneen” hän katsoi minua terävästi. “En ole”, sanoin ja katsoin alaspäin. “Masturboitko?” “Joo”. “Kuinka usein?” mutisin jotain. “En nyt kyllä kuullut” Linda sanoi. “Pari kolme kertaa” katselin käsiäni ja alushousuissa kuumottavaa kulliani. “viikossa”? “Päivässä” vastasin. Marikki katseli minua korrektisti kauempaa. Hän ei irrottanut silmiään kullistani. “Oletko huomannut mitään erikoista kiveksissä tai peniksessä, koska katselit ne viimeksi läpi?” En oikein ymmärtänyt kysymystä. “Niin siis, onko mitään kovettumia tai muita muutoksia?” “Ei kai, en mä tiiä” vastasin.

“Katsotaas sitten verenpaine”, Linda sanoi ja laittoi mansetin vasemman käsivarteni ympärille. Kone surisi hetken aikaa. “Verenpaine on hyvä, vähän on pulssi koholla” hän sanoi ja kirjoitti arvot koneelle.

“Sitten ollaan pian valmiita, tuu vaan tonne pöydälle” Linda sanoi ja viittasi minua kohti nurkassa olevaa tutkimuspöytää. “Ota noi kalsarit pois.” hän lisäsi. Käännyin hitaasti pöydälle istumaan. Yritin peittää erektiota jaloillani. “Katotaan refleksejä, muistatko Marikki miten ne testattiin?” Linda sanoi. Marikki nyökkäsi ja otti pienen vasaran. Siirrä vähän polvea ettei se ole tiellä” Linda opasti. Siirsin jalkaa ja kivikova erektioni läiskähti vatsaani vasten. Olin naama punaisena häpeästä, mutta Marikki ei ollut huomaavinaankaan vaan testasi jalkojeni reaktioita.

“Sitten voit mennä kontillesi siihen pöydälle” Marikki opasti. Tein työtä käskettyä. Kuulin kuinka Linda antoi ohjeita Marikille. “Sitten tarkistetaan että esinahka liikkuu normaalisti, pistä vaan hanskat käteen”. Latex- hanskat paukkuivat takanani ja tunsin, kuinka penikseni varteen tartuttiin. Linda veti sen tottuneesti jalkojeni väliin ja näytti miten esinahan pitää liikkua. Hän veti esinahkaa muutamia kertoja edestakaisin. Meinasin pyörtyä nautinnosta. Ja häpeästä. “Ai siis näinkö?” kuulin Marikin kysyvän. Hän veti esinahkaani taas muutamia kertoja edestakaisin. “Joo, huomaat että se liikkuu esteettä” Linda selitti. “Sit katsotaan ettei tässä ole mitään muitakaan ongelmia” hän jatkoi. Hän tunnusteli nopeasti kiveksiäni ja venytteli niitä. Marikki teki saman perässä ja tunsin kuinka nautintoni nousi nousemistaan. En voinut tehdä muuta kuin köyristää selkääni kun kaksi hoitajaa tekivät työtään penikseni kimpussa. Ohut noro kiimalimaa valui penikseni kärjestä. Olin enemmän kuin lähellä. “Sit tsekataan vielä eturauhanen” Linda sanoi.

Höristin korviani. En ollut koskaan kuullutkaan eturauhasesta. Katsoin taakse ja näin miten molemmat naiset hieroivat valkovaseliinia etusormeensa. “Rentouta vaan, tää voi tuntua vähän oudolta” Linda sanoi. Sitten hän nopeasti työnsi etusormensa pyllyyni. Huudahdin kivusta ja yllätyksestä. Tilanne oli mielipuolinen, olin kontillani terkkarin vastaanotolla sormi pyllyssä ja kivuliaan iso erektio aivan valmiina laukeamaan. “Eturauhanen on siis kutakuinkin tässä. Vaikea sanoa nyt onko tämä normaali” Linda mietti. Järjetön hyvänolon tunne kulki pitkin alavartaloani ja aloin vinkumaan heikosti. Lindan sormi hieroi edelleen eturauhastani. “Kokeile säkin niin sä löydät sen myös” hän sanoi Marikille. Linda veti sormensa ulos. “Kannattaa koettaa kahdella sormella niin löydät sen paremmin” hän ohjeisti. Marikki työnsi kaksi sormea yhtäaikaa peräaukkooni. Riuhdoin päätäni villisti. “No no, tää on pian ohi, ei mitään hätää” Linda rauhoitteli minua. Penikseni heilui ja läiskyi mahaani vasten. “Eturauhanen on sellainen saksanpähkinän kokoinen rauhannen siinä muutama sentti sisällepäin, tunnustele sitä kaikessa rauhassa” Linda sanoi. Marikin sormet kulkivat eturauhaseni yli ja meinasin menettää tajuntani.

Marikki koukisti sormiaan sisälläni ja tunsin kuinka en voinut enää perääntyä. Orgasmi oli alkanut. Marikki työskenteli yhä sisälläni ja tunsin, miten kivekseni vetäytyivät vartaloon kiinni ja valtava hyökyaalto spermaa lähti liikkeelle. Ruiskin siemennesteet mahalleni ja kertakäyttöiselle paperialustalle. Marikki veti sormensa pois pyllystäni ja kertoi lyötäneensä rauhasen.

“Tää oli sitten tässä, pistä vaatteet vaan päälle” Linda sanoi ystävällisesti. Puin äärimmäisen nopeasti päälleni ja luikin häpeissäni pois vastaanotolta edelleen yltä päältä siemennesteessäni. En tiennyt että pepusta voisi saada näin paljon nautintoa, mutta tätä varmasti pitäisi kokeilla uudestaankin.

3 kommenttia viestissä: “Kouluterkkari”

  1. O says:

    Jatkoa! Seuraavas vois päästä vähä Johanna tutkimaan?

  2. L says:

    K, huomasit kai, että huoneessa oli koko ajan kaksi hoitajaa paikalla.

  3. K says:

    Mistähän tää on kopioitu ilman lupaa kun hoitajan nimi vaihtuu aina välillä marikkiin…

Kommentoi

top